Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, de Õ nem, mégsem (35 db)

Mit tegyek? Úgy érzem nem vagyok elég fontos a barátnőmnek, de tudom, hogy nagyon szeret, csak mégsem tenne meg értem bármit, más dolgok fontosabbak. Beszéltem vele, de szte minden oké, én vagyok neki a legfontosabb.

Legjobb válasz: H tudod hogy nagyon szeret akkor mibõl gondolod, hogy ne vagy neki elég fontos?? Akit szeretünk az fontos nekünk. Szerintem az sem baj,hogy nem mondja hogy megtenne érted bármit. Nem az a fontos hogy mondd e ilyeneket, hanem hogy érzed, hogy nagyon szeret :)

H tudod hogy nagyon szeret akkor mibõl gondolod, hogy ne vagy neki elég fontos?? Akit szeretünk az fontos nekünk. Szerintem az sem baj, hogy nem mondja hogy megtenne érted bármit. Nem az a fontos hogy mondd e ilyeneket, hanem hogy érzed, hogy nagyon szeret :)
ugyan így vok csak, én a barátommal vok így!!sokszor bizonyított h szeret, de mégsem érzem h fontos lennék neki, pl a barátainál, vagy a piálásnál :S tegnap elõtt írtam neki 1 sms-t, szakítás néven, megszakad a szívem, de nekem ez így nem megy h több napon át nem keres, imádom, de én nem vok benne biztos h õ is!lehet életem legrosszabb döntése volt!!amúgy vannak ilyen emberek akik nem igen tudják kimutatni az érzéseiket, a ragaszkodásukat, de ezzel nincs gond, ha látod a halvány akarást akkor szeret, de õ nem az az érzelgõs fajta, így szeretted meg így kell elfogadnod!!!és ha minden oké a részérõl akkor ne szúrd el, úgy mint én:)

Mit tegyek? A férjemmel 4 éve élünk együtt, most született egy gyönyörű kislányunk. A kapcsolatunk szinte majdnem okés. De mégsem. Már egy jó ideje (kb 1éve) nem csinálja nekem orálisan! Nem kapok tőle válasz a miért-re! Üdv:25 éves nő

Legjobb válasz: Akkor a kapcsolatotok nagyon nem okés. Olyan nincs, hogy ne tegyem meg amit a párom szeret, legyen az akármilyen perverz is. De hát a nyalás még perverz se.

Akkor a kapcsolatotok nagyon nem okés. Olyan nincs, hogy ne tegyem meg amit a párom szeret, legyen az akármilyen perverz is. De hát a nyalás még perverz se.
Valszeg már nincs gusztusa hozzá ... hiszen a kisbaba megszületése nem szép látvány, nem is beszélve a p*na akkori kinézetérõl ... ...de már régen meg kellett volna beszélni vele, hogy mi is a problémája pontosan
végignézte a szülést? mert akkor lehet azért.. az tényleg nem guszta látvány
borotválkozz meg
Beszélnetek kell róla, õszintén. -A "bundásra" pedig "adjál új köntöst!" :)
Sok okostojás végre megtanulhatná, hogy a rabszolgatartásnak már vége. Egy szabad ember akkor nyal, akkor szopik vagy bármi mást akkor csinál amikor akar. Ez még a szexpartnerek közt is így van. Nincs az sehol senkinek elõírva, hogy mit kötelessége csinálni. Ha nem okoz neki túl nagy problémát, úgyis megteszi a párjáért. Akinek meg ez nem tetszik, az kereshet mást.
Én márpedig rákérdeznék keményen. bent volt szülésnél? lehet, ez a baj. Na ezért nem jöhet be hozzám az apuka, ha szülök!!!
Te csinálod neki orálisan?
én meg a spenótot nem szeretem ezért nem is eszek olyat mégsem éheztem még soha
választ én sem fogok tudni adni, de nálunk hasonló a szitu:S
Megoldás: szépen leültök, és megbeszéled vele. Ha nem lehet vele megbeszélni ilyesmit, nagyon nem okés a kapcsolatotok, és akkor sem okés, ha nem mersz vele errõl beszélni. Ez kettõtök problémája, kettõtök nemi életével kapcsolatos, kettõtöknek kell megbeszélni. Ennyi.
Szerintem nincs olyan, hogy nem akarja, legfeljebb nincs kedve hozzá. Lehet a gyerek születése zavarta kicsit meg, bár nem hizsem, hogy megundorodott, de kérdezd meg tõle, máshogy nem fog menni!
Kérdezd meg tõle, lehet elkényelmesedett!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Az elsõ válaszolótól kérdezem...a te párod sem hajlandó errõl beszélni? Mert az enyém nem!Császárral szültem , tehát a szülés no lehet probléma! A borotvát meg ismerem:) :)

A kis babám 2 éves és még nem beszél! Gagyogni gagyog de az sem az igazi. Hogyan tudnám fejleszteni azon kívül hogy (olvasok neki vetem fejlesztő játékokat sokat foglalkozok vele tanítom) és mégse akar semmit mondani. Mit tegyek?

Konkrét tanácsokat kérek.

Legjobb válasz: na akkor én is kötekednék :D ne haragudj egyik kötekedõ, de az ijed tényleg pontos J, és a 2 éves tényleg nem kisbaba :) esetleg babám de hát csak kisgyerek már a 2 éves :) én fiam se beszélt még, 30 szó volt a szókincse kb. és 50nek kéne lennie. mi vittük hallásvizsgálatra, tornára.

na akkor én is kötekednék :D ne haragudj egyik kötekedõ, de az ijed tényleg pontos J, és a 2 éves tényleg nem kisbaba :) esetleg babám de hát csak kisgyerek már a 2 éves :) én fiam se beszélt még, 30 szó volt a szókincse kb. és 50nek kéne lennie. mi vittük hallásvizsgálatra, tornára.
Nem akarok kötekedni, de ugy bántja a szemem, egy két éves már nem kisbaba szerintem. Bocsi:-) Az enyém is késõbb kezdett beszélni, most 29 hónapos és most tartunk ott hogy kezd mondatokat mondani, és hogy le sem lehet lõni.Két éves korában én is nagyon meg voltam ilyedve, pedig sokat beszéltem hozzá, énekelni nem nagyon mert olyan 1, 5 éves kora után már mindig elhalgattatott(van izlése a gyereknek):-)) Tudom hogy nem a legjobb dolog, de a tévébõl a Diego meg a Dora után rengeteg dolgot ismétel!Kb. 2 hete nézzuk reggelente, de nagyon sok mindent mond közben is!
Én nagyon sokat énekelek kislányomnak, sokszor itthon is gyerekdalok szólnak cd-rõl.Nem tudom, hogy ettõl van e, de 21 hónaposan 4-5 szavas mondatokban beszél, énekel, és mondja a mondókákat. Anyu is sokat énekelt neki, és sokszor visszakérdezett, hogy: "hogy mondod?" ÉS egyszer csak mondta. És azóta is mondja. Nálunk ez vált be.
A kérdező hozzászólása: Erre figyelek
Neked mindig kicsikéd marad! DE! Figyelj oda, hogy ne kezeld úgy, pl. az ilyesmi anyukák öltöztetik majd a nagycsoportod gyereket, mert szegényke nem tud egyedül. Az jó, ha imádod, de ne csinálj majd szerencsétlenkét belõle, aki önállóan nem tud megnyikkanni. Sajnos sok ilyet látok, és ott a szülõ általában kicsibabázza a gyereket, és úgy is viszonyul hozzá. Jó egészséget Nektek!! 23N
A kérdező hozzászólása: December 20-ra kaptam idõpontot a hallásvizsgálatra.Tudom hogy nem kisbaba de nekem még az.
jaaaj, most látom, hogy te is j-re javítottad... szóval akkor befogtam, engem nem zavar ha valaki elír valamit csak az ha beszólnak ilyen miatt :/
Csak h bántsa a szemed kedves egyik válaszoló, az én 21 hós babám sem beszél még. Csak néhány szót mond, de az nagyon minimális. Nem kell aggódni, ha már egy két szót mond aminek van jelentése akkor nincs gond. Nem egyformák a babák, egyik hamarabb beszél, a másik hamarabb jár. Majd mindent az idejében. Sok mondókázás, beszéd segíthet, bár én is egész nap beszélek a lányomhoz mégsem hajlandó sok mindent mondani. Egyszer csak majd elered a nyelvük .
Elõzõ vagyok. A nagy okoskodás közepette elírtam, szóval a szememet bántja.:)
Kedves ma 12:48-as válaszoló! Ne haragudj, de az én szemet is bántja: az ijedve J és nem LY.:) A témához kapcsolódva én azt tudom mondani, hogy nekem volt egy ismerõsöm, akinek 3 éves koráig egy szót sem szólt a kisfia, aztán egyik napról a másikra folyamatosan beszélni kezdett, teljes mondatokban. Lehet csak lusta volt addig, vagy egyszerûen magában megtanulta és mikor úgy gondolta, hogy most már õ is tudja, nekilátott.:) Persze nem tudom, hogy miért lehet ez így, de sokszor írják, hogy minden gyerek más és másképpen fejlõdik, úgyhogy lehet benne valami.
Konkrét tanács a sok olvasás, beszélgetés mellé: Menjetek el játszóházba, lehetõleg olyanba, ahol van gumiasztal, vagy ugrálóvár, amin ugrálni lehet! Valahol egy babamûsorban hallottam, hogy az ugrálás nagyon fejleszti a beszédkészséget. (Ne kérdezzétek, hogyan, én sem tudom. :) ) A fiam is két éves volt, és csak szavakban beszélt, amikor elkezdtünk a tanács hatására "játszózni". Szó szerint robbanásszerû volt a fejlõdés. Néhány alkalom után már mondatokban beszélt, és fél év alatt megtanult rendesen beszélni.
ugyaez van nálunk is, ilyen kérdést már én is irtam ki, azt irták, hogy nyugi max.3 éves kor, de én is olyan kilátástalannak látom.igaz nekem mégcsak 22 honapos, de semmi, ö is csak gagyok, ugy mint egy kisbaba, meg mutogat.én is nagyon aggodok, pedig beszélek, mondokázok stb, de semmi, szerintem a beszédet nem tudjuk fejleszteni, lehet genetika, vagy a gyerek akarata, nem tudom.csak azt tudom, hogy nem látom, hogy baj lenne hála istennek, mert mindent megért, megcsinálja amit mondok, dehát akkor is, engem is nagyon aggaszt a dolog.
Az én fiam sem akart beszélni.Néhány alapszót mondott csak.(májusban töltötte a 2 évet)A védõnõ azt mondta egyszer csak beszélni fog és le sem lehet lõni.Mostanra megindult a szóbeli kifejezése.Sokan azt mondják nem kell megérteni a testbeszédet, pedig szerintem pont, hogy meg kell érteni ügyelve arra, hogy mi szóban elmondjuk neki.például kér inni de csak mutat rá akkor én szóban kérdezem kérsz inni?Persze rögtön bólogat, hogy igen és én mondom neki Kérek szépen inni.Nekem ez vált be..Remélem segít.Amúgy meg nem egyformák a gyerekek.Van aki késõbb érik...A lányom ilyenkor már mindent beszélt.
A Fiam 2 és fél éves. Most kezdett el szavakat mondani. Õ a nagymozgásokban van/volt elmaradva. Ezeket fejlesztjük (ugrálás, egyensúlygyakorlatok stb.).
Elsõ gyerekem meg se szólalt 2 éves koráig, aztán hónapokig gügyögött (elég aggasztó volt), végül egyik napról a másikra mondatokat mondott, le se lehetett lõni. Most pedig kitûnõ tanuló, szavalóversenyeket nyer, versikéket költ (8 éves). Második gyerekem meg már 14 hónaposan értelmes szavakat mondott, másfél évesen pedig többszavas mondatokat, miért-kérdéseket, mondókákat (lehet, hogy a tesótól tanulta). Tényleg eltérõ minden gyerek fejlõdése, nem kell aggódni.
Szakíts a barátoddal, és légy még pár évig gyerek. Neked még nem kéne pasizni.
Szerintem inkább a tanulással foglalkoz de ha nincs más akkor verd ki a fejedbõl a másik fiut.Amugy a hány éves a barátod?
Szakíts mindkettõvel, vagyis az igazi barátoddal tényleg, akibe meg szerelmes vagy, azzal ne jöjj össze és verd ki a fejedbõl! 1. neked ilyenkor még nem a pasikon kell az eszednek járnia 2. inkább tanulj! 3. még az egész kapcsolatodon, legalábbis azokon, amiket leírtál, hogy van egy fiúd, de másba vagy szerelmes stb., ez még nagyon éretlen viselkedés, és az egész kapcsolatod csak egy kisgyerekkori játék. És ha elég érett lennél, akkor a "barátodnak" is elmondanád, hogy más tetszik. d de szerintem hagyd mindkét fiút! most törekedj a tanulásra, mert a helyesírásodon is látszik, hogy még elég kicsi és tanulatlan vagy. nem akarlak megbántani, de szerintem ötödikes lehetsz, igaz? hát én ötödikes koromban a helyesírásom már majdnem tökéletes volt. (jó-jó, volt benne pár hiba). de neked itt kb. 4-5 vesszõhibád is van. Vagy is én nem egy mondatban írnám le, hanem többen. Így: 11 éves vagyok és van egy barátom. Már smároltunk is, de van egy nagyon jó fiú barátom, és picit beleestem. Már kezdek kiheveredni belõle, de mi van, ha mégsem sikerül? A barátomnak nem mondom el. Most mit tegyek? Na, kb. ilyennek kéne kinéznie. Lehet, hogy az enyémben is van pár hiba, de még én sem vagyok felnõtt. :) Sok sikert! (Bocsi a hosszú válaszomért, meg a sok piszkálódásért, de itt a húsvéti szünet...megöl az unalom...értelmesebb dologhoz nincs kedvem). 13/l (még én se pasizom. Nehogy aztán elkezdd mondani, hogy csak 2 évvel vagyok idõsebb és ekkora a szám. szóval, nekem még életemben nem volt pasim, és 1-2 évig még NEM is TERVEZEM!!!!).
11 évesen húzzál vissza babázni, ne a pasikon járjon az eszed. Hová fajul a világ, hiszen csak 5.esek vagytok!
De gusztustalanok ezek a mai kölykök. Fel kéne képelni titeket.
A kérdező hozzászólása: Kedves Pitemester! Azért vagyok gusztustalan mert már smároltam? Hát szerintem ez nem olyan gusztustalan! És ha ennyire idegesít nem kell hozzá szólni!
Szóval a lényeg, hogy ennyi idõsen van barátod és máris megcsaltad. Legjobb ha bevallasz neki mindent.
A kérdező hozzászólása: De nem csaltam meg semmi sincs köztem és a másik fiú között csak ha a másik fiúval beszélgetek akkor PICIT úgy érzem hogy bejön.
Akkor ezt mondd el a barátodnak.
A kérdező hozzászólása: De mivan ha szakít velem nem merem neki elmondani!
Akkor ott a másik fiú. Jobb ha most tudja meg.
A kérdező hozzászólása: De a másik fiú nem járna velem meg nekem õ nem kell!!!!!!
Ilyen tempóban találsz bármikor rövid idõn belül fiút. Egyébként csókon kivül volt más is?
A kérdező hozzászólása: Mire gondolsz?
6-os vagyok! szemüveges nem vagyok, szerencsére! :) ez a "jó kislányos" dolog elég érdekes...ugyanis elsõre mindenki azt hiszi, hogy az vagyok...pl.: tanárokkal illedelmes vagyok, de nem nyalok nekik, mert utálom, ha a közelemben tanárok vannak, mert úgy érzem, hogy a "szabadságomat" korlátozzák, nem csinálhatok elõttük akármint, ami "jól esik". mármint nem hülyülhetek meg ilyenek.. de ha baráti társaságban vagyok (fõleg, azokkal, akiket jobban ismerek) akkor teljesen elengedem magam, hülyülök, beszólogatok. meg van egy barátnõm, akivel el szoktunk menni a sulihoz közel esõ játszótérre és kísérleteket végzünk. pl.: Coca-Cola-Mentos robbanást (ezt egyszer megcsináltuk, de nem sikerült, mert nem jó fajta Colát csináltunk), meg grafitot égetünk... meg ilyenek... egyébként én úgy érzem, hogy nem én vagyok a tanárok kedvence. van egy osztálytársam, aki nem olyan jó tanuló (4-es), és sokszor van hiányossága is, de szokott beszélgetni a tanárokkal, nyílt, egyedi, és szerintem õt jobban szerethetik. viszont van egy másik osztálytársam, aki mindig kitûnõ, szemüveges, (de egyébként kedves) és fura módon õt nem annyira szeretik, pedig nem tudom hány versenyt nyert már meg... én nem azt mondtam, hogy évekig nem akarok pasit. most is megnézem az utcán a fiúkat, de KAPCSOLATOT nem szeretnék egy ideig. érdekelnek a fiúk, de valahogy még nincs kedvem kapcsolatban lenni. egyébként, ha rám tör a "*** vágy", akkor van más módja is, hogy kielégüljek..
A kérdező hozzászólása: Elöször is köszi a válaszokat! Másodszor utálom a barátnõimet mert nagyon kis cicababák nos mivel nem ismertek nem tudjátok milyen vagyok! És nem csináltam többet a smáron kivül amúgy lécci mindenki melõze a csúnya beszédet! És semi gond aki a végén írta hogy bocsi aminek nevezett!
Jó nagy k*rva lesz belõled:D
korán kezdet az ipart!
Ez most komoly?
Basszus 11 vagy és már smároltál meg van pasid?! kicsi vagy még nem tudom mit akarsz.. szerintem hagyjátok abba ezt a "kapcsolatot" és menjetek vissza játszani.
Utolsó kicsit diszkrét , de igaza van teljes mértékben!
"most törekedj a tanulásra, mert a helyesírásodon is látszik, hogy még elég kicsi és tanulatlan vagy. nem akarlak megbántani, de szerintem ötödikes lehetsz, igaz? hát én ötödikes koromban a helyesírásom már majdnem tökéletes volt. (jó-jó, volt benne pár hiba). de neked itt kb. 4-5 vesszõhibád is van. Vagy is én nem egy mondatban írnám le, hanem többen. Így: 11 éves vagyok és van egy barátom. Már smároltunk is, de van egy nagyon jó fiú barátom, és picit beleestem. Már kezdek kiheveredni belõle, de mi van, ha mégsem sikerül? A barátomnak nem mondom el. Most mit tegyek? Na, kb. ilyennek kéne kinéznie. Lehet, hogy az enyémben is van pár hiba, de még én sem vagyok felnõtt. :) " Kedves 6-os! Fogadjunk, hogy kitünõ tanuló vagy és eminens. És emiatt talán nincs is sok barátod ezért írsz ilyeneket. Neked nyelvtan tanárnak kéne menni. :) Most komolyan nincs igazam? Amúgy összességében jó volt a válaszod, bár egy kicsit kioktató stílusúra sikeredett.
igen, tudom, kicsit kioktató lett. :) egyébként nem akarok tanár lenni!! isten ments! amúgy az igaz, hogy nem vagyok rossz tanuló, tavaly kitûnõ lettem, idén már nem, de nem vagyok a tanulás nagy fanatikusa. sokszor a házit sem írom meg, csak lemásolom, vagy a suliban óra elõtt összekapom. szerencsére barátaim is vannak. egyébként így visszaolvasva tényleg kicsit durván fogalmaztam...
Hihi.Anyád [email protected]ék én neked 11 évesen smárolni meg pasizni.Szexelni nem akarsz esetleg??
szerintem már szexelt. a kis szutyok ribanc! de minimum már feldugott magának valamit.
"amúgy az igaz, hogy nem vagyok rossz tanuló, tavaly kitûnõ lettem, idén már nem, de nem vagyok a tanulás nagy fanatikusa. sokszor a házit sem írom meg, csak lemásolom, vagy a suliban óra elõtt összekapom. " Akkor ezek szerint jó emberismerõ vagyok. :) Te olyan "jókislány fazonú" (esetleg szemûveges) lehetsz a tanárok kedvence, a kérdezõ meg egy kicsit ri.i. Ezért nem jó, hogy párhuzamot vonni életkor alapján, dehát különbözõek vagyunk. Azért nehogy már szégyeld, hogy kitünõ tanuló vagy. (Még ha ez manapság nem is menõ.) Az, hogy évekig nem lesz fiú partnered abban meg ne légy olyan biztos. Fõleg ha rádtör a vágy egy kis .....-ra. (8-as voltam) És bocsi kérdezõ ezért a kis "magánzásért".
szerintem ez 1 qrva nagy kamu ... ha meg igaz akkor menny aludni mert már késo van neked
26-os vagyok. Hát "akcióra". Egyébként történt azóta valami?

A barátom nagyon érzékeny odalent. Csikis, ebből kifolyólag nem is bírja sokáig. Mit tegyünk, ha együtt szeretnénk lenni, de ilyen gonddal küszködünk? Ha ő végez, ujjal próbálkozik hogy nekem is jó legyen, ami sikeres is, de mégsem az igazi.

ha valakinek volt hasonló problémája, vagy van ötlete, kérem segítsen:) 18/l

Legjobb válasz: Bizony a srác jól felépítette a kis hazugság várát, hogy mivel magyarázza a korai magömlését, Te meg el is hitted. Az elsõ tippje valóban jó volt, próbálkozz a száddal. Aztán ha újra "versenyképes" a barátod, meglepõ módon nem lesz csikis.

Bizony a srác jól felépítette a kis hazugság várát, hogy mivel magyarázza a korai magömlését, Te meg el is hitted. Az elsõ tippje valóban jó volt, próbálkozz a száddal. Aztán ha újra "versenyképes" a barátod, meglepõ módon nem lesz csikis.
Én is a mondó vagyok, hogy elõbb szop d le, utána nem lesz gond a korai magömléssel Csak arra figyelj, nehogy rögtön a szádba élvezés után elaludjon, a fiúk hajlamosak az ilyesmire :D
És te most ezt tényleg bevetted, hogy õ azért nem bírja sokáig mert csikis?! Jaaaaj mucika... Ha ennyire "csikis" elõször gyorsan süssétek el az elsõ menetet, aztán a második garantáltan hosszabb lesz csiki ide vagy oda.
Gyógyszeres kezeléssel lehet ezzel valamit csinálni. Itt mo.-n asszem csak egy magánklinika foglalkozik ezzel a problémával (dr. fekete ferenc) de amúgy meg (ami nekem segített a legtöbbet) a körülmetélés is egy nagyon jó dolog ennek az orvoslására. Tovább is bírja vele, és jobban is néz ki, mellesleg könnyebb az orál és nem büdösödik be nyáron 2 óra alatt. Viszont fel is lapozhatjátok a kama sutrát, mert vannak olyan pozíciók is, amikkel ez elkerülhetõ, viszont azokból meg kábé te nem érzel semmit. (ül a csávó egy széken, te meg rajta mozogsz felé fordulva lassan)
csikis?:O ezt nem vágom 20/F
Ne akadjatok már fel ezen ti isten barmai. Nekem ugyanez a problémám fürdés közben is mikor mosom elég hozzá érnem és elélvezek, de komolyan csak hozzá érek a makkhoz és annyi....elélvezek.Bár még lánnyal nem voltam, de remélem valaki ad 1 épkézláb magyarázatot ennek az állapot orvoslására.Mert engem is érdekelne. 19F
A kérdező hozzászólása: Igen, csikis, vagy érzékeny. Lehetséges ez a korai dolog, ezzel mindketten tisztában vagyunk. Talán én vagyok az elsõ komolyabb kapcsolata, azért tapasztalatlan. Fájdalma viszont nincs, szóval a körülmetélés kizárva.
nem fitymaszûkületes fájdalomra gondoltam, hanem arra, hogy érzékeny, (nekem is csikis volt nagyon) és ez megoldotta. szerintem jobb megoldás nem nagyon van
Lehet, hogy van benne valami..Az én barátom is nagyon érzékeny volt az elejében, aztán egyre többet csináltunk és megszokta. Azt javasolnám, hogy próbáljatok meg több menetet egymás után, persze az elsõ után várjatok legalább 15-20 percet. A második menetnél már sokkal tovább birja majd :) ). Remélem tudtam segiteni.
úgy is van! kimondta, hogy nem, akkor minek futsz utána? a kérdésbõl ítélve tényleg gyerekes vagy, hagyd a srácot
A kérdező hozzászólása: és ha bele estem?:S nagyon sokszor probáltam nem figyelni rá, próbáltam meg utálni nem megy!! és lefekvés elõtt és ebredéskor õ jár az eszembe
de vicces, nálam épp fordított eset van..szar az élet.
próbáld meg elfelejteni, nekem is fél évbe telt, mert én nagyon beleszerettem abba a fiúba akibe, de most szinte õ lett az egyik legjobb barátom, nem bánom, hogy nem jöttünk össze, mert kár lett volna ezt elrontani. keress mást

Van egy 1.5 éves kapcsolatom. De mostanában egy jó 5 hónapja nem foglakozik velem, csak a haverok van neki, Mit tegyek hogy velem is foglakozzon? Mert én má mindent meg tetem, azt mondja hogy szeret de mégse foglakozik velem.

Legjobb válasz: Én tuti nem elégednék meg ilyen válasszal. Ha szeret, akkor mutassa is ki! Nem kell a haveroktól tiltani, de nem ártana, ha te lennél a középpontban. Beszéljétek át mégegyszer, aztán ha nem lesz változás, akkor én tuti elhagynám. Az is lehet, hogy már annyira nem szeret, de nem igaz, hogy nem tudja megbeszélni veled az ilyesmit...

Én tuti nem elégednék meg ilyen válasszal. Ha szeret, akkor mutassa is ki! Nem kell a haveroktól tiltani, de nem ártana, ha te lennél a középpontban. Beszéljétek át mégegyszer, aztán ha nem lesz változás, akkor én tuti elhagynám. Az is lehet, hogy már annyira nem szeret, de nem igaz, hogy nem tudja megbeszélni veled az ilyesmit...
A kérdező hozzászólása: kösszönöm a álasz le ültünk meg beszélni tegnap most azt várom hogy tényleg be tudja tartani a szavát vagyn nem és ha nem akkro szüntelek vele

Rendszeresen tisztitom az arcom kozmetikushoz is járok mégsem mulnak el a pattanásaim. Vagy csak egy idöre! Folyamatosan kenem öket mindennel de nem használ. Mit ajánlotok mit tegyek?

Lehet hogy az a baj hogy állandóan kenem öket(csak természetes dolgokkal pl kamilla citrom élesztö)? Inkább hagyjam öket maguktól leszáradni vagy mi?

Legjobb válasz: Menj el bõrgyógyászhoz. Nekem a kozmetikus csak rontott a helyzeten, hiába mondta, hogy ilyen természetes, meg olyan egészséges. Úgy néztem ki, mint egy pöttyös labda. Aztán a doki írt krémet és elég jól helyrejöttem. Igaz, nem lett tökéletes a bõröm, de már nem vagyok tele pöttyökkel.

Menj el bõrgyógyászhoz. Nekem a kozmetikus csak rontott a helyzeten, hiába mondta, hogy ilyen természetes, meg olyan egészséges. Úgy néztem ki, mint egy pöttyös labda. Aztán a doki írt krémet és elég jól helyrejöttem. Igaz, nem lett tökéletes a bõröm, de már nem vagyok tele pöttyökkel.
Mivel serdülsz, elõfordulhat, hogy hormonzavarod van és attól vannak!
Nyáron jobb lesz a helyzet a napsütés miatt, az elég természetes módja, hogy leszárítsd :) De képzeld, egy csomó fiúismerõsöm azrt jár szoliba, hogy eltüntesse a pattanásait az arcáról meg a hátáról...erre varrjál gombot :) És a dolog mûködik :)
Tisztavízzel mosd le, és naposztasd, a nap sugarai a mélyebb rétegekben is tudnak fertõtleníteni...és D vitaminhoz is jut a bõröd!

Páran mondták már nekem, hogy jó hangom van csak néha kicsit hamis, mert nem képzem kellőképp de nem is ez a lényeg hanem az, hogy nagyon lámpa lázas vagyok félek, hogy mégse tudnék jól énekelni. Mit tegyek ez ellen?

Legjobb válasz: Gyakorolj otthon. Vedd fel számítógépen és játszd vissza magadnak. Elõször nagyon fura lesz, mert a gép is torzít egy kicsit, és bizonyos anatómiai okok miatt belülrõl máshogy hallod a hangod, mint kívülrõl. De jó lesz szokni, hogy énekelsz. Sose gyakorolj félhangosan, mert akkor sok a hamis hang. Ha már önmagadon felbátorodtál, elõször kis társaságban (pár haver, tesó, stb.) zenélgessetek kicsit. Valaki ho egy gitárt, te meg énekelsz hozzá. Bár ez alkati kérdés. Van egy barátom, akinek zenekara van és komoly fellépéseket vállalnak, de csak némi alkohol után tud kiállni a színpadra, mert izgul. Ez nem feltétlenül jó...

Gyakorolj otthon. Vedd fel számítógépen és játszd vissza magadnak. Elõször nagyon fura lesz, mert a gép is torzít egy kicsit, és bizonyos anatómiai okok miatt belülrõl máshogy hallod a hangod, mint kívülrõl. De jó lesz szokni, hogy énekelsz. Sose gyakorolj félhangosan, mert akkor sok a hamis hang. Ha már önmagadon felbátorodtál, elõször kis társaságban (pár haver, tesó, stb.) zenélgessetek kicsit. Valaki ho egy gitárt, te meg énekelsz hozzá. Bár ez alkati kérdés. Van egy barátom, akinek zenekara van és komoly fellépéseket vállalnak, de csak némi alkohol után tud kiállni a színpadra, mert izgul. Ez nem feltétlenül jó...
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon sokat segített!:) A tesóim elött szoktam énekelni írtam is már dalt de valami hiányzik de nem tudom mi...:S ja és fel is vettem már a mobilomra és tényleg ott kicsit tórzit..!:)
A kérdező hozzászólása: Kérlek írjatok nekem többen nagyon fontos lenne!!!!=)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!