Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, lányom kicsit (54 db)

14 éves fiú vagyok 7c oszályos nagyon tetzsik egy lány aki 7b csak vannak ott vidis fiúk akik ha járnák vele nagyon nagy dobra vernék mit tegyek mert kicsit szégyenlős vagyok hogy ismerkedjek vele? De tudom hogy ráéek még ezzel de nekem ő kell

segítsetek nagyon fontos.

Legjobb válasz: tudom nehéz telefonról írni de istenem kicsit erõltesd már magad... és mit tudsz tenni? egyszerûen add mindig önmagad..beszélgess vele, aztán el is hívhatod valahova:) na sok sikert:D

tudom nehéz telefonról írni de istenem kicsit erõltesd már magad... és mit tudsz tenni? egyszerûen add mindig önmagad..beszélgess vele, aztán el is hívhatod valahova:) na sok sikert:D
Hogy a mai gyerekeknek senki se tanítja meg a nyelvtant... Én ha így írtam volna, harmadikba se engedtek volna tovább, nem hogy hetedikbe.
Vegyél bátorságot és próbáld meg és ha sikerül és õk nagy dobra vernék azzal ne törõdj ha sikerül akkor csak nem csúfolnak érte elvégre már nem az oviban vannak ha eszembe jut valami még írok.18/f
A lánnyal akarsz összejönni, akkor miért azoknak a fiúknak a véleménye érdekel, hogy mit gondolnak?xD
A kérdést nem értem, de te 14 évesen idén kezdted a 7. osztályt!?
A kérdező hozzászólása: Haggyuk a nyelvtant :D. Most mentem 7.-be
Mit foglalkozol a balf..szokkal, neked lesz nõd, õk majd otthon verik, mert gyerekek még ahhoz, h barátnõjük legyen.
A kérdező hozzászólása: DE nem merek oda menni hozzá :(
kezdeményezz nyugodtan! mennyi idõsek vagytok?
Ha nincsen még kialakulóban semmi köztetek, akkor egyszerre megismerkedhetsz mindkét fiúval is, csak egyelõre ne ígérj egyiknek sem semmit, amíg el nem döntötted magadban hogy melyiket választod párodnak.Csak utána tegyél ígéretet, ha biztos vagy az érzelmeidben. Ha lehet, ne okozz fájdalmat senkinek és ne is játszadozz.
Ismerkedtek. Majd elválik a randikon, már ha eljuttok addig...
A kérdező hozzászólása: egy hét múlva(jövõ héten találkozunk ):) ) de közbe meg ismertem még egy fiút..nem rég szakított barátnõjével :) )tegnap is mikor beszéltünk és ment el akkor mondta(facebookon beszéltünk)h csók meg h ha leszel holnap és én is akkor írok.vagy lehet fordítva..kacsintós smiléket ír..ezek jó jelek??vagy csak barátság és kész ??
Na, volt valami? :D Mesélj ha lesz! ;)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :) )
soha nem ciki ha egy lány kezdeményez, akkor a srác látja hogy bevállalós vagy és ki mered nyilvánítani a gondolataidat.:) próbálj rá sokat mosolyogni, ha vissza mosolyog valószínûleg bejössz neki.:)
Beszélj vele facebookon :D vagy ha van ask fme akkor azon irjál neki :D
bökdösd Facen! viccet félretéve lehet, hogy tényleg jó ötlet, plusz találkozzatok, beszélgessetek! több tippem nincs
A kérdező hozzászólása: köszi :) )
keresd a társaságát , mosolyogj felé stb. nem olyan nehéz
Facebookon beszéltek egymasal?
passz :/
A kérdező hozzászólása: valami tipp h hogyan lépjek felé?:$
ebben a korban teljesen jó
jó... én örülnék neki
A kérdező hozzászólása: vagy sok ez a két év???szerintem nem..
A kérdező hozzászólása: én15 õ17..
Szemezz vele!!
Kend be krémmel.
A kérdező hozzászólása: nem ut ki jobAn?
Attol függ , hogy milyen krémet használsz. Legjobb az lenne ha egy börnyugtatóval kenéd be .Vagy kenegesd kamilás vattával ( kimész a konyhába , elõveszel egy kamilás plikket , és egy nem zsiros edényt-pohárt, forázol vizet , raöntöd, megvárod , hogy meghüljön, elõveszel egy vattakorongot ha nincs vatta is megteszi s minél többször annál jobb ha kened)


170 cm és 50 kg.. szerintem ez reális.. pattanások meg majd elmúlnak.. am van rá krém ..
Szia, én is 13 éves lány vagyok!:) Egyáltalán nem vagy súlyos, sõt! De ha te tényleg így gondolod akkor sportolj valamit és izmosodni fogsz, nem pedig hájasodni..:D Vannak arctisztító tonikok, krémek, maszkok, bõrradírok. Az arctisztítót és a tonikot minden napra ajánlom. A sminket is leszedi (ha sminkeled magad) és az arcod is tisztítja. A bõrradírt csak hetente használd, a maszkot pedig havonta. Remélem segítettem! A BALEA-nak rengetek jó minõségû kozmetikuma van. 2-3 havonta kozmetikushoz is járj!:)
te inkább sovány vagy, testképzavarod lehet ha azt hiszed hogy van rajtad túlsúly. egy testépítéssel foglakozó.
170 centi és 50 kg pont jó sõt szerintem egy kicsit vékony is vagy :) de ha fogyni akarsz (szerintem nem kell) akkor esténként fuss vagy mozogj egy fél vagy egy órát :) a combod az csak izmosabb lesz de az sosem baj! pattanás ellen használj valami olyat ami szárítja a bõröd pl.: szappan (de nem folyékony)

23 hós a kicsi lányom. Minden éjjel legalább 1X felkel és áthív engem a szobájába. Mivel nagy ágyon alszik, néha elalszom én is mellette a visszaaltatáskor. Mit tegyek, hogy leszokjon az ébredésről?

Egyrészt fárasztó már, másrészt tavasszal jön a kistesó (ha minden jól megy). Este fél 10-10 körül alszik el csak, hamarabb nem, mivel apás és apa kés?n jön általában. Nappal 2-2,5 órát alszik (2-4 kb.). Este én altatom el, nem alszik el önállóan. Ha van közöttetek olyan, aki hasonló cip?ben járt, súgja meg a varázsigét!!! (egyszemélyes, "csak az enyém" ágy, stb.)

Legjobb válasz: Szia! Sajna nem tudok varázsigét, de ugyanígy vagyok! :-) Nekem a pocakomban a kistesó, és azóta elõfordul hogy már este hamarabb kidõlök, elalszok, mint a kisfiam, aki 25 hónapos. Nálunk egyébként van, hogy apa altat, de éjszaka én kellek neki! Õ sokáig köztünk aludt, a saját ágyába szoktatás nagyon könnyen ment, de önállóan nem tud elaludni, és ha felébred áthív. (Bár azt megjegyzem nekem néha jobban hiányzott a gyerek, mint én neki. :-))) Úgy vagyok vele, hogy szerintem elõbb-utóbb elalszik majd egyedül, és az alváshoz nem lesz szüksége rám. Biztos vagyok benne, csak a dolgokat nem kell erõltetni, és siettetni! Úgy tervezem, ha a kicsi olyan másfél éves lesz, és nem szopizik majd együtt alszanak. Hozzáteszem, hogy egyedül aludni én is utálok, de azt is tudom, hogy a szülõkkel alvás sem tart örökké! :-) Gyorsan telik az idõ!

Szia! Sajna nem tudok varázsigét, de ugyanígy vagyok! :-) Nekem a pocakomban a kistesó, és azóta elõfordul hogy már este hamarabb kidõlök, elalszok, mint a kisfiam, aki 25 hónapos. Nálunk egyébként van, hogy apa altat, de éjszaka én kellek neki! Õ sokáig köztünk aludt, a saját ágyába szoktatás nagyon könnyen ment, de önállóan nem tud elaludni, és ha felébred áthív. (Bár azt megjegyzem nekem néha jobban hiányzott a gyerek, mint én neki. :-))) Úgy vagyok vele, hogy szerintem elõbb-utóbb elalszik majd egyedül, és az alváshoz nem lesz szüksége rám. Biztos vagyok benne, csak a dolgokat nem kell erõltetni, és siettetni! Úgy tervezem, ha a kicsi olyan másfél éves lesz, és nem szopizik majd együtt alszanak. Hozzáteszem, hogy egyedül aludni én is utálok, de azt is tudom, hogy a szülõkkel alvás sem tart örökké! :-) Gyorsan telik az idõ!
Sziasztok! Mi is hasonló cipõben járunk, 2 éves múlt a héten a lányom, kistesó pedig február végére várható, remélhetõleg. A lányom van, hogy napokig, hetekig átalussza az éjszakákat, aztán meg napokig, hetekig ébred. Olyankor én kellek neki, sokáig cicizett, ezért úgyis én keltem hozzá, és ehhez ragaszkodik is, úgy megszokta. Mondjuk õ amúgy is olyan, hogy amit megszokott, ahhoz nagyon tud ragaszkodni. Õ sem alszik el egyedül, és õ is fél 10, 10 körül alszik el este, csak õ már nem nagyon alszik délután. Én is úgy vagyok vele, hogy elõbb-utóbb csak leszokik "rólam", ha nem akkor majd télen kell majd valamit kitalálnunk, mert már elõre félek a szülés miatti, kórházi napoktól, hogy bírja majd az én anyás kicsi lányom és persze, hogy bírom majd én nélküle? Amúgy õ is van, hogy a nagyágyban köt ki, és úgy tud tapadni hozzám, simizi a karomat, még álmában is. Hiába imádják egymást apával, éjszaka apa nem kell. Úgyhogy nálunk a nappalokkal nem lesz gond, mert egyrsézt nem alszik, másrészt a mamával kitûnõen elvan, az éjszakák pedig remélem addig megoldódnak. Eddig olyan rugalmasan kezelte a nehézségeket vagy új dolgokat, hátha ez sem okoz majd nagy gondokat.

Mit csináljak ha az utóbbi időben kicsit rápirítottam egy lányra (megvolt rá az okom, nagyon aljasul, és durván bánt velem), de most már kicsit kezdem megbánni. Mit tegyek?

Nem tudom elérni sehogy sem. Neten sehogy sem, mobilját lecserélte, szóval a számát sem tudom, lakhelyét sem tudom, csak a suliját. Ennyit tudok. Szerintetek mit csináljak? Hogy keressem?? Mert oké, megérdemelte, hogy kicsit ledöngöljem, tényleg hülyén viselkedett, de már "megbocsátottam" neki, de most félek, emiatt haragszik rám, és szomorú...

Legjobb válasz: Hagyd a fenébe!

Hagyd a fenébe!
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy néha eléggé megérdemlem, hogy mocskosul viselkedik velem (régebben hazudoztam, ilyesmire gondolok)...
hát még próbálkozz, de jobb ha nem kommunikációs eszközön át, hanem élõben mész oda hozzá, félrehívod, vagy ahogy tetszik és bocsánatot kérsz, vagy megbeszélitek 21/L
A kérdező hozzászólása: Próbáltam ma azt is... 4 órát vártam rá a sulija elõtt, de sehol sem volt.
Mért hagytad hogy bántson és most mért futsz utána. Szerinted ha egy lány szemét veled és nem beszél veled akkor õ is szerelmes. Hagyd az egészet, a lány nem akkar tõled semmit ezt ki is fejezte, ne zaklasd.

A barátom nálunk aludt, anyu kedveli, csakhogy az éjjel nem vigyáztunk és túl hangosak voltunk, anyu meghallott minket és most nagyon mérges rám, mert ő úgy tudta, h még az ő kicsi lánya vagyok. De miért teszi eszt? Mit tegyek?

Azt mondta h elvesztettem a bizalmát borzalmasan érzem magam. Szeretem a barátom nagyon és ö is szeret engem H tudnám ezt megbeszélni vele? Vajon elenged még valaha a barátomhoz? Thx annak aki válaszol 17/L

Legjobb válasz: Szerintem beszéld meg vele. Próbálj elõször csak te beszélni anyukáddal, majd a barátoddal is beszélgessem egy kicsit, persze hármasban. Adjatok neki idõt. Ezt nehéz neki feldolgozni, de biztos sikerülni fog. Mondjátok el, hogy mindig védekeztetek és nem kell félnie emiatt. Persze az aggódás még egy kis ideig meg fog maradni, de biztos könnyebb lesz neki, és persze nektek is:)

Szerintem beszéld meg vele. Próbálj elõször csak te beszélni anyukáddal, majd a barátoddal is beszélgessem egy kicsit, persze hármasban. Adjatok neki idõt. Ezt nehéz neki feldolgozni, de biztos sikerülni fog. Mondjátok el, hogy mindig védekeztetek és nem kell félnie emiatt. Persze az aggódás még egy kis ideig meg fog maradni, de biztos könnyebb lesz neki, és persze nektek is:)
Ehhez a szülõknek hozzá kell szokniuk... ugyanmár õk is voltak gyerekek... meg fogja érteni. Amúgy meg attól hogy már nem vagy szûz még ugyan úgy a kicsi lány vagy...
Szerintem beszél vele, hogy ti komolyan és felelöségteljesen (remélem, igy van) gondoljátok, neki meg el kell fogadni a helyzetet.
Az én anyukám nagyon sokáig nem tudta hogy én lefekszem a abrátommal. Egyszer odajött hozzám még egy hosszabb utazásom elõtt hogy tudom e hogyan kell védekezni tisztában avgyok e ilyesmikkel. Azt modntam neki igen és azóta nyugodt ezzel a témával kapcsolatban és tudja hogy már nem vagyok szûz. Azt ajánlom beszéld meg vele hogy felelõsséget tudsz vállalnia tetteidért nem egy jött mentel teszed amit teszel és hogy tisztában vagy azzal hogyan kell védekeznie. NMem a bizalmát kell elvesztenie hanem inkább büszkének lennie rád hogy nem hülyeséget tettél. 18/L
ááá a szülök ilyenek ne kérj bocsánatot ne lássák hogy igazuk van mert tulajdonképpen nincs nem csináltál semmi rosszatt
Nehogy már õ legyen felháborodva. Ugyan nem ismerlek, sem anyukádat, de azért itt te lehetnél megsértõdve. Azt szeretné ha 40 évesen is anya pici kivénhedt lánya lennél, vagy mi?
OMG ha ilyen gyökér vagy akkor csinálod mikor ott vannak Õk is:D.. Ez kb olyan dolog mintha te meghallanád h "ez az anyuka szarj a mellemre és csapkodd szét egy strandpapuccsal"..lol:D
szerintem mutasd meg anuykádnak itt ezt a pár választ, akkor talán belátja..kedves anyuka: igy csak elveszti a lányát, inkább üljön le vele és beszélgesennek 1ütt a szexrõl! (am õ hány éves volt az 1. alkalommal?)ez igy lenne helyes! csókolom 31/N
Szerintem nyugi, csak ingerült volt. Várd meg a további fejleményeket. Csak nem fog megutálni ezért. Elõbb-utóbb rájön, hogy nem vagy már kisgyerek.. Úgy érezte, hogy nem bízol meg benne eléggé, amiért nem szóltál, hogy ilyesmire készültök. Hogy rosszul nevelt, rossz anya stb. Ja, meg persze illetlenség túl hangosan, mindenki által hallhatóan csinálni. Ez magánügy.
A kérdező hozzászólása: pff mekkora egy bunkó vagy...nah mind1 az ilyen köcsögökre nem pazarlom az idöm.. -.-...^^"
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat csak nem vagyok valami jó ebben a beszéljük meg dologban:S de azért meg próbálom:)
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom borzalmasan kivan rám akadva meg a barátomra is pedig kedvel(i)/te.. mégis mit mondhatnék neki ezek után?
A kérdező hozzászólása: igen mi tényleg felelõsségteljesek vagyunk... csak anyu nem akarja elfogadni ezt a szitut... pedig ö is volt fiatal.. mit tehetnék h újra megbízzon bennem?
és szerintem anyukád csak féltékeny mert neked jobb van mint amilyen neki van

A 2 éves tengerimalacomnak vattünk egy 1 éves társat. ( mindkettõ lány ). Elõsször amikor találkoztak akkor nem volt gond, de egy pár óra múlva a nagyobbik malac elkezdte harapdálni a kicsit . Azóta külön laknak . Mit tegyek?

A nagyobbik malac rövid szõrû , a kicsi pedig hosszúszõrû

Legjobb válasz: Vitted már el orvoshoz a kicsit??? Szerintem próbáld ápolgatni a szõrét.

Vitted már el orvoshoz a kicsit??? Szerintem próbáld ápolgatni a szõrét.
Semmi baj, amíg nem vérzik és nincs seb mehetnek egybe (dominanciai harc: ki legyen a vezér) Nem a szõrét rágja? Akkor viszont le kell vágni a kicsinek. Ha vérzik, sebes akkor pedig betadine vagy borvíz rá és nem lesz semmi baj :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat !! :) megpróbállom

Kaptam két hörcsögöt, egy nagy fiút és egy kicsi lányt de a nagyfiú megharapta a kicsit és egy pici vérző sebe van, mit tegyek?

Arany hörcsögökről van szó, a seb a lábánál van, de jár eszik és iszik, úgylátom jól van..de félek..

Legjobb válasz: semmilyen hörcsög faját nem lehet párban tartani!!! szedd külön õket, és ne szaporíts felesleges!!

semmilyen hörcsög faját nem lehet párban tartani!!! szedd külön õket, és ne szaporíts felesleges!!
A kérdező hozzászólása: Már régen külön vettem õket:) sejtetem hogy össze verekednek de mindenki azt mondta hogy nem fognak.. bár nekem inkább heves ismerkedésnek tûnt amit a pici lány nem dijazott...
A kérdező hozzászólása: Most hogy jobban sikerült megnézem õt, úgylátom nem komoly... de azért kell vele valamit tennem?
Szia! Szerintem ha nem súlyosbodik a sebe, akkor ne csinálj vele semmit, szépen be fog gyógyulni az magától. Ha rosszabbodik az állapota, fordulj sztem állatorvoshoz, vagy kisállat kereskedésben az eladótól kérhetnél tanácsot, hogy mit tegyél, de szerintem nem fog rosszabbodni!!! De addig is jobbulást neki!!!!
Nekem is állandóan verekedtek, nem tudtam tõlük aludni se mert állandóan csipogtak! Szét kellett választani õket. De mondjuk amikor a nõstény terhes volt nem verekedtek, sõt akkor se amikor megszülettek. De szerintem is szedd szét õket mert ha lefial kb számíthatsz 6 kicsire is :)

A baratnomnek tele van syunyogcsipes nyomokkal a teste amiket kivart kicsi koraban azok ott maradtak rajta a testen es pattanasos is de csak kicsit 20 eves lany. Mit tegyen?

Legjobb válasz: A pattanáson lehet segíteni, de a hegeken csak plasztikai mûtéttel, vagy azzal sem, ami nem kis pénz.

A pattanáson lehet segíteni, de a hegeken csak plasztikai mûtéttel, vagy azzal sem, ami nem kis pénz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!