Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, hüvelyi orgazmusom (14 db)

Mit tegyek, hogy hüvelyi orgazmusom is legyen?

21 éves vagyok, és még sose volt hüvelyi orgazmusom. Csiklóorgazmusom is csak nagyon nehezen, azt is csak én tudom el?idézni magamnak, nagyon sokáig kell dörzsölni ahhoz, hogy legyen (általában a zuhanyrózsával szoktam masztizni, úgy a legkönnyebb). Hogyan lehet nekem is hüvelyi orgazmusom, mint a többi n?nek?

Legjobb válasz: Pfúúú, hát ez nehéz kérdés , mert ezen más nem tud segiteni, csak te. Szerintem ne várd a hüvelyit, az nem mindenkinek adatik meg. Ha csiklóorgazmusod van az már jó. Abból majd késõbb még lehet hüvelyi ha ráérzel, de lehet hogy sosem lesz hüvelyi, ez tényleg egyénfüggõ. Ha nehezen jutsz el az orgazmushoz annak több oka lehet. Nem megfelelõ a pozició, az ingerlés, ezeket ki kell tapasztalni. De ha már eljutottál akkor már nem lesz olyan nehéz ráérezni. Szerintem kisérletezz tovább, rá fogsz érezni. Felejtsd el a hüvelyit! Az orgazmus akkor is orgazmus, ha nem hüvelyi. Ha a pároddal is vagy, akkor is meg kell találni azt a poziciót, vagy ritmust ami a legjobban izgat és ingerel téged. Jó kisérletezést!

Pfúúú, hát ez nehéz kérdés , mert ezen más nem tud segiteni, csak te. Szerintem ne várd a hüvelyit, az nem mindenkinek adatik meg. Ha csiklóorgazmusod van az már jó. Abból majd késõbb még lehet hüvelyi ha ráérzel, de lehet hogy sosem lesz hüvelyi, ez tényleg egyénfüggõ. Ha nehezen jutsz el az orgazmushoz annak több oka lehet. Nem megfelelõ a pozició, az ingerlés, ezeket ki kell tapasztalni. De ha már eljutottál akkor már nem lesz olyan nehéz ráérezni. Szerintem kisérletezz tovább, rá fogsz érezni. Felejtsd el a hüvelyit! Az orgazmus akkor is orgazmus, ha nem hüvelyi. Ha a pároddal is vagy, akkor is meg kell találni azt a poziciót, vagy ritmust ami a legjobban izgat és ingerel téged. Jó kisérletezést!
Ja és még ami nagyon fontos, hogy el tudd engedni magad! A férfi elõtt is, meg általában. Ha bármi zavaró dolog van pl. azon gondolkodsz hogy tetszel e neki. Biztos hogy nem fogsz kielégülni. Egy nõ nem olyan mint egy férfi. Egy nõnek elõbb a lelkét kell kielégiteni, és csak utána lehet a testét. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!! Igazából már kb. 5 és fél éve élek nemi életet, amit élvezek is, csak zavar, hogy ha férfivel vagyok, akkor sosem jutok el a csúcsra, pedig a pasik valahogy várják ezt. Én nagyon élvezem a szexet, csak ez zavar!!! Vagy ez nem akkora baj? Ez egyre jobban bosszant, pedig szex közben nem gonolok erre, csak amúgy el szoktam gondolkodni rajta, hogy vajon milyen lehet.
Ha nincs orgazmusod szex közben, az azért nem jó. Mondd el a partnerednek, hogy neked csak úgy jó. Kérdd meg, hogy csinálja a nyelvével vagy a kezével - hidd el, örülni fognak ennek is. (Nem nagy kunszt nyelvvel csinálni, csak türelem kell hozzá...) Késõbb csináljátok vegyesen - azaz mikor benned van, simogassa õ a csiklódat.
Szia! Szerintem a zuhanyrózsás dolgot hagyd rá, mert te hozzászoktál, hogy ennyire erõs ingerek érnek téged. Se újjal, se nyelvvel ilyen hatást nem lehet elérni, ezért megy úgy lassan. Nekem a párommal 1 évig nem volt orgazmusom, aztán rávettem magam, hogy beszéljek vele. Nha ott minden megváltozott, megmutattam neki, hogy csinálja nekem. Egy férfi nem tudhatja magától, ezért kell õket tanítgatni. Az is elõfordul, hogy szex közben én csinálom magamnak, ami még a páromat is nagyon ingerli. Ott a másik lehetõség az orális szex, amihez csak türelem kell. Eleinte talán töb idõ kell, de a végén már a kedvesed is rutinos lesz és gyorsan eljuthatsz a csúcsra. Sajnos a hüvelyi orgazmusban nekem sincs tapasztalatom, de mivel nekem annyira jó a csikló orgazmus nem hiányzik. Néha azért úgy érzem mikor a párom benne van, hogy mindjárt elemegyek, de aztán mégsem. Szerintem ez egy folyamat, majd szépen kialakul. Sok sikert!

Mit tegyek, hogy végre legyen hüvelyi orgazmusom? :D

nevel?anyám mesélte, hogy ? 30 éves korában tudta meg, mi is az igazán jó... remek kilátás. a lényeg, hogy már kicsivel több, mint fél éve szexelünk a barátommal, elég rendszeresen, mégis minden aktus legföljebb 3-4 percig tart, és nem túlzok. én nagyon szeretem ?t, de a szexet is. próbálok türelmes lenni vele, eleinte azt gondoltam, hogy én vagyok az els? n? a szexuális életében, és még nem tudja szabályozni... a múltkor leültünk, hogy értelmes emberek módjára megbeszéljük, de azt mondta, nem tud vele mit kezdeni, és ? is szomorú emiatt... ? 23, én 28.

Legjobb válasz: 28 évesen már illene tudni, hogy a hüvelyi orgazmus nagyon ritka. De anélkül is tökéletes orgazmust lehet elérni. Az érzést nem kisebbíti, hogy hüvelyi, vagy nem. A 3-4 perces aktus elég karcsú. Keressetek meg egy orvost.

28 évesen már illene tudni, hogy a hüvelyi orgazmus nagyon ritka. De anélkül is tökéletes orgazmust lehet elérni. Az érzést nem kisebbíti, hogy hüvelyi, vagy nem. A 3-4 perces aktus elég karcsú. Keressetek meg egy orvost.
Ha merevedési gondjai is vannak, akkor keressétek fel az orvost. Az rendben van, hogy a férfiak egy része nem képes másodszorra merevedni, de ez ritka. Próbáljátok meg az orvost, mert az sem teljesen normális, hogy csak 3-4 perc.
A kérdező hozzászólása: robi, kicsit finomabban;D ami meg a második kört illeti... olyankor meg merevedési gondjai támadnak... aztán elmegy a kedvem még a maszturbálástól is:D
A kérdező hozzászólása: kedves elsõ válaszoló: elírtam, 18 vagyok:D és ez az "illene tudni" ez nem volt szimpatikus:D attól, hogy neked ritka... nem arra voltam kíváncsi, hogy mennyire gyakori, hanem hogy én hogyan érhetem el:D és tudom, hogy nem könnyû, meg fiatal vagyok még, de gondoltam, hátha megspórolok pár évet egy kis kérdezõsködéssel...
Próbáljátok meg, hogy miközben zajlik az aktus, valamelyikõtök izgassa a csiklódat az ujjával. Így egyszerre kétféle orgazmus is megindul a testedben. Hüvelyi és csiklós egyaránt.
Nem ritka, szerintem! Ez egy tévhit. Viszont muszáj leírnom: nekem csak úgy van, ha én irányítok. Akkor viszont néha 2 perc alatt (nem vicc!), aztán egyenesen többes, percenként. :D
No, akkor kettõ év még, kibírod! Viszont, ha eluntad, dobj egy privátot! :) ))
második kör is ilyen rövid neki?
ha ilyen korban nem tudja szabályozni az elég gáz, mert még ha 15 éves lenne ok ....
Bocsi lehet tul direkt voltam de az tényleg gond ha nem megy neki két kor, jo persze nem 5 perc mulva de mondjuk varjatok egy orat akkor mar tuti jo lesz;)

9 hónapja van barátnőm, ő idősebb nálam 3 évvel. Az lenne a fő problémám hogy nincs orgazmusa (hüvelyi). Mit tegyek?

Nem én vagyok neki az els? akivel le feküdt,de egyik barátjának se sikerült még eljuttatni hüvelyi orgazmussal a csúcsra. Nagyon idegesít? .....Tudnátok valami tippet mondani?? Jaaa hozzá teszem hogy pisilésinger szokott lenni ha kutyapózba csináljuk és érzi is hogy nagyon jó de semmi több. Hiába csináljuk még utána fél órán keresztül nem jön össze. Kérlek valami tanácsot, tippet hogy tudnám elérni neki... Köszönöm

Legjobb válasz: szerintem ez nem a Te hibád, azért egy lánynak is kell tenni hogy el tudjon menni. Én pl ha nem feszítem be magam teljesen az alhasamat, hüvelyemet esélyem sem lenne orgazmusra. Viszont erre magától kéne ráérezni csinálhatod Te akárhogy akármeddig ha ez nincs meg nem fog menni. Neki kell ezen dolgozni nem neked.

szerintem ez nem a Te hibád, azért egy lánynak is kell tenni hogy el tudjon menni. Én pl ha nem feszítem be magam teljesen az alhasamat, hüvelyemet esélyem sem lenne orgazmusra. Viszont erre magától kéne ráérezni csinálhatod Te akárhogy akármeddig ha ez nincs meg nem fog menni. Neki kell ezen dolgozni nem neked.
A kérdező hozzászólása: Akkor végülis nem én vagyok a hibás hogy pisilés ingernél több nincs. Ha fejben dõl el akkor nála van a hiba :S
Bármilyen pózban és nem kell hozzá csiklóizgatás. Hogy mit csinálok közben? Ellazítom magam és elhiszem, hogy a pisilési ingerbõl orgazmus lesz. Fejben dõl el. És még egy tipp: a G-pontos orgazmus jelentõsen javítja az orgazmuskészséget.
A kérdező hozzászólása: Én is pont azt akartam kérdezni hogy neked hogy van, milyen pózba, csinálsz-e közbe valamit??? És köszönöm a válaszokat.
Na és azt is hozzátennéd kérlek, hogy mit kell tenni? Hogy tanuljuk meg? Az lenne az igazi információ :) köszi
Tanulható. Nekem évtizedekig nem volt hüvelyi orgazmusom, most meg félpercenként élvezek hatalmasakat.
Oké hogy zavar, de még is mit csináljon? Biztos sokat próbáltam már, talán nem akar minden alkalommal élvezkedés helyett kísérletezni.... Neki nem baj, de neked igen... Szerintem elég ha õ is ki tud elégülni (csiklóval) és mellette szexeltek egy jót.
Ha fél óráig tart az együttlét akkor nem is csodálom. Bocs, de ez az igazság. Ja és a lány fejében kell rendet tenni, de ezt csak õ tudja megoldani.
Igen vannak nõk akik nem képesek rá de tuti hogy tanulható a dolog, ha õt nem zavarja szerintem Te se törõdj vele. persze tudom könnyû ezt mondani de igy van. ha ö nem akar tenni ellene Te nem tudsz mit csinálni már.
A kérdező hozzászólása: Próbálta már hogy feszítette a hüvelyét, meg a csiklóját is izgatja közben és érzi is hogy nagyon jó, de nem megy tovább.....Olvastam már olyat is h rengeteg nõ nem képes hüvelyi orgazmusra.Õt annyira nem érdekli mert azt mondja jó neki a csikló orgazmus is de engem viszont zavar... Méretemmel semmi probléma :)
Mi van ha nem jön rá? Ha nem tudja, vagy nagyon nehéz lenne, mert mondjuk kevésbé ingerelhetõ mint más lányok.. Tudod, sokan vagyunk így nõk, nem biztos hogy találunk megoldást. Persze, nem mondom hogy képtelenek vagyunk rá, de nem jön össze... Talán soha. Én nem tudom hogy kellene.
Ha ez megnyugtat, igen. De G-pontos orgazmust te tudsz elérni nála...

Nem vagyok szűz, csiklói orgazmusom volt már. Masztinál is ill. szexnél is csak csiklóim van. Mit tegyek? Hogy csináljuk hogy végre hüvelyim is legyen?

Van valami praktika? Póz? Esetleg bármi amit tehetnénk? 17L

Legjobb válasz: valakinek egész életében nem volt és nem is lesz mert nem képes rá! Én nem tudom milyen a nõi orgazmus belülrõl(csak a férfi verziót ismerem) de állítólag elõtte pisilhetnék szerû érzés! szerintem sok nõ ezért nem képes mert ugy érzik hogy pisilniük kell és nem merik vagy nem tudják magukat teljesen elengedi és átadni magukat az igazi orgazmus örömeinek...na ezt [email protected]ánleírtam! azt hogy neked miért nem megy csak te tudhatod gyakorolj sokat:D ha van pasid csináljátok jó sûrûn akár végkimerültségig! egyszer csak összejön!!!

valakinek egész életében nem volt és nem is lesz mert nem képes rá! Én nem tudom milyen a nõi orgazmus belülrõl(csak a férfi verziót ismerem) de állítólag elõtte pisilhetnék szerû érzés! szerintem sok nõ ezért nem képes mert ugy érzik hogy pisilniük kell és nem merik vagy nem tudják magukat teljesen elengedi és átadni magukat az igazi orgazmus örömeinek...na ezt [email protected]ánleírtam! azt hogy neked miért nem megy csak te tudhatod gyakorolj sokat:D ha van pasid csináljátok jó sûrûn akár végkimerültségig! egyszer csak összejön!!!
Talán keress egy olyan pasit aki ki tud elégíteni..
A kérdező hozzászólása: Pasimat lecserélni nem fogom, inkább lemondok az orgazmusról. A pisilés érzés megvan, sõt már volt h majdnem összejött, de még sem.:S
Csináljátok olyan pózban, hogy közben a partnered a csiklódat is ingerelni tudja.
Voltak itt jó leírások, olvasd el. Nem írt ki párat, mikor feltetted a kérdést?

Lanyok, adjatoj tanacsot! 3 eve vagyunk kapcsolatban, de meg soha nem volt huvely orgazmusa a baratnomnek. Mit tegyek?

a szex soha nem zarul orgazmus nelkul, de ezt csak nyalassal tudom elerni...(szuz lany volt, mas pasit nem ismert ilyen teren). 21/f

Legjobb válasz: Ha megtanulsz írni, rögtön lesz orgazmusa a barátnõdnek.

Ha megtanulsz írni, rögtön lesz orgazmusa a barátnõdnek.

Sose volt eddig huvely orgazmusom, es ezt nem erti meg az uj baratom, mit tegyek?

az elozo pasimmal rendszeresen szeretkeztunk, es o mindig kielegitett, tudta hogy nem elvezek el szex kozben, de most masik pasim van, es azt hiszi hogy o nem csinal valamit jol, es hiaba mondom neki hogy en eddig sose elveztem el szex kozben, o abban bizik hogy majd egyszer...en pedig nem varhatom el tole hogy kielegitsen...mit tegyek? egyaltalan normalis az hogy nem elvezek el szex kozben?

Legjobb válasz: Ok, kérlek, tedd fel a kérdést érthetõbben! :D Az, hogy egyáltalán nem élvezel el közben, nem túl jó dolog. Az, hogy nincsen hülyevi orgazmusod, meg sok nõ által tapasztalt jelenség, a saját bevallásuk szerint.

Ok, kérlek, tedd fel a kérdést érthetõbben! :D Az, hogy egyáltalán nem élvezel el közben, nem túl jó dolog. Az, hogy nincsen hülyevi orgazmusod, meg sok nõ által tapasztalt jelenség, a saját bevallásuk szerint.
Mondd meg neki, hogy addig is, amíg sikerül majd a hüvelyi orgazmus, valahogyan elégítsen ki téged az akció után, mert vágysz rá.
"en pedig nem varhatom el tole hogy kielegitseen pedig nem varhatom el tole hogy kielegitsen" De, kérheted. A szex lényege a KÖLCSÖNÖS örömszerzés. Mondd meg neki, hogy csak annyit csinál rosszul, hogy a végén nem elégít ki máshogy. Ha nem képes felfogni, akkor dobd ki.
ne mondd azt, h téged nem lehet kielégíteni meg h nem is várod el. mert ha rögtön így állsz neki akkor tuti h soha nem lesz orgazmusod! ez most komoly ennek nem lehet így neki állni! saját magadat gátolod!

Létezik olyan, hogy ott járok a hüvely orgazmus kapujába, de a testem nem tudja mit tegyen, hogy az beteljesüljön?

Nem igazán volt még részem hüvely orgazmusban, de tegnap este valami fantasztikusan felemel? érzést éreztem mikor a párommal voltam. Nagyon finom, fantasztikus volt, de olyan volt mintha egy id? után nem tudta volna a testem, hogy-hogy fejezze be. Értitek? Mit tegyek ha legközelebb ezt érzem, hogy orgazmussal végz?djön?

Legjobb válasz: Ilyen velem is elõfordult már és inkább megkértem a páromat hogy hagyjuk abba mert ez csak szenvedés hogy nem fejezõdik be a dolog.Én is kíváncsi vagyok hogy ez mitõl lehet és hogy hogy lehet orvosolni a problémát.

Ilyen velem is elõfordult már és inkább megkértem a páromat hogy hagyjuk abba mert ez csak szenvedés hogy nem fejezõdik be a dolog.Én is kíváncsi vagyok hogy ez mitõl lehet és hogy hogy lehet orvosolni a problémát.
Dettó ugyanez!! Állítólag az orgazmust(hüvelyit) tanulnunk kell!! Elég gáz, mert a pasiknak nem kell érte tenniük semmit, nekik csak ugy jön!! De mi?? Ezt a pc izmos dolgot én most kezdtem el gyakorolni...keress rá a neten, és ezzel a gyakorlattal te is ellazíthatod õket, és talán még orgazmus is lehet belõle ;) Ki tudja, de mindent meg kell tennünk érte, és ki kell próbálnunk...én azt teszem! :) Sok sikert!
Próbálj ki többféle mozgást is, ha ezt érzed - és ne erõltesd: egyszer úgyis rájössz majd!
szia! észre veszed ha hüvelyi orgazmusod van mert sokkal mélyebb hosszabbb érzés végig megy az egész testeden. fantasztikus érzés. az hülyeség hogy tanúlni kell!nagyon fontos a másik amit kérdeztél hogy a végén nem teljesûlsz be, az meg azért lehetséges én is voltam így hogy nagyon jót szerettél volna és mindig kissé visszatartottad na most ez eredményezheti azt lányoknál is ugyan úgy mint férfiaknál hogy nem tud elélvezni azért nem mert hüvely fala izomzat amit te ha visszatartod egyfeszülést okoz a hüvely falán és így ismét egy görcsös izomzatot nem lehet ellazítani. ne tartogasd az élvezetet és hiddd el hogy ha nem arra koncentrálsz hogy hogy na elmegyek e a végén vagy nem akkor sikerûlhet töbször is egy aktusalatt. ha meg volt orgazmusod és abarátod még nem ment el de te már újra felizgultál ésa srác nem bírja vagyis tekielégületlen maradtál akkor nyugodtan mond megneki hogy elégítsen ki megmosod és aztán szépen befejezi.
Ne mond azt hogy hülyeség, hogy tanulni kell!! Elõbb nézz utána egy picit a dolgoknak, mondjuk a neten....

Mit tegyunk, hogy legyen huvelyi orgazmusom?

Korulbelul 8 eves koromtol onkielegitest vegzek, az elso par evben " nagyokat " elveztem, aztan kezdett enyhulni. MOst 14 vagyok, onkielegitesnel is mar nem nincs olyan nagy elvezet. Nemreg fekudtunk le a baratommal, a "behatolas" csak nagyon picit fajt, vagyis majdnem nem is, nagyon vigyazot ram, bar elelvezni nem tudtam, masodik alkalommal sem. Mitol lehet ? v nem is fogok ? mit csinaljunk, hogy ujra ugyanugy tudjak elelvezni, mint 8 -9 eves koromban ? vagy ezt mar nem lehet "visszahozni " ?

Legjobb válasz: türelem türelem türelem!!!!!! te még nagyon fiatal vagy ahhoz hogy egybõl elélvezz. az önkielégités teljesen más, mint egy férfival. Inkább csak tapasztalatot gyûjtsd és idõvel eljön mindennek az ideje. Ki kell ismerjed a tested és hogy mi hogy jó neked. Utána közösen a barátoddal. Ehhez még évek kellenek. Ezért nem ajánlatos a szexet korán elkezdeni.

türelem türelem türelem!!!!!! te még nagyon fiatal vagy ahhoz hogy egybõl elélvezz. az önkielégités teljesen más, mint egy férfival. Inkább csak tapasztalatot gyûjtsd és idõvel eljön mindennek az ideje. Ki kell ismerjed a tested és hogy mi hogy jó neked. Utána közösen a barátoddal. Ehhez még évek kellenek. Ezért nem ajánlatos a szexet korán elkezdeni.
Még korai egybõl az orgazmust hajszolni. Össze kell szoknotok a szexben a barátoddal, meg kell neki mutatnod, hogy hogy jó neked. Kísérletezni kell és menni fog. De ahogy az elsõ hozzászóló is írta, ehhez türelem kell!
Eloszor is nyugodj meg, meg nem bagy elkesve semmirol! szerintem probaljatok meg az elojatekot a baratoddal, esetleg hagyd hogy az ujjaval kenyeztessen simizonn es csak aztan kozosuljetek! idovel menni fog
A kérdező hozzászólása: az elottem levo valaszolonak, probaltuk az ujjazast de mikor "belemhatolt" fajt a huvelyemnel az izom vagy hogy magyarazzam... es nem tudom mitol
Es most mar hogy vagy? eltelt 2 ev nem?
az elozo valaszado vagyok! fereneztem bocsesz!!!!!!

Mit tegyek, ha nekem még nem volt hüvelyi orgazmusom?

több mint 2 éve van intim kapcsolatom a barátommal , de még egyszer sem volt hüvelyi orgazmusom ez mitõl lehet?Még csak 1 fiúval feküdtem le .

Legjobb válasz: valamit nem jól csinál akkor a barátod, itt az ideje kipróbálni mást is :D mellesleg ha magadnak csinálod,se volt még?

valamit nem jól csinál akkor a barátod, itt az ideje kipróbálni mást is :D mellesleg ha magadnak csinálod, se volt még?
A kérdező hozzászólása: Majd kipróbáljuk , hátha valamelyik beválik köszi :)
Hát szerintem egy megfelelõ partnerrel minden nõ képes elérni a hüvelyi orgazmust, csak meg kell találni hozzá a megfelelõ pontokat.
esetleg popsi környékén való simogatás...is hatásos szokott lenni a nõknél ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!
Semmiképpen ne ess kétségbe, az egyik válaszoló jól mondja, nem mindenki képes rá. Amit még kipróbálhattok, hogy szex közben izgassa a párod (vagy te magad) a csiklódat. Ugyanis a nõk nagy része csak úgy tud elérni hüvelyi orgazmust, ha közben a csiklóját is izgatják :)
A kérdező hozzászólása: Köszi !
Kevés nõ éri el a hüvelyi orgazmust. Nem hiszem hogy különösebben aggódnod kell miatt. Nekem 2 partnerem volt, de egyikkel sem volt hüvelyi orgazmusom.
A kérdező hozzászólása: Még úgy sem .
Szerintem is partner fuggo... A mostani pasim elott 2fiuval fekudtem le egyikkel sem volt.. Igaz most szerelmes is vagyok. :) Szoval a mostani baratommal mar amikor eloszor lefukudtunk lovaglo pozban huvelyi orgazmusom volt. 18L

Sosem volt még hüvelyi orgazmusom mit tegyek?

Legjobb válasz: Örülj annak amilyen van!!!!

Örülj annak amilyen van!!!!
próbálkozzatok több hozzál és méh behatolását pl : lovagolj gyorsan és hevesen a látod péniszén nekem is így sikerült több sikertelen próba után
nem hozzál hanem pozzal bocsi
a párod péniszén bocsi a telson egészíti amit írók
Ha fiú vagy, akkor add fel!Nem is lesz......

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!