Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, egészséges legyen (14 db)

Mit tegyek, hogy egészséges legyen a babám?

35 éves vagyok és még nem vagyok terhes. Nem dohányzom , nem iszom , nem kávézom , néha egy kis cola és sok édesség (ami tudom , hogy nem jo), de nem vagyok kövér (54kg és 160 cm magas).

Legjobb válasz: sportolj, egyél egészségesen. de erre nincs recept, egészséges embereknek is lehet gond a babájukkal..

sportolj, egyél egészségesen. de erre nincs recept, egészséges embereknek is lehet gond a babájukkal..
Azért a sok édességgel vigyázz, mert a cukrodat bezavarja, és az is a termékenységet csökkenti. Második típusú cukorbetegséget lehet elérni a sok édességgel. Az nem egy olyan állapot amit azonnal érzel, de alattomos.
Szia!Elõször is célszerû egy méregtelenítés mindkettõtöknél, mert elég sok szennyet megetet velünk az élelmiszeripar, majd a szervezeted feltõltése vitaminokkal, ásványi anyagokkal.Figyelj oda a helyes táplálkozásra.Ha meg már megfogant a baba akkor az õ fejlõdésének megfelelõen a 3 trimeszterben az õ és a Te egészséged védelmében a szükséges vitaminok, ásványok fogyasztása minõségi forrásból.
Imádkozz. A többi nem rajtad múlik!
Szedj terhesvitamint!

1.5éve egy társkeresőn megismerkedtem egy férfival. Egy idő után beadta, hogy rákos beteg lett.1évig hülyített és kiderült egészséges, és van már élettársa aki babát vár. Én mindenemet elvesztettem miatta. Mit tegyek, hogy újra a régi legyek?

Legjobb válasz: Szia!Nem írtad milyen viszony alakult ki köztetek és mit érzel,mi az amit elvett Tõled...Talán az fáj a legjobban,hogy becsapott.Õszintén érzelmekkel és az egészséggel nem illik és szabad játszani.Õ mindkettõt megtette Veled.Önzõ,és gerictelen emberek tesznek ilyet! Gondolj arra,hogy Te ebbõl a kapcsolatból úgy jöttél ki,hogy tiszta maradt a lelkiismereted.Mindvégig szeretted,te helytálltál...és az egész arra volt jó,hogy tanulj belõle. Bizalmatlan is lehetsz ezek után úgy gondolom,és tartasz a következõ csalódásoktól is.Azt mondom most itt az ideje,hogy törõdj magaddal!Ha egy csaj megtalálja saját magát,a kisugárzása erõt ad neki!Csinos,okos,erõs lánynak kell lenni,aki barátok között van és ismerkedik.Nem is feltétlen pasizás céljából,hanem hogy jól érezze magát. Légy NÕ!:D És ha ismét szerelmes kezdesz lenni valakibe,egy kis egérutad legyen mindig!Nehéz,de hasznos dolog szerintem,ha mint kívülálló vizsgálod a kapcsolataidat,és mindig légy önmagad,ne engedd hogy más megváltoztasson,befolyásoljon...egy kicsi önzõség,határozottság kell,hogy ne forduljon elõ veled legközelebb,hogy kicsit naívabb vagy másnál,és ennyire "vak a szerelem".:)Sok sikert!

Szia!Nem írtad milyen viszony alakult ki köztetek és mit érzel, mi az amit elvett Tõled...Talán az fáj a legjobban, hogy becsapott.Õszintén érzelmekkel és az egészséggel nem illik és szabad játszani.Õ mindkettõt megtette Veled.Önzõ, és gerictelen emberek tesznek ilyet! Gondolj arra, hogy Te ebbõl a kapcsolatból úgy jöttél ki, hogy tiszta maradt a lelkiismereted.Mindvégig szeretted, te helytálltál...és az egész arra volt jó, hogy tanulj belõle. Bizalmatlan is lehetsz ezek után úgy gondolom, és tartasz a következõ csalódásoktól is.Azt mondom most itt az ideje, hogy törõdj magaddal!Ha egy csaj megtalálja saját magát, a kisugárzása erõt ad neki!Csinos, okos, erõs lánynak kell lenni, aki barátok között van és ismerkedik.Nem is feltétlen pasizás céljából, hanem hogy jól érezze magát. Légy NÕ!:D És ha ismét szerelmes kezdesz lenni valakibe, egy kis egérutad legyen mindig!Nehéz, de hasznos dolog szerintem, ha mint kívülálló vizsgálod a kapcsolataidat, és mindig légy önmagad, ne engedd hogy más megváltoztasson, befolyásoljon...egy kicsi önzõség, határozottság kell, hogy ne forduljon elõ veled legközelebb, hogy kicsit naívabb vagy másnál, és ennyire "vak a szerelem".:) Sok sikert!
Nekem édesanyám járt ugyanígy, azóta is fizeti a tartozást, ami a pasi miatt lett. Nem mellesleg depis lett. Járj társaságba minél többet, próbáld meg elfelejteni, lépj túl rajta!Tudom, nem könnyû, de meg tudod tenni!Kezdj új életet! Hidd el, elõbb-utóbb jó lesz minden. Édesanyámnak 5 év kellett, mire helyrerázódott. De most már teljesen jól van, bár a hitelt még mindig fizeti. Kitartás!
Nagy pofon volt ezek után egyértelmû az élettõl, de túl kell rajta lépni!Családod és a közeli barátok ilyen helyzetben nem hagynak el.Járj el olyan helyre, vagy csinálj olyat amit még soha nem tettél!:) Fordítsd ezt a helyzetet arra, hogy megismerd magad mégjobban.
hát már szereztél legalább egy új barátnõt a másik lány személyében :D másrészt ha jól értem a pasit támogattad a pénzzel? sztem ez csalás, és ha tudod bizonyítani, h õ kicsalta belõled neten keresztül a pénzt, azzal talán még a rendõrség is tenne valamit. már az internetes bûncselekményekkel is kezd foglalkozni a rendõrség. persze ha igazából nincs nagyon bizonyíték h neki adtad a pénzt v ilyesmi, akkor ennyi. de legalább megemlítheted neki h a rendõrséget is bevonod ha nem kezdi szépen visszaadni a pénzt. persze nyilván majd mondani fogja h persze blabla de könnyen lehet h van itt ellenne fordítható dolog, hiszen pl a levelezések, csetelések visszakereshetõ, írásos bizonyítékok. no egyébként meg télleg létezik ekkora görény pasi?? és h járhatott így túl az eszeden!!!!?????
Èn a helyedben elözször is megkeresném az illetö élettársát és megpróbálnám neki elmondani, hogy a pa´rja társkeresön fennt van..... még ha babát vár is, joga van az igazsághoz. A másik.Ebben a világban nagyon meg kel gondolnod kinek hová miért írszalá kezsséget, kölcsönt.NEM SZABAD!!!!!! Valai papír nincsen arról, hogy mit vett a pasi és a te neved rajta?? Akkr követelhtnél valamit.. Próbálj beszélni a pasival, hogy segítsen letörleszteni az adósságot.Volt annyi eszed, hogy nem csak te vetted fel egyedül a kölcsönt?? Hát sajnállak, hogy így alakult.... E`n mindenképpen megkeresném öket....
Azonnal jelentsd fel! Ezért nem csak egy évet fog kapni. Te meg a pénzedet jó eséllyel vissza. Beszélj meg mindent a bátyáddal. Másra nem számíthatsz. Legfeljebb a pasi jelenlegi barátnõjére, akivel kényszerbõl egy csónakban eveztek.
Asztrológiára és egyéb ezoterikus izékre meg inkább ne járj! Arra van most a legkevésbé szükséged, hogy valami szekta is beszervezzen. Ha mindenáron akarod ápolni a lelkedet, keress fel egy papot/lelkészt valamelyik legalább 500 éves felekezetbõl. Õ segíteni fog a lelkedet rendbe tenni és beszervezni sem fog semmibe. (Sok szekta kezdi a beszervezést asztrológiával. Az ilyen lelki állapotban nagyon veszélyes.)
Ez bírósági ügy lehet , polgári peres üton követeld tõle a pénzedet.Ebbe a dologba nem kell több érzelmet tenni, nyílván notorius hazudó, csaló, házasságszédelgõ.Érzelmileg egy 0 pacák.Járj önismeretfejlesztésre, asztorlógiára, nézdd meg miért kaptad ezt a tanítást.
Rendkívül szomorú ez a történet , ha gazdag lennék segítenék de nem tudok sajnos semmit tenni, átérzem a problémád és tényleg nagyon sajnálom hogy ennyire kihasznált az a szemét alak. A férfi lakcímét tudod? küldj nekem privát emailt. üdv
Biztos, hogy ilyenért fel lehet jelenteni õt, mert ez csalás! Ha adósságot csináltál miatta, pénzt csalt ki tõled stb, akkor jelentsd fel. Ahelyett, hogy magadba omlasz, próbáld menteni, ami még menthetõ, ha ez jelen helyzetben nehéznek is tûnik. Tudod valahogy bizonyítani az állításaidat?
hát sajnos te voltál buta. én is csevegtem húzzamosabb ideig, de soha nem kértem semmit, pénzt bankkártya számot stb... próbáld meg feljelenteni csalás miatt, de azt ne felejtsd hogy neked kell bizonyitani hogy átvert stb...
jah és ha chateltetek, vagy leveleztetek, annak vannak írásos mentései, amit a gép, z internet lement, és a kézel írtatok egymásnak, megvannak a levelei még biztos, szóval ezek alapján már van min elindulnod, rajta, mutasd meg neki hogy nem egy gumiból vagy kifaragva, hanem egy kemény acélból, csinálj vele olyat amiresose számítana, mondjuk a házát ne gyújtsd fel, bár ezek után, és még a csatornába is ledobnám, és feldugnák neki egy remete rákot, akkor majd viccelõdhet egy gyógyíthatatlan betegséggel
pereld be, ezek alapján már olyan pert akaszthatsz rá, hogy nyerhetsz cirka 20 milliót, és lazán megnyerheted a pert, mert az ember kihasználásra, hazugság a nemlétezõ rákjáról, 2 nõvel eljátszotta ugyan ezt, és idegilek tönkre tett, ebbõl aligha tudja magát kimászni, egy jó ügyvéd, és még azt is elveszik attól a férfitól ami sose volt az övé, történt szomszédunk rokonával is ilyen, és õ beperelte, és nyert 34 milliót, a hapsinak meg gyakorlatilag magán kívül semmije nem maradt
A kérdező hozzászólása: sajnos léteznek.az a legszõrnyûbb, hogy fél évig eggyütt jártunk, tehát nem ismeretlennek adtam.családot, közös jövöt terveztünk.ezek után adta be a mesét.
A kérdező hozzászólása: Sokat beszéltünk a lánnyal, és sok minden kiderült a férfirõl.Mindkettönket kihasznált.
A kérdező hozzászólása: A lány hívott még decemberben, hgy én is a barátnõje vagyok-e, de én nem hittem el.hittem a barátomnak aki elöször velem jött össze, és utána "lett beteg".Ekkor jött össze a lánnyal, aki most terhes.Eggyütt leptük meg.De akkor vált egyértelmûvé, hogy sosem voltam fontos nekiDe a lány sem, aki most egyedül maradt 2 gyerekkel.
A kérdező hozzászólása: Sajnos a barátaim már nem keresnek, hiába probáltam felvenni a kapcsolatot velük.Teljesen egyedül maradtam.32éves vagyok, lányomat egyedül nevelem.Anyám alkoholista, apám beteg.Velük élünk.A bátyám volt akire számíthattam, de õ is csalodott bennem, nem is tudja mekkora adósságaim vannak.
A kérdező hozzászólása: Komoly kapcsolatot terveztünk.Mikor hívott telefonon akkor is úgy éreztette szeret, hiányzom neki!Nem tudom miért tette velem?Mikor kiderült a dolog megprobált letagadni, hogy ismer.Hagytam magam hülyének nézni.Nem tudom, hogyan fogok talpra állni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat.Ez idõ alatt 40kilót fogytam, anyagilag kihasznált, komoly adósságba kevertem magam miatta.Barátaimat elvesztettem.Az önbizalmam már a nulla.Azt hittem valakinek fontos vagyok, de közben csúnyán becsapott.
Bocsi, de az asztrológia egy önismereti módszer. Ha már a kapcsolat elején elvégeztet egy párkapcsolati elemzést, látható, hogy becsapják. Az egyházi papok, akik cölibátust foogadtak, meséld el mit tudnak a párkapcsolatról, ha nõt csak a tv-bne lát?

Kint hagytam az aloe verát a napon és megbarnult mit tegyek vele, hogy újra egészséges szép legyen?

Legjobb válasz: Egy hete valaki kérdezte, hogy hová tegye az aloe verát. Mindenki: napra, tûzõ napra, hiszen sivatagi növény bla bla. Egy szobanövénynek félárnyék a szabdban levõ megfelelõje. Még a narancsnak is. Egy lakásban nevelt bazsalikomot ha kiteszel a tûzõ napra (ami a az alapvetõ lételeme) szétsargul, kiszárad. Az aloe veránál az üveges sárgás-barna elszínezõdés lehet a túlüntözéstõl is.

Egy hete valaki kérdezte, hogy hová tegye az aloe verát. Mindenki: napra, tûzõ napra, hiszen sivatagi növény bla bla. Egy szobanövénynek félárnyék a szabdban levõ megfelelõje. Még a narancsnak is. Egy lakásban nevelt bazsalikomot ha kiteszel a tûzõ napra (ami a az alapvetõ lételeme) szétsargul, kiszárad. Az aloe veránál az üveges sárgás-barna elszínezõdés lehet a túlüntözéstõl is.
Ostoba vagy, kedves elsõ válaszoló. Nem kicsit. Csak azt nem értem, hogy miért osztod itt az észt, mikor az esetek nagy részében hülyeséget válaszolsz. Az Aloe vera nem szobanövény, hanem félsivatagi. Az más kérdés, hogy bizonyos körülmények között elviseli a szobát. Akárcsak a narancsfa. Az Aloe vera szabadba való, de szoktatni kell a fényhez. Ahogy az ember is felég, ha hófehéren kifekszik a strandon a napra reggeltõl estig, úgy a növényeket is szoktatni kell. Ha egy darabig szûrt napot kapnak (pl. ritkás lombú fa alatt vagy másként), akkor mehetnek teljes napra. Ahogy nálam minden évben. Ha megégett, akkor a megégett levelek majd idõvel (1-2 év) lekopnak, lesznek helyettük újak. Ezek már nem változnak, ameddig le nem száradnak. A növények nem javítják a bajaikat, hanem pótolják.
A második válaszoló tanácsát tudom gyakorlatból alátámasztani. Nekem sikerült az elején túl is locsolni. Akkor meg a levelei megpuhultak.


Mit tegyek hogy szép, egészséges és fényes legyen a hajam?

Mindig olyan száraz..pedig használok balzsamot is. Láttam egy vodeoban hogy valami olajat tesznek a hajukra, attol olyan szép. Nem lehet azt valami házpraktikával helyettesiteni?esetleg valami ötlet (házipraktika!!!!!) álmaim hajáért?

Legjobb válasz: Bocsánat a hasonlatért, de a kutyusnak rendszeresen nyerstojást adnak, hogy fényes legyen a szõre. Fényes lesz!

Bocsánat a hasonlatért, de a kutyusnak rendszeresen nyerstojást adnak, hogy fényes legyen a szõre. Fényes lesz!
Elsõsorban hogy szép, fényes, egészséges hajad legyen, le kell vágni belõle havonta 1-2 centit, hogy megszabadulj a töredezett résztõl. Aztán, nem árt néha hajpakolást tenni rá, neten tudsz keresni házi hajpakolásokat, amik a fényes hajért vannak kitalálva. Továbbá, minõségi samponokkal kell hajat mosni, például gyógynövényes samponnal, nem holmi vacakkal, mert az csak jobban szárít és roncsol. Kifésülõ meg tápláló hajsprayt is lehet venni, van ami csak 6-700 ft, én a múltkor ennyiért vettem a Tescoban, és nagyon jól bevált, sokkal jobb tõle a hajam. A kallos balzsamok is nagyon jók, és olcsóak is ráadásul. Az olaj, amit kennek magukra valószínûleg a ricinusolaj, amit gyógyszertárban lehet kapni 400 ftért, szerintem nem olyan drága és ez is nagyon jót tesz a hajadnak.

Mit tegyek hogy hófehér és csillogó, egészséges fogaim legyenek egynap kb, hányszor mossak fogat? Folyt. Lent:

tudnátok ajánlani olany cuccokat ami segít ebben nekem láttam haverjam is használnak szereket fogfehérít? és ajakbalzsam stb és az ínyükre is szoktak valamit kenni (de szégyelem megkérdezni ?ket kiröhögnének)kérem írjátok le melyik a legjobb fogkrém márka és fogkefe (elektromos vagy rendes) és milyen szereket lehet még használni amik segítenek szebbé tenni mosolyom és ezzel jobb közérzetet nyújtanak számomra köszönöm mindenkinek. jah és olyan szer van ami a szemfogamon lév? fehér foltot kb 2 éve rajta van nem fogk? és nem hiszem hogy fogszuvasodás csak egy fehér pöty a zománcon és nem tom eltüntetni eléggé zavar.

Legjobb válasz: http://cgi.ebay.com/TEETH-WHITENER-PROFESSIONAL-WHITENING-KI.. én ezt használom, nekem nagyon bejött. Amúgy meg nem értem, miért nem lehet megkérdezni a haveroktól, hogy õk mit használnak. Ja, és légyszi tagold már a mondataidat, mert így eléggé követhetetlen!

http://cgi.ebay.com/TEETH-WHITENER-PROFESSIONAL-WHITENING-KI.. én ezt használom, nekem nagyon bejött. Amúgy meg nem értem, miért nem lehet megkérdezni a haveroktól, hogy õk mit használnak. Ja, és légyszi tagold már a mondataidat, mert így eléggé követhetetlen!
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod bocsánat hogy nem tagoltam síettem am mennyi egy ilyen éh hol lehet beszerezni?
Elektromos fogkefe az jobb lesz. Elõször is menj el a fogorvoshoz fogkõleszedésre és polírozásra már ettõl fehéredni fog a fogad aztán pedig Sensodyne Whiteningel mossál fogat. Nekem ez bevált épp tegnap dícsérte meg valaki, hogy milyen szép fehérek a fogaim.
A kérdező hozzászólása: Sensodyne Whiteningel ezt honnan tudom beszerezni gyógyszertár?
Elsõ vagyok, hát onnan lehet beszerezni, ahonnan linkeltem, onnan rendeltem én is.
Hát, a fogszín öröklõdik, tehát sokat nem tudsz változtatni rajta, de azért javíthatod (pl. Perl Weiss nagyon hasznos). Maradnak a rendelõi fogfehérítések, ezek kb. 10-15 ezertõl kezdõdnek.

Mit tegyek, hogy egészséges legyen a bőröm?

Zsíros, pattanásos arcb?röm van, ráadásul nem kellt egészséges hatást. Segítsetek. Köszönöm.

Legjobb válasz: Elõször is víz, víz és víz! A víz átmossa a tested és vele együtt a bõrös is.min.2-2,5 l/nap. Ha zsíros típusú a bõröd, mellõznös kellene a zsíros, fûszeres ételeket, a mogyoró féléket, szóval az olajos magvakat. Használj zsíros bõrre való kozmetikumokat, tisztítókat(bõrradír, tonik). Akár dekorkozmetikumokat(alapozó, korrektor) is használhatsz, már vannak kifjezetten szíros, pattanásos bõrre valók is. pl. a Vichy termékei nagyon jók. A szauna is nagyon jó, mert méregtelenít! Csak utána sokat kell inni! Ha ezeket csinálod, ill. betartod, jelentõsen javulhat a bõröd! Hidd el, mert tapasztalatból beszélek! :) Ja, és a legfontosabb, minden reggel és este tisztítsd le az arcbõröd!:) Remélem tudtam kicsit segíteni! :) Csilla:)

Elõször is víz, víz és víz! A víz átmossa a tested és vele együtt a bõrös is.min.2-2, 5 l/nap. Ha zsíros típusú a bõröd, mellõznös kellene a zsíros, fûszeres ételeket, a mogyoró féléket, szóval az olajos magvakat. Használj zsíros bõrre való kozmetikumokat, tisztítókat(bõrradír, tonik). Akár dekorkozmetikumokat(alapozó, korrektor) is használhatsz, már vannak kifjezetten szíros, pattanásos bõrre valók is. pl. a Vichy termékei nagyon jók. A szauna is nagyon jó, mert méregtelenít! Csak utána sokat kell inni! Ha ezeket csinálod, ill. betartod, jelentõsen javulhat a bõröd! Hidd el, mert tapasztalatból beszélek! :) Ja, és a legfontosabb, minden reggel és este tisztítsd le az arcbõröd!:) Remélem tudtam kicsit segíteni! :) Csilla:)
A kérdező hozzászólása: Megfogadom a tanácsod. Nagyon köszönöm. :) ))

Mit tegyek hogy szép egészséges legyen a hajam?

nagyon szàraz a hajam vége hiàba megyek el fodràszhoz 2-3 héten belül ugyan olyan lesz az a baj hogy hamar zsirosodik a hajam és ha zsiros hajra valo sampont hasznàlok az nagyon kiszàritja a hajamat viszont ugyanugy bezsirosodik töle és igy a töve zsiros a vége pedig olyan mint a szalmakazal. Màr nagyon sok sampont probàltam és egyik se volt hatàsos. Valamilyen hàzipraktikàval szeretnék megprobàlkozni tudnàtok valami jo tippet adni? köszönöm a hasznos vàlaszokat

Legjobb válasz: lehet venni boltban hajvégápolókat,az is segíthet rajta, vagy a pakolások is. hetente egyszer elég, tojás vagy csak a fehérje,ecet,citrom,neten sok jót találsz és leírja, hogy kifejezetten zsíros vagy száraz hajra való :)

lehet venni boltban hajvégápolókat, az is segíthet rajta, vagy a pakolások is. hetente egyszer elég, tojás vagy csak a fehérje, ecet, citrom, neten sok jót találsz és leírja, hogy kifejezetten zsíros vagy száraz hajra való :)
Csalán sampont használj ha hamar zsírosodik
Probald ki az, h kerulod a hot minden mennyisegben (pl: hajszarito, hajvasalo) nekem attol szaradt ki mindig. En probaltam a tojasos megoldast nekem nem nagyon segitett :( nekem a NIVEA samponok nagyon bevalltak, sokkal szebb lett tole a hajam :) szerintem 1 probat meger. :)
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm a vàlaszokat:)

Mit tegyek, hogy szép és egészséges hajam legyen?

Már kipróbáltam sokféle praktikát, de igy is száraz, töredezett, nehezen fésülődik és fénytelen a hajam. Használtam eddig ricinus olajat, szedtem vitaminokat, hajnövesztőt és már kipróbáltam a tojásos, a kávés, a sörös és a mézes pakolást is. Hetente egyszer mosom, sosem száritom és egy hónapban max. egyszer vasalom. Ennek tükrében mit tudnátok ajánlani?

Legjobb válasz: Egy bõrgyógyászati vizsgálatot.

Egy bõrgyógyászati vizsgálatot.

Mit tegyek, használjak, hogy szép, egészséges hosszú hajam legyen?

Vállig ér a hajam,talán egy picivel lejjebb.Mit használjak,hogy gyorsabban n?jön és legyen szép dús hajkoronám?

Legjobb válasz: Ja és pár hete volt leszívatva szóval igazán rám férne a segítség :(

A kérdező hozzászólása: Ja és pár hete volt leszívatva szóval igazán rám férne a segítség :(
Ricinusolaj. Csodákra képes. :) Gyógyszertárban kapható, én 50 ml-t szoktam venni, úgy 280 ft(ebbõl fõleg az üveg a pénz..) Mivel hashajtó lenne eredetileg, így nem mindig adnak ki többet, ezért nem árt mondani, hogy külsõleg a hajadra kellene. Egy kis lábosban 2 evõkanálnyit teszek és úgy 2-3 evõkanálnyi étolajjal szoktam kicsit felmelegíteni. Állagán majd látod, hogy mennyi kell hozzá, hogy kenhetõ legyen. Amint már megfelelõ, bekenem vele a hajamat, tövénél és végénél fõleg, a maradékot meg össze-vissza. Rá teszek egy nejlon zacskót és hátul megkötöm (szétszakítom persze:) Mehet szemöldökre, szempillára is. Van aki egész éjszaka(törülközõbe burkolva) rajta hagyja, én úgy 3-4 órát szoktam, majd ráteszek egy tojássárgáját és átdörzsölöm vele a fejemet, hogy könnyebben lejöjjön. Végül egy nagyon alapos hajmosás. Nekem eddig bevált, az élettelen és szétvasalt hajam már egy használat után puhább és fényesebb volt. Jó, mert nem zsírosít. Bátran ajánlom:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm :)

Vegetáriánus vagyok, mit tegyek h egészséges legyek?

Tudom h így sok vitamint vesztek és ezért kérdezem h mit egyek milyen vitaminokat szedjek mert nem akarom h elrohadjanak a fogaim meg ilyenek.Miel?tt valaki felhozná h esetleg ha ennék húst,nem fogok mert pont azért nem eszem mert nem szeretem,állati eredet? ételeket szem.

Legjobb válasz: hát pedig a fehérjét és a zsírokat nem ártana pótolni

hát pedig a fehérjét és a zsírokat nem ártana pótolni
A kérdező hozzászólása: De azt kérdeztem h valaki nem tud-e segíteni hogy mit egyek milyen vitaminokat szedjek.húst nem fogok enni.
A kérdező hozzászólása: Jah és 15/L vagyok, másfél éve vegetáriánus.
Ha eszel tojást pl. nem lehet gond a fehérjével. Gondolom eszel tejtermékeket, mert vegát írtál és nem vegánt. Tej, sajt, stb. Vitaminokkal meg nem értem, hogy lehetne gondod, ott a rengeteg zöldség, gyümölcs! Ne tablettákat szedj....
Akkor azt magyarázd el légy szíves, hogy miért javult nekem nagymértékben a vashiányom, mióta vega vagyok (8 éve). De erre komolyan kíváncsi vagyok.
Ha semmilyen teljes értékû fehérjét nem eszel (eszenciális aminosavak, írd a keresõbe, 1-2 nönényben is van) akkor ezt az állítást ... hogy is mondjam.. egyserûen nem hiszem el. Orvosi csoda :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) , eszem halat és állati eredetû ételeket is eszem, de húst nem fogok, egyrészt mert már undorodom a hústól, másrészt és nekem nem jön be ez a dolog h megegyem az állatokat, fõleg az miatt ahogy bánnak velük.
A hal is hús amúgy... hiába van benne omega3, attól még hús. És aki húst eszik, nem vega.
Nem vegán vagyok, tehát eszem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!