Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, elmenjen a (20 db)

Mit tegyek, hogy a barátom elmenjen miközben verem neki?

Volt, hogy elment, de utoljára nem sikerült. Légyszi segitsetek!!!

Legjobb válasz: rá se ránts, majd elmegy

rá se ránts, majd elmegy
vedd a szádba közben
Ha igazán szereted, s jót akarsz Neki, akkor tedd azt, amit az elsõ válaszoló javasolt.
Hát ha már majdnem megvolt, nehogy abbahagyd. És ha már úgyis ott vagy akár orálisan is megpróbálhatnád...
talán nem kéne abbahagyni?:D
A kérdező hozzászólása: Rákérdeztem és meg is mondta, de mégsem ment el. Párszor olyan volt mintha már elmenne (reszketett, nyögött, cseppek is voltak), de aztán nem ment el és abbahagytam! Am. köszi a válaszokat!
Kérdezz rá esetleg, hogy hogyan jó neki, hogy szeretné. Amúgy elsõ hozzászólóval is egyet értek. Nem szégyen megkérdezni, hogy jó neki. Én is tanulok új dolgokat, ha a másik fél is együttmûködõ (annak bizonyul:D)
A kérdező hozzászólása: Köszi azoknak akik normális választ adtak!
engedd el és nyisd ki az ajtót neki-
Fingjál az orra alá, tuti elmegy! Vissza se jön többet!
Mond neki hogy gondoljon anyádra.
Az a legrosszabb, ha felhúzol valakit s nem juttatod el a csúcsra..

A péniszem makkja be van repedezve sok kis repedés van mit tegyek elmenjek bőrgyógyászatra?

Legjobb válasz: Hát ha eddig nem volt ilyen, akkor el kéne.

Hát ha eddig nem volt ilyen, akkor el kéne.
A kérdező hozzászólása: de már 5 éve van csak most keztem vele foglalkozni
sztem normális.. a barátomnak is ilyen...
Menjél csak el - de legalább orvosi weboldalon vagy telefonon kérdezd meg.
Teljesen normális az enyhe barázdáltság.
Normális. Ne ess kétségbe :)
Akkor is barázdált, mikor erekciód van? Elvileg olyankor ki kéne simulnia.
A kérdező hozzászólása: akkor jobban
Menj el jól fog neki esni , még ha nem is akarja örülni fog neki! :)
8 év után persze, hogy el kell menni. Illik elmenni.
Menj el, gondolom ismerted az apukáját és temetésen nem csak Közeli Hozzátartozók szoktak lenni...
Szia, azzal hogy a temetésre elmész az apja iránti tiszteletbõl teszed, a párodnak csak örülnie kellene
Nem teljesen értem. Õ maga mondta, hogy te ne menj el, mert nem vagy közeli hozzátartozó? Vagy ezt honnan veszed? Kicsit pontosíts, kérlek! Mert nem tudjuk sem azt, hogy az apjával milyen volt a viszonyod, sem azt, hogy a család többi tagja hogy tekint rád... Nem tudunk a párkapcsolatodról sem semmit, így nehéz tanácsot adni... :(
Ha együtt élnének, az nem használás a te felfogásod szerint? Mert a logikád szerint az, csak nem kizárólag szexre, hanem házimunkára is használná. Amúgy nem ez volt a kérdés. Bocs az offért, kérdezõ, de nem tudtam szó nélkül hagyni ezt a kommentet.
Ha nem éltek együtt, akkor csak barát vagy.Amig nincs közös együttélés, még élettárs sem vagy.Barátként elmehetsz a temetésre, mert ugy illik.De engem rohadtul zavarna, hogy tulajdonképpen 8évig csak használt.Dobnám.
most akkor párkapcsolati szinten vagytok együtt? szerintem nyolc év alatt már összeköltözhettetek volna.. egyébként bocsásd meg neki ha néha kicsit bunkó, elvégre írtad, hogy meghalt az édesapja.. :S
esszerint a barátnõje vagy. a temetésre bárki elmehet, aki ismerte az elhunytat. legfeljebb nem mellette, hanem a "tömegben" leszel
Ha megkért rá, hogy ne menj, akkor ne menj!!!!!! El tudok képzelni olyan temetést, ami tényleg nagyon szûk körû, s oda én sem kívánnám a párom. Nem lehet, hogy inkább az apukájának nem vagy közeli hozzátartozója? mellesleg ez az egész kicsit zûrösnek hangzik, mint ahgy azt többen jelezték. nyolc év s nem tudjátok ezt megdumcsizni? Tessék leülni e kapcsolat fölött én azt ajánlom...
A kérdező hozzászólása: Hiába régen együtt vagyunk, és mennyaszony vagyok nem ugy viselkedik velem ahogy kéne.Ezért nem költözök vele össze.Vártam hogy megváltozzon, de hiába.Peddig én szerettem, meg már megszoktam és nehéz elválni.Én már sosem leszek boldog ugyhiszem.
Buta vagy. Elõször is egy férfiit nem lehet csak úgy megváltoztatni. Másodszor ha a menyasszonya vagy akkor nem ahhoz szeretnél hozzámenni akinek igent mondtál? És harmadszor: Ha esetleg kedveltet az édesapját, vagy jóban vagy a rokonokkal akkor persze hogy menj el. Ha a kedvesed mondja hogy ne tedd kérdezd meg hogy miért. Ha netán erre lett volna a válasz az, hogy nem vagy közelije akkor én megkérdezném hogy mikor leszek az, vagy egyáltalán mi számít neki annak. És igaza van a többieknek: Ne itt búslakodj hogy már sose leszel boldog...ez nem menyasszony szöveg... 8 év sok idõ beszélj vele mert ha ennyire nem vagytok képesek mi lesz késõbb? És fel a fejjel, esélyes hogy csak ki van bukva a tragédia miatt, nem kell pánikolnod.

Mit tegyek? Elmenjek? Mit mondjak a szüleimnek? (többi lent)

Itt elkezdtem csak úgy beszélgetni egy velem egyidõs sráccal. Nagyon jól elszórakoztunk.Egyáltalán nem pedo. Aztán egyre többet dumáltunk és nem akartunk itt szara.... Így átmentünk google+ ra dumálni. Szimpinek találtuk egymást 2 kép után. És azt kérdezte ;Találkoznál velem?

Legjobb válasz: skypeoljatok a tali elõtt! úgy tuti kiderül, hogy az e, akinek kiadja magát.. ha meg az, akkor mennyé':D szülõknek mondd, hogy randizni mész, oszt pont

skypeoljatok a tali elõtt! úgy tuti kiderül, hogy az e, akinek kiadja magát.. ha meg az, akkor mennyé':D szülõknek mondd, hogy randizni mész, oszt pont
melegondoltál már abba, hogy mi van akkor, hogyha õ éppen ezt a kérdést olvassa?
Szerintem ehhez nagyon fiatal vagy még!!!
Én igen. Hol laksz? Írj
Be menj el..majd esetleg 2-3 év múlva.
skypoljatok...de ne csak egyszer hanem ink többször h megismerd. én is találkoztam már így sráccal de mi majdnem egy évig beszélgettünk elött. ha skypoltok akk ott nem tud átverni 16/L
A kérdező hozzászólása: Oké skypet megpróbálom

Mit tegyek, hogy a barátom hamarabb elmenjen?

Kicsit zavar és rossz is h nem megy el hamar... szóval néha jó lenne hogy ha 5-10perc után elmenne...

Legjobb válasz: Az enyém sokáig bírja, de ha hason fekszek és összeszorítom a fenekemet mint az állat, akkor feladja hamar. Kivéve, ha közben lassít vagy ilyesmi. Akkor meg nyöszörögj, hogy neee hagyd abba, olyan jó volt ez elõbb vagy valami. Elvileg nem fogja bírni. ;)

Az enyém sokáig bírja, de ha hason fekszek és összeszorítom a fenekemet mint az állat, akkor feladja hamar. Kivéve, ha közben lassít vagy ilyesmi. Akkor meg nyöszörögj, hogy neee hagyd abba, olyan jó volt ez elõbb vagy valami. Elvileg nem fogja bírni. ;)
Hamarabb??? Na ez fura. Miért menjen el hamarabb? 5-10 perc nálatok egy szex?
Nem az egész szex, gondolom, hanem csak a végén a közösülés. Ekég fárasztó tud ám lenni, ha sokáig döfköd, és egy idõ után fájhat is.
...nyúlj finoman a lábad közé, és óvatosan szorítsd a farkát, tuti, hogy pikk-pakk ekmegy
Ha egyältalán nem, akkor irány a kórház!
na, miújság?
Aggodok.ma az én 8hósom is sokat aludt ma..
Kedves 23-as! 30 hetes kismama vagyok és ma az én kisfiam sem volt túl aktív. Szerintem front lehet. Ne aggódj! :-)
Szorítok nektek!
Remélem minden rendben van Kérdezõ, rég elmentél már.
Szia.mi volt az orvosnál?rendben van a baba?
Mi volt az orvosnál??? Szorítok!
Remèlem csak kimerültsègtõl elaludtatok, ès nincs baj!!!
Nagyon szorítok!
A kérdező hozzászólása: Elnézést, hogy csak most írok, de tényleg ledobott a lábamról a nagy izgalom. Hála Istennek nincs semmi baj! :) Csak lusta mint az anyja! Figyelték a szívhangját egy órán keresztül és rendben volt! Bezzeg akkor már mocorgott a drága. Hatalmas kõ esett le a szívemrõl! Köszönöm, hogy ennyire aggódtatok, és szurkoltatok, nagyon szép tõletek! :) Jó egészséget kívánok nektek is és a babátoknak is!
Örülök neki! Tényleg szerezz be akkor egy otthoni szívhangfigyelõt, ha már ilyen kis lusti. Elég csak bekapcsolnom és már virgánckodik is :-) Szerintem 9000 HUF-ot megér és nem kell folyton aggódni :-) Minden jót! :-D
Jaj de jo! Nagyon izgultam ertetek, most keltem fel az elso volt, h megnezzem irtal e ide:-) Nekem is van magzati szivhangfigyelom, tenyleg jo tud lenni mikor lusta a baba, vegyel mindenkepp! Tovabbi szep babavarast!
Jaj nagyon megkönyebbültem, ....
Én is...;)
Örülök neki, hogy mindketten jól vagytok :) Én is mindig így jártam mikor keveset mozgott vagy nem is mozgott bementünk a kórházba ráraktak NST-re és ott bezzeg elkezdett mocorogni :)
Nagyon örülök, hogy minden rendben! Sokan aggódtunk értetek így ismeretlenül is. Szép napot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! :)
Szoritok és gondolok rátok :)
hát belekönnyeztem, ahogy végigolvastam mindent, és egy picit a helyedbe képzeltem magam...nagyon remélem hogy mindketten jól vagytok, és írd meg mi volt, amint tudod! szorítok én is!
Na, mi volt?:)
ha eltelt 24 óra, akkor ajánlott a doki én mennék
Menj el!!!! Vagy a védõnõhöz szívhangot hallgatni! És írd meg mindenképp mi volt! Nagyon-nagyon szurkolok!!!
erre jó a szivhang hallagtó. hazsnáltma már 5000 Ft. Én tuti veszek majd, mondjuk nálunk a családban volt magzat elhalás a 7 hónapban, tehát emiatt végképp fogok venni. Majd ird meg mi a helyzet. Én biztos elmennék orvoshoz.
Szia. Menj el a terhesambulanciára! Én is így voltam 24 hetesen. Este mentünk be, mert egész nap nem mozgott és nagyon megijedtünk. Ott UH-on is megvizsgáltak és "úgy" is hogy esetleg nem-e nyílt ki a méhszáj. Szerencsére nem volt semmi gond csak a Bébikénk aznap lusta volt, Kívánom hogy ne legyen semmi baj. Én is megnyugodtam, mert ilyenkor pláne mellõzni kell az idegeskedést, aggódást.
Tegnap reggel óta? Azonnal kórház!...
Eltelt 24 óra!!! Menj be az ügyeletre és nézzenek meg! Remélem semmi gond nem lesz! Imádkozom értetek! Javaslom az angelsound magzati szívhangfigyelõt az ilyen helyzetekre. 9000 HUF körül van, de megéri!
Mi a helyzet? Voltàl orvosnal?
Voltal orvosnal ugye? Engem is erdekelne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Most készülõdök és megyek. Majd megírom mit mondtak! Kérlek szurkoljatok értünk! :(
Nagyon szorítok értetek!
remélem csak lusta volt a babád azért nem mozgott
Nem lesz semmi gond! Kitartás!
Nagyon drukkolok
Megy a drukk!!!
Na? ugye nincs semmi baj?
Én mikor csak nagyon keveset mozgott a babám egész nap, majd mikor már egy fél napja nem éreztem mozogni akkor bementem és megvizsgáltak. Jobb többször feleslegesen bemenni mint egyszersem aztán pont akkor van a baj. Drukkolok hogy ne legyen semmi, majd ird meg mindenképp hogy mi volt.
Nem lesz semmi gond !!
Éreztem, hogy nem lesz itt baj :) mi a 35.hétben vagyunk és az én fiam is kis lusti :D a napi limint meg van, amennyinek már ilyenkor lennie kell, de nem sûrûn lépi át :D

A 32. hétnél járok. 2 hét múlva mennénk welneselni, mit tegyek? elmenjek vagy inkább majd ha meg lesz a baba?

Legjobb válasz: ha rámhallgatsz akkor inkább nem mész el baj is lehet belöle.Ugyanakkor jót tenne a testnek de én személyszerint nem tudnám magamnak megbocsátani ha baj lenne.

ha rámhallgatsz akkor inkább nem mész el baj is lehet belöle.Ugyanakkor jót tenne a testnek de én személyszerint nem tudnám magamnak megbocsátani ha baj lenne.
Mit értesz az alatt, hogy welnesselni? Szauna félék, meleg-vizes nagy közös medencék, jacuzi kizárva...:o( Én voltam olyan 25 hetesen egy ilyen welness hotelban, de nemigen használtam semmit, csak nagyokat sétáltam, ettem, pihentem...es a lábamat lógattam a dzsakuziba. Masszázsra se ajánlott menni, fõleg nem talpmasszázsra..max arca. Ha el is utaztok, lehet, hogy olcsóbb lenne, ha nem welness hotelba hanem csak egy simába mentek...talán az nem olyan drágra, de mégis kimozdulsz és pihizel. Szép heteket!
Ha csak pihenni ahogy írták, miért ne, de ha kimondottan a wellness adta lehetõségekre gondolsz, nem igazán ajánlatos.
Nem meleg vízben lehet úszni, nagyon egészséges, pakolásokat kaphatsz, armasszázs, manikûr, pedikür, testmasszázs-csak hozzáértõvel, vagy kerülje a hátad, de alábat, kezet lehet. Ne menj meleg vízbe, szaunába, de különben miért ne? Jó pihenést, irigyellek, mi is úgy elmennénk, csak másra kell a pénz..
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a válaszokat! Háát nagyon lelombozódtam!!!:-( Én a melegvizes fürdõzésre gontoltam mert a szaunákban bepánikolok, rám tör a klausztrofóbia!! Áh, nem baj van már egy 3 éves kisfiam, így mégtöbbet lehetek vele!!!

A barátom ujjazás közben megsértette a hüvelyem falát ami vérzett! Nem tudom mit tegyek elmenjek e orvoshoz vagy begyógyul?

1hónapig nemfogok nemi életet élni vele mert messze vagyunk egymástól. 1hónap alatt begyógyul?

Legjobb válasz: Néhány nap alatt be fog gyógyulni, addig ne nyúlkálj fel, és hagyd békén, nehogy elfertõzõdjön. A hüvely falát nyálkahártya borítja, olyasmi, mint a szád belsejét, ugyanúgy begyógyul a seb, mint ahogyan a szádban, ha véletlenül megharapod, vagy felsérted valamivel. Azért legközelebb jobban vigyázzatok!

Néhány nap alatt be fog gyógyulni, addig ne nyúlkálj fel, és hagyd békén, nehogy elfertõzõdjön. A hüvely falát nyálkahártya borítja, olyasmi, mint a szád belsejét, ugyanúgy begyógyul a seb, mint ahogyan a szádban, ha véletlenül megharapod, vagy felsérted valamivel. Azért legközelebb jobban vigyázzatok!
igen, sztem most inkább csak betétet használj... a vérzés még jó is, mert tisztító hatású
csak betéttet. és vigyázzatok a srác körmével. az ugy veszélyes. ha esetleg mégsem mulik el csak akkor menj el orvoshoz. de ha nnem nyulkálsz fel akkor nem lesz gond.
A kérdező hozzászólása: Most menstruálok!Akkor csak betétet használjak? mert érzem a sérülést ahogy felhejezem a tampont a hüvelybe.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segítséget!
Szia!Ilyen már velem is volt, gyorsan el fog múlni.Nekem már másnap elmúlt.Viszont, ha menzesz után is jelentkezik keresd fel a nõdokit.Máskor óvatosabban!:) )))
A barátodnak jobban kell figyelnie a körmeinek a hosszára , mert komoly problémákhoz vezethet, már csak az is ha egy pici kosz van a köröm alatt.Vigyázzatok vele, de ha nem fáj meg nem vérzik akkor nem kell orvoshoz menned

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!