Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, egyszerűen mindenen (11 db)

Mit tegyek? Egyszerűen nem értem minek élni, mindenki lenéz elhanyagol stb. Szörnyű ez. Mit tegyek? Vga yhogyan próbáljam megölni magam, mert ahhoz sincs bátorságom?

Legjobb válasz: Én is hasonlóan érzek mint te de ne öld meg magad a te élednek is van értelme pl tanulj meg hangszeren játszani mint én vagy amit szeretsz én szintetizátoron játszok

Én is hasonlóan érzek mint te de ne öld meg magad a te élednek is van értelme pl tanulj meg hangszeren játszani mint én vagy amit szeretsz én szintetizátoron játszok
nem olyan drága vaterán láttam 10000-7000 ft körül is
1. válaszoló vagyok az én életem is unalmas még barátnõm se volt :(
22:28 vagyok ezt a kérdést akár én is írhattam volna :(
ne görcsölj, az élet annál sz-rabb, minél jobban görcsölsz rajta, hogy milyen ergya minden. nincs értelme az életnek, mindenki lenéz, nem érek semmit, nagyon belepörögtél ebbe. ne gondolkodj ennyit, mert tényleg szörnyû lesz. csak éljél, mást úgysem tehetsz, felesleges rágódni, mert az életet pont nem érdekli, hogy te mit gondolsz, mi a jó, mi a rossz, stb. :)
Hát nem tudom segít-e valamit, de elmondanám én is így éreztem 14 évesen... megpróbálkoztam az öngyilkossággal is kétszer, de örülök hogy nem sikerült, mert most 25 vagyok és rengeteg jó dolog történt velem azóta. Rájöttem hogy minden csak rajtam múlik, te is változtathatsz az unalmas életeden, de neked kell rájönnöd hogyan, mert más nem tudhatja hogy téged mi tehetne boldoggá. Az meg hogy lenéznek mások... kit érdekel? Van rá okuk? Ha nincs akkor velük van a baj nem veled. Ezzel nem kell foglalkozni.
Átérzem, de 14 éves korban még nem is akkora gond, hogy nem találod erre a választ, majd megleled késõbb. Ha nem, akkor már úgyis mind1 lesz. Keress magadnak egy célt, hobbyt, idõtöltést, majd egy barátot, férjet, élettársat, munkát, stb. Majd eltellik az egész életed és talán mondhatod, nem is volt annyira rossz.
vatera használt áruk lehet eladni és venni
A kérdező hozzászólása: :)
A kérdező hozzászólása: és ha valakinek nem esett le lányXD
A kérdező hozzászólása: jól van akkor megértelek , nyugi nem akarok nyomulni csak kiváncsi voltam, mert mostanában 12 évesek panaszkodnak azzak, hogy nem volt még barátjuk/ bartánõjük..:S am. csak 14=) mi a veterán? miylen veterán?
én 21 éves fiú vagyok és te?
A kérdező hozzászólása: hány éves vagy?:)
A kérdező hozzászólása: Jó neked, mert van rá pénzed szerintem az én életem unalmas és rossz a kisugárzásom vagy nem is tudom, mert nem az, hoigy utálnak csak egyszerûen mindenki b*szik a fejemre és hiába tanulom halálra magam nem értékelnek annyira , mint a többieket!aZÉRT GONDOLTAM, HOGY NEM EBBE A VILÁGBA VALÓ VAGYOK..
Ilyenkor a bevett megoldás az, hogy elkezdesz mások nyomorúságán röhögni. Járj fel napiszarra, puruttyára, dugj ötszázast a csövi orra alá az aluljáróban, és közöld vele, "Akkor van pénz, ha megfürdesz." Akármit kérdeznek tõled, feleld azt: "Nincs apróm." Ha gyûjtést vagy petíciót íratnak alá veled, írd alá, mint Bajnai Gordon. A greenpeaces 3, 14csáknak meg mondd meg, hogy ha olyan nagyon jön a globális felmelegedés, lehet menni Szibériába, ott rengeteg a hely. Mindjárt jobb lesz a napod, én is így csinálom :) Falun már rosszabb a helyzet, de még mindig lehetsz szenvedélybeteg.

Elviselhetetlenül egoista lett a lány, egyszerűen, ilyen "élj a mának, khefélj/szhopj le mindenkit" típusú. Nem ilyen volt, mit tegyek?

már komolyan rúgnám ezt a csajt, annyira megváltozott. életemet adtam volna érte, most meg már... elvesztette minden "értékét"....

Legjobb válasz: Nem az egoista erre a legjobb szó. Mi történt vele?

Nem az egoista erre a legjobb szó. Mi történt vele?
ki volt õ neked, a barátnõd? vagy csak akartad, hogy legyen? szerintem jobb lesz, ha tovább lépsz, ahogy látom õ már elr.bancosodott...
A kérdező hozzászólása: hát, nálam van egy lány... egy gyönyörû ikrek, ikrei gyönyörûek.
nah azmár tényleg perverz lehet aki asztrológiára gerjed xD
A kérdező hozzászólása: csak izgatott - nem szexuálisan, szerencsére. :) )
most komolyan?:) nem tudom miért jó ez de vízöntõ xD
A kérdező hozzászólása: nem vagyok olyan gonosz. :) ) hééé, semmi gonoszság nem volt abban, amit írtam, de most már érdekel: áruld el a horoszkópod. :) ))
már írni se tudok -.-
pffff kedves kérdés király én csak segíteni akartam nem kell paraszt lenni és nyugalom a fáradtság már az agyamra mnt nem vagyok hülye csak szimplán fáradt!
basszus erre most nincs 'b' tervem :D feladom ... pedig általában szoktak lenne de ilyen helyzetben nehezen kivitelezhetõ :D azisegy megoldás, hogy ellene fordítod akiket szeret akko talán... bár ez leírva elég gázul hangzik :S
A kérdező hozzászólása: 15 éves kommentárkirálynõ, nem lehet, hogy Te nemrég lettél 15? mondom, valamiért gyanús vagy.
A kérdező hozzászólása: szóval, hogy mondjuk szeret bulizni, elhívom bulizni magamhoz, leitatom, és megerõszakolom? mmm... csábító. ;) de most komolyra véve a szót, mondj pár példát. nem vagyok ilyen taktikázós fazon.
ez tetsziiik :DxD
A kérdező hozzászólása: hát, ha túlteng benned a férfihormon, akkor a lány is tetszene... jó nagy... szíve van :) ) amúgy róla van szó, egyébként... mármint, a kérdésben.
hátt..van bennem xD akkor nem csodálom, hogy így aggódsz érte :P tán több is fûz hozzá mint csupán baráti szálak?:D
hû milyen érdekes válaszok születtek itt xD
Elég felemás ez a kérdés csak az derült ki hogy a kérdezõ belezugott egy nála fiatalabb lányba aki csak barátként tekint a kérdezõre és most a kérdezõ beállitja ribinek pedig lehet hogy csak talált egy másik párt. Nincs jogod leorditani a fejét ha csak egy aggodó barát vagy akkor se.
Aha, sejtettem, hogy jóval idõsebb vagy. Akkor meg egyszerû, a korkülönbség miatt nem hallgat Rád. A drasztikus alatt nem azt értem, hogy erõszakos! Te ismered, tudod mi az , ami hatással van rá. Fogd és vidd olyan helyre, ahol más értékek is számítanak, nem csak a szopás a külcsín, meg a pénz. Amúgy minek vesztegeted rá az idõdet? Alapvetõen mindenkinek a saját döntése, hogy mit tesz az életével. Még ha jó irányba terelnéd is, ezt most úgysem fogja belátni. Ha szereted, szeresd így. Ha így nem tudod, felejtsd el.
A kérdező hozzászólása: a kedves kérdezõ jópár évvel öregebb, mint a lány. :) mi lenne ez a drasztikus módszer? ordítottam már le izomból, keményen. csak megsértõdött, hogy bááántom.
Hány éves a kedves kérdezõ? Túl éretten, és túl helyesen írsz ahhoz, hogy tini legyél. Csak drasztikus módszerrel tudod megállítani a hanyatlást. Egyébként meg egy világjelenséggel szállsz szembe. De... mutasd meg neki a másik oldalt. Vidd oda, ahol kézzel foghatóak, szemmel láthatóak az élet szépségei, és múlandóságai. Ha van egy kis esze, és befogadja amit mutatsz és adsz neki, meg fog változni. Ha nem, Te már nem segíthetsz rajta.
Velem is igy volt 2 barátnõmmel, amikor megismertem õket egy csendes, aranyos, szeretnivalo lány volt mind2, aztán kezdtek megváltozni.. az egyik akkor ahogy koleszba került és a sok hülye barátnõje belerángatta a "jóba", onnantol kezdve én nem is érdekeltem, de megmondtam neki h elõbb-utobb igy senki nem marad meg mellette ha igy viselkedik, a másik még fiatalabb koromban volt, én vittem elõször a csajt discoba (de h minek?!) és azota rászokott.. utána már minden hétvégén akart menni, sõt ha én nem tudtam akkor is, összejött másokkal stb.. minden lány elkurvul 10en évesen, aztán késõbb meg csodálkoznak h nem kellenek senkinek.. hiába tûnik normálisnak egy lány, a legtöbbel akkor is el fog szaladni a ló! Sajnos ez van.. és a csajok azt hiszik h ettõl menõbbek és több fiunak kellenek, pedig inkább szánalmas, én mindig olyan csajt kerestem aki normálisan tud élni, nem pedig azzal vagánykodik h milyen részegre itta magát és minél több fiuja volt!
tsõõ.
A kérdező hozzászólása: én ezt nem is mondtam. :) de amikor valaki szeret valakit, akkor azon felül barátság is van, abból a szempontból, hogy törõdés, stb... de fekszem. jóéjt, halihó
ez is azt bizonyítja hogy fiú és lány között nincs barátság :)
A kérdező hozzászólása: sajnos-nem sajnos, igen. szemtelen szemeibe szenvedélyesen szerettem - bele.
de fogadd el, hogy most tényleg nem tehetsz semmit, mert csak rosszat tehetsz vele csak legyél mellette még ha úgyis gondolod, hogy nagy hülyeséget csinál
igazuk van :) szerintem ahhoz, hogy most legyen normális, most kéne szembesülnie magával...esetleg annyit tehetsz -ez gonoszdolog, de ez egy B terv- hogy úgy csinálod, hogy csalódjon a mostani 'életstílusában' én ezt tenném de én sok ilyen elvetemült dologra képes vagyok xD
nem lehet :) mert én már nem bezsélek velük :)
hát reménykedj hogy majd megváltozik... én nagyon magbántam már hogy az ilyen viselkedésem miat egy tucat igaz barátomat elvesztettem
A kérdező hozzászólása: mi van, ha Te vagy az? 15 éves vagy, mint Õ... :) )
nem érzi hogy ez rossz lenne...neki így jó, jólérzi magát...tuti nemfogja fel mitcsinál...de majd egyszercsak kopp lesz..akkormár visszasírná magát
A kérdező hozzászólása: õ nekem mindennél többet jelentett a világon.
vagy pedig már a menthetelen kategória...
A kérdező hozzászólása: én próbálok, de utál engem, azért, mert én felhívom az ilyenekre a figyelmét, és én nem hagyom, hogy a legtöbb roha dék ribanc barátnõje belevigye a dolgokba, de ezért én már "uralkodni" akarok felette, meg ilyeneket mond... meg persze bánt érte, hogy mit szólok bele a dolgaiba.
:S lehet hogy sértõen mondtad el neki
lehet ha beszélnél vele észhez térne :) ha nem ilyennek ismerted meg, nyílván nem ez az igazi énje én csak annyit tudok tanácsolni, hogy tereld a helyes irányba :) nekem ez szokott segíteni ha 'elkanászosodok'(dehülyeszó) amúgy ki õ neked?:) 15/l
A kérdező hozzászólása: hát mi történt, mi történt, nem tudom... én próbáltam "megmenteni", nagyon sokszor felnyitni a szemét. még én lettem leb*szva érte.
A kérdező hozzászólása: ó, mondom én, hogy gyanús vagy. szõke vagy?
nem :D neménvagyok :P
Az õ élete az õ döntési megpróbáltad ennyi ennél többet nem tehetsz. Ha hü'eséget csinál mond el a véleményed de csak akkor mert ha egész nap üldözöd az zaklatás és már csak dacból se hallgatna rád.
A kérdező hozzászólása: de nekem nem az a lényeg, mi lesz pár év múlva, nekem az a lényeg, mi van most, mert pár év múlva, ha ez most így marad, az emléke csíráját is kiírtom magamból. most kellene jóban lennünk, most kellene ezt megakadályozni.
adom kedves elõttem szóló(Y)
10-en évesen természetes hogy viszik a hormonjai meg a rossz társaság. Lehet hogy pár év múlva megfontolja amiket mondtál és jó hatással lesz rá, de most nem tudsz mit tenni.
már nemtudok mit tanácsolni :D
A kérdező hozzászólása: szerintem már épp utál annyira, hogy ennél jobban nem lehet :)
hagyd :( minél jobban gyõzködöd annál jobban meg fog utálni
A kérdező hozzászólása: de mit lehet vele tenni? kb. szóba sem áll már velem.
hidd el azok a barátok nem sokáig maradnak meg :D majd ha már nem érzi így jól magát rá fog jönni hogy hopp ezt elbasztam :D
A kérdező hozzászólása: már megörültem. nem lehet már vele beszélni, egyszerûen szemellenzõs lesz, amit én mondom, azt csuklóból elutasítja, vagy, még rosszabb, egyszerûen tesz rá magasról.
A kérdező hozzászólása: hát, nem barátnõ, barát-barátnõ, hogy fogalmazzam ezt meg... nekem engedett meg, mint srácnak, dolgokat, elõször... most meg már... hányok... pedig csak 16 lesz.

Már irtam hogy a párom még mindig nem szeretne babát! Már odáig jutottam hogy egyszerűen nem tudok vele lefeküdni, nem kívánom! Mit jelenthet ez? Mit tegyek? Mindennek vége?

Legjobb válasz: Miert nem tudsz vele lefekudni? Azert, mert nem akar meg babat? Ha szulhetnel neki egyet, utana megint akarsz majd vele lefekudni? Nem ertem. Mennyi idosek vagytok? Miota vagytok egyutt? Miert nem akar a parod meg babat? Soha nem is akar majd, vagy csak egyenlore meg nem? Tul friss meg a kapcsolat, vagy az anyagi helyzetetek nem olyan meg? esetleg a politikai hattertol fel? Sok reszletet kene tudni, hogy tudjunk valaszolni. Irj egy kicsit meg.

Miert nem tudsz vele lefekudni? Azert, mert nem akar meg babat? Ha szulhetnel neki egyet, utana megint akarsz majd vele lefekudni? Nem ertem. Mennyi idosek vagytok? Miota vagytok egyutt? Miert nem akar a parod meg babat? Soha nem is akar majd, vagy csak egyenlore meg nem? Tul friss meg a kapcsolat, vagy az anyagi helyzetetek nem olyan meg? esetleg a politikai hattertol fel? Sok reszletet kene tudni, hogy tudjunk valaszolni. Irj egy kicsit meg.
A kérdező hozzászólása: 10 éve vagyunk együtt!Nem rég vettünk lakást!nálunk a baba téma már 2 éves dolog, de mindig van valami kifogás:most sokat veszekszünk, vagy albérletbe lakunk, most a munkahely nem biztos!De nem érti meg a mai világban már semmi nem biztos! Neki nagyon fontos a pénz, minden honapban van egy keret és azt nem lehet tul lépni!pl:pár napja nagyon fájnak a melleim, mondtam neki vegyen fel pénzt (én fizum is az õ számlájára megy), de azt mondta hogy inkább majd következõ fizetéskor menjek el!kb.ennyi!
A kérdező hozzászólása: volt pl:egy karkötöm meg egy nyakláncom amit tõle kaptam, de sokszor elszakadt!igy vmelyik nap mondta vigyük be és vásároljam le amire szeretném! de addig jutottunk hogy vehettem két ezüst gyûrût mert a többi pénz kellett számlára!
Hát én választás elé állítanám: én és a baba vagy egyikünk sem. 10 év után nem tudom, mire kéne még várnotok..
A kérdező hozzászólása: Most szünt meg a munkahelye, de már van másik ugyanazt csinálja!Elõször azt hittem ez okoz neki problémát, de nem!Megkérdeztem én és baba vagy egyikünk sem elsõre azt válaszolta hogy én! Szerintem ez elmond mindent!Vagy én vagyok hülye?

2 hetes a kislányom, rengeteg tejem van, de egyszerűen nem tudom rátenni cicire, csak cumisüvegből eszik. Már megpróbáltam mindent (több fajta mellbimbó védőt). Mit tegyek?

Legjobb válasz: Csak az a kérdés miért kellett a bimbóvédõ. Anno nekem is javasolták mert az egyik kissebb mint a másik de én nem használtam és így is tudtam szoptatni. Probáltad nélküle? Szerintem nem lehet v.mi jó ize annak a bigyónak.

Csak az a kérdés miért kellett a bimbóvédõ. Anno nekem is javasolták mert az egyik kissebb mint a másik de én nem használtam és így is tudtam szoptatni. Probáltad nélküle? Szerintem nem lehet v.mi jó ize annak a bigyónak.
Szia! Nálunk is volt ilyen probléma, annyira sok volt nekem is, hogy a bimbót se tudta bekapni a kisfiam.Kifejtem szopi elõtt egy kicsit és néha át is masszíroztam, hogy fellazuljon, mert már olyan volt mint a kõ.Szerintem inkább cicibõl próbáld, hiszen a cumisüvegbõl könnyen jön a tejcsi, nem kell "megdolgozni" érte. Remélem tudtam segíteni, üdv, egy boldog anyuka
Lehet, hogy a cumisüveg cumizavart okozott, tehát sokkal könnyebb üvegbõl, abból magától is jön, a cicinél meg kell dolgozni. Ne add fel, fejjél kis egy kicsit a kezeddel, és türelmesen próbálgasd, nem baj, ha sokadszorra sikerül csak bekapnia. Ne felejtsd el, hogy ösztön ide, ösztön oda, neki is rengeteg mindent meg kell tanulnia, szopizni is, nem megy magától. Nagyon sok sikert kívánok hozzá nektek!
Én két segítséget ajánlanék. Az egyik: http://www.iboly.hu A másik: http://www.nlcafe.hu/index.php?id=192&page=1&orderby=0&func=.. Õk a szakértõi a témának.
Nekem a lányom nem tudott normálisan szopizni, akárhogy küzdöttünk egymással, sosem lakott jól, kicsit lusti volt. Én végig fejtem neki a tejet amíg volt. Szerintem az a lényeg, hogy tejci legyen, hogy mibõl az már részletkérdés.
Egy ideig az én fiam is cumisüvegezett (véresre rágta a mellem, muszáj volt). A bimbóvédõt csak akkor használd, ha sebes a melled, amúgy nem oszt nem szoroz (különben ezek íz és szagmentesek, ez nem befolyásolja a babát). Próbáld inkább kanállal adni neki, igaz, hogy lassabb, de nem kényelmesedik el annyira. Két hetesen modnjuk még simán megszokhatja a szopizást is. Próbálgasd sokat, de ne akkor, amikor nagyon sír éhségében, inkább amikor félálomban van.

A problémám nem egyszerű megkérnék mindenkit, hogy kézséggel segítsen. A Yorkimnak (3 kg) megy a hasa, és nem használ a széntabletta, mit tegyek?

Szerdán kezdődött,ment a hasa,azt gondoltam elmúlik egy nap alatt(2x ment a 2 év alatt a hasa,egy nap alatt elmúlt)Tehát szerdán ment a hasa,majd a soron következő széklete már normális volt,aztán csütörtökön reggel normálisat kakilt,majd délután fosott,és véres volt PICIT,ekkor már a diétáztattuk. 2x hányt összesen,egyszer sárga habosat,másnap meg nagyon picit véreset.Megijedtem,hívtam az orvosunkat,hogy mit kellene tennem,azt mondta,hogy negyed algopiryn,fél széntabletta.Tegnap óta csináljuk ezt a széntablettás dolgot,de ugyanúgy megy a hasa,csak ugye fekete.AZ orvos szerint bélfertőzése van,adjunk neki Normaflore-t,algopirynt,széntablettát.Keddig elhajtott az összes doki.Kímélő ételeket(rízs,főtt krumpli)nem eszi meg.Étvágya van,húslevest,csirkehusit eszik,iszik,virgonc is,"csak" 2 óránként megy a hasa.Reggel fél tabl szén,most délután már egészet adtam neki,rá egy órára ment a hasa.Ilyenkor már szerintem illene "betonkeményet"kakilni.Mennyi idő mire egyáltalán hat? Mit csináljak vele?Legyetek szívesek normális ,segítő válaszokat adni.

Legjobb válasz: szerintem a kutyádnak kezdetleges bélgyulladása van 2-2,5 hétnyi rizses csirkemelles diéta ezek mellett bélflóra helyre állító gyógyszerek amúgy jobb lenne ha kedden elvinnéd vmi más dokihoz,mert ha nem kezelik megfelelõen akkor nagyon erõs bélgyulladást is kaphat! nálunk is így volt és majdnem elpusztult a kutya(mondjuk a miénk nem evett nem ivott) infúzióra is kötni kellett,én nem kockáztatnék keresnék egy normális dokit!

szerintem a kutyádnak kezdetleges bélgyulladása van 2-2, 5 hétnyi rizses csirkemelles diéta ezek mellett bélflóra helyre állító gyógyszerek amúgy jobb lenne ha kedden elvinnéd vmi más dokihoz, mert ha nem kezelik megfelelõen akkor nagyon erõs bélgyulladást is kaphat! nálunk is így volt és majdnem elpusztult a kutya(mondjuk a miénk nem evett nem ivott) infúzióra is kötni kellett, én nem kockáztatnék keresnék egy normális dokit!
Vigyétek másik dokihoz.
gyakorolj! Vagy valami varázsmódszer kéne? Mert olyan nincs.
Gyere el hozzám, megtanítom, ez a szakmám. Írjál magánban.

Utorrentel eddig mindent le tudtam tölteni, de mostanába semmi sem indul el rajta. Nem indul el egyszerűen a letöltés. Mit tegyek?

Legjobb válasz: nem lett azóta routered,vagy nem telepítettél tûzfal progit? esetleg nem lett más internet szolgáltatód?

nem lett azóta routered, vagy nem telepítettél tûzfal progit? esetleg nem lett más internet szolgáltatód?
A kérdező hozzászólása: Egyik sem.=(
2 téma nyitása nélkül nem megy? -.-

Van egy friss kapcsolatom és nagyon szeretem a párom. Van neki egy mostohaapja, akit mindenki utál. Mostmár én is. Egyszerűen kibírhatatlan. Eddig az anyukájával jóban voltam, de a mostoha hatására már nem szeret. Mit tegyek? Van megoldás?

A párom anyja meg rajong érte, és minden úgy van, ahogy a mostoha mondja. Már nem is járok a páromékhoz miatta.Nem szeretnek már, pedig nem tettem semmit.

Legjobb válasz: Ismerõs szitu. Engem a párom apja nem szeret. 4 év alatt annyit beszéltem vele, hogy csókolom-szia. De nem érdekel, én szoktam menni akkor is, elvégre nem miattuk megyek, hanem a párom miatt. Azt meg mostanra kifejezetten élvezem, hogy rossz szemmel néznek rám. Ki nem .....le? :D

Ismerõs szitu. Engem a párom apja nem szeret. 4 év alatt annyit beszéltem vele, hogy csókolom-szia. De nem érdekel, én szoktam menni akkor is, elvégre nem miattuk megyek, hanem a párom miatt. Azt meg mostanra kifejezetten élvezem, hogy rossz szemmel néznek rám. Ki nem .....le? :D
A kérdező hozzászólása: igen, én is így vagyok vele, hogy nem miattuk megyek. de hát az milyen már, hogy fújnak rám, és látom a szemükben, hogy mit keresek ott. a legfájobb mondom, h nem csináltam semmit.ez mind a mostohaapja mûve.és cska azért lett ez, mert vasárnap csukott ajtónál voltunk délután háromig.hihetetlen, mi?ezek után már az párom anyja azt mondta, h a barátnõd nem úgy viselkedik, ahogy kéne.hát a pofám leszakadt mikor ezt meghallottam
Én sem tettem semmit. Szerintem velem az a bajuk, hogy a szülei elég konzervatívak. Idõsek is, mert a párom kései gyerek. Azért is sokat kellett küzdeni, hogy nálam aludhasson, pedig 19 volt mikor összejöttünk. Meg az sem tetszik a párom szüleinek, hogy mi jobb anyagi helyzetben vagyunk (az én családom) mint õk, és azt mondják nem illünk össze, mert "mindenki a maga rangjához méltó párt válasszon". :S Elég gáz.

A suliban mindenki azt mondja, hogy gót meg emo vagyok, pedig ez nem igaz! Egyszerüen csak fekete ruhákat hordok, de attól még nem vagyok se gót se emo! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! szerintem hagyjad a többieket, vagy ha már sokat szekáltak emiatt, akkor vágj vissza, hogy pl. rocker vagy, nem emo, és gót, úgyhogy ez nem talált, vagy olyasmit hogy a fekete a kedvenc színed, nem vagy depis meg minden de akkor is ez tetszik a legjobban, és miért ne hordhatnál olyat, ami neke tetszik a legjobban? nehogy már a többiek határozzák meg hogy milyen ruhát viselj! soksikert! :)

Szia! szerintem hagyjad a többieket, vagy ha már sokat szekáltak emiatt, akkor vágj vissza, hogy pl. rocker vagy, nem emo, és gót, úgyhogy ez nem talált, vagy olyasmit hogy a fekete a kedvenc színed, nem vagy depis meg minden de akkor is ez tetszik a legjobban, és miért ne hordhatnál olyat, ami neke tetszik a legjobban? nehogy már a többiek határozzák meg hogy milyen ruhát viselj! soksikert! :)
Szija! Csak ugyanezt tudom mondani, sz*rd le már õket, egyszerûen az ilyen gyengeelméjûeknek mindenki "gótos" meg "ímáós" meg "rokkos", akik feketében vannak. :D Én sem járok mindennap színesben, van amikor totál feketében vagyok, másik nap meg mint akire ráborult a szivárvány... :D És ezek alapján egyik nap emós vagyok másnap rokkos. :D Tök vicces, GOA-t hallgatok. XD Szánalmas az ilyen, ne foglalkozz velük, olyan legyél amilyen te akarsz lenni, öltözz úgy, ahogy neked jó, és mondjanak csak bármit, akik ismernek, tudják, hogy milyen vagy, és sztem ez a lényeg! :) Üdv. :)
Hiába fogsz visszapofázni, akkor is emo maradsz. Vagy változtatsz magadon (bár akkor is emonak leszel elkönyvelve) vagy hallgatod nap mint nap a szép véleményeket. A mi osztályunkbavn is van egy gyerek, akit emosnak hívunk, pedig állítása szerint nem az. Tõlünk aztán nõi ruhában is járhat, akkor is emos marad.

Egyszerűen már mindent rosszul csinálok a babámmal, pedig a legjobban szeretném, mit tegyek, rossz anya vagyok?

Szerettem volna ha önálló lenne egy kicsit,mára már nem képes csak velem aludni ,napközben úgy túl pörög,hogy csak a cicin tud elaludni-néha ki tudom szabadítani magamat és cumival helyettesítem,de néha rögtön észre veszi.este szerencsére elég jól elalszik de fel fel ébred 3-4óránként..

Legjobb válasz: bár nekem nincs babám,de nagyon érdekel a téma,és én nagyon sok jót olvastam a Suttogó Titkai címû könyvekrõl.azthiszem 3vagy 4része van,0-4éves korig talán.próbáld ki szerintem,mert a babád is érzi,hogy már kivagy nagyon.

bár nekem nincs babám, de nagyon érdekel a téma, és én nagyon sok jót olvastam a Suttogó Titkai címû könyvekrõl.azthiszem 3vagy 4része van, 0-4éves korig talán.próbáld ki szerintem, mert a babád is érzi, hogy már kivagy nagyon.
Szia! Hát nem irigyellek!Ennyire durva azért nem volt nálunk a helyzet, de mi most jelenleg cumisüvegen alszik el, de õ már 8 hónapos! Ezek szerint nálad nem jön be az a módszer hogy álomba sírja magát!Az biztos hogy õ is érzi hogy valami nincs rendben!Elõször próbáld meg magadat helyre rakni!Nem vagy rossz anya!Sõt!!A legjobbat akarod neki!Próbáld meg ha tudod valakire rábízni csak 1-2 órára és aludj egy nagyot, ha Te egy kicsit helyrerázódsz talán õ is nyugodtabb lesz, bár tudom ez nem old meg mindent! Nekem az anyukám mesélte hogy én összecseréltem az éjjelt a nappallal.2 hét alatt 6 kilót foygott mert éjszaka és nappal is helyt kellett állnia mert én a 2. gyerek voltam.Õ a gyermekorvoshoz fordult aki segített neki, adott nekem enyhe babanyugtatót, mindig este kellett beadni amitõl aludtam, és majd egy hétig napközben nem hagyott aludni, csak játszott velem!Így nehezn átszoktam az éjjeli alvásra nappali játékra!Azt mondja nagyon nehéz volt.De meglett az eredméyne!Ez 25 évvel ezelõtt volt!Bár a nyugtató nekem sem hangzik túl jól.Én csak elmeséltem!Éjszaka sem alszik a Kicsid?Szerintem beszélj a ygerekorvossal, mert Te fogsz teljesen kimerülni és az egyikõtöknek sem jobb! Remélem valamit tudtam segíteni!nagyon dsrukkolok hoyg mihamarabb helyreálljon a rend! Kitartás!
Szia! Az enyém most múlt el négy hónapos. Szerencsém van, mert õ alszik éjjel és általában nappal is. Mondjuk nekem is el kell ringatni mert magától nem alszik el. Van hogy le tudom rakni, de sokszor van az is hogy lerakom és egybõl felkel. Hát nem irigyellek. Az enyém jó esetben nappal egy huzamban alszik fél órát. Van olyan nap amikor 3x de van olyan is hogy csak egyszer. Nem nagyon van már szüksége alvásigényre, ha fárdt ugy is elalszik. De ha én leteszem és körberakom játékokkal elvan egy ideig és addig tudom csinálni a dolgaimat. De van hogy õ is velem akar lenni. Ekkor nem kell fognom egész nap hanem mondjuk, hogyha fõzök, akkor megfogom a hordozót belerakom a gyereket és kiültetem a konyhába a székre. Vagy ha fürdeni megyek akkor beviszem magammal a fürdõszobába és a mosógépre teszem a hordozót. Közben énekelek neki, hogy érezze, hogy ott vagyok és mivel egy légtérben vagyunk akkor látja is hogy ott vagyok. Próbáld meg te is ezeket, hátha beválik. Vagy esetleg kapcsolj be neki zenét vagy rádiót. Az enyém nagyon szereti és sokszor el is alszik rá. Mondjuk ez nálunk az autóba jellemzõ. Megyünk valahova közben szól a zene a gyerek meg hátul elalszik. Sok sikert és kitartást kívánok tymy
Szia! Nekem is hasonló volt a helyzetem. A kisfiam három hónapos koráig kb hajnal kettõkor volt hajlandó eleludni, akkor is csak ha ringattam. Pokol volt az életem, se nappal se éjszaka. Ne aggódj, majd túl lesztek rajta hamarosan. A rendszer tényleg nagyon fontos a babák életében, nagyon jó dolgot tanácsolt neked az az anyuka, aki errõl írt! Hidd el, ha már megtanul mászni vagy ülni már akkor jobb lesz egy fokkal, mert önállóbb akar lenni. Azt viszont felejtsd el, hogy álomba sírja magát. Inkább szaladjon a ház, ha fél órát is kell ringatni, mielõtt elalszik, de sokkal nyugodtabb lesz! A kicsi babának Te jelnted a mindent, Nélküled elveszettnek érezheti magát, nekem a szívem szakadna meg, ha sírna a kiságyban magában a kisfiam! Bizonytalan lesz tõle a kicsi és nem fogja tudni, hogy miért hagyod magára. Szóval szerintem szeresd amennyire csak tudod és meglátod, olyan gyorsan elszalad az idõ, már azt veszed észre, hogy nem kell fogni az öledben, mert melletted totyog! Sok szerencsét és nagyon sok boldogságot kívánok a kis rosszcsontnak!
A kérdező hozzászólása: Sokszor sikerül elringatni de van, hogy 20percbe is telik és utána 10percet alszik-inkább pihen!!!ez nem pihenés sztem ..és mindig ez van.
http://homeopatia.info.hu/index.php?lang=hu&mode=HihModSite&.. Olvasd el, igazából nincsen vesztenivalód, lehet hogy homeopátiás szerek beválnak. Nincs tapasztalatom, de sokan dicsérik. Aztán még próbálhatsz párologtatni a szobában citromfüvet vagy levendulát. Másfelõl tényleg nem lenne baj, ha beszélnél a dokitokkal, lehet, hogy szegénynek oka van erre, és valamije fáj. Magadat pedig ugyanolyan fontos helyre tenni, tényleg próbálj pár napra segítséget kérni. Õ is érzi rajtad, hogy kivagy.
A kérdező hozzászólása: Elõször is, köszi a válaszokat.a suttogó könyv megvan állandóan böngészem már többször átolvastam.Amíg nem kezdett el forogni, bevált utána nem. segítségem nincsen csak a férjem, de õ állandóan dolgozik, nem tud sokat besegíteni.A szüleim több száz kmre laknak nem sokat érek vele.Fájni nem fáj semmije az tuti, nem sírós egyáltalán, állandóan játszana, de ha fáradt akkor nyûgös.Nekem igazából a nappali alvással van a gondom, mert nem akar aludni pedig nagyon fáradt néha.este rögtön elalszik , igaz többször felsír, felkel de viszonylag könnyû lerakni.A foga tuti, hogy bizsereg, használunk is chamomillát.Én használom a homeos dolgokat több mindenre, jót tesznek..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!