Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, kicsi (783 db)

Szerintetek mit tegyek? (kicsit hosszúra sikeredet a tartalom)

Nem vagyok valami szép, de azért csúnya sem. Most vagyok 6. osztályos és van egy 8.-os fiú aki nagyon tetszik. Neki van egy osztálytársa akivel kb. legjobb barátnõk vagyunk és azt mondta hogy a fiú kérdezet rólam, de inkább leírom a

Legjobb válasz: Szerintetek mit tegyek? (kicsit hosszúra sikeredet a tartalom) sztem töröld ki és írd meg rövidebbre.

Szerintetek mit tegyek? (kicsit hosszúra sikeredet a tartalom) sztem töröld ki és írd meg rövidebbre.

Szerelmes vagyok a tanáromba, aki egyébként az egyik legjobb barátom is, mit tegyek? Kicsit bonyolult.

Már az elején szögezzük le: huszonéves lány/n? vagyok, nem kis csitri. Voltam már szerelmes, ezért biztos vagyok benne, hogy ez is az. A tanárom nem férfi, hanem n?.

Legjobb válasz: meglátásom szerint alapból egy nagy adag szeretet hiánnyal indulsz, plusz nem passzoltok sok mindenben a pasiddal. a tanárnõdbe pedig nem mint nõbe, hanem mint emberbe szerettél bele - a személyiségét, a lelkét. csak nõi testben van. egy dolgot tehetsz: kockáztatsz. azon túl, hogy elfelejted ezt az érzést. bár nem vagyok se bi, se homo, azért nem gondolom, hogy attól, hogy valaki nyilvánosan olyat mond, hogy lehet, ki kéne próbálnom, tényleg így is gondolja. de, ha normálisan közeledsz felé, és intelligens ember, akkor az õ vágyaitól függõen intelligens módon fog reagálni. vagy így - vagy úgy, de szerintem nem lesz veszélyben a barátság - max. szünetel egy kicsit, ha õ nem érez, nem akar úgy érezni, mint Te.

Szia Kedves Kerdezo! tudom ez sova'ny vigasz, de ez annyira sze'p, hogy filmet kellene csina'lni belo''le! szerintem hi'vd el valahova', moziba, vacsora'zni, ismerd meg jobban, e's ke'so''bb ma'r tudni fogogod, hogy viszonozza e az e'rze'seidet, egyszeru''en a szeme'be kell ne'zned e's la'tni fogod. Csak aze'rt mondom mert e'n nagyon sokszor voltam szerelmes a'ltalam ele'rhetetlennek hitt szeme'lyekbe, e's ke'so''bb nagyon megba'ntam, hogy megsem pro'ba'ltam! (bocsi nem mu''ko''dik a billentyu''zetem)
meglátásom szerint alapból egy nagy adag szeretet hiánnyal indulsz, plusz nem passzoltok sok mindenben a pasiddal. a tanárnõdbe pedig nem mint nõbe, hanem mint emberbe szerettél bele - a személyiségét, a lelkét. csak nõi testben van. egy dolgot tehetsz: kockáztatsz. azon túl, hogy elfelejted ezt az érzést. bár nem vagyok se bi, se homo, azért nem gondolom, hogy attól, hogy valaki nyilvánosan olyat mond, hogy lehet, ki kéne próbálnom, tényleg így is gondolja. de, ha normálisan közeledsz felé, és intelligens ember, akkor az õ vágyaitól függõen intelligens módon fog reagálni. vagy így - vagy úgy, de szerintem nem lesz veszélyben a barátság - max. szünetel egy kicsit, ha õ nem érez, nem akar úgy érezni, mint Te.
A kérdező hozzászólása: kissodon, nem voltál tapintatlan, sõt, köszönöm a kedvességed és a biztató szavaidat! Bár titkon én is reménykedek egy happy end-ben, már annak is örülnék, ha nem utálna meg...
A kérdező hozzászólása: Nem, S.T. és kismellû... remélem, ez megnyugtat. :) egyébként én valahogy az embereket nem a mellméretük alapján ítélem meg és nem is azokért szeretek bele valakibe... Egyébként itt is hasonló a szitu, pont ez a fõ problémám, hogy sokszor nekem panaszkodik, hogy mennyien belé szeretnek. De eddig mindig csak pasik, szerintem én vagyok az elsõ nõ... Vagy legalábbis én leszek az elsõ, aki ennek hangot is ad, de remélem, nem a következõ, akire panaszkodni fog majd valakinek... Csak abban reménykedek, hogy a barátságunk és az a tény, hogy én nem megdönteni akarom, mint a pasik, hanem tényleg szeretem, leginkább a lelkét, kicsit pozitívabb irányba tereli majd a dolog kicsengését.
Ugye nem egy N.A. nevû, nagymellû csaj a tanárod?:) Van egy ilyen ismerõsöm, aki szokott panaszkodni nekem, hogy a lány tanítványai beleszeretnek. Full heteró a csaj, totál elege van belõle.:)
bocsi a helyesírási hibákért :-)
Szia! Bocsájts meg kérlek, ha tapintatlan voltam. Nem gondoltam bele, hogy valószínûleg a poklok poklát járod meg amikor e sorokat képernyõre vetetted. Én nagyon szórítok nektek, remélem minden úgy alakul ahogy eltervezted, és bízom benne, hogy õsszejöttök. Eléggé ismered, ahogy kivettem a szavaidból, de lehet titkon ugyan úgy érez mint te. ;-)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Köszönöm a válaszodat! Lehet, hogy másnak ez szép, nekem sokkal inkább fájdalmas már. Egy hónapja írtam ki ezt a kérdést, de az érzelmeim és a helyzet azóta sem változott. Vacsorázni még nem, de ebédelni már nem egyszer voltunk és sok közös programot csináltunk. Ezek alatt sokmindent megtudtam róla, de valahogy pont azt az egy dolgot nem, hogy hogy állna ehhez a témához. Hogy állna hozzám. Mondta már nem egyszer, hogy szeret, de sajnos elég valószínû, hogy csak mint barátot... Mindegy, eldöntöttem, nem élhetek így tovább, tennem kell valamit. Jelenleg épp azon fáradozom, hogy egy-két napot együtt tölthessünk csak mi ketten és ha akkor sem nyílik meg nekem jobban ezen a téren, akkor rászánom magam, és elmondom neki amit érzek. De nagyon félek, hogy a válasz több lesz, mint elutasító...
Nos, a képletbõl nyugodtan kivehetjük, hogy a tanárod, hiszen nem közoktatásról van szó ha jól értem, innentõl pedig azzal jön össze akivel legálisan megteheti (tehát mondjuk felnõtt). Így a dolog leegyszerûsítve annyi, hogy beleszerettél a barátnõdbe, miközben mindketten hetero kapcsolatban vagytok. Ez szerintem (már hogy mindketten hetero kapcsolatban vagytok) valamennyit könnyít a dolgon, mert bármit teszel, az nem fog leszbikus nyomulásnak tûnni. Elõször is a pasidat szerintem nyugodtan kirakhatod, aztán elsírhatod neki a dolgot és egy meghitt pillanatban elmondhatod azt is, hogy másba szerettél bele, de nagyon bonyolult a dolog. Figyeld a reakcióit, nyilván nem könnyû ez, de csak te érzed, hogy szerinted lenne-e esélyed nála.
Egyszerû. Kirakod a pasid, elsírod neki, hogy minden pasi egy disznó, majd rátérsz a témára, hogy lehet a lányokkal jobban kijönnél.
ha közölni akarod vele akk ne interneten. csak személyesen. légy biztos a dolgodba, és elõtte szakíts a barátoddal. elég hülyén venné ki nála a dolog h otthagytad egy csaj miatt (neki ez megalázó lenne). esetleg a lakótársánál titokba érdeklõdhetnél h tényleg csak barátság van e köztük v ilyesmi. meg kéne tudnod h lánnyal lépett e kapcsolatba ilyen téren. ha igen, akk sima ügy.
A kérdező hozzászólása: Igazából a legrosszabb az, hogy minden áldott nap 6 órát töltök vele egy helyiségben, nagyon közel hozzá, jó párszor megérint vagy csak becéz, és ha ez magában nem lenne még elég, közben látom rajta, hogy mennyire ki van a kapcsolata miatt, látom és tudom, hogy sírt és sajnos tudom azt is hogy hiába szemét az a pasi, õ még mindig szereti. A sok "hidd el, rád talál a szerelem", a "találsz majd jobbat, tuti" és a "nagyon szép vagy, biztos hogy lesz valaki aki ezt értékelni fogja"-mondatok helyett legszívesebben odamennék, megcsókolnám és megmondanám, h felejtse el azt a f.szt, meg a többit is, itt vagyok én, velem legyen, mert nálam jobban senki sem szereti, és én tényleg megbecsülném és értékelném, hogy ha az "enyém" lenne. De hát ezt nem mondhatom. Úgyhogy csak ülök, bólogatok és próbálom vigasztalni, belül meg bõgök mint egy hülye...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat! Reagálnék rájuk, bár lehet, kicsit hosszú lesz, ez esetben elnézést kérek érte! Igen, tudom, hogy felnõtt emberek nyugodtan összejöhetnek, semmi sem tiltja. Nem is ezzel van a gond. A gond a tanár mmivoltával csak annyi, hogy kb mióta tanít engem, azóta kerültünk így közelebb egymáshoz. Régebben is tanított, akkor lettünk jó barátok aztán egy ideig csak fb-on tartottuk a kapcsolatot és most h indult megint csoportja, rögtön írt nekem, h nem akarok-e járni hozzá megint... És igazából itt kezdõdött minden el, vagy fordult rosszra. Plusz mivel ugye csoportban tanulunk mások is vannak, nem tudok vele úgy beszélni semmirõl, utána meg mindig rohan, mert nagyon sok órája van. Kb csak a fb-os beszélgetések maradtak meg, de hát úgy azért mégsem fogok belekezdeni a nagy vallomásba... A párommal már 5 éve vagyunk együtt, együtt is élünk úgyhogy annyira nem könnyû kiraknom, de tény, h pl ma is elsírtam a barátnõmnek kicsit a bánatom (meg õ is nekem az övét) és céloztam már rá, hogy van más, akit szeretek, de az "és ki az?" kérdésre nem tudtam mit mondani... De egyébként is, most õ van inkább maga alatt, mert nagyon csúnyán átverték és most azon túl, hogy vigasztalom, nem szeretnék belemenni az én érzéseim kitárgyalásába, mert félõ, hogy úgy jönne ki, csak kihasználom az alkalmat, hogy most össze van törve és még jobban szeretetre vágyik, mint máskor. Sokszor volt már egyébként, hogy órán beszélgettünk a homoszexualitásról, stb és ilyenkor mindig kijelenti, h neki nincs baja vele, sõt, szimpatizál velük, és lehet jobban járna, ha inkább a lányokkal próbálkozna. Szóval nem csak egyszer célzott rá. Meg sokszor direkt én provokálom ki ezt a témát és mindig veszi a lapot, szívesen beszél róla, elmondja a véleményét, stb, szóval sosem hárítja a kérdést, sosem mondja h jó most már elég ebbõl. A másik dolog pedig, hogy együtt lakik egy lánnyal, aki elvileg csak lakótárs és barát, de azért nekem kételyeim vannak afelõl, h csak ennyi volt/van köztük, mert sokszor ezzel kapcsolatban is szokott célozgatni... Igen, arra én is gondoltam, hogy ez csak szeretethiány a részemrõl de azért vannak sokan akik szeretnek. Szóval úgy nincs hiányom. Max szerelem-hiányom van. Nem tudom... Õszintén szólva már régebben is volt, hogy tetszettek nõk párszor, de azért nem így, nem ennyire. Nem ébresztettek bennem ilyen intenzív és tartós érzelmeket. Magyarán szerelmet eddig nem éreztem nõ iránt, csak pasi iránt. És igen, vonzódok hozzá testileg és lelkileg egyaránt. Eddig több volt a lelki, meg igyekeztem kiszorítani a fejembõl a másra irányuló gondolatokat, de ma úgy volt felöltözve, hogy hûûha. Nem vagyok az az ember, aki a külsõségek alapján ítél, de ma nem csak szép, de szexi is volt, hogy hát öhm... sikerült eléggé megbizonyosodnom róla h testileg is vonzódom hozzá. Nagyon. Teljesen igazatok van, hogy valahogy meg kéne tudnom, õ hogy áll pontosan a témához, és aztán elmondani neki, de nem tudom, hogyan mondjam el? Hogy kezdjem és mikor? Legalább egyszer tudnánk 1-2 órát négyszemközt, komolyan (és nem neten) beszélgetni, akkor talán el tudnám neki mondani.
szval eddig csak pasid volt és most jött elõ belõled egy érzés egy másik nõ iránt? (testileg és lelkileg egyaránt?). és a férfiakhoz még vonzódsz testileg? (most biszex lettél?). rizikós de nagyon. fõleg h most nem tudod biztos h vonzódik e a nõkhöz. derítsd ki. hozd fel a témát, h õ volt e már nõvel (akár smárolás szinten is). le fogod majd szûrni a beszélgetésbõl h ehhez hogyan viszonyul.
A mai divat azt mondja neked erre, hogy csak rajta, nyugodtan csak menj a saját nembeliddel, nincs abban semmi. Igazából ez beteg dolog, bármennyire neked ez nem tetszik. Ne az érzelmeken keresztül cselekedjünk, hanem az értelmünkkel. Beleszeretni szinte bárkibe lehet, még akár egy állatba is. Maradjunk meg embereknek és értelmesen éljünk.

Mit tegyek, (kicsit félek)?

Az van h a menzim 27 naponta jön meg de abból 20 napig van meg. és a 20 na?ból kb 16.17 er?s is.:( nagyon kiborító néha. szinte hetente, másfél hetente mentsruálok. vki tud err?l vmit?:S

Legjobb válasz: ja és már 3 éve megvan..tehát nem kellett volna beállnia. vagyis beállt csak kicsit szarul-.-:/

A kérdező hozzászólása: ja és már 3 éve megvan..tehát nem kellett volna beállnia. vagyis beállt csak kicsit szarul-.-:/
Ez nem normális dolog. Maximum 7- 8 napig kéne, hogy tartson. Nõgyógyász az egyetlen megoldás. Nyugi, nem harapja le a fejed, naponta 50 nõi alfelet lát. :) Amúgy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: igen de mint írtam komplikációk lehetnek a tabiból...:S nõgyógyász.wazze. félek. nem szeretném h a végbelembe turkáljanak:S:S am már voltam egyszer de csak ultrahang volt. mert találtak cisztát. de kifakadt végülis. :S:S szal lehet van vmi...:S
Nem értem anyukád. Bocsi, de hátha tudna valami mást ajánlani a nõdoki. Mert ez így nagyon kellemetlen. Nemhogy hét nap, hanem 20 :/ Ha meg csak a hormontabit tudja ajánlani akkor... Hát Anyud védõnõ, csak jobban ért hozzá mint én.
A kérdező hozzászólása: ugyanúgy tesizek. szal nálam a tampon életmentõ dolog. nemakarok felvágni.talpraesett csaj vok . teháát most nem izélek cssak már kicsit megijedtem... mert ez tuti nem normális :S:S
Na ja. Nem is beszélve, hogy így tesizni. Én is épp hogy kibírom azt a pár napot. Nálunk nincs ilyen felmentés, meg társai. Te hogy bírod?
A kérdező hozzászólása: hát eddig nem volt bajom.szal nem szédülök meg ilyesmi.. csak írtóó rossz. megkérdezi majd a gyerekem h , és te anyu miket csináltál kamaszkorodban. erre nekem az lesz a válaszom: menstruáltam.:/ kábé.
Igen... De ha hormontabival nem tudja beállítani, akkor mivel? Mondjuk ebben a korban a tabi gajra vágja a hormonrendszered. Hát nemtudom... De ez nem mehet sokáig, nagyon sok vért veszítesz.
A kérdező hozzászólása: 16. anyunak már mondtam. sõt anyu védõnõ is. de aztmondta h nem szívesen adna hormontablettát , fogamzásgátlót mert h még nem élek szexuális életet. meg nemis igazán szavad szendem mert örököltem viszerességet vmint migrénes is vagyok és haezeket keverem fog.gátlóval akkor tüdõembólia lehet a vége. nagyon féelk.és nagyon kellemetlen amikor a bnõmnek már 2x jön meg nekem meg még ugyanaz tart.
Nem a végbeleden vizsgál, ha te nem úgy akarod. Pár éve amikor elõször voltam, akkor kérdezte, hogy szûz vagyok-e, igennel válaszoltam és rákérdezett hogy akkor hogy akarom. :) 17/L

Mit tegyek? Kicsi a barátomnak.

most feküdtem le el?ször az új barátommal és nagyon kicsi neki, nem csak hosszúságra, az átmér?je is az. kb nem is éreztem semmit. nyalni meg nem szeret....ez nem állapot

Legjobb válasz: beszéld meg vele! keressetek jó pózt vagy más megoldást. bunkóknak: éééérdekes, most húzzátok a szátokat, meg szidjátok, hogy mekkora r*banc. bezzeg ha egy nõ nem akar szopni!! akkor meg "az a kapcsolat nem mûködik hosszú távon, mert ez alapja a szexnek". hát gratulálok. nézzetek már kicsit magatokba.

beszéld meg vele! keressetek jó pózt vagy más megoldást. bunkóknak: éééérdekes, most húzzátok a szátokat, meg szidjátok, hogy mekkora r*banc. bezzeg ha egy nõ nem akar szopni!! akkor meg "az a kapcsolat nem mûködik hosszú távon, mert ez alapja a szexnek". hát gratulálok. nézzetek már kicsit magatokba.
Ha nagyon nem bírsz vele, szakíts, de ne hangoztasd, hogy kicsi a farka.
nem vagy ribanc. valóban elkeserítõ lehet, aki cseszeget itt az még nem volt ilyen helyzetben. muszáj megbeszélned vele és ha nem oldódik meg a gond, mással kompenzáltok vagy akármi, akkor marad a szakítás. de elõbb beszélj vele.
Te meg egy pö*s.. megnézném meddig lennél olyan csajjal akivel nem jó a szex... Már ha tudod milyen a jó szex MR T
"ez nem állapot" szereted te egyáltalán?? na mindegy. van fenn a neten egy csomó póz, probálgassátok, van, amelyiket csak nagy pénisszel rendelkezõk tudják megcsinálni, mert könnyen kicsúszik, van ami meg kifejezetten olyanoknak való, akiknek nem túl nagy. de ha így állsz hozzá, akkor ne is várj sokat a kapcsolattól.
te hül*e vagy..meg beteg is..ha te szeretsz valakit ku*vára nem a farka mérete érdekel..föleg ha 12cm..más miért boldogul a 10el?
Szerintem a barátod sem sokat érzett belõled! Mert ha amiatt nem éreztél semmit mert túl tág vagy akkor te sem bírtál rászorulni rendesen, szal neki sem lehetett túl jó!
00.39.! 33 éves vok, 16 éve együtt a párommal, túl sok kalandon, szerinted minek ajnározna? Csak a tényeket közli :) .
Elõzõnek! Kb. mintha a pasi tehetne róla, egy férfinek egy ilyen szituáció ezerszer rosszabb és megalázóbb mit egy nõnek, mert nincs lehetõsége változtatásra és még az önbizalma is teljesen elmegy és egy életre lelki nyomorék lesz. Pff..még hogy a pasi nem tudhatja milyen érzés...
Elég rossz helyzet :( Teljesen megértelek. Barátnõmnek is volt egy ilyen barátja. (És barátnõm eléggé sportos is) ÉS nem érzett semmit. Szó szerint semmit. Szakítottak. :( Én azt tanácsoltam neki h várjon hátha jobb lesz. De nem lett :S Ne aggódj, pasik ezt nem érthetik. Nem tudják milyen az ha nem érzel semmit. De én még ilyen mérettel soha nem taliztam :S ÉS nem is akarok. :S:S:S:S
Elõzõnek, egy nõnek azért sose higgy teljesen! Mindig az aktuális partnerét ajnározza(kivéve ha tényleg nagyon szar)!
tökmindegy hogy mekkor a farka, ha téged már annyira rongyosra basztak, hogy még a borosüveg is lötyögne benned...
Végigolvasva a válaszokat úgy tûnik, az összes pasi reagált, akit nem túl nagy "tehetséggel" áldott meg a sors. A kérdezõnek: ha szeretnéd a barátodat, már attól kielégülés-közeli állapotba kerülnél, hogy átölel, simogatjátok egymást. A behatolás ennek csak a koronája, de az orgazmus inkább fejben/lélekben dõl el. Ha csupán testi igények kielégítésére tartod, akkor szakíts, keress másikat. Most olyan lehet, mintha rossz vibrátort vettél volna. Eszméletlenül nagy különbség van az érzelmeken alapuló szerelmeskedés és a dugás között. Az elsõ esetben fel sem tûnne a méret, a második esetben kizáró ok. Ennyi történt, semmi más.
Ha viszont kicsi a farka a barátodnak, akkor legalább nyalással próbáljon meg örömet okozni. Ez nem adottság függõ. Erre nem lehet azt mondani, hogy ilyennel áldott meg a sors. Szóval valahogy mintha nem is nagyon igyekezne hogy boldoggát tegyen. Ez a nagyobb probléma szerintem.
Ehh, de kiakadtak a pasik :D:D Ezt azért nem gondoltam volna :D Szegény kérdezõ milyen durva beszólásokat kapott, pedig teljesen normálisan tette fel a kérdést, és semmi sértõt nem írt.
Én is jártam hasonló cipõben... Bár a szexig nem jutottunk el, mert nekem nem ment. Én el tudom hinni, hogy 2 cm átmérõjû... Sajnos ilyenkor végigfut az emberben, hogy akkor most ennyivel be kell érni? Mert oké, hogy eleinte még lehet "szépíteni" a dolgot, de egy idõ után az ágyban is el kell jutni olyan szintre, hogy húúha!
Elõzõnek! Én férfi vagyok, de nekem hihetetlen az a 2 cm, szerintem ilyen vékony farok nem létezik, az olyan vastag mint a mutatóujjam, azaz a kerülete kb. 6-7cm! Létezhet ilyen?
13:43-as vagyok. Igen, létezik, akármilyen hihetetlen. Elõször nekem is annak tûnt, de "sajnos" tapasztaltam! Ha a markomba megfogtam, tökéletesen belefért, sehol nem lógott ki... Bár ez így elég hülye megfogalmazás, de talán így lejön, hogy mekkora az akkora!
lehet kapni szexshopban vákumos faroknövelõt. a vérkeringést segíti! Próbáljátok ki. De az tényleg nem álapot hogy nem akar kielégíteni!!Tök mind1 hogyan, de nem akarja hogy neked jó legyen, ez a lényeg! Vehetne toldót is olyat is lehet kapni! Vagy vehetne egy vibrit és azzal el lennétek. Mindenképp beszélj vele errõl, mert szerintem ebbõl csak veszekedés lesz.(Ha nekem nem mûkszene a barlangom, tuti vmivel kielégíteném a párom, nem lennék önzõ, pláne nem az elején. V szájjal v kézzel v akárhogy->mert szeretem!) Sok sikert a továbbiakhoz! 21L
Aha, persze, nekem sem számít, hogy kicsit lógnak a mellei. De egy feszes-hegyes mégiscsak nagyobb élmény! Mégsem mondtam még soha senkinek, hogy csúnyák a melleid! A párom szerint, volt pár jóval kisebb farkú pasival, de akárhogy helyezkedett semmit nem érzett. Az én 19-esemmel meg már vigyáznia kell, mert néha túl mélyre megy. De nem cserélné vissza kisebbre!
2cm? Az pont olyan vastag mint a mutató ujjam, biztos vagy benne? Szerintem olyan vékony p.öcs nincs is!
Egyébként mekkora saccra az a kicsi?
A kérdező hozzászólása: 12 cm
A kérdező hozzászólása: de ez a kevesebb baj.. nagyobbik az, hogy vékony is
mennyire? hany centi a kerulete?
A kérdező hozzászólása: átmérõje kb 2 cm, am meg megnézném, hogy azok, akik lehurrogtak, mit csinálnának, ha csapnivalóan rossz lenne a párjukkal a szex...
"most feküdtem le elõször az új barátommal" azért nem reménytelen az eset, az is lehet, hogy szimplán csak nem vagytok egymásra hangolódva. nemértem hogy mondhatod egy, azaz egy alkalom után h csapnivalóan rossz a szex, nekem kb 2 hónapig nem volt jó, mégsem mondtam, próbálkoztunk más pózokkal, és most már isteni :) egyébként ha nem szereti orálisan, ujjazni biztos megfog, vagy próbáld rávenni a 69re, vagy izgassa a csiklódat kézzel, miközben mozog benned, annyi alternatíva létezik addig is, amíg nem találtok megoldást.
Szerintem kicsit túlspirázod ezt a kérdést. Ennél sokkal kisebb mérettel is elégítenek ki nõket nap mint nap:) Elõfordulhat olyan szitu hogy neked tágabb fajtábol való a puncid, de alkalmazkodik egy idõ után, szoval türelem, és kitartás. Ha pár hónap alatt nem javul a dolog, akkor sajnos váltás van... 21F
Verd el neki csalánnal! Az majd segít!
12/2 cm te most egy gyerekkel közösültél? mellesleg ha újazod magad akkor azt élvezed? az újad max 8 cm 2 cm az átmérõje? lemérted vagy saccoltad, mert ha valóban 2 cm akkor az kb olyan vastag mint egy újj,
Hívj engem! Nekem k*va nagy van, meg nyalni is imádok!
Szerintem igen a te hüvelyed szûk.
Hehe! Azért vicces, hogy a temérdek péniszmérettel kapcsolatos kérdésnél a nõk elõszeretettel hangoztatják a "nem a méret a lényeg" szlogent, de ennek ellenére most meg lassan már minden második kérdés a barátjuk farkát lekicsinylõ lányokról szól, akik nem éreznek semmit. Az persze egyik lányban sem merül fel, hogy bennük van a hiba és nagyon laza és gyenge hüvelyizmaik vannak, ami eredménye többek között a testmozgás teljes hiányának is. Egyszerûbb a férfit hibáztatni mindjárt egy olyan dologgal amin változtatni nem tud, mert ugye faroknövesztõ csodaszert még nem találták ki! Nos, kisanyám, kezdj el intim tornázni és Kegel-gyakorlatokat végezni és meg lesz az eredménye!
Fújd fel.(J)
Kinyaljalak!? Én imádok nyalni!:D

Találtam a bal mellemben egy borsó nagyságú csomót. Hova forduljak vele? Mit tegyek? Kicsit félek, hogy ez mi.

Legjobb válasz: Hány éves vagy ? Fiú vagy vagy lány? Ha lány, akkor mikor kell megjönnie a menzeszednek?

Hány éves vagy ? Fiú vagy vagy lány? Ha lány, akkor mikor kell megjönnie a menzeszednek?
A kérdező hozzászólása: 34 éves nõ vagyok. Nemrég mult el, de eddig nem tapasztaltam ilyet. Minden felmenõm rákos betegen halt meg. Nem tudom mit tegyek, vagy hova forduljak.
Akkor nõgyógyászhoz. Ott adnak mammográfiára beutalót, ennek a vizsgálatnak az eredménye lesz a mérvadó. A mammográfiát nagyjából a menzesz utáni 10. nap környékén érdemes megcsináltatni. Nekem is van ilyen fél centis cisztám mind a két mellembe, évente - két évente szoktam menni ellenõrzésre.
A kérdező hozzászólása: s a dokinak mit mondjak? Félek nagyon.
Ezt, hogy az önvizsgálat során találtál egy kis csomót a melledben, õ meg fogja tapintani és intézi a további vizsgálatokat.
A kérdező hozzászólása: jó rendben. Köszönöm szépen elõre is a segitséget.
Mikor voltál utoljára mammográfián?
A kérdező hozzászólása: õszinte leszek, én még sohasem voltam mammográfián. Viszont rákszürésen minden pevben megjelenek. De ez aggaszt most nagyon.
Azért kérdeztem a mammográfiát, mert ha a családban több rákos beteg is volt, akkor erre fiatalkortól kezdve évente el szoktak küldeni az orvosok. Ne aggódj, valószínûleg nincs semmi baj, ciklus egy szakaszán nekem is szokott 'csomó' lenni, elmúlik. Menj el nõgyógyászhoz, õ majd továbbküld mammográfiára.

Mit gondoltok erről? Mit tegyek? Kicsit hosszú

Van nekem egy unokatestvérem (? lány én fiú), ?k elég rossz helyzetben élnek. Átszokott jönni internetezni, elég gyakran. Mióta apám külföldön dolgozik minden hónap végén hoz egy valag édességet, természetesen viszünk bel?le nekik is. Mostanában (naponta kb.), mikor átjön megkérdezi, hogy nincs e valami édességem (persze tisztában van vele, hogy van), egyik nap megemlítettem neki, hogy miért kér folyton folyton csokit, mikor kapott. Azt a választ kaptam, hogy mert abban csak 2-3 tábla volt és aznap el is fogyott, mind ezt olyan hangnemben, mintha nekem kötelez? lenne ellátnom csokival. Most lett egy pasija is, mostanában ? is ezt csinálja. Ma itt voltak, gépezni és igen bunkó volt én meg megemlítettem neki, hogy simán megtehetném, hogy nem adom oda a laptopot vagy nem adok csokit. Erre óriási felháborodással közölték velem, hogy "mi van sajnálom t?lük?". Vagy például múltkor óvszert adtam nekik, azóta mindig azt jönnek kunyerálni vagy ha nekem nincs, akkor követelik, hogy kérjek a testvéremt?l (persze nem kapnak). A saját laptopomat el?bb használta, mint én és akkor még én vagyok a bunkó, meg a szemét, aki sajnálja a csokit meg a netet. (azt még azért tudni kell, hogy hetente 10-15 órát tölt itt az unokatestvérem netezéssel)

Legjobb válasz: Én is jártam hasonló cipõben, bár nem rokonnal, csak egyszerû baráttal! Addig nem zavart, hogy ide járkál, amíg nem vette természetesnek a dolgot, de mikor pofátlanul kéregetett mindent, és aztán megsértõdött, ha valamit nem adtam, közöltem vele, mi a bajom! Szépen elmondtam, hogy adok szívesen, de csak addig, amíg nem él pofátlanul vissza a jóindulatommal! Megértette az álláspontom, azóta visszafogja magát, és jól megvagyunk! Próbáld meg te is felvázolni az érzéseid, ha erre is indulattal reagál, akkor küldd el a p...ba!

Én is jártam hasonló cipõben, bár nem rokonnal, csak egyszerû baráttal! Addig nem zavart, hogy ide járkál, amíg nem vette természetesnek a dolgot, de mikor pofátlanul kéregetett mindent, és aztán megsértõdött, ha valamit nem adtam, közöltem vele, mi a bajom! Szépen elmondtam, hogy adok szívesen, de csak addig, amíg nem él pofátlanul vissza a jóindulatommal! Megértette az álláspontom, azóta visszafogja magát, és jól megvagyunk! Próbáld meg te is felvázolni az érzéseid, ha erre is indulattal reagál, akkor küldd el a p...ba!
10-15órát?? Jesszus! Akkor reggel jön, egész nap netezik és este hazamegy? Mond neki, hogy ne jöjjön, mert nem érsz rá, programod van. Nem kötelezõ otthon ülnöd és várnod õket. CSinálja magadnak programot 1hétig minden nap és rázd le õket, hogy nem érsz rá, dolgod van. Majd rájönnek, hogy milyen jó dolguk volt :)
szerintem elég égõ hogy óvszert kérni is hozzád megy meg könyörög a csokiért mint valami óvodás, küldd el õket a pi.csába ne foglalkozz vele ha lehord mindennek majd belenyugszik
A kérdező hozzászólása: Ismerem annyira, hogyha elküldöm, akkor nem fog lehordani, hanem egy darabig nem jön aztán megint fokozatosan. Vagy, megy a testvéremhez és ott gépezik, de ha ez sem válik be megy anyámhoz. Volt már ilyen, hogy megmondtam neki a magamét, csak akkor még nem pofátlankodott ennyire. Programot meg nem tudok minden napra kitalálni, nincs rá lehetõségem. Amúgy, mikor nincs itt a palija nem csak napi 2 órát van itt, hanem egész estéket, mikor szólok, hogy már illõ lenne elmenni, akkor még fél órát vakarózik és elmegy...
Heti 10-15 óra az 2 óra naponta, te....
Haat küld el! A baratokat meg lehet valogatni a rokonokat nem. Ha megsertödik, akkor is az unokstesod marad. Majd megyugszik egy idö utan es talan magaba is szall. Ö sem törödik azzal hogy ez neked mennyire kellemetlen, te se foglalkozz az ö lelkivilagaval.

Nagy a baj, mit tegyek? :// ( kicsit hosszú Bocsi:/)

Az a helyzet hogy van egy barátn?m akit borzasztóan szeretek, es elég sokan bántják...ez meg Okes , mert jöv?re új suliba megy, és lenyegeben csak az osztályában bántják, tehát ez a probléma megsz?nik...

Legjobb válasz: A nemi erõszak vádja nagyon súlyos dolog. Tisztázni kell, hogy mit jelent a "majdnem megerõszakolta" , mert a "látott valamit az uncsija szemében" édes kevés. Amennyiben tényleg kísérlet történt erõszakra, annak vannak külsérelmi nyomai, védekezésre utaló nyomok (véraláfutás, horzsolások, szakadt ruha stb)Mivel a barátnõd kiskorú, ez minõsített esete az erõszaknak, ezért még egyszer írom, nem játék ez az egész. Amennyiben erõszak kísérlete történt el kell menni a rendõrségre, feljelentést tenni. Elõtte látleletet kell vetetni a keletkezett sérülésekrõl a helyi kórházban. Itt a szülõket már nem lehet kihagyni, hiszen a barátnõd kiskorú, mindenképp bevonnák õket az ügybe. Nemi erõszaknál az eljárás magánvádra indul. Ezt a rendõrségen megmagyarázzák mit jelent. Mindenképp feljelentést kell tenni. Megalapozott gyanú és bûnismétlés veszélyének fennállása esetén azonnal elõztesbe helyezhetõ a gyanúsított.

A nemi erõszak vádja nagyon súlyos dolog. Tisztázni kell, hogy mit jelent a "majdnem megerõszakolta" , mert a "látott valamit az uncsija szemében" édes kevés. Amennyiben tényleg kísérlet történt erõszakra, annak vannak külsérelmi nyomai, védekezésre utaló nyomok (véraláfutás, horzsolások, szakadt ruha stb)Mivel a barátnõd kiskorú, ez minõsített esete az erõszaknak, ezért még egyszer írom, nem játék ez az egész. Amennyiben erõszak kísérlete történt el kell menni a rendõrségre, feljelentést tenni. Elõtte látleletet kell vetetni a keletkezett sérülésekrõl a helyi kórházban. Itt a szülõket már nem lehet kihagyni, hiszen a barátnõd kiskorú, mindenképp bevonnák õket az ügybe. Nemi erõszaknál az eljárás magánvádra indul. Ezt a rendõrségen megmagyarázzák mit jelent. Mindenképp feljelentést kell tenni. Megalapozott gyanú és bûnismétlés veszélyének fennállása esetén azonnal elõztesbe helyezhetõ a gyanúsított.
Ez egy beteg állat. Beszélj vele normálisan. Ha nem megy, akkor tartsd tõle távol. A megerõszakolásról annyit, hogy ezt lehet kezelni, beszélgetésekkel.
Kerülje el az uncsitesot ha meg nem megy akkor szülökkel le kell beszélni hogy szedjék le rola mert ez igy nem állapot hidd el apuka vagy anyuka tuti bevédi sajnos te itt nem tudsz többet tenni értelmetlen lenne hogy te kezdj verekedésbe vagy akármi
A kérdező hozzászólása: Az elfelejtettem írni hogy a srác elment tanulni más városba...elvileg úgy volt hogy nem is jön vissza...de visszajött Most is más városban van, csak attól felek h visszajön :/
Hát én ilyenkor a pasimtól azt várnám, hogy hajtogassa össze a srácot, de nem volt még olyan, h ennyivel idõsebb srác rám hajtott volna, így nehéz lenne... 19L
Szép kis történet. De nem értem miért nem a szülõk jutnak a gyerekek eszébe elsõre...? Talán a csaj apja össze tudja hajtogatni kockára azt a csókát. Vagy a saját faterja kiveri belõle a pedó és családromboló hajlamot... Na meg a [email protected] is... ;)

Mi a helyes döntés mit tegyek? Kicsit hosszú.

Szóval van egy pasi akibe szerelmes voltam sokáig.Õ ezt tudta de semmi nem volt köztünk mert n?s.Viszont nagyon jól eldumálgatunk meg mindent meg tudtam vele beszélni.És most lehet hogy megint bele szeretettem. De ez még nem a sztori vége az ex pasimmal tegnap beszéltünk telefonon találkozni akar tudja hogy már nem szerettem úgy mint rég de találkozni szeretne.Tudom hogy mi ketten nagyon jók voltunk minden fél e téren sex egyszer?en észbontó volt.Úgy érzem ha találkozni fogunk nem csak beszélgetnünk majd. Igaz hogy nem vagyok együtt a másik pasival de úgy érzem nem kellene találkozni az exemmel.De szeretném látni.

Legjobb válasz: Felejtsd el a nõs pasit!!Ehhez azért nem biztos h az exel való találkozás lenne a megoldás.Egy nõs pasi

Felejtsd el a nõs pasit!!Ehhez azért nem biztos h az exel való találkozás lenne a megoldás.Egy nõs pasi
Van egy mondás: járt utat járatlanért el ne hagyj. Ez nálad fokozottan igaz. Itt ráadásul idegen tulajdont is sértesz.
A kérdező hozzászólása: Ez igaz. De az ex pasim most vált el nem rég mikor mi együtt voltunk még nõs volt õ is.

Sürgõs: Jelszóval levédtem a telefonom és nem fogadja el. Mit tegyek? (Kicsit több lent)

Védelem típusa: Jelszó

Legjobb válasz: az pedig factory reset lesz de lehet mentés nélkül

az pedig factory reset lesz de lehet mentés nélkül
A kérdező hozzászólása: Miért "lesz" ill. "lehet"? Még van egy pislákoló fény?
Memóriagyógyszert vegyél. Ha azt írod be ami a valós jelszó, akkot elfogadja. Ha rosszat, akkor nem. Olyan nincs, hogy a jót nem fogadja el...
A kérdező hozzászólása: Oké, toltam egy hard resetet. |'( De ezek után felmerült bennem egy kérdés: A hard reseten kívül mi a ...-ra használható a recovery mode? UI: Bár nem szeretem a mi lett volna, ha és változtassuk meg a múltat* dolgokat, de ha azért jöttél, hogy az alap kérdésre válaszolj és tudsz mást mondani, mint az elõzõk írd csak le. (*K: Mit csináljak: A vagy B? V: Nem kellett volna...!)

Szerintetek mit tegyek? Kicsit hosszú, de akinek türelme van, segítene?

15 éves lány vagyok, barátommal lassan 9 hónapja vagyunk együtt, õ 17 éves. Õ az elsõ barátom, "komoly kapcsolatom", õ vette el a szüzességem. A tavaly nyáron jöttünk össze, minden tökéletes volt, aztán olyan október-november körül nemtudom mi történt velem, ezen a két hónapon keresztül csak hisztiztem neki minden apróság miatt, például, hogy ne járjon kondiba heti 3x, hanem csak 2x, mert akkor állatt lesz mint nemtudom mi, meg mióta az új haverjával barátkozik, csak aláz engem s nekem elegem van abból, viszont õ sem kimélt, elég sokat féltékenykedett. Tudni kell, hogy õ másik városban él, 20 km-re tõlem. Aztán novemberben elkezdett megint beszélgetni az exével (akit megcsalt velem és miattam hagyta ott).. én selytettem, hogy van valami. Közben beszélgettem én is egy fiúval, de csak baráti szinten. Aztán egyszer elcsattant egy csók vele, de azonnal elmondtam a barátomnak, aki azt mondta, hogy annyira szeret, hogy ha akarom elenged. Mondtam nem, õt szeretem és vele maradok. Janurában szakitott velem azzal az indokkal, hogy õ ezt nemtudja elfelejteni, hogy megcsaltam. Jó. Közben ilyen barátság extrák kapcsolatban voltunk, jártam hozzá és úgy viselkedtünk mint egy pár.. Aztán a legjobb barátjától megtudtam, hogy megcsalt majdnem egész végig. Lesokkoltam, selytettem, de mindig is reménykedtem, hogy hátha nincs igazam. Továbbra is maradt a barátság ectrákkal kapcsolat, nem voltam képes meggyûlülni, egyszerûen imádtam.. Aztán februárban nála töltöttem egy hétvégét, amikor meg jöttem haza, azt kérdezte, hogy nem akarok-e kibékülni vele, mert nagyon szeret és hiányzom neki, azt akarja egy pár legyünk (azelõtt januártól én könyörögtem ezért neki, de abbahagytam mert nem akart), és hogy nem akarja, hogy másokkal flörtöljek, csak az övé legyek. Gondolkodás nélkül belementem.

Legjobb válasz: senki nemolvassa el

senki nemolvassa el
Gyerek vagy még minden tekintetben, egy buta liba, ez az írásodból is rögtön lejön....annyi eszed van amennyi látszik, mit vártál a sráctól, könnyen adod magad, pótléknak ha nincs jobb jó leszel te is.....semmi tartás nincs benned, de hát hogy is lenne, amikor még messze állsz a "nõ" kategóráitól.....úgyhogy nem kell háborogni, neked még közel nem való a szex, mert éretlen kislány vagy....
Hát hogy ez nem gyakori kérdés, az biztos.
"selytettem, " na itt hagytam abba . furcsa én is 15 éves lány vagyok és még se ilyen típusúak a legnagyobb gondjaim -.-
szerintem szakíts a barátoddal.. ahogy itt leírtad, egy nagy segg és csak kihasznál :( hidd el, majd elfelejted..
A srác kihasznál ez nyilván való, szexre jó vagy, de ennyi. Szerintem ugyan úgy mással is kavar. Hagyd a fenébe, vagy szenvedj miatta. 15 évesen én inkább a könyveket választanám. 20N
Kedves kérdezõ , Te nem Erdélybõl való vagy ?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!