Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, hiányom van (14 db)

Mit tegyek ha önbizalom hiányom van?

Mostanában már nagyon bizalom hiányom van minden téren, lassan már talán beteges!

Legjobb válasz: Sportolnod kéne valamit.Mert akkor ugyebár erõsebb leszel,és magabiztosabb,ezáltal az önbizalmad is nagyobb lesz.Hidd el,nagyon sokat számít. És biztos van valami olyan dolog,amit szeretsz csinálni,és jól megy.Most nem csak a sporta gondolok,hanem mondjuk rajzolásra,éneklésre stb...Ha van valami amihez jó adottságod van,használd ki,és a sikerélményektõl is nagyobb lesz az önbizalmad.

Sportolnod kéne valamit.Mert akkor ugyebár erõsebb leszel, és magabiztosabb, ezáltal az önbizalmad is nagyobb lesz.Hidd el, nagyon sokat számít. És biztos van valami olyan dolog, amit szeretsz csinálni, és jól megy.Most nem csak a sporta gondolok, hanem mondjuk rajzolásra, éneklésre stb...Ha van valami amihez jó adottságod van, használd ki, és a sikerélményektõl is nagyobb lesz az önbizalmad.
Szerintem a szex ezen segítene. Komolyan.
Jaja, dugni kell. Teljesen meg fogsz változni...
Ha sportolsz, izmosodsz, stb, ezáltal a külsõddel sokkal elégedettebb leszel, sokkal nagyobb önbizalommal nyilvánulsz meg.
Na, kérdezõ, kombináld az elõzõ válaszokat: fogj egy jó szexpartnert, aztán szex + edzés = sexercise http://www.ehow.com/how_2295159_sexercise.html
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a válaszokat, , , , de ha nincs kivel?! x}
h érted, h pigmenthiany? nem hinnem, h a bogyótól van.
fehér foltok v hogy?lehet vmi bõrallergiád van...menj el bõrgyógyászhoz...
A kérdező hozzászólása: Igen ilyen kicsi meg nagy fehér foltok jöttek ki.
Hogy vagy hol nézted a foglalt hely mennyiségét?
Nem hiszem, hogy vírus lenne. Ott van az csak keresni kell...
A kérdező hozzászólása: amikor észrevettem ezt problémát az volt az elsõ hogy megnéztem a rejtett fájlokat ezt már a kérdésben is akartam írni de nem fért bele a 250 karakterbe. De szerinted lehetséges hogy egy számítógépes féreg ? amit totalcomander és a sajátgép nem tudnak megjeleníteni
Engedélyezd a rejtett mappák és fájlok mutatását, úgy látsz még pár dolgot. Aztán ehhez az MFT területet is hozzá kell még adni.
Total commanderrel is láthatod: Beállítások/ általános beállítások/ képernyõ : "látszik a rejtett/system fájl... Attól, hogy látod még nem lesz több helyed.
"nincs anyí dolgom mint amit ír" A lemezen vannak a te "dolgaid", meg a rendszer "dolgai". A kettõ együtt adja a használt területet.
A kérdező hozzászólása: nincs olyan program amivel ezek megjeleníthetõk
A kérdező hozzászólása: bocs hogy megint hiányt írtam de amit hiánynak nevezek az elméletileg foglalt de nincs anyí dolgom mint amit ír
Ha úgy nem tér el akkor nincs "elveszett" tárkapacítás, csak rejtett mappák és fájlok a rendszer számára, amivel meg nem tudsz mit kezdeni, mert az van és kész...
A kérdező hozzászólása: úgy nem tér el. de viszon a hiány szokott nõni.
http://bestnetguru.com/winxp/local_disk_properties_general_t.. Ha erre gondolsz, akkor a középen lévõ "bytes" értékeket add össze, hogy úgy is eltér-e. (Ne a GB-okat.)
"a gép azt írja" Igen, ezt pontosítsd egy kicsit. Amúgy azt tudnod kell, hogy a 104GB az valószínûleg 104 milliárd byte, A másik két mértékegység viszont GiB lehet, vagyis 1024*1024*1024.
A kérdező hozzászólása: Totalcomander-ben
A kérdező hozzászólása: ok. csak az ijesztõ hogy egyik nap még kb 30GB a szabad hely másnap már csak 19GB van. úgy hogy nem töltöttem le semmit és nem installáltam semmit ez alatt.
A kérdés hogy mitõl fél?
Mi miatt van félelme?
A kérdező hozzászólása: attol, hogy lát szenvedni, de nagyon bennt akar lenni velünk!!de nem akarom hogy félellemmel legyen bennt!!!miben tudok neki segiteni???
Mért, azt gondolja, hogy ultrahangozás közben szenvedsz? Ne haragudj, nagyon nem értem a szitut.
Amúgy a gyomorégés nem szenvedés.De ha a párod ennyitõl kivan, akkor ne nagyon menjen be veled a szülõszobára.
mitõl félt, hogy szendvedsz? az uh-tól? nem mondtad el neki, hogy az nem fáj?
HUH, én ezt nem értem.
Ahol én szültem, ott be sem engedték a férjeket az ultrahangra. Bár mi szerettük volna, de nem lehetett. Az elsõ terhességemnél egyedül intéztem mindent. Sajnos a 12 hetes UH -nál kiderült, hogy nem fejlõdik rendesen a magzat, és közölték, hogy meg kell ismételni az UH-ot. 13 hetesen sem lett jobb a helyzet, ezért megszakították a terhességet. Borzasztóan hiányzott, hogy nem volt ott a férjem a váróban. Egyedül kellett sírnom, összetörnöm. Mindenki mosolyogva jött ki, csak én egyedül sírva. Kegyetlen érzés. A második terhességemnél ragaszkodtam, hogy a férjem minden vizsgálatra elkisérjen. Sokkal megnyugtatóbb volt a közelsége. Nem engedték be, de sebaj, minden alkalommal készítettünk felvételt, és otthon elemezgettük ki a dolgokat. 23 hetesen már minden rendben szokott lenni, ne aggódjatok. Tudjátok, hogy fiú, vagy lány? vagy most fog majd kiderülni?

Mikor azt érzem nő hiányom van, mit tegyek? (azon kívül hogy masturbálok! )

Legjobb válasz: Hát a maszturbáláson kívül nem sok mindent csinálhatsz...

Hát a maszturbáláson kívül nem sok mindent csinálhatsz...
azon kívül semmit sem tehetsz. egyébként ha lenne nõd, akkor sem biztos hogy megúsznád, elég ha épp nincs kedve, vagy akármi. szexuális téren mindenki legjobb partnere önmaga, nõ az vagy van, vagy nincs, ezért csak a második lehet. nem lehet rájuk építeni. :)
Hm... Regi cserkesz modszer: vagjal ossze 2-3 mazsa fat. :)
Nem árt egy kis önuralom, zuhanyozás hideg vízzel, valamilyen fizikai munka.Egészségesebb, és jellemfejlesztõbb, mint a maszturbálás.

Nagyon nagy szeretet hianyom van. Mit tegyek?

Itthon a csaladtol sem kapom meg a szeretetet es baratom sincsen, egyedul 1-2 ember van barati tarsasagba akik szeretnek es en is oket. Ez nagyon jol esik, rajuk tenyleg barmikor szamithatok, de nekem megis inkabb arra lenne szuksegem, hogy valakihez odabujhassak es o szorosan oleljen, a fulembe sugja, hogy szeret. De az is nagyon sokat segitene, ha csak ereznem, hogy az edesanyam szeret..mert sajnos nem erzem, sot kifejezetten azt erzem, hogy nem erdeklem es nem szeret. Nagyon nagy szeretet hianyom van es nagyon vagyom arra, hogy valaki szeressen, de ezt senkitol nem kapom meg..nagyon szomoru vagyok emiatt es nem tudom mit tegyek. 15/L

Legjobb válasz: Én szeretlek:P Jobb így?:)

Én szeretlek:P Jobb így?:)
Persze aztán ha egy fiu hamar odabujik hozzád, akkor meg húzod a pofád.... na takarodj aludni inkább...
Ne légy szomorú! Én szívesen leszek a barátod! Ha van kedved beszélgetni írj.
A kérdező hozzászólása: Masodik valaszolonak : Hat hidd el nem is arra gondoltam, hogy 2 perc utan mar minden megtortenjen..:) ) odabujas alatt nem szexet ertettem..sajnalom ha neked az "odabujas" fogalom a szexig hát ki..igazi erzekeny pasi lehetsz..:* Tobbieknek koszi, aranyosak vagytok:) <3

Mit tegyek ha a tengerimalacomnak só hiánya van?

Pár napja észre vettem hogy só hiánya van a t.malacomnak. Mit agyak neki hogy ne legyen?

Legjobb válasz: adj neki sót!

adj neki sót!
Ezt, hogy vetted észre mert nekem is van malackám?
ezt hogy tudod megállapítani?
Van külön tengerimalacoknak szánt nyalatósó.Ezt bármelyik kisállatkereskedésben beszerezheted.;)
A kérdező hozzászólása: köszi
Igen vannak ilyen nyalósók a kisállatboltokban (fresnapf, alphazoo..) és azt szerld rá a ketrecére . Az enyém imádja nyalogatni , fõleg most ebben a meleg ben ..:D
A kérdező hozzászólása: ok köszi
Az enyemek pl. mikor kivettem oket az olembe, elkezdtek nyalni (az emberi verejteknak magas a so tartalma!) ebbol is ra lehet jonni!
A kérdező hozzászólása: igen én is így jöttem rá

Önbizalom hiányom van, mit tegyek?

14 éves srác vagyok aki 155 cm és minden lány és ismerősöm lenéz , mert alacsony vagyok .Azt mondják jól nézek ki de én nem vagyok megelégedve vele.Segítsetek kérlek.

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=YH1Jj0_-0Kc

Végignéztem, a csávó 18 percen keresztül közhelyekkel bombáz és a legjobb tanácsait is már vagy 1000-szer olvashattad itt is bármelyik hasonló kérdésnél.
A kérdező hozzászólása: Kérlek segítsetek normális válaszokkal
elmondom neked!! vagy megvaltozol testileg es elmesz kinaba es kinyujtatod magad(szakacs vok van nalam sodrofa)olcsobb is...vagy huzol magadra bo ruhat min fuggoleges VASTAG csikok vannak..vagy ami a legjobb lenne magadba lezarod eztet vagy psichologus segitsegevel(legnehezebb es draga is) sztem magadba ezt le kell zarni..gondolj bele abba hogy ezen egesz eleteden raghatod magadat ha nem fogadod el azt ami vagy, POZITIVAN kell gondolkodnod..Meg az is lehet hogy kesobb megnosz de ezzel a problemaval nem a fizikumodban hanem a sajat lelki vilagodban van a megoldas es annak helyes felfogasaval..sok sikert
http://manhertz.com/ Fogadd el, hogy nem hiába vagy itt a Földön, céllal születtél le! Azaz értékes vagy! Minden megpróbáltatás véget ér egyszer! A boldogság elérése elsõsorban a gondolkodás megváltoztatásán alapszik, gondolkodj másként! Gondolkodj pozitívan! Keresd: Kerner_Tibor_-_Sziklaszilard_Onbecsules.pdf Most már csak rajtad múlik! :-)

Nagyon sokat van szeretett hiányom . Mit tegyek ellenne?

Legjobb válasz: Keress valakit aki szeret....

Keress valakit aki szeret....
én is így vagyok de nekem más miatt is lehet rá okom..:) ha gondolod írj üzit, meghallgatom mi a problémád. 14/L
Én szívesen megölelnélek, hogy jobban érezd magad, de hülyé venné ki, mert 22 vagyok.
Mondhatnád hogy a húgod.
Tucat szeretethiányos lányka 14 évesen, nincs jobb préda náluk.
A kérdező hozzászólása: 23-as könnyû préda alatt mit értesz ??
Könnyû kihasználni titeket, szeretem ezt az évjáratot.
küldj képet. 14/F aztán megmondom hogy csak te látod így, vagy tényleg szeretethiányod lehet :P (kinézet alapján)
Mint a sebzett vad az erõdben.
amúgy meg lehet, hogy csak a nyári szünet miatt... elõzõ voltam 14/F
Fura hogy milyen depressziós gondolatok merülnek fel a fiatalokban csak mert nem bírnak álomba szenderülni.
A kérdező hozzászólása: 26 ez vagyok én nézd meg :) http://kephost.hu/share-2524_5009ECD5.html
Honnan lehet gondolni, hogy nem szeretnek?! Nagyon egyszerû. Amikor a családban csak a veszekedés, marakodás megy, utána meg 3 napig egymáshoz sem szólnak. A barátok elpártolnak mellõled, amikor a leginkább szükséged lenne rájuk. Pasid/csajod, aki tényleg szeret nincs, azért meg minek pasi, hogy dicsekedjek vele? Meg ugyan kinek is dicsekednék, ha a barátok le se sz*rnak?! Én megértem a kérdezõt, hónapok óta ebben a helyzetben vagyok, azt hiszem kezdek megõrülni. A legnagyobb baj az, hogy nem látom a kiutat az alagút végén! 17/L
Be ne szarjak, micsoda gondok 17 évesen.. foglalkozz magaddal meg a jövõddel, ne siránkozzál.. semmit nem tapasztaltál meg az életbõl.
ezio_auditore: Örülök, hogy jobban átlátod az életemet, mint én magam, de nem gáz. Az pedig mégjobb, hogy a gondolataimban is olvasol. Az a baj az emberekkel, hogy nem tudják elképzelni, milyen lehet másnak. Tapasztalatból írom, hogy nagyon sok tinédzser szenved éveken át, ismerõsi körben is van, aki még rosszabb helyzetben van, mint én. De akinek nyugodt és szép gyermek és fiatalkora volt, az nem fog megérteni minket. Csak azt gondolom, hogy eléggé elszomorító, hogy kb. 2 éve a terveim és céljaim tartanak életben, lassan már tényleg csak azért élek, hogy a terveimet megvalósítsam. De persze ki lehet gúnyolni és lehet oltogatni, hogy még semmit nem tapasztaltam az életbõl. Ez igaz, nyilván sokkal komolyabb problémákkal fogok szembesülni, ha kikerülök a 'nagybetûs életbe', de jelen helyzetbe nekem ezez az igazi problémák. És ha érezném, hogy van mellettem valaki, aki szeret és támogat, valószínûleg könnyedén áthidalnám, megoldanám a problémáimat. Egyedül elég nehéz minden problémát megoldni, fõleg azért, hogy még csak most kéne megismerkedni 1-1 megoldandó problémával. De amikor az ember nyakába zúdulnak nap, mint nap olyan gondok, hogy legszívesebben kirohanna a világból, azt 17 évesen egyedül, talán nem olyan könnyû áthidalni.. És nem, nem azt várom, hogy értsétek meg, csak hogy fogadjátok el, hogy valakinek tizenévesen is lehetnek komoly problémái és érezheti azt, hogy nem szeretik.
Megértem, persze lehetnek problémák ennyi idõsen. De én sose másra akartam támaszkodni, elgyengítenek az érzelmek.. sokat fogsz még ezzel szívni. Inkább azt értékeld magadban, hogy egyedül is megállsz a talpadon és magadba elfojtod.
Boci...nem vagyok a szokások embere...oszt? Üdv.
Tudtommal "Üdv-vel" csak férfiaknak szokás köszönni.
Nem lehet, hogy csak te nem veszed észre, hogy szeretnek? Ugyanis pont abban a korban vagy, amikor mindenkit utálni szoktatok, aki bármit is tesz, vagy mond értetek... Egyáltalán, mit értesz te szeretethiány alatt? Mire vágysz? Üdv.
A kérdező hozzászólása: 1. Ha az olyan könnyû lenne .. 14L vagyok
Mibõl gondolod, hogy nem szeretnek?
Nem vagy szép?
Ha szeretnél ismerkedni, írj privit :) 17/F
detto ugyanez a bajom 13-14/L
00:45 azért ez nem csak a szépségen múlik! Velem is ez van épp. Se pasi, se barátok se semmi! :((
Mibõl gondoljátok ilyen fiatalon hogy nem szeretnek titeket?
A kérdező hozzászólása: Onan , hogy senki nem mutatja ki , hogy szeret !! És mi nem is érezzük..
Hát abból gondoljuk, hogy vagy nem mutatják ki eléggé, vagy ez az igazság és nem szeret senki! :((
tudod nincs olyan akinek szeretett hiánya van.de még fiatal vagy szeretnek még majd az emberek.
Ti kimutatjátok feléjük a szeretetetek? Amúgy lehet csak olyan a személyiségük hogy rejtik az érzelmeik.
*le wild pedobear appeared.
Pedobear-nek már öreg az ilyen 14-15 éves lányka.
Nem válogat!
A kérdező hozzászólása: Mindenki más milyen ! Mindenki máshogy éli át a dolgokat!

Pasi hiányom van! Most mit tegyek? :D

Már vagy fél éve nincs barátom, de tombolnak a hormonok. Nekem kel egy pasi! De most nincs a láthatáron egy se. :( Mit tegyek? Kezdek begolyózni ett?l. :D

Legjobb válasz: Fake, ennyire hülye nem lehetsz:)

Fake, ennyire hülye nem lehetsz:)
maszti?:D
25F pesthez közel... Érzelemmentesen mindent és élvezetesen!!!
18 csak debrecen :D De attól még dobhatsz privit ha gondolod :)
privátot! :D
A kérdező hozzászólása: 17, Zalaegerszeg. :)
Hát.... Mindjárt kapsz olyan választ, amit nem zsebbe kéne tenni..
hova valósi vagy, hány éves?
Állj fel a gép elõl, vagy hagyd el a zárdát.
A kérdező hozzászólása: Nem rossz ötlet... :D
Hú kedves kérdezõ nekem nagyon kell már egy csaj aki olyan tüzes hogy süsse a nyelvem meg a szám mikor lent kényeztetem.mit tegyek, kérdezõ?!segíts rajtam!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!