Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, még ahhoz (10 db)

Nyáron sokat flörtöltünk, sokat voltunk együtt, azt mondta, hogy tetszek neki, szeretne velem járni. Kölcsönös volt. Már közel voltunk ahhoz, hogy járjunk. És jött a volt barátnője. Onnantól kezdve ő kellett neki. Még most is járnak. Mit tegyek?

Nagyon sokat beszéltünk,msn-en is.Mindig kerestük egymást.Órákat beszéltünk telefonon.Olyanokat mondott,hogy szeretne velem járni.Aztán a nyár vége felé megváltozott teljesen a pasi.Nem is keresett már annyit.Aztán jött a volt barátn?je és még most is járnak.De miért tett ilyent velem?Olyan rossz!Szerintetek azt hiszi,hogy csak úgy játszhat velem?Mit tegyek?

Legjobb válasz: A érdésed a válaszodban van.Elképzelhetõ,hogy valóban tetszettél neki és járni szeretett volna veled,de a volt barátnõjét valószinüleg még nem felejtette el teljesen.És hát mit ad az ég...megjelenik...Újra elöjöttek az érzések és ugy gondolták,hogy talán még egy próbát megér nekik...hátha ismét boldogok lesznek.De annyi lehetett volna a srácba,hogy szól neked errõl..:s Sajnálom de sajnos szerintem ez lehet a háttérbe.

A érdésed a válaszodban van.Elképzelhetõ, hogy valóban tetszettél neki és járni szeretett volna veled, de a volt barátnõjét valószinüleg még nem felejtette el teljesen.És hát mit ad az ég...megjelenik...Újra elöjöttek az érzések és ugy gondolták, hogy talán még egy próbát megér nekik...hátha ismét boldogok lesznek.De annyi lehetett volna a srácba, hogy szól neked errõl..:s Sajnálom de sajnos szerintem ez lehet a háttérbe.
Hagyd a fenébe, ez az ember nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele. Találj magadnak egy olyan fiút, aki téged akar. Az ilyen "játékoktól" pedig szerintem tartsd távol magad. Nézd ezt az embert levegõnek mostantól.
A kérdező hozzászólása: Háát igen..Köszi :)

Feszengek szex közben. Még ahhoz sem vagyok elég laza, hogy felül legyek, és nálam legyen az irányítás. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mióta élsz nemi életet? Hány éves vagy? Ha kezdõ vagy ez teljesen természetes és csak az idõ tud változtatni rajta. Felkell oldódnod, elkell engedned magad, vagy kérd meg hogy a barátod is mondja h mit szeretne és bátorítson.

Mióta élsz nemi életet? Hány éves vagy? Ha kezdõ vagy ez teljesen természetes és csak az idõ tud változtatni rajta. Felkell oldódnod, elkell engedned magad, vagy kérd meg hogy a barátod is mondja h mit szeretne és bátorítson.
Fontos, hogy megbizz a párodban. Õ szeret és azért van veled, mert Te vagy számára a világon a leggyõnyõrübb nõ tökéletes alakkal és ne aggódj, csak csináld ami jól esik.
Élvezd.
Hunyd be a szemed és élvezd. Próbálj mindent megbeszélni a pároddal. Idõ kell, hogy feloldódj. Pettingeljetek sokat. Ha a párod semmit nem erõltet, hanem szépen rávezet a dolgokra, segít neked, meglásd, menni fog. Én is nagyon szégyenlõs voltam. De alig hiszem el, mi mindent ki tudott belõlem hozni a párom a türelemmel, segítséggel.

Fél éve van egy csodaszép barátnőm! Csak egy baj van vele! Szimpla szexen kívül ne vállal be semmit (orális egyebek)! Még ahhoz is prűd hogy hátúról szeretkezzünk! miért van ez? Mit tegyek?

Legjobb válasz: nem tudom hány éves a hölgy, de vannak lányok akiknél egy kicsit kényesebb dolog. régen én is szégyenlõs voltam, de idõvel megváltozott.sok lány pl fél h nem jó izû stb, szerintem, erre a bnõdnek kell rájönnie, h bizhat benned, stb. te esetleg kicsit oldhatod a feszültségét, és el is mondhatod neki. régen én is szégyeltem hátulról, ma imádom,próbáld meg esetleg azt is kicsit meghitté tenné, mitomén elõször próbáld úgy hogy hason fekszik, te meg rajta, hogy kicsit közelebb légy az arcához.sok lány továbbá a fiúk orális kielégítésétõl is fél, ezzel is voltam így. erõltetni nem lehet, neki kell éreznie azt, hogy nem ciki ezt csinálni, hinnie kell h jól tudja csinálni és tetszeni fog neked. esetleg kérheted h ne élesbe csinálja, hanem csak egy puszit adjon rá elõször, simogassa. aztán majd kedve tartja menjen tovább.

nem tudom hány éves a hölgy, de vannak lányok akiknél egy kicsit kényesebb dolog. régen én is szégyenlõs voltam, de idõvel megváltozott.sok lány pl fél h nem jó izû stb, szerintem, erre a bnõdnek kell rájönnie, h bizhat benned, stb. te esetleg kicsit oldhatod a feszültségét, és el is mondhatod neki. régen én is szégyeltem hátulról, ma imádom, próbáld meg esetleg azt is kicsit meghitté tenné, mitomén elõször próbáld úgy hogy hason fekszik, te meg rajta, hogy kicsit közelebb légy az arcához.sok lány továbbá a fiúk orális kielégítésétõl is fél, ezzel is voltam így. erõltetni nem lehet, neki kell éreznie azt, hogy nem ciki ezt csinálni, hinnie kell h jól tudja csinálni és tetszeni fog neked. esetleg kérheted h ne élesbe csinálja, hanem csak egy puszit adjon rá elõször, simogassa. aztán majd kedve tartja menjen tovább.
nem tudom ettol miert hisztis egy lany, de az elottem szolo biztos tudja, sztem semmi gond nincs azzal ha valaki gatlasos az elejen, es nem megy bele mindenbe, az elozo valaszado biztos ilyen tipus. nyilvan azert felev utan valami nyomos oknak kellene lenni
A szexben semmit nem lehet erõltetni.Csakis az elfogadható, ami mindkét félnek örömöt kielégülést okoz. Adj neki idõt, talán tapasztalatlan is még a hölgy, hátha megjön a kedve hozzá.A férfi hozzáállásán, gyengédségén, odafigyelésén nagyon sok múlik. Aki egoista a szexben az nem érdemel mást, mint max guminõt, mint a második válaszoló. Figyelj rá nagyon oda, talán a nevelése, a családi háttere is okozhatja, hogy nem nyitott ezekre a dolgokra.De lehet ezeket oldani, rá lehet vezetni szépen óvatosan, hogy ezek nagyon jó, és élvezetes dolgok.Próbáld meg elõször csak Te úgy, hogy ne várj viszonzást, ha nagyon nem szeretné akkor egyenlõre hagyd a dolgot, de beszéljetek mindenképp róla. Remélem változni fog, sok sikert, üdv
Vannak ilyen hisztis lányok, aztán egy idõ után rájönnek, mi a jó. Beszéld meg vele, hogy miért nem, és elõre szögezd le, hogy a "csak" "azért" "mert" válaszok nem elfogadhatóak.
Légy férfi! Mondd meg neki hogy mit akarsz...és tedd is meg!:D
A kérdező hozzászólása: Az nem is olyan nagy baj hogy õ nem kapja be! De én szívesen kinyalnám!!
A kérdező hozzászólása: nem az a gond h nem vagyok férfi mert már többször beszélgettünk róla!caka még valamiért ne szeretné!
Elõzõ válaszadó vagyok. Vedd õt rá:) Akármit meg lehet tenni, még a legaranyosabb szûzkislányból is simán ki lehet hozni az ordask*rvát! Erõs megfogalmazás volt, de ez így van. Nem beszélgetni kell róla, megmondod hogy mit akarsz és meg is csinálod:) (old föl a gátlásait, a végén rájön hogy nem is volt olyan rossz) Csak keményen! Hajrá!
Az utolsó válaszolónak: Én is undorodom a szájjal való kielégítéstõl, és ha a párom egyik nap csak bejelenteni, hogy most na azért is megcsinálom és kész, lehet, hogy aznapra annyi lenne neki. Parasztság csak azt mondani, h. "ezt akarom, meg is csinálom"... A lányok nem egészen úgy mûködnek, mint a fiúk, ezt meg kellne végre érteni! Nem mondom, hogy én se fogom soha csinálni, csak még érnie kell a dolognak. A szeretet vársz türelmesen...


20 éves fiú vagyok és kn 65-57 kg. És hízni szeretnék. Naponta többször is eszem és nem keveset. De semmi nem látszik meg rajtam. Esetleg valami ötlet? Szeretnék ismét gyúrni de ahhoz jó lenne pár kiló. Mit tegyek?

Egyszer használtam tömeg növelőt és az kissé hatott!Látszott rajtam.Valami ötlet!Segítsetek légyszíves.

Legjobb válasz: Még ezt a választ olvasd el!Kapcsold ki az utálatos gépet,vegyél tréningruhát és irány a szabad levegõ. Kényelmes tempóban fussál le 2 km-t! Aztán haza,6-8 dl folyadékot magadba ,(nem sör,bor),tusolás. Aztán kis gimnasztika a szõnyegen,hasizom erõsítõ gyakorlatok 30 percig. Ezt minden nap!a futás mennyiséget 1 hónap után növeld 6-7 km-re egyenletesen. Nem kel magadba tömni a kaját,a szervezeted igényelni fogja az energiát és szép lassan izommá alakul. A számítógép elõtt nem fogsz izmosodni.

Még ezt a választ olvasd el!Kapcsold ki az utálatos gépet, vegyél tréningruhát és irány a szabad levegõ. Kényelmes tempóban fussál le 2 km-t! Aztán haza, 6-8 dl folyadékot magadba , (nem sör, bor), tusolás. Aztán kis gimnasztika a szõnyegen, hasizom erõsítõ gyakorlatok 30 percig. Ezt minden nap!a futás mennyiséget 1 hónap után növeld 6-7 km-re egyenletesen. Nem kel magadba tömni a kaját, a szervezeted igényelni fogja az energiát és szép lassan izommá alakul. A számítógép elõtt nem fogsz izmosodni.
/Nem kel magadba tömni a kaját, a szervezeted igényelni fogja az energiát és szép lassan izommá alakul./ de mi alakul izzom á ha nem eszik a céljának megfelelõen? ha komolyan érdekel a válasz tedd fel ezt a kérdést a sport kategóriában. itt akárhányszor írtam választ nem jött rá reagálás úgy hogy ha érdekel kérdezd meg ott és akkor majd meg mondjuk/mondom mit tegyél.
Ha megfogadta tanácsot most elment futni.
lehet
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget de épp ez van!Futok, nem megszakadásig gyúrok és semmi! :S

Mit tegyek ha Anyukám serint még kicsi vok ahhoz hogy Copy Con koncertre menjek? 12/f

Legjobb válasz: 12 évesen persze, hogy kicsit vagy! Várj még pát évet ;)

12 évesen persze, hogy kicsit vagy! Várj még pát évet ;)
Fogadd el a véleményét, mert tényleg kicsi vagy. Mellesleg szép dolog, hogy nagy A-val írod Anyukádat :)
Istenem, Copy con! Az a régi DOS-os korszak!
keress egy felnõttet, akikben anyukádék megbíznak, és nem ciki neked vele megjelenni, és az se baj, ha esetleg õ is szereti a Copy Cont!!Én imádom, pedig 24 vagyok!Hajrá!Vagy kérd meg anyudat/apudat, hogy vigyen el, nem ciki, én is elvittem magammal régen!!!
jajjj egyelek meg de kis aranyos vagy:D:D:D hát tényleg kicsike vagy de ha esetleg van nagyobb tesód unokatesód kérd meg h kísérjen el és anyudék úgy biztosan elengednek:) vagy ha valamelyik szülõ visz el:) Hajrá :) 18L
pafe?:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ.Igaz hogy kicsi vok de naon el akarok menni.Megpróbálok megkérni valami nagyot akiben a szülõk megbíznak hogy vigyen el:) Köszönök minden választ.

3hetes kisbaba anyukája vagyok. Tápszert eszünk, mert a tejem sajnos nem elég ahhoz, hogy jóllakhasson. Van még arra esély, hogy annyira beinduljon a tejem, hogy csak ciciből jóllakjon? Mit tegyek ennek érdekében?

Legjobb válasz: javaslom, szedj homeopátiás szert. én urtica urens-t (5ch hígításban) szedek, 2x5 bogyót a szülés óta, 1-2 nap kihagyással. így rengeteg tejem van, még le is fagyasztok. 3 hetes kislány mamája

javaslom, szedj homeopátiás szert. én urtica urens-t (5ch hígításban) szedek, 2x5 bogyót a szülés óta, 1-2 nap kihagyással. így rengeteg tejem van, még le is fagyasztok. 3 hetes kislány mamája
Szia! Igen van még esély rá! Csak nem szabad feladni. Szoptass sûrûn, akár óránként, hagyd, hogy cumizzon a cicin, ha szereti. A lényeg, hogy minél több inger éri a mellett, annál több tejet fog termelni. Ha sokat alszik két szopi között a baba, akkor próbáld meg a 7-5-3-1 szaporító fejést. Van sok tejserkentõ por, tea, homeo bogyó, ami sokaknak bevált, nekem sajnos nem. A more milk kapszulára nagyon sokan esküsznek, illetve ez az egy (pontosabban a benne lévõ görögszéna mag, ami magában ihatatlan), aminél ki is mutatták a tejfokozó hatást. Nekem a kislányom 2 hónapos kora körül lett elég a tejcsim és azóta szoptatok, addig tápot kapott, majd egy idõ után a táp csökkent, és nõtt a tejcsi mennyisége. A leggyakoribb hibák, amit (én is) elkövetnek a kismamák: nem igény szerint, hanem idõre pl. 3 óránként és meghatározott ideig ált. 20 percig szoptatnak (tarthat egy szopi akár 1, 5 óráig is az elsõ idõkben). Nem eszel, iszol eleget, ami alatt nem feltétlen a sütit, rántásos levest stb. értem. Legyen tápláló, egészséges, vitamindús, amit eszel, nem kell feltétlen hízlaló kajákat enni, a szervezeted úgyis tudja mi kell neki, ha megkívánsz valamit, akkor azt edd meg. Pihenj sokat, az elsõ hat hétben csak a babával foglalkozz, ha õ alszik, akkor te is feküdj le, ha megteheted. Arra valók a rokonok, hogy õk addig kaját készítsenek neked és takarítsanak. :-) Ha mindez megvan, akkor elvileg minden feltétel adott a szoptatáshoz és az elegendõ tejhez a részedrõl. Sajnos vannak "nem jól szopó" babák, akik lusták arra, vagy gyengék, hogy szívják a cicit. Ez a leggyakoribb eset, amikor nem termelõdik a tej és a baba sajnos tápszert kap cumisüvegbõl. Ez nagyon könnyû a számára és hamarosan teljesen leszokik a cicirõl. Erre viszont nagyon jó a szoptanít készülék. Én is ezt használtam és nekem nagyon sokat segített. A lényeg, hogy egy szondát erõsítesz a cicihez, amibe egy tartályból folyik a tej/tápszer. A baba könnyen jut az adagjához, miközben azért szívja, ingerli a mellet. Tehát szopira fel!!! Boldog babázást! 5 hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Mi az a 7-5-3-1 szaporító fejés?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat!
Egyetértek azzal aki a "regényt" írta. A szoptanit készülékkel kapcsolatban nekem annyi tapasztalatom van még pluszba hogy az én babám hamar rájött hogy a kis vezetéket kell szívni, hiába csináltam úgy mindent ahogy le van írva a haszn. ut-ba. Így ugyan jobban szívott, csak nem a cicit, hanem a vezetéket.

Mit tegyek ahhoz, hogy testnevelés tanár legyek, illetve mennyit keres egy tesitanár havonta? 18 éves fiú vagyok és most megyek 11-be (nem buktam meg)

Legjobb válasz: tesi szakra kell jelentkezned (azt hiszem, testnevelés-edzõ a pontos neve) itt második félév végén a tanári szakirányt választod és megjelölöd a minor szakot (ez lesz a másik tárgy, amit majd taníthatsz). ha ezt lenyomtad 6 félév alatt, akkor jelentkezel utána tanári mester képzésre. ez újabb 5 félév. ha az is megvan, akkor taníthatsz.

tesi szakra kell jelentkezned (azt hiszem, testnevelés-edzõ a pontos neve) itt második félév végén a tanári szakirányt választod és megjelölöd a minor szakot (ez lesz a másik tárgy, amit majd taníthatsz). ha ezt lenyomtad 6 félév alatt, akkor jelentkezel utána tanári mester képzésre. ez újabb 5 félév. ha az is megvan, akkor taníthatsz.
A tanárok közalkalmazottak, bértábla alapján kapják a fizetésüket. Kezdõfizetés amit mondjuk meg is kapsz 90 ezernél nem több az biztos. Egy szakos tanár nincs, szóval egyetemen egy másik szakot is tanulnod kell. http://tf.hu/

Légyszi adjatok tippeket ahhoz hogyan változzak meg. Mit tegyek?

Az els? jelek azok voltak hogy egyre kevesebben mentek bele velem a barátságba.lehet azért mert történt egy kis balhé...én az egyik osztálytársamnál voltam meg amikor kicsik voltunk és lovacskáztunk a plusalatokkal én meg valamit nem úgy csináltam ahogyan o akarta és ?sze kaptunk a végen az lett hogy azt mondtam neki hogy úgy megváglak hogy és ezt hallotta az édesanya is.e-kor összevesztünk és azóta csak olyan kollegina barátn?k voltunk mostanáig mert kosárba többször felütöttem de nem szándékosan és ezek óta nem vagyunk jó viszonyba csak annyiba hogy köszönünk.A másik alkalommal egy másik osztálytársamnál voltam és amikor o kiment én kipróbáltam az új írószerét és véletlenül eltörtem és megijedtem hat bedobtam a táskámba utána meg hazamentem és nem volt amit csináljak vele hat kidobtam a teraszon a garázsok tetején landolt egy kis id? múlva egy verseny volt oda én is befizettem egy bizonyos összeget majd elt?nt egy f?re jutó fizetség ez utána az egyik osztálytársam számológépe a bulijáról ahol elt?nt szinten ott voltam és volt a kezemben mert k?rbe adtak hogy nézzük meg mert mit tudom milyen volt majd rám fogták az összes elt?nt dolgot ezert anyum beszelt a tanítóval és elmondta hogy én lettem a gyanúsítót pedig nem én ez után a tanító mindenkit kiálitatotta azokat azt mondtak hogy én voltam az egész osztály kiált egyedül én ültem majd egy fiú elkiáltotta hogy a tollat én fújtam meg és egész órán kínozót a tanító hogy váljam be a többit is pedig szívre tett kezel mondom hogy nem én voltam.lehet hogy ezert is utalnak majd egy versenyen az a matekzseni osztálytársam mellet ültem és másoltam mert azt mondta hogy másolhatok és ugyanazt a helyezés értem el mint o majd volt a suliban egy jó fiú aki tetszett és tudtam hogy volt csaja de én amúgy sem akartam lemondani rólam és ezt nyilvánosan mondogattam hogy drágám meg az a h?je liba stb. pedig nem ismertem se a csajt se a fiút csak látásból majd a csaj megtudta és kiverte a balhét pedig azóta jóban voltunk de én akkor mar ki voltam bel?le gyógyulva mert kiröhögött egy szereplesen és nekem nem kell ilyen tapló aztán kibékültünk.de ezen kívül voltak alkalmak amikor felt?nési vágyam volt meg az a rögeszmém hogy van egy csaj asz olsztalyban aki irigy de több is és hogy én úgy is jobb vagyok és pont ok ki nem alhatnak és öröké megaláznak meg fukar is vagyok sajnálok majdnem mindet mástól és emelet önz? na meg nagykép? mert ha van rajtam valami új azt mindig dörgölöm más orra alá vagy ha szépek a körmeim vagy ha van egy új napló akkor is vagy ha telot akarok venni kérlek segítsetek adjatok tippeket hogyan neveljem ki ezeket magamból

Legjobb válasz: Légyszíves használj írásjeleket, és írd le a problémát rövidebben kommentben, nem mert igazán értem.

Légyszíves használj írásjeleket, és írd le a problémát rövidebben kommentben, nem mert igazán értem.
Tudod hol hibázol, mik a rossz tulajdonságaid.Másoktól nem tudom mennyire viseled el a kritikát, de szerintem már ez is haladás, hogy belátod a hibáidat.Nem mindig kell kimondani a véleményed, nem kell mindig elmondani neked mid van.Neakarj folyton a középpontban lenni, mert elöbb, vagy utóbb egyedül találod magad.Ne gúnyolódj, fölleg mások kárán ne.Próbálj önmagad lenni, ne egy divatmajom.Nem rosszindulatból írtam, de ez lehet a szitu.
Mivan?
*mert nem igazán értem.

Nem kapunk személyi kölcsönt mert a férjem cégének nincs egy éves multja (azaz egy évet kéne, hogy igazoljon az apeh hogy minden oké, de ök még csk 9 honaposak), de lakást szeretnénk és ahhoz kéne önerönek hitel, mit tegyünk? Valaki tud segiteni?

A lakásra kapnánk hitelt csak önerö kéne 1,5 millioforint és ehez kéne a személyi kölcsön,amit aférjem tuna felvenni mertén gyeden vagyok!

Legjobb válasz: De ha azt mondod, hogy 9 hónaposak és 1 évre visszamenõleg kéri az APEH, akkor nem elég, ha vártok 3 hónapot? Másik lehetõség, hogy ismerõstõl vagy rokontól kérsz kölcsön, de 1,5 millát nem hiszem, hogy egy személytõl össze tudsz szedni.

De ha azt mondod, hogy 9 hónaposak és 1 évre visszamenõleg kéri az APEH, akkor nem elég, ha vártok 3 hónapot? Másik lehetõség, hogy ismerõstõl vagy rokontól kérsz kölcsön, de 1, 5 millát nem hiszem, hogy egy személytõl össze tudsz szedni.
A kérdező hozzászólása: Az a bajhogy az apeh igazolás 1 teljes évrõlkell ami januártol decemberig van, igy meg hiába várok.A másik baj hogy a fiatalokothonteremtési támogatásátcsak juli 1 ig lehet igényelni hála GORDONKÁNAK és mi már lefoglaltunk 1 lakást mivel a hiteles ezt az apro pici gondot az utolso percben közölte.Szoval elegem van, és gyorsan kéne 1, 5millio kölcsön!Aki tud segiteni irjon!!
szia, mi hitelekkel foglalkozunk, de mi is ebben a cipõben járunk. vagyis, nekünk most lett meg az egy lezárt évünk a cégre, de a férjem passzív báros. a tököm kivan szószerint. lakást ugy tudtunk venni, hogy apámnak van egy lakása, és beleegyezett, hogy az õ tehermentes lakására vegyünk fel 2 milliót, ami lett az önerõnk. ti nem tudtok szülõktõl ilyen módom segítséget kérni? persze azt is mi fizetjük, és a megvett lakáshitelünket is. sajnos csak igy tudtuk megoldani. Viki

Mit tegyek, ha még ahhoz sincs bátorságom, hogy beszélgessek a szerelmemmel?

nem tom mért van ez de engem már nagyon idegesít. Mért vaan ez? Persze nem az hogy idegesít hanm hogy nincs bátorságom...

Legjobb válasz: nekem is ez volt.... nyugi... beszélgess vele! de olyan témáról amirõl te is és õ is tud beszélni!

nekem is ez volt.... nyugi... beszélgess vele! de olyan témáról amirõl te is és õ is tud beszélni!
nálam is ez volt, de elmúlik...ha igazán szereted, és érzed, hogy õ is szeret, akkor el fog múlni!!! én hamar túlestem szerencsére ezen a "mondjam neki, vagy ne?!"..."minek mondjam majd lesz valahogy", ..."nincs semmi", meg ilyeneken:) Egyedül a szex az amirõl még nehezen nyilatkozom. Tudom, hogy mondanom kellene, meg minden de nehéz, mert mikor rákérdez, hogy jó volt-e pe, és mondom hogy jó persze, nem elég neki, és tovább boncolgatja a dolgot, én meg nem szeretek róla beszélni. Ezen is tudom, változtatni kell, lassan azért megy:) Sok sikert kívánok neked/nektek!
uhh, ijen velem is volt. a ballagásán levelet irtam neki, és barátok lettünk, de mostmár 3 éve vagyunk együtt 100%-os boldogságban, és a babát fontolgatjuk.:D
Szedd össze magad, egy életed-egy halálod, szólítsd meg. Minél elõbb, annál jobb. Ne hagyd elfutni a lehetõséget, mert késõbb bánni fogod. A harmadik "szerelmed" után már nem lesz ilyen problémád.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!