Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, jobb (405 db)

14 éves vagyok és az egyik mellem nagyobb mint a másik. Szemmel is látható de nem olyan nagyon feltűnő. Miért van ez? Mit tegyek? Jobb kezes vagyok és a jobb mellem kisebb.

Legjobb válasz: majd utoléri a másik is lehet hogy egy nagyon minimális különbség marad benne de nagyjából egyformák lesznek nyugi

majd utoléri a másik is lehet hogy egy nagyon minimális különbség marad benne de nagyjából egyformák lesznek nyugi
genetika. A legtöbb nõnek nem egyforma. Még reménykedhetsz hogy behozza de lehet hogy marad valamennyi asszimetria. De hidd el tényleg szinte mindne nõnek van. Ha lesz egy párod aki szeret öt egyáltalán nem fogja zavarni nyugi.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Egy kicsi különbség mindig is lesz a melleid között. De mivel még évekig nõhetnek, ez a különbség csökkenni fog idõvel.
Szia! Én is 14 éves vagyok, velem is pont ez van.
Szia! Nyugi, semmi komoly, a nõknek/lányoknak általában a bal mellük nagyobb a jobbnál.

Segítség, mit tegyek? Jobb, ha szakítok?

Nemrég, még 1 hónapja se, összejöttem az egyik osztálytársammal. Õ nagyon szeret engem, de én nem érzek semmit, nem akarom tovább hitegetni. De ha szakítok, akkor összetörik, meg mindennap láthatom. Kaptam tőle ékszert, azt visszaadnám neki, hiszen így fer. Hogyan mondjam el neki?

Legjobb válasz: Üdvözletem! Én is jártam így, hogy összejöttem osztálytársammal és amígy Õ teljesen belém esett addig én nem igazán éreztem semmit iránta. 1 hónap után szakítottam s õszinte voltam vele. Megmondtam, hogy nem szeretem, nem vagyok belé szerelmes és nem akarom tovább hitegetni. Persze párszor újrakezdtük hátha, de nem ment. Szerintem jobb az õszinteség és mond neki, hogy nem szereted így hát vége. Én is erõsödtem azóta és a volt osztálytársam is már párkapcsolatban él szóval...!

Üdvözletem! Én is jártam így, hogy összejöttem osztálytársammal és amígy Õ teljesen belém esett addig én nem igazán éreztem semmit iránta. 1 hónap után szakítottam s õszinte voltam vele. Megmondtam, hogy nem szeretem, nem vagyok belé szerelmes és nem akarom tovább hitegetni. Persze párszor újrakezdtük hátha, de nem ment. Szerintem jobb az õszinteség és mond neki, hogy nem szereted így hát vége. Én is erõsödtem azóta és a volt osztálytársam is már párkapcsolatban él szóval...!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ.
Hát pont ezért nem lövünk házi nyúlra...

Mit tegyek? Jobb lenne ha elmennek valami egyetemista csajhoz tocskolni? Vagy varjam a nagy ot?

Mar volt nehany baratnom de jo ideje nem kurtam. Es mar marhara hianyzik.

Legjobb válasz: Az "ürgolyhók"ból idéznék: "[email protected] vagyok körülvéve"

Az "ürgolyhók"ból idéznék: "[email protected] vagyok körülvéve"
Kicsit sok itt az álszent, nemdebár?!
inkább keresd meg az ékezeteket a billentyûzeten.
Szerintem a Kittinek van igaza!
Ha ekkora lúzer vagy hogy nem tudsz csajt szerezni, akkor nem fogsz te semmilyen egyetemista lányt töcskölni, max. a jobb markodat. Ugyanis egyik sem fog leállni veled, hacsak nem szórod meg 50 rugóval.
Igen, itt mindenki a jobbik arcát mutatja (nem politikailag), mindenki okos, ügyes, nyitott, szép, közben meg macskákat rugdos, trehány és kakilás közben masztizik.
Ennél kiábrándítóbbat rég olvastam. Töcskölni, kúrtam... hát öregem neked a legjobb, ha prostit keresel, nekik nagyjából mindegy, milyen állatokkal akad össze.
Egyetemista csajhoz? Vizsgaidõszakban?
várjad Õ-t!
A kérdező hozzászólása: Rosszindulatu gyokerek :D

Mit tegyek jobb legyen nekem egyre jobban boldogtalanabb vagyok?

Azon is gondolkodom lehet jövő Május közepén az utolsó lesz hogy megtartom a születésnapomat. Semmi kedvem sincsen a 31. születésnapomat meg ünnepelni legszivsebben felakasztanám magamat ne éljem meg az idős koromat. Teljesen reménytelen az életem úgy érzem nekem soha nem lesz jobb az anyagi hátterem, soha nem lesznek baráti köreim sem barátom sem barátnőm. Sem partner kapcsolatom és ha egyszer csak egyedül maradok egy háztartásban, félek elöbb-utóbb fedél nélküli leszek mivel már a fogyatékkal élő embereket is küldik el a munkahelyekről. Nem élet számomra a jelenlegi életem 2 év múlvs úgyis 31 éves leszek. Semmilyen tehetségem sincsen amit tudnék az életemben befektetni. Mégis olyan gondolkodásom van mintha felsőokgatási végzettségel rendelkező szakember vagy szóvivő lennék pedig még Érettségim sincsen. Elegem van egyszerűen abból ennek ellenére még sem vagyok átlagos értelmi szintel rendelkező meg átlagon felüli értelmi szintel rendelkező egyén, mégsem mehetek lakótthonban mert túl jó képességű egy középsúlyosan értelmileg korlátozót embereknél. Utálok élni nem akarom megélje a nálam jóval idősebb hozzám tartozóm azt hogy nem lesz soha házastársam és gyermekem. Nem akarom megvárni azt amikor esetleg elérem azt a koromat amikor biológiai szinten sem lehet gyermekem. Nem szeretném ha megélné az érintett hozzám tartozóm ezt az életkoromat.

Legjobb válasz: Tenned kell érte ,hogy ne legyél boldogtalan. Mozdulj ki, legyél emberek között . Nagyon fiatal vagy még ,hogy eldobd az életedet. A mai világba egyre késõbb terveznek családot úgy ,hogy nem vagy lemaradva .

Tenned kell érte , hogy ne legyél boldogtalan. Mozdulj ki, legyél emberek között . Nagyon fiatal vagy még , hogy eldobd az életedet. A mai világba egyre késõbb terveznek családot úgy , hogy nem vagy lemaradva .
dugj egy jót és érezd jól magad.
sokan kijelentik azt h érzelmek nélkül...de az sosem tart sokáig...egy idõ után nem is sok idõ után..már elõtörnek az érzések mert emberek vagyunk és érzünk! Nem olyan biztos az h nem érez semmit!

A volt baratnom joban szeretne lenni velem. Miert? Mit tegyek? Jobb ha inkabb nem is beszelunk, vagy legyunk baratok?

Legjobb válasz: egy kicsit bõvebben is írhattál volna a dologról, de mostmár mind1 :D valószínûleg azért szeretne veled lenni, mert téged jobban szeret, mint a másik fiút. ha úgy gondolod, hogy megér mégegy próbát a kapcsolatotok, akkor mondj igent neki. de ha olyan dolog miatt szakítottatok annak idején, ami miatt úgy gondolod tuti nem mûködne a kapcsolatotok, szerintem felejtsd el õt. egy ideig ne keresd, ne írj neki üzenetet, ne is beszélj vele, amíg megemészti a dolgot. a lányoknak ez lassabban megy, tudom :S azután lehettek barátok is akár, mindent az idõ fog eldönteni. remélem jól döntesz! :)

egy kicsit bõvebben is írhattál volna a dologról, de mostmár mind1 :D valószínûleg azért szeretne veled lenni, mert téged jobban szeret, mint a másik fiút. ha úgy gondolod, hogy megér mégegy próbát a kapcsolatotok, akkor mondj igent neki. de ha olyan dolog miatt szakítottatok annak idején, ami miatt úgy gondolod tuti nem mûködne a kapcsolatotok, szerintem felejtsd el õt. egy ideig ne keresd, ne írj neki üzenetet, ne is beszélj vele, amíg megemészti a dolgot. a lányoknak ez lassabban megy, tudom :S azután lehettek barátok is akár, mindent az idõ fog eldönteni. remélem jól döntesz! :)
elõzõ vagyok ne haraguudj, félreértettem a kérdést :$:/ akkor az eredeti kérdésedre válaszolva szerintem itt is az idõ múlása fogja eldönteni, hogy barátok maradtok-e vagy megszakad-e a kapcsolat. de attól is függ, hogy te mit szeretnél. mi barátok maradtunk, és szerintem jól döntöttem, hogy akkor nem töröltem ki az életembõl, mert egy barátot kaptam cserébe..
Elõször is : Szerintem azért szeretne veled jóban lenni, mert még mindig jelentesz neki valamit (talán szeret). Esetleg ck nem akar haragban lenni veled... Mit tegyél? Amit te jónak látsz. A kapcsolatotok minõségétõl, a szakítástól is függ, h mi a jobb, mi lenne a jobb. Szerintem el fogod tudni dönteni. :)
A kérdező hozzászólása: 3evig tartott(jo volt).leheto legcsunyabban lett vege.aztan ossze jott az egyik legjobb baratommal. Ezek utan probal kozeledni hozzam!

Annyira fáj. Mit tegyek, hogy jobb legyen?

Meghalt a nagyapám, aki nem volt az igazi, de nagymamám férje volt, olyan sokat segített, és úgy szeretett, mintha a saját unokája lennék? Néha elfoglalom magam valamivel, és addig nem jut eszembe, de aztán megint csak nagyon nehéz. Egyszer?en nem tudom elhinni, hogy meghalt.

Legjobb válasz: Majd idõvel jobb lesz. Nekem 6 éve halt meg anyukám, akkor voltam 15 éves. Nagyon nehéz volt átvészelni, de már jobb. Ma már nem olyan égetõen fájó, hanem olyan "üresé érzés". Nem tudom jobban megfogalmazni. Tavaly szeptemberben aztán a nagypapám is meghalt. Megdöbbentem. Idõs volt már, de õ amolyan halhatatlan örökké fiatal nagyapa volt. Idõvel ez is jobb lesz. Részvétem és kitartás!

Majd idõvel jobb lesz. Nekem 6 éve halt meg anyukám, akkor voltam 15 éves. Nagyon nehéz volt átvészelni, de már jobb. Ma már nem olyan égetõen fájó, hanem olyan "üresé érzés". Nem tudom jobban megfogalmazni. Tavaly szeptemberben aztán a nagypapám is meghalt. Megdöbbentem. Idõs volt már, de õ amolyan halhatatlan örökké fiatal nagyapa volt. Idõvel ez is jobb lesz. Részvétem és kitartás!
Tudom, fura ötlet, de ilyenkor az ottmaradt családtagokkal kell erõsíteni a kapcsolatot. Az elmúlás nálam mindig ezt hozta elõ, hogy körülnézem, kivel kéne a rokonok közül beszélnem, hogy ha még egyszer haláleset forog fenn, senkivel se legyek haragban, stb... és ezzel együtt a gyászodat is könnyebben dolgozod fel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Tudom, hogy jobb így neki, mert nem szenvedett, és gyorsan történt. Most 13 éves vagyok. 1. Részvétem az anyukád miatt, nagyon sajnálom.
Elsõ vagyok. Köszönöm, aranyos vagy. :) Remélem te is megnyugszol majd lassan. Hidd el tényleg az idõ fogja ezt "megoldani".

Kézilabda kapus vagyok de nem rég óta heti 3 edzésem van, de ez nekem valamiért kevés mert keveset foglalkoznak "csak velem " szeretnék még jobb lenni! Mit tegyek hogy jobb legyek?

Legjobb válasz: Szia! :) átérzem gondotat,mert szerény személyem is a kapuban tevékenykedik. én azt javaslom,hogy kérd meg az edzõt/csapattársad,hogy dobáljanak neked bemelegítés után.elõsször lentre,majd fentre.egyszer jobbra majd balra..felváltva. nyújts sokat,és nézz youtubeon kapus edzást.ott van néhány gyakorlat amivel fejlesztheted magad

Szia! :) átérzem gondotat, mert szerény személyem is a kapuban tevékenykedik. én azt javaslom, hogy kérd meg az edzõt/csapattársad, hogy dobáljanak neked bemelegítés után.elõsször lentre, majd fentre.egyszer jobbra majd balra..felváltva. nyújts sokat, és nézz youtubeon kapus edzást.ott van néhány gyakorlat amivel fejlesztheted magad
Szia, nálunk alapból úgy van hogy megvolt a bemelegítés és elkezdünk kapura dobni mégpedig úgy hogy ha az elõtted lévõ lábhoz akkor te kézhez dobsz.Illetve ha balra akkor jobbra és a kapus közben kivédi.Nekünk jó mert gyakoroljuk a dobást, õ pedig a kivédést.

Mit tegyek, hogy a jobb vállamban elmujon a ropogás? Mi a legjobb módszer vagy mit tegyek, hogy elmuljon?

Nagyon zavar, nagyon hangosan és egyre gyakrabban ropog. Kérlek segitsetek!!!!!

Legjobb válasz: Reumatológiára menj el egy vizsgálatra.

Reumatológiára menj el egy vizsgálatra.

Igaz az hogy az szivás aztán meghalunk? "life is suck and die" Mit tegyek hogy ne érezzem at jobb lenne a vilg nélkülem? (öngyilkosság gondolata foglalkoztat). Mit tegyek hogy ne legyek depis?

GYOGYSZEREKET NE IRJATOK,INKÁBB VALAMI KONKRÉTABBAT. MUTERÉKKAL INKÁB NEM BESZÉLEK MERT NEM TUDOK VELÜK IENRÕL BESZÉLNI.

Legjobb válasz: Mi a depressziód oka?

Mi a depressziód oka?
A kérdező hozzászólása: PISZKÁLÓDÁS, VEREKEDÉS AZ ISKOLÁBAN. KIBOTRAM A 8.OSZTÁLY VÉGÉT DE SZAKKÖZÉPBE FOLYTATÓDIK CSAK DURVÁÁBBAN
A kérdező hozzászólása: i give up
Figyelj, jobb lenne ha szólnál anyudéknak, és mindent õszintén elmondanál nekik.Hidd el hogy jobb lesz! Nekünk is van a rokonságba egy srác, teljesen depis lett az örökös piszkálódások miatt, és elmondta otthon, és átment egy másik suliba ahol senkit sem ismert, és ott jobb volt. Ne szégyelld elmondani, hiszen gyerek vagy még, és a szülõk azért vannak hogy segítsenek, ez nem szégyen!! Ugyanabba a suliba mégy ahova azok a kölkök akik nem bírnak magukkal? Egyébként ez a 14-16 éves korszak elég nehéz idõszak egy fiú életében, valaki könnyebben éli meg, valaki nehezebben, de azt sürgõsen felejtsd el h a világ jobb lenne nélküled, ez baromság!! És tarts ki, hidd el h pár év mulva mosolyogva gondolsz majd vissza erre az idõszakra! Addigis: Szólj anyudnak errõl, (vagy apudnak, akivel inkább bizalmas viszonyban vagy) Fel a fejjel, szorítok neked!!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!