Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, izmos, (23 db)

feltételezem te is meleg vagy ha ez kérdéses... az izmost amúgy miért kell megemlíteni?
A lényeg gondolom azon van, hogy izmos vagy. :D
Fu de meleg van
Háát, ha nem vagy te is meleg, mondd meg neki, ami ugyan rossz lesz neki, de attól még ez van. Sajnos sok olyan srác van akiért a fiuk/lányok megvesznek, de csak egyiké lehet, és a természet már elõre "behuzalozta" a lehetõségeket.. Az izmosság is részletkérdés, mert nem minden melegnek jön be az. Egy 39 éves, magányos meleg..
hova jártok???:P te is meleg vagy?
Most komolyan az izmos jelzõ-t minek kellett odarakni ! jajj te jó milyen emberek vannak itt.
Miért írtad le h nézel ki? Amúgy a kérdés h mihez van keved. Ha bi vagy csapj bele vele. Nem gáz az! Csak tisztázd, hogy nem érzelmi alapon akarod...
F/21/izmos Szerintem te ismerkedési céllal írtad ezt ki, nagyoon szar vagy:DDD Ha nem, akkor nem értem mi köze a kérdéshez hogy 21éves izmost vagy:D
Ha esetleg vissza tévedne a 'jó útra' , szívesen várom. ;) 18 L
sz0pd le.
Te is meleg vagy? Mert ha igen, és neked is szimpatikus, akkor legyetek együtt. De ha nem vagy meleg, akkor ezt mondd el neki, meg azt is, hogy köztetek nem lehet soha semmi, csak barátság.
Ha nem vagy meleg akkor egyértelmû. Közlöd vele, hogy "bocsi cimbi ez nem fog összejönni, sajnálom". Aztán nem ártana megdumálni, hogy innentõl mi legyen a barátsággal, mert ha õ beléd esett, te meg nem viszonzod, úgy szar dolog egy társaságban lenni, és ez nem segíti, hogy túljusson rajtad. Szerintem. Szóval ezt a részét nem ártana megbeszélni, hogy mi legyen. Aztán ez még nem kell, hogy a barátság végét jelentse, de lehet egy ideig nem kéne együtt tölteni az idõtöket.

13 evesen. Mit tegyek hogy jo alakom legyen? Kocka has, izmos kez?

Legjobb válasz: Ilyen fiatalon még(is) végezd a fegyencedzést. Szerezd meg könyvben vagy töltsd le netrõl. És izmos kar! Nem kéz.:)

Ilyen fiatalon még(is) végezd a fegyencedzést. Szerezd meg könyvben vagy töltsd le netrõl. És izmos kar! Nem kéz.:)
"Sajnos az ujjaidra erõsítõgyakorlatokat nem tudok ajánlani" Én igen, hetek óta gyógytornászhoz járok vele :) Amúgy nem ártana tudni, hogy a kedves 13 éves kérdezõ fiú-e, avagy leány.
Az intelligenciahányadosodból következtetve semmit ne tegyél. Elõször is, kedves "anonymus" tanulj meg olvasni. Gondolom nem egy emlékmûre gondoltál, hanem az Anonymousra. Ajánlok egy olvasószemüveget. A második pedig, hogy miért pont a kezedet szeretnéd erõsíteni? A kezedrõl találsz képet a Google-n. Nézd meg szépen mi a kezed. Sajnos az ujjaidra erõsítõgyakorlatokat nem tudok ajánlani. Ha a karodra gondoltál, akkor írd azt.
kedves 2. Te z intelligenciahányadosod is magas lehet, ha egy kezdõ és még tudatlan , ráadásul 13 éves gyereket oktatsz ki. Kíváncsi lennék a Te edzettségi szintedre. Egyébként ha kifejezetten kézre szeretne erõsíteni, ott van a marokerõsítõ. Montez normálisan kijavította , hogy lehet hogy karra gondolt.
A kérdező hozzászólása: jolvan...tényleg elrontottam és kéz helyett kar-t kellet volna irjak bocsi....amugy 1 válaszolo köszönöm szépen
A kérdező hozzászólása: fiu vagyok :)
Mennyire kellene még izmosnak lenni, ha napi másfél óra edzés eredménye sem elég?
Szóval 18 és 21 éves kor között, véletlenül elírtam az elõbb.
Akkor a korod miatt van: 14 évesen még javában fejlõdésben vagy, tombolnak a hormonok. Ebben a korban a tinilányok 99%-án van úgynevezett "bébiháj" ami a fejlõdés befejeztével 818 és 21 éves kor között) magától eltûnik.
A kérdező hozzászólása: egészségesen kajálok. sali, zöldség, gyümölcs, hús, tojás, tejtermékek.
Igaza van az egyik válaszolónak: a testzsír arány miatt van vagy nincs valakinek kockahasa. Hiába vagy vékony, ha egyszer nem olyat eszel, ami egészséges lenne. Szomszé dlány 170 cm és 50 kg, egy pálcika és mégis narancsbõrös a feneke, ugyanis saját bevallása szerint a Nesquick kakaóba is még plusz 3 kanál cukrot tesz. Szóval a helytelen táplálkozás miatt van a narancsbõr is és nem a túlsúly miatt. Amúgy nõknél tényleg full gusztustalan a kockahas. Jelentkezz egy edzõterembe, hogy nõi testépítõbajnok szeretnél lenni, õk tudni fogják, hogy mit tegyél.
A kérdező hozzászólása: 13:00: kötelezõ nekünk edzés mellett erõsítõ edzésekre járnunk, és a város legjobb erõnléti edzõjét kaptuk, és azokat a feladatokat is csinálom nem csak a felülést de még sem kocka a hasam.
Hát, valóban egészen finoman undorító egy lányon a kockahas, de ha neked ez kell... úgfy tûnik, nem vagy tisztában azzal, hogy az mitõl alakul ki. Ugyanis alig kell hozzá erõsíteni. Ha most nincs kockahasad, akkro bármennyit is erõsíthetsz, csak attól nem lesz. Az alacsony testzsíraránytól látszódnak a kockák a hason. Viszont 50 kg-ból már nem nagyonb tudsz Te sehova sem fogyni, és ha nem akarsz lapos segget és mellet, akkor ne is nagyob erõltesd. Fõleg nem 14 évesen.
Azért nem segít, mert a felülés sz*t se ér. Keress egy ezdõt, fizess neki 1-2 órát, amíg megmutatja a gyakorlatokat, aztán eddz egyedül.
A kérdező hozzászólása: tudom a legtöbb lánynak nem tetszik, de kocka hasat szeretnék.
A kérdező hozzászólása: az klassz, köszii:)


Mit tegyek, ha túl izmos a lábam?

Izmos a vádlim, de fogyni szeretnék bel?le.Tegnap tornáztam egy jó órát és este nagyon lreztem,hogy még vastagabb lett, nagyon elkeseredtem,mert így is elég izmos a vádlim,és még nagyon rövid, és már nagyon vastag...annyira el vagyok keseredve, nem tudom mit tegyek,mert nagyon szeretném,ha vékonyabb lenne a lábam, mert pl ah kimegyek az utcára, akaratlanul is azt látom meg,hogy máásoknak milyen hosszú és vékony lába van...

Legjobb válasz: en is szeretnem tudni mert hasonlo problemaval kuzdok.....bar ha en fogyok akkor lemegy mindenhonnan kicsit....az allando fogyokura torna miatt nekem is izmos a vadlim pedig amugy szep labam lenne h nem lenne rajtam 15 kg sulyfolosleg....en azt vettem eszre h ha kevesebbet eszek akkor azert onnan is fogyok...persze jo lenne ha valaki tudna adni valami tuti tippet, vagy tornagyakorlatot ami kifejezetten vadlibol fogyaszt

en is szeretnem tudni mert hasonlo problemaval kuzdok.....bar ha en fogyok akkor lemegy mindenhonnan kicsit....az allando fogyokura torna miatt nekem is izmos a vadlim pedig amugy szep labam lenne h nem lenne rajtam 15 kg sulyfolosleg....en azt vettem eszre h ha kevesebbet eszek akkor azert onnan is fogyok...persze jo lenne ha valaki tudna adni valami tuti tippet, vagy tornagyakorlatot ami kifejezetten vadlibol fogyaszt
Szerintem ha tornázol, akkor hanyagold a láberõsítést és akkor csökkeni fog az izom a lábadon, és vékonyabb is lesz! :) SOk sikert!
Ülj sokat a gép elõtt :D Vagy bárhol :) Most ezt ne úgy értsd, hogy kezdj el tesznye lenni, mert akkor meghízol, de érted... Ne használd túl gyakran a lábaid. Saját tapasztalatomból írom!
Nekem is mindig izmos vádlim volt, oda sose híztam, csak izmosodtam. Terhesen pláne, a súly miatt. De ment le belõle most az elmúlt fél évben, mert én sose izmos akartam lenni, hanem vékony. Tornánál kerültem azokat a gyakorlatokat, amik a lábat dolgoztatják meg, ezen kívül az étkezésnél a legnagyobb hangsúlyt a zöldségek kapják, a húst minimálisra csökkentettem.
Norbi Update TV - Van öt perced? - 1. rész

Mit tegyek, ha izmos, lapos hasat szeretnék?

Olyat, amilyet nem kell kicsit sem behúzni, mert már önmagában szép, izmos, lapos. Ja, és fél éve szültem, tehát most nincs a legjobb formában.

Legjobb válasz: felülés felülés felülés. külömbözö felülések vanna, láb felhúzós, egyik lábbal csak, aztán balra jobbra. na az izmosít.

felülés felülés felülés. külömbözö felülések vanna, láb felhúzós, egyik lábbal csak, aztán balra jobbra. na az izmosít.
kell fitneszkubokba jarni.hasizom gyakorlatokat meg effeleket kell csinalni.az elejen nehez de utanna belejosz.csak kitartas kell hozza meg turelem.es ne add fell ha nem sikerulne.
amennyiben nicns felesleged, akkor hasprés, lábemelés, hasonlók. ha van felesleg is, akkor kombinálni kell aerobbal (bringa, ütemes gyaloglás...)

Túl vastag (izmos) a vádlim, mit tegyek "ellene"?

Régen sokat sportoltam de egészségügyi okokbol pár éve abba kellett hagynom és most ugy látam h a sok sport miatt tul izmos a vádlim, nem igazán n?ies,mármár férfiasnak látom és nagyon szomorú vagyok miatta. lehet ez elen tenni vmit? mondjátok h lehet léygszi:(

Legjobb válasz: mikor sportoltál, utána nyújtottál is? mert az segít. nyújtja az izmokat.

mikor sportoltál, utána nyújtottál is? mert az segít. nyújtja az izmokat.
könnyen el lehet dönteni hogy zsír vagy izom. rakj be egy képet a vádlidról, lehetõleg két oldalról, és mindkettõn legyen teljesen befeszítve!
Hát az tuti nem zsír ekkora súllyal. Látszanak az izomrostok ha megfeszíted? Élesen elválik a lábadtól ilyenkor? Mert ha igen, akkor az nem zsír. Egyébként szerintem pont, hogy pár kilót fel kéne szedned. Szépen eltakarná egy minimális zsírréteg az izmokat, és hidd el, egy feszes vádli nagyon szép tud lenni.
A kérdező hozzászólása: jó, akkor vegyük h zsir (bár mégegyszer mondom, sztem biztos h nem az, látszik rajta, erõs, feszes... ha befeszitem vagy csak ha simán lábujjhegyre állok akkor is látszanak az izmaim... azért ennyi év munkája csak nem tûnik el... na mindegy, persze lehet h nektek van igazatok) szoval akkor mit tegyek ha ez tényleg zsir? hogy tûntessem el??
figyelj, akkor gondolkozz. 2 dolog lehet, ha a sportolás abahagyása után (="az elõtt") nem volt ilyen. 1. ) ez mégiscsak zsír, és nem izom. Mivel ha nem sportolsz, ugyan mégis mitõl nõne az izmod? Nem hogy nem nõ, de mégcsak stagnálni sem stagnál, mivel az x terhelés hatására felépült izom egy y<x terhelés hatására lebomlik. 2. ) ez mégiscsak genetika, és ebben a korban indult meg a fejlõdésed
A kérdező hozzászólása: de azelõtt nem volt ilyen...
genetikai adottság! Szokj, hozzá hogy izmos a vádlid! Nem a balettól lett izmos...
A kérdező hozzászólása: nem hinném h zsiros 175 cm vagyok és 50kilo, de van amikor 49. szoval, nem, nem zsir:D meg mondom sokat sportoltam. de leirnád kérlek hogy hogy tudnám akkor eltüntetni?:S megtennéd h mindkét verzio leirod (zsiros-izmos vádli). nagyon örülnék!
http://i41.tinypic.com/20szo88.jpg Amennyiben ilyen a vádlid, tehát látszik hogy a bokádnál lényegesen vékonyabb, akkor igaz, amit leírtál. Én viszont úgy gondolom, hogy te szimplán kevered, mert zsíros a vádlid, és korántsem az a gond, hogy olyan nagyon izmos lenne! Egyébként persze, mindkét eset ellen lehet tenni, csak jobb neked az, ha a zsírt kell lepucolni onnan, mintha az izmot..
Ezen nem igazán lehet segíteni . Vastagítani lehet , vékonyítani nem nagyon .
A kérdező hozzászólása: hát mivel jazz balettoztam is ezért igen, nyújtottam, bár lehet h nem eleget.... miért, szted ha most elkezdenék nyujatni az segitene?
A kérdező hozzászólása: nem tudom h kell ide képet berakni. leirnátok nekem mindkét verzionál h hogy lehet eltûntetni? lééégyszii
minden megcsinálod és normálisan?
A minimális fáradtság a baj. Annyit csinálj, hogy már egyet se bírj pihenés nélkül megcsinálni. Aztán kis pihenés után megint. Mikor már csak egyet birsz egyszerre, olyan fáradt vagy akkor lesz hatása. Ugyanis az izmokat ki kell fárasztani, akkor fognak nõni.
A kérdező hozzászólása: Értem köszi! :)
A dolog alkati kérdés is, lehet, hogy egyszerûen nem vagy szálkás. Sokat segítenek ilyenkor a táplálékkiegészítõk (de azért én személyesen ezt nem ajánlom), és jogos a mégtöbb torna. Egyébként ha jó az izomzatod, az zsírpárna alatt is érzõdik, és ha ágybakerülsz egy nõvel, garantáltan érezni fogja. Nem utolsósorban esetleg kiröhögheted, ha valaki hasbavág...
A kérdező hozzászólása: Azért ágyba nemigen kerülnék, nõvel, tekintve, hogy én is az vagyok... :)
Akkor elég kafa az a 120 felülés! Barátnõmtõl eltekintve keveset ismerek, akinek így menne...
Nem azon múlik hány felülést csinálsz, ne erõltesd, csak leterheled a derekad, hátad, satöbbid. Valószínû hogy ilyen alkat vagy (persze ha nem vagy túlsúlyos). Biztosra veszem hogy kõkemény kockás hasizmaid vannak, csak ott a párnázás rajta. Ha nõ vagy: a kockás has nem szép, a domború has nõiesebb, indiában egyenesen elvárás. Ha férfi vagy: a mackós a divat. Ezen kívül kényelmesebb ha ki van párnázva a másik.
Ne is törõdj vele :) Én anno még pár éve napi 250 felülést csináltam egyhuzamban, én se fáradtam el, de nem volt semmi eredménye, így hát abbahagytam... Amúgy se hájas a hasam, csak egy pici zsírpárnácska van ott, megpróbáltam, nem ment. Aztán rájöttem, hogy a Rubint Réka-féle kockás has nem is szép egy nõnél :) Meg a võlegényemnek is így tetszem. Egyszóval: alkati kérdés, nem tudunk vele mit csinálni...

Túl izmos a combom. Szeretnék leadni belõle, de sehogy sem megy. Mit tegyek? 19/L

Az a bajom, hogy mindig is túl vastag volt a combom, ezért elkezdtem rá tornázni. Azt hittem, így fogyhatok, és formásíthatom a lábamat. És valóban formás lett, de közben nagyon vastag is, csupa izom, mikor megfeszítem, látszik, ahogy dudorodik az izom. A combom a legvastagabb részen 59 centi vastag, és a derekam is csak 61 cm. Engem nagyon zavar, a buszmegállóban érzem, hogy mindenki engem néz, és még a szobatársnõm is folyton az én ágyamba akar feküdni. Mit tegyek, hogy leépítsem az izmaimat?

Legjobb válasz: 59 az egyik? az nem sok?

59 az egyik? az nem sok?
szerintem ne adj le belõle
59 a combod, 61 a derekad????Majdnem ugyanannyi? Biztos jól mérted?Ha igen akkor tényleg gáz!
Ennek a csajnak a testzsírszázaléka egy átlagos nõhöz képest alacsony. (ergo neki tényleg jórészt az izomtól vastag a combja-és egyben szexi is...) Azt pedig rendes diétával lehet elérni, amit te nem követtél. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de neked nem hiszem, hogy ilyen combod lenne.
A kerülete 59? Mert akkor nem olyan sok az.
Simán el tudom képzelni, milyen lehet neked vastag, izmos combokkal élni, mivel nekem is az van, csak kicsit más arányban (66 derék, 57 comb). Aki azt mondja, hogy zsíros a lábad (kép nélkül ráadásul) az egy barom, ne hallgass rájuk. Eddig én sokat futottam, és azt érzem, attól lett még izmosabb a lábam. Aztán meg elkezdtem súlyzós edzéseket csinálni, még izmosabb lett... Most ott tartok, hogy azon gondolkodom, hogy drasztikusan visszafogom a kalóriáimat, mert hogy a koplalás nem csak zsír, de izmot is épít le... Tudom, nem a legjobb megoldás, de egy évnyi eredménytelen próbálkozás után sok egyéb megoldást meg nem látok. :( Aki meg azt mondja, hogy ez szexi, az próbáljon meg nadrágot venni rájuk...
21-es, én varratnék rád olyan nadrágot, amilyenre szükséged van :) nyilván nem örültök, hogy valaki a combotokra van rákattanva, és nem a belsõ tulajdonságaitokra, ezt megértem. de ha valaki elõször a belsõtöket ismeri meg, belédszeret, és ti viszontszeretitek, nagy boldogságot tudtok okozni neki azzal, hogy milyen szép combjaitok vannak.
A kérdező hozzászólása: #21 A kalória visszafogást nem kell feltétlenül koplalva tenni, csak kevesebb tésztát, rizset, krumplit és ilyeneket kell enni. Én legalábbis így teszek, de fogyás nem sok látható. És igazad van, nadrágot tényleg nehéz találni. De ha tehetem, én inkább veszek valami szoknyát, vagy egy rövidebb nyári ruhát, nekem sokkal kényelmesebb. #22 Nem értem, miért vannak rákattanva annyira. Én kicsit szégyellem, sokszor a pasiknak sokkal gyangébb, vékonyabb a combja.
Már nem azért, de ki az aki szerint szép a képen látható comb?? Annak elég fura ízlése van, vagy csak nem túl válogatós. Úgy néz ki, mint Hulk félig átváltozva. Az nem gond, ha valaki sportol és izmos, de ennek is vannak határai, és a képen lévõ comb már rég túlment ezen.
Jajaja, egy kis tornázgatástól meg futkorászástól itt szegény tesztoszteronalultengéses lányoknak túl izmos combjai lesznek, hihetõ. Képet meg nem hasonlót kell berakni, hanem a tiédet, mert van egy olyan dolog, hogy testképzavar, azaz nem ítéled meg helyesen, hogy milyen is a tested. Volt a sportrovatban egy lányka, akinek már komplexusai voltak, hogy hú mekkora vádlija van, nagynehezen betett egy képet, és kiderült, hogy tök átlagos. De amúgy meg ha mégis ilyen csodagenetikátok van, hogy a semmitõl izmosak lesztek, annak örülni kéne, és kihasználni. Más szenved az izmokért, ti meg eldobnátok... A képen levõ hölgy meg brazil, azoknál meg valami evolúciós wtf-faktor lehet, mert náluk jellemzõen sok bazinagycombú nõ van, máshol meg nem.
Wash én már a falat kaparom a válaszoktól... :D :D Aki lebarmozott, mert szerintem nincs olyan egy nõnél, némi tornától, hogy túl izmos láb, az nézze már meg a nõk tesztoszterontermelését, esetleg nézzen be egy konditerembe, ahol tényleg azért edzenek, hogy NAGY legyen a combjuk... Én még naturálon se férfit, se nõt nem láttam túlságosan izmosnak, pedig ismerek pár rendesen edzõ, nem "tornázgató" embert... (de nyilván a helyi zsírégetésben hívõ kérdezõ marhára jártas a dolgokban...)
A kérdező hozzászólása: Rendben, engem sem kell hülyének nézni. Mintha úgy gondolnátok, hogyha két ember pont ugyanannyit és ugyanazt enné születésétõl fogva, akkor mindkettõnek teljesen megegyezõ teste lenne. De mindenki különbözõ, ki hízékonyabb, ki izmosodóbb, ki soványabb.
Hogy lehet akkora a combod, mint a derekad????
Igazad van, az emberek teste változó, de te sem akarod megérteni amit mi mondunk. Nincs olyan, hogy tinglitangli edzéstõl, nem rendes tömegnövelõ étrend mellett egy lánynak TÚL IZMOS lesz a combja. Linkeltél eddig egy képet másról, ahol ráadásul még csal is a látószög.
fuss sokat! Az fogyaszt. Amúgy szerintem nagyszerû combjaid lehetnek. Õszintén kár értük, de nem akarlak lebeszélni, a te döntésed. De 50 centi körül azért állj meg, annál ne menj lejjebb, mert akkor piszkavas lábaid lesznek :/
Basszus az a comb szerintem szexi 10/10...:S
Egy kép jó lenne róla, de amúgy nem hinném, hogy le kellene adnod belõle.
"és még a szobatársnõm is folyton az én ágyamba akar feküdni." Mert izmos a combod?
Csak combról nem lehet fogyni, ha fogysz akkor mindenhonnan fogsz :) Szerintem ne csinálj butaságot, imádom az izmos lábakat..
Ide figyelj vakon megmondom, hogy szuper combjaid vannak. Imádom a vastag izmos combokat szerintem jól néznek ki. Mondjuk kép nélkül nehéz bármi objektívet mondani az tény.
kemény hosszútávú kimerítõ futás izomvesztéssel jár. és emellett ugye kardióról lévén szó kitartóbb leszel. de nézz utána, mert én hülye vagyok ehhez.
Szerintem azért néznek, mert izgató. Vastag, na és? Kevésbé lenne vastag akkor kevésbé lenne vadító. Egy képet feltehetnél, cmeket nem tudom elképzelni. Sokkal jobb, mintha löttyedt lenne...
Hosszú évek munkája, f..za étrenddel, mire valakinek igazán izmos combja lesz. Te meg elkezdtél rá tornázni... Hülyítsd tovább magadat, hogy túl izmos a combod, de ne minket. Ha túl vastag, akkor hájas, ennyi a megoldás.
Persze képet nem tesz fel, mert rögtön kiderülne, hogy nincs ott semmi izom, csak két formátlan tuskó..
Az IGAZI NÕ kissé túlsúlyos, nagy fenékkel, és lógó mellekkel. Egy dolgot tehetsz, fogadd el magad, hogy mások is elfogadhassanak. 36F
A kérdező hozzászólása: Saját képet nem szeretnék mutogatni. Ahhoz hasonló, mint ezen a képen a nõnek. [link] És nekem nem tetszik. A tanácsokat köszönöm. A szobatársnõm pedig igen, ezért mászik az ágyamba, egyszer el is kezdte simogatni a lábamat, ami kicsit ijesztõ.
Úristen ez a nõ a képen valódi? Mondd, hogy csak megphotoshoppolták! Iszonyú furán néz ki :/ Hogy lehet ilyen vékony derékkal ilyen nagy segge és combja? Tényleg nem túl elõnyös :/ de kétlem, hogy te ennyire aránytalan lennél, mint ez a nõ a képen.
#12 Ismerek ilyen alakú nõket, úgyhogy léteznek. Kérdezõ! Ha neked is ilyen tested van, akkor sajnálom, hogy már nõs vagyok, közel a negyvenhez, és távol tõled. Szerintem jó alakod van, ami sok férfinak tetszik.
Amíg az izomtól vastag a comb, addig nincs azzal semmi gond.
Nem ismerkedsz?:O

Mit tegyek hogy szép, enyhén izmos alkatom legyen ( lány vagyok)?

Sziasztok! 14 éves múltam januárba és kicsit modell alkatom van.... igaz nem vagyok mahas..de vékony vagyok.. mitcsináljak,hogy kicsit izmosodjak? edjõterem?? de most már el lehetne kezdeni? és akkor kb hány év mire szép alakom lesz...persze ne ugy képzeljétek el, hogy nagyon izmos akarok leni csak egy kicsit vaskosabb és szép fenék comb vádli:) amugy nem eszek keveset..segitsetek.. :D

Legjobb válasz: NE ide írj hanem a sport/mozgásba. Itt nem értenek hozzá

NE ide írj hanem a sport/mozgásba. Itt nem értenek hozzá
És az edzõterem 15 év alatt nem nagyon javasolt. Járj el sportolni heti 2-3 alkalommal, figyelj az étkezésre ennyit tehetsz egyenlõre. Majd ha 16 évesen nem vagy elégedett akkor mehetsz edzeni.
A szex formásít. Segítek ha gondolod:D
A kérdező hozzászólása: te kivagy??xÐÐÐ ez am komra igaz?? :SSSSSS

Hogy tudnék gyorsan kockás hasat faragni a hasambol? Sovány vagyok, de a hasamon van egy kis plusz ami le kellene adjak, csak nem tudom hogy tudnek gyorsan leadni. Mindenhol elegge izmos vagyok csak a hasamon nem, mit tegyek?

Legjobb válasz: Zsírt szálkásító diétával és aerob edzésekkel tudsz leadni, de mindenhonnan megy le, nem csak hasról. Nem lehet célzottan fogyni.

Zsírt szálkásító diétával és aerob edzésekkel tudsz leadni, de mindenhonnan megy le, nem csak hasról. Nem lehet célzottan fogyni.
De miért kell gyorsan?
Fegyencedzés
A kérdező hozzászólása: Azert hogy kicsit erjem utol a tobbi testreszem fejledeset a hasammal, mert az lemaradt... A sok ugralas es a napi 2500 m szaladassal sikerulhet?
Ugrálás meg szaladás? Te jó Isten!
A kérdező hozzászólása: A szaladas, az biztos hogyha hosszu tavon csinalod, az ugralas nem tudom... Ezert kellene tanacs! Nem vagyok városi hogy menjek konditerembe, csak egy kis izomzatot szeretnek magamra, nem akarok testepito lenni csak kicsit akarok tetszeni a lanyoknak, ennyi. Ezert kellene a tanacs...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!