Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, bunkó (69 db)

Mit tegyek? Bunkón viselkedik!

Sziasztok!

Legjobb válasz: Ne törõdj már ezekkel! Nõjj fel, és emelkedj felül ezeken. Keress más barátot, mert nem ilyen egy igazi barát, az ilyet el kell kerülni! Sok sikert! egy 9.es

Ne törõdj már ezekkel! Nõjj fel, és emelkedj felül ezeken. Keress más barátot, mert nem ilyen egy igazi barát, az ilyet el kell kerülni! Sok sikert! egy 9.es
A kérdező hozzászólása: jah lehet, de valahol meg is értem õt... Hát tulajdonképpen épp ezeken az eseményeken keresztük növök föl :) Csak így egyik pillanatról a másikra nem megy...
Pontosan, ha megcsapkod az élet (rossz baráttal, rossz kapcoslattal, esetleg tragédiával stb), ekkor tudsz igazán fejlõdni, ha normáis vagy. De az vagy, no pánik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) És a fiú is normális, csak még nem volt kapcsolata, és nem volt még szerelmes :) Én meg tudom, hogy ennyi idõsen elég meglepõ lenne bármilyen komolyabb "szerelemszerû" érzés :) De azért ezt a helyzetet is meg kellene oldnom valahogy, a lehetõ legfájdalommentesebben... tudjátok otthon is elég komoly zûrök vannak, ér Õrá mindig számíthattam... El kéne mondanom neki hogy szeretem? Hát megöl ez a csunya féltékenység...
Kit érdekel, hogy kiröhög? Ha a srác rá van állva, akkor nincs mit tenni, bármit is mondasz neki támadásnak fogja venni. Azzal elõjönni, hogy szereted, elég meredek dolog. Több alternatíva is elõtérbe kerülhet. Vagy elgondolkodik rajta és térdre borul elõtted (erre a fentiek alapján kicsi az esély) vagy elrettented (tizenegykét évesen egy ilyen szituációt nem nagyon tud kezelni az emberer) Mindkét esetben a másik lány ezt meg fogja tudni. Amennyiben a srác nem téged fog választani onnantól ez állandó támadási felület, ezzel szekálhat a 9-es lány. Amennyiben megtalál téges ez a lány, a legjobb, ha hang nélkül, a szemébe nézve elmosolyodsz (nem erõltetve). Ezzel, ha látja, hogy nem talált be, nem érdekel õ fogja magát vert helyzetben érezni. Már nem tudom, mit akartam írni, mint okosság most ennyi jutott eszembe.
A kérdező hozzászólása: De azért további válaszok segítenének! :)
A kérdező hozzászólása: Hûha!Megmondta nekem, hogy NEM tetszik neki az a lány... és hogy õ mellettem lesz mindig :) ... ezt mind az Õ jelenlétében... :) (õ nem hallotta) Szerintetek bosszút áll majd rajtam? Hogy kerüljem ezt el? (Ilyen is csak azért jutott eszembe, mert tudom korábbról, hogy õ hajlamos az ilyen úgynevezett "bosszúállásra", ami nekem elég fura, mert ilyen az életben nem jutna eszembe)
És mivel akarna bosszút állni? Alá-fölé rendeltségi viszonyban vagytok, bármivel kapcsolatban függesz tõle? Nem. Akkor pletykál rólad? Hûha! A földbe tiprod két mondattal. Csak rajtad múlik, hogy kiderül-e az, hogy Te kerültél ki gyõztesen és ezért próbál lejáratni. Addig amíg vele foglalkozol, folyton csak aggódni és idegeskedni fogsz, aminek nincsen értelme. Csak ketten vagytok, nincsen harmadik. Ketten! Ezzel törõdj és legyetek boldogok.

Párom nagyon bunkó velem, pedig kisbabánk született. Csúnyán beszél velem és azt mondja nem nagy szám hogy gyereket szültem neki.2 hete beborult az agya, beszélni nem beszél, nem hajlandó. Mit tegyek? Egy férfi aki szeret az nem ilyen.

Tervezett baba a miénk, nem értem mi történt, határozottan azt érzem hogy nem kellünk neki. Eljöttem t?le jelenleg és azóta még bunkóbb, vissza sem hív.

Legjobb válasz: valahogyan le kellene ülni beszélgetni, hogy hirtelen mi lett a baja. ne haragudj meg, de tényleg bunkó, aki szülés után ilyet tesz. aki így viselkedik. melletted kellene lennie, segíteni, támogatni. persze ha régen is ilyen volt, akkor nem értem miért szültél neki. de ha csak most változott meg, akkor nyilván valami történt vele. ezért kellene leülni és megbeszélni. mert ez így nem normális dolog. ha meg nem hajlandó semmire, és még mindig bunkó, akkor én felhívnám és megmondanám, hogy akkor felejtsen el titeket örökre, ha így viselkedik. hátha észbe kapna. nagyon sajnálom, biztosan nehéz lehet most neked. próbáld meg kideríteni, hogy mi lehet a baja, mi történhetett. sok szerencsét és jó egészséget nektek!

valahogyan le kellene ülni beszélgetni, hogy hirtelen mi lett a baja. ne haragudj meg, de tényleg bunkó, aki szülés után ilyet tesz. aki így viselkedik. melletted kellene lennie, segíteni, támogatni. persze ha régen is ilyen volt, akkor nem értem miért szültél neki. de ha csak most változott meg, akkor nyilván valami történt vele. ezért kellene leülni és megbeszélni. mert ez így nem normális dolog. ha meg nem hajlandó semmire, és még mindig bunkó, akkor én felhívnám és megmondanám, hogy akkor felejtsen el titeket örökre, ha így viselkedik. hátha észbe kapna. nagyon sajnálom, biztosan nehéz lehet most neked. próbáld meg kideríteni, hogy mi lehet a baja, mi történhetett. sok szerencsét és jó egészséget nektek!
Hát, ha tényleg igaz, amit leírtál, akkor nagyon sajnállak. Ha tervezett baba, akkor valóban nem világos, hogy miért változott meg ennyire a párod. Nem lehet, hogy elhanyagoltad picit? Nem gyanúsítgatni akarlak, de pl. amikor én szültem gyereket, észrevettem, hogy meglehetõsen keveset foglalkoztam a férjemmel, szegény meg csendben tûrte. Aztán persze rendbejött a dolog. Esetleg nálatok is felmerülhetett ez a probléma. Azt mindenképpen jól tetted, hogy elmentél tõle, mert a rossz hangulat a picinek sem tesz jót, és persze neked sem. Ha nem keres... hát, én a helyedben nem hívnám fel. Õ szúrta el, neki kellene keresnie téged.
Hát drága, sajnálom hogy ez így alakult nektek. Most letargiába van a párod, beijedt, mert nem gondolt bele úgy igazán, hogy mit vállalt egy babával. Ez az állapota változhat, de idõre van szüksége. Valószínûleg azért nem keres téged, mert szeretné feldolgozni magában a dolgokat. Azért bunkó veled, mert most olyan érzése van, hogy ezentúl majd leköti egy gyerek, és bezárult a kapu mögötte.. Nem akarok a lekedbe gázolni, tudom, h most így is rossz neked... de miért ÕT gondoltad az igazinak, akinek gyereket is szülsz???!!! :( A válaszom: Most várj! 1hónapot legalább! Ne keresd, jó? Hagyd õt gondolkozni. Aztán 1hónap múlva hívd fel, hogy beszéljétek meg a dolgokat. Ha nem képes változtatni, váljatok külön. Nem lenne jó a babának sem egy rossz kapcsolat. A babának sok szeretetre és törõdésre van szüksége, és nem arra, hogy érezze a feszültséget mind benned, a párodban és köztetek. Nem dõlt össze a világ:) Sokan járnak még hasonló cipõben.. Tovább kell lépni. A picirõl ne mondj le, majd lehet egy testvérkéje valaki mástól.
Utolsó! Te majdnem biztos hogy férfi vagy. Szerinted amikor az ember folyamatosan ugrásra kész a pici mellett (nem fáj-e a hasa, nem éhes, szomjas, pisi, kaki, stb), akkor amikor hullafáradtan bebújik este az ágyba, akkor van ideje, ereje még heves ágytornát folytatni a párjával? hát nem. ilyenkor annyi ereje lenne az embernek, hogy hozzábújjon a másikhoz. Ezt pedig a férfinek meg kellene érteni.
"Te választottad õt, szagoljad mostmár!" Kicsit durván fogalmaztál de igazat adok neked. Sok hülye nõ mindenféle hülye tirpák suttyó embernek gyereket szül. Akkor még nem volt ennyire hülye a pasi mikor még nem volt meg a gyerek? Na persze.
Te választottad õt, szagoljad mostmár!
Ha csak a gyerekkel foglalkozol, mint manapság divat, a pároddal és a problémáival nem, akkor te vagy a hibásabb. Beszéljétek meg a dolgaitokat, és ha kell mindketten változtassatok. A babának szüksége van mindkét szülõjére. A megfutamodás a problémák elõl nem megoldás. És a szülés valóban nem "nagy szám", hanem természetes dolog egy nõ számára. Csak ma szokás ezért valami külön elismerést várni.
házasok vagytok egyébként?
tok bunko vedd kezed ala az ugyet fenyegesd meg:D Mondd meg neki halal komojan h ha ezt nem hagyja abba es nem hajlando beszelni kereshet masikat ...de inkabb terjen eszhez foleg a gyerek miatt
Vegyetek egy mély levegöt és nöjetek fel a feladathoz. A párod megijett mert most kezdi kapizsgálni hogy mekkora felelõség a gyerek. Az meg hogy testileg nem közeledik az épp most szülõ nöhõz nem egyedi példa és idõvel változni fog. Te is légy kicsit éretebb és ne fuss el a problémák elöl, ne nyagasd hogy beszéljen mert úgyse fog. Ne játsza egyikötök se a mártírt.
ha kárörvendõ akarok lenni akkor azt mondanám, talán oda kellett volna figyelni kinek szülsz gyereket. Nem tudom milyen választ tudnánk itt adni? Mit csinálj egy olyan emberrel aki leszarja a saját gyerekét meg a gyereke anyját? Nem hiszem, hogy bármit is lehetne. Akkor kellett volna gondolkodni amikor összeálltál vele. Bocs, hogy bunkó voltam, de ez az én véleményem. Majd nálam okosabbak megmondják mit csinálj.
A kérdező hozzászólása: Megfogadom a tanácsod, köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: Terhesség alatt kattant be.
09:43-as hogy te mekkora bunkó vagy!!! Remélem egyszer hasonlóan kellemetlen helyzetbe fogsz kerülni!
A kérdező hozzászólása: Nem hajlandó elmondani mi a baja. Elmenekül inkább a probléma elõl és mindig talál vmit amire foghatja a vitát. Gyomoridegem van és félek elmegy a tejem. Mert bizonytalanságban tart és mintha élvezné is. 2 hete megy ez. Nem tudom mikor jön az a pont, hogy elegem lesz, de nagyon érik. Nem hanyagoltam el õt sem a terhesség alatt, sem utána. Pont õ hanyagolt el, még hozzám érni sem akart testileg...
Milyen embernek kell lenni ahhoz, hogy valaki a saját gyerekérõl és élete párjáról ne vegyen tudomást? Ott hagyni a gyereket? Milyen emberek vannak, most komolyan...?! És azt írod, úgy érzed, még élvezi is. Mi ez az ellenállás veletek szemben? Jajj istenem...na nem akarlak elkeseríteni, de ez egy piszok dolog, ezt Te is érzed. Egy tanácsot, egy fontos dolgot mindenképp szeretnék mondani (saját tapasztalat): a baba, akármilyen hihetetlen is, de megérzi a szülõkben lévõ feszültséget. Mutasd ki felé minél jobban a szeretetedet, és ha lehet, elõtte ne veszekedjetek. Amúgy a férjeddel mióta ismertétek egymást a házasság elõtt? Mennyi idõre vállaltátok a gyereket? És eddig nem mutatott rá semmilyen jel, hogy hajlamos az ilyenre?

Nem akarok bunkó lenni. Mit tegyek?

Van egy srác aki szerelmes belém, de nekem egyáltalán nem tetszik:| Õ 7-es én pedig 6-os vagyok. Próbáltam már neki kedvesen, és bunkón is elmondani neki hogy nem tetszik, de egyáltalán nem veszi a lapot.. Azt is tudja hogy van egy srác akibe nagyon szerelmes vagyok, de őt ez sem érdekli.. Hogy tudassam vele hogy szálljon le rólam?

Legjobb válasz: ha nem akarsz bunkó lenni, miért próbáltad már neki bunkón is elmondani, hogy nem tetszik neked?

ha nem akarsz bunkó lenni, miért próbáltad már neki bunkón is elmondani, hogy nem tetszik neked?

A nagybátyám, nagyon bunkó velem. Már régóta! :/ és sosem értem hogy mi a baja, és 18 éves. Mit tegyek hogy ne legyen bunkó?

Mindig kérdezem t?le hogy elmegyünk-e sétálni, és bunkón vissza mondja, hogy nem haggyál békén!!és utánna megkérdem hogy mi a baja, és azt mondta hogy semmi menjél innen... :/ :/ :/

Legjobb válasz: Hagyd a fenébe az ilyen rokonokat.Ne beszélj vele,de majd ha õ keres akkor te is ugyan úgy küld el. VAGY Kérdezd meg hogy mi a problémája,lehet hogy most csak ideges vagy rossz kedvû.Hátha elmondja neked.

Hagyd a fenébe az ilyen rokonokat.Ne beszélj vele, de majd ha õ keres akkor te is ugyan úgy küld el. VAGY Kérdezd meg hogy mi a problémája, lehet hogy most csak ideges vagy rossz kedvû.Hátha elmondja neked.
Õ most abban a korban van, hogy nem szívesen sétál egy nála fiatalabb csitrivel, vagy fiúval. Fél, hogy megszólják. Törõdj bele.
A kérdező hozzászólása: de az a baj, hogy egy házban lakunk... :/ és már nagyon régóa bunkó
Hát akkor kérdezd meg tõle, muszáj e neki mindig bunkónak lenni.Ilyen nagybácsival nem vesztesz semmit
A kérdező hozzászólása: igaz....

Bunkó voltam vele, vagy nem? Mit tegyek?

Tetszik egy lány. Õ egy évvel van alattam. Eddig csak FB-n beszélgettem vele, és nem nagyon találtam vele témát... Pedig elég beszédes vagyok ám ez mégse sikerült... Na mondom jólvan, akkor semmi kedve sincs hozzám, hagyom az egészet úgy ahogy van. (gondoltam, hogy nem akar tudomást sem venni rólam) Élőben inkább nem is köszöntem neki, hogy ne nyomuljak rá, ne hozzam kínos helyzetbe hogy : "JAJJ MÁR MEGINT EZ A GYEREK!!!" .. Ám a napokban mégis boldog születésnapot kívánt nekem, így megdőlt az a felvetésem hogy tudomást sem akar rólam venni.. Tényleg nagyon kedvelem, de többször sem köszöntem neki mikor lett volna lehetőségem... Tudom, csak köszönés de számomra ez is fontos.. Mégis mit tegyek? Írjak rá, és mondjam hogy kezdjük az egész ismerkedést előlről? FOGALMAM SINCS :( Remélem tudtok segíteni, köszi

Legjobb válasz: Köszönj,ne legyél bunkó...az nem nyomulás,ez alap dolog,ha már ismeritek egymást.... -.- Bocsi,de a szüleid mit neveltek beléd????

Köszönj, ne legyél bunkó...az nem nyomulás, ez alap dolog, ha már ismeritek egymást.... -.- Bocsi, de a szüleid mit neveltek beléd????
A kérdező hozzászólása: De az megint érdekes dolog, hogy eddig nem köszöntem.. Ja lehet lemaradt, de õ se köszönt. Tehát nem úgy volt, hogy köszönt én meg nem.. És egyébként ez érdekes dolog, mert hát az hogy ráírok hogy szia! mizujs stb. és annyit ír szia! semmi, aztán dugót nyel elég fura szitu.. Akikkel eddig beszélgettem - legyen lány vagy fiú - mindig visszakérdeztek. Ám a beszélgetéseink nagy része mintha egy vallatás lett volna. Hobbyd? zongorázás. Milyen zenéket szeretsz? :) -mindenfélét! Tehát végülis azért nem köszöntem, mert nem akartam hogy baszogassam. Úgy jött le az üzeneteibõl, hogy nincs kedve hozzám. Ám akihez nincs kedvem (legalábbis nekem) nem mondom hogy boldog szülinapot... Bár lehet gyökér vagyok.. Na m1, a lényeg hogy csak úgy kezdjek el neki köszönni? 1 hónapja nem írtam rá, de minden nap bámulom.. Nagyon aranyos lány :D
Ha nem kíváncsi rád, akkor ne írj, szarni rá, bámulj mást. :D
De hülye vagy már bocsi, ha tetszik egy lány alap hogy köszönsz neki, de ne FB-on nyomulj már milyen dolog az, menj oda hozzá és beszélgess vele.Az meg hogy megköszönt FB-on én is írok mindenkinek még akivel 2 szót ha beszéltem 4 év alatt.
Élõben beszéljetek már. meg mi az hogy nem köszönsz neki? és abból amit írtál nekem nagyon az jött le, hogy a lánynak nem jössz be. de lehet tudnál rajta változtatni. de ne FB-n!

Van egy barátnőm 3 és fél hónapja. És még nem volt szex. Sőt azt se engedte hogy bármilyen módon is kielégítsem. Mit tegyek? Tényleg legyek vele kicsit bunkó?

Maga a dolog elindul szóval nyaltam is meg ujjaztam is de amikor elélvezne akkor mindig leállít!

Legjobb válasz: ne legyél bunkó, majd lesz szex is, ha jól megvagytok, ne erõltesd annyira a szexet. Mi kb. 4 hónap után csókolóztunk elõször, és több mint fél év után volt csak szex.

ne legyél bunkó, majd lesz szex is, ha jól megvagytok, ne erõltesd annyira a szexet. Mi kb. 4 hónap után csókolóztunk elõször, és több mint fél év után volt csak szex.
Akarom mondani, NE szegezd egybõl neki a kérdést... :) (utolsó hsz.)
ne legyél bunkó próbáld meg rávezetni a válaszra, akarom mondani, mond neki h próbálja meg leírni vagy szavakba önteni, hogy miért állít meg... nekem is volt hasonló gondom, amikor elkezdtem érezni, hogy jön az élvezet, bepánikoltam, ez pszichés volt nálam, a pasimmal addig nyûttük a lelki dolgot, hogy kiderült, hogy voltak rossz elnyomott emlékeim gyerekkoromból szexualitás terén...
tok hulyeseg, attol fugg, hany evesek vagytok. Ha 20 felett, foleg ha mar egyikotoknek sem az elso, akkor most mit kell jatszani a sz...k...vat, mar bocs. Az elsonel meg szep, hogy nem fogja ilyenkor engedni, de ha mar nem az. Szepen mond meg neki, hogy dontse el, mit akar, te szeretnel mar szexet, o mikor szeretne. Ha azt mondja, nem tudja, vagy nem tud ertelmes magyarazatot adni, akkor a te dolgod, hogy mit teszel. Bunko persze ne legy vele.
Lány vagyok. Megértem a reakciódat, ki akarod elégíteni, de nem engedi, pedig megteszel mindent érte. De gondolkodtál már az okán? Lehet, hogy az elõzõ barátaival megbánta a korai szexet, és veled nem akarja elrontani. Vagy az utóbbi barátja durván bánt vele, bármi lehetséges. Nem biztos, hogy a nyalás közben hirtelen kiböki, hogy az elõzõ barátja ezt meg ezt rosszul csinálta. Térj rá vissza késõbb, mikor nem az ágyban vagytok. Óvatosan tapogatózz, de szegezd fel neki egybõl a kérdést. Azért ne tedd tönkre magad :) Inkább gondolkozz el ezen :) famerilla.
Azt kell, hogy mondjam a barátnõd hülye, már bocsi! Én örülnék neki ha a pasim igy kényeztetne, nálunk forditva van! Én kényeztetem õ engem nagyon ritkán én kész vagyok máár ettõl! Ha bunkó vagy vele az nem megoldás! Beszéld ezt meg vele, mert biztos van oka amiért igy viselkedik! Ha megindolkolja legalább megnyugszol és nem teszed magad tönkre! És õ hogy áll hozzád? Õ kielégit téged?
Lehet, hogy rossz szexuális élményei voltak eddig? És mi lenne, ha amikor leállít, akkor nem állnál le, hanme folytatnád nyalással?
utállom ha valaki a horoszkópja szerint itél meg valakit.Én is halak vagyok, és eddig csak komoly kapcsolataim voltak, most is van régóta, és szeretjük egymást
Én dettó ugyanezt csináltam adott helyzetben, és hidd el, tényleg nem volt fogalmam róla, hogy miért állítom le. Nekem csak idõ kellett, és nyugodt környezet. Szerencsém volt, mert nem siettetett, és így egy idõ el tudtam magam engedni. Ha neki szegezed a kérdést, akkor jól be fog pánikolni. Hidd el, ez a leányzónak is nyomás. Csak légy türelmes.
A kérdező hozzászólása: Hali! 26-ám karácsonykor megtörtént amire régóta vártam:) Bár nem eggyezett bele olyan könnyen és mint kiderült azért mert félt hogy nem lesz jó mert ugye én még nem voltam nõvel. De sikerült és azt mondta hogy élvezte. Az elején az idegességtõl nem állt fel de áthidaltuk ezt a problémát és sikerült:D Igaz hogy kb fél óra 45 perc után abbahagytuk mert nagyon elfáradt szegény ugyanis õ volt felül de nagyon boldog vagyok:) Bár kicsit rosszul esett neki hogy nem tudott eljuttatni a csúcsra mert még nem történt vele ilyen de azt meg nem akartam neki elmondani hogy trükköztem egy kicsit:) Köszönöm hogy lelket öntöttetek belém, nagyon rendesek vagytok!

Szerintetek is bunkó ember az, aki nem köszön? Ilyenkor mit tegyek?

Tegyük fel, hogy ismerjük egymást az illet?vel, vagy ha nem is, akkor már találkoztunk és pár mondatot is váltottunk. Õ fiú én lány. Én úgy tudom, hogy ilyen esetben els?sorban a fiúnak kell megtisztelnie a lányt, hogy ráköszön. Viszont ha ilyen esetben ez nem történik meg, és felveszi ezt a tipikus "nem látlak, és csak nézek egyenesen el?re" arcot, akkor ezek után is kezdeményezzem a köszönést? Vagy inkább és se köszönjek oda neki? Mit tanácsoltok? Csak mert ha rám sem néz, elég megalázó.

Legjobb válasz: Bunkó. Ne köszönj te se ilyen jelentéktelen alaknak.

Bunkó. Ne köszönj te se ilyen jelentéktelen alaknak.
A kérdező hozzászólása: Még elfelejtettem oda írni, hogy nekem a köszönés egy teljesen alap dolog, így nekem nagyon nehezen esik mindezek után is ilyen esetben nem oda köszönni az illetõnek, mivel nem akarok lesüllyedni erre a szintre...
És ha köszönsz õ is köszön?
Rám is párszor kitalálták, hogy nem köszöntem, és a nyomorék agyuk már gyártja is az ilyen teóriákat, hogy ezért meg azért nem köszöntem :D PEdig csak arról volt szó, hogy tényleg nem nagyon láttam az illetõt a másik úton vagy mit tudom én. De már mindenki egybõl elmondd mindennek, ha nem veszed észre zene hallgatás közben a másikat ... és még kitalálják, hogy el is fordítottam a fejem ... úgy fel tud b szni az ilyen logika és átalakítás.... de persze ITTHON sajnos ezt tanulja és látja mindenki, hogy szándékosan csinálnak az emberek gonosz dolgokat, nem véletlenül alakult úgy ahogy... De neked se legyen nagyobb problémád az életben
Lehet tényleg nem vett észre... Mert ez is elõfordulhat... Én egyszer a saját anyám mellett sétáltam el majdnem, és nem azért, mert nem szeretem, vagy mert nem akartam észrevenni, hanem azért, mert annyira máshol jártam fejben... Lehet õ is...
hát ha jó hangosan ráköszönsz, erre rád néz, fintort vág, majd elfordul, akkor bunkó. Amúgy meg lehet, hogy mást figyel, téged meg véletlenül nem vesz észre. Sajnos velem is már megesett, meg olyan is, hogy rámköszönt egy pasi, de nem ismertem fel, sõt már volt, hogy rokont sem ismertem fel. Szerencsémre elég buta képet tudok vágni ilyenkor és õk is látták, hogy tényleg nem bunkó vagyok, hanem két-három alkalom nekem nem elég, hogy valakit megjegyezzek. Persze bocsánatot kértem, õk meg nem fújták fel a dolgot. Szerintem te se tedd.
velem is hasonló történt még amikor középiskolába kezdtem járni. ugyanazzal a busszal jártam be mint egyik lány osztálytársam, én mindig köszöntem neki de õ szinte sose köszönt vissza. úgyhogy meguntam és onnantól én se köszöntem neki, persze hogy még én lettem a bunkó.
A kérdező hozzászólása: Jah, úgy nem vesz észre, hogy végig engem néz, és direkt elfordítja a fejét? Jó duma. Mellesleg volt már olyan is, hogy megállt mellettem fél percre, és úgy sem köszönt. Szóval a "tényleg nem veszem észre" és a "DIREKT nem veszem észre" fej között van különbség... és igen, van belõle problémám meg szarul esik, ezért nem tudom hogy ez után én mit csináljak. Legyek én is bunkó???

Mit tegyek ha nem merek bemenni üzletekbe? Mert attól félek hogy kinevetnek és lenéznek. A ruházatom miatt pl. Bundát akarok venni összegyüjtöttem a pénzt

amugy nem járok drága cuccokban de ez a bunda már az álmom volt. viszont arra gondolok ilyen üzletekben kinéznek engem ahol ahogy benéztem dámatipusu n?k vannak meg drága táskákkal stb én meg átlagosan öltöködöm nem vennék 300ezerért táskát de az 1 millás bundára nagyon vágym és összegyüjtöttem rá a pénzt hogy gy?zzem ezt le magamban? Amugy máskor is mindg ugy érzem kibeszélnek meg nem vagyok elég jó mintha rosszabb lennék másoknál

Legjobb válasz: Ilyen csekély önbizalommal, hogy fogod viselni azt a drága bundát? Ne haragudj, hogy visszakérdezek, de döntsd el, hogy milliós bundában grasszáló dáma vagy-e avagy iciri-piciri szürke egérke, aki a legkisebb lyukba is bebújna, csak hogy ne vegyék észre. Nem áll ez nekem össze. Ne vedd meg azt a drága szõrmét csak azért, hogy a szekrényedben lógjon. Hordani pedig tudni kell.

Ilyen csekély önbizalommal, hogy fogod viselni azt a drága bundát? Ne haragudj, hogy visszakérdezek, de döntsd el, hogy milliós bundában grasszáló dáma vagy-e avagy iciri-piciri szürke egérke, aki a legkisebb lyukba is bebújna, csak hogy ne vegyék észre. Nem áll ez nekem össze. Ne vedd meg azt a drága szõrmét csak azért, hogy a szekrényedben lógjon. Hordani pedig tudni kell.
[email protected], egy millából tudod mennyire fel lehetne öltözködni? A bundát tudni kell viselni. Vagy az egy millás bundához majd a kínai cipõt veszed fel? És mit gondolsz milyen táska dukál hozzá? Nem Fila az biztos.
Add nekem az egy millát, és nem kell ilyeneken rágódnod! :)
A kérdező hozzászólása: de miért ciki? egy bundának ennyi az ára
Mert ennyit költeni egy bundára még ha gazdag agy is ciki....
A kérdező hozzászólása: nem tudom miért kell kicikiznetek nektek is
Megeshet, hogy úgy jársz, mint a "Micsoda nõ!" címszereplõje. Ki sem szolgálnak, mert látják rajtad, hogy nem is vagy igazi sznob, csak megjátszod...
A kérdező hozzászólása: átlagos ruhákban járok nem kínai. hanem ruhák orsay MARK SPENCER tehát annyi hogy nem dior dolce gabbana stb. Nem hiszem hogy a bundát ne lehetne felvenni átlagos cuccokhoz. táskám salamander ami messze nem gucci de nem is kinai. szóval viselni tudnám a bundát csak megvenni félek hogy mit fognak gondolni ha bemegyek. és aki irta hogy van 1 millás bunda annak irom hogy ez az alsó árkategória nercbundában tehát nem extra márkás exkluziv bundát vennék hanem klasszikus vonalvezetésû fekete nerc nem feltünõsködõ bundát. tudom nevetséges de nem merek bemenni próbálni félek hogy kinevetnek
1 millás bunda te jó ég.....van ilyen? És tényleg megveszik?
1 ciki állat szõrt hordani, miközben borotválod a sajátod 2 ciki mert igen is állatok pusztultak el miatta 3 ciki mert ennyit költeni bármilyen ruhára és egykébb luxuscikkre az, miközben rengeteg ember küszködik éhezéssel betegséggel.... ha ennyire nem tudsz mit kezdeni a pénzeddel legalább adományoz olyannak belõle akinek az élte múlik netán a felén is..... És ciki, valamint szánalmas a hozzászállásolod....
mit jelent hogy kocka vagy?hülye!:)
a kocka az jelenti, h sokat gépezik... a kérdezõ a tesóm...nem gépezik sokat, csakamikor megkérdezte tõle, h mit csinál õsziszünetben, akk azt mondta, h gépeik..a srác tök hülye, küldd a pi*ába...
Less WoW, more love!
Mit tegyél? Tanulj meg érthetõen fogalmazni, kérdést feltenni. Egyébként meg manapság már semmi gond azzal, hogy valaki kocka, sõt kifejezetten elõnyökkel járhat a partnere számára is. :) (Attól is függ persze, milyen kocka, ha valaki egész nap játszik, az tényleg nem jó)

2 hétig nálunk laknak az unokatesómék, 15 (f) és 12 (l) , van egy öcsém 10, és mikor itt van a fiú unokatesóm mindig bunkó lesz. Mit tegyek?

csakhogy nyaljon neki, és mindig cseszegetnek, (de mikor nincs itt, normális az öcsém..)ezzel már tönkretették egy szülinapomat..egyoflytában baszogatnak,és nem akarok káromkodni mert..nem, és nem tudom mit tegyek mertiylenkor szörnyen gy?lölöm mind2-t....

Legjobb válasz: Szia! elõször is ha ilyen forumra írsz kérlek a szóhasználatodra ügyelj és ne használj b.. m kifejezést. Mit tegyél,hogy az öcsé akkor is normális legyen mikor az uncsitesód ottvan? Mit értesz azon,hogy téged cs..sztetnek? Fiú vagy vagy lány? S te pl miért nem foglalkozol a lány uncsitesóddal? Ti ketten meg félre vonulhatnátok és lehetne saját életetek, arra meg az öcséd lehetne irigy. Szóval sajnos többet nem tudok. Mi mnidg jóban voltunk a testvéremmel és az unokatestvéreimmel is. Olyannyira, hogy a mai napig bármikor számíthatunk rájuk. pedig már mindannyiunknak családja van.

Szia! elõször is ha ilyen forumra írsz kérlek a szóhasználatodra ügyelj és ne használj b.. m kifejezést. Mit tegyél, hogy az öcsé akkor is normális legyen mikor az uncsitesód ottvan? Mit értesz azon, hogy téged cs..sztetnek? Fiú vagy vagy lány? S te pl miért nem foglalkozol a lány uncsitesóddal? Ti ketten meg félre vonulhatnátok és lehetne saját életetek, arra meg az öcséd lehetne irigy. Szóval sajnos többet nem tudok. Mi mnidg jóban voltunk a testvéremmel és az unokatestvéreimmel is. Olyannyira, hogy a mai napig bármikor számíthatunk rájuk. pedig már mindannyiunknak családja van.
A kérdező hozzászólása: de elvonulok vele..csak akkor odajönnek, és pl elkezdenek labdával dobálni csak mert ahhoz van kedvük.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok. 14éves
nekem az öcsém ilyen, aki 9éves...ha jön vmi haverja és lemennek játszani, szólok neki kedvesen vmit, h mondjuk itt legyenek, jöjjön haza ebédelni majd és úgy válaszol a haverjai elõtt h dugulj kurva meg hasonlók, mert hû de menõ...én ilyenkor ráhagyom, mert nem oldanék meg semmit azzal, hha így kezdenék beszélni vele én is...meg ha lepofoznám, a haverok elõtt tuti visszaadná...az a baj, hha te is mondjuk visszadobnád a labdát, akkor még jobban beindulnának...szólj anyudnak, h beszélgessen tesóddal, vagy beszélj vele te, h nem jófej, amikor nagymenõzik az uncsitokkal és h rosszul esik neked...vagy vedd el a labdát, mondd meg h kilyukasztod..
A kérdező hozzászólása: igen csak ilyenkor az anyám azt mondja hogy csak azt kapom amit adok.
az elsõnek igaza van.és ha utánad jönnek akkor zárd be az ajtót, vagy menj el a lány unokatesoddal valahova ugy hogy a fiúk nem tudják .
Régen én sem tudtam, mit csináljak az ilyen esetekben, viszont mára már szedtem egy kis önbizalmat, és úgy beoltom az illetõt, hogy köpni-nyelni nem tud. Állj a sarkadra, fogd a lány uncsidat, és szivassátok meg õket. >.<

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!