Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, jobb legyen (159 db)

Mit tegyek jobb legyen nekem egyre jobban boldogtalanabb vagyok?

Azon is gondolkodom lehet jövő Május közepén az utolsó lesz hogy megtartom a születésnapomat. Semmi kedvem sincsen a 31. születésnapomat meg ünnepelni legszivsebben felakasztanám magamat ne éljem meg az idős koromat. Teljesen reménytelen az életem úgy érzem nekem soha nem lesz jobb az anyagi hátterem, soha nem lesznek baráti köreim sem barátom sem barátnőm. Sem partner kapcsolatom és ha egyszer csak egyedül maradok egy háztartásban, félek elöbb-utóbb fedél nélküli leszek mivel már a fogyatékkal élő embereket is küldik el a munkahelyekről. Nem élet számomra a jelenlegi életem 2 év múlvs úgyis 31 éves leszek. Semmilyen tehetségem sincsen amit tudnék az életemben befektetni. Mégis olyan gondolkodásom van mintha felsőokgatási végzettségel rendelkező szakember vagy szóvivő lennék pedig még Érettségim sincsen. Elegem van egyszerűen abból ennek ellenére még sem vagyok átlagos értelmi szintel rendelkező meg átlagon felüli értelmi szintel rendelkező egyén, mégsem mehetek lakótthonban mert túl jó képességű egy középsúlyosan értelmileg korlátozót embereknél. Utálok élni nem akarom megélje a nálam jóval idősebb hozzám tartozóm azt hogy nem lesz soha házastársam és gyermekem. Nem akarom megvárni azt amikor esetleg elérem azt a koromat amikor biológiai szinten sem lehet gyermekem. Nem szeretném ha megélné az érintett hozzám tartozóm ezt az életkoromat.

Legjobb válasz: Tenned kell érte ,hogy ne legyél boldogtalan. Mozdulj ki, legyél emberek között . Nagyon fiatal vagy még ,hogy eldobd az életedet. A mai világba egyre késõbb terveznek családot úgy ,hogy nem vagy lemaradva .

Tenned kell érte , hogy ne legyél boldogtalan. Mozdulj ki, legyél emberek között . Nagyon fiatal vagy még , hogy eldobd az életedet. A mai világba egyre késõbb terveznek családot úgy , hogy nem vagy lemaradva .

Mit tegyek hogy legyen jobb hangom? 14/F

http://www.youtube.com/watch?v=Gd9OhYroLN0 Kb mint a Linkin Park-ből Chester Bennington-nak van persze tudom hogy ő így született hogy ilyen jó hangja van de azért kb olyan 80%-ra lehet "(hasonló)" természetesen inkább jobb hangot szeretnék szebb-et magasabbat,jobbat hallotam olyat is hogy fontos gyomorból megtanulni énekelni nem tudőből mert többig lehet bírni meg hangosabb lesz tisztább és szebb az éneklés! kérlek segítsetek még csak 14 vagyok és inkább most akarom elkezdeni hogy felnőtt koromra könnyebb dolgom legyen és eltudjam érni az életcélom hogy énekes legyek egy bandában:)! Előre is köszönöm

Legjobb válasz: Szia! Vannak arra szakosodott emberkék, akik meghallgatják az énekhangodat, és megmondják neked, hogy fel lehet-e javítani. Általában van rá esély. Ezután eljárkálsz énektanárhoz rendszeresen, és 2-3 év után már fogsz tudni szépen énekelni. Én ismerek olyan emberkét, aki a te korodban még úgy énekelt, mint akinek krumplit dugtak fel, most meg már együttese van, ,,nagy" magyar ,,celeb" lett.

Szia! Vannak arra szakosodott emberkék, akik meghallgatják az énekhangodat, és megmondják neked, hogy fel lehet-e javítani. Általában van rá esély. Ezután eljárkálsz énektanárhoz rendszeresen, és 2-3 év után már fogsz tudni szépen énekelni. Én ismerek olyan emberkét, aki a te korodban még úgy énekelt, mint akinek krumplit dugtak fel, most meg már együttese van, , , nagy" magyar , , celeb" lett.
De amúgy van sok énekes, aki nagyon híres, pedig kábé hangja sincsen. Például a 30Y is ilyen, a stílusával nyert magának közönséget, nem egyszerûen a hangjával.
A kérdező hozzászólása: Ó köszönöm szépen! természetesen én a hangommal szeretnék majd mindent szinten nem valami elgépesített mit tudom én mi hanem tényleg szép hangot! és kb igen 3-5 év alatt feljavítani "(Jó, nagyon jó)-ra. de köszönöm a tanácsot:)

A volt baratnom joban szeretne lenni velem. Miert? Mit tegyek? Jobb ha inkabb nem is beszelunk, vagy legyunk baratok?

Legjobb válasz: egy kicsit bõvebben is írhattál volna a dologról, de mostmár mind1 :D valószínûleg azért szeretne veled lenni, mert téged jobban szeret, mint a másik fiút. ha úgy gondolod, hogy megér mégegy próbát a kapcsolatotok, akkor mondj igent neki. de ha olyan dolog miatt szakítottatok annak idején, ami miatt úgy gondolod tuti nem mûködne a kapcsolatotok, szerintem felejtsd el õt. egy ideig ne keresd, ne írj neki üzenetet, ne is beszélj vele, amíg megemészti a dolgot. a lányoknak ez lassabban megy, tudom :S azután lehettek barátok is akár, mindent az idõ fog eldönteni. remélem jól döntesz! :)

egy kicsit bõvebben is írhattál volna a dologról, de mostmár mind1 :D valószínûleg azért szeretne veled lenni, mert téged jobban szeret, mint a másik fiút. ha úgy gondolod, hogy megér mégegy próbát a kapcsolatotok, akkor mondj igent neki. de ha olyan dolog miatt szakítottatok annak idején, ami miatt úgy gondolod tuti nem mûködne a kapcsolatotok, szerintem felejtsd el õt. egy ideig ne keresd, ne írj neki üzenetet, ne is beszélj vele, amíg megemészti a dolgot. a lányoknak ez lassabban megy, tudom :S azután lehettek barátok is akár, mindent az idõ fog eldönteni. remélem jól döntesz! :)
elõzõ vagyok ne haraguudj, félreértettem a kérdést :$:/ akkor az eredeti kérdésedre válaszolva szerintem itt is az idõ múlása fogja eldönteni, hogy barátok maradtok-e vagy megszakad-e a kapcsolat. de attól is függ, hogy te mit szeretnél. mi barátok maradtunk, és szerintem jól döntöttem, hogy akkor nem töröltem ki az életembõl, mert egy barátot kaptam cserébe..
Elõször is : Szerintem azért szeretne veled jóban lenni, mert még mindig jelentesz neki valamit (talán szeret). Esetleg ck nem akar haragban lenni veled... Mit tegyél? Amit te jónak látsz. A kapcsolatotok minõségétõl, a szakítástól is függ, h mi a jobb, mi lenne a jobb. Szerintem el fogod tudni dönteni. :)
A kérdező hozzászólása: 3evig tartott(jo volt).leheto legcsunyabban lett vege.aztan ossze jott az egyik legjobb baratommal. Ezek utan probal kozeledni hozzam!

Annyira fáj. Mit tegyek, hogy jobb legyen?

Meghalt a nagyapám, aki nem volt az igazi, de nagymamám férje volt, olyan sokat segített, és úgy szeretett, mintha a saját unokája lennék? Néha elfoglalom magam valamivel, és addig nem jut eszembe, de aztán megint csak nagyon nehéz. Egyszer?en nem tudom elhinni, hogy meghalt.

Legjobb válasz: Majd idõvel jobb lesz. Nekem 6 éve halt meg anyukám, akkor voltam 15 éves. Nagyon nehéz volt átvészelni, de már jobb. Ma már nem olyan égetõen fájó, hanem olyan "üresé érzés". Nem tudom jobban megfogalmazni. Tavaly szeptemberben aztán a nagypapám is meghalt. Megdöbbentem. Idõs volt már, de õ amolyan halhatatlan örökké fiatal nagyapa volt. Idõvel ez is jobb lesz. Részvétem és kitartás!

Majd idõvel jobb lesz. Nekem 6 éve halt meg anyukám, akkor voltam 15 éves. Nagyon nehéz volt átvészelni, de már jobb. Ma már nem olyan égetõen fájó, hanem olyan "üresé érzés". Nem tudom jobban megfogalmazni. Tavaly szeptemberben aztán a nagypapám is meghalt. Megdöbbentem. Idõs volt már, de õ amolyan halhatatlan örökké fiatal nagyapa volt. Idõvel ez is jobb lesz. Részvétem és kitartás!
Tudom, fura ötlet, de ilyenkor az ottmaradt családtagokkal kell erõsíteni a kapcsolatot. Az elmúlás nálam mindig ezt hozta elõ, hogy körülnézem, kivel kéne a rokonok közül beszélnem, hogy ha még egyszer haláleset forog fenn, senkivel se legyek haragban, stb... és ezzel együtt a gyászodat is könnyebben dolgozod fel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Tudom, hogy jobb így neki, mert nem szenvedett, és gyorsan történt. Most 13 éves vagyok. 1. Részvétem az anyukád miatt, nagyon sajnálom.
Elsõ vagyok. Köszönöm, aranyos vagy. :) Remélem te is megnyugszol majd lassan. Hidd el tényleg az idõ fogja ezt "megoldani".

Kézilabda kapus vagyok de nem rég óta heti 3 edzésem van, de ez nekem valamiért kevés mert keveset foglalkoznak "csak velem " szeretnék még jobb lenni! Mit tegyek hogy jobb legyek?

Legjobb válasz: Szia! :) átérzem gondotat,mert szerény személyem is a kapuban tevékenykedik. én azt javaslom,hogy kérd meg az edzõt/csapattársad,hogy dobáljanak neked bemelegítés után.elõsször lentre,majd fentre.egyszer jobbra majd balra..felváltva. nyújts sokat,és nézz youtubeon kapus edzást.ott van néhány gyakorlat amivel fejlesztheted magad

Szia! :) átérzem gondotat, mert szerény személyem is a kapuban tevékenykedik. én azt javaslom, hogy kérd meg az edzõt/csapattársad, hogy dobáljanak neked bemelegítés után.elõsször lentre, majd fentre.egyszer jobbra majd balra..felváltva. nyújts sokat, és nézz youtubeon kapus edzást.ott van néhány gyakorlat amivel fejlesztheted magad
Szia, nálunk alapból úgy van hogy megvolt a bemelegítés és elkezdünk kapura dobni mégpedig úgy hogy ha az elõtted lévõ lábhoz akkor te kézhez dobsz.Illetve ha balra akkor jobbra és a kapus közben kivédi.Nekünk jó mert gyakoroljuk a dobást, õ pedig a kivédést.

Hogyan legyünk jobb emberek? Mit tegyünk, hogyan fogjunk neki? Hogyan változzunk?

Amikor reggel felkeltek, megvagytok elégedve magatokkal? Büszkék vagytok eddigi tetteitekre?

Legjobb válasz: Szerintem ez egy folyamat, aminek soha nincs vége. Ezért az az állapot, hogy valaki meg legyen magával elégedve, és büszke legyen magára, elképzelhetetlen, legfeljebb szemellenzõs módon, hamis önteltség formájában. Hogyan fogjunk neki? Mindenkinek megvannak a pozitív tulajdonságai mellett a negatívak. Én úgy csinálom, hogy felrajzolok magam elõtt két képzeletbeli képet: az abszolút negatívat és az abszolút pozitívat. Tudom, hogy mindkettõ elérhetetlen, és valahol a kettõ között középen vagyok, de azt is, hogy a pozitív felé törekszem.

Szerintem ez egy folyamat, aminek soha nincs vége. Ezért az az állapot, hogy valaki meg legyen magával elégedve, és büszke legyen magára, elképzelhetetlen, legfeljebb szemellenzõs módon, hamis önteltség formájában. Hogyan fogjunk neki? Mindenkinek megvannak a pozitív tulajdonságai mellett a negatívak. Én úgy csinálom, hogy felrajzolok magam elõtt két képzeletbeli képet: az abszolút negatívat és az abszolút pozitívat. Tudom, hogy mindkettõ elérhetetlen, és valahol a kettõ között középen vagyok, de azt is, hogy a pozitív felé törekszem.
Én mindig kedves voltam mindenkihez és próbáltam mindenkinek segíteni ahogyan csak tudtam. Gondoltam Karma... Jó tett helyébe jót várj... Évek után jöttem rá, hogy ez nem így megy. A párkapcsolatom véget ért, barátságok merültek feledésbe hiába tettem bármit is. Most eljutottam odáig, hogy csak magamra számíthatok. Nem azt kapja az ember amit érdemel... Hanem azt amit kap... 22/f
A kérdező hozzászólása: Büszkeséget ne úgy értsed, hanem ELÉGEDETT vagy az eddigi tetteidre...
5ös, ez a függõségre is igaz? pl szexuális függõség.. amúgy a fent említett "böjt"höz nem árt egy kis löket, amit mondjuk egy Balaton-átúszás vagy kismaratonnal tudsz erõsíteni:) nem kis dolgok ezek, de azért meg tudja csinálni minden földi halandó, és valami marhajó érzéssel tölt el, hogy "hah, meg tudtam csinálni".. és akkor már nagyobb fába is bátrabban vágod a fejszédet, mint pl átszokni valamire, és akkor jöhet a böjt:)

Igaz az hogy az szivás aztán meghalunk? "life is suck and die" Mit tegyek hogy ne érezzem at jobb lenne a vilg nélkülem? (öngyilkosság gondolata foglalkoztat). Mit tegyek hogy ne legyek depis?

GYOGYSZEREKET NE IRJATOK,INKÁBB VALAMI KONKRÉTABBAT. MUTERÉKKAL INKÁB NEM BESZÉLEK MERT NEM TUDOK VELÜK IENRÕL BESZÉLNI.

Legjobb válasz: Mi a depressziód oka?

Mi a depressziód oka?
A kérdező hozzászólása: PISZKÁLÓDÁS, VEREKEDÉS AZ ISKOLÁBAN. KIBOTRAM A 8.OSZTÁLY VÉGÉT DE SZAKKÖZÉPBE FOLYTATÓDIK CSAK DURVÁÁBBAN
A kérdező hozzászólása: i give up
Figyelj, jobb lenne ha szólnál anyudéknak, és mindent õszintén elmondanál nekik.Hidd el hogy jobb lesz! Nekünk is van a rokonságba egy srác, teljesen depis lett az örökös piszkálódások miatt, és elmondta otthon, és átment egy másik suliba ahol senkit sem ismert, és ott jobb volt. Ne szégyelld elmondani, hiszen gyerek vagy még, és a szülõk azért vannak hogy segítsenek, ez nem szégyen!! Ugyanabba a suliba mégy ahova azok a kölkök akik nem bírnak magukkal? Egyébként ez a 14-16 éves korszak elég nehéz idõszak egy fiú életében, valaki könnyebben éli meg, valaki nehezebben, de azt sürgõsen felejtsd el h a világ jobb lenne nélküled, ez baromság!! És tarts ki, hidd el h pár év mulva mosolyogva gondolsz majd vissza erre az idõszakra! Addigis: Szólj anyudnak errõl, (vagy apudnak, akivel inkább bizalmas viszonyban vagy) Fel a fejjel, szorítok neked!!:)

Kutyusom nagyon öreg. Úgy néz ki már bármikor átmehet a szivárványhídon. Mit tegyek, hogy jobb legyen neki?

14,5 éves. Az utóbbi id?ben rengeteget romlott az állapota. Süket lett, állandóan velünk szeretne lenni, mindenhová követ minket. A lakásba soha nem jött be (puli), saját magának szabta ezt a határt, de mostanában mindig bejött és itt kóválygott. Ma reggelre pedig nagyon rosszul lett. Elbújt mindenfelé, nem találta a helyét, alig tudott menni, csak feküdt és rengeteget ivott. Aztán kis er?re kapott, fél órája sikerült belekönyörögnöm egy fél f?tt csirkemellet, mást nem volt hajlandó megenni. Látszólag rosszul érzi magát, sokszor megbotlik, összeesik, megszédül. Próbálok vele lenni és figyelni rá, de nekem is van dolgom napközben. :( Mit tegyek, hogy kicsit jobb legyen neki, ha hamarosan el is megy? Nagyon sajnálom, ma már többször sírtam miatta, mert láttam, hogy milyen szomorú és jól esik neki, ha vele vagyok. :(

Legjobb válasz: Azért azt ne felejtsd el, hogy idõs kutyának is lehet olyan betegsége, amibõl meggyógyulhat és nem tartozik az általános állapotához. Szóval nehogy úgy járj, hogy a kutya beteg és meggyógyulhatna, de az idõs korára fogjátok és nem kezeltetitek és azért pusztul el. Egy lázmérés nem ártana, nézd meg a vizeletét, nem véres, sötét-e. Ha pl. kullancstól lenne beteg, egy gyors kezelés megmentheti, de ha az öregségre fogják, biztosan belehal. Nagyon nehéz elkülöníteni. Én sokszor rágódok az öreg kutyusomon, nem jól volt, de az orvos nem kezelte, a daganataira fogta a dolgot, de a kutyának akkor már 8 éve voltak csomók a bõrén, szóval csak sok év után kezdtem gondolkozni, mert félrediagnosztizálta a kutyusomat, hogy mi van ha akkor is tévedett? És mi van ha valami múló betegsége volt, de mi nem vizsgáltattuk ki, mert õ azt mondta, ez a daganatok miatt van és meghalt valamiben, ami talán gyógyítható lett volna. Csak azt akarom mondani, hogy legyen az idõskor vagy egy régóta meglévõ daganat, ma már nem fognék mindent arra, hanem kivizsgáltatnám.

Azért azt ne felejtsd el, hogy idõs kutyának is lehet olyan betegsége, amibõl meggyógyulhat és nem tartozik az általános állapotához. Szóval nehogy úgy járj, hogy a kutya beteg és meggyógyulhatna, de az idõs korára fogjátok és nem kezeltetitek és azért pusztul el. Egy lázmérés nem ártana, nézd meg a vizeletét, nem véres, sötét-e. Ha pl. kullancstól lenne beteg, egy gyors kezelés megmentheti, de ha az öregségre fogják, biztosan belehal. Nagyon nehéz elkülöníteni. Én sokszor rágódok az öreg kutyusomon, nem jól volt, de az orvos nem kezelte, a daganataira fogta a dolgot, de a kutyának akkor már 8 éve voltak csomók a bõrén, szóval csak sok év után kezdtem gondolkozni, mert félrediagnosztizálta a kutyusomat, hogy mi van ha akkor is tévedett? És mi van ha valami múló betegsége volt, de mi nem vizsgáltattuk ki, mert õ azt mondta, ez a daganatok miatt van és meghalt valamiben, ami talán gyógyítható lett volna. Csak azt akarom mondani, hogy legyen az idõskor vagy egy régóta meglévõ daganat, ma már nem fognék mindent arra, hanem kivizsgáltatnám.
Most olvastam csak a kérdésedet, de örülök neki, hogy jól van a kutyád :)
A kérdező hozzászólása: Nah hát végül kapott vitamin injekciót vagy mit, már sokkal jobban van. Azt mondta az orvos, hogy egyébként egészséges, vagyis szervi problémái nincsenek, csak már ugyanúgy, mint az öreg embereknél, a meleg meg minden megviseli, és ilyenkor nagyon legyengül. Remélem még sokáig velünk lesz. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát! Felhívtuk az orvost, elvileg délelõtt ideér. Aztán írok, mit mondott. Most jobban van talán, nem fekszik annyit, többet járkál. Remélem tényleg csak a melegtõl van, de nagyon megijesztett tegnap. :(
Hivjatok ki hozzá egy orvost, csak egy általános vizsgálatra. Én ismerek 20 éves pulit is. remélem a Te kutyádnál is csak egy pár napos gyengeség van, és veletek marad még pár évet.
Orvosnak kellene megmutatni. Talán egy erõsítõ szuri, infúzió még segítene neki.
A kérdező hozzászólása: Semmiképp nem fogjuk elaltatni. Megadom neki az esélyt arra, hogy addig éljen, ameddig csak akar és tud. Ha el kell mennie, majd elmegy magától. Ki tudja, lehet, majd felerõsödik és sokáig velünk lesz még. Soha nem bocsátanám meg magamnak, ha elaltatná az orvos. :( Nagyon sokat vele vagyok, de hagyom pihenni is. Most is alszik szegénykém, elõbb láttam, hogy rosszat álmodhatott, mert remegett, aztán felkelt, felemelte a fejét és körbenézett. Aztán odamentem hozzá, és megnyugodott. Játékra nagyon rég óta nem hívom, igazából vele annyira nem is lehetett játszani, mert õ inkább komoly viselkedésû kutya volt. Persze azért játszottunk sokat együtt. Vele nõttem fel, 8 éves koromban hozta apukám haza, azóta velem van. Nagyon nehéz lesz tõle elszakadni. :( El se merek aludni, mert félek, hogy holnap már nem lesz velünk. :(
Abban az esetben ha úgy döntenétek, hogy elaltatjátok, inkább hívjátok ki a dokit, hogy háznál csinálja meg. Így a kutyusnak is könnyebb lesz, ismert környezetben, nem pedig a rideg rendelõben.
Vidd el állatorvoshoz. Legyetek vele annyit amennyit csak tudtok. Engedjétek be a házba is akár. Hagyjátok, hogy hagy legyen veletek és, hogy annyit pihenjen, igyon és egyen amennyit csak akar. Ne erõltessétek se játékra se semmire. Ha el kell mennie akkor legalább az utolsó napokat töltsétek boldogan együtt.
A kutya nem nyafog, így nem tudhatjuk, vannak-e fájdalmai, mennyire szenved. Az eutanázia az állattartásban nagyon helyeselhetõ intézmény. Én a mi világunkban is helyeselném, akkor is, amikor magamról lenne szó. A szenvedéssel teli élet semmit sem ér. Akár állatról, akár emberrõl van szó. Így gondolom.
Hát nem csoda, ha ebben a melegben ki van szegény:) Az én kis öregemet is ha lehet bent tartom, idebent még elviselhetõ a hõség, bár egyre jobban melegszik a lakás.

Mit tegyünk, hogy jobb legyen a szexuális életünk a párommal?

3-4 hónapja lefeküdtem a párommal,(? is sz?z volt meg én is)ebben a 3-4 hónapban 7-8 szor voltunk együtt kb..és egyik se ment jól,mindig van valami,vagy hamar elmegy épp,hogy beteszi,vagy lelankad neki,tegnap is ez volt,hogy lelankad,utána felállt,de utána meg már teljesen elment a kedvem az egészt?l,meg az is a gomd h nem tudunk 2-esbe lenni,általában a szüleim itthon vannak,és nekem ez így nem jó,hogy nemtudunk csak 2-en lenni,hiába zárom be a szobámat...egyszer?en nemtudom magam teljesen elengedni..én 17 éves vagyok,párom meg 21...várom a vélaszokat!!!

Legjobb válasz: Ahhoz, hogy igazán jó legyen nagyon sok idõnek kell eltelnie és gyakorolni kell. Nagyon kezdõk vagytok még csak most kóstolgatjátok egymást. Nagyon fontos lenne valami olyan helyet és idõpontot találni ahol és amikor nem zavar semmi titeket, mert csak akkor tudjátok elengedni magatokat. Ha ez sikerül akkor pedig csakis a másik rezdüléseire kell figyelni, átélni minden apró mozdulást, illatot, ízt. Teljesen belefeledkezni a másik szeretetébe. Ha esetleg úgy érzed, hogy valami kellemetlen, kényelmetlen szépen, gyengéden kérd meg, hogy változtassatok és mindig szólj, mert ha valami nem jó csak úgy lehet megoldani, hogy beszélünk róla. Figyelj arra hogyan csúszik a hüvelyedben a férfi, ha máshol is izgat add össze magadban az érzéseket. Kívánd, szeresd! A hüvelyeddel szorítsd meg és néha engedd el a péniszt, feszítsd meg a hüvelyed és magad rajta. Engedd, hogy magával ragadjon a szerelem örvénye. A fiút pedig biztasd. Valószínûleg nagyon stresszes még az együttlétektõl azért lankad le neki. Szeretettel, gyengédséggel oldani kell benne a feszültséget. Nem szabad éreztetni vele, hogy baj vagy tragédia lenne hogy nem sikerült. Majd legközelebb sikerülni fog! Mindent beszéljetek meg, mert ez nagyon fontos ahhoz, hogy mind a kettõtöknek jó legyen. Sokat-sokat kell tanulni. Én már 12 éve csinálom és még a mai napig küzdök a gátlásaimmal, pedig már 8 éve férjnél vagyok. Sokszor a fáradtság vagy a zavaró tényezõk szokták megakadályozni az orgazmusom. De ritka szerintem az a nõ akinek MINDEN alkalommal van orgazmusa. Fel a fejjel menni fog, ennyi idõ után még nem szabad elkeseredni! Tanuljatok, próbálkozzatok, engedjétek el magatokat és ne a tejesítményre koncentráljatok.

Ahhoz, hogy igazán jó legyen nagyon sok idõnek kell eltelnie és gyakorolni kell. Nagyon kezdõk vagytok még csak most kóstolgatjátok egymást. Nagyon fontos lenne valami olyan helyet és idõpontot találni ahol és amikor nem zavar semmi titeket, mert csak akkor tudjátok elengedni magatokat. Ha ez sikerül akkor pedig csakis a másik rezdüléseire kell figyelni, átélni minden apró mozdulást, illatot, ízt. Teljesen belefeledkezni a másik szeretetébe. Ha esetleg úgy érzed, hogy valami kellemetlen, kényelmetlen szépen, gyengéden kérd meg, hogy változtassatok és mindig szólj, mert ha valami nem jó csak úgy lehet megoldani, hogy beszélünk róla. Figyelj arra hogyan csúszik a hüvelyedben a férfi, ha máshol is izgat add össze magadban az érzéseket. Kívánd, szeresd! A hüvelyeddel szorítsd meg és néha engedd el a péniszt, feszítsd meg a hüvelyed és magad rajta. Engedd, hogy magával ragadjon a szerelem örvénye. A fiút pedig biztasd. Valószínûleg nagyon stresszes még az együttlétektõl azért lankad le neki. Szeretettel, gyengédséggel oldani kell benne a feszültséget. Nem szabad éreztetni vele, hogy baj vagy tragédia lenne hogy nem sikerült. Majd legközelebb sikerülni fog! Mindent beszéljetek meg, mert ez nagyon fontos ahhoz, hogy mind a kettõtöknek jó legyen. Sokat-sokat kell tanulni. Én már 12 éve csinálom és még a mai napig küzdök a gátlásaimmal, pedig már 8 éve férjnél vagyok. Sokszor a fáradtság vagy a zavaró tényezõk szokták megakadályozni az orgazmusom. De ritka szerintem az a nõ akinek MINDEN alkalommal van orgazmusa. Fel a fejjel menni fog, ennyi idõ után még nem szabad elkeseredni! Tanuljatok, próbálkozzatok, engedjétek el magatokat és ne a tejesítményre koncentráljatok.
A fiúnak is még tanulnia kell hogyan tudja kihúzni az idõt, hogy ne menjen el olyan gyorsan. Biztosan kellemetlen neki is a dolog, de a szûz fiúk azok az elején még ilyenek. Egy férfi tudna arra jó választ adni hogyan kell megtanulni az idõhúzást.
Szerintem legfontosabb az lenne, hogy el tudjátok engedni magatokat. Tehát ehhez megfelelõ hely és idõpont kell. Most pl nyár van, ilyenkor egy-egy esti séta közben, vagy buli után)a szabadban is lehet... (persze nem tudom, milyen környéken laktok) Tanácsolnám Nektek azt is, hogy nézzetek együtt felnõtteknek való filmet; azokból sokat lehet tanulni. Ja, és a legfontosabb, hogy szexben nincs tabu, de ha valamit az egyik fél nem akar, akkor azt nem szabad erõltetni. Sok sikert:)
feküdjetek le másokal is ;)
A kérdező hozzászólása: azt még nem írtam le, hogy 20 hónapja vagyunk együtt, és ezen kívül minden oké
Ha minden oké akkor meg tudjátok oldani ezt a problémát is az elõzõ kommentek alapján. Hajrá, csak semmi stressz!
Ez akkora baromság, hogy feküdjenek le másokkal is.Mert a másikkal hosszabb lesz?Jobb lesz?1x-2x talán de most sem mindig rossz ugye?Miért kell egybõl skalpgyûjtésre buzdítani a fiatalokat? Szerintem is gyakorlás a tudás atyja.Ennyi.És tényleg nem mindig van orgazmusuk a nõknek.Ez köztudott.

Mit tegyek? Van egy gyerek aki egyszerűen nem bír mit tegyek, hogy valahogy jobb fej legyek nálla ő olyan laza típus.14/F

Legjobb válasz: Bár nem ismerem teljesen a hátteret de miért is kéne hogy megkedveljen? Talán hogyha ugrálnál körülötte mint egy palota pincsi megkedvelne.. de lássuk be ez igencsak egy undorító viselkedésforma szerintem. Legyél mindig önmagad és amiatt szeressenek az emberek ne játszd el azt hogy más vagy .

Bár nem ismerem teljesen a hátteret de miért is kéne hogy megkedveljen? Talán hogyha ugrálnál körülötte mint egy palota pincsi megkedvelne.. de lássuk be ez igencsak egy undorító viselkedésforma szerintem. Legyél mindig önmagad és amiatt szeressenek az emberek ne játszd el azt hogy más vagy .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!