Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, kevés az (88 db)

Ilyen fatális ökörséget, már ne is haragudj! :'DD
kozmetikus, bõrgyógyász, rendszeres arcápolás. és nem igaz, nekem pl sokkal jobban zsírosodott utána. xD ja és a dauer is csak a hajat teszi tönkre, de a bõr ugyanúgy zsírosodik, és ugyanúgy mosni kell kétnaponta a hajad.
Igen, de valószínûleg kevésbé fog a hajad zsírosodni, de neked szerintem hormon problémád van. Nekem is az volt, az arcodon vannak a pattanások? Menj bõrgyógyászhoz, írass fel Diana 35-t és fél év múlva szép lesz a bõröd.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.....az elsõ kommentelõhöz csak annyit hûznék, hogy ilyen marhaságra nem voltam kíváncsi ha valamelyik kérdés nem tetszik ne kommentáld :D
Nem a kérdésed nem tetszik :DD Hol hallottad ezt a marhaságot?
A kérdező hozzászólása: egyik barinõm befestette a haját és nem igényelt a haja annyi mosáat
Nos, komolyra fordítva a szót, elõfordulhatott, mert lehet kiszárította a haját a festék. De egyáltalán nem törvényszerû, sõt! elõzõ voltam
A kérdező hozzászólása: köszike :)

Bunyó, általában ugy bunyozok hogy ötök fejre mint 1 állat. Ezért kapok én is. Mit tegyek hogy kevésbé fájjanak az ütések?

Normális válaszokat.Köszi

Legjobb válasz: Márhogy, kevésbé fájjanak az ütések amit kapsz, vagy amit adsz? Üss erõsebbeket hogy kevésbé fájjanak amiket kapsz, és üss gyomorra, hogy kevésbé fájjanak amit adsz :)

Márhogy, kevésbé fájjanak az ütések amit kapsz, vagy amit adsz? Üss erõsebbeket hogy kevésbé fájjanak amiket kapsz, és üss gyomorra, hogy kevésbé fájjanak amit adsz :)

A délután 6 óra körüli evéstől számítva, szinte az elalvásig ) 22-24 óra ( folyamatosan cicizés van. Szopik, aztán megpihen, majd kb fél óra múlva ismét sír, és csak a cicivel nyugszik meg. Ennyire kevés lenne a tejcsi estére? Mit tegyek? Tápszer?

Legjobb válasz: Nálunk ugyanez volt...aztán a mérlegelésnél derült ki, hogy alig hízik a lányom. Tápszer pótlást kap most, majd kiderül, hogy használt-e a dolog, bár a kakis pelusok mennyiségébõl ítélve igen. Mérnem kellett egy napig mennyit szopik és az az igazság, hogy végigbõgtem a napot mikor kiderült, hogy milyen keveset. Azt mondták éppen csak annyit eszik, hogy ne legyen éhes. Borzasztó azt hallani, hogy a másfél hetes gyerekem éppen csak vegetál.(na ez erõs túlzás, de én így láttam). Lehet, hogy nálad nem ez lesz a helyzet, szerencséd lesz és csak nyûgös olyankor és a szopás megnyugtatja. Beszélj a gyerekorvossal, mérd a babát és kiderül, hogy mi a helyzet valójában.Egyébként este mindig kevesebb a tej, mint pl. reggel. Szurkolok neked, hogy csak nyûgös legyen.

Nálunk ugyanez volt...aztán a mérlegelésnél derült ki, hogy alig hízik a lányom. Tápszer pótlást kap most, majd kiderül, hogy használt-e a dolog, bár a kakis pelusok mennyiségébõl ítélve igen. Mérnem kellett egy napig mennyit szopik és az az igazság, hogy végigbõgtem a napot mikor kiderült, hogy milyen keveset. Azt mondták éppen csak annyit eszik, hogy ne legyen éhes. Borzasztó azt hallani, hogy a másfél hetes gyerekem éppen csak vegetál.(na ez erõs túlzás, de én így láttam). Lehet, hogy nálad nem ez lesz a helyzet, szerencséd lesz és csak nyûgös olyankor és a szopás megnyugtatja. Beszélj a gyerekorvossal, mérd a babát és kiderül, hogy mi a helyzet valójában.Egyébként este mindig kevesebb a tej, mint pl. reggel. Szurkolok neked, hogy csak nyûgös legyen.
Nem írtad hogy mennyi idõs a babád. Ha még nagyon kicsi, akkor természetes a közelségedre vágyik hiszen neki semmi más biztos pont nincs a kis életében mint az anyukája teste, illata és a cici. Idõvel majd megszokja az új világot, a környezetét, felismeri majd a kiságyát és megnyugszik az állandó dolgok közelségétõl. A lényeg hogy mindig tedd mellre ha a kicsi kéri. Ezáltal õ is megnyugszik, másrészt a tejtermelés is igazodik a többletigényhez. Egyátalán nem biztos hogy nem elég a tejed. A picik gyomra picike, a tápcsatornájuk éretlen, sokkal jobb ha többször esznek keveset mintha egyszerre sokat. Nem cél hogy a mérleg minden szopi után jócskán kilendüljön. A baba pisiljen-kakiljon, szopizzon egy 24 óra alatt akár 12-14-szer is ha úgy igényli és a hetente mérni elég ott már látni kell a gyarapodást. Ha egyátalán nem hízik, akkor kell védõnõtõl segítséget kérni. Ha szépen gyarapodik akkor ne aggódj, és ha kell kínáld oda nyugodtan mindkét cicidet. Én is mindkét cicibõl szoptatok, a fiam négy és fél hónapos, csak anyatejet kap. Sok sikert!! És bízz önmagadban, igyál sok rostoslevet egyél finomakat és pihenjél, meg szopiztass!! Boldog babázást!
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást. Mi 8 hetesek vagyunk. Az orvos szerint szépen fejlõdik. 3750 grammal jöttünk ki a kórházból és most 5070-et nyom, tehát 1320 grammot hízott. Remélem tényleg csak a napi sokk nyugtatásáért kéri, és elmúlik majd. Köszi.

A párom kevés időt fordít rám, leginkább csak a hétvégén vagyunk együtt, nem tudok változtatni az a baj, anyámék utálják, mit tegyek?

Mindketten tanulunk egy középiskolában.

Legjobb válasz: Azért én elgondolkoznék rajta, hogy nincs-e oka annak, hogy õ a "rossz fiú" a faluban, és ennyien utálják, megvetik. De ha tényleg nincs vele probléma, csak mások jogtalanul ítélik el, akkor megpróbálnám ezt a szüleimnek is bebizonyítani, meghívnám pl. családi ebédre, hogy lássák, okos, rendes srác a barátod. Amúgy szerintem elég az, ha hétvégén "egész nap együtt lógtok", az 2 (szinte) teljes nap a 7-bõl, hidd el, nem kevés az. Mi egyetemisták vagyunk a barátommal, s bár egy városban tanulunk, csak úgy tudunk találkozni heti 2-szer, hogy ezek nem teljes napok, csak este holtfáradtan találkozunk, reggel meg már megy is mindenki a maga dolgára (én hétvégén dolgozom, õ hétközben általában 7-ig van suliban).

Azért én elgondolkoznék rajta, hogy nincs-e oka annak, hogy õ a "rossz fiú" a faluban, és ennyien utálják, megvetik. De ha tényleg nincs vele probléma, csak mások jogtalanul ítélik el, akkor megpróbálnám ezt a szüleimnek is bebizonyítani, meghívnám pl. családi ebédre, hogy lássák, okos, rendes srác a barátod. Amúgy szerintem elég az, ha hétvégén "egész nap együtt lógtok", az 2 (szinte) teljes nap a 7-bõl, hidd el, nem kevés az. Mi egyetemisták vagyunk a barátommal, s bár egy városban tanulunk, csak úgy tudunk találkozni heti 2-szer, hogy ezek nem teljes napok, csak este holtfáradtan találkozunk, reggel meg már megy is mindenki a maga dolgára (én hétvégén dolgozom, õ hétközben általában 7-ig van suliban).
Ebbõl szépen meg is élhetnél. Nem számít megcsalásnak...
24 évesen megteheted, hogy otthon mereszd a p*csád és a pasidra várva maszturbálj? Milyen munkabeosztásod van neked, áruld már el légyszi. Én is beadom oda az önéletrajzomat.
Én kiegészíthetem. Nyugi, ez nem számít megcsalásnak.
Simán lusta vagy, és jó dolgodban nem tudod mit csinálj! Ha nem otthon meresztenéd a [email protected]'dat hanem kihúznád az ujjadat a p|nádból és elmennél dolgozni, akkor kellõképpen lefáradnál ahhoz, hogy a napi 1-2 alkalom is bõven elegendõ lenne számodra! Ezen tessék elgondolkodni! 27F
Azért parancsolnod kellene magadnak! Minden nap kielégít, többször is, napközben masztizol, akkor ez legyen elég! Ilyesmi miatt ne veszélyeztess egy ilyen hosszú és szerintem jó kapcsolatot! Mert ha ez egy rossz kapcsolat lenne, nem volnátok együtt már 2 éve!
ezzel valami lelki hianyt kompenzalsy, emiatt sosem lesz eleg, napi 25 ora szex sem ha kepes leszel onvizsgalatot tartani, akkor megoldodhat a gond de ehhez intelligencia es affinitas kell, ami nem mindenkinek sajatja
nekem kellene egy tanárnõ
És arra gondoltál már, hogy maszturbálás meg a pasid nyaggatása helyett munkát keress? Napi 10 helyre kéne beadnod az önéletrajzodat meg állásinterjúkra járni. vagy a másik alternatíva, hogy akkor tényleg menj prostinak:D
vannak akik 26 éves nõk és nem volt még kapcsolatuk. õk is kibírják valahogy. szedd össze magad valahogy mert ez nem túl nagy teljesítmény eddig, keress munkát vagy valami.
sztem a párod vegyen ki 1 hét szabit és azon a héten MINDEN nap folyamatosan csináljátok, hátha elmúlik!! :DD
A kérdező hozzászólása: Sajnos munkanélküli vagyok.De szinte mindig szexelnék.
Szedjél brómot, hátha segít Neked is, a katonáknál bevált trükk
menj el prostinak ha ennyire nincs mit csinálni. Napi 2 krapek az egy hónapban fél milla pénz is lehet

Mióta összeköltöztünk, párom panaszkodik, hogy kevés programot csinálunk. Sok a házimunka, kevés az idő. Mit tegyek?

Mindketten dolgozunk, ugyanazon a munkahelyen, egész napunkat együtt töltjük. Munka után nekem a f?zés, házimunka következik. Este már fáradt vagyok elmenni itthonról. Hogy csináljuk, hogy neki is jó legyen?

Legjobb válasz: Házimunka megosztás? Fele annyi idõ alatt kész? Marad 2x annyi idõ? 2x annyi energia? Mi más?

Házimunka megosztás? Fele annyi idõ alatt kész? Marad 2x annyi idõ? 2x annyi energia? Mi más?
Érdekes más pároknak jut idõ programokra, ha máskor nem, akkor hétvégén.És még gyereketek sincs.Mi lesz akkor?
A kérdező hozzászólása: Hétvégén a szülõket járjuk, a családot látogatjuk meg. Hétközben szinte mindent én csinálok itthon, párom nem sokat segít. Alig várom már hogy este leüljek egy kicsit (fél órára) a számítógép elé. Aztán az esti összebújás sem maradhat el. Eljárni itthonról már nem jut idõ. A fõzés rengeteg idõt elvesz, hiszen egy ócska elektromos tûzhelyünk van, ami nagyon gyengén mûködik. Kétszer annyi idõ valamit elkészíteni rajta, mintha új lenne. Nem tudom, hogy oldjam meg, hogy legyenek több programok.
- be kell vonni a másikat a házimunkába (szóval úgy akarod csinálni, hogy neki is jó legyen? Az nem neki kedvez, hogy te végzed a házimunkát és õ azalatt nem tudom mit csinál? - csak azt kell elvégezni, ami tényleg muszáj (én leszarom, ha alapvetõen rend van, de nem csillog a lakás, nem érdekel, ha nincs mindig friss kaja. Ha a wc nem néz ki használhatatlanul mocskosnak, minek kipucolni? Vagy ha neked fontos ez, miért panaszkodsz, hogy nincs idõd másra?) - aki ennyire leterheli magát hétköznap, ne higgye, hogy pont az esti szórakozás az, ami jót tenne - a menetrendszerû dolgokat csak akkor hagyjátok meg, ha ennek elõnye van: ha mindig kötelezõen alvás elõtt van szex, az szörnyû; ha a hétvége mindig rokonlátogatással telik, az is baj!
Speciel a család is jöhet hozzátok néha: és az én véleményem az, hogy akkor sem kell kiglancolni a lakást annyira. Ne gondold, hogy õk szívesen takarítanak vendégség elõtt. Azért teszik, mert a legtöbben azt hiszik, hogy a vendég rossz szemmel néz majd, ha egy kicsi rendetlenség maradt. Én például nem szoktam rossz szemmel nézni. Ne legyen disznóól a lakás, ennyi! De csillogó-villogó-ragyogó lakés és kupleráj között sok lépcsõfok van.

Babám csak cukorral issza meg a teát és a vizet is. Nagyon keveset teszek bele de félek h rosszak lesznek a fogai majd. Valóban rosszak lesznek neki? Tegyek cukrot az italába? Mit tegyek?

Máshogy nem fogadja el mézet meg nem szabad ugye adni neki. Sz?l?cukrot lehet adni neki és az jobb lene? 1hónapos a baby

Legjobb válasz: Szia, annak idejen a mi generacionkat is cukros teaztattak.. az en fogaimnak pl semmi baja. Megvan az osszes es egyet se kellett tomi soha. En is teaztatom a lanyomat (5 honapos).. ugyan nem teszek bele cukrot, de azt az instantot adom neki, ami eleg edes magaban is (probald ki esetleg: HIPP alma-citromfu izu). Szerintem fontos, hogy a melegben potold neki a folyadekot.. akar cukorral, akar anelkul. Mezet tenyleg nem adhatsz neki legalabb 1 eves koraig!!

Szia, annak idejen a mi generacionkat is cukros teaztattak.. az en fogaimnak pl semmi baja. Megvan az osszes es egyet se kellett tomi soha. En is teaztatom a lanyomat (5 honapos).. ugyan nem teszek bele cukrot, de azt az instantot adom neki, ami eleg edes magaban is (probald ki esetleg: HIPP alma-citromfu izu). Szerintem fontos, hogy a melegben potold neki a folyadekot.. akar cukorral, akar anelkul. Mezet tenyleg nem adhatsz neki legalabb 1 eves koraig!!
A kérdező hozzászólása: köszi igazad van tulzásba vittem már megint a dolgokat, felhívtam anyukámat és õ is mondta h én is cukrosteát kaptam anno és szépek a fogaim mai napig
Hat nem tudom. Ismerek egy 3 eves gyereket, akinek el vannak feketedve az elso fogai, mert sok cukrosat ivott. De gondolom egy hajlam fuggo is.
Az én fiam is cukorral issza a teát. Ez nem okoz bajt. A kisgyerekek fogai attól feketednek el, hogy állandóan ott a szájukban a cumisüveg. De amúgy a legtöbb babák számára készülõ teára meg gyümölcslére rá is van írva, hogy a tartós érintkezés okoz gondot a fogaknak, és azt is ráírják, hogy gyermekének mindig ön adjon inni, minél elõbb szoktassa rá a pohárból való ivásra. Szóval én azt mondom, amíg pici, nyugodtan igya a teát cukrosan, úgysincs egész nap a szájában, nem is tudja tartani. Amikor viszont már nagyobb, akkor nem helyes egész nap ott tartani a keze ügyében a teás cumisüveget, hanem akkor kell neki odaadni, amikor kéri. És persze tényleg jó megtanítani pohárból inni. Kilenc hónapos gyerekek már egyedül is tudnak pohárból inni, csak ezt meg kell tanítani nekik. Ja, adhatsz neki szõlõcukrot is, de szerintem semmi baja nem lesz a "mezei" kristálycukortól sem, csak ne tegyél sokat az italába.

Fulladozom a kis termekben, és az olyan helyeken, ahol kevesen vagyunk. Mit tegyek, nem kerülhetem el?

Ahol nagyobb az esély, hogy rámnéznek, felszólítanak, stb..

Legjobb válasz: Vagyis: Mit tegyek? Nem kerülhetem el.

A kérdező hozzászólása: Vagyis: Mit tegyek? Nem kerülhetem el.
meg is válaszoltad magadnak a kérdést:Nem kerülheted el.Minél jobban félsz, minél inkább ellenállsz, annál erõsebb lesz nálad.Ha nem állsz ellen neki, akkor elhalványul, és szépen lassan eltûnik.
A kérdező hozzászólása: ??? Ha félek, szorongok tõle, akkor hogyan fogadjam el??? Nem tudom irányítani!
Igen tudom, éppen ebben rejlik a nehézség....de a megoldás is.tehát szorongasz, félsz...éld át! merj szorongani és félni.Csak engedd el, hadd menjen! engedd el a rossz gondolatokat, hadd menjenek! egyik sem a tiéd, ne kapaszkodj beléjük.Elkerülõ magatartással nem fogod tudni megoldani a problémát, én egy volt pánikos, fóbiás vagyok, ne tudd meg miket éltem át, de megtanultam, hogy nem szabad ellenállni a félelemnek, különben a világ végéig üldözni fog.
A kérdező hozzászólása: DE ha rosszul vagyok, ha nem kapok levegõt, ha az ájulás kerülget, ha lüktet az egész testem, hányinger, hasmenés...Így hogy lehet?
Nem véletlenül klausztrofóbiát akarsz írni? Mindíg a liftet szokták felhozni rá példaként. ( szûk hely) Ez kezelhetõ betegség, csak orvoshoz kell vele fordulni.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem! Liftben tök jól elvagyok, ha NINCS OTT RAJTAM KÍVÜL MÁS.
Nagyon erõsen a jelenben kell lenned.Ajánlom ezt a könyvet, olvasd el: [link] Itt van belõle egy kis hanganyag is: http://www.youtube.com/watch?v=CMxYucdC_Sk&list=PLA6910FF14C..

Simson sr 50 motoromban a gyertya bekormosodik valamint nagy gázt húzok neki üresjáratban darál valamint menet közben kevés az ereje mit tegyek?

Pár hónapig nem használtam mert nem volt jó most beállítottuk az elõgyújtást vettünk új megszakítót kondenzátort elindul szívatóval,(a karburátorban a keverék csavar beletört és kifúrtuk majd megcsináltuk vettünk bele új részeket stb...).Szerintetek milyen beállításokat kellene még rajta elvégezni?

Legjobb válasz: Karburátort beállítani rendesen, bár a kifúrt keverékcsavar miatt én cserélném, mert jó esélyjel többet nem lehet rendesen beállítani. Azért kormosodik, meg fullad, mert sok benzint kap. Benzinszint, alapjárati keverék, tûhelyzet az elsõdleges ellenõrizendõ részletek. A gyertyának õzbarnának kell lennie, körbe is, meg középen is, akkor jó. Ha fekete, sok neki a benzin, ha fehér, vagy szürke, akkor kevés.

Karburátort beállítani rendesen, bár a kifúrt keverékcsavar miatt én cserélném, mert jó esélyjel többet nem lehet rendesen beállítani. Azért kormosodik, meg fullad, mert sok benzint kap. Benzinszint, alapjárati keverék, tûhelyzet az elsõdleges ellenõrizendõ részletek. A gyertyának õzbarnának kell lennie, körbe is, meg középen is, akkor jó. Ha fekete, sok neki a benzin, ha fehér, vagy szürke, akkor kevés.
Benzin-levegõ arány beállítása! Alapjáratot megemeled egy picit hogy jobban halld ha változik a fordulat, a levegõt meg addig tekergeted amíg nem hallod hogy magasabb már nem lesz ez a fordulat, ha ez a holtpont megvan akkor egy negyeddel betekered és ehhez állítod az alapjáratot minél kisebbre.Természetesen be kell lõni majd a súbertût is, fúvókákat átnézni, gyárira visszacserélni ha nem gyári . Valami ami nagyon fontos:Olajat milyet használsz?Hogy kevered bele?Nagyon fontos hogy jó szintetikus olajat használj, ha azt használsz egy csomó mindentõl megkíméled magad, mint a koromtól a kipufogó piszkolásától a berágódástól stb stb.Esetleg új gyertya, meg új légszûrõt i s érdemes bele venni(10ezrenként kell cserélni). Viszont a tünet amit leírtál hogy üresben darál....Ez nekem váltóhbibinek tûnik, lehet szétesõben van ott egy csapágy, ez nem biztos, de valami biztos nincs rendjén ha darál.Kevés az ereje?Lehet hogy fúrni is kell...Nem csattog?
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm szépen majd ezeket a tanácsokat mind megcsinálom! Az utolsó kommenthez szólva ne csattog meg semmi csak ez darálós hang hallatszik az se nagyon de azért hallani! :D
A kérdező hozzászólása: Majd még írok sikerült e a beállítás!
A darálós hang az aggasztó, ha lehet azért egy szerelõnek mutasd meg vagy vedd fel videóra töltsd fel és mutasd meg mondjuk faceboookon az egyik simsonos csoportban vagy a simson.hu oldalt a fórumon.
És mennyit iszik? Gyümölcsöt eszik? Esetleg nassizik?
Semmit!Ne erõltesd!Mert annál rosszabb!Vegyél neki vitaminokat, Vitacolant, Béres cseppet, esetleg Polyvitaplexet!A lányom mindig is rossz evõ volt!Volt hogy olyan 2 éves kora körül elvolt egész nap egy fél kiflivel!Mi a bérest adtuk neki, és mára már semmi gond!A lényeg hogy mindig keveset szedj a tányérkájára!1-2 evõkanállal, és ha azt megeszi örüljetek hogy éljen te lettél az angyal, stb!És akkor kérni fog még!Nálunk ez a módszer vált be!És sokat segített az ovi, hogy együtt esznek sokan!
Tény, hogy minél többet parázik a szülõ a gyerek étkezési szokásain, annál rosszabbá válik a helyzet.
A hús nehezebben emészthetõ mint a sok bóvli zöldség, ne aggódj sztem teljesen normális a kölök és rendben van! A minõségi kajákból kevesebb kell.. Én a helyedben spenóttal is tömném meg sült csirkehússal.
Az én kisfiam is 3 éves és nagyon rossz evõ azóta, hogy megszületett. A Béres csepp nálunk segített, javított az étvágyán.
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj, hogy gyümölcsöt nem eszik, kivéve banánt, tejet sem hajlandó inni, csak teát.De azt nagyon sokat!
Sajnos ez életkori sajátosság, amirõl jó minél hamarabb leszoktatni a gyermeket, mert késõbb gondot okozhat nála. Amit javasolni tudok, hogy béres cseppet adj neki vitaminkiegészítõként, valamint az orvost keresd fel és kérj tõle tanácsot étvágyjavítóval kapcsolatban. Ezen kívül a színes vicces feltétben kínált köretek talán még hatással lehetnek rá. Úgy gondolom, hogy a hús-zöldségköret párosítás nagyon jót tenni, esetleg párosítani lehetne például a répát eszik a nyúl és így tovább módszerrel, ezzel ösztönzõen hathatnál rá.
Én is így vagyok a kisfiammal 1, 5 éves, de van h alig eszik napokig aztán hirtelen meg sokat.. Nem tehet róla a szülõ, de engem hibáztatnak a szüleim, azt mondják a fiamra hogy anorexiás...pedig nem az..de nem tehetek róla hogy nem eszik..persze ha csokiról lenen szó azt elfogyasztaná...nem tudok mit tenni. Jelenleg azon gondolkodom hogy én is vitamint fogok adni a fiamnak, hátha rendesen fog enni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!