Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, elfelejtettem a (139 db)

Mit tegyek? Elfelejtettem a mintát. Telenor OneTouch C van

Legjobb válasz: Köszi! Ma még úgysem nevettem :D

Köszi! Ma még úgysem nevettem :D
Az gond, ha nem értem mi az összefüggés a 3 mondatod között? Csak hogy az egyetlen kérdésedre válaszoljak is: esetleg tanulj egy kis nyelvtant. 24/F
Disclaimer: a kérdezõnek Androidos telefonja van, és a feloldási mintáját felejtette el. Asszem, tudsz e-mailes emlékeztetõt kérni, ha nem emlékszel a feloldásra.

Mit tegyek? Elfelejtettem bevenni a gyógyszert.

Elfelejtettem pénteken bevenni a fog. Gátlómat és szombatit pedig 13 órával kés?bb vettem be, tehát ma reggel.Folytassam tovább a szedést? Azt tudom, hogy így nem nagy esélye van hogy véd a terhességt?l, de mennyi id?nek kell eltelnie, hogy újra védjen?

Legjobb válasz: Elõször is: oké, elfelejtetted bevenni. Közben volt aktus is? Én úgy tudom - bár nem biztos -, hogy ha elég ideje szeded, akkor kevés az esélye annak, ha kihagysz egy szemet, akkor teherbe ess. Persze, sokan gyógyszer mellett is teherbe esnek. Természetesen szedd tovább, de ha félsz, hogy "bekaptad a legyet", akkor érdemes várni, hogy mi lesz, mert ha mégis "úgy" maradtál, akkor komoly károsodásokat okozhatsz a babának.

Elõször is: oké, elfelejtetted bevenni. Közben volt aktus is? Én úgy tudom - bár nem biztos -, hogy ha elég ideje szeded, akkor kevés az esélye annak, ha kihagysz egy szemet, akkor teherbe ess. Persze, sokan gyógyszer mellett is teherbe esnek. Természetesen szedd tovább, de ha félsz, hogy "bekaptad a legyet", akkor érdemes várni, hogy mi lesz, mert ha mégis "úgy" maradtál, akkor komoly károsodásokat okozhatsz a babának.
A babának nem lesz baja, szedd tovább, ha volt aktud, utána két héttel csinálj tesztet. A babának ettõl semmi baja nem lesz, csak ha mondjuk az egész terhesség alatt szeded a bogyót. Ha nem volt aktus, akkor szedd tovább a gyógyszert és ebben a hónapban használjatok gumit. Jövõ hónaptól védett vagy már gumi nélkül is. (Azért mondom ezt a hónapot, mert ha egy szemet hagysz ki egy hétig kell kiegészítõ védekezés, de ha kettõt, akkor szerintem jobb egész hónapban.)

Mit tegyek ha a telefonzárt lejelszóztam és elfelejtettem a jelszót?

lejelszóztam a telefont és nem tudom a jelszót pedig már minden fajta jelszót kipróbáltam és a telefonra már nincs garancia semmi.a telefon neve ZTE SKATE nem tudnátok segíteni hogy mit tegyek??

Legjobb válasz: ha nincs bekapcsolva wifi, mobilnet(gondolom...), akkor gyári visszaállítás segít csak...

ha nincs bekapcsolva wifi, mobilnet(gondolom...), akkor gyári visszaállítás segít csak...
A kérdező hozzászólása: de hogy tudnám megcsinálni a gyári visszaállítást amikor csak segélyvívást lehet alkalmazni semmit többet
A kérdező hozzászólása: Hûha te profi vagy az ilyesmiben köszi szépen már jó a telefon :D
Köszi! :D Szívesen. És már mûködik minden? A zár is eltûnt? :)
A kérdező hozzászólása: igen persze mûködik csak annyi hogy minden programot letörölt róla de az nem számít :D az a lényeg hogy jó :D
hát persze.. ez ezzel jár! :) de örülök hogy jó
A kérdező hozzászólása: :D és egyébként nem tudnál meg adni egy oldalt amin le tölthetném a need for speed Undergrounk 2-t???(de ha tudsz akkor olyan játék legyen hogy nem kell crack elni mert nem tudok
Azt nem nagyon tudom..., de telefonra asszem nincsen NFS Undenground 2, csak most wanted, hot pursit, meg shift. Crack-elni meg nem kell a telefonos játékokat, csak max a számítógépeseket! :D De ha van kedved meg hívhatlak az ncore-ra, azon van sok játék telefonra, meghívjalak? Írja PM-et! Ha igen, az e-mail címeddel. :)

Mit tegyek, ha a pasim elfelejtette az 1. évfordulónkat?

ma van az évfordzlónk...előbb kérdeztem tőle, nem e felejtett el valamit...azt monta hogy ,,mégis mit?" ....még csak egy fikarcnyit sem rémlett neki, hogy évfordulónk van. egyáltán...amikor leírtam neki hogy: kinek fontos kinek nem...egyébként ma van az évfordulónk,csakúgy mellesleg... azt mondja: ,,aha" . micsináljak? nem mondtam neki, hogy rosszul esett, nem akartam vele veszekedni, viszont ruhadtul megbántott... mit tegyek? ma, HA találkozunk, osztjam ki? vagy csak nyugodt hanggal mondjam meg neki hogy szarul esett, és jó lenne, ha ilyenekre emlékezne? tegnap direkt kérdeztem tőle hogy ,,ma hanyadika van?" , emg hogy ,,holnap micsinálsz" (azaz-ma mit csinál) ...azt monta elmegy tornázni, aszt megy ki haverokkal.... szuper, micsináljak?? :(

Legjobb válasz: Nekem az a tanulságom van az elmúlt és tönkrement kapcsolatomból, hogy ezeket megoldani a nõnek a dolga (lenne, az enyém lett volna). Az biztos, hogy azzal, hogy hisztizel és megsértõdsz egy dolgot érsz el, mégpedig azt, hogy mindkettõtökben tüske marad ez az egész ügy. Ha te arra vágysz, hogy az évfordulón romantikus program legyen, szervezz magadnak! Egy pasitól ilyenre ne számíts! Találd ki mit akarsz csinálni, és kérd meg, hogy csatlakozzon. Így lesz romantikázás és ha mázlid van még egy virágot is hoz a helyszínre, mindketten jól érzitek magatokat és nem marad tüske senkiben.

Nekem az a tanulságom van az elmúlt és tönkrement kapcsolatomból, hogy ezeket megoldani a nõnek a dolga (lenne, az enyém lett volna). Az biztos, hogy azzal, hogy hisztizel és megsértõdsz egy dolgot érsz el, mégpedig azt, hogy mindkettõtökben tüske marad ez az egész ügy. Ha te arra vágysz, hogy az évfordulón romantikus program legyen, szervezz magadnak! Egy pasitól ilyenre ne számíts! Találd ki mit akarsz csinálni, és kérd meg, hogy csatlakozzon. Így lesz romantikázás és ha mázlid van még egy virágot is hoz a helyszínre, mindketten jól érzitek magatokat és nem marad tüske senkiben.
Nõk... Lehet hogy este lett volna meglepetés de ugye minek legyen valaki türelmes... talán holnap kellett volna hisztizni ha semmi nincs nem ma amikor még dél sincs...
Kiosztani teljesen fölösleges szerintem, ha alapból nem érdekli a dolog, akkor úgy sem fogja, ha leordítod a fejét. Emlékeztetni szerintem lehet. A pasik egy része minden rosszindulat nélkül elfelejti az ilyen dátumokat (szülinap stb.), bár erre is lehet mondani, hogy ha fontos lenne neki, akkor tutira megjegyzi.
Házassági évforduló? Mert azt szokás ünnepelni. Vagy a 10.éves kapcsolatot Én még a születési dátumomat is elfelejtem, a Nejem és a ygerekeim születési dátuma is a telómban van (jelez), mert azt sem tudom így hirtelen. Most mi a fontos, hogy mikor ismerkedtetek meg, vagy az, hogy még mindig együtt vagytok. Mielõtt [email protected] embernek tartanátok, ha van lehetõségem mindig veszek virágot a Nejemnek, nem kell hozzá semmilyen alkalom. Egyszerûen ha tehetem, megajándékozom mindig valamivel (még ha csak egy hajcsatt is), emlékeztetem, hogy mennyire jó, hogy van nekem.
Talán mert a kapcsolat elején nem tisztáztátok, kinek milyen dátum a fontos. Engem például a névnap nem érdekel, nem figyelem a naptárat sosem, ki a bánatot érdekli... Te is csak célozgatsz, ahelyett, hogy elmondtad volna, hogy a mai nap neked fontos. És még te akarod kiosztani...mennyél legozni
A kérdező hozzászólása: csak hirtelen meghökkentem, és kicsit felidgesített meg elszomorodtam...de hát, én sem emlékszem mindenre, bevallom, apu anyu szülinapját sem tudom napra pontosan, csak hónapra. :P
A kérdező hozzászólása: ez egy nagyon jó példa, tényleg. :) :) k¸osz¸on¸om mindenkinek....szerintem is kiosztani tényleg felesleges, elfelejtette, nem fogok belõle nagy ügyet csinálni...eddig még a szülinapomat sem felejtette el, semmit sem :) szerintem ez csupán véletlen kiesés volt neki, kétlem hogy nem érdekelte volna, mert két héttel ezelõtt még errõl beszéltünk :) köszönöm :)
Ezzel kapcsolatban egy kis offtopic, ám tanulságos emléket megemlítenék. Gimi közepén egyik jó haveromnak volt egy barátnõje, amolyan rózsaszín gyerekszerelem. Közösen indultunk bulizni, a megbeszélt találkozóhelyre már úgy érkeztek meg, hogy láthatóan egy véres veszekedést hagytak félbe, és most épp kõkemény mosolyszünet van. Mikor rákérdeztünk, a csaj elkezdett hangosan korholni a srácra, hogy hogy lehet ekkora bunkó, elfelejtette a negyedik hófordulójukat (xD), és amikor ezen megsértõdött, még a srácnak állt feljebb, mert lehülyézte a csajt és azóta még csak hozzá sem szól. Mi ültünk egy másik haverral velük szemben és csak mellékesen felvilágosítottuk, hogy milyen napon is jöttek össze, mert négyünk közül CSAK a csaj tudta rosszul. A pasiján kívül én és a másik két srác is emlékeztünk a pontos dátumra, pedig nekünk aztán k*rva mindegy volt. Kedves kérdezõ, várd meg a ma estét, vagy a holnapot. Ha akkor sincs semmi, akkor jelezd felé, hogy ez bizony neked rosszul esett. Az osztás, illetve a derült égbõl villámcsapásként érkezõ balhéval hatalmas öngólt lõsz, mert pillanatok alatt szardobállássá alakul az egyszerû figyelmetlenségbõl induló vita.
En meg anyam es apam szulinapjat is rendszeresen elfelejtem, ha a baratnom nem figylemeztett magamtol sose jonnek ra. Mondjuk ha hetekkel elore szol hogy mindjart itt az evfodulo az mas. :) En mindig megkapom ezekert a lebaszasokat, de hat mi ertelme ha jovore ujra elfelejtem?? Miutan elmondtad latod a megbanast s egybol szervezni akar valamit akkor szerintem csak olyan szneilis mint en.
A kérdező hozzászólása: koszonom a hasznos kommenteket :) nem vagyok hisztis fajta, es ahogy ismerem, szerintem délután kihoz vmit ebbõl. mivel most beteg vagyok, (vesém) nem igen tudok kimenni vele :( remélem, eljön :) koszonom meg 1x :) )
Látod? Semmi értelme nincs évfordulózni.
A volt feleségemet sosem tudtam semmivel sem meglepni, mert délben már tutira hisztizett, ha nem említettem az évfordulót.
hát te hülye vagy
Akkor talán indulj ki magadból, és ne várj el többet mástól, mint amit te leteszel az asztalra!

Mit tegyek, ha a HTC telefonomon elfelejtettem a kepernyőyáró mintát, és a google fiókomba sem sikerül bejelentkeznem?

Kétségbe vagyok esve, és mostmár csak a google fiókba való bejelentkezéssel sikerülhet, viszont abba sem tudok bejelentkezni.

Legjobb válasz: Hogy lehet egy olyat elfelejteni amit elvileg naponta többször is használsz? Valami telefont találtál valahol és nem tudod feloldani?

Egyik haverom szórakozott a menüben, és õ is véletlen beállított egy mintát, és nem tudta mi az, szóval ha nehezen de lehetséges, hogy ne tudd a saját mintádat. Õ bevitte egy mobiloshoz, és ott megcsinálták neki.
Hogy lehet egy olyat elfelejteni amit elvileg naponta többször is használsz? Valami telefont találtál valahol és nem tudod feloldani?
A kérdező hozzászólása: De mi lehet annak az oka, hogy nem müködik a google fiókba való bejelentkezés??
Csinálj rajta egy teljes visszaállítást, ha esetleg leírnád a HTC pontos tipusát, hamarabb tudnánk válaszolni, hogy hogyan. Mondjuk kissé érdekes szerintem is, hogyan lehet elfelejteni olyat amit naponta talán 10-20* is használsz.
"Egyik haverom szórakozott a menüben, és õ is véletlen beállított egy mintát, és nem tudta mi az, szóval ha nehezen de lehetséges, hogy ne tudd a saját mintádat." És a google mail címed és a jelszavad se tudod, hogy feloldd. .nyátokat...:D
"nemrég volt lekódolva mintával, és hát elfelejtettem" Menj orvoshoz, ha ennyire nem jó a rövid távú memóriád...
Velem is ez történt! Csak a hatd reset a megoldás?
Nekem is pontosan ez történt csak nekem Samsung galaxy s 2-n teljesen kétségbe vagyok esve hogy nem sikerül belépnem a google fiókomba
Hat oszinten szolva lehetsz is, ezen mar sok minden nem segit, majd egy reset..
A kérdező hozzászólása: HTC Sensation (Z710E) Amúgy meg mondtam hogy azért, mert nemrég volt lekódolva mintával, és hát elfelejtettem...elõre is köszönöm a hasznos válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Nem, saját telefonom, de most volt beállitva egy minta képernyõzárnak, és idegességemben elfelejtettem...
az

Nem tudom mit tegyek? Elfelejtettem ma bevenni egy tabit. De csak holnap este tudom pótolni, egyfázisú. De máshogy kell a pótlás után tovább csinálni az egészet ha a 2. héten maradt ki v ha a 3-on maradt ki

és most jön amit nem tudok, mert mindig pénteken veszem be, és ezt a levelet a múlt hét el?tti héten pénteken kezdtem el, szal a mai kimaradt elvileg a 2 héten maradt még ki.. viszont holnap amikor pótolom a 3.hét már, mivel 7 bogyo van vissza a main kivül, és ugye az ugy jön ki h holnap péntekt?l jövö csüt-ig ,most akkor 2. hét v 3. hét szerint folytassam?

Legjobb válasz: megpróbálom csak a lényeget kiszûrni a mondandódból mert elég zavaros. A fog.gátlók java részénél, úgy tudom hogy mikor kimarad 1 szem és a tasakban 7nél kevesebb szem van még hátra, akkor úgy kell szedni a gyógyszert,hogy a következõ levél szedését gyógyszermentes szünet beiktatása nélkül kell elkezdeni. Azonban ha pontosan 7,vagy annál több tabletta van, akkor itt is 1 héten át kiegészítõ védekezés szükséges, de szünetet kell tartani rendesen. bocsi ha nem a kérdésre válaszoltam, de olyan kusza:)

megpróbálom csak a lényeget kiszûrni a mondandódból mert elég zavaros. A fog.gátlók java részénél, úgy tudom hogy mikor kimarad 1 szem és a tasakban 7nél kevesebb szem van még hátra, akkor úgy kell szedni a gyógyszert, hogy a következõ levél szedését gyógyszermentes szünet beiktatása nélkül kell elkezdeni. Azonban ha pontosan 7, vagy annál több tabletta van, akkor itt is 1 héten át kiegészítõ védekezés szükséges, de szünetet kell tartani rendesen. bocsi ha nem a kérdésre válaszoltam, de olyan kusza:)
Semmiképpen ne vegyél be 2 tablettát egyszerre, csak azt, ami éppen következne, viszont szedd végig a levelet, utána tarts rendesen szünetet, és innentõl számítva 2 hétig óvszerrel is védekezzetek. Nem vagy terhes. :)

Lekódoltam a telefonomon (Samsung GT-S3370) néhány adatot, és elfelejtettem a jelszót. Mit tegyek? Csak a szervízben tudják ezt megoldani?

Legjobb válasz: Ha be tudsz lepni a tarcsazoba akkor ird be *2767*3855#. Ez fullra letorli a telefonodat, a kodot is - igaz,hogy buktad az osszes adatodat. Mas, ingyenes modszer nincs ra, ha kellenek az adatok akkor szerviz tudja megcsinalni csak (barmelyik zug gsm szerviz)

Ha be tudsz lepni a tarcsazoba akkor ird be *2767*3855#. Ez fullra letorli a telefonodat, a kodot is - igaz, hogy buktad az osszes adatodat. Mas, ingyenes modszer nincs ra, ha kellenek az adatok akkor szerviz tudja megcsinalni csak (barmelyik zug gsm szerviz)
Törd a fejed, miket használhattál jelszónak, de leginkább búcsúzz el az adatoktól. Válaszoló, ezt csak úgy hasraütve írod, hogy a kódolt adatokat kinyitja akármelyik zug-gsm? Akkor a titkosítások annyit érnének, mint a klasszikus 3 tárcsás bringaszámzár :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. De mindent elvesztek beleértve azokat a dolgokat amik eredetileg is a telefonon voltak?
Nem hasra ütve írom .. Ebben meg én is meg tudom csinálni..
A kérdező hozzászólása: A kód beírása után kéri a jelszót, addig nem töröl. :( De azért köszi szépen.

Segitség mit tegyek ha a telefonom nokia lumia 610 et lekodoltam elfelejtettem a kódot és hard resetet csináltam a tefoon és most nem fogadja el a sim kártyát?

lumia 610

Legjobb válasz: sajnos itt csak az segít, hogy kiveszed a sim kártyát (illetve a memória kártyát, ha van benne)...utána törölsz minden fiókot, ami be van állítva a telefonon...ezek után gyári visszaállítást végzel ha ezek után is ugyanaz a probléma áll fenn, akkor csak a szervíz fog segíteni (http://nokia.com/hu-hu/üzletkereso) u.i.: legközelebb olyan biztonsági kódot állíts be, amit nem fog elfelejteni, mert a késõbbiekben ugyanígy járhatsz

sajnos itt csak az segít, hogy kiveszed a sim kártyát (illetve a memória kártyát, ha van benne)...utána törölsz minden fiókot, ami be van állítva a telefonon...ezek után gyári visszaállítást végzel ha ezek után is ugyanaz a probléma áll fenn, akkor csak a szervíz fog segíteni (http://nokia.com/hu-hu/üzletkereso) u.i.: legközelebb olyan biztonsági kódot állíts be, amit nem fog elfelejteni, mert a késõbbiekben ugyanígy járhatsz

Az lenne a problémám, hogy tesóm lekódolta az egyetlen felhasználót a gépen. A rendszergazdát. És elfelejtette a jelszót, mivel voltunk kirándulni 1 hétre, és fullra elfelejtette. Mit tegyek/tegyünk? Lent folytatom.

Naszóval.letöltöttem ezt az ophcracket,ki is írtam .iso fájlban.beteszem a gép meghajtójába,és akármit nyomok meg( F1,F8,F12,DEL,TAB,END)olyan 2 opciót hoz be,hogy:

Legjobb válasz: Szerintem valami rossz verziót töltöttél le, mert egy linuxos kezelõfelületnek kellene elindulnia. Az ophcrack amúgy sem biztos hogy jó megoldás, mivel az ingyenes verzió szivárványtáblája csak az angol ABC karaktereit ismeri, így ékezetes illetve speciális karaktereket tartalmazó jelszavakkal nem bír. A jelszót törölni (nem feltörni!) a telepítõ lemezzel is tudod. http://www.windowsmix.com/blog/elfelejtett_felhasznaloi_jels.. Illetve vannak erre szakosodott legálisan beszerrezhetõ programok. Persze fizetõsek. http://www.resetwindowspassword.com/

Szerintem valami rossz verziót töltöttél le, mert egy linuxos kezelõfelületnek kellene elindulnia. Az ophcrack amúgy sem biztos hogy jó megoldás, mivel az ingyenes verzió szivárványtáblája csak az angol ABC karaktereit ismeri, így ékezetes illetve speciális karaktereket tartalmazó jelszavakkal nem bír. A jelszót törölni (nem feltörni!) a telepítõ lemezzel is tudod. http://www.windowsmix.com/blog/elfelejtett_felhasznaloi_jels.. Illetve vannak erre szakosodott legálisan beszerrezhetõ programok. Persze fizetõsek. http://www.resetwindowspassword.com/
A kérdező hozzászólása: Ez így szép, meg jó.De úgy lett összerakatva a gép, és az OP.rendszer DVD-jét nem kaptuk meg, és aki összetette eléggé elfoglalt, és csak hetek múlva ér rá.De akkor nem is kell a boot menüben semmitse átállítanom, hogz elinduljon az ophcrack program?
Tölts le a Netrõl egy Hiren Bott CD image-t, írj CD-t belõle és arról bootolj. Abban van több jelszóátíró, meg tudod oldani vele. Jobb, mint az ophcrack.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!