Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, lefagy (102 db)

Mit tegyek? Lefagy néha a gépem. (netezés közben)

Egy Acer laptopom van, néha olyat játszik, hogy lefagy netezés közben, de hangulat függő. Régen úgy 1,5-2 éve volt telepítve. Lehet hogy egy újra telepítés megoldaná a gondot? Köszi előre is.

Legjobb válasz: Sztem próbáld meg mert elég régóta volt telepítés, de ne crackelt winyót rakj mert az is állandóan lefagy.

Sztem próbáld meg mert elég régóta volt telepítés, de ne crackelt winyót rakj mert az is állandóan lefagy.
Volt frissítve, rendszeresen a Windows? Ha volt, szerintem akkor is újra kéne telepíteni ennyi idõ után.
A kérdező hozzászólása: Hogy érted hogy crackelt? Nem vagyok annyira otthon ebben :)
Hogy eredeti licensz kulcsal aktiválod a windowst és nem hamissal, mert olyankor problémák adódhatnak.Bár a hamis kód ingyenes de illegális és nem mindig mûködik jól a rendszer.
A kérdező hozzászólása: Jah értem :D abból nincs gond :D mondott ismerõsöm olyat hogy lehet hogy túl "töredezett" a vincseszter és azért csinálja. Igaz lehet?
Megpróbálhatod töredezettmentesíteni, de ne csináld sokszor mert az már árt a gépnek.

Az lenne a problémám hogy idönként halatszik egy kissebb kattanás a gépembe, mint mikor kapszolombe egy olyasmi és ilyenkor lefagy, de töbször is, mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem azt hallod, ahogy kikapcsol a merevlemez(parkolóba pozícióba áll a fej). Vagy azért fagy le, mert a kikapcsolt merevlemezen nem éri el az adatokat, vagy azért kapcsol ki a merevlemez, mert lefagy a gép, elõbbi valószínûbb. Ellenõrizd, hogy megfelelõen csatlakozik e a HDD táp, és adat kábele.

Szerintem azt hallod, ahogy kikapcsol a merevlemez(parkolóba pozícióba áll a fej). Vagy azért fagy le, mert a kikapcsolt merevlemezen nem éri el az adatokat, vagy azért kapcsol ki a merevlemez, mert lefagy a gép, elõbbi valószínûbb. Ellenõrizd, hogy megfelelõen csatlakozik e a HDD táp, és adat kábele.
A kérdező hozzászólása: megnéztem és jól csatlakozik, de ha olyankor megpiszkálom a tpából kijövõ kábeleket olyankor elindul, de nem mindig sokat kell huzigáljam.


A PS3 egyfolytába lefagy ha bekapcsolom mit tegyek mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Meg szabad kérdezni mennyi idõs a gép??A HDD-rõl futtatod a játékot akkor is lefagy?

Meg szabad kérdezni mennyi idõs a gép??A HDD-rõl futtatod a játékot akkor is lefagy?
Igen én is erre gondoltam hogy nem-e öreg.
Az elsõ jót kérdezett. Slim vagy Fat?
A kérdező hozzászólása: Fat
Akkor sajnos azt kell mondanom hogy annyi neki.
újra feltenni a szükséges programokat, vagy pedig másik böngészõvel megpróbálni az egészet pl chrome
ha flashelt akkor ne csodálkozz!
A kérdező hozzászólása: Tegnap szétszedtem az xboxot kicseréltem rajta a hûtõpasztát kitakarítottam azóta hibátlanul megy...
ja de meddig az a nem mind1
elõbb-utóbb 3led lesz belõle, sajnos...

Lefagy a firefox 10 amikor behozom a freemailt ciromailt meg még pár oldalnál. Azután lehet csak folytatni ha alul jobb klikk a firefoxra és behozok vele egy másik oldalt és visszakattintok rá de utána pár másodperc és az is lefagy. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia, Telepítsd újra a böngészõdet! Ha így sem mûködik, telepítsd fel a Google böngészõjét, a Chrome-ot (http://www.google.hu/chrome), ami 35%-al gyorsabb a jelenlegi, Firefox böngészõdnél. Amennyiben mégis a FF-nél maradsz, javaslom, töröld az elõzményeket, vagy egy újratelepítés szükséges.

Szia, Telepítsd újra a böngészõdet! Ha így sem mûködik, telepítsd fel a Google böngészõjét, a Chrome-ot (http://www.google.hu/chrome), ami 35%-al gyorsabb a jelenlegi, Firefox böngészõdnél. Amennyiben mégis a FF-nél maradsz, javaslom, töröld az elõzményeket, vagy egy újratelepítés szükséges.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. úgy látszik át kell állnom a chromra. lehet hogy jobb lesz. kösz

Mit tegyek, ha mindig lefagy a gépem? Windows xp, néha 10percenként csak úgy lefagy néha kibírja 1-2 órát.

Legjobb válasz: Megy benne az összes ventilátor, mert ez hüti a gépet és ha csak 1 is leáll akkor túlmelegszik a hardver része és akár meg is hibásodhat!

Megy benne az összes ventilátor, mert ez hüti a gépet és ha csak 1 is leáll akkor túlmelegszik a hardver része és akár meg is hibásodhat!
Nem lehet, hogy egy rakás feleslegesen feltelepített program fut a háttérben?
A kérdező hozzászólása: nem vírusos
Winchester és ram ellenõrzés(plusz proci, vidkari stb)- elsõsorban, aztán ha ezekkel nincs gond, lehet az op.rendszerrel lesz.
t9redezettségmentesités lemezkarbantartás cgkdsk ezeket végezd el.
én is inkább az alkatrészekre figyelnék elõször, kapd le az oldalát, és mikor lefagy igazgasd a kábelt a vinyón, nem szarj nem ráz meg, egész gépbe 12 voltok szaladgálnak.
chkdsk

Mit tegyek, ha lefagy a számítógép. Általában csak a "reset" gomb segít, mivel semmilyen műveletet nem enged alkalmazni. Van rá valami konkrét billentyű kombinációs parancs? Hogyan csináljam, hogy ne tegyek nagy kárt, és ez mitől van?

Legjobb válasz: Windows? Akkor: Alt Esc, Alt Tab, Ctrl Alt Del Mind arra jó, hogy megpróbál átkapcsolni egy másik programra - és így lesz lehetõséged elrendezni azt, amelyik nem válaszol. De biztos, hogy valami komolyabb probléma is van mögötte, ami hozáértõt kívánna.

Windows? Akkor: Alt Esc, Alt Tab, Ctrl Alt Del Mind arra jó, hogy megpróbál átkapcsolni egy másik programra - és így lesz lehetõséged elrendezni azt, amelyik nem válaszol. De biztos, hogy valami komolyabb probléma is van mögötte, ami hozáértõt kívánna.
Ha lefagyás után a Numlock billentyûre a hozzá tartozó LED mûködik akkor a windows szoftveresen fagy le, ennek lehet persze hardwer oka, memoria, táp, winchester, de ha nem mûködik a Numlock LED sem akkor hardweresen fagy valamitõl a gép. Ez már lehet alaplap vagy proci hiba is.
futtasd át vírusírtóval a gépet, lehet az az oka...
lehet az, hogy vírusos a géped.lehet az hogy szoftver hiba vagy az utolsó eset lehet a memória valameik rossz nekünk ugyanígy volt de nekünk ujra is indult.Szóval próbálj egy másik XP-t szerezni és rakd fel ha ezek után is rossz akkor lehet, hogy a memória.Amúgy simán fagy le vagy játék vagy valami?
ALAPLAP. CPU típusa Intel Celeron D, 3066 MHz (23 x 133) Alaplap neve Ismeretlen Alaplapi lapkakészlet Intel Springdale-G i865G Rendszermemória 1536 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS típusa AMI (08/21/06) Kommunikációs port Kommunikációs port (COM1) Kommunikációs port ECP nyomtatóport (LPT1) Megjelenítés: Videokártya NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (Microsoft Corporation) (64 MB) 3D gyorsító nVIDIA GeForce2 MX/MX 400 Képernyõ Plug and Play monitor [NoDB] (ETL5108196) Multimédia: Hangkártya Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] Háttértár: IDE vezérlõ Intel(R) 82801EB Ultra ATA tárolóvezérlõk - 24DB Floppy meghajtó Hajlékonylemezes meghajtó Lemezes meghajtó SAMSUNG SP1654N (149 GB, IDE) Optikai meghajtó PIONEER DVD-RW DVR-111D SMART merevlemezek állapota OK Kötetek: C: (NTFS) 152617 MB (137697 MB szabad) Bevitel: Billentyûzet Szabványos 101/102 gombos vagy Microsoft Natural PS/2 billentyûzet Egér HID-szabványnak megfelelõ egér Hálózat: Hálózati kártya Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet Controller (192.168.1.100) Modem Kommunikációs kábel két számítógép között Modem Kommunikációs kábel két számítógép között #2 Modem Kommunikációs kábel két számítógép között #3 Perifériák: Nyomtató Microsoft XPS Document Writer USB1 vezérlõ Intel 82801EB ICH5 - USB Controller [A-2/A-3] USB1 vezérlõ Intel 82801EB ICH5 - USB Controller [A-2/A-3] USB1 vezérlõ Intel 82801EB ICH5 - USB Controller [A-2/A-3] USB1 vezérlõ Intel 82801EB ICH5 - USB Controller [A-2/A-3] USB2 vezérlõ Intel 82801EB ICH5 - Enhanced USB2 Controller [A-2/A-3] USB eszköz USB HID


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!