Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, egyszerűen (333 db)

Mit tegyek? Egyszerűen a sógornőmet nem bírom. De bátyámat meg nem akarom megsérteni. életükbe avatkozni isten ments nem áll szándékomba de egyszerűen nem bírok vele egy fedél alatt lenni amikor családi össszejövetelek vannak.

Egyszer?en a jelenléte zavar ahogy beszél, finyáskodik.. Hogy kerüljem el ezt, legyek vele türelmes?

Legjobb válasz: Azt a kis idõt kibírod vele, nekem is van ilyen ismerõsöm, eleinte utáltam a nyafogásáért, aztán rájöttem ilyen a természete, de nem rossz ember.

Azt a kis idõt kibírod vele, nekem is van ilyen ismerõsöm, eleinte utáltam a nyafogásáért, aztán rájöttem ilyen a természete, de nem rossz ember.
nekem a sógornõm mondja, hogy én finnyáskodom, meg még az égen a csillagba is beleköt. r0hadt idegesítõ.
Tolerancia is van a világon.Alkalmazkodni kell egymáshoz, különösen, ha nem hosszú idõrõl van szó.Felesleges családon belül viszályt és haragot szítani, nem kell szeretbi a sógornõdet, de el kell viselni.
Én a sógoromat nem bírom, bár a történet bonyolult, a húgommal sem volt egyszerû. Elviselem, mert muszáj, nem fognak a kedvemért elválni, kerülöm, amennyire lehet.
1:nem neked kell alkalmazkodnod a sogornödhöz hanem forditva...neki kell hozzátok 2:ami a sziveden legyen a szádon.
Szia! Én sem kedvelem a sógornõmet, se az anyósomat egyformák!Olyanok mind az ikrek belül kívül. Engem is rohadtul idegesítenek Õk a szó szólok, és minden családtagnak vigyázzba kell állni elõttük, és mindenhez van valami beszólásuk, engem elõszeretettel imádnak sértegetni.Utálom mikor puszilgassa a gyerekem mert csak muszájból teszi!Néha úgy érzem megszököm elég volt!!Annyira rázza magát hogy bele kerültem a családba Õ meg bele született látszik rajtuk mennyire magabiztosok!!Utálom Õket, és legszívesebben egyéltre elfelejteném Õket!!
11:24-es kikérdezett téged?Nem kioktatást várt a kérdezõ!Olvasd már el, az meg legyen az Õ baja, hogy mibõl marad ki!Ilyen emberel mind az Õ sógornõje nem sokat veszit, inkább 1000000Xannyit nyer!!
Akkor most nézz magadba. Mert mondhatnánk, örülj, hogy elviselnek a családi összejöveteleken, mit finnyáskodsz, hogy ez nem tetszik, meg az nem tetszik. Egyébként maradj otthon.Csak 10 év múlva meg ne siránkozz, hogy mennyi mindenbõl kimaradtál....
Én sem vagyok túl jóba az enyémmel. Teljesen mások vagyunk. Abszolút nem értek egyet az életmódjával, felfogásával. Egyébként meg más gond nem lenne vele, mert tud normális is lenni. Az a baj, hogy én rohadtul realista vagyok, õ meg 30 évesen is a fellegekben él. És ezt a nézetet mindenkire rá akarja erõltetni, és néha már olyanokig elmegy, hogy húha. A lényeg, rájöttem, nem kell barátnõnek lennünk. Õ a párom testvére, és kész. Családi összejöveteleken azért próbálok vele dumálni, de ennyi. Nem kérek tõle tanácsot, segítséget, nem megyünk el kávézni stb. Havi egyszer meg kibírom azt a pár napot. Azért nem jó nagyon túlfújni a dolgot, mert a tesódat bántod vele. Erre én is rájöttem. Ha valami rosszat mondtam a sógornõmról, még ha igazam is volt, rettentõen fájt a férjemnek. Mert akármilyen bolond is, csak a testvére. Szóval csak szépen finoman.

Mit tegyek? Egyszerűen nem értem minek élni, mindenki lenéz elhanyagol stb. Szörnyű ez. Mit tegyek? Vga yhogyan próbáljam megölni magam, mert ahhoz sincs bátorságom?

Legjobb válasz: Én is hasonlóan érzek mint te de ne öld meg magad a te élednek is van értelme pl tanulj meg hangszeren játszani mint én vagy amit szeretsz én szintetizátoron játszok

Én is hasonlóan érzek mint te de ne öld meg magad a te élednek is van értelme pl tanulj meg hangszeren játszani mint én vagy amit szeretsz én szintetizátoron játszok
nem olyan drága vaterán láttam 10000-7000 ft körül is
1. válaszoló vagyok az én életem is unalmas még barátnõm se volt :(
22:28 vagyok ezt a kérdést akár én is írhattam volna :(
ne görcsölj, az élet annál sz-rabb, minél jobban görcsölsz rajta, hogy milyen ergya minden. nincs értelme az életnek, mindenki lenéz, nem érek semmit, nagyon belepörögtél ebbe. ne gondolkodj ennyit, mert tényleg szörnyû lesz. csak éljél, mást úgysem tehetsz, felesleges rágódni, mert az életet pont nem érdekli, hogy te mit gondolsz, mi a jó, mi a rossz, stb. :)
Hát nem tudom segít-e valamit, de elmondanám én is így éreztem 14 évesen... megpróbálkoztam az öngyilkossággal is kétszer, de örülök hogy nem sikerült, mert most 25 vagyok és rengeteg jó dolog történt velem azóta. Rájöttem hogy minden csak rajtam múlik, te is változtathatsz az unalmas életeden, de neked kell rájönnöd hogyan, mert más nem tudhatja hogy téged mi tehetne boldoggá. Az meg hogy lenéznek mások... kit érdekel? Van rá okuk? Ha nincs akkor velük van a baj nem veled. Ezzel nem kell foglalkozni.
Átérzem, de 14 éves korban még nem is akkora gond, hogy nem találod erre a választ, majd megleled késõbb. Ha nem, akkor már úgyis mind1 lesz. Keress magadnak egy célt, hobbyt, idõtöltést, majd egy barátot, férjet, élettársat, munkát, stb. Majd eltellik az egész életed és talán mondhatod, nem is volt annyira rossz.
vatera használt áruk lehet eladni és venni
A kérdező hozzászólása: :)
A kérdező hozzászólása: és ha valakinek nem esett le lányXD
A kérdező hozzászólása: jól van akkor megértelek , nyugi nem akarok nyomulni csak kiváncsi voltam, mert mostanában 12 évesek panaszkodnak azzak, hogy nem volt még barátjuk/ bartánõjük..:S am. csak 14=) mi a veterán? miylen veterán?
én 21 éves fiú vagyok és te?
A kérdező hozzászólása: hány éves vagy?:)
A kérdező hozzászólása: Jó neked, mert van rá pénzed szerintem az én életem unalmas és rossz a kisugárzásom vagy nem is tudom, mert nem az, hoigy utálnak csak egyszerûen mindenki b*szik a fejemre és hiába tanulom halálra magam nem értékelnek annyira , mint a többieket!aZÉRT GONDOLTAM, HOGY NEM EBBE A VILÁGBA VALÓ VAGYOK..
Ilyenkor a bevett megoldás az, hogy elkezdesz mások nyomorúságán röhögni. Járj fel napiszarra, puruttyára, dugj ötszázast a csövi orra alá az aluljáróban, és közöld vele, "Akkor van pénz, ha megfürdesz." Akármit kérdeznek tõled, feleld azt: "Nincs apróm." Ha gyûjtést vagy petíciót íratnak alá veled, írd alá, mint Bajnai Gordon. A greenpeaces 3, 14csáknak meg mondd meg, hogy ha olyan nagyon jön a globális felmelegedés, lehet menni Szibériába, ott rengeteg a hely. Mindjárt jobb lesz a napod, én is így csinálom :) Falun már rosszabb a helyzet, de még mindig lehetsz szenvedélybeteg.

Nagyon szép, dús hajam volt. Majd elkezdtem festeni. Mit tegyek, egyszerűen nem tudok megbarátkozni a saját színével? !

Tudtok rá valami pakolót vagy vitamin vagy akármi? Amit?l kicsit rendbe jön agyon festett hajam.

Legjobb válasz: Mikor teherbeestem levágattam és nem festettem több mint egy évig. 8 hónapos volt a lányom, mikor újra festeni kezdtem, hát addig bírtam. Még mindig keresem a megfelelõ színt, a szõke árnyalatai között keresgélek. Természetes színe is szõke, de nem tudom elfogadni.

A kérdező hozzászólása: Mikor teherbeestem levágattam és nem festettem több mint egy évig. 8 hónapos volt a lányom, mikor újra festeni kezdtem, hát addig bírtam. Még mindig keresem a megfelelõ színt, a szõke árnyalatai között keresgélek. Természetes színe is szõke, de nem tudom elfogadni.
Olyan szõke árnyalatot válassz, amibe nincs erõs hidroxi. Mivel alapban is szõke vagy, lehetne egy kis mézszõke, aranyszõke vagy egy kevés egy árnyalattal világosabb melírt a hajadba, így nem leszel sprõd. A túl erõs hidrogén-peroxid teszi sprõddé a hajat (12%-os pláne). Mivel szõke vagy eredetileg is, elég lenne csak egy picit világosabb szõke hatást elérni. Én amit ajánlani tudok, a TAB dobozos hajregenerálója, nekem bejött. Tescoban és több üzletben lehet kapni. 30N
A kérdező hozzászólása: Már régen nem világosítom a hajam. Jelenleg mézszõke vagyok.

Mit tegyek? Egyszerűen mit?

5. osztályban jött az osztályunkba egy fiú aki mostanáig 7.osztályban is tetszik szóval már vagy 2 éve.. Amikor csak meglátom csak azzal is már boldognak érzem magam. Az a baj,hogy tudta(6.ban),hogy tetszik nekem. nem tudom most is így van -e? !! ha így van nyeegben érezheti magát és ezt elszeretném kerülni.. mostanában olyan kedves velem meg minden. olyan jó érzés :) segítsetek légyszíves :D :/

Legjobb válasz: és mit akarsz tõle? barát vagy szerelem

és mit akarsz tõle? barát vagy szerelem
A kérdező hozzászólása: Az a baj , hogy épp ez az , hogy nem tudom...
A kérdező hozzászólása: Inkább azt szeretném , h érezzen úgy irántam mint én õ iránta

Mit tegyek, egyszerűen félek?

Én 11 éves lány vagyok, a szüleim elváltak, és anyukámmal élek.Anyumnak lett egy pasija, de én félek.A suliban volt egy felvilágosítás, még pedig a felnőttek testi érintkezésével kapcsolatba...gondolom tudjátok, hogy mire gondolok.És én undorodok ettől, és félek attól, hogy anyukám és a pasi ezt csinálják...és az egyedül alvás is gond, mert eddig anyukám mellett aludtam, tudom, hogy ez nem normális, és hogy anyunak is kell valaki, csak ez a gond, nem tudom, hogy mit csináljak, nem is merek elaludni, és félek, hogy hallani fogom, meg egyszerűen ez a tudat, kérem valaki segítsen!!!!!! Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Mindenképp beszélgess el errõl anyukáddal. Járd körbe a témát nyugodtan, hogy eloszlasd a félelmeidet. De mégis mitõl félsz? A szex kellemes dolog, azért csinálja az ember, hogy örömet okozzon vele magának és a párjának. Biztosan nem fogod hallani, hisz figyelnek rá. Ez az élet természetes velejárója, majd ha ott lesz az ideje, meg tudod te is. Próbálj meg ezzel nem foglalkozni.

Mindenképp beszélgess el errõl anyukáddal. Járd körbe a témát nyugodtan, hogy eloszlasd a félelmeidet. De mégis mitõl félsz? A szex kellemes dolog, azért csinálja az ember, hogy örömet okozzon vele magának és a párjának. Biztosan nem fogod hallani, hisz figyelnek rá. Ez az élet természetes velejárója, majd ha ott lesz az ideje, meg tudod te is. Próbálj meg ezzel nem foglalkozni.
Nincs mitõl félnek, ez természetes dolog hidd el!ez az egészséges dolog!
Elhiszem, hogy ijesztõ még, de meg kell értened, hogy ez a kapcsolatukhoz tartozik. Mindketten felnõttek, joguk van azt tenni, amit szeretnének. Valószínûleg anyukádban van/lesz annyi szolidaritás, hogy nyilván nem elõtted romantikáznak.:) 18/L
Ne féljél. Gondolj arra hogy anyukád most biztos boldog.És gondolj arra a sok közös programra amiket hármasban tudtok majd csinálni. Jó ha van egy férfi a háznál!Hidd el. Gyerek vagy, persze hogy neked ez még gusztustalan, meg ijesztõ.De el kell fogadnod hogy ez hosszá tartozik a felnõttek életéhez. Õk így Boldogok!Ne féltsed anyukádat!Biztos nagyon boldog!
Nem olyan borzasztó én is rajtakaptam apámat a nevelõanyámmal amint tenyésznyulasat játszottak és csak röhögtem az egészen, szerintem te is azt tedd 16/F
Nagyon szívesen. Bölcsességel tele vagyok , meritkezz belölem.
Fiam! Ne aggodj. Anyád jobban dugj azaz tudja. Bízzá benne. És köszönjé az új apádnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Érdekes, én ezt másképp fogtam fel gyerekkoromban. A galérián aludtam és ott volt egy luk a padlón és ott kukkoltam lefelé, hogy lássam mit csinálnak anyámék az ágyban. De nem csináltak semmit sem, csak aludtak :/ A mai napig nem értem, hogy mért nem :D
Én egy 12 éves lány anyukája vagyok és azt tanácsolom, hogy feltétlenül beszéld meg anyuddal mit hallottál az iskolában és milyen hatással van ez rád, nekünk anyáknak ezt tudnunk kell!
Mármint, hogy érted, hogy büdös lesz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, a válaszokat.Megpróbálom, neki elmondani, csak hát egy kicsit ciki... ilyenekrõl beszélni, és nem tudom, hogyan tegyem.Én sem tudom, milyen büdösség.
Hidd el nem ciki. Édesanyád elõtt nincs ciki dolgod. Õ adott neked életet, õ tett tisztába, etetett, törõdött veled. Látott már mindent. Akár a kérdés linkjét is elküldheted neki. Amit itt írtál ezt nyugodtan elmondhatod neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, már elmondtam!
Akkor jó.:)
A kérdező hozzászólása: :)
Nem kellene itt piszkálni a kislányt, de komolyan.Miért kell ilyeneket írni neki?Azért mert neked szar az életed nem kell neki beszólogatni.Téged is inkább nyelt volna le anyád annak idején, mondjuk ha tudta volna hogy ilyen kis köcsög leszel tuti inkább azt választotta volna. Kérdezõ te meg ne foglalkozz ilyen marhákkal.Hidd el anyudnak jó az amit csinál, ha nem lenne neki az nem csinálná.Amúgy meg te is valahogy a világra jöttél:-) nem a gólya hozott!!!
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.Biztos természetes dolog, meg jó, csak egyelõre undorodom az egésztõl... Egyelõre nem látom meg benne a jót, és a természetes dolgot, szerintem ezért félek tõle, de nem biztos, tudom, hogy mitõl félek, csak nem tudom megfogalmazni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, remélem én is, ha megtörténik ez velem röhögni fogok.Mindenkinek köszönöm!Kicsit megijedtem, hogy büdös lesz, remélem azért nem fogok megfulladni.
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm!
Nézd, neked ez most még szokatlan. Este most hogy alszol? Van valami kedvenc játékod, esetleg aludj vele, ha az segít. esetleg aludj el tévézés közben, berakhatnál valami mesét és azon próbálj elaludni, illetve mesekazetta. Vannak szép hangoskönyvek is! Javaslom még az olvasást akár elalvás elõtt.
kedves 3-9 elmész te a jó büdös francba!
Utolsó! gondolkozz már...
Útolsó elötti elötti! Sztem nincs külön ilyen flinces flancos szobája, nem mindenki olyan gazdag meg karvaly mint egyesek. (ezt nem rád értem hanem úgy ámblokk a népedre) Üdv: Goldenberg Sándor
A kérdező hozzászólása: Elnézést, most egy kicsit lemaradtam, nem teljesen értem...
Semmi baj :) Nincs is mit, csak trollkodok míg készül a kaja :D Am nyugi, anyudba bízál.
Nyugi!Ez természetes!Végül is így jöttél létre s egyszer te is fogod csinálni.Törõdj a sulival, hogy minnél több jó jegyet vigyél haza! ;)

Mit tegyek? Egyszerűen nem tudok megbízni a barátnőmben, mindig féltékenykedek hülyeségek miatt ez miatt van is néha veszekedés nem szeretnék szakítani mert szeretem és nagyon fájna, de így nyugtalan vagyok egész nap.

Legjobb válasz: Elég egyszerû a képlet. Fölösleges féltékenynek lenni, ugyanis: Ha meg akarna csalni, úgyis megteszi, azzal, hogy féltékeny vagy, csak rontod a helyzetet és magad alatt vágod a fát. Inkább azon agyalj mikkel tarthatod magad mellett.

Elég egyszerû a képlet. Fölösleges féltékenynek lenni, ugyanis: Ha meg akarna csalni, úgyis megteszi, azzal, hogy féltékeny vagy, csak rontod a helyzetet és magad alatt vágod a fát. Inkább azon agyalj mikkel tarthatod magad mellett.
A kérdező hozzászólása: ha én ezt megtudnám tenni olyan boldog lennék.
Valószínûleg kevés az önbizalmad, alacsony az önértékelésed. Ha van rá lehetõséged, beszélj errõl egy pszihológussal.
ja vagy tényleg félrekur
Alapvetõen nem vagy jóban magaddal, akkor miért reméled, hogy majd egy nõ mellett jobb lesz? Saját magad miatt ráhárítod a hülyeséget...Gondolkozz el magadon elõbb...
Ezt már elrontottad, amikor beleszerettél. A nõkben csak akkor bízhatsz, ha eszméletlenül jóképû és gazdag vagy, máskülönben v te vered át õket, v õk fognak téged. A jövõben próbálj meg nem beleszeretni senkibe, és csak szexre használd a csajokat, másra nem jók!
régen mindig azt hittem, hogy milyen jó lesz ha majd a párom féltékeny lesz rám mert akkor biztos szeret. nos, egy bizonyos szintig még imponál is a dolog, de mikor a férjem féltékeny volt ( próbálta tagadni, végül bevallotta), egy kicsit tetszett a dolog de aztán felmerült bennem a gondolat hogy talán nem bízik meg bennem? és mikor ez a féltékenységi roham volt, még nem is voltunk házasok. szerencsére fõleg az esküvõ óta már nem gondolkodik ilyen hülyeségeken:) tudja hogy szeretem és nem csalnám meg, mert nincs rá okom. ne féltékenykedj, vagy tartsd magadban, ha nincs bizonyítékod a megcsalásra mert elõbb utóbb elege lesz a barátnõdnek. 26/N sz
Hogyha eljutottál odáig, hogy nem bízol meg benne ( teljesen ) , és ilyen gondolataid vannak, hogy félrelép, akkor az talán nem lehet alaptalan. "Csak úgy" nem alakul ki a féltékenység. De hülyeségek miatt ne veszekedj, ha Te is tudod, hogy hülyeségek.

Mit tegyek? Egyszerűen már rohadtul idegesítő : SS

Van egy barinőm akivel jóban vagyok és az osztálytársam és közel is lakunk egymáshoz ezért sokszor talizunk. Tegnap délután is taliztunk és elmentünk egy játszótérré. Addig amíg elértünk oda persze dumáltunk. Mindig aztmondta , h milyen p*csa lettem meg hogy megvaltoztam mióta hiphopra járok.... (Màr vagy 1 éve járok) és én kérdeztem ,h miért lennék p*csa. Õ meg mondta ,hogy mert a facebookon is milyen p*csás a képem. Én nemtudom de ő nincs tisztába a p*csa szó jelentésével... Mert facén azért p*csás szerinte a képem , mert csücsöritek. Nahát épp hogy csak egy kicsit .____." 3ngem meg nagyon idegesít mert szinte amikor vele vagyok akkor csak erről dumál : // Màr mondtam neki , h létszi ne mondja ezt mert engem idegesít .. De ő meg folyamatosan ezt mondja : ((( . Mindig.Régen az LBm volt de akkor is piszkált és összevesztem vele. De most meg állandóan avval jön , h p*csa vagyok. De amúgy meg ha nem erről van szó akkor nagyonsokat dumalunk.. Szóval akkor meg így nagyonjofej. Ahj.. De mindig azt is mondja , h : Mindenki azt mondja , h megváltoztál tiszta p*csa lettél... 0Edig nem sminkelem magam agyonra, nem cigizek , nem a legmenőbb pólóim vannak és nincs 600 beirásom.... Szerintem ő nincs tisztába a p*csa szó jelentésével ... De létszi HELP!!!!!!. Màr nagyon idegesít... És màr nem az LBm pont ezek miatt... Hiába mondom neki , h ne piszkalj.. Neki egyik fülén be másikon ki : SS . (Létszi normális válaszokat.) Köszi : ) Nagyon jót tenné egy kis segítség.. : (

Legjobb válasz: Minket meg az ilyen kérdések idegesítenek, aminek se füle se farka!

Minket meg az ilyen kérdések idegesítenek, aminek se füle se farka!
A szövegedbõl és kommentekbõl ítélve a barátnõdnek adnék igazat, tényleg elég p.csa vagy.
Hát õ nem a barátnõd.Te meg ne tegyél idióta csücsörítõs pics*s képeket a fb-ra.
A kérdező hozzászólása: Köszi utsó válaszoló : ) évvel sokat segítettél : ))
Én nem szeretem a csücsörítést szerintem sokkal szebb a mosoly.De nem baj ha csücsörítesz 1 kicsit ezért nem vagy p*csa.A barátnõd nem tudom mért mondd ilyeneket, de ha nem hagyja abba akkor se ha látja h megkérted nem érdemli meg a barátságodat.Keress másik barátnõt.Úgy látszik ebben leli kedvét, hogy téged piszkál.Kerüld el és csak észreveszi magát.Ha meg nem akkor nem is igaz barát.
A kérdező hozzászólása: : (((. De am nemszoktam feltenni képeket facera.. Inkább õ tesz fel minden képét facera amit csak lefenykepez.. Nekem meg csak a profkepem olyan.. És nem is csücsöritek csak éppenhogy. : ///// Ténylegg az vagyok aminek a bnõm mond? : "((((
Kicsim, ne haragudj de tényleg úgy viselkedsz ahogy a barátnõd hív téged. Rettenetes a helyesírásod és ha valóban olyan képeid vannak fent a facebookon, akkor az borzasztó ciki, ilyet ma már csak a p*csák csinálnak. Mellesleg, ne állj szóba ezzel a lánnyal mert még a hülye is látja hogy nem érdemli meg a barátságodat.
A kérdező hozzászólása: Vagy bocs.. Második válaszolónak szól az , h telorol vagyok..
A kérdező hozzászólása: Amúgy egyáltalán nem vagyok nála népszerûbb.. Õ népszerûbb nálam .. Én szinte elbujok az osztályban mert nemvagyok társasàgi lény.. Am meg elsõválaszoló: bocs , h kicsit szarul írtam de telorol vagyok és onnann nem könnyû méterés szöveget írni : /
Második vagyok. Köszi az LB magyarázatát! :D Kérdezõ, ez nem az "LB"-d. Ha az lenne, akkor nem mondaná, hogy [email protected] vagy. Csak esetleg úgy, hogy mint "LB" jó útra térítsen.
Szerintem az LB legjobb barátnõ lehet...
LB? Én elõször a Legfelsõbb Bíróságra gondoltam, de aztán: Legjobb Barátnõ.
Nálam az a [email protected], aki buta, hisztis, mindene kint van a ruhából és tömegfotókat rak fel magáról az internetre. Te hisztizel, nem tudsz rendesen írni, és még csücsörítesz is. Egyébként pedig ne találkozz ezzel a lánnyal, elhiszem, hogy idegesít. Majd idõvel észreveszi magát és abbahagyja. Vagy nem, de akkor legalább már téged nem fog idegesíteni. Esetleg nem vagy te nála népszerûbb? Lehet, hogy arra féltékeny, azért csinálja. (Mi az az LB?)
Inkább írni tanulnál meg, te gyerek! Félek, hogy a barátnõdnek igaza van.

Mit tegyek? Egyszerűen nem tudom eldönteni.

Van egy srác aki nagyon szerelmes belém szerelmet is vallott... de az iskolában mindenki kis pózernak artja miközben én tudom hogy nem is az...de nekem viszont azért nem tetszik mert az orromig sem ér és 15 éves elmúlt..(én pedig 13 vagyok) nagyon kicsi de én birom a fejét és egfolytában könyörög nekem...mit tegyek ezzel? mert mellette van még egy fiu akivel lehet hogy össze jövök..de még nem biztos a dolog...ilyenkor mi a teend??

Legjobb válasz: És mi lenne ha 13 évesen még egyáltalán nem pasiznál? Összedõlne a világ?

És mi lenne ha 13 évesen még egyáltalán nem pasiznál? Összedõlne a világ?
Azt tedd, ami neked a legjobb.
13 évesen talán még barbizni kéne?:P vagy általáns iskolába van egy 15 éves?:D Hát gratulálok neki:D Énnem buktam meg de mindig csodáltam azokat akik megbuktak.mert számomra lehetetlen volt:D
hát .. nekem is volt egy ilyen barátom, aki 15 éves volt, és kb 2-3 cm-el magasabb voltam nála :'D de végül szakitottam vele, mert nem voltam belé szerelmes, másrészt szerintem az egy kis biztonság érzetet is nyújt ha nagyobb nálad a pasi :) ) 13L
Nem mindegy, milyen magas? Érdeklõdd meg, h melyik pasinak nagyobb a farka és azzal kezdj. 13 évesen a helyedben arra koncentrálnék, h minél többen megdugjanak, hisz egyszer vagy fiatal.
A kérdező hozzászólása: Smartguy86 és Smile08-nak köszönöm ...:) a többiek meg hagyjanak ha ilyneket mondanak...:(

Ki nem bírja a sógornőjét? És én mit tegyek? Egyszerűen össze vissza nyávog. Ugráltat engem és a családtagjaimat. Mert ő nem tud megmozdulni, amikor itt van nálunk egy poharat sem rak arrébb.

Bátyámat teljesen megváltoztatta.. kifordult magából és ha valamit mondok neki mindjárt üvölt velem..://. Nagymamámat is kiröhögte mert valami hülyeséget mondott, de öreg már.. Én meg szóvá tettem bátyámnak hogy ezt nem kéne és mi jogon röhögi ki.. és megint ordított, én meg vissza ordítottam és veszekedtünk elég csúnyán.. már legszívesebb kikaparnám a lány szemét.. Köszönöm a válaszokat! 19L

Legjobb válasz: Anyukád, apukád magyarázza el neki kedvesen, normális hangon, hogyan viselkednek az emberek. Ne ugrálj neki. Mondjátok meg neki, hogy mivel gyakran van nálatok, nem számít vendégnek, ha kell valami neki, menjen oda érte. Persze ne a cuccaitok közt turkáljon, de a sóért vagy a vízért menjen oda maga. Ha üvöltözni kezd, akkor meg mondjátok meg neki, hogy nálatok nem ez a megszokott hangvétel, ha ezt nem tudja elfogadni, akkor kívül tágasabb.

Anyukád, apukád magyarázza el neki kedvesen, normális hangon, hogyan viselkednek az emberek. Ne ugrálj neki. Mondjátok meg neki, hogy mivel gyakran van nálatok, nem számít vendégnek, ha kell valami neki, menjen oda érte. Persze ne a cuccaitok közt turkáljon, de a sóért vagy a vízért menjen oda maga. Ha üvöltözni kezd, akkor meg mondjátok meg neki, hogy nálatok nem ez a megszokott hangvétel, ha ezt nem tudja elfogadni, akkor kívül tágasabb.
Szerintem mondhatod te is, nem vagy már gyerek és én is szóvá tettem volna, ha így viselkedik. Azért mindennek van egy határa. Egyáltalán minek ugrálsz neki? Én egy lépést sem tennék senkinek, nemhogy egy olyannak aki kiröhögi a nagymamát.
Hasonló a hejzetem, nem tudsz tenni semmit amíg a tesódat elvakítja a szerelem.Esetleg nem mosolyogsz a lányra.
Én gyûlölöm, Õ ugyanilyen, csak Õ a saját bátyját csicskáztatja, és nagyképû, mint a [email protected] miután az Õ házukban én voltam cseléd, és még ezek után abba is belekötött, hogyan vegyem a levegõt, szerintem jogosan küldtem el az anyjába.Mivel a szüleinek érdekes módon soha semmi gondja nem volt velem, sem a renddel, vagy a tisztasággal, sem a stílusommal. Szóval szerintem bátran küldd el az anyukájába, és bátran üvölts Vele.Bár az ilyennek úgysem lehet lebontani azt a fene nagy arcát, de legalább megtanulja, hogy Neked is van hangod, és a Te hátadon sem lehet fát hasogatni. Mondom ezt úgy, hogy fordított helyzetben voltam, de megértem a helyzetedet.Az én sógornõm is egy neveletlen, tahó, nagyképû [email protected]

Egy fiúval elvesztettem a szüzességem, mert bíztam benne, de aztán mégis elhagyott és egy hét mulva másik lánnyal kavart. Mit tegyek? Egyszerűen lépjek túl rajta?

Legjobb válasz: Így utólag már nem tudsz mit csinálni,legjobb lesz,ha elfelejted és legközelebb(bár azt nem írtad,mennyi idõ után feküdtél le vele)kicsit vársz, míg jobban megismered a fiút és utána fekszel le vele,hogy biztosan érezd és tudd,hogy nem csak azt akarja tõled,hanem valóban szeret is.(meg persze te is õt)Ha így lesz,akkor várni fog.

Így utólag már nem tudsz mit csinálni, legjobb lesz, ha elfelejted és legközelebb(bár azt nem írtad, mennyi idõ után feküdtél le vele)kicsit vársz, míg jobban megismered a fiút és utána fekszel le vele, hogy biztosan érezd és tudd, hogy nem csak azt akarja tõled, hanem valóban szeret is.(meg persze te is õt)Ha így lesz, akkor várni fog.
Hát akkor jól beszoptad, talán szó szerint. Összefutottál egy türelmes, alattomos, számító rohadékkal akinek csak arra kellettél. Legközelebb jobban ismerd meg a választottad.
Hát jól félreismerted az biztos.De ha 6 hónapig jártatok akkor hogyhogy ezt nem vetted észre?!A válasz a kérdésedre...igen lépj túl rajta.Nincs mit ezen szépíteni, jól átvágtak.De legalább máskor jobban meggondolod kinek adod oda magad.
Várnod kellett volna még. Akkor kiderült volna, hogy csak ennyit akar tõled.
hany eves vagy?
es a fiu?
az is lehet hogy a 6 honap alatt volt valakije de te rád várt és nem azt kapta amire számitott és ugy gondolta jobb a másik dee hidd el neki nem lesz jobb egy idõsebb nõvel szerez be gyorsan egy pasit és hireszteld eel az ex pasirol hogy nem is tud szexelni csak az uj de az igazán viszont aaz ujjal akkor dugni kell fojamatosaan
A kérdező hozzászólása: minketten 19 vagyunk 6 hónapig jártunk és tök mebíztam benne de nem gondoltam h csak ennyit akar egyébként a lány akivel most jár 2 évvel idõsebb nála és nem hiszem h tõle mást akarna.
Butaságot csináltál, tény és való, de legalább tanultál belõle!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!