Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, bejön egyik (117 db)

Mit tegyek? Bejön egy csaj, de van egy kis bökkenő

A bökken? igazából 2 dolog.

Legjobb válasz: Esetleg majd a barátja segít lerombolni a gátlásaidat. Ököllel... Miért minden félénk srác egybõl kapcsolatban élõ csajt akar magának? Ne rondíts bele más életébe. Legyetek barátok. Ha szakít akkor lehet nyomulni. Vagy keress addig mást. Annyi nõ van a világon. 22/f

Esetleg majd a barátja segít lerombolni a gátlásaidat. Ököllel... Miért minden félénk srác egybõl kapcsolatban élõ csajt akar magának? Ne rondíts bele más életébe. Legyetek barátok. Ha szakít akkor lehet nyomulni. Vagy keress addig mást. Annyi nõ van a világon. 22/f
Igazából erkölcsileg nem helytelen nyomulni egy olyan emberre akinek van párja. Ha én igazán szeretek egy lányt, akkor tök mindegy ki jön, vele maradok. Ha meg rossz a kapcsolat, akkor kár erõltetni. Ez szerintem a te esetedben is igaz. A félénkséggel viszont már nagyobb a baj. Érdemes lenne új csajokkal ismerkedni, jól érezni magad velük. Ennek több oka is van. Megszokod a nõk közelségét és a bõség fogalmát. A nõknek is vonzóbb egy olyan férfi, akinek van választási lehetõsége. Az is lehet, hogy találsz olyan csajt, aki még jobban tetszik. Amennyiben nem, akkor is sokkal bátrabb leszel, ha szokod a csajozást.
"A bökkenõ igazából 2 dolog. Az elsõ, hogy van barátja" Eddig nulla bökkenõ. "A második, az, hogy félénk vagyok" A félénkség viszont az egyik legnagyobb hiba a nõk szemében. Sokkal jobban megvetik, mint a hazudozást, a durvaságot, a butaságot meg sok minden mást. "nem merek nyomulni" Pedig nyomulnod KELL, mert egy nõ sokkal inkább megbocsátja a túlzott rámenõsséget, mint a félénkséget. Hidd el, hogy alig van kockázata annak, ha kicsit rámenõsebb vagy. Ha félénk vagy, sohasem kerülsz közelebb hozzá. Ha túlzottan nyomulsz, akkor elõfordulhatnak kisebb-nagyobb összezördülések, de az esetek 99%-ában nem lesz belõle örök harag, hanem tovább próbálkozhatsz. Azt a hibát követed el, mint a férfiak többsége, amikor azt hiszik, hogy a nõk úgy gondolkodnak, mint a férfiak, és mondjuk többre értékelnek egy tartózkodó, de jó modorú embert, mint egy vadbarmot. Nõi szemmel a félénk férfi kezdetben rejtelmes és érdekes és ezért vonzó (mert még nem világos, hogy titkolódzó-e vagy szimplán félénk), utána pedig egy idõ múlva gusztustalan puhap*cs. Ezzel szemben az agresszív férfiról azt hiszik, hogy magabiztos és erõs személyiség, aki ugyan egy kicsit bumfordi még, de alapvetõen megnevelhetõ. Mindez persze 100%-ig hülyeség, de el kell fogadnod, hogy a nõk agya így mûködik.
Én nem díjazom mikor valaki belejön más kapcsolatába.
A kérdező hozzászólása: Ne érts félre. Nem "el lopni" akarom tõle, csak tényleg nagyon bejön, minden értelemben. Amíg együtt vannak, nem is akarok tõle semmi olyat, csak mégközelebb kerülni hozzá, hogy ha esetleg mégis szakítanának, akkor legyen esélyem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Ja, szerintem se baj, ha van barátja. Ami nem öl meg, az megerõsít. Ez a kapcsolatokra is igaz, próbára kell tenni a csajt, ha elcsavarod a fejét, konkrétan nem is rosszat tettél, hanem jót, most éljen inkább vele úgyahogy?? Az én csajommal hiába próbálkoznátok, de ha mégis sikerülne, magamban keresném a hibát, nem az öklömmel oldanám meg. pl. Félénk ezért se legyél, plusz kockázat nélkül nincs gyõzelem, lehet az õ pasija benned keresi majd a hibát :D Na és.

Mit tegyek amikor egy csaj, aki nagyon bejön, ilyet mond nekem, hogy "te is bejönnél ha annyinak néznél ki amennyi vagy"?

22 vagyok de 17-nél többet nem sokan néznek ki belőlem. A csajok többsége mondja, hogy egyáltalán nem vagyok csúnya, sőt jóképű vagyok, de elutasítja, hogy kicsit kisfiús arcom van és a testalkatom is kb egy átlagos 17 évesnek felel meg. Csak az ilyen 14-15 éves lányok érdeklődnek, de ők meg nem az én korosztályom..... 21-22 éves érett lányokkal akarnék ismerkedni.....

Legjobb válasz: ho-ho én ugyanígy voltam,késõbb tudod milyen elõnyös lesz ez neked? 34f.

ho-ho én ugyanígy voltam, késõbb tudod milyen elõnyös lesz ez neked? 34f.
Ha tudod, hogy nem vagy elég férfias, miért nem kezdesz el gyúrni? Kérj tanácsot ilyen ügyben. Lássuk be, egy 17 éves fiúnak olyan a teste, mint egy 15 évesnek, ami nem túl férfias.
Ezzel a gyúrással az a helyzet, hogy ha nem akarsz magadba tömni ilyen szar fehérjeporokat és társait, akkor ha alapvetõen vékony vagy, sosem leszel az általad említett úgymond férfias alkatú. Igen, szebbek lesznek az izmaid, de 5-6 kilónál többet nem tudsz magadra szedni. Gimiben 60 kiló voltam, most 65 vagyok (177 cm)gyúrásnak köszönhetõen. Ettõl függetlenül nem lettem sokkal nagyobb darab, és ennél többet már nem tudok zabálni:D

Nem tudom mit tegyek van egy lány aki nagyon bejön de nem mindig tehát máma is vele álmodtam és most azt érzem szeretem de ha ott vagyok velel akor már nem anyyira mit tegye?

Legjobb válasz: Te csak szeretnéd ha bejönne, mert vágysz már arra hogy valakit szeress és viszont szeressen. Tehát egy álomképet kialakítasz magadban róla, de az élõ találkozásnál nem azt látod, hanem a valódi énjét.

Te csak szeretnéd ha bejönne, mert vágysz már arra hogy valakit szeress és viszont szeressen. Tehát egy álomképet kialakítasz magadban róla, de az élõ találkozásnál nem azt látod, hanem a valódi énjét.
Beszélgess vele, ismerd meg minél jobban és elfogod tudni dönteni tetszik-e vagy sem. Nálam ilyen akkor fordult elõ, mikor egy lányt csak látásból ismertem és akkor még tetszett, de miután megismertem a személyiségét már nem jött be.
A kérdező hozzászólása: Én nagyon jól ismerem és szoktunk dumálni !!


mik voltak az 1értelmû jelek?
A kérdező hozzászólása: Pl: keresi a szemkontaktust, a szünetekben a közelemben van és furán viselkedik stb..
na az jó! és beszéltetek már? te miylen jeleket adtál le neki?
A kérdező hozzászólása: még nem beszéltünk, igazából én még semmi komoly jelet nem adtam a szemezésen kívül és nem is tudom hogyan juttassam tudtára hogy nekem is bejön

Mit tegyek, van egy lány a munka helyen állandóan nézzük egymást, nekem nagyon bejön és sztem én is neki. H menjek oda hozzá? Mit mondjak neki?

Legjobb válasz: Hol dolgozol? Mekiben: Heló. Majd én átveszem! Pihenj egy picit. :D És hasonlók. Apró figyelmességek, mosolyok, és legyél mindig kedves hozzá, keresd a társaságát valahogyan :)

Hol dolgozol? Mekiben: Heló. Majd én átveszem! Pihenj egy picit. :D És hasonlók. Apró figyelmességek, mosolyok, és legyél mindig kedves hozzá, keresd a társaságát valahogyan :)
A kérdező hozzászólása: Nem mekiben melozok:) Sajna Gyárba és nem egy mûszakba vagyok a lánnyal. Váltáskor látom csak:S így nehéz átvenni a melóját:S de azért köszi:)
váltáskor nyomd a kezébe a telefonszámod a neveddel, kacsints rá és várj!:P
Beszélj meg vele egy alkalmat. Lepipázod jól megrak aztán továbblépsz!
Hatudatod vele biztos ràd mozdul hisz tudni fogja hogy könyen +kaphat és élni fog a lehetöséggel 100% , tehàt a szeretõje leszel.o:)
Tudasd vele hogy lelufiznád titokban.
A kérdező hozzászólása: haha azt azért nem.. pl egy hogy tudassam e vele..
A kérdező hozzászólása: ennyi barmot egy helyen..
Akkor mit szeretnél? Nyirjuk ki az asszonyt?
A kérdező hozzászólása: én nem akarom hogy megdugjon megrakjon meg stb.. én nem ilyen segítségre gondoltam..
még egy példa, hogy a nõk a náluk 8-10 évvel idõsebb pasasra hajtanak átlagban :/
de jó a 21 éves Zsuzsinak, meg fogja dönteni egy 35 éves pasi, aki bejön neki.
Lehet köztetek bármi, persze elvenni nem fog..de simán megdug, ha az a tipus. 34/F
ha tudod, h nem lehet megszeretni õt, az nem tart vissza? próbálj ismerkedni másokkal. (pl. velem, én is kb. annyi idõs vagyok, mint a kedvenc férfid :D )
beszélgess vele, többet.

Mit tegyek? Az egyik haveromnak bejön a barátnőm és szeretné elhívni valahova, és tőlem kért tanácsot. Mit mondjak neki?

Legjobb válasz: Mond neki azt hogy: figyelj ide tesó én nõm nem viszed te sehova ;)

Mond neki azt hogy: figyelj ide tesó én nõm nem viszed te sehova ;)
A kérdező hozzászólása: Kössz, de azt elfelejtettem írni, hogy én lány vagyok.. :DD
Mondd azt, hogy oldja meg... :)
A kérdező hozzászólása: Végül is...egyébként szerintetek szóljak róla a barátnõmnek???
attól függ, hogy állsz a dolgokhoz... ha esetleg nem fûz a haverodhoz valami komolyabb szál, úgy értem nem éppen neked tetszik akkor lendíthetsz is a dolgon.. esetleg mikor csacsogtok a barátnõddel akkor rákérdezhetsz, hogy mit gondol a haverodról...lehetõleg ne bénán amibõl levágja, hogy mi van... de tudok én neked egy sokkal jobb megoldást amivel mindenkinek jót teszel és leginkább magadnak, hogy kimaradsz belõle és hagyod, had intézze mindenki a dolgát úgy ahogy szeretné ... a kerítõ néha beszívja már pedig te itt az lennél...
hát ha tényleg a barátod, akkor elõbb õt kérdezd meg h bejön e neki a pasi, és mit válaszolj.... és azt a választ mondd a srácnak.
SZerintem ha csak tanácsot kért, hogy hova vigye, akkor felesleges szólni a barátnõdnek. Még a végén az lenne a probléma, hogy keversz. Egyszerûen csak adj tanácsot. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Okés, megfogadom a tanácsokat... :) Köszönöm szépen! :) ))

Mit tegyek? Van egy lány az osztályunkban aki nagyon bejön nekem és én is neki de az a baj hogy ő az osztályunk "társadalmilétrája" alján én pedig a tetején vagyok.

Járni akar velem. Nem tudom mit mondjak neki mert félek hogy az oszt társaim basz_gatnának

Legjobb válasz: Elõször is döntsd el: járni akarsz vele, egy társat akarsz, akit szerethetsz, és aki szeret, vagy egy divatbabát, akivel tetszeleghetsz a többiek elõtt?

Elõször is döntsd el: járni akarsz vele, egy társat akarsz, akit szerethetsz, és aki szeret, vagy egy divatbabát, akivel tetszeleghetsz a többiek elõtt?
Jujj, de le ne írjam, minek vagy te a tetején!! :D Egy "alfahím" onnan ismerszik meg, hogy le..ja, ki mit gondol, ki mit mond, hozzá alkalmazkodnak a többiek, az õ szava a döntõ, fel se merül benne, hogy alkalmazkodnia kéne a sleppje elvárásaihoz, inkább pont fordítva. Ha te ennyire félsz, hogy egy csaj miatt b..gatni fognak, és a csajnak szemmel láthatóan ilyesmitõl nem kell tartania a saját köreiben, akkor erõsen feletted áll. :D Csak hogy tudd, hányas a kabát. Nekem nem kéne olyan kis nyápic puhapö.cs, aki helyett a haverok döntik el, kivel járhat, és ha nem tetszik a választása, akkor lehet b..gatni. Fura elképzeléseid vannak a "társadalmi ranglétráról", de úgy általában az emberi kapcsolatokról is. Lehet, hogy te másik klikkhez tartozol, és meggyõzõdésed, hogy ti vagytok a menõk meg a fa.szagyerekek, de szemmel láthatóan tévedésben vagy. ;)
Hat ocskos te se vagy normalis, mar bocsass meg erte! Tarsadalmi rangleta? Viccelsz? Nem tudom hany eves vagy, de ez engem nagyon felidegesitett! Lassan 18 leszek, mindenki kedvelt a suliba, ellensegem sose volt a szavamra is adtam, a buli 90%-at en szerveztem, de egyatalan nem erzem magam semmivel jobnak egy csendesebb, visszahuzodo baratomnal! Haverjaim velemenyere sose adtam ilyen temaba, ha bejon neked a lany akkor mi a kerdes? Szeretni akarsz valakit es az osszes jot ami vele jar vagy "nagymeno" szingli akarsz maradni (es minden rossz ami ezzel jar)… Ha tenyleg tetszik akkor mi a kerdes, de most komolyan???
ha te vagy felül akkor nincs baj! Mutass példát! Ragadd ki az elnyomásból! Ha nem adsz a többiek szavára és úgy cselekszel, persze lekerülhetsz te is az aljára, de mi a jobb szabadon gondolkodni és cselekedni azt amit érzel vagy követni birkamód a többieket? azok akiket elnyom a társadalom azoknak ép az egója! ezt észre fogod venni jövõbeli kapcsolataidban is!
Haver. Elõször is enged meg, hogy némi kritikával éljek: Kapj már a fejedhez! Társadalmi létra? Most komolyan, ez még valahol befolyásoló tényezõ? Hány éves is vagy? Ha tetszel neki, és õ is neked, akkor mi a gond? Szard már le, hogy a többiek mit gondolnak... én, ha az egyetemen bárki ilyet, vagy akár ehhez hasonlót csinálna velem szemben, annak erõst a szájába lépnék.
"osztályunk "társadalmilétrája" alján én pedig a tetején vagyok" Ez meg mi? Társadalmi létra? A sok kis majomról beszélsz akik azt gondolják õk szarták a spanyolviaszt és õk a menõk? Közben egy nullák, szolgalelkû senkik akik mennek a tömeg után? Ennek állsz a tetején? Jó neked! Akit nem lehet befolyásolni és szarik a többiek véleményére, azt csinálja ami neki jó akinek meg nem tetszik bekaphatja az az egyéniség. Az ilyen csoportok ahol a nagypofájú, jellemtelen magukat nagymenõ, vagány embernek tartó retardált senkiházik vannak akik a lelküket eladják azért, hogy a többieknek megfeleljenek azok nem menõk kisfiam...azok az igazi befolyásolható és kiszámítható senkik. Legyél tökös és csináld azt ami jól esik és szard le az osztályod véleményét...vagy annyira menõ vagy, hogy ha [email protected] mész is felhívod a menõ haverjaid, hogy engedik-e neked? Társadalmi létra mi? Kész vicc!!!!!!
Másik suliból nézz ki nõt szerintem. Kinek hiányzik az, hogy valaki egész nap a nyakán lógjon. A suli a tanulás mellet a haverokról is szól, nem az istápolásról. Bõven elég suli, meg edzés után csajozni. Én így nem kapnék levegõt. Ha meg aggasztanak a haverok, akkor te sem vagy olyan felül, mint képzeled. Egy alfa hímet senki nem merne [email protected], akárki is a nõje, vagy akármit csinál.
Ha bejön neked, akkor ilyen esetben kerüld el. Ha szereted, akkor meg az oszt társaidat kerüld. Ennyi!
/facepalm
hát osztálytársal nem jó járni, tapasztalatból mondom. Ha hamarosan más suliba fogtok járni, úgyértem jön a vizsga, és más osztályokba kerültök, akkor ne tétovázz. Ha meg még van pár évetek, gondold meg, mit veszthetsz, és hogy megéri-e. Beszelj errõl a legjobb haveroddal, ha õ megérti nincs baj, a nem, akkor sincs, ha tényleg menõ vagy, találsz mást:)

Szerintetek mit tegyek? Van egy fiú aki nagyon bejön nekem és el vagyok vele de ő nem tudja, hogy nekem tetszik, és a barátnőmnek nem nagyon jön be az a fiú és valószínűleg nem nagyon jönne be neki ha én mondjuk én össze jönnék vele.

mit tegyek?

Legjobb válasz: Miben befolyásol, ha nem jön be a barátnõdnek? Neked tetszik, Te szeretnél tõle valamit.. Nagyon kis fiatalka lehetsz még.. 31/nõ

Miben befolyásol, ha nem jön be a barátnõdnek? Neked tetszik, Te szeretnél tõle valamit.. Nagyon kis fiatalka lehetsz még.. 31/nõ
Elõször is [email protected] már le mit gondol a barátnõd!Ha "igazi" barátnõ akkor megfogja érteni, de én ezen nem is filóznék helyedben, akivel akarok azzal összejövök, hogy kinek tetszik/nem tetszik az meg le kell [email protected] fiúnak meg tegyél jelzéseket, amikor mosolyog mondhatod milyen aranyosan mosolyog, milyen jól áll neki az a felsõ ami rajta van, közben kicsit megsímogatod stb.Ha van 1kis esze észreveszi hogy bejössz neki, és akkor neki kell lépni.Ennyi.
A kérdező hozzászólása: köszi és mindenbe igazad van!

Mit tegyek? Van egy lány akinek az egyik jó haverom nagyon bejön és a srácnak is a lány, de a fiú nem akarja lekötni magát. Amióta bemutatta nekem a lányt azóta teljesen oda vagyok érte (a lányért).

Van egy lány akinek az egyik jó haverom nagyon bejön és a srácnak is a lány, de a fiú nem akarja lekötni magát. Amióta bemutatta nekem a lányt azóta teljesen oda vagyok érte (a lányért). Mit tegyek? Nem akarok havernak se csalódást okozni mert neki is bejön, de nem igazán akar vele járni f?leg így nyáron. Illetve a lánynál is nagyon beégnék ha próbálkoznék mert ahogy elnéztem hát oda van a haverért bár velem is elvolt... A lánnyal f?ként hétvégi bulikban futok össze haver révén.. 16/F

Legjobb válasz: Lopd el amíg van és majd jóól megutálnak.

Lopd el amíg van és majd jóól megutálnak.
Majd holnap megválaszolom.Szia.
A kérdező hozzászólása: Rendben, csak ne nagy hülyeséget! Köszi :D
1. vársz 2. haverodat megkérded, mit akar, mert ha nem akar komolyt és te komolyt akarnál elõnyt élvezel [egyébként tökmindegy ugyis vita lesz. 3. ha haverodnak nem kell a lányka és õ tud róla, akkor jók az esélyeid. ha kell 0, mivel a lánynak õ kell. 4. ha mindez megvan probálkozz be a csajnál. proba szerencse.
A kérdező hozzászólása: Hát kell is neki meg nem is... :S Nem tudja mit akar én viszont nagyon...
A kérdező hozzászólása: Már mint a fiúnak kell is meg nem is a lány*


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!