Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, félek! Hogyan győzzem (3 db)

Mit tegyek, nagyon félek! Hogyan győzzem le?

Tom, tom ?rültnek néztek és ha kell ki is röhöghettek, de számomra ez nem nevetséges.Szerintem, de kicsit nem is hiszek a sz..ek-ben. néztem a gépen egy "viccesvideót" ami sz..es volt. Annyira megijedtem hogy kifutottam a házból. azóta rettegek egy kicsit a szobáktól, és éjszaka a hangoktól.Nagyon félek, mindíg a huzat csapkodja az ajtót mert nyitva van az ablak, de nem mindíg biztos. szóval kérlek segítsetek nekem. 11 éves lány vagyok. Ett?l félek, semmi mástól...

Legjobb válasz: SÜRGÕS!!!!!!

A kérdező hozzászólása: SÜRGÕS!!!!!!
Fogalmazzunk világosan, mivel szerintem egy 11 éves kislány nem érti, h mit jelent az a racionalistás és társai :) Bocsi az offért. Kicsilány:) Semmi ilyentõl nem kell félned:) Hagyd égve a lámpát, vagy hagyd bekapcsolva a TV-t. NEkem az utóbbi bevállt kislánykoromban :)
halod halod ugyanez van velem is de én nem szégyellem. pánikbeteg vagyok pöppet énis marhára félek minden nesztõl
Nyugi, nem akarnak neked jelezni. Mivel nincsenek szellemek. Ha meg lennének nem így akarnának jelezni.
A kérdező hozzászólása: tudom, csak még szerettem volna még hozzá tenni h januárbaa halt meg a papám (60 éves volt) és... meg régen (mikor még "nem éltem") akkor a dédpapám halt meg... és félek... vagy csak jelezni szeretnének nekem. hogy mi va velem és a családdal vagy mi??
Szia! Én meg a földön kívüli lényektõl rettegek. Kicsit megnyugtatott, mikor valahol olvastam, vagy hallottam, hogy azok a tudósok, akik nem hisznek ilyenekben, azok szerint is legalább 8000 civilizáció, vagy élet van körülöttünk. És ha olyan jól fejlett, hogy ide tud jönni olyan nagyon messzirõl, akkor a fegyverzete sem piskóta, ezért ha akarna minket bántani, már valószínû nem élnénk. Meg ha belegondolsz, milyen sokan vagyunk mi emberek, akkor tényleg miért pont téged akarna bánati egy szellem?Túl sok választási lehetõsége van ahhoz, hogy pont téged találjon meg. :D
Gondolj bele racionálisan. Szted vannak szellemek? Bebizonyította már valaki a létezésüket? Akkor meg? Mitõl félsz? Ha valaki holnap idehozna egy bizonyítékot ami megdönthetetlen akkor lehetne okod félni. De akkor is miért? Miért ártanának neked? És miért pont neked? Ha vannak is szellemek, sztem nem az a legjobb idõtöltésük h téged ijesztgessenek.
A kérdező hozzászólása: köszi mindegyikkõtöknek a jó tanácsokat. megbróbálom és lehet h sikrülni fog.
Én is féltem egy darabig tõlük. Aztán valaki azt mondta, hogy a szélcsengõ távoltartja a gonosz szellemeket a háztól...beszereztem párat, velük együt a nyugalmamat is.
Szia! Én is sok mindentõl féltem, pánikbeteg lettem. Orvoshoz fordultam aki csak gyógyszert irt fel. Aztán a természetgyógyászatban rátaláltam a megoldásra. Oldásokra járok egy kineziologushoz.
Ha a félelmeid ilyen méreteket öltöttek, lehet, hogy jó ötlet lenne felkeresni egy pszichológust (Ne pszichiátert!).
Olvass utánna a relativ elméletnek, olvass könyveket a racionalitásról , igy tudod a legjobban meggyõzni magad hogy nincsenek.Mindenre van magyarázat, pl a videókat amiket videómegosztókra töltenek fel, az mind hamis, csak pár photoshopper próbálja váklármát kelt, ahogy azt általában szokták :)
Hagyd égve az olvasólámpát... vagy szerezz be egyet. Ez nem szégyen, hisz mindenki fél valamitõl.
Ne félj, ha léteznek is szellemek nem bántanak senkit sem. Hallgass valami vidám zenét este, az is sokat segíthet hogy ne félj, nekem bevált.
Szia. Szerintem nincs olyan ember aki nem félne valamitõl/valakitõl. 17 éves srác vagyok, de pl. én félek a sötétbe... lehet, hogy gáz, de ez van :) Ne félj, gondolj valami másra.. valami szépre.. Az ablakot meg csukd be és nem csapkodja a szél.., vagy támaszd ki.. (csak most a meleg..)
énis tvfény mellett tudok csak elaludni. Nem félek tõlük, de tudom hogy vannak.
Szellemektõl? Nem kell félni tõlük, nem bántanak. Amíg nem érzed ill. látod Õket, addig semmi baj nincs. Nyugi, ne félj. Ha este félsz kapcsolj villanyt vagy kapcsold be a TV-t.
én is féltem tõlük. és hiszek is bennük. de megbarátkoztam velünk, és már nem nagyon félek ( nem vagyok örült ) :D

Mit tegyek? Van 1 csaj aki fél bele menni velem ebbe a távkapcsolatba. Fél h pofára esik és csalódni fog. Hogyan győzzem meg h bele menyen ebbe a távkapcsolatba?

Legjobb válasz: Szörnyû... A távkapcsolatban elsõsorban gondolom interneten beszélnétek egymással.. Így írni.. Érthetetlen, tagolatlan... Tanuld már meg használni az anyanyelved. (Ha lepontozol, attól még ugyanolyan szar leszel magyarból.)

Szörnyû... A távkapcsolatban elsõsorban gondolom interneten beszélnétek egymással.. Így írni.. Érthetetlen, tagolatlan... Tanuld már meg használni az anyanyelved. (Ha lepontozol, attól még ugyanolyan szar leszel magyarból.)
az a baj, hogy az utolsó tökjól leírta miért csalódna x)
Hát, ne a helyesírásoddal... de alapból nem értem, hogy egy távkapcsolatnál miért a cslódástól tart elsõsorban, amely bármelyik kapcsolatnál elõfordulhat. Viszont a távkapcsolatnak ezernyi problémát implikálhat, amely visszariasztja az embert, hogy ilyenbe belemenjen, és érthetõ, ha nem is akar. Szóval nehezen értelmezhetõ számomra ez az egész. Beszéld meg vele, hogy konkrétan mitõl fél.
A kérdező hozzászólása: Csaj bele akarni menni velem ebbe a távkapcsolatba csak nehezen teszi meg az elsõ lépést és fél.Pedig tudnék menni mindig hozzá nem értem én se a csajt h akarja a dolgot

Félek belevágni a sportba, pedig szívem mélyén szeretnék. Félek, hogy nem mennek és beégnék. Mit tegyek, hogy ne féljek? Hogyan győzzem le?

Szóval sosem jártam semmilyen sportra.Most már vágyom rá;)2évig néptáncoltam,de abba kellett hagynom egyéb okok miatt...most kezdtem a középsulit és sokféle sportra van lehet?ség...nekem a kézilabda és a kosárlabda a legszimpatikusabb;) Kosarat olyan szintem próbáltam hogy kosárradobás volt,hát van ami bemegy,van ami nem.Kézit nem próbáltam még....

Legjobb válasz: Nehéz kérdés...Én soha nem szerettem a kézilabdát és kosárlabdát. nekem fura...egész órán egy labda után szaladgáljak na neeee...tornaorán mindig csak sétálgattam...a többiek tudták hogy nem kell sokat dobálni nekem a labdát :-) én nem sértõdtem meg :) sõt örültem neki....a saját osztályomban soha nem volt téma a sport, ezért nem is piszkáltak vele :) De ha mindent beleadsz, mert azt mondtad hogy érdekel, és ha a többiek látják a törekvést, akkor nem kell aggodni. És ne feledd, "Elõször mindenki béna" :) Egyébként nem magával a sporttal a mozgással van bajom, csak pont ezt a két labdajátékot tartom hülyeségnek :) más sport jöhet :)

Nehéz kérdés...Én soha nem szerettem a kézilabdát és kosárlabdát. nekem fura...egész órán egy labda után szaladgáljak na neeee...tornaorán mindig csak sétálgattam...a többiek tudták hogy nem kell sokat dobálni nekem a labdát :-) én nem sértõdtem meg :) sõt örültem neki....a saját osztályomban soha nem volt téma a sport, ezért nem is piszkáltak vele :) De ha mindent beleadsz, mert azt mondtad hogy érdekel, és ha a többiek látják a törekvést, akkor nem kell aggodni. És ne feledd, "Elõször mindenki béna" :) Egyébként nem magával a sporttal a mozgással van bajom, csak pont ezt a két labdajátékot tartom hülyeségnek :) más sport jöhet :)
Megértelek:) Mondjuk nekem az a bajom, hogy egyedül félek elkezdeni. Most beíratkoznék a suliba valamiféle sportra csak egyedül mennék aki új és az új tök rossz ismeretlenük:S Pedig nagyon szeretnék vmit sportolni, mert k*rva ügyes is vagyok szeritenm( ezt nem dicsekvést képp mondom, csak, hogy vékony vagyok és megvan minden tehetségem hozzá)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!