Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, folyamatosan (264 db)

Mi tegyek? Folyamatosan megtelik a C meghajtó. Szinte használhatatlan a gépem. (nem frissít+nem gyorsítótáraz, . Stb. ) Vírus?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül vírus. Telik az rendesen egy "normális" windows alatt. Hacsak nem töltesz le folyamatosan, mert akkor csökken rohamosan. Egyébként csak "csökkenget" a hely. Mekkora a "C"-d és mennyi hely van rajta?

Nem feltétlenül vírus. Telik az rendesen egy "normális" windows alatt. Hacsak nem töltesz le folyamatosan, mert akkor csökken rohamosan. Egyébként csak "csökkenget" a hely. Mekkora a "C"-d és mennyi hely van rajta?
A kérdező hozzászólása: 9, 76 GB 476 KB szabad hely
A kérdező hozzászólása: +(E:118GB) van rajta 112 GB szabad hely ???
http://www.partitionwizard.com/free-partition-manager.html Ezzel tudsz a "D"-rõl a "C"-re egy kis helyet "átteni".
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Mi lehet az oka. Mit tegyek? (folyamatosan telepíti a frissítéseket is. Ez lehet ok? Megállíthatom ebben?

nem tudom a gépemet rendesen használni.A C meghajtó folyamatosan megtelik.hiába törlöm a programokat, amikre nincs szükségem, nem használ.2 hónappal ezel?tt elmentettem linkeket.most már magát a mappát, amiben a linkek vannak, nem tudom megnyitni.Arra hivatkozik, hogy a mappa tartalma sérült.A facebookon nem látom az üzeneteket, írni sem tudok.nem tölti be ?ket.

Legjobb válasz: Elõször is a Face chat most sokaknak szar. Aztán... ha reggel bekapcsolod a géped és úgy hagyod (nem nyúlsz hozzá), akkor estére már kevesebb hely van? Ha igen, az simán lehet vírus.

Elõször is a Face chat most sokaknak szar. Aztán... ha reggel bekapcsolod a géped és úgy hagyod (nem nyúlsz hozzá), akkor estére már kevesebb hely van? Ha igen, az simán lehet vírus.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!másoknak mia véleménye errõl?
Sok program gyorsítótáraz, frissít, készülnek visszaállítási pontok, a letörölt programok után meg marad néha felesleg is, szóval a hely az látszólag magától is tud fogyni nem feltétlenül vírus. A sérült fájlok merevlemez hibára utalhatnak, legalább a Windows beépített hibakeresõjét futtasd le. A facebook üzenetek nem feltétlenül a géped hibájából elérhetetlenek, inkább facebook hiba szokott lenni...
Újratelepítés megoldja.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM!

Mit tegyek? Folyamatosan éhes vagyok.

32 hetes vagyok és eddig sikerült 17 kilót felszednem, az orvosom rám is szólt, hogy most már azért fogjam vissza magam. Próbálkoztam zöldségekkel, szénhidrát szegény ételekkel, de olyan, mint valami rossz fogyókúra és folyamatosan éhes vagyok. Tudom, nem jó a babának sem, ha sokat hízok, de az sem, ha folyton korog a gyomrom.

Legjobb válasz: Egyel, foleg ha kivanos is vagy, csak figyelj a mennyisegre, pl csak fele adagot szedj. Ne ragozz, mert noveli az ehsegerzetet. Tarts magadnal kekszet, soha ne hagyd, hogy korogjon a gyomrod, mert eleg savat termelsz igy is. Egyel sok gyumolcsot, joghurtot, pepes eteleket, ami konnyen emesztheto. A szervezeted tudja, hogy mire van szukseged most, es ha az az eves, akkor egyel :) Boldog babavarast 31hkm

Egyel, foleg ha kivanos is vagy, csak figyelj a mennyisegre, pl csak fele adagot szedj. Ne ragozz, mert noveli az ehsegerzetet. Tarts magadnal kekszet, soha ne hagyd, hogy korogjon a gyomrod, mert eleg savat termelsz igy is. Egyel sok gyumolcsot, joghurtot, pepes eteleket, ami konnyen emesztheto. A szervezeted tudja, hogy mire van szukseged most, es ha az az eves, akkor egyel :) Boldog babavarast 31hkm
Szia! Én is így vagyok! Folyamatosan csak ennék. Ráadásul leginkább az édességekért vagyok oda. Eddig 10 kilót szedtem fel, (elõtte is volt pár kiló feleslegem) de nem szólt rám senki. Mondjuk nem is nagyon érdekelne, nem neki kell leadnia hanem nekem. A babának meg nem lesz semmi baja, van aki 30 kilókat hízik mégis egészséges a babája. Szerintem egyél úgy ahogy jól esik, a kilók meg majd lemennek szülés után. AZ is lehet, hogy sok víz van rajtad
szia én 25 kilót híztam bár engem nem cseszegetett vele senki, a védõnõ azt mondta amit megkíván a kismama azt egye meg, a szervezet tudja mire van szüksége.sose problémáztam ezen és jól is tettem, volt hogy éjjel ettem, akkor voltam éhes.szerintem a babádnak ettõl semmi baja nem lesz, az enyém is teljesen egészséges és 2980 grammal született.ha éhes vagy akkor meg pláne hogy egyél!!!Szerintem....

Becsípõdött a kiscicám idegszála a lábában vagy a gerincében, mit tegyek folyamatosan nyíg?

Rosszul ugrott és azóta ha megfogom a combját érzõdik hogy ugrál az ideg.Mit csináljak?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem ideg, hanem ér...vagy bármi...azonnal orvos...

Lehet, hogy nem ideg, hanem ér...vagy bármi...azonnal orvos...
Attól, hogy te szétrobbansz és ordítasz, a macskának nem lesz jobb. Mivel látatlanban senki sem tudja megmondani, hogy mi történt, senki sem fog neked megoldást adni. Ha nincs 20 km-es körzetben orvos, akkor azon kívül kell vinni, de legalább felhívni, és neki elpicsogni a problémát, nem itt ordítozni.
A kérdező hozzászólása: Hát képzeld el hogy nem tudok hívni sem , mert nincs pénz a kártyámon, és kocsim sincs mit nem bírsz ezen feldolgozni? És ha itt lennél mit látnál ezen?Belül van a baj ......
A kérdező hozzászólása: A nyígást már abbahagyta és nem is ugrál már annyira az ideg neki de nem tud még mindig ráállni.

Mit tegyek? Folyamatosan lefagy az agyam, nem tudok gondolkozni

Állandóan lefagy az agyam, és egyszerûen csak nézek ki a fejembõl, de közbe nem gondolkozok. Érzékelem a testem, még mozgatni is tudom, csak olyan érzésem van, mintha csak a szemem, és a testem lenne meg, az agyam nem, legalábbis nem mûködõ állapotban :) Reggelente még sikerült beindítani a dolgokat, úgy, hogy fejben mûveleteket oldottam meg, vagy esetleg visszaemlékeztem, hogy mi történt az elõzõ napon. Ez egy ideig bevált, folyamatosan járt az agyam, be nem állt a szám, de aztán leállt minden, és márt nem tudom beindítani a dolgokat, legalábbis márt nem olyan szinten, hogy akár csak egy viccet el tudjak mondani rendesen. Próbáltam a sportolással összekötni a dolgokat, mivel elvileg nincs elég oxigén a véremben, de nem értem el vele semmit. Esetleg tudnátok agytornákat ajánlani, vagy valamiféle megoldást a problémára?

Legjobb válasz: én a matekórán vagyok így :DD csinálj olyat ami érdekel és mozgatja az agyad ha mondjuk szeretsz olvass. stb. nem értek én hozzá :) de ha nem megy sehogy kérdezd meg az orvosod. :) nem hiszem hogy sokat segítettem de igyekeztem

én a matekórán vagyok így :DD csinálj olyat ami érdekel és mozgatja az agyad ha mondjuk szeretsz olvass. stb. nem értek én hozzá :) de ha nem megy sehogy kérdezd meg az orvosod. :) nem hiszem hogy sokat segítettem de igyekeztem
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippet, megpróbálkozom az olvasással :) lehet, hogy az végre ki fogja hozni belõlem az állatot :)
A kérdező hozzászólása: Én szeretek gépezni, és lehet, hogy pont ez az, ami miatt így be fagyok fásulva... Megpróbálkozom az elvonókúrával is, hátha akkor rendbe jövök :)
Tikkel a szemed, vannak izomgörcseid? Ha igen, akkor magnéziumhiányod van. Egy hónapig napi 2 Magnosolv. De érdemes lenne egy komplex multivitamint is enned.
nm. :) remélem az olvasás segít majd. :) )

Mit tegyek? Folyamatosaan ezen panikolok.

A kutyam valamelyik nap elszokott mikor elmentem itthonrol..gondolom jott utanam. Ilyen meg nem volt es nagyon megijedtem. Azota se tudom, hogy hol ment ki. azota, napkozben ugye sokat kintvagyok vele meg akkor tudom figyelni, hogy megvan-e?! Estenkent mar kevesbe.. viszont minden este panikolok, hogy nehogy kimenjen. Ha kutyaugatast hallok, de az enyem nem ugat mar megyek ki megnezni. Ha ejszaka felkelek kimegyek es leellenorzom, hogy megvan-e. Valami otlet, hogy ne feljek ennyire?

Legjobb válasz: kösd meg.

kösd meg.
az nem megoldás, kedves elsõ. neked milyen érzés lett volna, hogy mikor gyerek voltál, és féltettek a szüleid, megkötve, vagy a házba zárva tartottak volna EGÉSZ NAP? ugye, nem hangzik olyan jól?
Ha lesz egy kis idõd (vagy idõtök, többen jobb lenne), akkor nézd át a kerítés minden szegletét. Ha ez megvan, akkor menj ki, mintha elmennél majd messzebb a kertetektõl állj meg. Figyeld, hogy utánad megy-e a kutya. Jó esetben látni fogod, hogy hol mászik ki.
Nap közben, mikor ráérsz, nézd át a kerítés minden szegletét, hogy esetleg hol férne ki a kutya. Ha ráértek többen, akkor úgy. Tudod, több szem többet lát. :) Ha ez nem vezet eredményhez, akkor menj ki, menj el a házatoktól és állj meg valahol, ahol a kerítést még rendesen látod. Várj egy kicsit (10 percet kb) hogy utánad megy-e a kutya. Ha elöl mászik ki, mindenképp látni fogod. :)
Bocs, hogy kétszer írtam, lefagyott a net, azt mutatta nem küldte el..aztán pedig mégis... -.-
Hát igen, kutya+kerítés, örök probléma. Nekem szerencsére ilyen bajom nincs, mert le van betonozva a kerítés mentén, de amíg szegény kutyám nem volt ivartalanítva, így is kilógott más helyeken, nagyon tudott ásni. Meg beásni magát másik kutyához. A kerítést kellene megcsinálni, bár ha tud ásni alatta, akkor nehéz lesz.
Egész kreatívak tudnak lenni a kutyák szökés terén, van amelyik simán átmászik a kerítésen. Menjél ki az utcára egy olyan helyre ahol látod a kerítés javát és hívd a kutyát. Úgy lehet rájössz.
Legalább esténként zárd be õt valahova, mondjuk garázsba, elõszobába, hogy ne kelljen éjszaka azon izgulnod, hogy vajon kiment-e. Egyébként tégy úgy mintha elmennél otthonról és lesd ki, hogy hol megy ki a kutya.
Én megkérdeznék másik orvost is... Úgy tudom az ilyesmi szülés vagy abortusz után van, de te azt nem írtad...
A kérdező hozzászólása: Elmennék én szívesen, de ezt sajnos nem tudom úgy intézni, hogy jó legyen...egyszerûen nincs lehetõségem erre semmikép...de jól esik, hogy néha írsz ide, szóval nagyon köszönöm.
Még mindig nem voltál másiknál? Ez már nem vicc, ha másnem keress egy magánt, akár másik városba is (ha nem nagyvárosban laksz). Ha kevés a pénz, akkor dobjátok össze, de az egészség nem játék! Én a helyedben már egészen biztosan elmentem volna...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Nekem úgy tûnik, hogy a hátralevõ életemben megállás nélkül vérezni fogok...ja és most az utóbbi idõben sokkal erõsebb, mint amilyen eddig valaha volt, óriási alvadt vérdarabok potyognak ki belõlem...naponta legalább 20. Nagyon elvagyok keseredve, nem tudom mit tegyek...:(
Én vagyok a "kedves utolsó" :) Szerintem a c-vitamin hülyeség. Ez az orvos ki akar nyírni téged :S :( Én fogamzásgátlót kaptam. Már sajnos nem emlékszem, hogy mi volt a neve, mert nagyon régen volt. 1 vagy 2 havi mennyiséget kellett beszednem. A második napra elmúlt minden baj! :) Még ha sokan nagyon tartózkodnak is tõle, szerintem ilyen esetben támogatni kéne ezt a megoldást. Miért nem tudsz másik orvoshoz menni? Én azért megpróbálnám... Mondjuk magánorvoshoz is lehet, csak ott fizetni kell. Tudok egy jót. De szerintem csak akkor menj magánhoz, ha másik állami sem jó. Az egészséged ér annyit, hogy max. így egyszer fizess érte, szerintem. Mindenképp menj el mielõbb orvoshoz, ha teheted, már holnap, mert tényleg baj lehet belõle! Nekem másfél évre tönkrevágta ez az egészségemet :( (Mondjuk lehet azért is, mert eleve sovány vagyok) Gyógyulást! Drukkolok! Ha gondolod és jobban vagy, szólj, én Szurkolok! :)
A kérdező hozzászólása: Ja, és kedves utolsó, neked végülis mitõl állt el a vérzés?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves utolsó. Nos én ismét elmentem a nõgyógyászhoz, és azt mondta, hogy szedjek C vitamint, de õ ebben sajnos nem tud segíteni. Szóval ebbõl mindenképp az lesz, hogy elmegyek másik orvoshoz, amint lesz lehetõségem rá...de nagyon elvagyok keseredve, olyan mintha már csak azért élnék, hogy tömködjem magam tamponnal...idegileg teljesen kikészültem :( meg irhattok, hogy esetleg volt olyan akinek a c vitamin segitett ilyen esetben...
Nekem 8 hétig volt. Durván vashiányos vérszegény lettem, 14 kilót fogytam. Mindenképpen kéne kapnod valamilyen hormonális gyógyszert, hogy abbamaradjon (fogamzásgátlót pl.) mert ebbõl nagy bajok lehetnek! Mielõbbi jobbulást kívánok! 22L
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat, de meg irhat mas is esetleg aki volt mar ilyen helyzetben, hogy õ hogyan oldotta meg ezt a problémát. Sajnos nincs lehetosegem masik orvoshoz menni...tegnap feliratkoztam hozza es ma megyek, , ha most sem tud segiteni akkor idegbeteg leszek. Egyaltalan el fog mulni valaha is?
Ne varj egy percet sem.mindenkepp menj el masik orvoshoz nehogy verveszteseged legyen.csinalj terhessegi tesztet mert lehet vetelesed volt es ilyenkor gyogykaparast csinalnak.jobbulast.
A kérdező hozzászólása: sem szülésrõl, sem abortuszról nincs szó, a családorvos azt mondta, hogy szedjek antibiotikumot, mert biztos valami gyulladásról van szó, de az sem vált be...kérlek segítsetek, mert már nem bírom
Látom, hogy régi a kérdés, de nehogy innen tájékozódjon valaki, és azt gondolja, hogy normális dolog 3-4-6 hete, vagy több hónapja vérezni. Azt az orvost, amelyik c-vitamint ajánlott gyógyszerként, szívlapáttal kellene csapkodni, meg hogy elmúlik...! Fel kell jelenteni a betegjogi képviselõnél, mert lusta és tudatlan, vagy nemtörõdöm. Remélem, azóta találtál egy normális nõgyógyászt, bár ez ellentmond egymásnak. Mondjuk akkor olyat, amelyik a pénzéhsége kielégítése mellett kicsit gyógyít is, márcsak az unatkozás ellen, hogy teljen az idõ.

Folyamatosan csak ennék meg ennék. Mit tegyek? !

Pár hónapja 53 kiló voltam még. Szinte világéletembe annyi voltam. Aztán enni kezdtem, pedig nem is voltam éhes soha, de képes vagyok már azt is megenni amit egyébként nem szeretek. Régen tudtam diétázni, tisztitókúrázni, ma már nem megy, nincs akarater?m. Egyébként elég depis vagyok, arra gondoltam talán azért falok ennyit. Most 60 kiló vagyok. Nemsokára egyetem, valahogy megkéne állnom h vagy 2 napig léböjtözzek, aztán diéta. Valakinek valami ötlet?! :S

Legjobb válasz: uyganígy vagyok én is sajnos:( 16 éves lány vagyok. Egy év alatt híztam 9 kilót. Szörnyen érzem magam. Nemrég még csak 51-52 kiló voltam, erre hirtelen elkezdtem enni és enni és enni. Azóta is, folyamatosan eszem. :( Ugyanez a tervem nekem is mint neked, de mindennap csak azt mondom, hogy majd holnaptól..ez így megy 1 éve. Mi lenne, ha ketten kezdenénk el?:P

uyganígy vagyok én is sajnos:( 16 éves lány vagyok. Egy év alatt híztam 9 kilót. Szörnyen érzem magam. Nemrég még csak 51-52 kiló voltam, erre hirtelen elkezdtem enni és enni és enni. Azóta is, folyamatosan eszem. :( Ugyanez a tervem nekem is mint neked, de mindennap csak azt mondom, hogy majd holnaptól..ez így megy 1 éve. Mi lenne, ha ketten kezdenénk el?:P
nem tudom mennyinek kell lenned 20 évesen de amig nem vagy kövér addig nincs baj én azt hallottam hogy aki igy van az c-vitamin hiányos

Mit tegyek a szinte folyamatosan tüzelő cicámmal?

Nyáron fogadtuk be, rá négy napra lett négy gyönyörű kölyök, akiknek mostanra találtunk gazdit. Amíg szoptatott, nem akartuk ivartalanítattni, de szoptatás közben is tüzelt 4-5 hetente. Úgy tudom, hogy nem tesz jót a maccsnak, ha a tüzelés utáni 3 héten belűl ivartalanítjuk. Pénteken megint kezdődött a tüzelés - az előző után másfél héttel.

Legjobb válasz: A cicák normálisan 1,5-2 hetente ivarzanak, úgyhogy nála a másfél hét teljesen normális. Szóval ne is akarj 3 hetet várni tüzelés után az ivartalanítással. Csak az ivarzás alatti ivartalanítás nem javasolt, mert ilyenkor vérzékenyebbek az állatok, könnyebben alakulhat ki komplikáció a mûtét során. Két tüzelés között vidd el ivartalaníttatni, azzal teszel neki a legjobbat. A folyamatos tüzeléstõl idõvel begyulladhat a méhe, ami nagyon veszélyes lehet. Ivarzást gátló tablettát nem javasolnék, mert jelentõsen megnöveli a méhgyulladás illetve a méh és az emlõk daganatos betegségeinek a kockázatát.

A cicák normálisan 1, 5-2 hetente ivarzanak, úgyhogy nála a másfél hét teljesen normális. Szóval ne is akarj 3 hetet várni tüzelés után az ivartalanítással. Csak az ivarzás alatti ivartalanítás nem javasolt, mert ilyenkor vérzékenyebbek az állatok, könnyebben alakulhat ki komplikáció a mûtét során. Két tüzelés között vidd el ivartalaníttatni, azzal teszel neki a legjobbat. A folyamatos tüzeléstõl idõvel begyulladhat a méhe, ami nagyon veszélyes lehet. Ivarzást gátló tablettát nem javasolnék, mert jelentõsen megnöveli a méhgyulladás illetve a méh és az emlõk daganatos betegségeinek a kockázatát.
ha nem akarjatok a mutetet, kerj az allatorvostol Ovarid tablettat.attol el mulik neki, es kesobb meg kiscicaji is lehetnek.
Önts rá vizet, attól elalszik :)
A kérdező hozzászólása: A tenyésztõk mit tesznek a nõstény cicákkal ilyenkor? Gondolom nem pároztatják õket minden tüzelésnél. Van esetleg valamilyen kezelés, ami késlelteti?
A kérdező hozzászólása: Bengáli-keverék. Imádja a vizet! :)

12 hetes terhes vagyok és pár hete szinte folyamatosan fáj a gyomrom, néha hányok! B6 vitamint szedek, de attól sem lett jobb! Állítólag már a savam játszik velem! Mit tegyek, hogy jobban legyek?

Legjobb válasz: Próbálj folyamatosan eszegetni, ne legyen üres a gyomrod, de ne is tömd meg. Kb. ennyit tehetsz. Ha ez megnyugtat, nem vagy "egyedi eset". SAjnos ezzel jár sokaknál. Remélhetõleg pár héten belül megszûnik a rosszullét. Kitartás!

Próbálj folyamatosan eszegetni, ne legyen üres a gyomrod, de ne is tömd meg. Kb. ennyit tehetsz. Ha ez megnyugtat, nem vagy "egyedi eset". SAjnos ezzel jár sokaknál. Remélhetõleg pár héten belül megszûnik a rosszullét. Kitartás!
Nekem segített a gyomorfájáson ha többször ettem kevesebbet és ha langyos tejet ittam. Egy próbát megér.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!