Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, egy harmadik is van (2 db)

Mit tegyek, ha egy harmadik is van a dologban, aki iránt úgyanúgy érzek, mint a párom iránt?

Van egy barátom, holnap leszünk 4hónaposak. De kb egy hete buliban voltam, és egy másik sráccal smároltam. Normális ez?? Ráadásul a másik srác is nagyon bejön nekem. A párom viszont semmir?l sem tud. A másik srác, akivel smároltam, ? azóta is járkál utánnam, és sms-eket küldözgtet... De viszont mindkett?jüket szeretm, és ?k is engem...!! Most mit tegyek??

Legjobb válasz: Döntsd el, hogy felrúgod-e a mostani kapcsolatod az új kedvéért vagy nem mered megkockáztatni. Érdemes lenne megmondani, hogy van más a dologban? Ha tudod, hogy jól mûködik a kapcsolatod, akkor hagyd az új pasit, feletsd el.

Döntsd el, hogy felrúgod-e a mostani kapcsolatod az új kedvéért vagy nem mered megkockáztatni. Érdemes lenne megmondani, hogy van más a dologban? Ha tudod, hogy jól mûködik a kapcsolatod, akkor hagyd az új pasit, feletsd el.
Szerintem ha szeretnéd a párod akkor eszedbe sem jutna mással smárolni.
én is a második hozzászóló felé hajlok. vagyis, nincs olyan, hogy két embert ugyanúgy szeretsz. ha szerelmes lennél a barátodba, még csak gusztusod sem támad másik fickó ajkaira.
most nem azért mondom.. de ha 10 csávóba lennél szerelmes akkor hagynád hogy partyba vágjanak?? vagy miii??? ez olyan hülyeség és nem is értem hogy hogy van bõr a képeden egyszerre 2 csávót hülyiteni?? remélem vki viszont megcsinálja ugyanezt veled mint te azzal a 2 csávóval, megérdemelnéd!!! deh a te dolgod azt csinálsz amit akarsz...
Sztem normális h nem tudod eldönteni kit szeretsz jobban... És is voltam hasonló helyzetben. De jól döntöttem és azóta nagyon boldogok vagyunk!!! A legjobb h ha 1edül vagy akkor gondolkodj el h most kivel lennél szívesebben. Viszont tényleg ne szédítsd mind kettöt mert akkor a végén mindkettöt elveszíted!
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez tök normális!! Egy idõ után pedig, úgyis elválik, melyik felé húz jbban a szíved:P

Feleségemmel 2003 óta vagyunk házasok. Van két pici gyermek is, hogy a második nemrég született. Nagyon ellaposodott a kapcsolatunk, amit én elég későn vettem észre sajnos. Bejött egy harmadik a képbe. Mit tegyek?

Megcsalasrol meg nem beszélnek, csók volt más nem és sok beszélgetés, amit én nemadtam meg régóta, mert hagytam lényegtelen dolgokat előtérbe kerülni. Nagyon szeretem őt, és nélküle nem tudom elképzelhetetlen az életet. A napokban a átértekeltem az eddigi életemet, hogy volt rá időm. Mindent másképp látok, de ehhez ennek kellett történnie. Valamennyire meg ő is szeret, úgy érzem van esélyem visszakapni. Mit tegyek? Sokat beszélgettünk, de nehezen akar bennem hinni. Megszakad a szivemnek, hogy amikor csak eszembe jut. A csodálom öt, a mert raébredtem mit veszíthetek? SEGÍTSETEK!

Legjobb válasz: Vidd el õt vacsorázni, csináljatok sok közös programot, amikor csak ketten lehettek. Mond meg neki hogy mennyire szereted, vidd neki a kedvenc virágját, kezdj neki újra udvarolni! Még szeret, van esélyed visszakapni!

Vidd el õt vacsorázni, csináljatok sok közös programot, amikor csak ketten lehettek. Mond meg neki hogy mennyire szereted, vidd neki a kedvenc virágját, kezdj neki újra udvarolni! Még szeret, van esélyed visszakapni!
Szerintem nem annyi! Idézd fel a kezdeteket, amikor el tudtad õt csábítani, hozd vissza azokat az idõket! Meglátod vissza fogod õt kapni! :) Már csak a kicsik kedvéért is próbáljátok meg! Sok sikert! :)
Kedves utolsó, te is benézted. :D Nincs másik férfi, másik nõ van!!!!!
8.58.-as, olvasd már el normálisan!!NEM 3.gyerek, hanem egy másik férfi!!
Tudod mennyi hülye van és te még reklámozod magad. Nekem tropára ment a házasságom, a feleségem a leg nagyobb marhát csinált belõlem. Soha nem nyúltam volna más nõhöz. És addig amig el nem válunk , nem is fogok. Pedig meg tehetném.
Javaslat: PÁRTERÁPIA. Szakemberekhez menjetek. A párterápia általában egy négyes beszélgetés. Egy férfi és egy nõi terapeutával egyszerre... mi is járunk :o) és segít. Menjetek el egy egész HÉTVÉGÉRE gyerekek nélkül!!!!!! Meg kell oldani! Hogy minden olyan legyen, mint régen. És ott mondj el neki mindent õszintén! Ha úgy látod, hogy menthetõ akkor az. Csak idõ és energia kérdése. Tehát: bébiszitter (vagy nagyik), kettesben töltött hétvége, és párterápia! (A helyi családsegítõ központban ingyen is járhattok. Mi is oda járunk.) Sok sikert!!!!!!
Amúgy a feleségnek válaszom: (mint feleség): van, hogy valaki megváltozik!!! létezik. világnézete nem fog, de a viselkedése változhat. a férjemen látom. egészen más ember, mint mondjuk tíz éve, mielõtt megismertem. és én is más lettem. tehát adj esélyt magatoknak szerintem. bár tudom, nehéz.. most hogy végre meghallgatnak. annak a kapcsolatnak átmenetileg nem is biztos hogy véget vetnék. mert kell, hogy valahol legalább jól érezd magad. jogod van hozzá! nem irigyellek... de drukkolok!!!
VOltam ilyen helyzetben, mint te most.Nõ vagyok és én is majdnem megcsaltam a férjem... Az mentette meg a házasságom, hogy nem szitkozódott, vádaskodott a férjem, hanem türelmes és megértõ volt.Így együtt tudtunk maradni, mert belátta, hogy õ is hibás volt.Sok sikert nektek.
Kérdezõ! Mi a helyzet? Remelem egyutt vagytok meg!!!
A következõ napokban, mindent tennél meg neki ha vissza akarod õt kapni, beszéljetek és mutasd meg, hogy megváltoztál! És ami fontos lepd meg! Nem virág vételre vagy ilyesmire gondoltam. Mond meg neki h adjon idõt és én tisztába szeretnék lennék azzal is mit érez a másik iránt...
ez nekem nagyon új én azt hittem csak a pasik szoktak félrenézni, félrelépni.
8-as te nézted be nem másik nõ van hanem másik férfi kérdezõ: csábítsd el újra, kényesztesd, fejezd ki hogy szereted mond el neki!!!
Most mi van??????
Szerintem lehet meg segiteni ezen, de minek van kepben egy 3dik gyerek, ha mar ilyen sulyos a helyzet? Azert hogy elvegye minden energiatokat es ne jusson idotok magatokra? Mondhat nekem barki barmit a gyerekek miatt is lapossodhat egy hazassag. Hiszen rengeteg figyelmet, energiat igenyelnek. Ketto boven eleg! Minek meg egyet???!! Foleg hogy ilyen helyzetben talaljatok magatokat! Sok szerencset!
Ennek már annyi.
Sajnállak.
Huh! Szerintem én ebbe bele sem megyek :) olyan bonyolult másnak tanácsot adni ilyenben, de ha valaha szerettétek egymást (gyönyörû, két gyerek!!), akkor biztos újra megértésre találtok. Valaki azt írta, õ a legjobb!!, hogy idézzétek fel az elejét, tényleg! mindig gondoljatok az együt töltött szép idõre, nem lehet egymást meggyûlölni, ti már összetartoztok, NEM?? én is remélem, hogy még együtt vagytok!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!