Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, hüvelyi orgazmusom is legyen (2 db)

Mit tegyek, hogy hüvelyi orgazmusom is legyen?

21 éves vagyok, és még sose volt hüvelyi orgazmusom. Csiklóorgazmusom is csak nagyon nehezen, azt is csak én tudom el?idézni magamnak, nagyon sokáig kell dörzsölni ahhoz, hogy legyen (általában a zuhanyrózsával szoktam masztizni, úgy a legkönnyebb). Hogyan lehet nekem is hüvelyi orgazmusom, mint a többi n?nek?

Legjobb válasz: Pfúúú, hát ez nehéz kérdés , mert ezen más nem tud segiteni, csak te. Szerintem ne várd a hüvelyit, az nem mindenkinek adatik meg. Ha csiklóorgazmusod van az már jó. Abból majd késõbb még lehet hüvelyi ha ráérzel, de lehet hogy sosem lesz hüvelyi, ez tényleg egyénfüggõ. Ha nehezen jutsz el az orgazmushoz annak több oka lehet. Nem megfelelõ a pozició, az ingerlés, ezeket ki kell tapasztalni. De ha már eljutottál akkor már nem lesz olyan nehéz ráérezni. Szerintem kisérletezz tovább, rá fogsz érezni. Felejtsd el a hüvelyit! Az orgazmus akkor is orgazmus, ha nem hüvelyi. Ha a pároddal is vagy, akkor is meg kell találni azt a poziciót, vagy ritmust ami a legjobban izgat és ingerel téged. Jó kisérletezést!

Pfúúú, hát ez nehéz kérdés , mert ezen más nem tud segiteni, csak te. Szerintem ne várd a hüvelyit, az nem mindenkinek adatik meg. Ha csiklóorgazmusod van az már jó. Abból majd késõbb még lehet hüvelyi ha ráérzel, de lehet hogy sosem lesz hüvelyi, ez tényleg egyénfüggõ. Ha nehezen jutsz el az orgazmushoz annak több oka lehet. Nem megfelelõ a pozició, az ingerlés, ezeket ki kell tapasztalni. De ha már eljutottál akkor már nem lesz olyan nehéz ráérezni. Szerintem kisérletezz tovább, rá fogsz érezni. Felejtsd el a hüvelyit! Az orgazmus akkor is orgazmus, ha nem hüvelyi. Ha a pároddal is vagy, akkor is meg kell találni azt a poziciót, vagy ritmust ami a legjobban izgat és ingerel téged. Jó kisérletezést!
Ja és még ami nagyon fontos, hogy el tudd engedni magad! A férfi elõtt is, meg általában. Ha bármi zavaró dolog van pl. azon gondolkodsz hogy tetszel e neki. Biztos hogy nem fogsz kielégülni. Egy nõ nem olyan mint egy férfi. Egy nõnek elõbb a lelkét kell kielégiteni, és csak utána lehet a testét. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!! Igazából már kb. 5 és fél éve élek nemi életet, amit élvezek is, csak zavar, hogy ha férfivel vagyok, akkor sosem jutok el a csúcsra, pedig a pasik valahogy várják ezt. Én nagyon élvezem a szexet, csak ez zavar!!! Vagy ez nem akkora baj? Ez egyre jobban bosszant, pedig szex közben nem gonolok erre, csak amúgy el szoktam gondolkodni rajta, hogy vajon milyen lehet.
Ha nincs orgazmusod szex közben, az azért nem jó. Mondd el a partnerednek, hogy neked csak úgy jó. Kérdd meg, hogy csinálja a nyelvével vagy a kezével - hidd el, örülni fognak ennek is. (Nem nagy kunszt nyelvvel csinálni, csak türelem kell hozzá...) Késõbb csináljátok vegyesen - azaz mikor benned van, simogassa õ a csiklódat.
Szia! Szerintem a zuhanyrózsás dolgot hagyd rá, mert te hozzászoktál, hogy ennyire erõs ingerek érnek téged. Se újjal, se nyelvvel ilyen hatást nem lehet elérni, ezért megy úgy lassan. Nekem a párommal 1 évig nem volt orgazmusom, aztán rávettem magam, hogy beszéljek vele. Nha ott minden megváltozott, megmutattam neki, hogy csinálja nekem. Egy férfi nem tudhatja magától, ezért kell õket tanítgatni. Az is elõfordul, hogy szex közben én csinálom magamnak, ami még a páromat is nagyon ingerli. Ott a másik lehetõség az orális szex, amihez csak türelem kell. Eleinte talán töb idõ kell, de a végén már a kedvesed is rutinos lesz és gyorsan eljuthatsz a csúcsra. Sajnos a hüvelyi orgazmusban nekem sincs tapasztalatom, de mivel nekem annyira jó a csikló orgazmus nem hiányzik. Néha azért úgy érzem mikor a párom benne van, hogy mindjárt elemegyek, de aztán mégsem. Szerintem ez egy folyamat, majd szépen kialakul. Sok sikert!

Nem vagyok szűz, csiklói orgazmusom volt már. Masztinál is ill. szexnél is csak csiklóim van. Mit tegyek? Hogy csináljuk hogy végre hüvelyim is legyen?

Van valami praktika? Póz? Esetleg bármi amit tehetnénk? 17L

Legjobb válasz: valakinek egész életében nem volt és nem is lesz mert nem képes rá! Én nem tudom milyen a nõi orgazmus belülrõl(csak a férfi verziót ismerem) de állítólag elõtte pisilhetnék szerû érzés! szerintem sok nõ ezért nem képes mert ugy érzik hogy pisilniük kell és nem merik vagy nem tudják magukat teljesen elengedi és átadni magukat az igazi orgazmus örömeinek...na ezt [email protected]ánleírtam! azt hogy neked miért nem megy csak te tudhatod gyakorolj sokat:D ha van pasid csináljátok jó sûrûn akár végkimerültségig! egyszer csak összejön!!!

valakinek egész életében nem volt és nem is lesz mert nem képes rá! Én nem tudom milyen a nõi orgazmus belülrõl(csak a férfi verziót ismerem) de állítólag elõtte pisilhetnék szerû érzés! szerintem sok nõ ezért nem képes mert ugy érzik hogy pisilniük kell és nem merik vagy nem tudják magukat teljesen elengedi és átadni magukat az igazi orgazmus örömeinek...na ezt [email protected]ánleírtam! azt hogy neked miért nem megy csak te tudhatod gyakorolj sokat:D ha van pasid csináljátok jó sûrûn akár végkimerültségig! egyszer csak összejön!!!
Talán keress egy olyan pasit aki ki tud elégíteni..
A kérdező hozzászólása: Pasimat lecserélni nem fogom, inkább lemondok az orgazmusról. A pisilés érzés megvan, sõt már volt h majdnem összejött, de még sem.:S
Csináljátok olyan pózban, hogy közben a partnered a csiklódat is ingerelni tudja.
Voltak itt jó leírások, olvasd el. Nem írt ki párat, mikor feltetted a kérdést?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!