Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, másfél (118 db)

Mit tegyek? Másfél éve próbálkozunk babával, de nem jön össze. Most alkalom lenne egy munkahelyváltásra. De mi van akkor, ha épp most jön össze a baba?

Nem szemétség az új munkahellyel szemben, hogy esetleg fél év, egy év múlva elmegyek szülni? Ti mit tennétek hasonló esetben?

Legjobb válasz: Engem biztos nem erdekelne. Es ha fel ev vagy egy ev mulva jon ossze a baba akkor mi van? Addig is meg kell elned valamibol, nem? Ha meg majd GYES-re mesz, keresnek mast, ez nem a te problemad. Egyebkent szerintem az interjun ne mondd meg nekik, hogy babat szeretnel, mert nem fognak felvenni. A sajat erdekeidet nezd, ne masoket, akkor nem jutsz elobbre.

Engem biztos nem erdekelne. Es ha fel ev vagy egy ev mulva jon ossze a baba akkor mi van? Addig is meg kell elned valamibol, nem? Ha meg majd GYES-re mesz, keresnek mast, ez nem a te problemad. Egyebkent szerintem az interjun ne mondd meg nekik, hogy babat szeretnel, mert nem fognak felvenni. A sajat erdekeidet nezd, ne masoket, akkor nem jutsz elobbre.

Mit tegyek? Másfél évesem minden reggelre csurom pisi, átázik.

Éjjelre csakis Pampers-t használok, szerintem ez a legjobb nedvszívó. De a kislányom sokszor kel éjjel, olyankor mindig iszik kicsi vizet, de van amikor nem kicsit. Próbáltuk nem itatni, de egyszer?en kell neki, nem bírja ki, nem nyugszik meg másra. Én viszont aggódok, mert minden reggelre át van ázva a pizsije meg a hálózsákja.

Legjobb válasz: Szia! Nálunk is ugyanez volt a helyzet, még a Pampers Premiummal is. Mi éjszakára ( és általában nappal is ) Liberot használunk. Szerintem klasszisokkal jobb! 14 hónapos kislány Anyukája

Libero vagy Babylove. A kisfiam este kb. fél litert iszik, és utána még éjszaka is vagy 2 decit benyom.
szerintem 5-ös liberot használj éjszakára. Mi ezt használtuk, de az én kisfiam olyan sokat ivott (nappal egy liter, este 3 dl kakaó, majd 2 dl víz, éjjel 2 dl víz) hogy még a liberot is átáztatta, így kb éjfél körül álmában átpelenkáztam. Ez kb 3-4 hónapig tartott, a nyári idõszakban. Majd ahogy hûlt az idõ, kevesebbet ivott, és az éjjeli pelus is kibírta reggelig.
Szia! Nálunk is ugyanez volt a helyzet, még a Pampers Premiummal is. Mi éjszakára ( és általában nappal is ) Liberot használunk. Szerintem klasszisokkal jobb! 14 hónapos kislány Anyukája
Vagy egyszerûen felkelsz hozzá hajnalban és lecseréled a pelenkáját.
Nálunk is méretet kellett váltani ilyen esetben. Most 12 kiló a lányom is, a 4+ jó neki.
Ha 12 kiló mindenképp 5-ös méret kell, már csak azért is mert az többet tud felszívni és nem lesz reggelre pisis. DE: ajánlom hogy próbáld ki a Libero-t, de a nadrág pelust, ne bugyi pelust. A Libero tudja a legtöbb nedvességet felszívni. nem véletlenül vastagabb mint a többi. Abból is az 5-ös méretet ajánlom.
A kérdező hozzászólása: 12 kg Melyiket vegyem? A 4+ vagy az 5-öst?
elsõ vagyok, 5-öst vegyed
Mi is pamperst használunk, az active baby-t. Ugyanígy jártunk, pedig már 5-ös pelenka volt, kipróbáltuk a 6-ost, azóta minden oké. Pedig nem bíztam benne. De nekünk bejött. Próbáld meg te is az egy mérettel nagyobbat. (14 hónapos a kisfiú)
Én nem mondanám, hogy a pampers a legjobb nedvszívó. Mi pont emiatt váltottunk a DM-es pelusra és azóta semmi probléma. Vagy már kicsi a pampers. Eggyel nagyobb esetleg?

Mit tegyek? Másfél évig jártam egy sráccal, aki bizonyos szempontból megfelelt nekem, viszont gondolkodásban sokszor nem "találkoztunk".

Nemrég szakítottam vele - végleg, de megint megkerestem, mert érzelmileg sokat kapok t?le és vágyom is rá. Lehet ebb?l még valami? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Tanuljatok egymástól, ha már ennyire különböztök. Kompromisszum fejlesztésre kiváló.

Tanuljatok egymástól, ha már ennyire különböztök. Kompromisszum fejlesztésre kiváló.
akkor ez olyan úgymond se veled se nélküled :) de kell ilyen is.az ilyen kapcsikból születnek a sírig tartó szerelmek. komprumisszumok kellenek és minden ok lesz :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, elgondokoztató válaszok
A kérdező hozzászólása: +L
Lehet ebbõl valami szerintem. Nézd meg milyen válaszokat kapott ugyanitt más is hasonló kérdésre.
Olyan ember nem letezik a foldon, aki mindenbem pont ugyanugy gondolkodjon, mint te...

Az baj ha 10 nap alatt csak másfél kiló ment le? (72 kilóról indultam és 60 szeretnék lenni 90 nap múlva) Mit tegyek ha nem indult meg a fogyás gyorsan?

Legjobb válasz: Az nagyon jó, ha 10 nap alatt lepattintottál másfél kilót!!!!! Két hétig nem szokott történni semmi. A fogyási ütem sokmindentõl függ. Pl.menstruációs ciklus. Már, ha nõ vagy.:)) Menstruáció alatt a nõi szervezet akár másfél-két liter felesleges vizet is benntart. Szerintem nagyon ügyes vagy.

Az nagyon jó, ha 10 nap alatt lepattintottál másfél kilót!!!!! Két hétig nem szokott történni semmi. A fogyási ütem sokmindentõl függ. Pl.menstruációs ciklus. Már, ha nõ vagy.:) ) Menstruáció alatt a nõi szervezet akár másfél-két liter felesleges vizet is benntart. Szerintem nagyon ügyes vagy.
2 hétig ne foglalkozz a kilókkal: vagy csak víz volt (aminek örülhetsz) - vagy izom is ment le (ami viszont nem jó. Ugye mozogsz és tornázol is?) Zsír még egy gramm nem ment le rólad.
Van akinek az utolsó egy hónapban indul be a fogyása, szóval ne aggódj. Tornázz mellette sokat, fõleg célzott tornákat. (Ha megérkezik a leg magic-em, majd beszámolok róla, hogy jó-e.)
A leg magic sztem jó alakformálásra, de nem zsírégetésre, max ha csinálod egy óráig. De végül is sokkal jobb mint a semmi...
"2 hétig ne foglalkozz a kilókkal: vagy csak víz volt (aminek örülhetsz)" Mi ez szaharadiéta? Nem víz volt, de ebbe nem mennék bele mert engem itt megköveznek. Ha normális diétával adnál le ennyit akkor az pont megfelelõ,
irigyellek érte én már 20 napja csinálom és csak 2, 3 kg ment le

Úgy hiszem kiszeretett belőlem a barátnőm. Másfél év után rájöttem, hogy mennyire fontos nekem, és nagyon szeretem Õt. Mit tegyek? 26F Õ 26L

eleinte állítása szerint nagyon szeretett, elmondta mennyire odavolt értem, de állandóan cseszegetett, mit csinálsz miért pont azt, minden fontosabb mint én, biztos ez meg az a csaj tetszik, aztán velük vagyok meg ilyenek, semmi valóság alapja nincs ezeknek a dolgoknak. Akkor néha már arrogánsan kellett leállítanom, ha elfogyott a türelmem. Most rájöttem, mennyire fontos nekem, és h szeretem, azóta nagyon féltékeny vagyok rá, és úgy látom, h Õt már nem érdekli annyira ez az egész. Keveset tudunk találkozni, de amikor minden nap át tudnék menni hozzá 20km, akkor sokszor mondja mostanában, hogy most ne, meg dolgom van meg stb. Régen én mondtam ezt, lecseszett, h minden fontosabb. Kérdeztem tőle, h szeret e még, azt mondja igen, de fogóval kell belőle kihúzni. Magától sosem mondja. Mikor kérdeztem tőle mi ez azt mondta: Hát mostmár könnyebb, meg már rászoktattam arra hogy ne érdekelje, h mi van velem, meg hogy ne beszéljünk annyit telefonon, mert régen keveset hívtam, Meg az elején kellett volna ennyire rajonganom érte meg ilyenek. Meg hogy eddig nekem ez meg az nem számított most miért számít ilyeneket mond. Szerintem ki szeretett belőlem és félvállról veszi a kapcsolatot. Mit tehetnék, hogy újra szeressen tényleg? Megkértem a kezét, először habozva igent mondott, mostmár azt mondja csak, hogy fél igen, mert hogy lehet h megint durva leszek. Hát azért annyira nem voltam durva, csak a cseszegetést nem bírtam. Mostmeg nem is igen érdekli mit csinálok meg miért. Rengeteg érv van amellett hogy elküldjem, és tök ugyanannyira sok érv van amellett, hogy ne. Nagyon szeretem Õt.... mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem most azt akarja visszaadni, amit tõled kapott. Én, a csaj helyében egyhamar nem mondanák igent neked. De beszéljétek meg, mert ez így nem folytatódhat tovább, h ennyire félvállról vesz a csaj 1 másfél évnyi kapcsolatot! Ha úgy érzed, h szereted, akk harcolj érte, és ne add fel egykönnyen!

Szerintem most azt akarja visszaadni, amit tõled kapott. Én, a csaj helyében egyhamar nem mondanák igent neked. De beszéljétek meg, mert ez így nem folytatódhat tovább, h ennyire félvállról vesz a csaj 1 másfél évnyi kapcsolatot! Ha úgy érzed, h szereted, akk harcolj érte, és ne add fel egykönnyen!
Ha nagyon szereted, akkor ne küldjed el... Ez a fõ érv. Mit tegyél? Vegyél virágot és csokit. Menny oda hozzá, felse hívd, csak menny el és csöngess be hozzá. Add oda neki, mondd neki h szereted nagyon és nem akarod elveszíteni, és sajnálod, és bocsánatot kérsz. Ennyi. Amúgy ez tényleg hülye viselkedés amit csinálsz. Mi az hogy ne érdekelje mivolt veled és mit csináltál? Ez alap dolog egy kapcsolatban, neked is ugyan úgy érdekelned kellene... A telefont megértem emrt az pénz, de akkor ott a facebook az ingyenes... Meg ez a "megkértem keztét duma". Szerintem hanyagold. Elõbb költözzetek össze, és majd ott kiforr a dolog. Majd csak utána kérd meg a kezét...
A kérdező hozzászólása: Teljes mértékben igazad van, de én nagyon szenvedek, már lefogytam vagy 8 kilót 1 hónapja nem tudok enni csak kb 2-3 naponta egyszer, jókedvébõl az ember ilyet nem tud csinálni. Értem én, hogy eddig rossz volt neki de én nem direkt csináltam amit csináltam Õ meg igen? EZ g.e.c.i.s.é.g. Hogy lehet ilyet tenni direkt az ember párjával akit elvileg "szeret"? És igen, nagyon szeretem, nem fogom feladni, azért kértem meg a kezét, mert tudom, hogy vele akarom leélni az életem. DE, rettenetes kétségek között vagyok, és nem tudom meddig bírom ezt még. Szinte depressziós vagyok, és tudom, hogy ezzel el fogom taszítani magamtól de nem tehetek mást, mert ezek az érzéseim. Nemtudok jópofán vigyorogni mikor tiszta szarul vagyok. Ha vele vagyok minden oké, és jókedvem van. A Sors fintora hogy most lett beteg még a dilidoki is még gyógyszert se tudok iratni, pedig tudom, hogy most az kéne. (volt ár benne részem)
Nem tudom mi a problémád, csak ugyan azt kapod tõle, amit te is adtál neki. Kölcsön kenyér visszajár. Lehet úgy érzi, hogy nem törõdsz vele és már nem szereted, ezért taszítod el magadtól... Lehet hogy õ így gondolja... Nem tudja te mit gondolsz... Épp ezért kell elmondanod neki, és bocsánatot kérni a múltbéli hibáid miatt. Nem kell vigyorogni meg jópofizni nem azt mondtam, üljetek le, és beszéljétek ezt meg.
Mennyire kellene még izmosnak lenni, ha napi másfél óra edzés eredménye sem elég?
Szóval 18 és 21 éves kor között, véletlenül elírtam az elõbb.
Akkor a korod miatt van: 14 évesen még javában fejlõdésben vagy, tombolnak a hormonok. Ebben a korban a tinilányok 99%-án van úgynevezett "bébiháj" ami a fejlõdés befejeztével 818 és 21 éves kor között) magától eltûnik.
A kérdező hozzászólása: egészségesen kajálok. sali, zöldség, gyümölcs, hús, tojás, tejtermékek.
Igaza van az egyik válaszolónak: a testzsír arány miatt van vagy nincs valakinek kockahasa. Hiába vagy vékony, ha egyszer nem olyat eszel, ami egészséges lenne. Szomszé dlány 170 cm és 50 kg, egy pálcika és mégis narancsbõrös a feneke, ugyanis saját bevallása szerint a Nesquick kakaóba is még plusz 3 kanál cukrot tesz. Szóval a helytelen táplálkozás miatt van a narancsbõr is és nem a túlsúly miatt. Amúgy nõknél tényleg full gusztustalan a kockahas. Jelentkezz egy edzõterembe, hogy nõi testépítõbajnok szeretnél lenni, õk tudni fogják, hogy mit tegyél.
A kérdező hozzászólása: 13:00: kötelezõ nekünk edzés mellett erõsítõ edzésekre járnunk, és a város legjobb erõnléti edzõjét kaptuk, és azokat a feladatokat is csinálom nem csak a felülést de még sem kocka a hasam.
Hát, valóban egészen finoman undorító egy lányon a kockahas, de ha neked ez kell... úgfy tûnik, nem vagy tisztában azzal, hogy az mitõl alakul ki. Ugyanis alig kell hozzá erõsíteni. Ha most nincs kockahasad, akkro bármennyit is erõsíthetsz, csak attól nem lesz. Az alacsony testzsíraránytól látszódnak a kockák a hason. Viszont 50 kg-ból már nem nagyonb tudsz Te sehova sem fogyni, és ha nem akarsz lapos segget és mellet, akkor ne is nagyob erõltesd. Fõleg nem 14 évesen.
Azért nem segít, mert a felülés sz*t se ér. Keress egy ezdõt, fizess neki 1-2 órát, amíg megmutatja a gyakorlatokat, aztán eddz egyedül.
A kérdező hozzászólása: tudom a legtöbb lánynak nem tetszik, de kocka hasat szeretnék.
A kérdező hozzászólása: az klassz, köszii:)

Hogyan csináljam? Fiam 16honapos reggel iszik másfél, 2deci tejet és utánna ebédig szinte egyáltalán nem akar enni csak csipeget, se reggelikor se 10óraikor. Mit tegyek ne adjak neke reggel tejet hogy reggelizzen?

Tej után szinte csak az ebéd amit evésnek lehet nevezni nála:-(

Legjobb válasz: szia! Nálunk ugyanez van, másfél éves a fiam, reggel nagyon várja az üveg tejet, utána õ is csak csipeget. De azt nem akarom hogy nem kap, mert szereti. Éjjel alszik, tehát biztos elég így. Õ ráadásul mindig fél 11-kor alszik vissza, és akkor is Actimelt szokott inni üvegbõl. Szerintem hagyd így nálatok is, biztos így szereti.

szia! Nálunk ugyanez van, másfél éves a fiam, reggel nagyon várja az üveg tejet, utána õ is csak csipeget. De azt nem akarom hogy nem kap, mert szereti. Éjjel alszik, tehát biztos elég így. Õ ráadásul mindig fél 11-kor alszik vissza, és akkor is Actimelt szokott inni üvegbõl. Szerintem hagyd így nálatok is, biztos így szereti.
Elöször adj reggelit (vajaskenyér vagy hasonló) és utánna a tejet. Délelött nem kell neki enni - gyümölcs böven elég. Nem tudom, mikor van a reggeli ideje, de ha 8 körül, akkor már 4 óra múlva ebédidö van. Igy tud majd ebédelni is, végül is az egy fö étkezés. A cél az, hogy három fö étkezésre álljon be és délelött-délután csak gyümölcsöt vagy valami hasonló kisebb dolgot egyen.
Ha nem akar enni, nyilván nem éhes. Szerintem fontosabb, hogy ebédet, vacsit egyen rendesen. Ha a tízórait kihagyja, nem nagy probléma. Reggelire meg elég tápláló a tej. Néha próbálkozz egy-egy falattal, ha éhes lesz elfogadja, de szerintem ha nem akarja, ne erõltesd.
Nálunk ugyanez van, de nem rõltetem a délelõtti evést, sõt, ha nagyon fáradt, elalszik, és csak utána, 2 körül ebédel.Ha éhes lenne, biztos felébredne, de én nem aggódom, ha a fiamnak igy jó, akkor nekem is.És abból a szempontból nem bánom, hogy ebédre viszont rendes adagot tüntet el.

Lassan másfél éve együtt vok a barátommal és jól megvagyunk. Régen volt egy bnője és a hétvégén, vasárnap este odament hozzá. Nekem elmondta, de azt nem érti h miért vok féltékeny mert nem volt semmi. Mit tegyek?

A családjával mentek ahoz a bizonyos családhoz és ott van egy csaj akivel régen volt vmi köztük. Most vasárnap estefelét?l kés? estig ott voltak.Amikor elmondta én tök féltékeny lettem és most is az vok. Jogosan? Mert sztem igen. Most mit csináljak? ( a barátommal csak hétvégente tudunk talizni)

Legjobb válasz: Hááát, ha vígasztal én is elég féltékeny típus vagyok,de valoszinû, hogy nem véletlen van veled másfél éve...Szerintem ne foglalkozz vele, rosszabb, ha ezen rágódsz, esetleg veszekedtek rajta...:S

Hááát, ha vígasztal én is elég féltékeny típus vagyok, de valoszinû, hogy nem véletlen van veled másfél éve...Szerintem ne foglalkozz vele, rosszabb, ha ezen rágódsz, esetleg veszekedtek rajta...:S
Szerintem ne izgulj, ha csalàdaik baràtok azzal nem tudsz mit csinàlni, meg nem tilthatod hogy ne menjen oda! A féltékenységgel, meg csak a kapcsolatotokat ölöd meg! Ennyi erôvel ö is féltékeny lehet, hogy hétköznap kivel mit csinàlsz... Ennek csak csunya vége lehet, ha nem irtod ki magadbol! Tudom, én is kinyirtam igy egy 7 éves kapcsimat! Most 1 éve van pàrom, 7 honapja a férjem, egy 12 éves kapcsit hagyott ott miattam és vàltott orszàgot! Ha most azon filoznék, hogy miért, meg megérdemlem, meg engem is ott fog hagyni stb. akkor màr veszett ügy! Ha meg akar csalni ugy is megcsal, ha meg nem akkor boldog leszel vele! Ennyi, kàr rajta ràgni magad! A negetiv gondolatok pont azt vonzàk be amit nem akarsz!
A családdal mentek, és kész. Nem történhetett semmi. Ne edd magad, mert értelmetlen. Mivel nem voltál ott, ezért csak azt tudhatod, amit elmondott neked. Ha nem hiszel neki, akkor ennyit arról, hogy szereted és bízol benne. Így pedig nem érdemes az egész arra, hogy elvegye a hétvégéjét/hétvégédet. Ha majd rajtakapod, hogy vmiben nem mond igazat, akkor beszéld meg vele, addig meg ne is gondolkozz ilyeneken, vagy tereld el róla a gondolataidat, ha eszedbe jutna.

4 hónapos kislányom hajnali fél ötkor felkel, és nem tud visszaaludni, kb másfél két órán keresztül. Mit tegyek?

Attól függetlenül van ez így, hogy éjszaka felébredt-e még szopizni, vagy sem. S?t rosszabb esetben ugyanezt csinálja éjjel egykor. Nem sír, hanem játszik, gügyög, beszélget kb másfél órán keresztül...

Legjobb válasz: Az én lányom ugyan ezt csinálja, mondjuk õ átalussza az éjszakát, este 9-kor alszik és reggel fél 5 körül ébred. Én az figyeltem meg, hogy ha azonnal "reagálok" arra, hogy fel fog kelni, tehát még csak nyögött egyet v. forgatja a fejét, gyorsan kiveszem az ágyból és már teszem is cicire, akkor szopi közben visszaalszik. De, ha beelõz:-) és már a szemeit is nyitogatja, akkor abból nem lesz visszaalvás csak másfél v. 2 óra múlva. Akkor viszont már én nem tudok visszaaludni...Szóval elõzd be a kiscsajt, hátha szunyál még egy kicsit.:-)))

Az én lányom ugyan ezt csinálja, mondjuk õ átalussza az éjszakát, este 9-kor alszik és reggel fél 5 körül ébred. Én az figyeltem meg, hogy ha azonnal "reagálok" arra, hogy fel fog kelni, tehát még csak nyögött egyet v. forgatja a fejét, gyorsan kiveszem az ágyból és már teszem is cicire, akkor szopi közben visszaalszik. De, ha beelõz:-) és már a szemeit is nyitogatja, akkor abból nem lesz visszaalvás csak másfél v. 2 óra múlva. Akkor viszont már én nem tudok visszaaludni...Szóval elõzd be a kiscsajt, hátha szunyál még egy kicsit.:-)))
Kisfiam is játszik, forgolódik éjszaka, de nem reagálok rá, mert akkor rögtön azt akarja, hogy vegyem fel.Õ 5, 5 hónapos és este 9-tõl hajnali 3-ig ált-ban alszik , utána jön nála a játszóidõ.Általában hajnali 5-6 között eszünk elõszõr utána visszaalszik 1-1, 5 órara.Viszont ma hajnali 4 -kor ébredt és kis forgolódás után csak 7-kor kelt fel!Teljesen meglepõdtem.Nem hiszem hogy tudnánk ez ellen tenni, nekik így jó.Ha nem sír, akkor hagyom játszani.Remélem segítettem és megnyugodtam, hogy nem csak az én gyerkõcöm játszik éjszaka.:)
azt, hogy hagyd ezt abba, mert ge.ci vagy!
A kérdező hozzászólása: hát vagy csak nem tudod megérteni az egészet...
Várnék egy picit.. Aztán rájönnék, hogy az osztálytársamat szeretem.
de meg tudom érteni, viszont ez akkor is szemétség. ne legyél önzõ. a lányoknak is vannak érzéseik. tisztázd magadban mit akarsz utána a másikkal beszéld meg, de ezt így ne folytasd
A kérdező hozzászólása: ezaz hogy várok de nem akarok egy hosszú kapcsolatot elrontani egy bizonytalannal de bármennyire is próbálok ellenálllni nem tudok az a baj hogy bnõm messze lakik tõlem és ritkán találkozunk. Ezt probálom már 1-2 hete tisztázni hogy mi legyen de nem jutok sehova!
Szerintem K.rogasd mind 2-õt:D legegyszerûbb
Bocsi az offért: Én is iylen helyzetben vagyok mint te, csak én lány vok. Nagyon nehéz ez. :(
Utolsó vok, írj e-mailt ha gondolod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!