Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, kívánjam a szexet (8 db)

Miért hiányzik belőlem a vágy? Mit tegyek, h kívánjam a szexet?

18 éves, lány vagyok. A barátommal 3éve vagyunk együtt, 2éve élünk nemi életet. Nem tudom, hogy miért, de egyszer?en nem vágyom a szexre. Sosem kezdeményezek, és persze orgazmusom sincs. Élvezem közbe, de csak minimálisan, és mindig azon gondolkozom, miért nem megy. Önkielégítéssel is próbálkoztam már, de mivel nincs hozzá kedvem, nem tudom felhúzni magam sehogy se. Eddig összesen 2szer volt orgazmusom, az is álmomba, és arra ébredtem. Nem tudom, hogy akkor ébren miért nem megy. Segítsetek kérlek

Legjobb válasz: Mit meg nem adnék, hogy ne kívánjam a szexet...

Mit meg nem adnék, hogy ne kívánjam a szexet...
Hihetetlen! Te is ettõl kívánod a szexet?
Aztass foghagymat a menstryuaciodban 1 honapig, utana dugd fel es hagyd ott kb. 2-3 napig. Masnap reggel mar meg fog jonni a kedved.
elõfordulhat, hogy a csajokra gerjedsz...
aszexuális vagy. nincs azzal semmi baj. :)
A kérdező hozzászólása: Igen. És egy évig szedtem fogamzásgátlót, akkor se változott semmi
Tökre megértelek, én is hasonló helyzetben vagyok, csak már idõsebb. Nem tudom, nekem is jó, meg minden, de én sem kívánom, csak mikor már csinálja, akkor jó érzés. Nekem csak úgy van orgazmusom, ha a csiklómat izgatja. A közösülés semmit nem jelent számomra. Esetleg próbáljátok ki, hogy a barátod orálisan izgat sokáig, de nagyon sokáig, és türelmesen, , , szerintem úgy sikerülni fog. Amúgy a nõk 70-80 %-nak nincs hüvelyi orgazmusa, ne aggódj emiatt!
A menstruációddal minden rendben?
Ezzel nem egészen értek egyet. A szexuális vágyhoz nem elég pusztán a szerelem ha a hormonok nincsenek rendben. Például vegyük a szülés utáni eseteket.. Átlagban a nõk utána egy ideig "nem kívánják" a szexet, és NEM azért mert nem szeretik a párjukat...!!
A kérdező hozzászólása: De úgy érzem, hogy nem tudnék nélküle élni. Önkielégítés se megy, mert magát a szexet se kívánom
Szerintem az a baj, hogy nem szereted igazán. Ha szeretnéd, akkor kívánnád minden percben.
Ez szerintem orvosolható probléma, szóval muszáj lesz ha e téren változni akarsz. Nem kell félni az orvostól! Õ azért van hogy neked segítsen! Csak bátran..
A kérdező hozzászólása: Nem akarok orvoshoz menni:(
Talán hormonzavar lehet az oka. Jó lenne pl orvossal is konzultálni mi csak tippelgetünk.
Talán érdemes lenne beszélned egy szexuálpszichológussal. Egyébként a barátodnak mondtad már, hogy ez a helyzet? Egyáltalán ha nem vágytál rá, akkor miért feküdtél le vele? Látom, hogy így is 1 év után történt, de ha nem vágytál rá, akkor nem lehet, hogy várni kellett volna még, mire Te is igazán kívánod? Én például nagyon szerelmes vagyok a barátomra és úgy látom, Õ a leghelyesebb és legszexibb férfi a világon, és az 1. perctõl nagyon vonz, és mióta szeretkezünk én kb. folyton rá bírnék mászni (pedig amúgy ugyanaz a helyzet, mint nálatok, 3 év együttlét, 2 éve szexelünk). Biztos, hogy a megfelelõ fiút választottad? Hogy lehet úgy szeretkezni, hogy nem vágysz rá? :( Szerintem mindenképp beszélj orvossal, valószínûleg lelki okok húzódnak a háttérben. 20L
20/F Sztem hanyagold kicsit a nemi életet. Szerintem, ha 2-3 hónapig nem élsz nemi életet megjön a kedv:D Ez az én véleményem
Kevesen tudják, hogy a szexuális érdeklõdés, vonzódás egészen kis korunkban alakul ki. Ha akkor nem volt elõtted megfelelõ példa (például szüleid soha nem simogatták vagy puszilták meg egymást elõtted), vagy valamilyen erõs tiltás alá helyezték (pl, ha magadhoz értél, vagy véletlenül komolyabbra fordult a papás-mamás játék komolyan leszidtak), vagy bármi más negatív kontextusba helyezte a szexuális együttlétet, az komolyan kihat a felnõttkori viselkedésünkre. Az, hogy írtál ide, elég jól jelzi, hogy van benned igény a vágy iránt, ezért keress segítséget, mielõtt csalódások érnek, amik ráépülnek erre az alapproblémára, és tovább nehezítenék a dolgodat. Magától ez a gond aligha fog megoldódni- érdemes addig lépni, amíg fiatal vagy!:) Valójában rengeteg ember küszködik hasonló problémákkal (elég csak itt körbenézni), ezért sokféle módot dolgoztak ki az ilyen dolgok felderítésére. Ha van megoldás, érdemes keresni, akár szexuálpszichológushoz is elmenni, mert a szex tényleg az egyik legjobb és legnagyobb élmény az ember életében:)

Mit tegyek, hogy én is kívánjam a szexet?

4 éve vagyunk együtt, van egy 2 éves fiúnk. Mindketten fiatalok vagyunk. Elég z?rös volt ez a 4 év de kitartottunk egymás mellett, imádjuk egymást. A baj velem van, a terhesség óta nem kívánom a szexet. Ráveszem magam, de nagyon ritkán jön az érzés, hogy de jól esne. Nekem havi 1 alkalom elég. Szerintem ez a rengeteg probléma miatt van de nem tudom hogyan tudnék ezen változtatni? A párom elfogadja, de természetesen rosszul esik neki, mikor 2 héten keresztül is azt hallgatja, hogy nekem nincs kedvem.. Mással is volt már ilyen? Mit tehetnék ellene? Ha a testem olykor kívánja is, az agyam nem.

Legjobb válasz: szerintem ez terhesség után viszonylag gyakori. Meg ugye ott a baba, aki lefoglal, nem épp a szexre gondolsz naphosszat. Talán orvoshoz kéne fordulni, bár nem tudom hol kaphatsz erre vonatkozó tanácsokat, nõgyógyásznál v. pszichológusnál, szexológusnál. Néha ki kéne kapcsolódnod, hogy ne csak a problémákon járjon az eszed, hanem a szórakozáson is. A tested mennyire változott meg? A férjed még most is kíván, tehát nem lehetsz csúnya és nem undorodik tõled /hallottam már ilyet is/. De te hogy látod? Kívánatosnak érzed magad? Olyat is olvastam már, hogy tudat alatt a nõknek nem összeegyeztethetõ a szexuális élet és a gyermeknevelés. Valahogy az egyik kioltja a másikat, értsd "egy kismamához nem való az állatias szex, most a gyerek a legfontosabb, nem magamra kell gondolnom". Érzel valami ilyesmit?

szerintem ez terhesség után viszonylag gyakori. Meg ugye ott a baba, aki lefoglal, nem épp a szexre gondolsz naphosszat. Talán orvoshoz kéne fordulni, bár nem tudom hol kaphatsz erre vonatkozó tanácsokat, nõgyógyásznál v. pszichológusnál, szexológusnál. Néha ki kéne kapcsolódnod, hogy ne csak a problémákon járjon az eszed, hanem a szórakozáson is. A tested mennyire változott meg? A férjed még most is kíván, tehát nem lehetsz csúnya és nem undorodik tõled /hallottam már ilyet is/. De te hogy látod? Kívánatosnak érzed magad? Olyat is olvastam már, hogy tudat alatt a nõknek nem összeegyeztethetõ a szexuális élet és a gyermeknevelés. Valahogy az egyik kioltja a másikat, értsd "egy kismamához nem való az állatias szex, most a gyerek a legfontosabb, nem magamra kell gondolnom". Érzel valami ilyesmit?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Az az igazság, hogy soha nem voltam olyan tipus, aki teljesen el tudja magát engedni. Valamiféle stressz mindig is volt bennem, értsd ezt úgy, hogy õ tökéletesnek lát de én magamat nem, így nappal egyáltalán nem is szerettem soha szeretkezni, persze voltak alkalmak erre is. Terhesség alatt voltunk együtt rendszeresen, engedett volt, de mégis akkor változott meg, mivel sokkal fáradtabb voltam. Feleslegem van bõven, de eddig is volt, mostanra sikerült ebbõl leküzdeni. Neki tetszem, kíván. Õ is nekem, nincs vele problémám csak épp sokkal elõrébb valónak tartom az esti összebújást, mint az esti szexet. Ezen szeretnék valahogy változtatni, mert már magamat zavarja, hogy ilyen a gondolkodásom.
Nem olyan ritka eset a tied. Egyszerüen fogadd el a párod igényeit. (Tudom, ezen sokan fel lesznek háborodva, de nem tragédia, ha akkor is szexelsz vele amikor nem kivánod. Hidd el nem lesz töle semmi bajod. Ennél többet is megér egy egyébként jol müködö kapcsolat!)
A kérdező hozzászólása: Szoktam úgy is szeretkezni vele, de legtöbbször szó szerint ideges leszek a ténytõl, hogy nekem nincs kedvem már megint és emiatt megy fuccsba a dolog.
talán próbálj meg magad kicsit csábosabb nõnek képzelni, vegyél egy szexi fehérnemût, vagy magassarkú cipõt, amit csak otthon használsz. És ha látod magad ezekbe a ruhákba akkor látni fogod, hogy te nemcsak anyuka vagy, hanem nõ is, akinek igenis kijárnak a nemi örömök! Legyél nõiesebb, legyen piszkosabb a fantáziád. És ha nem megy az ellazulás, akkor igyatok együtt pár korty bort, hallgassatok zenét, az biztosan segít. Tudom, hogy ez nagyon fellengzõsen hangzik, de ez az állapot egyikõtök számára se kedvezõ, úgyhogy mindent be kell vetni. Esetleg együtt egy forró, illatos fürdõ, az szerintem mindenki kedvét meghozza a szexhez..höhö :D

Mit tegyek, hogy többet kívánjam a szexet?

Legjobb válasz: Keress megfelelõ partnert.

Keress megfelelõ partnert.
A kérdező hozzászólása: Nem szedek fogamzásgátlót..szoktam kívánni, de nem sokat..:\ 3 hónapja vagyunk együtt.
Szedsz fogamzásgátlót? Mert az padlóra küldheti.. Ha nem akkor valószínû hogy a hormonok szórakoznak, mióta van ez az állapot? Menzesz alatt sem kívánod? Mert akkor lehet érdemes lenne elmenni egy hormonvizsgálatra. Meg függ attól hogy mennyi ideje vagytok együtt, lehet elmúlt a vágy :\ Próbáljatok meg ne a szexre koncentrálni, újra randik, ne menjetek szobára, jó idõ van irány a természet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Nem tudom miért van ez..:\ Amúgy 17 éves vagyok.
Mint írtam, szerintem értelmetlen a kérdés. De, a tanácsom az, hogy nézz önmagadba, mert egyszer rájössz majd Te is, hogy nem illetek össze. Õ sokszor kíván, Te pedig alig. Magadra erõltetheted a nimfomán vagyok képet, de ezzel csak magadat csapod be, és õt is. Elhiszem, hogy rossz érzés, de sajnálatból szexelni… Vagy, az életed egy olyan ciklusához értél, amikor a szexualitás háttérbe szorul (ez van, fogadd el), majd idõvel azon gondolkozol, minden szex amit fiatalon kihagysz, idõsebb korodban bánni fogod. Egyébként a véleményem az, hogy rossz köztetek a szex, én se kívánom a párom borsófõzelékét, Õ viszont velem ellentétben imádja. Ízlések, és pofonok… Ez viszont a szexel ellentétbe, nem egy párkapcsolat alapja.
Köszönöm a megváltó gondolatokat. Ez felspanol érzelmileg. Szeressétek egymást továbbra is.
A kérdező hozzászólása: ma 19:21 Köszönöm, meghagyom neked, én maradok az embereknél..pontosabban a barátomnál. :) )
Vegyél egy kutyát!! :D :D
Már az elsõ 19:12 esnek szólt, aki igen furákat írogat.
19:12 Érdekes egy lény lehetsz. Jót nevettem és elgondolkodtam, honnan jön ez belõled..
A kérdező hozzászólása: Van barátom.. Rossz érzés, hogy alig kívánom..õ meg elég sokszor.:| Pedig, nagyon jól bánik velem..és kérem, valaki adjon értelmes tanácsot!
Miért akarod többet kívánni? Azért nem kívánod többet, mert kielégít az, amennyit szexelsz. Akkor minek több? Vagy ha kevesled, akkor csak kívánod pluszba, nem? Vagy ha azért nem kívánod, mert a jelenlegi pároddal rossz, akkor is kívánod, csak rossz vele. Szóval nem értem, értelmetlen kérdés. Olyan ez, mintha azt kérdezném, mit tegyek, hogy többet kívánjam a cigit, vagy az édességet?
A maszturbánézás, ez oroszul fordítás. Csókolom a szerelmünket, ami fáj, az elvesztése, némileg. A cserelem. A szerelem. Élevezet! Öröm! Segítség! Itt az új megváltó! Köszönj neki!
Maszkulárisan válaszd meg a transzcendens csatornáid vonzását! Azaz örülj a jelennek! Tedd magadévá a spiritualitás szentségét.
gondolj a gõzölgõ pitére
nõ vagy férfi vagy?
Kedves Kérdezõ!! Én vagyok az aki azt írta múltkor hogy vegyél egy kutyát!! Azért írtam ezt mert szerintem felesleges sõt inkább nevetséges hogy ilyen hülye kérdésekkel bombázni az internetet. Ha van valami problémád szex ügyben akkor menj szexológushoz mert ezzel a kérdéssel csak önmagadat minõsítetted. Thx

Mit tegyek, hogy ne kívánjam a szexet?

A barátomnak merevedési gondjai vannak, ha mégis összejön, szinte azonnal elélvez. Gy?lölöm a szexet, elrontja az életem. Ugyanis nagyon szeretem a párom, nem akarom elhagyni, de nagyon kívánom... El lehet valahogyan érni, hogy ne vágyjak rá ennyire?

Legjobb válasz: Kérd meg hogy kézzel/szájjal elégítsen ki bazz..:D Szerintem semmi rossz nincs abban, helyében simán belemennék..

Kérd meg hogy kézzel/szájjal elégítsen ki bazz..:D Szerintem semmi rossz nincs abban, helyében simán belemennék..
A gond az, hogy amíg a srác õszintén el nem kezdi szégyellni, addig nem lesz változás. Ha nem akar meditálni és ráedzeni, kezdj el vibrátort/mûszerszámot használni. Na attól meggondolja magát.
Az orvos nem feltétlenül fog gyógyszert felírni. A baj legtöbbször pszichés, tehát fejben kell megoldani a dolgot. Ebben segíthet a doki. Az okot kell kideríteni. Egy próbát megér, nem? ;) 23/l
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy lelki eredetû. És eddig nagyon türelmes voltam, ráadásul nagyon kívántam, és még így is imádtam vele a szexet, kielégített máshogy, sõt, még azt a pár percet is élveztem, ami netán összejött. De pár hete már nem kívánom , sõt, inkább undorodom az egésztõl. Sok dolgot kipróbáltunk már, jártunk dokiknál is, és ez soha, de soha nem lesz jobb. A türelmem meg fogy, ami nem tesz jót a páromnak sem.
Ha a barátod látja rajtad hogy utálod az egészet, az csak tetézi a bajt mert õ is úgy fog hozzáállni a szexhez hogy "már megint (f)el fogok sülni". És így hétszentség hogy nem fog megszûnni a probléma. Egyébként lehet hogy lelki eredetû a párod merevedési zavara.
A bogyókat nem kell egy életen át szedni... Ha picit utána olvasol, akkor rájössz... Kezelések vannak, amik végén akár teljesen egészséges lesz a párod.. Semmilyen megoldástól ne zárkózz el!!! 23/n voltam
Ennek az az eredendõ oka, hogy az illetõ túlspilázza a témát. A hozzáállásán kell változtatnia és megoldódik. Próbáljon elvonatkoztatni a dologtól, semleges gondolatokat sorolni, meditáljon párszor hetente, hogy képes legyen irányítani a gondolatait.
Ne a szexet gyûlöld hanem a párod problémáját! Ha sikerül mondjuk orvosi segítséggel megszüntetni a bajt, máris máshogy fogsz hozzáállni az egészhez.
A kérdező hozzászólása: Állítólag csinálja, de nem jobb. Ez van 2 éve. Utálom az egészet.
Kérd meg a srácot, hogy önkielégítsen sokat. Nagyon sokat. És miközben ezt csinálja, próbálja visszatartani és sokáig húzni a dolgot. Egy idõ után át fogja tudni ültetni a szexbe is.
hát semmiképse utáld a szexet ha a barátodnak merevedési problémái vannak azt orvosolni kell viagra stb és még mindig ujazhat vagy orál.õt nem zavarja ez a problémája? orvoshoz ment már el.de hogy választ adjak a kérdésedre hogy ne kivand a szexet maszturbálj minél többet 19/F amugy korosztály?
A kérdező hozzászólása: 25. És szerinted lehet egy életen át bogyókat szedni? Nem hiszem hogy egészséges. Elsõ, szerinted az ugyanaz mint a rendes szex?
Húha... Esetleg, ha doki látná? Lehet fel tudna írni valami bogyót ezekre a problemókra... Vagy ezen már túl vagytok? Hány évesek vagytok?
VIAGRA

Mit tegyek, hogy újra kívánjam a szexet? A helyzet kétségbeejtő.

A párom nagyon kíván,szeret,stb. Jól megvagyunk, de sajnos én nem kívánom ?t(mást sem!). Abbahagytam a fogamzásgátlót is, mert az is tönkrevágta a libidómat. Voltam kineziológusnál is, de nem tudott segíteni ? sem, hiába. (Szexuálpszichológushoz menjek? Ismeretek itt ilyen Db-ben? Gondolom sokba kerül, egyel?re úgysem tudnám megfizetni.)

Legjobb válasz: Az "újra" mondjuk feltételezi, hogy volt, amikor kívántad, de mióta nem kívánod? ..és tudod, hogy mi a gond, vagy mivel? Szerintem próbálj meg tudatosan ráhangolódni.. nálam részben az segített, plusz sok-sok afrodiziákum fogyasztása.. ;)

Az "újra" mondjuk feltételezi, hogy volt, amikor kívántad, de mióta nem kívánod? ..és tudod, hogy mi a gond, vagy mivel? Szerintem próbálj meg tudatosan ráhangolódni.. nálam részben az segített, plusz sok-sok afrodiziákum fogyasztása.. ;)
Nõgyógyásznál voltál már? Szültél? Hány éves vagy? Próbálj meg gyógynövényes vágyfokozót. Vannak olyan gyógynövények amik szexuális hormonokra hatnak, hogy termelõdjenek. Hátha segít és sokféle gyógynövényt a drogériákban, gyógyszertárakban abban a szürke zacsiban olcsón megkapsz. Sz.tem egy próbát megér. Lehet, hogy nem hat azonnal, ne ijedj meg.
A kérdező hozzászólása: Mesélj még! Mi segített? Több, mint 2 éve szültem. Azóta egyre kevésbé megy a szex. De nem csak azért, mert elsõsorban anya vagyok. Szeretnék változni, igyekszem, igazán! De hiába, semmi se segít. Pedig pozitívan állok hozzá, mégis mindig csalódás a vége.
A kérdező hozzászólása: 32 éves vagyok. Régen nagyon jó volt a szex a párommal. Eddig csak ginzenget szedtem, de semmi hatása... 2. hozzászóló, milyen gyógynövényekre gondoltál? Írd meg légyszi.
Ne haragudj az offért, de én is ebben a kilátástalan helyzetben vagyok.Nem tudom mit lehetne tenni.Kiváncsí vagyok a válaszokra, meg arra a gyógynövényre.
Ha jól látom, akkor itt van néhány tipp, de ez csak egy szelet abból, amit így hirtelen találtam "vágyfokozó nõknek" a gugliban. :) http://www.nana.hu/szerelem-es-szex/szex/a-szerelem-gyogynov.. Nekem mondjuk még nincs babám, de hosszú évek után tablettát hagytam abba, és elkezdtem hízni, és a hormonjaim is megbolondulhattak szerintem, mert nem kívántam annyira kb fél évre rá, ami tartott 3-4 hónapig. Nálam mondjuk még az is gond volt, hogy szinte évekig volt mindig valami bajom (gyulladás, miegymás), ami miatt nem is nedvesedtem úgy a folytonos macerálás miatt. Napi szinten nyüstöltem magam, hogy igen, ahogy korábban is, szeretem a szexet, és akarom élvezni a Párommal.. Gyakran fõztem gyömbérrel és a fahéjat például amúgyis imádom. Leszoktam az intim mosakodókról, amik csak nyaggattak, és szerintem rendezõdhettem hormonálisan is, így most úgy néz ki, rendben vagyok.. De ez én vagyok.. Remélem Te is rendezõdsz mielõbb.. Nem lehet, hogy pont az apró miatt fáradtabb is vagy, és "fejben" vagy elterelõdve? Az, hogy stresszesebb vagy netán, az is nagyon ki tud erre hatni nálunk nõknél szerintem.. (ahogy észrevettem magamon is pl.)
Mennyire változott meg az önképed? Mennyire tartod magad szülés után is vonzónak?
Bemész bármelyik gyógynövényboltba és a boltos, ha rendes megmondja és segít kiválasztani egy megfelelõt. Eligazítást ad stb. Ha nekem van valami problémám itt a helyi drogériában kézségesen segítenek.

Mit tegyek, hogy kívánjam a szexet? Nemrég szültem. A párom nagyon akarja, nehezen érti meg, hogy nekem nincs kedvem.

Szeretem a páromat,és szeretnék vele szexelni, de valahogy ritkán vagy alig van kedvem hozzá. Mit tehetnék? Van egyáltalán vmi megoldás??? Vagy várjak és majd visszatér a libidó?

Legjobb válasz: Gondolj arra hogy a párod így is nagyon kíván, és egy férfinak vannak igényei,megérti õ hogy szültél csak már nagyon vágyhat rá,ha már veszekedtek is emiatt.Kezdjetek bele a dologba,lehet mikor közeledne feléd nem kívánod de ha pettingeltek megjöhet közben a kedved,én is voltam így.Nem kívántam,de pettingelés alatt annyira felizgatott,hogy én vetettem magamat rá.Próba szerencse,nem kell erõltetni,de azért akard te is ,vagy legalább is éreztesd vele,nehogy azt gondolja, már tényleg nem õt kívánod és beszélgessetek sokat errõl veszekedés nélkül.Vagy ha sehogy nem megy egy darabig részedrõl,akkor kényeztesd orálisan vagy ahogy akarod.De ne aggodj pár hét szükséges hogy visszaálljon minden a normális kerékvágásba szülés után,ahogyan a testednek is regenerálódnia kell úgy a lelkednek is.

Szerintem próbálj meg beszélni errõl egy orvossal, mondjuk a nõgyógyászoddal, mert szerintem elképzelhetõ, hogy valamiféle hormonális okokra vezetjetõ vissza, lehet, hogy a szülés utén még nem rázódott helyre a hormonháztartásdod, és egy szakember lehet, hogy könnyen tud ezen segíteni vagy ha nem, akkor is lehet, hogy tud tanácsot adni.
Gondolj arra hogy a párod így is nagyon kíván, és egy férfinak vannak igényei, megérti õ hogy szültél csak már nagyon vágyhat rá, ha már veszekedtek is emiatt.Kezdjetek bele a dologba, lehet mikor közeledne feléd nem kívánod de ha pettingeltek megjöhet közben a kedved, én is voltam így.Nem kívántam, de pettingelés alatt annyira felizgatott, hogy én vetettem magamat rá.Próba szerencse, nem kell erõltetni, de azért akard te is , vagy legalább is éreztesd vele, nehogy azt gondolja, már tényleg nem õt kívánod és beszélgessetek sokat errõl veszekedés nélkül.Vagy ha sehogy nem megy egy darabig részedrõl, akkor kényeztesd orálisan vagy ahogy akarod.De ne aggodj pár hét szükséges hogy visszaálljon minden a normális kerékvágásba szülés után, ahogyan a testednek is regenerálódnia kell úgy a lelkednek is.
Próbáld ki az "evés közben jön meg az étvágy" módszert. A tudatalatti félelmek ellen használj síkosítót. Na meg úgy legyen hosszú elõjáték, hogy nem kell, hogy közösülés legyen a vége, akkor nem érzed kényszerítve magad. Azért azt gondold végig, hogy tényleg kifejezetten nem akarsz-e szexelni, vagy inkább "lusta" (bocs a kifejezésért) meg fáradt vagy, meg a legutolsó gondolatod a szex. Ha az utóbbiak, akkor lazítás, meg autogén tréning a jó, meg próbáld agyilag magad hangulatba hozni. Persze az is lehet, hogy a szoptatáskor magas prolaktinszint okozza és utána ha a hormonszinted visszaáll, megint rendben lesz minden - csak addig le ne szokj a szexrõl.
Hát, nálunk is ez a gond, bár én még nem szültem, de tényleg nagyon rossz lehet, hogy nem kívánod, na meg a párodnak is. Biztos, hogy a szülés miatt van, szerintem ha elõtte nem volt semmi gond közöttetek szexuális téren, akkor nem kell félni, majd visszajön a vágy magától. Nem tudom, hogy mennyi maradt rajtad szülés után, de ha tudod, lepd meg a párodat egy csini, szexi fehérnemûvel, ha látod, hogy beindul rád, akkor tuti te is beindulsz majd. De ne hanyagold el a párodat, mert az nem jó, viszont neki is meg kell értenie, hogy hogyan is mûködik egy nõ ilyenkor... sok sikert!
Szerintem beszéljétek meg, hogy õ addig had keressen másik, aktív szexpartnert, amíg a te problémád megoldódik. Legalább neki ne legyen már rossz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, aranyosak vagytok! Én tényleg próbálok koncentrálni a szexre, de valahogy nem megy...egyszerûen nem kívánom, ez van. Nagyon szenvedek ettõl. Bízom benne, hogy az idõ segít majd.
A kérdező hozzászólása: Nem híztam sokat és most kb.2 kg felesleg van rajtam. Néha már veszekszünk is a szex miatt, ez nem tesz jót, de úgy érzem mintha kényszerítenének, úgy meg kinek van kedve hozzá?? Remélem javul majd a helyzet.
Szerintem is keress orvost - és amíg nem kívánod, addig próbálj más módon kedveskedni neki. A szokásos módokon kívül - pl. adj egy kis tejet neki, ha a baba hagy.
A kérdező hozzászólása: Másik szexpartner?? Na annyira azért nem vészes a helyzet. :-) Szeretjük egymást és megoldjuk a dolgot.
gyogynövényy boltba kérdezd meg mit ajánl de mond hogy sszoptatsz mert mindent nem lehet ojankor de pl a zöld teát lehet és naponta igyál meg 2 litert is belõle a legjobb az angelika gyökér tea csak kurva szar ize van
maszturbálj
Maszturbálj, vagy foglald el magad valami hobbival. Amúgy meg ne akard ne kívánni. Ez a természeted, természetellenes, ha küzdesz ellene.
Ez teljesen normális érzés, nem kell, nem szabad tenni ellene semmit! Örülj, hogy ilyen vagy!

Mit tegyek hogy meggyógyuljak és kívánjam ujra a szexet?

2 éve vagyok együtt a barátommal és több mint fél éve fáj a szex! pedig régen nagyon sokat és jokat szeretkeztünk.A pszichológus megállapította hogy reflex szer? a fájdalom, Azt mondta csak olyat csinálhatunk ami nekem is jó, Itthon eltervezem az estét, hogy milyen jó lesz de mire odaérünk elmegy t?le a kedvem és kifogásokat keresek? 18/l

Legjobb válasz: igy pedig nem fog müködni a kapcsolat .ne haragudj de én a helyedben a szakitást választanám! mert ez igy a fiunak is rossz és lehet egy jobb sráccal akit tényleg szeretsz és kivánsz hamarabb helyre jössz!

igy pedig nem fog müködni a kapcsolat .ne haragudj de én a helyedben a szakitást választanám! mert ez igy a fiunak is rossz és lehet egy jobb sráccal akit tényleg szeretsz és kivánsz hamarabb helyre jössz!
és ahoz h reflex fájdalmad legyen történnie kellett valami olyannak akkor pedig nem volt az olyan jó ezzel a sráccal!
A kérdező hozzászólása: ugy kezdõdõtt hogy gombásfertõzésem volt és akkor fájt a szex és utána meg cisztám és utána már akkor is fájt mikor nem volt semmi bajom! És igen is jó volt vele! és remélem h jó is lesz mert nagyon szeretjük egymást
te már azon is stresszelsz , ami nincs, el kellene engednek magad !bebeszéled magadnak, hogy úgyis rossz lesz, úgyis fájni fog és elmegy a kedved, mivel kinek van kedve szexelni, ha fáj és nem élvezni ! Lazíts, vegyetek egy jó kis levendulás fürdõt, kényeztessétek egymást elõször a kádban, aztán majd adja magát a helyzet, de fontos , hogy tudd magad elengedni!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!