Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, el akarok indítani (24 db)

Barátom lemásolt egy sacred nevű játékot. El akarom indítani a játékot de azt írja ki hogy valami granny. Dll nem található. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Elõször keresd meg valahol a gépen, feltehetõleg van TC-d, aztán másold be a Windows\System32 könyvtárba.

Elõször keresd meg valahol a gépen, feltehetõleg van TC-d, aztán másold be a Windows\System32 könyvtárba.
elõszõr nézd meg a gépigényét a játéknak ha tudja a géped frissitsd a videókártya driverét es tedd fel a legújjabb directx-et
Mi írja ki ezt? Egy böngészõ? Mi a típusa?
A kérdező hozzászólása: A rapidshare.com-ról töltenék le...
biztos, hogy azt írja ki? nem azt írja inkább, mivel free módban töltesz, hogy várjál bizonyos idõt a következõ letöltéshez? mert a rendszer free módban úgy mûködik, hogy minden egyes letöltött megabájt után várnod kell 1 percet a következõ letöltéshez. azaz ha letöltesz egy 87 Mb-s filet, akkor utána várnod kell 87 percet, amíg újra letölthetsz. ki is írja, hogy mennyi idõd van még hátra.
Szokott ilyet kiírni. Nekem általában akkor, ha megszakítok egy letöltést és próbálok újat indítani. Esetleg segíthet a sütik és/vagy a gyorsítótár törlése, de kis idõ után meg szokott oldódni. (Esetleg többen használtok egy internet kapcsolatot és más tölt éppen?)
bontsd a kapcsolatot majd csatlakozz újra!


Letöltöttem a sims 3at innen: blacksystemcore.com és kicsomagoltam de mikor el akarom indítani azt írja ki program futtatási hiba. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Crack-et felmásoltad, directx/VGA driver frissítes megvolt, esetleg nem gyenge a géped hozzá? Ha tudsz, egy screenshotot csináljál az üzenetrõl, úgy kicsit könnyebb lenne segíteni. Egyébként melyik verziót szedted le?

Crack-et felmásoltad, directx/VGA driver frissítes megvolt, esetleg nem gyenge a géped hozzá? Ha tudsz, egy screenshotot csináljál az üzenetrõl, úgy kicsit könnyebb lenne segíteni. Egyébként melyik verziót szedted le?
A kérdező hozzászólása: De nincs crack mappa...a gép meg jó...nem értek hozzá:S
gamecopyworld.com itt elvileg minden játékhoz van crack, de ha nem találod, akkor adsz egy e-mail címet és elküldöm az én tört exe fájlomat és nem tudod megnézni melyik verziót szedted le? Elvileg csak kettõ van, a Reloaded és a Razor1911.
A kérdező hozzászólása: reloaded
Ahhoz a verzióhoz szedd le az updateet, mert a reloaded nem teljes verzió, bár attól még mûködnie kell. Az updatehez elvileg van mellékelve crack is.
hali, én is szoktam ide járni azaz az egyik oldal moderátora... írj a helpdeskbe és segítünk vagy aktívak szoktunk lenni a chaten is... az iso-n thecore mindig hagy crack-et. :) Biztos h van rajta! Lehet h éppen razor1991es mappába találod, vagy sokszor a crack mappát a crack készítõ teamról nevezik el... kutasd át

Letöltöttem a WoW Monstert, el akarom indítani de errort ír ki. Mit tegyek?

Sürgõs

Legjobb válasz: le kell hozzá tölteni a client repair pack-ot azokat a file-okat amik a mappában vannak be kell másolni a wow könyvátrába és mûködni fog

le kell hozzá tölteni a client repair pack-ot azokat a file-okat amik a mappában vannak be kell másolni a wow könyvátrába és mûködni fog

Tudnátok segíteni? Letöltöttem a The Sims 2 alapjátékot, feltelepítettem, mikor el akarom indítani, kiírja hogy tegyem be az Egyetem telepítőlemezt, tovább lent.

Letöltöttem az Egyetem kiegészítőt, elér a telepítés végéig és ott kiírja, hogy ez a termék ellenőrzi a meglévő telepítés frissességét, rákattintok az OK-ra és utána kiírja, hogy a frissítési folyamat befejezése nem sikerült, a telepítés megszakad és amit feltelepített azt mind letörli...valaki tudna segíteni? Már 2 napja ezzel szenvedek :(

Legjobb válasz: Igen tudok.

Igen tudok.
A kérdező hozzászólása: megköszönném ha segítenél..már nagyon szeretnék játszani

El akarok inditani egy programot pl. CheatEngine63. exe és ilyenkor egy Error ablakban ezt irja : The system canot find the path specified mit tegyek?

Legjobb válasz: A rendszer nem találja a fájl elérési utat,ha van biztonsági mentésed kijavíthatod a rendszerben levõ hibát mert valami rendszer alkalmazásba törlés történt,ha nem, újra kell rakni a gépet mert ez a hiba rendszeresen jelentkezni fog.

A rendszer nem találja a fájl elérési utat, ha van biztonsági mentésed kijavíthatod a rendszerben levõ hibát mert valami rendszer alkalmazásba törlés történt, ha nem, újra kell rakni a gépet mert ez a hiba rendszeresen jelentkezni fog.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!