Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, de Õ nem, (5203 db)

Nem tudom mit tegyek, a szüleim nem szeretnék, hogy lefeküdjek a 3 évvel idősebb barátommal 16 évesen, de fél éve együtt vagyok vele, mit tegyek?

Nincs a barátommal semmi bajuk csak félnek hogy terhes leszek, még szűz vagyok és ő az első barátom, lehet hogy korainak tartjátok, de én készen érzem magam, a barátom türelmes,és ő csak akkor van benne a dologban ha tudja hogy nem lesz ebből probléma, de tudom hogy ő is szeretné(ő tapasztalt). A szüleimmel ezen nem vesztem össze, csak bánt hogy ilyet megtiltanak, már attól néztek egy nagyot hogy beleültem az ölébe.:S Ti mit tennétek? Nem akarok csalódást okozni, mert szeretem őket, de szerintem azért érthető, hogy kívánjuk egymást.

Legjobb válasz: Hát, ha tényleg csak attól félnek, hogy terhes lehetsz (ami szerintem nem teljesen igaz, inkább féltenek, de ezt most nem fejtem ki, mert nem volt kérdés. :P), akkor beszéld meg velük (vagy csak anyukáddal) a fogamzásgátlást. A szüleid elõtt meg vehetnél egy kis erõt magadon, és mellé ülhetnél. Nem bántásból írom, de azért na... én 23 éves vagyok, és én sem szívesen ülök a párom ölébe, ha a szüleinél vagyunk, mer' minek. Baráti társaságban meg otthon oké, de szülõknél (fõleg, ha egy kicsit konzervatívabbak) egyszerûen nem illik.

Hát, ha tényleg csak attól félnek, hogy terhes lehetsz (ami szerintem nem teljesen igaz, inkább féltenek, de ezt most nem fejtem ki, mert nem volt kérdés. :P), akkor beszéld meg velük (vagy csak anyukáddal) a fogamzásgátlást. A szüleid elõtt meg vehetnél egy kis erõt magadon, és mellé ülhetnél. Nem bántásból írom, de azért na... én 23 éves vagyok, és én sem szívesen ülök a párom ölébe, ha a szüleinél vagyunk, mer' minek. Baráti társaságban meg otthon oké, de szülõknél (fõleg, ha egy kicsit konzervatívabbak) egyszerûen nem illik.
Hát, szerintem az én szüleim (és az egész família) azt hiszik, hogy az elsõ komolyabb barátommal feküdtem le elõször, akit be is mutattam nekik... és hol vannak még azok a pasik, akikrõl nem is tudnak... Nem kell ehhez engedélyt kérned. Megvan az alkalom, megvan a hely és idõpont, megvan a vágy, és te késznek érzed rá magad, szeretnéd, akkor nem kell odaállni 10 perccel elõtte, hogy anyuci megengedi-e. Masználjatok gumit, és terhes se leszel. Végülis ha már egyszer megtörtént, vissza nem csinálhatod. És bár tény, csak védeni szeretnének, azért vannak dolgok, amikhez a szülõknek bizonyos kor után már nem sok köze van. Nem kell mindenrõl tudniuk. De az tény, ha ilyen szigorúan veszik a kérdést, elõttük csak arcrapuszi és kézfogás legyen, ne ölbeülés meg ilyenek.
Szûz, de k**va ..:dd Te tudsz ember -.-"
Ha felkészült lennél, akkor már jártál volna a nõgyógyászaton, és gondoskodtál volna arról, hogy biztos ne maradj terhes.
Ha felkészült lennél nem kérdeznél ilyeneket -_-"
amit nem tudnak az nem fáj.:D
Szerintem elõbb próbálj meg beszélgetni velük errõl, bizonyára kínos lesz, de talán lesz hatása. És, ha nem engednek, akkor viszont nem kell tovább tudniuk róla. Értékelniük kellene, hogy adsz a véleményükre, de nem szólhatnak mindenbe bele. Én alapvetõen nem vagyok annak a híve, hogy amirõl nem tudnak az nem fáj nekik, de nektek sem jó ez így. És én korinak sem tartom már fél év után, meg te is és a barátod is normálisnak tûnik.
A kérdező hozzászólása: Azért látom van pár normális válasz, értelmes emberektõl. Nekik köszönet.
A kérdező hozzászólása: Elõször is tanácsért tettem fel a kérdést. És ha valaki nem tud segítséget adni vagy csak hülye válaszokat képes adni akkor nem kéne hozzászólni semmit. Másodszorra nem bunkóztam senkivel, hogy így válaszoljatok + szerintem nem ez a módja a segítség/tanács adásnak. A védekezésrõl meg gondoskodnánk.
*használjatok
Ku*rva vagy! Ügy lezárva!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.

Mit tegyek, a bnöm nem akarja az oralis sexet, en meg negyon szeretném, pedig mar tobbszor beszeltunk rola, nagyon kinyalnám, de öt nem izgatja, mit tegyek?

Legjobb válasz: nem szeretet kérdése, ismerek olyan nõt aki nem szereti. Mondjuk én nem tudnék enélkül élni, de a szexben mindkinek teljesen egyéni az izlése. vagy az is lehet hogy esetleg szemérmes, vagy kellemetlen neki, mert úgy ugye az egész berendezés szószerint az orrod elé tárul és ezt nem mindeki veszi természetesen.

nem szeretet kérdése, ismerek olyan nõt aki nem szereti. Mondjuk én nem tudnék enélkül élni, de a szexben mindkinek teljesen egyéni az izlése. vagy az is lehet hogy esetleg szemérmes, vagy kellemetlen neki, mert úgy ugye az egész berendezés szószerint az orrod elé tárul és ezt nem mindeki veszi természetesen.
Vedd tudomásul, hogy õ nem szereti.Ha erõszakos leszel, az a kapcsolatotok végét jelentheti.Ne csak a te igényeid számítsanak, hanem az övé is.Ha a pár egyik tagja önzõ, az nem vezet jóra.Az orális szex divat, de enélkül is lehet jókat szeretkezni.
"Légy kicsit erõszakosabb, fogd le, " nahát ezzel tuti "menõ" leszel nála. ez nem járható út. inkább probáld meg feltérképezni hogy hol vannak még erogén zonái. simizd, becézd, mesélj neki törnétete hogy nyalnád ki, vázold fel neki hogy mekkora boldogásban lehet része.
16:35ösnek: nem azt mondtam hogy a lefogással kezdje. ha elolvasnád figyelmesen, akkor azt írtam, hogy izgassa fel másképp elõször (amit te is írtál), és mikor már teljesen kész van a lány, akkor esetleg kicsit lefogni (ha hagyja), van aki számára az is nagyon izgató, és akkor is lehet próbálkozni orálisan... de beszélgetni is lehet, hogy miért nem engedi... fel kell oldani a gátlásokat.
Ha nem szeretné, akkor ne erõltesd rá semmiképp se, akár szakítás is lehet a vége! Inkább beszélj vele, kérdezz rá, miért nem szeretné, esetleg voltak-e ezzel kapcsolatban rossz tapasztalatai, vagy csak simán nem jön be neki. Ha az elõbbi, akkor tényleg ne erõltesd, de ha még nem próbálta, talán rá tudod beszélni, hogy próbáljátok ki egyszer, hátha rájön, hogy nem olyan rossz, amilyennek õ hiszi. Aztán ha nem tetszik neki, legfeljebb nem csináljátok többször. Vannak, akiknek ez nem jön be, én is ilyen vagyok, próbáltam már, nekem is csinálta a barátom, de nem tetszett. Ki ilyen, ki olyan.
Próbáld rávenni hogy csak egyszer engedje meg, , lehet utánna már tetszeni fog neki, sõtt , biztos!!!Szerintem nincs nõ aki ne szeretné, abból kiindulva hogy férfi sincs olyan aki nem szereti ha orálisan izgatják..
Szia. Ha jól sejtem akkor azért akarod kinyalni, mert te is elvárnád cserébe az orált. :) Ha ez így van, akkor lehet, hogy nem az a baj, hogy nem kívánná a dolgot, csak õ nem akar neked orált adni. Ennyi. Szerintem ha megmondod, hogy nem vársz viszonzást, akkor õ is engedékenyebb lesz. Persze lehet, hogy csak egyszerûen fél. Fene tudja. Sok sikert.
Izgasd fel másképp, és utána próbálkozz nála orálisan. Légy kicsit erõszakosabb, fogd le, de azért finoman, az is izgató:)
Nyald ki. Ha jól felizgatod szerintem nem fog lerúgni magáról ha szeret...
16:40-es, én nem a te kommentedre reagáltam, hanem a saját véleményemet írtam le. Egyébként szerintem nem akkor kell elkezdeni "megbeszélni" a dolgot, amikor már rajta fekszik a srác a barátnõjén.
szerintem is fél, és szemérmes tisztázd vele ezt egy beszélgetéssel
Én sem szeretem ha nyalnak, nekem nem jó érzés és nem is izgat, sõt az sem ha közvetlenül a csiklómat simogatják, az már szinte kellemetlen! Csak úgy a jó ha a szemérem ajkaimat dörcsölik erõsebben és ezek érnek a csiklómhoz. Nem tudok mit csinálni ezzel:S ha nem jó akkor nem jó.. és ha csak azért engedem, mert a barátom nyalni akar akkor még a szextõl is elmegy a kedvem:S 22/L

Ket eve ismerek egy pasit es 1 hetet jartam is vele! Valami aprosag miatt ossze vesztunk! O nagyon meg haragudot, de nem is en voltam a hibas! Mit tegyek h ujra meg bizon bennem? Mit tegyek jova ha nem csinlatam semmit?

Nem en vagyok a hibas

Legjobb válasz: Biztos õ is tudja, hogy nem te vagy a hibás, de lehet, hogy már nem akar veled járni. Ha nagyon vissza akarsz menni hozzá, akkor mond meg neki ,hogy mit érel és vele akarsz lenni. Ha ezután sem akar már veled járni, akkor ne firtasd tovább a dolgot.

Biztos õ is tudja, hogy nem te vagy a hibás, de lehet, hogy már nem akar veled járni. Ha nagyon vissza akarsz menni hozzá, akkor mond meg neki , hogy mit érel és vele akarsz lenni. Ha ezután sem akar már veled járni, akkor ne firtasd tovább a dolgot.
Ezt úgy elmesélted, hogy tulajdonképp semmit sem mondtál. Hogy vársz segítséget abban, amirõl nem nyújtassz tájékoztatást?
Ha nem írod le a storyt, nem tudunk segíteni, de nekem az sántít ebben, hogyha ennyire biztos vagy abban, hogy nem vagy hibás, sztem õ is tudja. Viszont akkor ez koholt vád, nem lehet, hogy csak az alkalmat várta, hogy összevesszetek? Lehet, hogy már nem akar téged annyira!
Eszem megáll hogy nekem nincs barátnõm, az ilyen barmoknak meg van.
Szakíts vele . Kitudja még hány lánynak írja ezt és csinálják neki!
Egy kotsog a srac , dobdna [email protected] , ezek utan szereted skkor meg erdemled! Te otthon meg ra gondolsz es sirsz es a Legjobb baratnoid meg ott cumizzak!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat ;(
szakíts vele! Hiába szereted, amiket eddig leírtál, abból kb annyi jön, le hogy egy érzéketlen kõbunkó.
Hány éves a pasid, 14-nál nem több ugye? Mondd meg neki, hogy van egy nagy benga búza n*gger haverod, õ szívesen leszopja és a popsiját is megfarkalja kõkeményen.
Szakíts vele. Ne a pasidnak hívd, mert soha nem lesz komoly a dolog, ha így hívod a barátodat.Ez olyan kis butácska kifejezés. Ha szereted is szakíts vele, mert õ nem szeret, így csak hülyét csinálsz magadból, miközben õ kihasznál, és késõbb csak jobban fog fájni.
Sz*pd le te, és ha jobban sz*psz akkor talán elmegy a kedve az ilyen vágyaitól.
Ha a hozzad egyik legkozelebbi lannyal ezt csinalja akkor mit csinalhat a tobbivel? Azt pedig ne gondold, hogy nem tudja, hogy tudod, a csajok elmondjak az ilyeneket egymasnak, es ezt a pasid is tudja. Gondolom rohog rajtad, hogy meg igy is vele maradsz. Lehet az kellene, hogy a szemed elott dugjon meg valakit.
Sztem a kérdés kamu. Nem hiszem el, hogy léteznek ilyen ostoba és magukat semmibe vevõ lányok.
Vedd már elõ az eszedet, ha nem vele mással megteszi. Komolyan mit vársz késõbb ettõl az egésztõl? Igaz se a körülményt nem tudom, azt se hány évesek vagytok, azt viszont igen ha csak szexre kellesz, akkor ez van. Ha többet akarsz akkor keressél mást. N
második: ja bazz, és még szereti is, és tudod mit??? nem fogja kidobni!!!
Amugy meg te nem szereted a sracot , csak nem akarsz egyedul maradni!!

Amikor meg próbálok DVD-t CD-t írni azt írja ki a gép, hogy "A Windows problémába ütközött. Mit tegyen. "De bármit teszek nem akar írni. Mit tegyek hogy írjon?

Legjobb válasz: ezzel írd, (ne a Winfos-ba integráltal): Portable BurnAware Free v2.3.4 Hun ***** egyszerû kezelésû, magyar, telepíteni sem kell és nagyon megbízhatóan ír!!! * Automatikusan eltávolított tartalom.

ezzel írd, (ne a Winfos-ba integráltal): Portable BurnAware Free v2.3.4 Hun ***** egyszerû kezelésû, magyar, telepíteni sem kell és nagyon megbízhatóan ír!!!* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Oké.Köszi.

5 hetes babám nem nagyon akar szopizni. Nem nagyon hízott semmit az elmúlt 2 hétben. Noszogatom evés közben de 40-60 gr nem eszik többet akár mit csinálok vele. Mit tegyek? Tápszer cumisüveg nem nagyon szeretném de ha muszáj. Adjatok tanácsot!

Tejem van elég azzal nincs gond ha elengedi a cicit és megnyomom spriccel bel?le.Már nagyon el vagyok keseredve Eddig hízott de 2 hete kb csak 200 gr-ot.

Legjobb válasz: Én ugyanígy jártam.2 hétig nemhogy 200grammot,hanem semmit nem hízott,egyszerûen nem akart enni,hol 60at,hol 40et,de max 70et evett.Tejem rengeteg van,mert lefejtem a napi 1 liter felesleget.Most már megjött egy kicsit az étvágya,90-100at eszik,7 hetes,elkezdett hízni is végre.Elsõ fiam viszont óriási étvágyú volt,heti 500grammot hízott,3500grammal született és 6 hetesen már 6 kiló volt...Gondolhatod,hogy egy kicsit aggódtam,hogy ez a gyerkõcöm meg nem akar rendesen enni,de a védõnõ azt mondta,van ilyen,õ egy kisétkû gyerek. Úgyhogy szerintem kár lenne tápszerhez nyúlnod mielõtt meg nem bizonyosodsz róla,hogy tényleg nincs elég tejed vagy csak egyszerûen a gyerkõc nem kíván többet.Egyébként meg a 200grammal nincs semmi probléma,igaz hogy a minimum,de legalább hízott.

Én ugyanígy jártam.2 hétig nemhogy 200grammot, hanem semmit nem hízott, egyszerûen nem akart enni, hol 60at, hol 40et, de max 70et evett.Tejem rengeteg van, mert lefejtem a napi 1 liter felesleget.Most már megjött egy kicsit az étvágya, 90-100at eszik, 7 hetes, elkezdett hízni is végre.Elsõ fiam viszont óriási étvágyú volt, heti 500grammot hízott, 3500grammal született és 6 hetesen már 6 kiló volt...Gondolhatod, hogy egy kicsit aggódtam, hogy ez a gyerkõcöm meg nem akar rendesen enni, de a védõnõ azt mondta, van ilyen, õ egy kisétkû gyerek. Úgyhogy szerintem kár lenne tápszerhez nyúlnod mielõtt meg nem bizonyosodsz róla, hogy tényleg nincs elég tejed vagy csak egyszerûen a gyerkõc nem kíván többet.Egyébként meg a 200grammal nincs semmi probléma, igaz hogy a minimum, de legalább hízott.
Nekem is ilyen gondom volt, lusta volt szopizni cicibõl, úgyhogy el kellett kezdenem lefejni, viszont igy az egész napom etetésbõl és fejésbõl állt, ráadásul nem is tudtam az összes tejet kifejni, igy szép lassan egyre kevesebb lett, majd elapadt. Most 3 hósak vagyunk, tápszert kap. Ha mindenképp anyatejet szeretnél adni neki, fejd le és add neki cumisüvegbõl. Akár többet is lefejhetsz, majd hütõbe teheted, egy napig eláll, de csak egyszer szabad felmelegiteni. Én úgy tapasztaltam, hogy ha egyszer megunja a szopit, akármit csinálhatok, nem fogadja el, hisztizik, üvegbõl eszik csak. Remélem, neked jobban fog menni a fejés.
Nincsen letapadva a kis nyelve?
Gyermekorvos mit mond, gondolom csak látta? Valóban, nincsen-e letapadva a nyelve? Védõnõ megnézte, hogyan szoptatsz, milyen pózban. Lehet ezen is változtatni kellene! Mindenképpen beszélj a gyermekorvossal és a védõnõvel!
Nos én azt ajánlanám, hogy ha tudsz valakit aki foglalkozik fejéssel érdemes lenne felhívnod. Ha nincs és Debrecen környéki vagy akkor tudok adni telefonszámot, nekem is nagyon sokat segített. Amúgy pedig azt mondanám, hogy amikor szoptatsz az egyik melledbõl( mondjuk a jobból) akkor ha végzett a pici utánna fogod magad és a magad csendességében elvonulsz, hogy csak a fejésre tudj koncentrálni. És ugyanazt a melledet ( tehát a jobbat) fejed 20percig akkor is ha csak pár csepp jön ki belõlle. A fontos, hogy nyugodt legyél közben, és ne idegeskedj, mert sok nõnél elmegy a tej ha nem tud összpontosítani. Ha nem tudsz minden szoptatás után fejni akkor legalább naponta egyszer áldozz mindkét melledre 20-20 percet. A fejésnél fontos, hogy a bõrön csússzon a kezed, ezért kend be olajjal vagy krémmel.És szépen haladj a honaljtól a bimbóig, és így tovább minden irányból finom mozdulatokkal. Nem kell magad agyon kínozni , az nem tesz jót a mellnek ha erõsen nyomkodod.
Az elõbb el felejtettem azt hozzátenni, hogy azért kellene fejned egy kicsit mert már kb 100g köröl kellene ennie. Valószínû, hogy a melledbõl nehezen jön a tej és õ pedig elfárad közbe. ezért kellene a tejcsatornákat jobban megindítani. Minden rendben lesz csak éppen az eleje egy kicsit döcögõs.
Pelusok tartalma, baba hangulata, általános állapota, bõre milyen? A hízás önmagában SOSEM AD PONTOS KÉPET!!!....
A kérdező hozzászólása: sajnos az elhasznált pelus mennyisége is csökkent.a hangulata alapjában véve jó volt, elég sokat aludt de sajnos kicsit mg mindig sárga volt talán e miatt is.feladtam és egyik nap megmelegítettünk 50 ml anyatejet akkor elõtte 20 ml szopizott és még bevágta az 50 ml meg még 15 ml tápszert.szegényke teljesen ki volt éhezve azóta rohamosan hízik és a sárgaság is elmúlt.biztos hogy nincs túl sok tejem sem, de lustácska is az biztos mert még én mindig tudok fejni egy egy szopi után 20-30 ml. próbálom szaporítani lactoherb teával meg homeos bogyóval egy hete de még semmi változás és félek is hogy így marad.

Mit tegyek, ha meg nem smaroltam, de akarok a baratnommel, de mikor 1utt vagyunk akk nem merem?

mit tegyek,ha meg nem smaroltam,de akarok a baratnommel,de mikor 1utt vagyunk akk nem merem?

Legjobb válasz: Ne félj,ha már ott vagytok "egymás szájában",akkor minden megy magától.De! Ha mégsem, semmi baj, hidd el, másodszorra menni fog. Még nem smároltál?És a barátnõd? Az elsõ nekem is gáz volt. Én is paráztam. Nem is ment túl fényesen...:-( De másodszorra már szinte profi voltam:-) Minél többet csinálod,annál jobban megy. Ügyes legyél!

Ne félj, ha már ott vagytok "egymás szájában", akkor minden megy magától.De! Ha mégsem, semmi baj, hidd el, másodszorra menni fog. Még nem smároltál?És a barátnõd? Az elsõ nekem is gáz volt. Én is paráztam. Nem is ment túl fényesen...:-( De másodszorra már szinte profi voltam:-) Minél többet csinálod, annál jobban megy. Ügyes legyél!
Vegyél reggel rágot, ha tudod hogy találkozni fogtok, mielõtt elindultok vedd be, üljetek le egy padra, beszélgessetek, öleld át, nyomj egy puszit az arcára majd csókold meg. Nem kell tõle félni, minden megy magától.
probálj kicsit magabiztosabb lenni, figyeld...semmit nem tudsz ebben elrontani.adsz neki pár puszit a szájára, majd lassan gyengében becsuztatod a nyelved a szájába aztán csak mozgatod a nyellved, maszirozod a párod nyelvét a tiedddel....de igazábol ezt nem lehet leirni...aztán az menni fog ösztönösen....nyugi nem lesz gond...csak bátran:)
Sziiaa! Én sem smároltam még =/ De ez a videó 1 kicsit segített ;) http://www.youtube.com/watch?v=NfiGrvwiqp8 Neked is Sok Sikert az 1.-höz ;) =) üdv: 15/L
Azért elég sok lánynál lehet látni hogyha azt várja hogy megcsókold ! Az elsõ szerintem senkinek sem tökéletes , de gyakorlat teszi a "mestert" ! Ha ez az elsõ csók akkor el fogja nézni neked ! Én is féltem az elején....de aztán megkönnyebbültem...feloldódtam !

Kiderült, hogy leukémiás vagyok. Úgy érzem, hogy az egész életemnek vége. Mit tegyek? A családomat nem akarom terhelni azzal, hogy még a kedvem is rossz, de nem tudok mit tenni. Gyakran csak rám tör a sírás.13/l

Legjobb válasz: Nagyon sajnálom, borzasztó dolog, de erõsnek kell lenned! Nem tudom pontosan milyen leukaemiád van, de a gyerekkoriak általában elég jól gyógyíthatóak megfelelõ kezeléssel. Biztosan baromi nehéz lesz, de ha pozitívan állsz hozzá, meg fogsz birkózni vele!

Nagyon sajnálom, borzasztó dolog, de erõsnek kell lenned! Nem tudom pontosan milyen leukaemiád van, de a gyerekkoriak általában elég jól gyógyíthatóak megfelelõ kezeléssel. Biztosan baromi nehéz lesz, de ha pozitívan állsz hozzá, meg fogsz birkózni vele!
A leukémia ma már jól gyógyítjató! Dehogy van vége az életednek! Meg fogsz gyógyulni! Nem lesz könnyû, de tarts ki!
Megfogsz gyógyulni!! Ne add fel, ne hagyd el magadat.Ha van kedved beszèlgetni, írj privit
Tudom, hogy ilyenkor borzasztó nehéz objektívnek maradni, egyrészt az életkorod, másrészt a probléma jellege miatt is. Ha könnyebb lesz tõle, nyugodtan sírj, ebben nincs semmi szégyellni való, emberek vagyunk. Jó hír, hogy a gyerekkori leukémiák nagy része jól gyógyítható. Beszélgess az orvosoddal, ha kérdéseid vagy kétségeid vannak kérdezz tõle, mert mindig az ismeretlen a legfélelmetesebb. Az élet egy hullámvasút, sokszor nagyon kemény és kellemetlen dolgok készítik elõ azt, hogy utána valami hihetetlenül jó történjen az emberrel teljesen váratlanul.
Ha a családodat nem akarod terhelni, akkor menj el egy gyerekpszichiáterhez (beutaló kell hozzá, szerintem a leukámia kezelõje azonnal át tud téged küldeni) és annak öntsd ki a lelked. Ezt a legkomolyabban mondom. Rengeteg ráknak van pszichés gyökere, már a gyerekkori rákok között is megfigyelhetõ. Ha pedig tisztán genetikai, akkor ma már egészen jól gyógyíthatóak. Nyugi és soha ne add fel! :)
Nem szabad feladnod!!! Harcolj ellene és ne add fel!!!
Hogy vagy kedves kérdezõ?

Szemüveges vagyok és fáj a szemem de nem múlik mit tegyek? (de kicsit homályosan látok)

Mert suliba sokkal jobban fáj a szemem...

Legjobb válasz: Hát,mi itt laikusok tuti nem fogunk tudni segíteni,de szemész se fog tudni távdiagnózist adni.Szóval ma már üzemelnek a kórházak,rendelõk,tessék szemészorvoshoz menni,az majd segít,vagy továbbirányít még pontosabb szakemberhez...

Hát, mi itt laikusok tuti nem fogunk tudni segíteni, de szemész se fog tudni távdiagnózist adni.Szóval ma már üzemelnek a kórházak, rendelõk, tessék szemészorvoshoz menni, az majd segít, vagy továbbirányít még pontosabb szakemberhez...
Ha homályosan látsz az elég.is ahhoz hogy fájjon a fejed, szemed.. A Dioptriát nem jól csinállták meg és erõs a szemüveg! sürgõsen szemészet! mert jobban romolhat a szemed... a szemüvegben tisztán kell látnod nem homályosan
A kérdező hozzászólása: de nem annyira meg van kedden megyek szemészetre mert suliba amióta legelöl ülök azóta fáj a szemem amig hátul ültem semmi baj nem volt fõleg suliba a lámpa miatt is.

Mit csináljak most? Nem tudom mit tegyek, de nagyon szeretem.

A barátn?m ma kijelentette,hogy már nem érzi azt amit régen,1 hónapja kb volt sok veszekedés,mind a kett?nk tehet róla,de én változtattam azóta és ez látszódik is,? azt mondja hogy ez a veszekedés megváltoztatta!Azt mondja nem tudja mi legyen,hogy mit érez,köt?dést vagy szeret még.Én nagyon szeretem,mondtam neki megteszek érte bármit,csak adjon még egy esélyt ennek a kapcsolatnak.Most mit tegyek fogadjam el ha szakítani akar(amit nem élnék túl) vagy tudok tenni még valamit?Segítsetek legyetek szívesek nagyon ideges vagyok :( Ja és 2 év 4 hónapja vagyunk együtt!! Köszi el?re is!! 19/f

Legjobb válasz: Lehet,h ha azt mondja,h legyen vége...akkor rájön,h mégis kellesz neki!Vagy ha egyszerûen nem mutatnád ki most,h mennyire szereted,rájönne,h hiányzik-e neki(h kimutasd) vagy sem!Vagy még annyit tehetsz,h kicsit kimutatod neki azt,h igen.... kezdesz beletörõdni abba,h vége(de ne mondd ki,csak légy szomorú) és akkor hátha rájön,h elveszíthet!Pont az egyik ismerõsöm járt így...nem hitte,h szakít vele a pasi...de aztán rájött,h mégis szereti!Amúgy helyes,h ennyire szereted,tisztelem az ilyen embereket!Sok sikert!!! 24/N

Lehet, h ha azt mondja, h legyen vége...akkor rájön, h mégis kellesz neki!Vagy ha egyszerûen nem mutatnád ki most, h mennyire szereted, rájönne, h hiányzik-e neki(h kimutasd) vagy sem!Vagy még annyit tehetsz, h kicsit kimutatod neki azt, h igen.... kezdesz beletörõdni abba, h vége(de ne mondd ki, csak légy szomorú) és akkor hátha rájön, h elveszíthet!Pont az egyik ismerõsöm járt így...nem hitte, h szakít vele a pasi...de aztán rájött, h mégis szereti!Amúgy helyes, h ennyire szereted, tisztelem az ilyen embereket!Sok sikert!!! 24/N
Mondd, h tartsatok szünetet...akkor majd rájön!Vagy csak ne találkozzatok 1-2 napot, és döntse el, h hiányzol-e neki vagy sem!Ez hatásos lehet, ha nem hiányzol neki, akkor veszett ügy...sajna :S
Esküszöm, szívbõl sajnállak... Becsületesnek tûnsz, ha még 2 év után is ilyen fiatalon(!) ragaszkodsz ahhoz a lányhoz. De! És sajnos ezt meg kell élni mindenkinek... Szeret Téged a lány, mert valószínû Te voltál sok mindenben neki az elsõ, és ezért örök életében "szeretni" fog, de már nem boldog Veled! És ez a kulcsszó. Ha most ad még egy esélyt, 1-2 hónap múlva visszatér ez a probléma. Túl fiatalok vagytok még, engedd el...!!! Meg fogsz rogyni, de majd késõbb meglátod, hogy valójában ez is Téged erõsít. Ez az élet. Kívánok Neked erõt ahhoz, hogy el tudd engedni! És túl fogod élni... :) )
terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Mondtam neki hogyha most elhagy, lehet megbánja valamikor, és mondta hogy erre õ is gondolt, éppen ezért nem tudja mit tegyen....De érzem és látom rajta, hogy eltávolodott tõlem, meg se csókol normálisan, de ha mindig mondja hogy kicsim... és ezért érzem hogy még szerethet és valahogy el akarom érni hogy szeressen még jobban ha van rá lehetõség, de nem tudom hogyan :(
A kérdező hozzászólása: kizárt hogy elengedem, igaz hogy sok mindenben elsõ volt nekem én is neki!ismerem õt lehet nem lenne neki jó ha nélkülem lenne, az anyukája kövérnek tartja, sok hibát lát benne mint a két szülõ, és mindig én vigasztalom hogy ne higgyen nekik mert nem igaz, de akkor ezen túl ki fogja meg tenni ezt?amíg érzem hogy egy kicsit is szeret addig nem hagyom a dolgot, ha reménytelennek tünik sajnos el kell engednem, de amíg meg nem próbálok mindent megtenni amit tudok addig nem hagyom...köszönöm a választ és a segítségeteket!!
ha csak te próbálód megmenteni ezt a kapcsolatod és õ csak õrlõdik... akkor nem sok értelme együtt maradni
A kérdező hozzászólása: már mindegy már kezdek beletörõdni hogy ennek vége lesz, most megbeszéltünk 1 hét szünetet, nem találkozunk stb., de ebbõl szakítás lesz és ha kell elfogadom :( köszi mindenki válaszát, kivéve az utolsót!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!