Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, hófehér legyen (2 db)

Mit tegyek, hogy hófehér legyen a bőröm?

Egy csomóan barnulni akarnak de az nem illik a világoskék szememhez és a sz?ke hajamhoz és szerintem nem is szép... van-e valami módszer erre?

Legjobb válasz: hát ha világoskék a szemed és szõke a hajad, akkor tuti a bõröd is elég fehér... tök hófehérke meg ne akarj lenni, mert az sztem nem szép, sõt kicsit természetellenes is, van 1 csoporttársam akirõl mindig azt hiszik h rosszul van mert olyan a bõre. amugy sztem nincs természetes kifehéritõ modszer(bocs ha tévedek) hordj olyan ruhát, avgy viselj olyan sminket, ami kiemeli a böröd világosságát!

hát ha világoskék a szemed és szõke a hajad, akkor tuti a bõröd is elég fehér... tök hófehérke meg ne akarj lenni, mert az sztem nem szép, sõt kicsit természetellenes is, van 1 csoporttársam akirõl mindig azt hiszik h rosszul van mert olyan a bõre. amugy sztem nincs természetes kifehéritõ modszer(bocs ha tévedek) hordj olyan ruhát, avgy viselj olyan sminket, ami kiemeli a böröd világosságát!
hordj fehéret az eleve sápaszt magyarul fehérit de egy szép világosbarna bõr szebb mint egy tiszta hófehér
Szerezz be valahogy Nap-allergiát és élj teljes sötétségben évekig.
Nekem fekete a hajam és zöld aszemem, és nekem is nagyon világos a bõröm. Én is örülnék neki ha fehérebb lenne, nagyon nem teccik abarna bõr:P Régen citrommal fehérítettéka bõröket de lehet hogy az káros, még nem próbáltam. Én fekete ruhát hordok mert akkor nagy a kontraszt, a fehér szerintem elég hülyén nézne ki fõleg ha a hajad is világos. Nyáron meg nagyon magas faktorszámú krémmel kenem a bõröm az gyengít a barnuláson. (MEgjegyzem engem mondjuk azért szeretnek a fiuk is mert nem tartozom a néger barnaságra vágyó tömegbe, inkább picit olyan vámpírosabb benyomást keltek:P kinek mi jön be:P)
Miért lenne szép a sápadt, fakó?Beteg ember benyomását kelted, mint akiben nincs vér.Nem szeretem a "vízihullákat"Mert pont így néznek ki

Mit tegyek hogy hófehér és csillogó, egészséges fogaim legyenek egynap kb, hányszor mossak fogat? Folyt. Lent:

tudnátok ajánlani olany cuccokat ami segít ebben nekem láttam haverjam is használnak szereket fogfehérít? és ajakbalzsam stb és az ínyükre is szoktak valamit kenni (de szégyelem megkérdezni ?ket kiröhögnének)kérem írjátok le melyik a legjobb fogkrém márka és fogkefe (elektromos vagy rendes) és milyen szereket lehet még használni amik segítenek szebbé tenni mosolyom és ezzel jobb közérzetet nyújtanak számomra köszönöm mindenkinek. jah és olyan szer van ami a szemfogamon lév? fehér foltot kb 2 éve rajta van nem fogk? és nem hiszem hogy fogszuvasodás csak egy fehér pöty a zománcon és nem tom eltüntetni eléggé zavar.

Legjobb válasz: http://cgi.ebay.com/TEETH-WHITENER-PROFESSIONAL-WHITENING-KI.. én ezt használom, nekem nagyon bejött. Amúgy meg nem értem, miért nem lehet megkérdezni a haveroktól, hogy õk mit használnak. Ja, és légyszi tagold már a mondataidat, mert így eléggé követhetetlen!

http://cgi.ebay.com/TEETH-WHITENER-PROFESSIONAL-WHITENING-KI.. én ezt használom, nekem nagyon bejött. Amúgy meg nem értem, miért nem lehet megkérdezni a haveroktól, hogy õk mit használnak. Ja, és légyszi tagold már a mondataidat, mert így eléggé követhetetlen!
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod bocsánat hogy nem tagoltam síettem am mennyi egy ilyen éh hol lehet beszerezni?
Elektromos fogkefe az jobb lesz. Elõször is menj el a fogorvoshoz fogkõleszedésre és polírozásra már ettõl fehéredni fog a fogad aztán pedig Sensodyne Whiteningel mossál fogat. Nekem ez bevált épp tegnap dícsérte meg valaki, hogy milyen szép fehérek a fogaim.
A kérdező hozzászólása: Sensodyne Whiteningel ezt honnan tudom beszerezni gyógyszertár?
Elsõ vagyok, hát onnan lehet beszerezni, ahonnan linkeltem, onnan rendeltem én is.
Hát, a fogszín öröklõdik, tehát sokat nem tudsz változtatni rajta, de azért javíthatod (pl. Perl Weiss nagyon hasznos). Maradnak a rendelõi fogfehérítések, ezek kb. 10-15 ezertõl kezdõdnek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!