Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, már nehéz tartani a (2 db)

Mit tegyek, ha már nehéz tartani a babám kézben, de más pozició nem jön be neki?

3 hónapos kisfiam elég "leveg?s", és a függ?leges pozi a legjobb ilyenkor. Büfiztetni is elég nehéz, ha hasra teszem, annyira er?s és kitolja magát, hogy még a tej is visszajön, néha sikerül így büfiznie, néha nem. Háton fekve nyilván nem maradhat, viszont én már egyre kevésbé bírom er?vel.(több mint 6 kiló). A hordozóban elvan egy ideig (ott tud pukizni), de abba ebben a nagy melegben beleizzad:( Amúgy is, ha küzd a hasa miatt, nagyon hamar leizzad. Mit tanácsoltok, járt valaki így a babájával?

Legjobb válasz: Hát neéz. az enyém 19hónapos és csak most szokottle arról, hogy a karomban aludjon el. (pont kétszer annyi mint a tiéd!) Vagyis ha nem akarsz így járni, szoktasd rá mihamarabb hogy az ágyban önállóan is tud mocorogni,m játszani, és pukizni is! Fektesd nyugodtan hasra (büfi után ha lehetséges), hagy tornázzon! Emelgesse csak magát, lassan forogni is fog, utána ugysem te döntöd majd el merre van az elõre! Ha nagyon nyügi ülj mellé, simogasd, nálunk ez vált be. Annyi jön csak vssza belõle amiért "nem kár" azt csak a mohóság okozta. Esetleg próbáld meg lassabb evésre bírni, ne habzsoljon annyira. Nekem az jött be hogy sûrûn tettem cicire, így nem volt olyan éhes, mintha csak 3-4 óránként evett volna

Hát neéz. az enyém 19hónapos és csak most szokottle arról, hogy a karomban aludjon el. (pont kétszer annyi mint a tiéd!) Vagyis ha nem akarsz így járni, szoktasd rá mihamarabb hogy az ágyban önállóan is tud mocorogni, m játszani, és pukizni is! Fektesd nyugodtan hasra (büfi után ha lehetséges), hagy tornázzon! Emelgesse csak magát, lassan forogni is fog, utána ugysem te döntöd majd el merre van az elõre! Ha nagyon nyügi ülj mellé, simogasd, nálunk ez vált be. Annyi jön csak vssza belõle amiért "nem kár" azt csak a mohóság okozta. Esetleg próbáld meg lassabb evésre bírni, ne habzsoljon annyira. Nekem az jött be hogy sûrûn tettem cicire, így nem volt olyan éhes, mintha csak 3-4 óránként evett volna
Szia! Én ha már nem bírom akkor a hasamra fektetem nekem így bevált. Igaz nekem csak 5 hetes és 4 kilós, de így is fárasztó 1, 5 óránként 15 percig büfiztetni.
Én kenguruba raktam, és úgy járkáltam vele. Egy idõ után viszont a hátam fájt tõle.
A második menet mindig hosszabb ideig tart. Miért hagyjátok abba az elsõ után?
Legyél türelemmel. Egy idõ után tovább tudja tartani, és az aktus is hosszabb lessz. De izgasson téged sokáig elõtte. Nyugi. Össze fog jönni, ne görcsölj rajta
Ne görcsölj, összekell csiszolódnotok. Amig ez nem történik meg, addig idõnként próbáljátok az orált, mármint hogy õ nyalakodjon fel Téged a csúcsra. De türelem és ne csüggedj!
Én is 2 menetet javasolok! A másodikat már lehet nyújtani! Az elsõnél hogy hamar elmegy ne aggódj emiatt, csak nagyon kiván téged az nem baj. 15-20 perc múlva kezdjétek újra, hidd el már másabb lesz.
Legyél türelemmel. Nálunk is ez volt a gond. Most már annyira hozzászoktunk hogy pontosan egyszerre szoktunk elmenni ami nagyon jó érzés:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!