Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, izmos, (21 db)

feltételezem te is meleg vagy ha ez kérdéses... az izmost amúgy miért kell megemlíteni?
A lényeg gondolom azon van, hogy izmos vagy. :D
Fu de meleg van
Háát, ha nem vagy te is meleg, mondd meg neki, ami ugyan rossz lesz neki, de attól még ez van. Sajnos sok olyan srác van akiért a fiuk/lányok megvesznek, de csak egyiké lehet, és a természet már elõre "behuzalozta" a lehetõségeket.. Az izmosság is részletkérdés, mert nem minden melegnek jön be az. Egy 39 éves, magányos meleg..
hova jártok???:P te is meleg vagy?
Most komolyan az izmos jelzõ-t minek kellett odarakni ! jajj te jó milyen emberek vannak itt.
Miért írtad le h nézel ki? Amúgy a kérdés h mihez van keved. Ha bi vagy csapj bele vele. Nem gáz az! Csak tisztázd, hogy nem érzelmi alapon akarod...
F/21/izmos Szerintem te ismerkedési céllal írtad ezt ki, nagyoon szar vagy:DDD Ha nem, akkor nem értem mi köze a kérdéshez hogy 21éves izmost vagy:D
Ha esetleg vissza tévedne a 'jó útra' , szívesen várom. ;) 18 L
sz0pd le.
Te is meleg vagy? Mert ha igen, és neked is szimpatikus, akkor legyetek együtt. De ha nem vagy meleg, akkor ezt mondd el neki, meg azt is, hogy köztetek nem lehet soha semmi, csak barátság.
Ha nem vagy meleg akkor egyértelmû. Közlöd vele, hogy "bocsi cimbi ez nem fog összejönni, sajnálom". Aztán nem ártana megdumálni, hogy innentõl mi legyen a barátsággal, mert ha õ beléd esett, te meg nem viszonzod, úgy szar dolog egy társaságban lenni, és ez nem segíti, hogy túljusson rajtad. Szerintem. Szóval ezt a részét nem ártana megbeszélni, hogy mi legyen. Aztán ez még nem kell, hogy a barátság végét jelentse, de lehet egy ideig nem kéne együtt tölteni az idõtöket.

13 evesen. Mit tegyek hogy jo alakom legyen? Kocka has, izmos kez?

Legjobb válasz: Ilyen fiatalon még(is) végezd a fegyencedzést. Szerezd meg könyvben vagy töltsd le netrõl. És izmos kar! Nem kéz.:)

Ilyen fiatalon még(is) végezd a fegyencedzést. Szerezd meg könyvben vagy töltsd le netrõl. És izmos kar! Nem kéz.:)
"Sajnos az ujjaidra erõsítõgyakorlatokat nem tudok ajánlani" Én igen, hetek óta gyógytornászhoz járok vele :) Amúgy nem ártana tudni, hogy a kedves 13 éves kérdezõ fiú-e, avagy leány.
Az intelligenciahányadosodból következtetve semmit ne tegyél. Elõször is, kedves "anonymus" tanulj meg olvasni. Gondolom nem egy emlékmûre gondoltál, hanem az Anonymousra. Ajánlok egy olvasószemüveget. A második pedig, hogy miért pont a kezedet szeretnéd erõsíteni? A kezedrõl találsz képet a Google-n. Nézd meg szépen mi a kezed. Sajnos az ujjaidra erõsítõgyakorlatokat nem tudok ajánlani. Ha a karodra gondoltál, akkor írd azt.
kedves 2. Te z intelligenciahányadosod is magas lehet, ha egy kezdõ és még tudatlan , ráadásul 13 éves gyereket oktatsz ki. Kíváncsi lennék a Te edzettségi szintedre. Egyébként ha kifejezetten kézre szeretne erõsíteni, ott van a marokerõsítõ. Montez normálisan kijavította , hogy lehet hogy karra gondolt.
A kérdező hozzászólása: jolvan...tényleg elrontottam és kéz helyett kar-t kellet volna irjak bocsi....amugy 1 válaszolo köszönöm szépen
A kérdező hozzászólása: fiu vagyok :)
Mennyire kellene még izmosnak lenni, ha napi másfél óra edzés eredménye sem elég?
Szóval 18 és 21 éves kor között, véletlenül elírtam az elõbb.
Akkor a korod miatt van: 14 évesen még javában fejlõdésben vagy, tombolnak a hormonok. Ebben a korban a tinilányok 99%-án van úgynevezett "bébiháj" ami a fejlõdés befejeztével 818 és 21 éves kor között) magától eltûnik.
A kérdező hozzászólása: egészségesen kajálok. sali, zöldség, gyümölcs, hús, tojás, tejtermékek.
Igaza van az egyik válaszolónak: a testzsír arány miatt van vagy nincs valakinek kockahasa. Hiába vagy vékony, ha egyszer nem olyat eszel, ami egészséges lenne. Szomszé dlány 170 cm és 50 kg, egy pálcika és mégis narancsbõrös a feneke, ugyanis saját bevallása szerint a Nesquick kakaóba is még plusz 3 kanál cukrot tesz. Szóval a helytelen táplálkozás miatt van a narancsbõr is és nem a túlsúly miatt. Amúgy nõknél tényleg full gusztustalan a kockahas. Jelentkezz egy edzõterembe, hogy nõi testépítõbajnok szeretnél lenni, õk tudni fogják, hogy mit tegyél.
A kérdező hozzászólása: 13:00: kötelezõ nekünk edzés mellett erõsítõ edzésekre járnunk, és a város legjobb erõnléti edzõjét kaptuk, és azokat a feladatokat is csinálom nem csak a felülést de még sem kocka a hasam.
Hát, valóban egészen finoman undorító egy lányon a kockahas, de ha neked ez kell... úgfy tûnik, nem vagy tisztában azzal, hogy az mitõl alakul ki. Ugyanis alig kell hozzá erõsíteni. Ha most nincs kockahasad, akkro bármennyit is erõsíthetsz, csak attól nem lesz. Az alacsony testzsíraránytól látszódnak a kockák a hason. Viszont 50 kg-ból már nem nagyonb tudsz Te sehova sem fogyni, és ha nem akarsz lapos segget és mellet, akkor ne is nagyob erõltesd. Fõleg nem 14 évesen.
Azért nem segít, mert a felülés sz*t se ér. Keress egy ezdõt, fizess neki 1-2 órát, amíg megmutatja a gyakorlatokat, aztán eddz egyedül.
A kérdező hozzászólása: tudom a legtöbb lánynak nem tetszik, de kocka hasat szeretnék.
A kérdező hozzászólása: az klassz, köszii:)


Mit tegyek, ha túl izmos a lábam?

Izmos a vádlim, de fogyni szeretnék bel?le.Tegnap tornáztam egy jó órát és este nagyon lreztem,hogy még vastagabb lett, nagyon elkeseredtem,mert így is elég izmos a vádlim,és még nagyon rövid, és már nagyon vastag...annyira el vagyok keseredve, nem tudom mit tegyek,mert nagyon szeretném,ha vékonyabb lenne a lábam, mert pl ah kimegyek az utcára, akaratlanul is azt látom meg,hogy máásoknak milyen hosszú és vékony lába van...

Legjobb válasz: en is szeretnem tudni mert hasonlo problemaval kuzdok.....bar ha en fogyok akkor lemegy mindenhonnan kicsit....az allando fogyokura torna miatt nekem is izmos a vadlim pedig amugy szep labam lenne h nem lenne rajtam 15 kg sulyfolosleg....en azt vettem eszre h ha kevesebbet eszek akkor azert onnan is fogyok...persze jo lenne ha valaki tudna adni valami tuti tippet, vagy tornagyakorlatot ami kifejezetten vadlibol fogyaszt

en is szeretnem tudni mert hasonlo problemaval kuzdok.....bar ha en fogyok akkor lemegy mindenhonnan kicsit....az allando fogyokura torna miatt nekem is izmos a vadlim pedig amugy szep labam lenne h nem lenne rajtam 15 kg sulyfolosleg....en azt vettem eszre h ha kevesebbet eszek akkor azert onnan is fogyok...persze jo lenne ha valaki tudna adni valami tuti tippet, vagy tornagyakorlatot ami kifejezetten vadlibol fogyaszt
Szerintem ha tornázol, akkor hanyagold a láberõsítést és akkor csökkeni fog az izom a lábadon, és vékonyabb is lesz! :) SOk sikert!
Ülj sokat a gép elõtt :D Vagy bárhol :) Most ezt ne úgy értsd, hogy kezdj el tesznye lenni, mert akkor meghízol, de érted... Ne használd túl gyakran a lábaid. Saját tapasztalatomból írom!
Nekem is mindig izmos vádlim volt, oda sose híztam, csak izmosodtam. Terhesen pláne, a súly miatt. De ment le belõle most az elmúlt fél évben, mert én sose izmos akartam lenni, hanem vékony. Tornánál kerültem azokat a gyakorlatokat, amik a lábat dolgoztatják meg, ezen kívül az étkezésnél a legnagyobb hangsúlyt a zöldségek kapják, a húst minimálisra csökkentettem.
Norbi Update TV - Van öt perced? - 1. rész

Mit tegyek, ha izmos, lapos hasat szeretnék?

Olyat, amilyet nem kell kicsit sem behúzni, mert már önmagában szép, izmos, lapos. Ja, és fél éve szültem, tehát most nincs a legjobb formában.

Legjobb válasz: felülés felülés felülés. külömbözö felülések vanna, láb felhúzós, egyik lábbal csak, aztán balra jobbra. na az izmosít.

felülés felülés felülés. külömbözö felülések vanna, láb felhúzós, egyik lábbal csak, aztán balra jobbra. na az izmosít.
kell fitneszkubokba jarni.hasizom gyakorlatokat meg effeleket kell csinalni.az elejen nehez de utanna belejosz.csak kitartas kell hozza meg turelem.es ne add fell ha nem sikerulne.
amennyiben nicns felesleged, akkor hasprés, lábemelés, hasonlók. ha van felesleg is, akkor kombinálni kell aerobbal (bringa, ütemes gyaloglás...)

Túl vastag (izmos) a vádlim, mit tegyek "ellene"?

Régen sokat sportoltam de egészségügyi okokbol pár éve abba kellett hagynom és most ugy látam h a sok sport miatt tul izmos a vádlim, nem igazán n?ies,mármár férfiasnak látom és nagyon szomorú vagyok miatta. lehet ez elen tenni vmit? mondjátok h lehet léygszi:(

Legjobb válasz: mikor sportoltál, utána nyújtottál is? mert az segít. nyújtja az izmokat.

mikor sportoltál, utána nyújtottál is? mert az segít. nyújtja az izmokat.
könnyen el lehet dönteni hogy zsír vagy izom. rakj be egy képet a vádlidról, lehetõleg két oldalról, és mindkettõn legyen teljesen befeszítve!
Hát az tuti nem zsír ekkora súllyal. Látszanak az izomrostok ha megfeszíted? Élesen elválik a lábadtól ilyenkor? Mert ha igen, akkor az nem zsír. Egyébként szerintem pont, hogy pár kilót fel kéne szedned. Szépen eltakarná egy minimális zsírréteg az izmokat, és hidd el, egy feszes vádli nagyon szép tud lenni.
A kérdező hozzászólása: jó, akkor vegyük h zsir (bár mégegyszer mondom, sztem biztos h nem az, látszik rajta, erõs, feszes... ha befeszitem vagy csak ha simán lábujjhegyre állok akkor is látszanak az izmaim... azért ennyi év munkája csak nem tûnik el... na mindegy, persze lehet h nektek van igazatok) szoval akkor mit tegyek ha ez tényleg zsir? hogy tûntessem el??
figyelj, akkor gondolkozz. 2 dolog lehet, ha a sportolás abahagyása után (="az elõtt") nem volt ilyen. 1. ) ez mégiscsak zsír, és nem izom. Mivel ha nem sportolsz, ugyan mégis mitõl nõne az izmod? Nem hogy nem nõ, de mégcsak stagnálni sem stagnál, mivel az x terhelés hatására felépült izom egy y<x terhelés hatására lebomlik. 2. ) ez mégiscsak genetika, és ebben a korban indult meg a fejlõdésed
A kérdező hozzászólása: de azelõtt nem volt ilyen...
genetikai adottság! Szokj, hozzá hogy izmos a vádlid! Nem a balettól lett izmos...
A kérdező hozzászólása: nem hinném h zsiros 175 cm vagyok és 50kilo, de van amikor 49. szoval, nem, nem zsir:D meg mondom sokat sportoltam. de leirnád kérlek hogy hogy tudnám akkor eltüntetni?:S megtennéd h mindkét verzio leirod (zsiros-izmos vádli). nagyon örülnék!
http://i41.tinypic.com/20szo88.jpg Amennyiben ilyen a vádlid, tehát látszik hogy a bokádnál lényegesen vékonyabb, akkor igaz, amit leírtál. Én viszont úgy gondolom, hogy te szimplán kevered, mert zsíros a vádlid, és korántsem az a gond, hogy olyan nagyon izmos lenne! Egyébként persze, mindkét eset ellen lehet tenni, csak jobb neked az, ha a zsírt kell lepucolni onnan, mintha az izmot..
Ezen nem igazán lehet segíteni . Vastagítani lehet , vékonyítani nem nagyon .
A kérdező hozzászólása: hát mivel jazz balettoztam is ezért igen, nyújtottam, bár lehet h nem eleget.... miért, szted ha most elkezdenék nyujatni az segitene?
A kérdező hozzászólása: nem tudom h kell ide képet berakni. leirnátok nekem mindkét verzionál h hogy lehet eltûntetni? lééégyszii
minden megcsinálod és normálisan?
A minimális fáradtság a baj. Annyit csinálj, hogy már egyet se bírj pihenés nélkül megcsinálni. Aztán kis pihenés után megint. Mikor már csak egyet birsz egyszerre, olyan fáradt vagy akkor lesz hatása. Ugyanis az izmokat ki kell fárasztani, akkor fognak nõni.
A kérdező hozzászólása: Értem köszi! :)
A dolog alkati kérdés is, lehet, hogy egyszerûen nem vagy szálkás. Sokat segítenek ilyenkor a táplálékkiegészítõk (de azért én személyesen ezt nem ajánlom), és jogos a mégtöbb torna. Egyébként ha jó az izomzatod, az zsírpárna alatt is érzõdik, és ha ágybakerülsz egy nõvel, garantáltan érezni fogja. Nem utolsósorban esetleg kiröhögheted, ha valaki hasbavág...
A kérdező hozzászólása: Azért ágyba nemigen kerülnék, nõvel, tekintve, hogy én is az vagyok... :)
Akkor elég kafa az a 120 felülés! Barátnõmtõl eltekintve keveset ismerek, akinek így menne...
Nem azon múlik hány felülést csinálsz, ne erõltesd, csak leterheled a derekad, hátad, satöbbid. Valószínû hogy ilyen alkat vagy (persze ha nem vagy túlsúlyos). Biztosra veszem hogy kõkemény kockás hasizmaid vannak, csak ott a párnázás rajta. Ha nõ vagy: a kockás has nem szép, a domború has nõiesebb, indiában egyenesen elvárás. Ha férfi vagy: a mackós a divat. Ezen kívül kényelmesebb ha ki van párnázva a másik.
Ne is törõdj vele :) Én anno még pár éve napi 250 felülést csináltam egyhuzamban, én se fáradtam el, de nem volt semmi eredménye, így hát abbahagytam... Amúgy se hájas a hasam, csak egy pici zsírpárnácska van ott, megpróbáltam, nem ment. Aztán rájöttem, hogy a Rubint Réka-féle kockás has nem is szép egy nõnél :) Meg a võlegényemnek is így tetszem. Egyszóval: alkati kérdés, nem tudunk vele mit csinálni...

Hogy tudnék gyorsan kockás hasat faragni a hasambol? Sovány vagyok, de a hasamon van egy kis plusz ami le kellene adjak, csak nem tudom hogy tudnek gyorsan leadni. Mindenhol elegge izmos vagyok csak a hasamon nem, mit tegyek?

Legjobb válasz: Zsírt szálkásító diétával és aerob edzésekkel tudsz leadni, de mindenhonnan megy le, nem csak hasról. Nem lehet célzottan fogyni.

Zsírt szálkásító diétával és aerob edzésekkel tudsz leadni, de mindenhonnan megy le, nem csak hasról. Nem lehet célzottan fogyni.
De miért kell gyorsan?
Fegyencedzés
A kérdező hozzászólása: Azert hogy kicsit erjem utol a tobbi testreszem fejledeset a hasammal, mert az lemaradt... A sok ugralas es a napi 2500 m szaladassal sikerulhet?
Ugrálás meg szaladás? Te jó Isten!
A kérdező hozzászólása: A szaladas, az biztos hogyha hosszu tavon csinalod, az ugralas nem tudom... Ezert kellene tanacs! Nem vagyok városi hogy menjek konditerembe, csak egy kis izomzatot szeretnek magamra, nem akarok testepito lenni csak kicsit akarok tetszeni a lanyoknak, ennyi. Ezert kellene a tanacs...

Hájas vagyok, és izmos szeretnék lenni, mit tegyek?

Férfi vagyok,20 éves, kb.180 cm magas vagyok és úgy 100 kg a súlyom ami sajnos zsír. Tehát leszeretném dobni magamról ezt a zsírréteget és izmokat szeretnék a helyükre. Tehát konkrétan nem a súlyommal van a bajom mert nekem az tökéletesen megfelelne ha 100 kg lennék csak nem zsírral hanem izommal.100 kg-os zsíros emberből hogyan faraghatnék egy 90-100 kg-os izmos embert? Kitartó leszek, tudom hogy rengeteget kell tennem érte és nem adom majd fel. Lényeges hogy pénzem nem nagyon van tehát semmilyen szert nem tudok szedni, de nem is akarnék szedni semmit még ha lenne is rá pénzem. Ebből adódik konditeremre sincs pénzem, sem luxus kajákra vagy étrend kiegészítőkre, viszont itthon van egy 20 kg-os kar súlykészletem (súlyzó) ami a segítségemre lehet. Milyen ételeket kerüljek, mit egyek legfőképp, milyen gyakorlatokat végezzek stb?

Legjobb válasz: Én 174/62 vagyok, és nem tudok úgy hármat kattintani, hogy egy ne fogyós, vagy kondis reklám legyen.

Én 174/62 vagyok, és nem tudok úgy hármat kattintani, hogy egy ne fogyós, vagy kondis reklám legyen.
ilyen adatokkal, ilyen lehetõségek mellett inkább az egészséges élet, az egészséges testzsír%, egy átlagos sportos külalak legyen a célod. a fegyencedzést kezd el, mellé heti 4-5x bringázz egy órát, étrendben meg szálkásító diéta, kb 30 kilót adj le.

Van egy Férfi 20 30 éves körül van és nekem bejön de én 15 vagyok és szemezget velem ez nem gáz? De tetszik is a hapsi mert izmos kék szemű de nem tudom mit tegyek.

Legjobb válasz: Próbálkozz a korosztályodból! Nem normális, ha egy felnõtt férfi egy 15 évessel szemezget...tuti, hogy az ilyen defektes!

Próbálkozz a korosztályodból! Nem normális, ha egy felnõtt férfi egy 15 évessel szemezget...tuti, hogy az ilyen defektes!
Most 20 vagy 30 éves? Nem mindegy. De egyébként igen, gáz!
Elõször ezt akartam tanácsolni, csak gondoltam neked ciki lenne esetleg...de az a legjobb megoldás, ha szólsz a szüleidnek, minél elõbb!
A kérdező hozzászólása: Hát jó megpróbálok úgy ülni de már amúgy próbáltam de akkor meg mellém állt! :( lehet inkább szólok a szüleimnek!:(
Én a helyedben szólnék a srácnak akivel dumálni szoktam, hogy menjünk-jöjjünk együtt, a pasit meg felejtsd el és ülj úgy, hogy ne lásson!!!
A kérdező hozzászólása: Minden reggel a buszon van kivéve ha nem megy dolgozni gondolom.Igen suliba megyek.Hát vannak ott lányok a suliból de nem barátkoznak velem nagyon ugyhogy nem nagyon szoktam beszélgetni velük de van egy fiú azzal NÉH szoktam csak reggel beszélni de akk a buszon végig melletem van .Hát olyan megkívántalak szexis nézés ez mert már volt egy barátom még alsóban na jó tudom alsóban de megtudom külömböztetni ezt a nézést tehát olyan nézés hogy nem akar tõlem semmit de néz mintha tetszenék neki de mondom idõsebbnek nézek ki lehet ezért kb 19 évesnek nézek ki szal.. :=/
Ha nem pedomaci, akkor úgyis tojni fog rád. Ha meg az, akkor...
És minden alkalommal együtt buszoztok vagy csak néha összefuttok? Suliba mész ilyenkor? Egyedül? Ha egyedül mész, akkor jobb lenne valakihez csapódni, osztálytársakhoz pl. és együtt menni. Ha csak néha összefutsz vele, akkor nem kell agyonaggódni szerintem, biztos véletlen. Egyébként mégis hogyan néz? Ne viszonozd a szemezést!
A kérdező hozzászólása: a buszon az ilyen forgó részénél áll én meg ugye elõtte vannak ülõhelyek ott ülök.
Hát de, az elég gáz! Pontosan hol szoktál találkozni vele?
A kérdező hozzászólása: Akkor kerülöm de az a fura ide sem jön szerencsére csak szemébõl látom hogy figyel de semmi csak figyel de nem kéne szólnom valakinek hátha elfajul a dolog ha pl megfigyeli hol lakok vagy valakit elküld az már gondolom gáz. nem? :(
Maradjon a szemezés, még fiatal vagy egy idõsebb palihoz.Sajnos nem csak beszélgetni szeretne ez a korosztály.
A kérdező hozzászólása: De azt érzem hogy bejövök neki mert én mondjuk többnek nézek ki a koromnál lehet azt hiszi középsulis vagyok már de mindegy csak mintha akarna valamit.....:/
:D kiröhögne, ne is menj oda.
A kérdező hozzászólása: inkább 28 éves majdnem 30 a KINÉZET ALAPJÁN MERT NEM MEGYEK ODA HOZZÁ.
A kérdező hozzászólása: Akkor szólok nekik. Köszönöm akik kommenteltek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!