Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, magától (92 db)

Miért kapcsolódik be magától az asztali gépem? Ha elfelejtem lekapcsolni az elosztót amibe be van dugva a gép, kis idő múltán, de sokszor kikapcsolást követően azonnal visszakapcsol. Mitől van ez? Mit tegyek hogy ne kapcsoljon be magától?

Legjobb válasz: "Mit tegyek hogy ne kapcsoljon be magától?" Kihúzod a tápkábelt például. Hogy mitõl lehet ez... valamiért zár a bekapcsolásért felelõs áramkör. Ez lehet a gomb hibája is, hogy érintkezik, vagy talán a táp. Esetleg a gombot az alaplappal összekötõ kábel? Hozzáértõbbek majd pontosítanak. :)

"Mit tegyek hogy ne kapcsoljon be magától?" Kihúzod a tápkábelt például. Hogy mitõl lehet ez... valamiért zár a bekapcsolásért felelõs áramkör. Ez lehet a gomb hibája is, hogy érintkezik, vagy talán a táp. Esetleg a gombot az alaplappal összekötõ kábel? Hozzáértõbbek majd pontosítanak. :)

A babátok sokszor beüti magát miközben ül, mászni probál? A 6, 5 honapos babám felül magátol és fel térdel kapaszkodva de mikor elengedi a kapszkpdot eldöl és jön a sirás, ugy sajnálom mit tegyek? Probáltam kipárnázni körülötte de mindig mellé esik.

Legjobb válasz: Hagyd. Magától rá fog jönni, hogy hogyan jó neki. Ha odarohansz és megijedsz, akkor õ is úgy érzi, hogy most valamitõl meg kell ijednie és sírni kezd. A földön egy gyerek csak olyan magasra tud emelkedni, ahonnan eldõlve még nem lesz baja. Ne legyen éles asztalsarok, kemény játék a közelében, amit lefejelhet, ráeshet. Különben hagyd próbálkozni, ezt egyedül kell megtanulnia, ha segítessz neki, azzal tulajdonképp hátráltatod.

Hagyd. Magától rá fog jönni, hogy hogyan jó neki. Ha odarohansz és megijedsz, akkor õ is úgy érzi, hogy most valamitõl meg kell ijednie és sírni kezd. A földön egy gyerek csak olyan magasra tud emelkedni, ahonnan eldõlve még nem lesz baja. Ne legyen éles asztalsarok, kemény játék a közelében, amit lefejelhet, ráeshet. Különben hagyd próbálkozni, ezt egyedül kell megtanulnia, ha segítessz neki, azzal tulajdonképp hátráltatod.
Babad meg nagyon pici. Igazabol semmit nem is tudsz tenni a parnakon kivul. "Megtiltani" a probalkozasait nem erdemes, hiszen igy tanul es fejlodik. Lehet merges hogy az o pici gondolatai joval elorebb vannak mint a fizikai koordinacioja. Egy masfel eves vakarcs is tud ami sikitofraszt kapni amikor egy nagy babat probal beletuszkolni egy kicsi auto ulesebe...es nem megy...es jaj de nehezen lehet megerteni hiaba mondod el 50x, hogy kisebb emberke kell oda... Babukad meg pici.
Szia! Én is mikor elõször megláttam hogy térdel, nagyon megijedtem és éreztem hogy el fog dûlni, de 3 nap alatt rájött hogy kell visszaereszkedni és már állásból is ügyesen visszacsüccsen. Ne izgulj rá fog jönni.
jók a válaszok! Az én fiam picivel idõsebb, most 10 hónapos, és az elsõ huppanásokhoz, fejkoccokhoz képest semmi az, ahogyan állni tanult: Felkapaszkodott, elengedett mindent, és mint egy zsák hanyatt esett... Többször frászt kaptam, dehát mindenki így tanul meg egyensúlyozni :)

3 gép van a házban. és a lenti gépen vagy nem jó az internet, vagy jó az internet de a rendszer kb.5-10 perc alatt magától leáll, Mit tegyek?

és vmiért úgy van beállítva h az internet explorer le van tiltva..h lehet feloldani a tiltást?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos nem elég tiszta a helyzet az alapján amit írtál, de nagy valószínûséggel a rendszer tûzfala/vírusírtója lehet a hibás. Ha van a gépeden ilyen program azt uninstalláld, és tedd rá mégegyszer, esetleg próbálj ki egy másikat (az AVG ingyenes például). Ha meg nincs, akkor -szerintem- valamilyen károkozó lehet a hibás, akkor meg azért lenne érdemes telepíteni egyet. Mit értesz az alatt, hogy a rendszer magától leáll? Kikapcsol a Windows/Linux/OSx? Ha ez a helyzet akkor valószínûbb a második lehetõség. Ilyenkor az OP rendszer újrahúzása, és egy jó tûzfal + vírusirtó a biztos megoldás. Remélem tudtam segíteni: Oderus

Szia! Sajnos nem elég tiszta a helyzet az alapján amit írtál, de nagy valószínûséggel a rendszer tûzfala/vírusírtója lehet a hibás. Ha van a gépeden ilyen program azt uninstalláld, és tedd rá mégegyszer, esetleg próbálj ki egy másikat (az AVG ingyenes például). Ha meg nincs, akkor -szerintem- valamilyen károkozó lehet a hibás, akkor meg azért lenne érdemes telepíteni egyet. Mit értesz az alatt, hogy a rendszer magától leáll? Kikapcsol a Windows/Linux/OSx? Ha ez a helyzet akkor valószínûbb a második lehetõség. Ilyenkor az OP rendszer újrahúzása, és egy jó tûzfal + vírusirtó a biztos megoldás. Remélem tudtam segíteni: Oderus


Valaki segítsen a sims 3-am kb 5 perc után magától kilép és azt írja ki hogy a mûködése leállt mit tegyek? Nagyon idegesít régebben sose csinálta ezt. És letöltött a játék.

Legjobb válasz: Azóta megoldódott a problémád? Ha nem, akkor milyen windows-t használsz? Windows 7-re tudok megoldást, ami nekem megoldotta ugyanezt a problémát: Windows 7-nél a Start menüben, win8-nál számítógép információi és a speciális rendszerbeállítások jobb gombbal kattints a "Számítógép"-re, a legördülõ oszlopból válaszd ki a Tulajdonságok menüpontot. A megnyíló ablakból kattints a Speciális rendszerbeállításokra, azon belül, a Teljesítmény ablakban a a "Beállítások..." gombra. A megnyíló ablakban kattints az "Adatvégrehajtás megakadályozása" fülre. Ezen a fülön kattints arra, hogy "Adatvégrehajtás megakadályozása az összes programnál, kivéve:", majd a Hozzáadás-sal válaszd ki a Sims 3-adat elindító .exe fáljokat. Ezután kattints az "Alkalmaz"-ra. Elvileg ez megoldja a magától bezáródást. Remélem, valamennyire érthetõ volt a magyarázatom, azt pedig még jobban, hogy ezzel megjavul a játékod! :)

Azóta megoldódott a problémád? Ha nem, akkor milyen windows-t használsz? Windows 7-re tudok megoldást, ami nekem megoldotta ugyanezt a problémát: Windows 7-nél a Start menüben, win8-nál számítógép információi és a speciális rendszerbeállítások jobb gombbal kattints a "Számítógép"-re, a legördülõ oszlopból válaszd ki a Tulajdonságok menüpontot. A megnyíló ablakból kattints a Speciális rendszerbeállításokra, azon belül, a Teljesítmény ablakban a a "Beállítások..." gombra. A megnyíló ablakban kattints az "Adatvégrehajtás megakadályozása" fülre. Ezen a fülön kattints arra, hogy "Adatvégrehajtás megakadályozása az összes programnál, kivéve:", majd a Hozzáadás-sal válaszd ki a Sims 3-adat elindító .exe fáljokat. Ezután kattints az "Alkalmaz"-ra. Elvileg ez megoldja a magától bezáródást. Remélem, valamennyire érthetõ volt a magyarázatom, azt pedig még jobban, hogy ezzel megjavul a játékod! :)

Mit tegyek? El fog mulni magatol?

Szinte nem ettem ma semmi normalis kajat csak edesseget (egy kis suti, csoki, cukorka, gumicukor) meg ettem gyumolcsot is, de ennyi. Mar ehes vagyok, de a hasam az faj, (nem, ez nem az amikor ehsegtol faj a hasam, hanem a sok edessegtol inkabb) mi segithetne? Vizet kortyolgatok. El fog mulni magatol?

Legjobb válasz: El kell múlnia magától. Jól teszed, hogy vizet iszol. Nem ártana valami könnyû kaját is enni.

El kell múlnia magától. Jól teszed, hogy vizet iszol. Nem ártana valami könnyû kaját is enni.
A kérdező hozzászólása: Koszonom! Enni meg nem szeretnek, igaz korog a gyomrom, de kicsit felek, hogy visszajonne. Majd vacsizok 7-8 ora korul

Kicsit bepirosodott a babám nunijának egyik oldala pedig rendesen tisztítom. Mit tegyek? Vagy elmúlik magától?

Legjobb válasz: A szeméremdomb kívûlrõl? Elmúlik magától,jól kend be popsikrémmel,rendbe jön.Nem tudom mennyi idõsek vagytok,állítólag a fogzásnál is lehet ilyen. Ha bent érted a nagyajkak belsõ felén,azért figyelgesd,de sztem nincs semmi baj.

A szeméremdomb kívûlrõl? Elmúlik magától, jól kend be popsikrémmel, rendbe jön.Nem tudom mennyi idõsek vagytok, állítólag a fogzásnál is lehet ilyen. Ha bent érted a nagyajkak belsõ felén, azért figyelgesd, de sztem nincs semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Jövõ héten leszünk 3 hónaposak. A nagyajkak külsõ oldala piros picit. köszi a gyors választ.
Az elõfordul, popsikrém rendbe hozza.1. voltam
Szia! Ha mégsem múlna el a krémtõl, lehet hogy a pelenkát nem bírja a bõre. Legalábbis nálunk volt ilyen, hogy pelenka márkát kellett váltanom, mert amit használtam rendszeresen "kicsípte" a nuniját a kislányomnak. Mióta váltottam semmi problémánk nincs :)
próbáld meg sima vizes vattával áttörölni, majd pedig szárazra törölni, kicsit akár fujdogálni is neki, hogy totál száraz legyen. Ezután pelenkázz, de elõtte ne rakj rá semmi kérmet! Rendbe fog jönni

Mit tegyek? A kisfiam egyik heregolyócskája fent maradt az inghinális csatornában. Lejön magától vagy műtét szükséges? (Most 1 éves 5 hónapos.)

Legjobb válasz: Egyéves korig a csatornában rekedt here még magától leszállhat - késõbb már nem. Nem is szabad sokáig várni rá, mert ha az állandó "testmelegbõl" nem kerül a here a "hûvösebb" herezacskóba, az ondósejttermelés végzetesen károsodhat. Ha az egyik here már lent van, akkor nincs akkora baj, mert a nemzõképességhez elegendõ egyetlen here, de azért valamelyest csökkennek a megtermékenyítõ képesség esélyei (és ezzel a megmaradt herével is lehet baj a késõbbi évek folyamán). Orvosod nem mond semmit?

Egyéves korig a csatornában rekedt here még magától leszállhat - késõbb már nem. Nem is szabad sokáig várni rá, mert ha az állandó "testmelegbõl" nem kerül a here a "hûvösebb" herezacskóba, az ondósejttermelés végzetesen károsodhat. Ha az egyik here már lent van, akkor nincs akkora baj, mert a nemzõképességhez elegendõ egyetlen here, de azért valamelyest csökkennek a megtermékenyítõ képesség esélyei (és ezzel a megmaradt herével is lehet baj a késõbbi évek folyamán). Orvosod nem mond semmit?

Mit tegyek, hogy magától kakiljon babám, ne csak a hőmérőzéstől?

A kisfiam 20-án lesz két hónapos, 160-180 ml tápszert eszik naponta ötször.Széklete naponta, max. két naponta van, de magától már vagy két hete nem kakil, csak ha megh?mér?zöm kicsit.Mit tegyek, hogy magától kakiljon?

Legjobb válasz: Szia! nekem is volt így a kislányom,bár nem 2 hónaposan! Szerintem minnél hamarabb el kellene vinni orvoshoz! Elfogja mondani mit tegyél,mert ez semmiképpen nem jó a babádnak! Nekem azt mondták,itassak vele teát,de citromlé nélkül és tegyek bele cukrot! Javasolták még a kamilla teát is! De mindenképp vidd el orvoshoz!! Remélem segítettem,bármi kérdésed van írj!! Jobbulást a babának!!

Szia! nekem is volt így a kislányom, bár nem 2 hónaposan! Szerintem minnél hamarabb el kellene vinni orvoshoz! Elfogja mondani mit tegyél, mert ez semmiképpen nem jó a babádnak! Nekem azt mondták, itassak vele teát, de citromlé nélkül és tegyek bele cukrot! Javasolták még a kamilla teát is! De mindenképp vidd el orvoshoz!! Remélem segítettem, bármi kérdésed van írj!! Jobbulást a babának!!
Szia! Szerintem nincs baja a babádnak. Nekem mind a két gyerkõccel ugyan ez volt a probléma kb. két hónaposan. Az elsõnek adtam, még barackot is, de semmi. Én 10 nap után glicerines kúpot adtam neki, de mint utólag kiderült nem kellett volna. Ez magától is rendezõdik egy pár hét után. Ha mindig hõmérõzöd, akkor hozzászokik az ingerhez.
A kamilla tea jót tehet, vagy egyéb tea is, a lényeg, hogy sok folyadékot itass vele, hogy kicsit felhíguljon a széklet. Lehet, hogy túl sûrûre van keverve a tápszer.

Szerintem a kutyámat megmérgezték! Tegnap napközbe csak hányt de este már remegett és rángatózott (gondolom nem magától) ma már jobban van egy kicsit de nehezen nyel és csak fekszik és lázas! Mit tegyek? Mit adjak neki?

Legjobb válasz: Mégis mibõl gondolod, hogy mi ezt látatlanban meg tudjuk mondani? Még ha tudnánk is, hogy milyen méregbõl evett, mennyit, és annak mi az ellenszere, annak meg mi az adagolása, akkor sem tudnánk távgyógyítani. Irány az állatorvoshoz, de nagyon gyorsan, és szégyeljétek magatokat, hogy ez eddig nem jutott eszetekbe.

Mégis mibõl gondolod, hogy mi ezt látatlanban meg tudjuk mondani? Még ha tudnánk is, hogy milyen méregbõl evett, mennyit, és annak mi az ellenszere, annak meg mi az adagolása, akkor sem tudnánk távgyógyítani. Irány az állatorvoshoz, de nagyon gyorsan, és szégyeljétek magatokat, hogy ez eddig nem jutott eszetekbe.
Édes Istenem, már tegnap este orvoshoz kellett volna vinned. Csak nézed, hogy szenved? Azonnal hívd az orvost, de jobb ha berakod akocsiba és irány a legközelebbi klinika
Rózsafüzért bazzeg, ha ennyi eszed van. Ha a gyerekedet mérget eszik, akkor is megvárod, hogy mi lesz a vége, vagy kihívod a mentõket? Na látod.
Azt adj neki amit az orvos mondott. Nem tudhatjuk mit evett, milyen kezelést kapott. Az orvosra hallgass.
Ha orvos látta, akkor nyílván töviröl hegyire kiokosított, hogy mi a teendõd. Ha nem, akkor az legfeljebb egy falusi lódoktor lehetett, tehát vidd el a kutyát egy valódi állatorvoshoz!
A kérdező hozzászólása: látta állatorvos! csak azért kérdeztem hogy mit adjak neki?
na persze, el is hiszem hogy elvitted... akkor nem itt kérdezgetnél... vagy tán néma és írni sem tud az orvosotok ??? nos tehát VIDD el szerencsétlent, ne azt várd hogy valaki itt távgyógyítással (vagy nem tudom hogy hogy gondoltad) meggyógyítja
Az kevés, hogy látta a doki. Meg kell vizsgálnia, megállapítani a megfelelõ kezelést, és vagy neki csinálni, vagy neked, de mindenképpen el kell mondania, hogy mi a teendõ, és válaszolni az esetlegesen felmerülõ kérdésekre. Ha ezt nem tette meg, akkor valamit nagyon elb*sztatok.

Samsung galaxy S3 tulajdonos vagyok kb 2 hete és van olyan amikor netezek vagy játszok rajta és ugye egy kicsit felmelegszik. Ezek után fogja magát és kilép magától mindenbõl. Meg van olyan is amikor nem jeleníti meg a billentyûzetet se. Mit tegyek?

Ez hiba lenne vagy másoknak is elõ szokott fordulni???

Legjobb válasz: Velem is ugyanez van. Én egy Samsung Galaxy Express tulajdonosa vagyok ami ugye az s3 kistesója és én sem tudok mit csinálni nekem is segítségre lenne szükségem.

Velem is ugyanez van. Én egy Samsung Galaxy Express tulajdonosa vagyok ami ugye az s3 kistesója és én sem tudok mit csinálni nekem is segítségre lenne szükségem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!