Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, idegen (80 db)

Félek idegenekkel ismerkedni, barátkozni. Mit tegyek ez ellen? 14/L

Mikor egy új emberrel ismerkedek meg, legyen az lány vagy fiú gátlásos leszek. Lehet nekem több idõ kell míg feloldódok... Mikor beszélne hozzám én csak félénken válaszolok, csendes vagyok. Pedig nem így van, sõt, kifejezetten nevetõs vagyok. De csak a közeli barátaimmal akivel már régebb óta ismerjük egymást. Az elõbb feljött unokatestvérem barátnõje és vele sem nagyon tudtam úgy beszélni, mert nem szólaltam meg...ha beszéltünk is õ kezdeményezett. Pedig aranyos lány, kedves is... Most megyek nyolcadikba, és miután elballagok mit fogok kezdeni a gimiben? Hogy ismerkedek meg új emberekkel ha már nem lesznek a régi barátaim/osztálytársaim?

Legjobb válasz: Gyakorolj! Elõször kezdj el a neten ismerkedni idegenekkel. Élõben is ugyanolyan:)

Gyakorolj! Elõször kezdj el a neten ismerkedni idegenekkel. Élõben is ugyanolyan:)
A kérdező hozzászólása: Neten sokkal konnyebben megy... ^^
Na így sose lessz barátod. :)
Pedig élõben is ugyanaz:) Az a sok gátlás és félénkség teljesen feleslegesen van benned.
Dettó. Én meg szeptemberben megyek gimibe, és egy kicsit azért félek.
Én hat osztályos gimibe járok, most leszek nyolcadikos. Az elsõ év elõtt volt gólyatábor, gondolom neked is lesz. Ott megismerkedhetsz a többiekkel. Keresd majd más csendes lányok/fiúk társaságát, biztos lesznek olyanok. Ha mással nem is, a szobatársaiddal biztos összebarátkozol egy kicsit.

Ma 3 kor kaptam a lenti ket hatso fogamba gyogyszeres tomest azert h olje ki az idegeket. De nagyon faj es csak az eggyik mit tegyek? Kiszabad azt piszkalni mert en mar nem birom?

Legjobb válasz: Annyira fáj, hogy nem tudod elviselni? Tompán fájhat elméletileg, nekem azt mondta piszkáljam ki és szivogassam, de nem mertem megtenni. Szerintem nem ölte ki rendesen az ideget belõle, ha tudsz menj vissza holnap. Kitartást!

Annyira fáj, hogy nem tudod elviselni? Tompán fájhat elméletileg, nekem azt mondta piszkáljam ki és szivogassam, de nem mertem megtenni. Szerintem nem ölte ki rendesen az ideget belõle, ha tudsz menj vissza holnap. Kitartást!
Jah, így már én is jártam, napokig úgy fájt, mint még életemben semmi addig... de aztán elmúlt.
A kérdező hozzászólása: koszi . gyvan hogy lent van ketto nagy jukas es eddig a masik odali fajt de most az egyaltalan nem faj pedig azt is kene erezzem... nem ertem ha nem al meg en kipiszkalom:( holnapra visszakell menjek e en meghalok igy reggelig. pedig turom a fajdalmat mert olyan vagyok de ez mar kegyetlen
Szerintem a gyógyszeres tömés nem azért van, hogy ölje az idegeket. Ettõl függetlenül én nem piszkálgatnám.
Voltál azóta? Vagy megjavult?
A kérdező hozzászólása: voltam .... penteken veszi ke a gyogyszert es aztan az elhalt idegeket. Mar nem faj folytonosan csak egyszer egyszer ugy 2 orankent harom orat:) ) de kibirom:(

Mi tegyek hogy jobban tudjak ismerkedni más emberekkel és ne legyek csendes? Egyes szaka szavakat, idegen szavakat) egyszerûen nem tudom mit jelent és ez a kommunikálásban másokkal szemben hogy is mondjam szégyellem, mit tegyek?

Néha aszt gondolom újra kéne születni.

Legjobb válasz: rakj piránnyákat a pics*dba és nem leszel csöndes jah és mond el másoknak mit tettél máris instant téma, hajrá te alfahím

rakj piránnyákat a pics*dba és nem leszel csöndes jah és mond el másoknak mit tettél máris instant téma, hajrá te alfahím
Ne mondj idegen szavakat. Ne kommunikálj, hanem beszélgess, úgy sokkal könnyebb. Beszélj nagyon egyszerûen, ahogy kigondolod. Nem az a mûvelt és jó társalgó ember, aki érthetetlenül beszél. Olyan gazdag a mi nyelvünk, majdnem mindent lehet magyarul mondani.
De azt ne feledd, ha újraszületsz, okosabb leszel, mert minden egyes életedben továbbfejlõdsz!
A kérdező hozzászólása: nekem nem számszeríjam van, hanem csigás íj!
feszitõpad kell hozzá!
Szia. Ehhez egy un. íjprés kell (bowpress) komolyabb íjászboltokban szervizekben van ilyen. Otthon ne kísérletezz mert balesetveszélyes!

Nem tudok idegen helyen pisilni, mit tegyek? Nagyon aggaszt. Mit tegyek?

Most kezdtem a középsulit és érzem hogy nagyon kell pisilnem,szünetbe elmegyek wc-re,de nem tudok pisilni:( Olyan rossz,ráadásul általában miel?tt elmegyek(7óra) pisilek és legközelebb 2-3körül,mert akkor érek haza:(

Legjobb válasz: Ezzel nincsen semmi baj.Sokan nem tudnak úgy pisilni hogyha vannak körülötte és gondolom a wc-szünetbe tele van.Próbálj meg órán kikéredszekedni talán úgy sikerül.

Ezzel nincsen semmi baj.Sokan nem tudnak úgy pisilni hogyha vannak körülötte és gondolom a wc-szünetbe tele van.Próbálj meg órán kikéredszekedni talán úgy sikerül.
jaj, én is így vagyok, én még szégyellek is bemenni a wc-be. Nem tom, néha nagy nehezen bemegyek, és majd be pisilek, de nem tok mert ideg csaj hangokat hallok nevetni meg ordítani...
Utolsó vagyok, még valamit kihagytam: én csak úgy tudok pisilni, hogy ráülök a wc-re. Ezért mindig van nálam ilyen törlõkendõ, direkt wc-re, ilyen dolgok miatt. Talán ha azzal körbetörlöd, és ráülsz, menni fog.*
MINTHA ÉN TETTEM VOLNA FEL A KÉRDÉST! Ugyanilyen bajaim voltak nekem is, nagyon sokáig. Aztán elmentem egy táborba, és ott muszáj volt, rákényszerültem, hogy tudjak pisilni. Iskolában én sem tudok, csak órán. Ha van laza órád, amirõl kiengednek, vagy elmondod az osztályfõnöködnek, hogy mi a baj, talán megérti. L/14
MÉg csak egy hete kezdõdött a suli ugye? Akkor még van idõd megszokni a helyzetet. :) De régen is voltam 14 éves. :) Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: természetes én sem ülök rá a wc-re, csak guggolok:D egy kezemen meg tudom számolni, hány helyen ülök rá a wc-re...Nem szeretnék semmilyen fertõzést összeszedni(: köszi a válaszokat!Megpróbálom, hogy sokat iszok, hátha sikerül pisilnek.De remélem, csak eleinte fura még ez, és meg kell szoknom.Általánosban tudtam pisilni, ha kellett elmentem és pisiltem.Kész, de itt nem megy.
Hát, nem tudom, de az biztos nem jó, hogy 7kor, aztán meg 3kor pisilsz. Igyál sok vizet napközben, akkor tutira menned kell majd, és nem hiszem, hogy vissza fogod tudni tartani ha nagyon kell. :) Olyan van nekem is, hogy nehezen indul meg. Mondjuk én olyan helyen, ahol sokan járnak wc-re, nem ülök rá az ülõkére semmi pénzért.
én simán kibírom, bár annyi órám és szakköröm van, hogy egy héten 2x érek haza 3-kor és 3x 4 órakkor. de fél litert iszok és kibirom 14/L
A kérdező hozzászólása: Elég kis helység a mosdó, van egy elõtér ahol max. 2-en férnek el meg 2wc.Szóval a mosdó elõtt van egy tér ott szoktunk várakozni.Csak a barátnõm volt bent, de nem tudtam pisilni:(
A kérdező hozzászólása: köszi. egy tanár sem enged ki minket, mert sokan cigiznek, pedig tilos az iskola területén, így a wc-kbe szoktak.A tanárok nem egnednek ki órán, így akkor nem tudnak cigizni, szünetbe pedig ügyelnek a tanárok. most már azért általában sikerül pisilnem:)

Aki elmegy egy idegen társaságba, ahol csak egy embert ismer, mégpedig a párját, mit tegyen, ha?

Nehezen nyílok meg idegenek előtt,valamiért nagyon zavarban vagyok,és a fő problémám az,hogy nem tudok új emberekkel miről beszélni. Összejöveteleknél,találkáknál ,új embereknél miről beszéljek? Nem arról van szó,hogy nem jutna eszembe semmi,csupán kérdem,hogy mit tanácsoltok a helyzetemre,mert nem akarok csendben ülni,és mosolyogni.

Legjobb válasz: Ha nincs mirõl beszélned, kérdezgesd õket. Mit szeretnek, mivel foglalkoznak, hasonlók.

Ha nincs mirõl beszélned, kérdezgesd õket. Mit szeretnek, mivel foglalkoznak, hasonlók.
Ha neked nem megy, engedd, hogy õk beszéljenek, és próbálj becsatlakozni a beszélgetésbe. Ne akarj kezdeményezni, ha nincs hozzá affinitásod.
Nekem ugyanez a problémám, mi holnap este megyünk kicsit leülni a párom baráti körével. Én úgy döntöttem, hogy nem fogok egybõl elkezdeni beszélni. Hanem megvárom, míg hozzám szólnak. Hát csak fognak nekem is szólni, nem hinném, hogy ignorálnak majd. És ha már egy emberrel tudok beszélni, akkor már jó vagyok. Egyébként sem vagyok egy társaság közepe típus... :)
idegen országban nem fognak hagyni üldögélni és mosolyogni. sokkal nyíltabbak az emberek (amennyiben a párod nem kelet-európai emigránsokkal van körülvéve), könnyebben barátkoznak-igaz, az ilyen kapcsolataik is felszínesebbek kicsit. de nem lesz semmi baj, nem fognak hagyni unatkozni. fõleg, ha beszéled a nyelvet.
Ki beszélt idegen országról? Amúgy én is nehezen nyílok meg, de dumálni bármirõl lehet. Ha végképp nem jut eszedbe semmi, akkor várd meg, hogy elinduljon valami beszélgetés és abba kapcsolódj be.

Egyszerűen már az idegeimre tud menni ez a hozzáállás, úgy érzem "merítjük" egymást fölöslegesen, mit tegyek?

Anyával élek, édesapámat elvesztettem már sok éve. Anyával sajnos mintha megromlott volna azótta a kapcsolatunk szépen lassan. Mondhatni nagyon sokszor érzem azt hogy egyedül vagyok a világban, magyarán eltávolodtunk egymástól. Akármit talál itthon ami nem a helyén van, vagy csak nincs itthon tej, vagy olaj stb,, rögtön rám szól, többnyire kiabálva mintvalami pisisre... hogy "igazisd már meg!!, te semmit nem látol meg ha én nem szólok".... vagy "ha én már nem veszem észre hogy nincs tej itthon, te semmit nem veszel észre", "Semmit nem látol meg magadtól" olyan vagy mint apád... stb. és ez már annyira kikészít, agyamra megy. Pedig elszoktam mosogatni, kitakarítok, levasalom a ruháimat a munkába stb...:S "?szintén a F*m kivan!!!!!!" ti hogy kezelitek az eféle vitákat?

Legjobb válasz: De furin használod a szavakat:) "látol, levasalom" Bocsi, csak nekem ez olyan érdekes. :) A problémára vonatkozólag: szerintem költözz el. Anyukád is jobban kijönne veled, és te sem lennél ideges. Nálunk is sokszor van olyan, hogy látom anyun, hogy valamiért mérges rám. Mikor megkérdezem, hogy mi a helyzet, akkor mindig morog, hogy nem porszívóztam föl, nem takarítottam ki a fürdõt, vagy nem mosogattam el. Ilyenkor mindig azt mondom, hogy szóljon, és megcsinálom. Persze ettõl még ugyanúgy mérges rám... 24/n

De furin használod a szavakat:) "látol, levasalom" Bocsi, csak nekem ez olyan érdekes. :) A problémára vonatkozólag: szerintem költözz el. Anyukád is jobban kijönne veled, és te sem lennél ideges. Nálunk is sokszor van olyan, hogy látom anyun, hogy valamiért mérges rám. Mikor megkérdezem, hogy mi a helyzet, akkor mindig morog, hogy nem porszívóztam föl, nem takarítottam ki a fürdõt, vagy nem mosogattam el. Ilyenkor mindig azt mondom, hogy szóljon, és megcsinálom. Persze ettõl még ugyanúgy mérges rám... 24/n
26 évesen ideje lenne költözni, nem?
Ebbõl s szituból 24 évesen léptem ki és Ny-Európába költöztem. Azóta és vagyok, akit istenít.
Hasonló volt nálunk is, én közöltem, hogy a gondolatolvasás nem megy, úgyhogy szóljon elõre és megcsinálom, egyébként nem. Nekem ez eléggé mártírkodós játszmának tûnik. Van anyukádnak barátja? Lehet az segítene, ha nincs. Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Anya már 48..és nincs barátja apa után nem is volt nagyon nagyon kevés az önbizalma. én 26 F

Mit tegyek, nem bírják az idegeim? Úgy érzem feladom!

Anyós gondok vannak!Csak már nem bírom tovább!Mint hiába minden,megfenyegette a férjem,hogy fejezze be az ellenük történ áskálódásait,azt hittük így is lesz,igen egy darabig,azt jött megint a fekete leves.Õ minden hová bele üti az orrát én központú,és egoista.Betegesen nyomoz a gyerekünk után,és utánunk,be megy pofátlanul a véd?n?höz,és a gyerekorvoshoz,és mocskolódik nyomoz a gyerek miatt.Ez így ment 8 hónapig,azt volt egy balhé,mi nem tározunk oda anyósékhoz,de Õk sem ide mi hozzánk.Egyszer?en nem bírjuk ?t elviselni,borzalmas mindig csak magára gondol,és egyszer?en kezelhetetlen.Most eltel 3 hónap,és vittem a gyereket az orvoshoz,és megint a nézzés láttam a véd?n?n,gyerekorvoson,hogy megint cseszteti ?ket.Férjem nem költözik innét el,kijelentette de én már nem bírom ezt..Hiába beszélünk mi anyóssal nem, tör?dik azzal sem mi mit akarunk..Szóval nem tudom,hogy tovább.

Legjobb válasz: Mi az oka annak, hogy kérdezõsködik orvosnál, védõnõnél? Mivel indokolja?

Mi az oka annak, hogy kérdezõsködik orvosnál, védõnõnél? Mivel indokolja?
Akármilyen nehéz, le kell vele ülni úgy, hogy ott vagytok. És meg kell próbálni megbeszélni. Ha ez nem megy, akkor jogi szempontból kell õket megközelíteni. Rágalmazásért és egyéb rosszindulatú kellemetlenségekért feljelentést lehet tenni. Komoly pénzbírságot is kaphat. Ha esetleg károtok keletkezik, mint pl. munkahely elvesztése azért mert ott zaklat, akkor kártérítés is megillet titeket. Nem éppen mellesleg, az ember nem választhatja meg a családját. Ebbõl kiindulva ha nincs rájuk szükségetek és így viselkednek, akkor teljesen magukra kell õket hagyni. Semmi más módon nem tudtok ezen segíteni egyébként. Muszáj erõsnek lennetek lelkileg, idegileg.
Védõnõnek, orvosnak határozottan megtiltani, hogy a gyerekedrõl BÁRMILYEN információt kiadjanak anyósodnak. Neked ehhez jogod van, õket pedig onnantól a te tiltásod kötelezi. És akkor õk csak annyit mondanak neki, hogy nem mondhatnak semmit. És ennyi. Aztán otthon jót röhögni azon, hogy próbálkozik, próbálkozik és semmi :-). Ja és természetesen LEVEGÕNEK nézni, mintha nem is létezne. Nem meni, nem hívni, semmit se csinálni vele, mintha a világon se lenne. Nem idegeskedni, nem káromkodni, mert NINCSEN számotokra.
A kérdező hozzászólása: Hiába ülünk le velük, egyszerûen nem lehet nekik ellent mondani!az hogy mi mit takarunk azzal nem törõdnek, és fõleg anyós nem is érdekli.Mindig mindent úgy kell cselekedni ahogy Õ akarja.Mikor picike volt a babám kijelentete kérdezés nélkül, hogy õ elviszi, én meg mondtam szó sem lehet errõl, hogy egy 2 hetes babát csak úgy elviszi.És sok minden össze jött, szándékosan sértegetett, semmi sem volt jó amit mondtam, és csináltam, és mondtam nem akarok többet belõle, férjem egy darabig lejárt, és Õ sem bírta tovább.Ha meg le vitte a babánkat, a másik unoka fontosabb volt mind a mi babánk.Szóval annyira értelmetlenek látjuk a velük való kapcsolatott, de anyós visszont élvezi, hogy ezt csinálja.
Nem lehet elriasztani valamivel, amit õ nem bír?
Menj el jól fog neki esni , még ha nem is akarja örülni fog neki! :)
8 év után persze, hogy el kell menni. Illik elmenni.
Menj el, gondolom ismerted az apukáját és temetésen nem csak Közeli Hozzátartozók szoktak lenni...
Szia, azzal hogy a temetésre elmész az apja iránti tiszteletbõl teszed, a párodnak csak örülnie kellene
Nem teljesen értem. Õ maga mondta, hogy te ne menj el, mert nem vagy közeli hozzátartozó? Vagy ezt honnan veszed? Kicsit pontosíts, kérlek! Mert nem tudjuk sem azt, hogy az apjával milyen volt a viszonyod, sem azt, hogy a család többi tagja hogy tekint rád... Nem tudunk a párkapcsolatodról sem semmit, így nehéz tanácsot adni... :(
Ha együtt élnének, az nem használás a te felfogásod szerint? Mert a logikád szerint az, csak nem kizárólag szexre, hanem házimunkára is használná. Amúgy nem ez volt a kérdés. Bocs az offért, kérdezõ, de nem tudtam szó nélkül hagyni ezt a kommentet.
Ha nem éltek együtt, akkor csak barát vagy.Amig nincs közös együttélés, még élettárs sem vagy.Barátként elmehetsz a temetésre, mert ugy illik.De engem rohadtul zavarna, hogy tulajdonképpen 8évig csak használt.Dobnám.
most akkor párkapcsolati szinten vagytok együtt? szerintem nyolc év alatt már összeköltözhettetek volna.. egyébként bocsásd meg neki ha néha kicsit bunkó, elvégre írtad, hogy meghalt az édesapja.. :S
esszerint a barátnõje vagy. a temetésre bárki elmehet, aki ismerte az elhunytat. legfeljebb nem mellette, hanem a "tömegben" leszel
Ha megkért rá, hogy ne menj, akkor ne menj!!!!!! El tudok képzelni olyan temetést, ami tényleg nagyon szûk körû, s oda én sem kívánnám a párom. Nem lehet, hogy inkább az apukájának nem vagy közeli hozzátartozója? mellesleg ez az egész kicsit zûrösnek hangzik, mint ahgy azt többen jelezték. nyolc év s nem tudjátok ezt megdumcsizni? Tessék leülni e kapcsolat fölött én azt ajánlom...
A kérdező hozzászólása: Hiába régen együtt vagyunk, és mennyaszony vagyok nem ugy viselkedik velem ahogy kéne.Ezért nem költözök vele össze.Vártam hogy megváltozzon, de hiába.Peddig én szerettem, meg már megszoktam és nehéz elválni.Én már sosem leszek boldog ugyhiszem.
Buta vagy. Elõször is egy férfiit nem lehet csak úgy megváltoztatni. Másodszor ha a menyasszonya vagy akkor nem ahhoz szeretnél hozzámenni akinek igent mondtál? És harmadszor: Ha esetleg kedveltet az édesapját, vagy jóban vagy a rokonokkal akkor persze hogy menj el. Ha a kedvesed mondja hogy ne tedd kérdezd meg hogy miért. Ha netán erre lett volna a válasz az, hogy nem vagy közelije akkor én megkérdezném hogy mikor leszek az, vagy egyáltalán mi számít neki annak. És igaza van a többieknek: Ne itt búslakodj hogy már sose leszel boldog...ez nem menyasszony szöveg... 8 év sok idõ beszélj vele mert ha ennyire nem vagytok képesek mi lesz késõbb? És fel a fejjel, esélyes hogy csak ki van bukva a tragédia miatt, nem kell pánikolnod.

Ha magassarkút veszek fel az egyik lábujjamban olyan érzés támad minden egyes lépésnél mintha egy picit megcsípné az áram. Mit tegyek ellene? Nagyon szeretnék magassarkúban járni (néha)! Mi ez? Egy ideget nyom valahol a lábam?

Legjobb válasz: Mivel a magas sarok megváltoztatja a láb terhelését, valószínûleg egy idegpontot találtál le. Nem kéne forszírozni azt a cipõt. Próbálj olyan modellt választani, amelyik szélesebb. A hegyesorrú magassarkú cipõt olyan nõknek találták ki akiknek 4 lábujjuk van :) :) Lehet, hogy neked kicsit szélesebb vagy magasabb a lábfejed, mint az átlag.

Mivel a magas sarok megváltoztatja a láb terhelését, valószínûleg egy idegpontot találtál le. Nem kéne forszírozni azt a cipõt. Próbálj olyan modellt választani, amelyik szélesebb. A hegyesorrú magassarkú cipõt olyan nõknek találták ki akiknek 4 lábujjuk van :) :) Lehet, hogy neked kicsit szélesebb vagy magasabb a lábfejed, mint az átlag.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!