Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, el akarok indítani egy (11 db)

Mi írja ki ezt? Egy böngészõ? Mi a típusa?
A kérdező hozzászólása: A rapidshare.com-ról töltenék le...
biztos, hogy azt írja ki? nem azt írja inkább, mivel free módban töltesz, hogy várjál bizonyos idõt a következõ letöltéshez? mert a rendszer free módban úgy mûködik, hogy minden egyes letöltött megabájt után várnod kell 1 percet a következõ letöltéshez. azaz ha letöltesz egy 87 Mb-s filet, akkor utána várnod kell 87 percet, amíg újra letölthetsz. ki is írja, hogy mennyi idõd van még hátra.
Szokott ilyet kiírni. Nekem általában akkor, ha megszakítok egy letöltést és próbálok újat indítani. Esetleg segíthet a sütik és/vagy a gyorsítótár törlése, de kis idõ után meg szokott oldódni. (Esetleg többen használtok egy internet kapcsolatot és más tölt éppen?)
bontsd a kapcsolatot majd csatlakozz újra!

El akarok inditani egy programot pl. CheatEngine63. exe és ilyenkor egy Error ablakban ezt irja : The system canot find the path specified mit tegyek?

Legjobb válasz: A rendszer nem találja a fájl elérési utat,ha van biztonsági mentésed kijavíthatod a rendszerben levõ hibát mert valami rendszer alkalmazásba törlés történt,ha nem, újra kell rakni a gépet mert ez a hiba rendszeresen jelentkezni fog.

A rendszer nem találja a fájl elérési utat, ha van biztonsági mentésed kijavíthatod a rendszerben levõ hibát mert valami rendszer alkalmazásba törlés történt, ha nem, újra kell rakni a gépet mert ez a hiba rendszeresen jelentkezni fog.


Barátom lemásolt egy sacred nevű játékot. El akarom indítani a játékot de azt írja ki hogy valami granny. Dll nem található. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Elõször keresd meg valahol a gépen, feltehetõleg van TC-d, aztán másold be a Windows\System32 könyvtárba.

Elõször keresd meg valahol a gépen, feltehetõleg van TC-d, aztán másold be a Windows\System32 könyvtárba.
elõszõr nézd meg a gépigényét a játéknak ha tudja a géped frissitsd a videókártya driverét es tedd fel a legújjabb directx-et


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!