Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, kicsi melleim (40 db)

Találtam a bal mellemben egy borsó nagyságú csomót. Hova forduljak vele? Mit tegyek? Kicsit félek, hogy ez mi.

Legjobb válasz: Hány éves vagy ? Fiú vagy vagy lány? Ha lány, akkor mikor kell megjönnie a menzeszednek?

Hány éves vagy ? Fiú vagy vagy lány? Ha lány, akkor mikor kell megjönnie a menzeszednek?
A kérdező hozzászólása: 34 éves nõ vagyok. Nemrég mult el, de eddig nem tapasztaltam ilyet. Minden felmenõm rákos betegen halt meg. Nem tudom mit tegyek, vagy hova forduljak.
Akkor nõgyógyászhoz. Ott adnak mammográfiára beutalót, ennek a vizsgálatnak az eredménye lesz a mérvadó. A mammográfiát nagyjából a menzesz utáni 10. nap környékén érdemes megcsináltatni. Nekem is van ilyen fél centis cisztám mind a két mellembe, évente - két évente szoktam menni ellenõrzésre.
A kérdező hozzászólása: s a dokinak mit mondjak? Félek nagyon.
Ezt, hogy az önvizsgálat során találtál egy kis csomót a melledben, õ meg fogja tapintani és intézi a további vizsgálatokat.
A kérdező hozzászólása: jó rendben. Köszönöm szépen elõre is a segitséget.
Mikor voltál utoljára mammográfián?
A kérdező hozzászólása: õszinte leszek, én még sohasem voltam mammográfián. Viszont rákszürésen minden pevben megjelenek. De ez aggaszt most nagyon.
Azért kérdeztem a mammográfiát, mert ha a családban több rákos beteg is volt, akkor erre fiatalkortól kezdve évente el szoktak küldeni az orvosok. Ne aggódj, valószínûleg nincs semmi baj, ciklus egy szakaszán nekem is szokott 'csomó' lenni, elmúlik. Menj el nõgyógyászhoz, õ majd továbbküld mammográfiára.

16 éves vagyok, kicsi a mellem. Mit tegyek?

olyan ciki :( mindenkinek nagyobb van az osztályban, de nagy része nagyobb melltartót hord, de nem tudom miért, gondolom hogy nagyobbnak t?njön. Én 65-ös melltartót hordok, mert kicsi a mellem, szerintetek nagyon elállna ha 70A melltartót hordanék? azt szeretném hogy nagyobbnak látsszon.nem fáj a mellem se semmi, nem fog már n?ni? valaki linkelne be, jó 70A-s melltartókat? köszi.

Legjobb válasz: 65,70,75-ezek a számok a mell alatti rész(hogy körbe hány centi a tested) a mell nagyságát a betûk jelzik(A,B,C és így tovább) Szóval minnél kisebb a szám, annál karcsúbb vagy, örülj neki. És igen a push up melltartó megemeli a mellet. Amúgy meg örülj, hogy kicsi 15év múlva mikor a többségnek lóg, neked még mindig szép lesz... 17L

65, 70, 75-ezek a számok a mell alatti rész(hogy körbe hány centi a tested) a mell nagyságát a betûk jelzik(A, B, C és így tovább) Szóval minnél kisebb a szám, annál karcsúbb vagy, örülj neki. És igen a push up melltartó megemeli a mellet. Amúgy meg örülj, hogy kicsi 15év múlva mikor a többségnek lóg, neked még mindig szép lesz... 17L
Szia! Szerintem még egy kicsit nõni fog. A végsõ méretét meg azután éri el, hogy egy baba szoptatását befejezted. Van akinek nagy marad, van aki meg elszomorodik, mert mikor elapad a teje, akkora marad a melle mint terhesség elõtt. Egyébként ha majd úgy döntessz, hogy fogamzásgátlót szedsz, akkor némelyiktõl nõhet a melled. De ez teljesen egyénfüggõ, hogy nõ-e valakinek és melyiktõl. Ez mindenkinek más. DE ezért nehogy elkezdj fogamzásgátlót szedni ilyen fiatalon! 24/L
A kérdező hozzászólása: a push up melltartó jó? hol tudnék venni kis méretben?
22 vagyok és kicsi a mellem...nekem is A-s kosaru...szilikonon kivül semmit nem tudsz vele kezdeni...viszont egy jol megválasztott melltartó viszonylag csodákra képes...én már beletörödtem a méretembe:D
Szia! Kortársak vagyunk, és én is így vagyok ezzel. Engem momentán az õrületbe kergetnek az osztálytársaim ezzel a témával, folyton piszkálnak vele, azt mondják gebe vagyok, meg hogy hízzak meg, de engem nem érdekel... Csak sajnálni tudom õket:D (nagy részük nem enyhén túlsúlyos). Melltartót sem akartam hordani, de nõvérem rábeszélt mert hogy ha nem hordok akkor megnyúlnak az izmok. Én úgy vagyok vele, hogy inkább maradok kis mellû, minthogy akkora hátsóm legyen mint nekik. Szivacsosat pedig nem fogok hordani. Ha valaki szeret, azért szeressen ami vagyok, de ez csak egy magánvélemény:)
A kérdező hozzászólása: utolsó elõtti: köszi a választ :) ) Utolsó: igen igazad van, engem is szoktak piszkálni, ja és igen némelyiknek van jó nagy segge, meg van lapos is, de engem is avval piszkálnak hogy hízzak már mert vékony vagyok, de ha nem tudok, akk. hogy? GENETIKa, én ilyen vagyok :) ))
Szia! 23 éves koromig nõtt a mellem. 5centivel lett több a körmérete 1 év alatt. Nekem meg az a bajom a melleimmel, hogy átlagos méretû, se nem nagy se nem kicsi és ezt utálom. Szerintem nagyon szép, ha valakinek kis melle van, mert áll mint a cövek, az nem fog meglógosodni. Szóval irigyellek. :) 25N
Ja és még annyit hogy huszonéves korodban még úgy is szedsz fel pár kilót, nõiesedsz majd. Aki meg már most teltebb késõbb lehet elhízik.
Én vállalok kézrátétellel mellnagyobbítást :D
Bár úgy hiszem, nem képezi szerves részét a témának, de igen, valóban meleg vagyok :) . Ettõl még szépnek, végtelenül esztétikusnak tartom a kisebb melleket. Hogy akkor már húzzak egy meleg párhuzamot: a Fiúk a klubból leszbikus házaspárjának egyik fele kismellû, és gyönyörû. http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Melanie-queer-.. A sorozatban többször fedetlenül is megvillantja idomait, de sajnos nem ilyen képpel fogok elõrukkolni :D.
szilikont bele
Ja, és általában a push-up melltartókat kicsiben a legkönnyebb beszerezni. Van amelyikbõl van nagy, de az már nem is push-upos csak simán szivacsos. 24/L
" TWIO ! Te nem azt írtad valahol, hogy meleg vagy ???? " Tuti meleg. Mi ebben a szép? xD http://donna.hu/cikk/VV-Zsofi-plasztikaztatott/7723
TWIO ! Te nem azt írtad valahol, hogy meleg vagy ???? Amúgy semmi gáz vele, genetika. Ne szégyelld, ez adatott. Nekem sincs túl nagy.
Én szeretem a kis mellett, izgatónak, izgalmasnak, szépnek tartom :) . 19/F
Outlet centerben vettem a lányomnak Sariana melltartót 70A-t, de 3ezer felett volt az ára. De vettem már kínaiban is neki és jól néz ki. Mibõl gondolod, hogy csak a te melled kicsi? Attól mert szivacsos melltartót vesznek fel, amit még ki is tömnek, nem jelenti azt, hogy nekik nagyobb van. Egyébként is nõni fog még, ne csinálj ebbõl problémát. Vegyél fel addig jó szivacsos melltartót, és ráérsz még azzal foglalkozni, hogy mekkora. Az uncsitesóm 36 éves és 48 kg (ennyi a 13 éves lányom is) és egyforma ruhákat hordanak, neki sincsen melle 36 éves létére és nem zaklatja túlzottan. Olyan, amilyen.
En 28 eves vagyok, es meg mindig kicsik a melleim. En mit szoljak szerinted? Amugy nekem se tetszett, de ma mar orulok hogy kicsik, es nem rakatnek szilikont.
ha vékony vagy, az orvosok nem csinálják meg a szilikont, mert az rossz a hátadnak, ha normál súlyú, akkor plasztikázhatsz...szép a kerek mell, mert jól mutat a ruhában :D vegyél push up melltartót (Y)

A barátom kicsinek tartja a mellem. Mit tegyek?

pl: nézünk szexfilmet és mondja h ennek a csajnak jó melle van... én meg mondom neki h jó akkor menj hozzáá..erre meg mondja h de nekem te kellessz.... de nekem ez nagyon rosszul esik, h szeretne nagy mellü lányt, nekem meg nincsenek...:( sokat sirok ezmiatt.... mit tegyek?

Legjobb válasz: Van néhány helyzet, amikor nagyobbnak néz ki a melled: pl. amikor leülsz és kicsit elõrehajolsz, vagy ha fölé hajolsz, ahogy pl. fekszik az ágyban. Próbáld ki: biztos értékelni fogja! Amúgy, ahogy írták is: magyarázd el neki, hogy ez rosszul esik neked, és ne emlegesse. Téged választott, mindenestül. Legközelebb akkor kerüljön elõ a téma, ha majd babát vársz: akkor is nõni fog majd a melled - lehet, hogy rendesen megnõ - és készülj rá elõre, hogy ez sem lesz hatástalan rá :-)

Van néhány helyzet, amikor nagyobbnak néz ki a melled: pl. amikor leülsz és kicsit elõrehajolsz, vagy ha fölé hajolsz, ahogy pl. fekszik az ágyban. Próbáld ki: biztos értékelni fogja! Amúgy, ahogy írták is: magyarázd el neki, hogy ez rosszul esik neked, és ne emlegesse. Téged választott, mindenestül. Legközelebb akkor kerüljön elõ a téma, ha majd babát vársz: akkor is nõni fog majd a melled - lehet, hogy rendesen megnõ - és készülj rá elõre, hogy ez sem lesz hatástalan rá :-)
#2 vagyok. Itt sokan durván leszólták a fiút - pedig talán, ha 2 mondatot hallottak róla. Nem túlzás ez kissé? Szerintem õ valószínûleg szeret téged, ha téged választott és kitart melletted... és persze néha álmodozik, mint minden fiú. Ettõl még nem kéne így nekiesni. Trükközni meg tényleg nem kell - de, ha már tudod, hogy mi a vágya, nyugodtan teremthetsz ilyen helyzeteket. Ülj le, vedd az öledbe a fejét, és elõtte vegyél fel valami rövid, laza pólót. A fiúk imádnak kukucskálni, felderíteni... és eleve: ha látja, hogy te is kezdeményezel, aktív vagy, akkor sokkal jobban fog tetszeni neki, mintha pl. csak hevernél, aztán csináljon, amit tud. Nekem is volt olyan barátnõm, akinek kis melle volt - de igen szép formájú. Az ilyen mell - ha a gazdája jól helyezkedik - akár a duplájára is "nõhet" - csak õ sajnos kerülte az ilyen helyzeteket, mert szégyellõs volt. Te viszont legyél ennél okosabb!
Figyusz! Szerintem légy önmagad, és légy hû magadhoz. A melledhez is! Ha ekkora, ekkora, tökmindegy. Rá se ránts!
És mondja azt is hogy kicsi a melled? MErt nekem úgy tûnik, nagyonis úgy tûnik, hogy csak meg merte említeni õszintén, hogy tetszik neki a csaj melle, akit gondolom nem akaratod ellenére bámultatok együtt. Plusz ez a hozzáállás, hogy "ha tetszik menj hozzá"... Úristen, mi baja a csajoknak? Én is képes vagyok megnézni az utcán egy szexi ázsiait, aki tökéletes ellentéte a pasimnak, és valamiért mégsem sértõdik meg... (19/L, amúgy kicsi a mellem, széles a csípõm, ettõl elismerem a vézna, nagymellû csajok létjogosultságát és gusztaságát.)
Magyarázd el neki, hogy neked ez fáj és ne mondogassa állandóan. Senki sem tökéletes és nyilván nem te vagy a tökéletes nõ számára, de ha szeret téged, akkor fogadjon el így ahogy vagy és ne mondogassa ezt. Ha nem hajlandó a szokásán változtatni, akkor pedig nem érdemel meg téged. Egyébként én sokkal jobban szeretem a kismellû lányokat mint a nagymellûeket és vagyunk így még páran, de ez teljesen egyéni izlés kérdése.
Az elsõ hozzászóló vagyok. Egy fontos dolgot kihagytam: Semmiképpen se kezdj el olyan trükköket alkalmazni, amikrõl úgy érzed, hogy nem te vagy. Tehát ne akard megnagyobbítani a melled vagy mindenféle olyan mû dolgot csinálni ami idegen tõled. Ha amúgy harmonikus kapcsolatban éltek, a barátod elfogadja a melledet és szereti úgy ahogy van, viszont közös megegyezéssel úgy döntötök, hogy raksz bele szilikont, akkor ám legyen. De egyoldalúan, csak az õ kedvéért ne trükköz, ne hajolgass, ne dõlj elõre, ne legyen push-up melltartó, se semmi. Csinálhatsz mindent trükköt, de csak akkor, ha számodra ez a téma nem érzékeny, viszont a leírásod alapján ez most nagyon is érzékeny, hiszen sírsz miatta. Ha megjátszod magad, akkor idegen lesz a szerep. A barátod úgy IS kell hogy szeressen amilyen most vagy és ha ez megvan, akkor lehet változni. Nem azt mondom, hogy soha ne csinálj magaddal semmit. Bármi tehetsz ami jól esik, de ne azért, hogy szeressenek. Az érezelmek alanyi jogon megjárnak egy kapcsolatban minden nélkül. Ha azok megvannak, akkor van alap, van már mire építeni.
Igen mond meg neki h neked ez rosszul esik! Sz.tem neki sem tetszene ha te azt mondanád :"ennek a pasinak jó nagy fasza van" ...szal ennyit errõl.
Én biztos nem maradnék vele, ha szidná valamelyik testrészemet és más nõkét dícsérné. Ez jó nagy szemétség. Mondd neki, h neked meg ennek vagy annak a pasinak az izmai/farka tetszik, az övé nem :-)
A barátod enyhén szólva szemét veled! Tudja nagyon jól h megbánt vele mégis mondja. Ha én lennék ilyen helyzetben biztos elhajtanám, és megmondanám neki h keresek olyat aki meg van velem elégedve és gyönyörûnek tart! Nem a más nõ melleit dícséri. Ne hagyd h tönkretegye az önbecsülésedet!!!
Én meg #1 voltam és ffi. Ugyanakkor mélységesen elitélem a srácot így ismeretlenül is, ugyanis a kérdezõ írta, hogy ez annyira kikészíti, hogy sír miatta. Ezt elég nehéz nem észrevenni, tehát ha idáig eljutottak, akkor nem egy alkalommal történt meg már az eset. Azt gondolom mindenkinek van gyenge pontja, így nekem is és nyilván a srácnak is. Lehet szépen-finoman utalni rá, hogy szeretnénk ha picit más lenne "az a bizonyos" gyenge pont, pl. esetünkben úgy, hogy vegyen fel a lány kivágott ruhát, hajoljon elõre, stb... De semmi esetre sem úgy kell ezt csinálni, hogy a végén agyon frusztráljuk a szerelmünket. A sírás azt jelzi, hogy túl sokat akarunk túl gyorsan. A srácot is meg lehet érteni, hogy vágyik valamire. Én magamról is tudom, hogy milyen érzés az, ha vágyok valamire és a másik nem adja meg, szinte permanens ez az érzés bennem, de akkor sem fogom nyúzni a partneremet addig, hogy elbõgje magát. Ez megalázó helyzet. Mindent meg lehet oldani, csak finoman kell, úgy, hogy ne bántsuk meg a másikat. Én ezt gondolom férfi létemre.
Az egy dolog, hogy a párodnak bejön a nagy mell. A lényeg az, hogy TÉGED szeret, TE kellesz neki! Emiatt meg aztán végképp ne sírj, és ne legyen rossz kedved sem. :)
Nem tudom, miért kell lepontozgatni azt, aki õszintén megírja a véleményét és az eltér az "elvárttól". Itt csak azt lehet válaszolni, h beszéld meg vele, h ne szidja a melleidet??
Én személy szerint megõrülök a kis mellû lányokért, és ezzel nem vagyok egyedül. Másrészt a melled mérete nem változtat azon hogy szeretitek egymást. Ne foglalkozz vele ha tesz megjegyzéseket pl. filmeknél hogy "de jó mellek", nem gondolja komolyan, amolyan állatias ösztön, ha beszélnél vele róla, biztos le tudna róla szokni.

16 éves vagyok és elég kicsi a mellem mit tegyek?

ez azt jelenti hogy csak a 65-ös melltartók jók, némelyik az is eláll. emellett nagyonszép vagyok a pasiknak is tetszem, mert jó a popóm is, és jó természetem van. tehát a mellméret nem jelent hátrányt mégis irtóra zavar, és néha elkapok egy-egy gúnyos megjegyzést is. mit tegyek hogy valahogy n?j?n? elég sovány vagyok ha hízok akkor segít? és mellé edzem hogy izmos maradjak.. akkor n?ni fog? segítsetek

Legjobb válasz: Adottság kérdése a mell mérete. van ismerõsöm aki dundi és kis mellei vannak. De olyan is aki vékony és ahoz képest szép méretesek.Szóval ezt el kell fogadnod, mert ha hízol akkor nem csak a melledre mennek a kilot hanem mindenhová és nem jelentõs lesz a méret változás. Ha te szépnek tartod magad és megvagy elégedve magaddal akkor a melleidet is probáld meg így elfogadni.

Adottság kérdése a mell mérete. van ismerõsöm aki dundi és kis mellei vannak. De olyan is aki vékony és ahoz képest szép méretesek.Szóval ezt el kell fogadnod, mert ha hízol akkor nem csak a melledre mennek a kilot hanem mindenhová és nem jelentõs lesz a méret változás. Ha te szépnek tartod magad és megvagy elégedve magaddal akkor a melleidet is probáld meg így elfogadni.
szia.én is ugyan ebben a hajóban evezzem sovány vagyok, nincs nagy mellem de visszont szép csaj vagyok, engem is zavar h nincs nagy mellem!Én próbáltam hizni de a mellre nem hiztam semmit csak a hasamra ugyh szerintem neked sem segit!sajnos bele kell h nyugodjunk h ilyenek vagyunk:(
Szia! Én is annyi vagyok mint te, vékonyka testalkatú de mindenki szerint nagyon szép arcú és a popsim is nagyon jó, de mellem egy deka sincs, szinte semmi, melltartót nem kell húznom, maximum a mellbimbóim emelkednek ki. Engem ez nem zavar, ne zavarjon téged se, és ne érezd magad feszélyezve, én szeretem így magam ahogy vagyok, a barátomnak így is tetszem, sok pasinak bejövök így is. Strandon nyugodtan veszem le a bikini felsõt, nem zavar, hogy látják, így is úgy is pici. Én szeretek ilyen lenni, és nem kell másokkal törõdni, szeresd meg magad így.
Hát én 15éves vagyok és..nekem nem nagy a mellem.Pedig a többi lány osztálytársamnak meg nagy..meg az egyik nõvéremnek is! a másik nõvéremnek nem nagy..anyukámnak sem.. és ezért félek attól hogy nekem sem lesz nagy .. de sokan mondták már hogy egy lány 20éves koráig is fejlõdhet, meg anyu is mondta hogy a nõvéremnek 18éves korában kezdett el IGAZÁN nõni a melle..amúgy én sem vagyok ronda és ha szeret egy fiú..oké ne azt nézze De akkor is zavar hogy máshogy ítélik el sokan a kis mellû lányokat és ez rossz érzés. szóval még lehet esélyünk nekünk hogy nõjön a mellünk..remélem fog :) ha meg nem hát nem :( legyünk arra büszke hogy szépek vagyunk :) ha valaki írni szeretne nekem hogy van e nekem is esélyem arra hogy még nõjön a mellem, kérem írjon! :(
Nekem is kicsik a melleim és 15 vok..viszont én is nagyon sok pasinak tetszek és ugyanúgy a fenekemet is angyon szeretik de engem is nagyon zavar az h kicsik a melleim..és nem tudok ellen mit tenni(am én 70b-et hordok)..de ha van egy két tipp ez ellen nagyon várnám..köszi:)
A kérdező hozzászólása: énis bejövök szinte minden pasinak nemis az a gond. mégis zavar
Nekem pl bejönnek a kismellû csajok. :) és ezzel vagyunk így páran szerintem pasik.
A melled még fog nõni jó ideig - és akkor is, ha késõbb gyereked lesz. A mellizmok erõsítésével pedig kiemelheted egy kicsit, amitõl szintén nagyobbnak látszik. A hízást nem ajánlom: elcsúfíthat mindenhol... a te szépségedhez nem illik.
szia! 18 éves korig nõ a mell kb. Amúgy meg nem a mellméret a lényeg, 18éves vagyok, nekem sincs hatalmas, és mégis jól érzem magam így. Amúgy a sportolástól lehet nagyobb, és magasabb is lehetsz, viszont ha úszol, akkor szélesebb lesz a vállad, és az amúgyse nagy mell mégjobban "elvesz" majd.
Ha nagyon nem bírod elviselni ott a plasztika :D
Lehet, hogy allergia. Nekem volt a mellemen kb 2 éve ilyen, elõtte strandon voltam és közvetlen utána jött ki, de kb 2-3 nap alatt elmúlt.
Ez csak fél oldali? Akkor övsömör is lehet. Holnap menj el a háziorvosodhoz mert ha ez akkor fertõzõ. Ha olyannal találkozol aki nem volt bárányhimlõs akkor az lesz.
A kérdező hozzászólása: Mindkét mellem alatt van.
nem lehet hogy csak a melegtõl??? mer nekem akor szokot leni mikor meleg van és izzadok
A kérdező hozzászólása: Voltam bõrgyógyásznál. Melegtõl van, szupi krémet kaptam: Travocort. Már múlik.

Kicsi a mellem mit tegyek?

13 éves vok és még szinte nincs. Tudom még fog n?ni de rosszul érzem így magam mert 7. es vagyok és más vagy6 lány 75B-s melltartót hord és minden fiú ezzel a kis lézerrel világítja és egész nap csak velük beszélnek. Régen hozzászoltam valakihez és sokat beszéltünk(fiúval) most meg annyit mosd bocsi hív xy! mit tegyek?

Legjobb válasz: Én meg 4×13 vok, és nekem tetszenek a kis mellû nõk. Inkább kicsi legyen, mint húszcentis kilengése. Az a fiú, aki nem magadért szeret, nem is érdemes a figyelmedre.

Én meg 4×13 vok, és nekem tetszenek a kis mellû nõk. Inkább kicsi legyen, mint húszcentis kilengése. Az a fiú, aki nem magadért szeret, nem is érdemes a figyelmedre.
Türelem, türelem, türelem!
28 éves vagyok és nekem is kicsik a melleim. Szülés után sem nõtt meg, a férjem mindig is imádta a cicimet. Szóval, no para! Amúgy is még fiatalka vagy, még nõni fog. Aki a mellméreted miatt nem foglalkozik veled, az meg sem érdemel téged.
19 vagyok és nekem is kicsik a melleim és képzeld elfogadt a párom így is! :) Engem is picit zavar vagyis nem az, hogy zavar irigy vagyok másra, hogy mekkora melle van..de aztán 1x majdnem elsírtam magam aztán a párom mondta tökéletes vagyok így ahogy vagyok.. Na meg igen..ha szülni fogsz és pici cicijeid maradnak hidd el szülés után FANTASZTIKUS MELLED lesz...és nem az a lógos..mint akiknek nagy a mellük! :) Szóval nyugi :)
Totálisan együtt érzek veled! :( Ugyanez van velem is. Szinte szóról szóra! Én azt tanácsolnám, hogy vegyél szivacsos melltartót. Ne feltûnõen nagyobbat, mert a szivacs önmagában is nagyít rajta egy kicsit és formát is ad :) Nekem sincs nagy mellem, csak 65/A-s :\ Hidd el, inkább jobb ha a melltartó nem olyan nagy, de megfelelõ méretû, minthogy fele levegõ vagy tömés legyen. :) 13/L
Most született a babánk, a páromnak jól megnõtt, de nekem picin jobban tetszett. Remélem, a szoptatás befejeztével visszanyeri majd az eredeti alakját és méretét.

Van már egy kicsi mellem, és hodok rá melltartót és amikor tesin öltöztünk a LEGJOBB barátnőm leszólta pedig neki semmi melle sincs. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mondd azt (legközelebb), hogy azért, amiért te fogsz 1 év múlva. És ha azt mondja, hogy még nincs is melled, mondd azt, hogy ha nem veszel fel, igenis látszik, hogy növekszik és te nem vagy a sok fiú nyálcsorgatására kíváncsi. És kérdezz rá, hogy neked jól esne, ha lesnének? Ha igent mond, leribancozza magát, ha nemet, akkor pedig elismeri, hogy igazad van.

Mondd azt (legközelebb), hogy azért, amiért te fogsz 1 év múlva. És ha azt mondja, hogy még nincs is melled, mondd azt, hogy ha nem veszel fel, igenis látszik, hogy növekszik és te nem vagy a sok fiú nyálcsorgatására kíváncsi. És kérdezz rá, hogy neked jól esne, ha lesnének? Ha igent mond, leribancozza magát, ha nemet, akkor pedig elismeri, hogy igazad van.
AK-47
Mit szólt be és hány éves vagy?
De meg csapdostam volna azt a lányt, ilyen , , legjobb barátnõd" ne legyen inkább
mondjuk, ha téll kicsi, és csak 6.-as vagy, bõven elég lenne a top..lógni attól még nem fog, és sokkal kényelmesebb így..egyépként meg én megértem
jaaaaaj ismerõs... engem is ezzel cseszegettek az osztálytársaim, egyet tehetsz, leszarod..... tudom miért hordod (csak annyit mondok egy csaj nálunk nem hordott és a fiúk bimbesznek hívták... szal) namind1 az meg neszóljon be aki nemis tudja milyen szar érzés ez a hirtelen változás, barátnõdrõl meg annyit.... szentem féltékeny mert neki nincs mire melltartót venni
Az én legjobb barátnõmnek az ANYJA szólt be így, mikor a csajszinak vettem egy topp jellegû MELLTARTÓT, a lány nekem sírta el magát... 1: Ne foglalkozz vele, õ még nagyon alacsony értelmiségi szinten áll ahhoz, hogy tudja egyáltalán miért viseled azt a ruhadarabot, az ilyen "barát" nem barát. 2: Mivel én forró fejû vagyok, már rég behúztam volna neki egyet, és hidd el a téma itt le lenne zárva...:D:D 3:Olyan ütõsen szólnék be neki, hogy ezentúl 10x meggondolja kinek, mit, mikor, és hogyan akar beszólni, meg egyáltalán, akar-e... Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: ja köszi
Mit írjak? :) Leírtam én mit tennék a helyedben. Nem hiszem, hogy visszatérõ téma lenne, csak gondolom még nem látott rajtad ilyen ruhadarabot.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi tényleg de azért még írhatsz
A kérdező hozzászólása: azt hogy: Ú, te miért hordasz melltartót? Am 6.-os
csak irigykedik, de nem vallja be;)

Mit tegyek? Az egyik mellem egy kicsit el van torzulva, de a másik normális de azzal az a baj, hogy olyan gennyes szerû. Elmenjek nõgyógyászhoz?

Én még csak 15 éves vagyok, és nem értem az egész helyzetet. Meg gyógyul e a mellem magától vagy nem? A torzabb mellemre meg arra gondoltam, hogy lehet még kifog alakulni. De félek, hogy valami nagy baj van. :/

Legjobb válasz: az hogy nem egyforma az teljesen normális, senkinek sem az. Mi az hogy gennyes? hol? melyik részen? ezzel tuti orvoshoz kell menni mert egy mell nem szokott gennyes lenni.

az hogy nem egyforma az teljesen normális, senkinek sem az. Mi az hogy gennyes? hol? melyik részen? ezzel tuti orvoshoz kell menni mert egy mell nem szokott gennyes lenni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Én ezek elõtt a válaszok elõtt nézelõdtem interneten, és olyanokat írt, hogy mellrák meg ilyenek ezért megkérdeztem itt. De így egy kicsivel meg is nyugodtam. Lehet elõtte elmegyek háziorvoshoz és ha azt mondja menjek el nõgyógyászhoz akkor elmegyek. :D
Lehet hogy háziorvos is elég lenne, ha könnyebben mész hozzá.
Menjetek el nõgyógyászhoz, mert lehet tejcsorgásod van hormonzavartól. Ezt az orvos fogja majd kezelni valószínûleg gyógyszerrel.
Mondd meg anyukádnak és menjetek el a nõgyógyászhoz. Szerintem nem normális, hogy váladékozik az egyik melled. A "torz" melleddel meg vszínû semmi gond sem lesz, nem mindenkinek egyforma a 2 melle és a tiéd még növésben van, szóval alakulhat. De a váladékozást vedd komolyan.
A kérdező hozzászólása: Oké. Én szerintem genny de lehet, hogy nem. Talán begyógyul ( de nem teljesen, és lehet, hogy nem is begyógyulás), de utána valamikor elkezd viszketni és akkor lekaparom (nem dirket) a hámréteget (ha az az). Ezután újra kezdõdik az egész "folyamat".
Az lehet, hogy 15 évesen nem érted ezt a helyzetet, de megfogalmazhatnád normális ember módján, hogy mi a bajod. Ha már kérdezel...
A kérdező hozzászólása: Kérdezõ(elsõ kérdésem így nem tom h írja majd ki): Igazából nem tom genny-e de amikor leveszem a melltarttót sárga volt. DE nekem az be is gyógyul vagy nem is tudom. De ilyen réteg szerûség van rajta és akkor nem gennyedzik vagy nem tom i az. És elkezd viszketni és még melltartón keresztûl vakarom meg akkor is feljön ami rajta marad a mellbimbómon. Bocsánat h így írok de össze vagyok zavarodva. :(
Hogyhogy torz?És gennyes? Marhára fájhat, nyomás a dokihoz!
Végül mi lett?

15 éves vagyok, és nagyon kicsik a melleim. Mit tegyek? Van olyan étel vagy egészséges módszer amivel nőhet?

Legjobb válasz: Dehogy, semmi. Csak a szike. Azt kapod amit örökölsz. Nekem 14 éves koromtól 75b a mellem, 26 vagyok túl vagyok terhességen, szoptatáson, de akkor sem nõttek meg. Mit tegyél? Fogadd el, ugyanis mást nem tehetsz.

Dehogy, semmi. Csak a szike. Azt kapod amit örökölsz. Nekem 14 éves koromtól 75b a mellem, 26 vagyok túl vagyok terhességen, szoptatáson, de akkor sem nõttek meg. Mit tegyél? Fogadd el, ugyanis mást nem tehetsz.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :DD
Jaja! Kedves kérdezõ! A melleiddel kapcsolatban nem inkább fiúk véleményét kéne kérdezni? OK. tudom, hogy az alapkérdés kajára vonatkozott.
Miért nem baj, hogy a 11:25-ös válaszoló írt ide? Miért csak az a baj, ha én írok?
3. Te most férfi vagy? mert nõként is irogattál...
Hello! Nem a melleid miatt fogunk vagy nem fogunk szeretni ill. nem amiatt fogunk vonzónak tlálni. Az csak extra, de nem szempont. Egyébként tényleg nõhet még, de, ha nem nõ, az se zavarjon. - 31 éves fiú voltam (vagyok és leszek)
Nekem*
Fogamzasgatlotol nejem tök sokat nött:) 25/L
Szerintem meg ne zavarjon. Nem ettõl leszel szép vagy ronda. Ne hidd azt, hogy a két lábon járó tejcsárda olyan szép. ;-) Egyébként meg fiatal vagy, még simán nõhet.
6\9 es , nõ vagyok csak félreìrtam:) "nejem" et ìrtam "nekem" helyett...de javìtottam is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!