Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, kisbabám nem (31 db)

10 napos a kisbabám. Állandóan szopizni akar, csak így tud elaludni, büfiztetni nem akarom mert akkor felkel és újra csak szopizva tud elaludni. Azt gondolom nem éhes mert néha már a száján kifolyik a tejcsi. Mit tegyek? Cumit nem tolerálja.

Legjobb válasz: Szia! Én ugyanígy voltam a kislányommal. Állandóan a didin lógott,már elneveztem didinátornak:)) Én nem büfiztettem meg. Mindig mellettem aludt el az ágyban,a didin,és mikor már mélyebben aludt átraktam az õ ágyába. Nem volt gond abból,hogy nem büfiztettem,sosem fájt a pocakja. Csak miután lefektettem oldalra fordítottam a fejét,ha esetleg folyik a szájából a tej,nehogy visszanyelje. Most 6 hónapos és még mindig csak didivel alszik el,de nem bánom. Olyan jó érzés:))Õk nem csak evésre "használják" a didit,nekik ez megnyugvás is!!

Szia! Én ugyanígy voltam a kislányommal. Állandóan a didin lógott, már elneveztem didinátornak:) ) Én nem büfiztettem meg. Mindig mellettem aludt el az ágyban, a didin, és mikor már mélyebben aludt átraktam az õ ágyába. Nem volt gond abból, hogy nem büfiztettem, sosem fájt a pocakja. Csak miután lefektettem oldalra fordítottam a fejét, ha esetleg folyik a szájából a tej, nehogy visszanyelje. Most 6 hónapos és még mindig csak didivel alszik el, de nem bánom. Olyan jó érzés:) )Õk nem csak evésre "használják" a didit, nekik ez megnyugvás is!!
Maximálisan egyetértek, mi is fél évesek vagyunk és szintén így alszunk el még mindig. Hidd el megtérül.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! Akkor én is így folytatom tovább, ahogy eddig, csak izgultam, hogy nehogy valami bajt csináljak azzal, hogy kihagyjuk a büfizést. De ezek szerint nem lesz gond, amúgy nekünk sem fáj a pocink. Minden jót Nektek!
A kérdező hozzászólása: Szia! Neked is nagyon köszönöm a választ. Remélem ha már nagyobbak leszünk mi is ugyanolyan ügyesek leszünk mint Ti :) mert szerintem sem lehet elkényeztetni egy újszülöttet, fõleg nem az etetéssel. Nagyon jó egészséget Nektek!
A kérdező hozzászólása: Eszembe jutott még valami, az én kislányom is elég nehezen született, 18 óra vajúdás után, és sajnos még inkubátorba is került 1 napra. De ma már minden rendben van, de én is hallottam már, hogy az így született babák még ragaszkodóbbak.

4 hetes kisbabám nem akar aludni. Szopizik rendesen mégse alszik. Ha leteszem ordít. Előfordul hogy a kezemben is. Hasa miatt nem sírhat. Mi tegyek?

Legjobb válasz: Nekem kb ilyen idõs volt a lányom mikor rájöttem, hogy ez amit írtál nálunk miért történt. Minden áron hanyatt akartam altatni és õ hason szeretett volna, kész idegroncs lettem z örökös sírásától mire rájöttem. Azóta lassan 3 hónaposak vagyunk és még mindig hason tud aludni sõt nagyon sokat van hason ébren is. Mást nem tudok ha úgy gondolod a hasa biztos nem lehet az bár erre tippeltem volna elõször...

Nekem kb ilyen idõs volt a lányom mikor rájöttem, hogy ez amit írtál nálunk miért történt. Minden áron hanyatt akartam altatni és õ hason szeretett volna, kész idegroncs lettem z örökös sírásától mire rájöttem. Azóta lassan 3 hónaposak vagyunk és még mindig hason tud aludni sõt nagyon sokat van hason ébren is. Mást nem tudok ha úgy gondolod a hasa biztos nem lehet az bár erre tippeltem volna elõször...
Nagyjából azonos idõben van ez a sírás? mert nálunk is és több ismerõsömnél volt ismeretlen eredetû sírás. A gyerekorvos és a védõnõ szerint nagyon sok babánál van, idegrendszeri éretlenség. Nálunk két hétig tartott este 7-8 ig folyamatosan sírt akármit csináltunk kivoltam mire elmúlt. Az egyik barátnõmnek 3 hétig tartott déután 3-tól 4 óra hosszan át! Kitartást.
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszolónak: a hason fekvés nem lehet a probléma kb egy hete a hasán alszik már. Szerintetek lehet, hogy a baj a tejemmel van? Talán nem elég tápláló neki. Szopizik elég sokat mégis mintha éhesnek tûnne. Talán ezért is sír.
A kérdező hozzászólása: Második válaszolónak: Nem ugyanabban az idõkben sír. Nem hiszem hogy az lehet a gond amit írtál. De ha mégis az volna mi lenne a megoldás?
Az hogy mennyire tápláló azt könnyen megtudhatod. Amikor épp van egy kis sírás nélküli idõd fejjél le egy kevés tejet, ne sokat csak olyan 20-at 30-at, tedd be a hûtõbe és pár óra elteltével mikor már lehûlik nézd meg 2 részre fog osztódni, alól egy vizesebbnek tûnõ lesz felül meg egy zsírosabb rész, ha a zsíros részt úgy látod hogy arányos az egésszel akkor semmi gond ;)
A kérdező hozzászólása: Milyen arány a megfelelõ? Mondjuk fele fele vagy inkább a zsírosabb rész legyen több?

Nem eszik a kisbabám, 5 hónapos múlt, mit tegyek? Az orvos mit fog javasolni? Tápszert?

Mérem,hogy mennyit eszik,és 60-70 grammokat,pedig még lenne tej b?ven.Nem is hízik nagyon,aggódom.Még nem kezdtük el a hozzátáplálást,már szeretnénk nekilátni.Foga még nem bújt ki.Egyébként mosolygós,vidám baba.

Legjobb válasz: Szerintem hamarosan kibújik a fogacskája. :-) Ilyenkor elõfordul a "szopási sztrájk", ne aggódj, fõleg, ha kiegyensúlyozott, mosolygós baba. Ha azonban tartósan marad az étvágytalanság, és esetleg fogyna, akkor azonnal vidd orvoshoz.

Szerintem hamarosan kibújik a fogacskája. :-) Ilyenkor elõfordul a "szopási sztrájk", ne aggódj, fõleg, ha kiegyensúlyozott, mosolygós baba. Ha azonban tartósan marad az étvágytalanság, és esetleg fogyna, akkor azonnal vidd orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Most hogy így mondtátok, megnéztem az ínyét a bal alsó metszõ jöhet, hogyha egy pici fehéresedõ pötty van az ínyén?
és ha fejnéd a tejet, nem enne többet? lehet hogy kicsit belustult a picur. nekem mindig azt modnták a baba mindig annyit "vesz" el, amennyire neki szüksége van.
A kérdező hozzászólása: még így is van tejci, sõt az éjszakát is végigalussza...nem "reklamál" több tejciért, pedig van.csak cicibõl estik, se kiskanál, se cumisüveg, se más.Nem szeretnék tápszert adni neki.a nagyi szerint vizes a tejem, azért nem hízik, de a védõnõ elmagyarázta, hogy ez itthon nem fordul elõ.á, csak nagyon rossz ez a sok stressz...hosszra pedig megnyúlt szépen (legutóbb 4 cm/hó)..
Szia!Nálam négy hósan csinálta ugyanezt a kisfiam, kb1-2 hét volt, és visszatért minden a régi kerékvágásba.Szerintem nálatok is így lesz:)


Már 8 honapja probálkozunk és nem esek teherbe, miért nem? Mit tegyek, már nagyon szeretnénk kisbabát?

Legjobb válasz: Mi is jan óta próbálkozunk, azóta már volt egy clostys hónapom, amikor lett pozi tesztem, de a baba nem akart velünk maradni :( Most megint nincs magamtól peteérésem, így ha most megjön majd, akkor hormonvizsgálatokra kell mennem! Pedig nem telt el egy év! :) orvosa válogatja, meg az is befolyásolja, mennyire vagy rámenõs! Én folyton kérdezek, válaszokat várok, és nem hagyom magam! Így végre komolyan vettek :) És most bízunk! :))

Mi is jan óta próbálkozunk, azóta már volt egy clostys hónapom, amikor lett pozi tesztem, de a baba nem akart velünk maradni :( Most megint nincs magamtól peteérésem, így ha most megjön majd, akkor hormonvizsgálatokra kell mennem! Pedig nem telt el egy év! :) orvosa válogatja, meg az is befolyásolja, mennyire vagy rámenõs! Én folyton kérdezek, válaszokat várok, és nem hagyom magam! Így végre komolyan vettek :) És most bízunk! :) )
Szia! Ez még "nem sok" idõ, mi 3 évig próbálkoztunk, és amikor már teljesen lemondtunk róla (sõtt még új munkahely miatt akkor nem is akartuk)akkor fogant meg a kicsike. A doki is azt mondta, hogy legalább 2 év próbálkozás után van szükség kivizsgálásokra. A lényeg, hogy legyetek nyugisak, ne stresszeljetek és ne csak azért szexeljetek, hogy gyereket csináljatok. Még egy nagyon jó praktika, hogy amikor a párod "elmegy" utána háton fekve emeld meg a fenekedet egy-két párnával, hogy ne fojjon ki belõled a sperma!!
Orvoshoz kell elmenni és õ megvizsgál és ha megtalálja az okot, akkor õ tudja megmondani. És aztán gyógyítani, kezelni.
15.01 vagyok ismét. Egy évet szoktak mondnai az orvosok, ami után meddõnek minõsülhettek és kezdõdnek a vizsgálatok, a két év az nagyon sok idõ!!! Én fél év után mentem orovshoz, elkezdte a vizsgálatokat, majd a páromon is és kevés spermaszám miatt lombik lett, azóta van 3 gyerekünk. Még próbálkozhattunk volna magunktól ítéletnapig...
Szia, mi is január óta próbálkozunk, most voltam dokinál, aki azt mondta, hogy másfél év is normális. Sajnos én hónapról hónapra rosszabul viselem.
Mi is 8 hónapja próbálkozunk, de egyenlõre semmi!Körülöttem már mindenki terhes(a húgom a 2. babáját várja), közben a család nekünk szurkol!Nem értem én sem, de most már úgy vagyok, hogy majd jön, ha itt az ideje.Biztos még nem vagyunk készek rá, úgyhogy most belevetettem magam a munkába, ezzel próbálom elterelni a figyelmemet a"gyerekcsinálásról"!Akkor vagyunk együtt, amikor épp kedvünk szottyan hozzá, aztán egyszer majdcsak meglepõdök!

Nem tudok mit kezdeni 2 hónapos kisbabával, mit tegyek?

Legjobb válasz: Hogyhogy nem tudsz? Kicsit bõvebben?

Hogyhogy nem tudsz? Kicsit bõvebben?
bocsánat: Akkor :) Siettem :)
Fektesd a kezedre hassal úgy, hogy a kezei és a lábai lógjanak és repülõzz vele. Én mindig montam, hogy itt repül szuperman. Tényleg úgy nézett ki.Imádta. Dobáltam neki a pelust. A fejére raktam és lehúztam róla. És tudok ajánlani egy nagyon jó könyvet ha elakadsz sokat segíthet abban, hogy mit foglalkozz a kicsivel. Az a neve Anya taníts.Én is innen a netrõl töltöttem le nagyon jó ötletek vannak benne újszülött kortól. Jó ötleteket ad mit játszál a babáddal úgy, hogy közben fejleszd is. Amúgy ne aggódj néha elég nekik egy mosoly is.
Ha fõzõl vidd magaddal a hordozóba. Mi mindég úgy fõztünk, közbe beszélgettünk, nagyon imádta.
Én most töltöttem le a könyvet: próbáld ki te is! http://anyakuci.multiply.com/video/item/10/Anya_tan_ts_engem.. Tapasztalatot nem tudok írni én is most olvasom, de azt hallottam jó könyv, hasznos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippeket!
Mire gondolsz konkrétan? Írd le mivel van a gond? MIt érzel?
Mármint lefoglalni, amikor ébren van? A ksifiam pl nagyon szeretett a pihenõszékében idõzni, na persze kezdetben még nem sokat. Aztán volt játszótarapéza, azt is szívesen nézegette. Kaptunk egy cd lemezt gyerekdalokkal, sokszor hallgattunk és közben énekeltem neki. Volt hogy meséltem, vagy csak közel hajoltam a kis arcához és úgy "beszélgettünk". Sajnos kezdetben gond volt vele, így gyógytornászhoz kellett vinni, viszont voltak gyakorlatok, amiket otthon is tudtam vele csinálni, naponta 3*. Kezdetben idegenkedett, de kb 4-5 dik alkalom után már alig várta, hogy foglalkozzam vele. Ha van a közeledben ilyen szakember szívesen mutat ilyen gyakorlatokat. Ez nagyon jó ababának, ha egészséges, akkor is, mert minden kis imot jól megmozgat.
A kérdező hozzászólása: Úgy érzem rossz anya vagyok. A két szoptatás között, amikor jobban elemében van, nem tudom mivel lekötni figyelmét, nem tudom mit mondjak vagy gagyogjak neki vissza (mert olvastam hogy a baba hangait utánozzam - persze olyankor mindig mosolyog). Kicsit elbabusgatom, sokszor kuka vagyok, egy szót se szólok, aztán rakom vissza a kiságyába, lehet hogy nem is a kiságyába kéne raknom, hanem a nagyágyba egy pléden, hadd mozogjon ott? De ha belenézek szemébe, látom, kérlel pillantásával, h. foglalkozzam vele. De mit? Igy ha egész nap a babával vagyok, nincs idõm semmire - nem mintha lenne idõm, de az ebédet is valakinek meg kell csinálni. Ebédet hogy egyek, hogy legyen tejem a babának. Én egy kuka anyuka vagyok! :-((

36h1n kismama vagyok. Sajnos ujra megnáthásodtam, nagyon félek, árthatok vele a kisbabámnak? Nem szedek semmi gyogyszert. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia. Szerintem nem ártasz, védve van Õ. Szedjél homeopátiás bogyót, amit nagyon ajánlok az az Oscillococcinum, én ezzel vészeltem át míg a férjem influenzás volt. Nagyon jó homeós gyógyszer! Én reggel-este szedtem. Vagy kérdezd meg a dokid mit ajánl. Addig is pihenj sokat, igyál sok mézesteát és rengeteg c-vitamint! Ilyenkor 2-3 db 500mg-os c-vitamint is beveszek, és rengeteg gyümölcs! Jobbulást kívánok!

Szia. Szerintem nem ártasz, védve van Õ. Szedjél homeopátiás bogyót, amit nagyon ajánlok az az Oscillococcinum, én ezzel vészeltem át míg a férjem influenzás volt. Nagyon jó homeós gyógyszer! Én reggel-este szedtem. Vagy kérdezd meg a dokid mit ajánl. Addig is pihenj sokat, igyál sok mézesteát és rengeteg c-vitamint! Ilyenkor 2-3 db 500mg-os c-vitamint is beveszek, és rengeteg gyümölcs! Jobbulást kívánok!

Kisbabám apukája elhagyott bennünket, belépett egy nő az életébe, aki 2 hétig van, aztán elmegy, megint visszajön, stb. Amikor van mi levagyunk ejtve, amikor nincs akkor törődik velünk. Ma majdnem nekimentem a nőnek, nem engem védett meg. Mit tegyek?

Mindig,ha lelép a n? jön bocsánatot kér,olyan mintha átmosná a párom agyát.Én szeretem.

Legjobb válasz: szerintem hagyd ott a pasit!vagy nem tudod?lehet észheztérne,hogy a földre esett.

szerintem hagyd ott a pasit!vagy nem tudod?lehet észheztérne, hogy a földre esett.
Ha valóban szeretne és felelõsséget érezne irántatok, akkor nem tenné ezt. Mert értem én, hogy elõfordulhat, hogy szerelmes lesz másvalakibe, de azt felelõsségteljes férfi minél kevesebb hercehurcával igyekezne megoldani. Nem játszana volt párja érzéseivel.
Miért a nõnek akarsz nekimenni? Nem mondom, hogy helyes amit csinál, de neked semmi közöd hozzá. A párodat viszont kidobhatnád. Ha az enyém csinálna ilyet, akkor mire hazajönne szépen ott állnának a bõröndjei a folyosón. Az odáig oké, hogy szereted, de csak ártassz magadnak és a gyereknek is. Sõt még a párodnak is, hiszen hagyod, hogy nyugodtan csinálja a hülyeségét, tudva, hogy úgyis visszajöhet hozzád. Ha szereted dobd ki.
Ez tipikusan a "ha nincs ló, jó a szamár is" esete. Nem gondolhatod komolyan, hogy szeret benneteket, mert akkor nem tenne ilyet. És akkor mi lesz, ha egyszercsak nem jön vissza? Ha az a nõ úgy dönt, hogy megtartja? És te pedig ott maradsz évek múltán (kevésbé fiatalon), megalázva egy gyerekkel. Hiányzik ez neked? Még most lépj, hogy legalább az erkölcsi fölényed megmaradjon, mert így ennek a kapcsolatnak már vége.
Egy ilyen ember nem érdemli meg, hogy szeresd. Állj talpra a magad és a babád érdekében. Ennél az embernél csak jobbat találhatsz. Ez így nem élet! Lépj ki a kapcsolatból, meglátod hamarosan jobban érzed majd magad. Boldogabb leszel. Örülj a babádnak!!! Nagyon sok kitartást kívánok Neked!
az ilyen ember egy szart sem ér. hagyd el a babád és a te érdekedben!!! hogy tudod elfogadni hogy egy másik növel hál??? én már régen ugy seggbe rúgtam volna hogy a föld túlsó oldalán találta volna magát. mégis mit gondol az ilyen?? hagyd ott!!! meglátod jobb lesz nektek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.Már terhesen szétmentünk, de normális volt köztünk a kapcsolat, látogatta a kislányt, sétáltunk együtt, stb, de amióta ez a nõ hol megy hozzá, hol eldobja, azóta mintha kicserélték volna.Visszaakarom szerezni magamnak és a babámnak, de egy ilyen "rossz életû"nõvel szemben mit lehet tenni?
semmi nem tudsz tenni. ha egyszer már nem lesz ez a nõ, lesz neki más helyette. szakítsd meg vele a kapcsolatot, amennyire csak tudod, ne engedd közel magadhoz többé, mert csak szomorú leszel, csalódni fogsz. annyira rendes pasi van a világon, csak körül kell nézned:) keress egy olyan embert, aki szeret és tisztel téged. lehet, nem látod át a helyzetet, de egy külsõ szemlélõ jobban, és mi mindannyian azt mondjuk neked, hogy ne foglalkozz vele többé! sok erõt kívánok hozzá! :)
a kisgyereked is éRzi hogy valai nem stimmel äm, hiäba pici!én a gyerekemet tartanäm szem elött, és nem engedném visszajönni az apjät.mär megbocsässon a viläg..de gyereket terveztünk, aztän lelép egy mäsik növel, majd ugräl a csalädja és a szeretöje között??ilyen nem létezik.legaläbb is szämomra.nem tudnäm soha megbocsäjtani neki ezt.räadäsul hiäba szeretném még ezek utän is, biztos nem fogadnäm vissza amikor egy mäsik növel töltötte az elözö estét..elvoltak..aztän jön vissza hozzzäm.én sokmindent elnézek a päromnak, de ezaz egy amit soha nem tennék.ha megcsalna.

2 napos kisbabam allandoan alszik nem akar szopni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Az ilyen aluszékony babákat muszáj ébreszteni és szoptatni az elsõ napokban. Késõbb beáll majd a rendszer, de max. 3 óránként most feltétlenül ébreszd fel! Az lenne az ideális, ha ennél gyakrabban szopizna, mivel nagyon pici a gyomra, kb cseresznye méretû, így nagyjából egy evõkanálnyi mennyiségû tejcsit tud megenni egyszerre. Az anyatejet ráadásul nagyon könnyen emésztik a babák, kb. 50 perc alatt.

Az ilyen aluszékony babákat muszáj ébreszteni és szoptatni az elsõ napokban. Késõbb beáll majd a rendszer, de max. 3 óránként most feltétlenül ébreszd fel! Az lenne az ideális, ha ennél gyakrabban szopizna, mivel nagyon pici a gyomra, kb cseresznye méretû, így nagyjából egy evõkanálnyi mennyiségû tejcsit tud megenni egyszerre. Az anyatejet ráadásul nagyon könnyen emésztik a babák, kb. 50 perc alatt.
Te két napja szültél és már otthon vagy? Nem lehet, hogy sárga a baba? Védõnõ mit mond rá?
Az elsõ napot általában végigalusszák (kiheverik a születés fáradalmait), de utána sûrûn tedd mellre Mit mondott a gyerekorvos? Ha kezd sárgulni, akkor mindenképpen keltegetni kell, és sokszor szoptatni (2 óránként). Ha még nem lövellt be a tejed akkor is tedd mellre, mert az elõtej is NAGYON KELL neki. Állítólag az egy pár csepp, de fontos, hogy megkapja.
Elõször is gratulálok a babádhoz!:-) Kórházban vagy még és LapTop-ról írsz? Ha igen, akkor kérd ki a babád és figyeld, amint ébredezik tedd cicire, ha otthon vagy már ugyanez. Nem kaptál érzéstelenítõt? Mert én igen, emiatt a babám 3 napig szinte végig aludt, már tiszta idegbeteg voltam. Jó, ha 5-6 szor szopizott össz-vissz a 3 nap alatt. De nem kell idegeskedni, mert több napi tartalékkal jönnek a világra. Aztán bõven bepótolta.:-)
Majd kialakulnak az alvási szokásai, ne aggódj miatta! Ha amúgy jól érzi magát, és nem sír, akkor minden rendben.
Kislányom szinte semmit se aludt nappal, mikor ilyen kicsi volt. Majd kialakul.

6 ho-s kisbabam nem eszi meg a tejport csak almaba. Keves a tejem de o csak a cicihez ragaszkodik. Mit tegyek?

mostmar adok neki ilyen olyan etelt de azert meg minden nap bar 3-szor jo lenne a tejcsi. almaba se orokke fogadja el. valaki volt mar ilyen hejzetben.? mi a teendo?

Legjobb válasz: Tejport?almába?Ilyenrõl én még soha nem hallottam :( Miért nem tápszert adsz neki?

Tejport?almába?Ilyenrõl én még soha nem hallottam :( Miért nem tápszert adsz neki?
Milyen tápszert próbáltatok eddig?? Vannak ízesített tápszerek is. Pl. banános. Azt hiszem humana a fajtája.Rossmanban lehet kapni. :)
így van ! én se arra gondoltam hogy rakjon neki 2 deci tápszerhez 2 evõkanál kakaót, csupán csak egy picikét csak az íze kedvéért.
A kérdező hozzászólása: hat en is olvatam, egyik helyen azt irja h.1 eves kor-tol, masik meg hogy 6 ho-s kortol. szerinten egy jo minosegu kakaobol egy kiskanallal vagy meg annyival sem nem okozhat kulonosebb problemakat.
Bocs ha hulyeseseget kerdezek de kakot es csokit nem csak 1 eves kor utan szabad adni a babanak?
A kérdező hozzászólása: koszonjuk szepen a hasznos valaszaidat:)
nincs mit! látod már ott a tejpép, a lisztes dolgok no meg hátha kakaóval megissza a tápszert.ja és persze gyümik, zöldségek, lassan a tejtermékek is jöhetnek. és máris nem olyan szörnyû az egész!kitartás és sok-sok fini falatot a kicsinek!!!
A kérdező hozzászólása: azt meg nem, kicsit varni akartam vele, de jo hogy mondod. koszi a segitseget:)
de a glutént bevezetted már nála?mert azt már lehet és azért az is jó 1 nap egyszer.
A kérdező hozzászólása: igen probaltam, megeszi 1-szer egy nap, de nem olyan nagy szeretettel. es ugysem potolja a tapszert, tudom h. tobb mint semmi, csak azert o mar nagy es nem lehet egesz nap tejpeppel meg gyumivel.
5-ös vagyok. és a tejpépeket próbáltad már?azokból nagyon sokféle ízesítésû van.azok is majdnem olyanok mint a tápszer, legalább ha egyszer enne 1 nap.én ezt minden nap adtam a lányomnak.
A kérdező hozzászólása: hat igen nagyon nehez, nem gondoltam volna h. ilyen nehez lesz a taplalkozas.minden nap torom a fejem azon hogy mit adjak neki mivel hogy nem fogadja el egyik fajta tapszert sem. a cukorral probalkoztam mar de nem jott be neki. de a kakaoport meg nem probaltam. koszonom hasznos valaszod :)
pedig még jó volna neki!tudom hogy nehéz.az én lányomnak már 4 hónaposan nem kellett a tápszer. ha nagyon nem kell neki próbáld meg hogy raksz egy picit cukrot hogy édesebb legyen vagy kakaóport.legalább egyszer egy nap igyon.aztán meg lassan úgy is bevezetheted a tejtermékeket neki és azokból is sok értékes dolgot kap majd.
A kérdező hozzászólása: amugy en segitseget kerek azoktol az anyukaktol akik voltak ilyen helyzetben, es ugy gondolom hogy nem a helyesirassal kellene torodni....(nem rosszindulatbol).
A kérdező hozzászólása: az a helYzet hogy a tejpor ugyanaz mint a tapszer. csak mi igy mondjuk. nem helyes de igy mondjuk. veletlen volt az a j-vel iras. :)
helyzetben j-vel?? :OO
A kérdező hozzászólása: Humanas tapszerre alergiasak vagyunk :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!