Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, kevés az anyatejem Mit (2 db)

Nem fogadja el a tápszert a babám ( 5 hós), pedig az anyatej már kevés, és szükség lenne rá. Milupa Milumil HA1. Egyszerűen fintorog neki és kiprüszköli. Mit tegyek? Kérjek másikat a gyerekorvostól?

Legjobb válasz: Szia! Mi is Milumillel kezdtünk, de nekünk de vált be. Most pár napja Bebát kap a babánk, abból is egyelõre a HA-t, de jobbnak tûnik. Szerintem kérd ki az orvos tanácsát, és írass fele más fajta tápot.

Szia! Mi is Milumillel kezdtünk, de nekünk de vált be. Most pár napja Bebát kap a babánk, abból is egyelõre a HA-t, de jobbnak tûnik. Szerintem kérd ki az orvos tanácsát, és írass fele más fajta tápot.
A HA tápszerekben még jobban szét vannak bontva az összetevõk, h könnyebben emészthetõ legyen, és kevésbé allergizáljon. Kicsit "vékonyabb", mint a sima.Sokszor csak elõvigyázatosságból írják fel, sztem felesleges.És még felírva is 2x annyiba kerül, mint a sima.Az én fiam se akarta megenni, az íze se olyan!Kérj másikat!És lassan már a gyümikhez és zöldségekhez is szoktathatod.Az én babám is ennyi idõs és elég sok féle kaját megeszik már, reggel és este szopizik.sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszi Mindenkinek, kaptunk másikat, Milupa ez is, de nem HA-s.Megeszik belõle 200ml-t :-)
a HA-s tápszert az enyém sem ette meg a többi meg nem vényköteles
Szia! Próbáld meg a nem hipoallergént, de csak akkor, ha nem tejérzékeny. Annyak teljesen más íze van, sokkal édesebb, mint a ha-s (az keserû egy kicsit). Persze az orvootokkal, mert még szüksége van tejalapú étkezésekre. A nem ha-s tápszert bárhol vény nélkül megveheted.
Szia! Az elõzõ vagyok. Kimaradt, hogy beszélj az orvosotokkal.
A kérdező hozzászólása: Mi a különbség a hipoallergén és a sima között?És miért azt írták fel, talán mert koraszülött volt?Mert nincs tudomásom róla, hogy tejérzékeny lenne, vagy sem.Szóval így hétvége lévén nincs doki, de azért veszek másikat, köszi.
Szerintem ezt az orvosotokkal kellene megbeszélni.Nagyon sokféle tápszer létezik, mi is kipróbáltunk sokfélét és a Milupával kezdtük, de nem vált be.Aztán kikötöttünk a Nutrilonnál, ami végül is jó lett.Érdemes váltani.

Mit tegyek, mert kevés az anyatejem? Mit igyak-egyek?

Legjobb válasz: A következõ linken találsz egy nagyon jó szoptatási szakértõt, érdemes õt kérdezni ilyen témában! http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/3/

A következõ linken találsz egy nagyon jó szoptatási szakértõt, érdemes õt kérdezni ilyen témában! http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/3/
Lényeges az elegendõ folyadékbevitel, sok pihi. Segíthet a Laktoherb tea, és az Urtica Urens homeopátiás golyó(nekem bejött). Tedd sûrûn cicire, akár 1-1, 5 óránként is, vannak ilyen hullámvölgyek. Ne aggódj!!!
Szoptatós teát kéne imegpróbálnod inni. A Laktoherb-et ajánlom vagy a Hipp Natal teát. Ezeket lehet kapni A DM-ben és Rossmannban is.
én a gyógyszertárban vettem tejserkentõ golyócskákat, el kell szopogatni és állítólag nagyon jó. Én még nem szoptatok, csak kismama vagyok, de a gyógyszerész szerint most kapósabb.
Sokszor és kicsit tovább hagyd a cicin, utána pedig fejd ki azt a cicit, amibõl evett, nekem ez három nap alatt segített. A mell annyi tejet termel, amennyire a babának szüksége van; csak pár nap kell, míg alkalmazkodik. Ja és fõleg ne ess kétségbe és na add fel!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!