Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, jobb legyen szülés (2 db)

Mit tegyek, hogy jobb legyen szülés után a szex? Még mindig fáj a gátseb, de csak szex közben.

Mikor gyógyul meg? 8 hete szültem,már többször próbálkoztunk, néha igazán fáj. Meddig tart ez?

Legjobb válasz: Néhány hét és ez teljesen el fog múlni. Bár a gátsebet én még évek múlva is éreztem, de nem fájt.

Néhány hét és ez teljesen el fog múlni. Bár a gátsebet én még évek múlva is éreztem, de nem fájt.
Sajnos elég változó, hogy kinek mikor múlik el a gétseb fájdalom szülés után. Ha továbbra is rendesen kezeled, akkor lassan rendbe kell jönnie. Van olyan, akinek szülés után az elsõ szex nem fáj, van akinek meg annyira, mint pl neked :-(
Én csak azt tudom mondani, hogy 8 hónappal szülés után már nagyon jó volt :) Mivel én - hogy, hogy nem - egyedülálló lettem már terhesen, és a fiam nyolc hónapos volt, amikor újra kapcsolatom lett, de hát az isteni volt :D
Én a szülés után 14héttel szexeltem elõször, de az már nagyon jó volt. A páromat addig is persze kényeztettem majd minden nap :)

9 héttel a szülés után szeretkeztünk először újra a férjemmel, de rettenetesen fájt, nem is sikerült teljesen behatolnia. Aggódom, mit tegyek, hogy jobb legyen?

Legjobb válasz: Én is császáros voltam, 1 éves a kisfiam és MÁR nekem sem fáj, DE!!!! szülés után hónapokig azt hittük, h szûz vagyok még :) Amúgy ez is a hormonok "játéka", függetlenül attól, h ki hogyan szül. Nálunk is a síkosító volt a jó megoldás.

Én is császáros voltam, 1 éves a kisfiam és MÁR nekem sem fáj, DE!!!! szülés után hónapokig azt hittük, h szûz vagyok még :) Amúgy ez is a hormonok "játéka", függetlenül attól, h ki hogyan szül. Nálunk is a síkosító volt a jó megoldás.
Szia! próbálkozzatok még óvatosan.Ha késõbb is rossz lesz akkor fordulj orvoshoz.Nekem is ez volt a baj, a párom nem tudom teljesen behatolni.Az orvos mondta, hogy túl szûkre lettem össze varrva. Most majd írhatják mások, hogy ez milyen jó. De nekem mûteni kellet.
Nem csak a természetes szülés átka.Nekem császárom volt és most hogy eltelt majdnem fél év mindig fáj néha, de nem olyan vészes MÁR...!!!
Mi sikosítót használtunk.Nekem kb 6-7 hónapig fájt.A babánk most lesz egy éves.Kb egy hónapja nem használunk síkosítót.Sok mindent nem lehet kezdeni vele.A párodnak egy darabig nagyon finoman kell csinálnia.Kell idõ a regenerálódáshoz.
A legjobb gyógyszer a türelem, mi a férjemmel szülés után 4 hónappal tudtunk szeretkezni, elõtte egy rémálom volt, hiába volt gyengéd nekem fájt, tiszta görcs voltam, 4 hónap telet el mire tudtam élvezni az együttlétet. Sok türelemre és gyengédségre van szükséged és nem lesz semmi gond. 12 hós kislány anyucija:)
érdekes, nekem is csáaszárom volt(sajnos), de a 6hetes kontroll után már alig vártam és nagyon jó volt az együttlét.
nekem se fájt császár után 6 héttel.
természetes szülés átka ugye.
Nekem meg hüvelyi szülés után 6 héttel nem fájt. Egyébként jellemzõen hormonális és nem szeri oka van. A síkosító, amit fent ajánlottak, az segíthet a hüvelyszárazságon (ez normális szülés után, emiatt lehet kellemetlen császár után is) lehet csak ez a baj. ÉS türelem, sok gyengédség, hosszabb elõjáték a párod részérõl.
szia. igen, sajnos szülés után sokunknak az " elsõ" együttlétek tudnak negatív meglepit okozni.én is azt hittem, hogy sosem leszek a régi.aztán pár hónap alatt rendbejöttem valamennyire, de "gyakrolni" kellett.:-)))
én is császárral szültem és nekem is fájt! Hónapok teltek el amíg elmondhattam, hogy nekem is jó volt. Én is annyira szûknek éreztem, de én arra fogtam, hogy a terhességem alatt sem lehettünk együtt méhlepény probléma miatt és hát akárhogy is számolom a kihagyás majdnem egy év volt!
Lányok, de jó olvasni, hogy nem vagyok ezzel egyedül.. Amatõr kérdés: sikosítót hol vásárol az ember, és milyet érdemes?
Én a Dm-ben vettem, Durexet (piros), nekünk tökéletes :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!