Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, be akarok (111 db)

Megcsalt a parom. Nem birom ki hogy ne szoljak be neki minden nap ez miatt egy hete. ö azt varna el hogy ne szoljak egy szot sem. Mit tegyek? Nem akarom elvesziteni.

Legjobb válasz: Hagyd el,megcsalt és még elvárja,hogy csendben eltúrd,ne alázkodj meg ennyire,nem érdemel meg téged.

Hagyd el, megcsalt és még elvárja, hogy csendben eltúrd, ne alázkodj meg ennyire, nem érdemel meg téged.
miután megcsalt neki kéne teperni a bocsánatodért nem pedig neked megfelelni az õ elvárásainak. veled bármit meg lehet csinálni???? Állj már a sarkadra és rúgd ki a pi.csába.
Szerintem ez már veszett ügy, látszik, hogy nem tudod túltenni magad rajta, ami teljesen érthetõ. Az meg, hogy még neki vannak elvárásai ezzel kapcsolatban, mindent elmond róla.
mi az hogy azt várná ne szólj egy szót se. Mért nem akarod elveszíteni? mit veszítenél? azt hogy teljesen hülyének nézzenek és kihasználjanak? ha erre vágysz tényleg ne is dobd ki.
Nem is értem minek kell találkozni? Szakítsatok, õ megcsalt, te nem bízol benne és nyilván azért csalt meg, mert nem szeret már eléggé. Mi a kérdés? Már elveszítetted, a beszólogatással meg magadat járatod le.

Egyedül lakom, és be akarnak törni mit tegyek? Mit tegyek ha megpróbálnak be törni a házba és én a házban tartózkodom?

Sajnos egyedül lakom, egy eléggé rossz helyen.

Legjobb válasz: Egy kriminál-pszichológustól hallottam, hogy ha összefutsz a betörõvel, akkor jobb ha nem kezdesz el hõbörögni, és erõsködni, mert nem tudod, hogy milyen fegyver lehet nála, így esetleg a rövidebbet húzod. Azt javasolta, hogy lehetõséghez mérten higgadtnak kell maradni és nagyon fontos, hogy bemutatkozz neki és hogy te itt laksz. Állítólag ez azért jó, mert amíg ezt nem teszed meg, addig csak egy "megoldandó feladat" vagy. De ha bemutatkozol, akkor már "ember" leszel és jó eséllyel másként fog viszonyulni hozzád...

Egy kriminál-pszichológustól hallottam, hogy ha összefutsz a betörõvel, akkor jobb ha nem kezdesz el hõbörögni, és erõsködni, mert nem tudod, hogy milyen fegyver lehet nála, így esetleg a rövidebbet húzod. Azt javasolta, hogy lehetõséghez mérten higgadtnak kell maradni és nagyon fontos, hogy bemutatkozz neki és hogy te itt laksz. Állítólag ez azért jó, mert amíg ezt nem teszed meg, addig csak egy "megoldandó feladat" vagy. De ha bemutatkozol, akkor már "ember" leszel és jó eséllyel másként fog viszonyulni hozzád...
A héten, vagy múlt héten fogadták el azt a törvényt, ha betörnek hozzád akár milyen módszerrel megvédheted magad, akár le is lõheted, ha olyan a helyzet!!
A kérdező hozzászólása: 18/F még 1 hónapig leszek itthon aztán költözök nõvéremhez.
A kérdező hozzászólása: Kertes házban lakom!
Kapcsolj fel minden villanyt, külsõt is, telefon legyen melletted a rendõrség számával, szóljon valami zene, vagy legyen hangzavar.Ha van valami haverod, áthívhatnád magadhoz!
A kérdező hozzászólása: Az a gond hogy a haverjaim, se lehetnek minden éjszaka itt most a kutyát a bejárati ajtóhoz kötöttem lehúztam minden redõnyt az ablakokon!
Mibõl gondolod, hogy ma éjjel be akarnak törni hozzád?
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondom hogy ma éjjel hanem hogy majd be akarnak törni.És az lehet hogy még itt lakom meg fog történni és azért kérdeztem hogy védjem meg magam, meg mit csináljak. Ahogy mennek el a kapu elõtt mindig néznek befelé.Amit eddig soha nem csináltak.És halottam hogy a kutyánkról beszéltek.
Én a helyedben szereltetnék fel egy riasztót, ami bejelez a rendõrségre/biztonsági céghez. Ha Te is elköltözöl onnan, akkor félõ, hogy nem lesz hova hazajönnöd (ha egyáltalán akarsz).

A férjem nem akar bele egyezni hogy a fiukat el vigyem magammal még nem adtam be a válópert mit tegyek, illetve a gyermek elhelyezés szempontjából az negatívum lehet ha én csak úgy elköltözök a fiukkal és van már másik férfi az életemben?

Legjobb válasz: Elöször add be a válókerestet, és kérj ideiglenes gyerekelhelyezést nálad. Ez addig érvényes, amig nincs végleges döntés arról, hogy kinél marad a gyerek, és ez alatt a férjed nem kifogásolhatja, ha nem laktok egy lakában vele. AZ, ha csak úgy elköltözöl - válókereset és ideiglenes elhelyezés nélkül -, lehet negativ hatással a végleges elhelyezésre nézve, mert gyerekrablásnak számit, ezen kivül ha nincs semmi ilyen, akkor az apa ugyanannyi joggal ragaszkodhat ahhoz, hogy a gyerek vele (is) legyen. Az, hogy más férfi van az életedben, nem jelent semmiféle hátrányt, kivéve, ha ez annyit jelentene, hogy prostitucióból élsz meg. Azt viszont vedd figyelembe, hogy ha TE költözöl el a gyerekkel (akár most, akár a válás kimondása után), akkor a láthatáshoz szükséges utazás költségeit neked kell fizetni.

Elöször add be a válókerestet, és kérj ideiglenes gyerekelhelyezést nálad. Ez addig érvényes, amig nincs végleges döntés arról, hogy kinél marad a gyerek, és ez alatt a férjed nem kifogásolhatja, ha nem laktok egy lakában vele. AZ, ha csak úgy elköltözöl - válókereset és ideiglenes elhelyezés nélkül -, lehet negativ hatással a végleges elhelyezésre nézve, mert gyerekrablásnak számit, ezen kivül ha nincs semmi ilyen, akkor az apa ugyanannyi joggal ragaszkodhat ahhoz, hogy a gyerek vele (is) legyen. Az, hogy más férfi van az életedben, nem jelent semmiféle hátrányt, kivéve, ha ez annyit jelentene, hogy prostitucióból élsz meg. Azt viszont vedd figyelembe, hogy ha TE költözöl el a gyerekkel (akár most, akár a válás kimondása után), akkor a láthatáshoz szükséges utazás költségeit neked kell fizetni.
Nem fogják elhinni, hogy agresszív a férjed. Nem lesz életszerû, hogy bár rettegsz a férjedtõl, de azért egy új kapcsolatot ki mersz alakítani mellette. Mert nem két napos ismeretség után költözik oda egy nõ két gyerekkel valakihez. Ahogy írták, el kell indítani a válást, gyerekelhelyezést stb, addig nem viheted a gyerekeket.
mért akarsz annyira menekülni? gondolom ez is számít
Jó kérdés, hogy miért akarsz válni... Ha már összeházasodtál valakivel, akkor nagyon fontold meg, hogy mit teszel. Elõször próbáld meg rendbehozni, fõleg ha már gyerekeitek is vannak...
A kérdező hozzászólása: Sajnos ez nem túl kellemes történet de a férjem agresszióját kirohanásait már nem vagyok képes tovább tûrni...van két kisfiunk 2 és 4 évesek és velük zsarol tudja hogy semmi nem érdekel csak hogy a fiukat vihessem magammal..:-(
Ha tényleg agressziv a férjed, akkor a gyámhatóságon kérj segitséget az elköltözésben. De a válópert mindenképpen inditsd el.
A férjed beperelhet a gyermek állandó lakhelyének jogellenes megváltoztatása miatt. Addig, amíg nincs jogerõs ítélet a gyermekelhelyezésrõl, a gyerek csak mindkét szülõ beleegyezésével költözhet el az állandó lakhelyérõl. Ha mindenképpen menned kell, akkor bemész a bíróságra holnap, elmondod a problémádat és soron kívüli, ideiglenes gyermekelhelyezést kérsz. Ha enélkül viszed el a gyereket, a férjed a rendõrökkel mehet érte és viheti vissza, te meg nem látogathatod a jogerõs ítéletig-ami ezek után nem a te javadra fog szólni

Van egy srác, akinek nagyon tetszek, találkozni is akar velem, de én nem tudom, mit csináljak, mert nekem nem jön be annyira és nem akarom megbántani sem, meg még nem is ismerem, de fogalmam sincs, megismerjem-e jobban. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem jön be, de nem ismered. Akkor külsõre nem tetszik? Egy találkozásban nincsen semmi, max jobban megismered. Aztán utána is lehet mondani, hogy bocs, de nem.

Nem jön be, de nem ismered. Akkor külsõre nem tetszik? Egy találkozásban nincsen semmi, max jobban megismered. Aztán utána is lehet mondani, hogy bocs, de nem.
Elõször is azt döntsd el szimpatikus-e annyira, hogy találkozz vele. Ha nem visszataszító, akkor megváltozhat még róla a véleményed. De ha úgy döntesz, hogy nem, akkor mond meg neki, hogy sorry, de már mással randizol (kegyes hazugság).
Lehet, hogy egy próbát megér.
kinézet alapján sose itélj el senkit! én is ilyen helyzetben voltam egyszer. úgy gondoltam egyszer élünk.nagyon nem tetszett a fiú, de találkoztam vele! és milyen jól tettem! több, mint 1 évet voltunk együtt! :)

Lányok a barátommal leakarok feküdni . De mit tegyek ő seggbe is akar dugni.! Vállaljam be lányok irjátok már meg fájdalmas?

és még annyit kérdeznék mélytorkosan akar szopatni azt engedjem?23éves lány vagyok

Legjobb válasz: A következõkben világos, egyszerû instrukciókat szeretnék közölni arról, hogy miképp tudod a párod péniszét teljes hosszában a szádba, torkodba venni. Ezt a technikát angol nyelvterületen a "deepthroat" (mély torok) névvel illetik, és az egyszerûség kedvéért én is így fogok rá hivatkozni. A pozíció fontos szerepet játszik. Úgy tanácsos elhelyezkedned, hogy a nyakadat kinyújthasd, fejedet kissé hátrabillentve. Ilymódon a szád egyvonalba kerül a torkoddal, lehetõvé téve a hímtag becsúszását. Kezdõk számára a legjobb pozíció a következõ: feküdj a hátadra, partnered pedig feküdjön melléd, hason. Támaszkodj a könyöködre. A pénisz legyen ALAPOSAN NEDVESÍTETT! Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni! A merev szerszám sokkal könnyebben csúszik a torkodba a nyelved mentén, ha nedves. Amikor elhelyezkedtél, billentsd hátra a fejedet, és nyelved hegyét nyújtsd ki annyira, hogy az alsó ajkadon épphogy egy kicsit túlérjen. Lapítsd le a nyelved hátsó részét, mint amikor az orvos kanállal nyomja le a nyelvedet, hogy a torkodat megvizsgálhassa. A nyelv kinyújtása elõsegíti a nyelv hátsó részének a lelapítását. Nyissad tágra a torkodat, mintha ásítanál. Ez némi erõltetést igényel, és cáfolja azt a hiedelmet, miszerint a deepthroat elvégzéséhez el kell lazítani a torokizmokat. A nyelv hátsó részének a leszorítása és a torok kinyitása elnyomja az öklendezési ingert, és nagyobb nyílást teremt a behatolás számára. Végy egy mély lélegzetet, és lassan csúsztasd be a hímvesszõt a szádba és tovább a nyelved mentén. Amikor úgy érzed, öklendezni fogsz, állj meg és tartsd ott, amíg csak tudod, és csak utána húzd vissza. Ismételd meg ezt a mûveletet annyiszor, ahányszor bírod. Így egyre mélyebbre tudod majd bevenni, és a végén már teljes hosszában be fogod tudni, csúsztatni a szádba és a nyelved mentén a torkodba. Egy fontos mozzanat, amire oda kell figyelni, hogy amikor a makk ténylegesen a torkodba ér, esetleg enyhe ellenállást érezhetsz, és ilyenkor egy kicsit erõsebb nyomásra van szükség a teljes behatoláshoz. A nyelveddel is segíthetsz a hímvesszõt mélyebbre behúzni: amikor eléred azt a pontot, ahol öklendezni kezdenél, tarts egy pillanatnyi szünetet, majd a hímvesszõ kivétele nélkül nyújtsd ki még jobban a nyelvedet, és utána húzd vissza a szádba a hímvesszõvel együtt. A kontaktlencse viselõi minden bizonnyal emlékeznek az ösztönös pislogási kényszerre, amit az elsõ néhány alkalommal éreztek a lencse feltevésekor, de a türelmes gyakorlás során a mûvelet roppant egyszerûvé vált. Ugyanez érvényes a deepthroat-ra is! Légy türelmes és gyakorold a technikáját minél gyakrabban! Miután megtanultad a pénisz teljes hosszát bevenni, elkezdhetsz a haladó technikákkal foglalkozni, amik még több gyönyört fognak okozni. Ezek közül néhány azt fogja lehetõvé tenni, hogy a partnered úgy élvezzen el, hogy közben a szerszáma teljes egészében a szádban, a torkodban van. Ha nem szereted a sperma ízét, akkor ez nagyszerû technika a számodra, hiszen a kilövelléskor a makk már bõven túljutott a nyelved hátsó részén levõ ízlelõbimbókon. A torokmasszázzsal való ingerlés is lehetséges, ha a pénisz a torkodban van. Ez a technika partnered vad szenvedélyeit korbácsolja fel, amint a torokizmaid a hímvesszõt masszírozzák. Ezt egyszerûen úgy teheted meg, hogy nyelõ mozdulatot végzel, miközben a hímvesszõ teljes egészében a torkodban van. Arra is képes leszel majd, hogy a herezacskóját megnyald ebben a pozícióban. Összefoglalva: nedvesítés, kinyújtott nyelv, a nyelv hátsó részének lelapítása, torokizmok megfeszítése a torok nyitásához, lassú mozgás és sok türelem. Elõnyös, ha a deepthroat tanulása közben a hímvesszõt befogadó személynél van az irányítás, tehát õ határozza meg a behatolás mértékét és ütemét. Miután már nem jelent gondot számodra a szerszám mély bevétele a torokba, passzívabb szerepet is elfogadhatsz, amikor már a partnered határozza meg a mélységet. Erre egy kiváló pozíció az, ha a hátadra fekszel, fejed az ágy szélén kicsit lelóg. A partnered ekkor tetszése szerinti mértékben tud a torkodba hatolni. Ez a pozíció a nyak és a torok remek látványát is lehetõvé teszi partnered számára. A deepthroat egyik legizgalmasabb vizuálisaspektusa, hogy partnered figyelheti táguló, kidudorodó nyakadat, torkodat, amint merev szerszámát mélyen becsúsztatja. Amíg tanulod a deepthroat technikáját, az a legjobb, ha teljesen ellazulsz elõtte. Végy egy hosszú, forró fürdõt! Hallgass lágy zenét! Igyál egy pohár bort! Partnered hosszan, érzékien masszírozza végig egész testedet! A lényeg, hogy tedd azt, ami a legjobban ellazít. Minél relaxáltabb vagy a kezdésnél, annál könnyebb lesz megtanulni a deepthroat technikáját. Bizonyára sokakat érdekelne, hogy milyen érzés a deepthroat a férfi számára. A legtöbb férfi egy kellemesen szoros gyûrûrõl számol be, a makk alatti rész kerülete mentén, és a legtöbb gyönyör a hímvesszõ alsó részén koncentrálódik, a makk és a rúd találkozásánál. Mint korábban is említettem, a nedvesítés roppant fontos. A nyál is megteszi, de vannak olyan síkosítószerek, amik simábbak, egyenletesebbek és tovább tartanak. A legjobb, amit találtam, az Albolene, ami egy make-up leszedõ! Teljesen szagtalan és íztelen, és természetesen nem mérgezõ. A pornófilm-iparban ezt már évek óta használják nedvesítésre. Egy másik trükk, amit a deepthroat-ot mûvelõ sztárok használnak, az, hogy helyi érzéstelenítõt spréznek a nyelvük hátsó részére és a torkukba. A Lidocaine spré a legelterjedtebb, de ezt csak receptre lehet kapni. Lidocaine-t használnak az orvosok is, ha a nyelvet és a torkot el akarják tompítani a gyomor endoszkópos vizsgálatánál. A Lidocaine-t olyan emberek számára is felírják, akiknek súlyos torokfájásuk van, vagy akiknek fekély, seb van a szájukban. Könnyebben beszerezhetõ, de hasonlóan jól használható szer az Axon, ami torokfájás elleni aerosol. Remélem, hasznosnak fogod találni ezt a kis útmutatót. Sok sikert!

A következõkben világos, egyszerû instrukciókat szeretnék közölni arról, hogy miképp tudod a párod péniszét teljes hosszában a szádba, torkodba venni. Ezt a technikát angol nyelvterületen a "deepthroat" (mély torok) névvel illetik, és az egyszerûség kedvéért én is így fogok rá hivatkozni. A pozíció fontos szerepet játszik. Úgy tanácsos elhelyezkedned, hogy a nyakadat kinyújthasd, fejedet kissé hátrabillentve. Ilymódon a szád egyvonalba kerül a torkoddal, lehetõvé téve a hímtag becsúszását. Kezdõk számára a legjobb pozíció a következõ: feküdj a hátadra, partnered pedig feküdjön melléd, hason. Támaszkodj a könyöködre. A pénisz legyen ALAPOSAN NEDVESÍTETT! Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni! A merev szerszám sokkal könnyebben csúszik a torkodba a nyelved mentén, ha nedves. Amikor elhelyezkedtél, billentsd hátra a fejedet, és nyelved hegyét nyújtsd ki annyira, hogy az alsó ajkadon épphogy egy kicsit túlérjen. Lapítsd le a nyelved hátsó részét, mint amikor az orvos kanállal nyomja le a nyelvedet, hogy a torkodat megvizsgálhassa. A nyelv kinyújtása elõsegíti a nyelv hátsó részének a lelapítását. Nyissad tágra a torkodat, mintha ásítanál. Ez némi erõltetést igényel, és cáfolja azt a hiedelmet, miszerint a deepthroat elvégzéséhez el kell lazítani a torokizmokat. A nyelv hátsó részének a leszorítása és a torok kinyitása elnyomja az öklendezési ingert, és nagyobb nyílást teremt a behatolás számára. Végy egy mély lélegzetet, és lassan csúsztasd be a hímvesszõt a szádba és tovább a nyelved mentén. Amikor úgy érzed, öklendezni fogsz, állj meg és tartsd ott, amíg csak tudod, és csak utána húzd vissza. Ismételd meg ezt a mûveletet annyiszor, ahányszor bírod. Így egyre mélyebbre tudod majd bevenni, és a végén már teljes hosszában be fogod tudni, csúsztatni a szádba és a nyelved mentén a torkodba. Egy fontos mozzanat, amire oda kell figyelni, hogy amikor a makk ténylegesen a torkodba ér, esetleg enyhe ellenállást érezhetsz, és ilyenkor egy kicsit erõsebb nyomásra van szükség a teljes behatoláshoz. A nyelveddel is segíthetsz a hímvesszõt mélyebbre behúzni: amikor eléred azt a pontot, ahol öklendezni kezdenél, tarts egy pillanatnyi szünetet, majd a hímvesszõ kivétele nélkül nyújtsd ki még jobban a nyelvedet, és utána húzd vissza a szádba a hímvesszõvel együtt. A kontaktlencse viselõi minden bizonnyal emlékeznek az ösztönös pislogási kényszerre, amit az elsõ néhány alkalommal éreztek a lencse feltevésekor, de a türelmes gyakorlás során a mûvelet roppant egyszerûvé vált. Ugyanez érvényes a deepthroat-ra is! Légy türelmes és gyakorold a technikáját minél gyakrabban! Miután megtanultad a pénisz teljes hosszát bevenni, elkezdhetsz a haladó technikákkal foglalkozni, amik még több gyönyört fognak okozni. Ezek közül néhány azt fogja lehetõvé tenni, hogy a partnered úgy élvezzen el, hogy közben a szerszáma teljes egészében a szádban, a torkodban van. Ha nem szereted a sperma ízét, akkor ez nagyszerû technika a számodra, hiszen a kilövelléskor a makk már bõven túljutott a nyelved hátsó részén levõ ízlelõbimbókon. A torokmasszázzsal való ingerlés is lehetséges, ha a pénisz a torkodban van. Ez a technika partnered vad szenvedélyeit korbácsolja fel, amint a torokizmaid a hímvesszõt masszírozzák. Ezt egyszerûen úgy teheted meg, hogy nyelõ mozdulatot végzel, miközben a hímvesszõ teljes egészében a torkodban van. Arra is képes leszel majd, hogy a herezacskóját megnyald ebben a pozícióban. Összefoglalva: nedvesítés, kinyújtott nyelv, a nyelv hátsó részének lelapítása, torokizmok megfeszítése a torok nyitásához, lassú mozgás és sok türelem. Elõnyös, ha a deepthroat tanulása közben a hímvesszõt befogadó személynél van az irányítás, tehát õ határozza meg a behatolás mértékét és ütemét. Miután már nem jelent gondot számodra a szerszám mély bevétele a torokba, passzívabb szerepet is elfogadhatsz, amikor már a partnered határozza meg a mélységet. Erre egy kiváló pozíció az, ha a hátadra fekszel, fejed az ágy szélén kicsit lelóg. A partnered ekkor tetszése szerinti mértékben tud a torkodba hatolni. Ez a pozíció a nyak és a torok remek látványát is lehetõvé teszi partnered számára. A deepthroat egyik legizgalmasabb vizuálisaspektusa, hogy partnered figyelheti táguló, kidudorodó nyakadat, torkodat, amint merev szerszámát mélyen becsúsztatja. Amíg tanulod a deepthroat technikáját, az a legjobb, ha teljesen ellazulsz elõtte. Végy egy hosszú, forró fürdõt! Hallgass lágy zenét! Igyál egy pohár bort! Partnered hosszan, érzékien masszírozza végig egész testedet! A lényeg, hogy tedd azt, ami a legjobban ellazít. Minél relaxáltabb vagy a kezdésnél, annál könnyebb lesz megtanulni a deepthroat technikáját. Bizonyára sokakat érdekelne, hogy milyen érzés a deepthroat a férfi számára. A legtöbb férfi egy kellemesen szoros gyûrûrõl számol be, a makk alatti rész kerülete mentén, és a legtöbb gyönyör a hímvesszõ alsó részén koncentrálódik, a makk és a rúd találkozásánál. Mint korábban is említettem, a nedvesítés roppant fontos. A nyál is megteszi, de vannak olyan síkosítószerek, amik simábbak, egyenletesebbek és tovább tartanak. A legjobb, amit találtam, az Albolene, ami egy make-up leszedõ! Teljesen szagtalan és íztelen, és természetesen nem mérgezõ. A pornófilm-iparban ezt már évek óta használják nedvesítésre. Egy másik trükk, amit a deepthroat-ot mûvelõ sztárok használnak, az, hogy helyi érzéstelenítõt spréznek a nyelvük hátsó részére és a torkukba. A Lidocaine spré a legelterjedtebb, de ezt csak receptre lehet kapni. Lidocaine-t használnak az orvosok is, ha a nyelvet és a torkot el akarják tompítani a gyomor endoszkópos vizsgálatánál. A Lidocaine-t olyan emberek számára is felírják, akiknek súlyos torokfájásuk van, vagy akiknek fekély, seb van a szájukban. Könnyebben beszerezhetõ, de hasonlóan jól használható szer az Axon, ami torokfájás elleni aerosol. Remélem, hasznosnak fogod találni ezt a kis útmutatót. Sok sikert!
Azt engedd, amihez NEKED is kedved van. A mélytorok nem csak úgy megy, hogy engeded, aztán hopp... Ugyan ez igaz az análra is.
igaza van az elsõnek... amit te nem szeretnél azt ne engedd meg neki, beszéld meg vele hogy te ezt nem akarod és ennyi... ha szeret nem csinálja(mert hát jót akar neked)
Nekem nem volt bonyolult a mélytorok megtanulása, és nekem is nagyon izgató. Fõleg hogy már megy olyan szinten, hogy akár passzív szétvevõként is tudom alkalmazni. :) AZ anál szintén rohadtul jó érzés. El sem tudja képzelni aki nem próbálta. Viszont ezek a odlgok nem úgy mennek, hogy akarom aztán kész. Hosszas felkészülést és sok gyakorlást igényelnek. Valamint nem árt, ha lelkileg is érett vagy hozzá, vagyis elhatároztad, hogy megteszed. EHhez mondjuk szükség volan egy olyan kapcsolatra, amiben az érzelmi háttér tökéletes, és ha a barátod szerint ezek a dolgok csak így mennek, akkor ez nem mondható el a kettõtök kapcsolatáról. Így nem is érdemel ilyefajta kényeztetést véleményem szerint.
Mindegyik kérdésnél felmerül, hogy kamu, de ha mégsem, akkor a következõt javaslom. Ha minden elõkészítés nélkül vágtok a fenékbe dugásnak, akkor óriási csalódás fog érni. Ha lehet, elõször, otthon, egyedül fogj neki. Elõször valami kicsi dolgot próbálj a fenekedben dugni, természetesen jó megsíkosítva. Teljesen más érzés a kakilás, mert az bentrõl jön kifelé. A visszafelé dugott dolog, elsõre idegen. Meg kell szokni. Aztán egyre nagyobb dolgokat próbálj bedugni. Kicsit hosszadalmas, de ha már megszoktad, sok örömet fog okozni.
A helyedben elküldeném a fenébe, azt aki ilyen gusztustalan, és csak sajátmagával törõdik.
Szerintem ez alap hogy be kell vállalnod mindkettõt!!! Ha rám hallgatsz akkor elõször jól seggbedug szárazon lehetõleg azután elég "nedves" lesz a farka(na mitõl?) akkor dugja le a torkodon. plusz még egy kis ökölszex is kell hogy teljes legyen a SZERETKEZÉS.Mert anélkül nem az igazi. Nem veszitek észre hogy KAMU kérdés???
A végén már az is baj lesz ha le akarja húzni a bugyit, nem?
Azt tedd, amihez neked is van kedved! Mélytorok: ez sztem csak a pasinak jó érzés. El lehet sajátítani a technikát, hogy ne fuldokolj, sok türelem kell hozzá. De én nem szoktam élvezni, inkább csak idõnként mélyebbre beveszem, ameddig csak tudom. A barátom attól is eléggé odavan. Anális szex: sok-sok síkosító, és nem túl gyakori kipróbálás. Én irigylem azokat, akik élvezik. Én kb 5-6szor próbáltam, de odáig sikerült csak eljutnom, hogy ne fájjon, csak kellemetlen legyen:S Sztem nem törvényszerû, hogy mindenkinek minden egybõl vagy egyáltalán kellemes legyen.
23 évesen próbálj magadtól döntéseket hozni. köszi.
Háááát igen. Mi mondjuk meg hogy megdugják-e a popód???
vállald be! ...komolyan..!
Te tudod.... Fiu létemre sztem vállaldbe de én megérteném ha nemakaraod.

Amikor be akarom indítani egy játékomat ezt írja:couldn't find jvm. Dll! Check it you have jre in your game directory. Erre már kaptam egy linket de az törött volt. Most mit tegyek?

Legjobb válasz: Telepítsd újra a játékot. Ha az sem segít, írd be Google-be a fájl nevét (jvm.dll) és ha lehet, töltsd le. Ha nem eredeti a játék, akkor nem biztos, hogy meg fogod tudni csinálni, de lehet, csak másik crack kell hozzá.

Telepítsd újra a játékot. Ha az sem segít, írd be Google-be a fájl nevét (jvm.dll) és ha lehet, töltsd le. Ha nem eredeti a játék, akkor nem biztos, hogy meg fogod tudni csinálni, de lehet, csak másik crack kell hozzá.

Mit tegyek, ha be akarok pasizni, de még nem volt pasim?

Legjobb válasz: Bocsáss meg nekem , de erre saját sztorival válaszolnék: Én hallani sem akartam a pasikról 18 éves koromig. Majdnem 19-ig. Ebben nem szükségszerûen vagyok követendõ példa, de ugyanolyan naívan tettem fel a kérdést, hogy mit csináljak, hiszen pasit akarok?! A pasi 2 héten belül jött is fehér lovon, s tapasztalatlanságom egy cseppet sem jelentett gondot, ment minden magától, s azon kevesek közé tartozom, akinek jó volt az elsõ élmény :))) Fogalmam nem volt arról, hogyan kell pasit fogni, de mikor megláttam, abban a pillanatban teljesen kifordultam önmagamból, addig mindig kikerültem az ismerkedés lehetõségét, de akkor ott nagyon bennem volt a hogyantovább; nem lettem egy ledér nõszemély, de a srác figyelmét olyannyira felkeltettem, hogy most ültük meg tegnap ennek a napnak a 6. évfordulóját :))) Nem voltam kiöltözve, sminkelve, talán még a hajam sem állt jól. Azt gondolom, hogyha az alkalom megérik, akkor ez nem lesz kérdés. Fog vinni a vadászösztön, s remélhetõleg a fiút is, ezért csak másodlagos dolgok lesznek azok a külsõségek, amire azért mégis figyelünk, hisz az ajándékot is kibotani a legizgalmasabb. Egyetlen dologra vigyázz, gondolom, igencsak fiatalka vagy: az enyém sikersztori, de sokan nem olyan embert fognak ki, amire öröm visszaemlékezni! Ha nem érzed, hogy ez kell, bizonytalan vagy, akkor keresgélj tovább, nem sürget senki, semmi.

Bocsáss meg nekem , de erre saját sztorival válaszolnék: Én hallani sem akartam a pasikról 18 éves koromig. Majdnem 19-ig. Ebben nem szükségszerûen vagyok követendõ példa, de ugyanolyan naívan tettem fel a kérdést, hogy mit csináljak, hiszen pasit akarok?! A pasi 2 héten belül jött is fehér lovon, s tapasztalatlanságom egy cseppet sem jelentett gondot, ment minden magától, s azon kevesek közé tartozom, akinek jó volt az elsõ élmény :) )) Fogalmam nem volt arról, hogyan kell pasit fogni, de mikor megláttam, abban a pillanatban teljesen kifordultam önmagamból, addig mindig kikerültem az ismerkedés lehetõségét, de akkor ott nagyon bennem volt a hogyantovább; nem lettem egy ledér nõszemély, de a srác figyelmét olyannyira felkeltettem, hogy most ültük meg tegnap ennek a napnak a 6. évfordulóját :) )) Nem voltam kiöltözve, sminkelve, talán még a hajam sem állt jól. Azt gondolom, hogyha az alkalom megérik, akkor ez nem lesz kérdés. Fog vinni a vadászösztön, s remélhetõleg a fiút is, ezért csak másodlagos dolgok lesznek azok a külsõségek, amire azért mégis figyelünk, hisz az ajándékot is kibotani a legizgalmasabb. Egyetlen dologra vigyázz, gondolom, igencsak fiatalka vagy: az enyém sikersztori, de sokan nem olyan embert fognak ki, amire öröm visszaemlékezni! Ha nem érzed, hogy ez kell, bizonytalan vagy, akkor keresgélj tovább, nem sürget senki, semmi.
Add önmagadat! Ha megjátszod magad, egy másik képet mutatsz magadról, akkor becsapod a pasit, illetve te magad is belebukhatsz a szerepbe, vagy olyan leszel, mint az egyik barátnõm, aki nem akarta kimutatni a pasinak, h szerelmes bele, és addig játszotta a szerepét, h kiszeretett a srácból.(Ez egy bonyolult és hosszú történet.) Szerintem nem kell smink meg ilyesmi.Egyik volt barátomat, akkor fogtam meg, amikor késõ éjjel tanultam a folyosón a koliban, õ meg egy ismerõsét látogatta meg, kijött rágyújtani, és elkezdtünk beszélgetni.Aztán taliztunk olyan 2hónap múlva szintén véletlenül, amikor majdnem felfaltuk egymást a szemeinkkel, de egyikönk sem mert kezdeni.És végül tavasszal nem hagytuk magunkat.(Fél év kellett, h ki merjen alakulni.)Aztán vége lett... Légy természetes, mosolygós, és örülj apró dolgoknak!A legszebb az volt, amikor a párom egyik reggel munka után meglepett egy szál tulipánnal. Légy mindig nyitott...figyeld az embereket.Sokszor szép pillanat lehet, egy összemosolygás egy vadidegennel, ami után mindketten tánclépésben mentek tovább.Nem is kell elrontani a pillanatot.(Múltkor, nagyon jót mosolyogtunk egymással egy idegen férfival a vonaton, pedig mindkettünkön ott volt a jegygyûrû.És nem is pont ismerkedés volt a cél, csak jött.)Élvezd a pillanat varázsát.Sose akarj te lenni miss Tökély, el kell keserítenem, nem fogsz menni.Az a férfi, aki az életed értelme, az is az õrületbe tud kergetni, ah te is õt:) :) :) Kitartás!Türelem!
Ha erõsen koncentrálsz erre a dologra, ugysem fog menni. Járj el többet szórakozni, ismerkedj és aki tetszik azzal majd alakul, csak légy önmagad és természetes! Sok sikert! :)
Miért te keresd a pasit?Hagyd hogy a pasi fusson utánad.Én nem futottam még pasi után mindig a pasik kerestek.
én ilyent még nem is hallottam,
indokold meg hogy miért ne tegye. akár neki, vagy éppen itt nekünk, hogy miért nem szeretnéd.
miért akarja?
Attól függ milyen ember, honnan ismerem, mennyire ismerem és kiaz. A nagymamám egy református otthonban él, sajnos a távolság miatt a felügyeletét máshogy nem tudtuk megoldani. Jár oda egy hajléktalan, felvették egyfajta "mindenesnek", valami jelképes összeget kap cserébe és napi 3 étkezést, de a szállása nem volt megoldott, éjszakára mennie kellett. Nagymamám összebarátkozott vele és kitalálta a frankót, az õ háza úgy is ott áll üresen, hát menjen oda lakni. A hajam égnek állt, amikor elõállt az ötlettel, de megismertük a férfit és végül belementünk. A ház mellett áll egy "vendégház" féle. Szoba-konyha egyben, illetve fürdõszoba. Kulcsot kapott hozzá, mostmár jó fél éve ott él. Mi két-három hetente járunk el körbenézni a házban, illetve látogatóba a nagymamámhoz és az ég világon semmi panasz rá! Rendben tartja a ház környékét, gazol, füvet nyír, söpröget, mindent rendbe tesz, mindent megcsinál, rendet tart maga után is és így legalább nem áll üresen ott az a nagy ház betörõkre várva... Olyan apróságokra is figyel, mint pl. leszedte a meggyet a fáról kérés nélkül, amikor az megérett és ahelyett hogy eladta volna egy kis pénzért, felhívott és megkérdezte mikor megyünk, elvisszük-e, ha kérnek, adhat e belõle unokatesóméknak (a ház jogilag az enyém), stb. Én nem mondom, hogy jó dolog minden szedett-vedett embert befogadni, mert rosszul is elsülhet, nagyon. Mi viszont nem bánjuk, hogy így alakult, mert egy tenni akaró, jóindulatú, rendes emberrõl van szó, csak sz*rul alakult az élete sajnos. A mi vállunkról viszont hatalmas terhet vesz le az, hogy azért cserében hogy ott lakhat, gondozza az udvart, a házat. Ennyivel is több idõt tölthetünk a nagyimmal, amikor ott vagyunk, mert nem nekünk kell ezt is megcsinálni.
Megbíznék-e benne? Attól függ.
Mindent nézz pozitívan! Lehet jó fej és kedves...
A kérdező hozzászólása: Õ a garázsba költöztetné... De mégiscsak egy emberrõl van szó. Ezért nem értünk egyett.
Ha közös a lakás, akkor viszont van beleszólásod, ez esetben bocsi! Szerintem beszéld meg vele, jussatok közös nevezõre! Csak van valami elképzelése arról, hogy hol szállásolná el pontosan a lakáson belül!
attól függ, miféle, mióta él az utcán ha piás, akkor tuti nem majd nem fogja tudni kirakni, mert ha befészkeli magát, ott fog lakni életvitelszerûen, nem lehet kirakni a házból.az nem számít, ha nincs bejelentve, ha magától nem megy el, akkor csak hivatalos úton lehet kirakni, ami hosszú idõ.ráadásul lehet az ivócimboráit, hajléktalan társait oda fogja hívni, be fogja engedni, ami elég veszélyes én nem engedném
Az anyad megorult. (hosszu ö-vel)
A kérdező hozzászólása: A lakás közös és felõlem jöhet a pasi de a kutyaólba csak nem fektethetjük be. Hol fog aludni?
Szerintem ez egy nemes gesztus édesanyádtól, és bárki kerülhet ilyen helyzetbe, ne legyél ennyire önzõ, hogy csak a saját kényelmedet nézed! Fogadd el a helyzetet, anyudé a lakás, nehogy már te mond meg neki, hogy befogadhatja-e vagy sem!
A kérdező hozzászólása: Fiatal kora óta ismerjük. Nem az ennivalóval és az értékekkel van baj, hanem nincs hol aludnia.
Nem azzal van a baj, hogy hajléktalan, hanem hogy ismeretlen ember (ha jól értem). Mennyire ismeri anyukád?
Ti megbíznátok egy hajléktalanban? Nyilván ehhez látni kéne, de nem értem honnan ez az alapvetõ negatív hozzáállás, hogy ha hajléktalan, akkor nem szabad megbízni benne. Elõttem is írta ugye valaki, hogy lakatlan házba befogadtak egy hajléktalant, és nagyon rendes. Miért is kéne egy hajléktalannak kevésbé megbízhatónak lennie? Persze azt értem, hogy egy idegen emberhez nem feltétlen tud az ember egybõl bizalommal állni, de én itt azt látom, hogy csak azért mert hajléktalan, már elítéled, hogy nem szabad foglalkozni vele. Mi is fogadtunk be, egy olyan örökölt házba, amit nem használunk, télen amikor nagyon hideg volt, hogy ne az utcán legyen. Semmi visszaélés nem történt, kapott kulcsot, ott volt pár napig, aztán pedig tovább ment. Óvatosnak kell lenni, (hajléktalanokkal és nem hajléktalanokkal egyaránt), de én ugyanúgy megadnám az esélyt bárkinek.
Hát ez az! Gondolom, hogy anyád nem a te ágyadba fogja fektetni!
A kérdező hozzászólása: Nekem sincs a pasival semmi bajom csak nem tudom hol aludna.
Ha nem dolgozik, akkor anyagi terhet is vállaltok. Ha van valami melója, akkor más a helyzet, de anyádnak figyelembe kéne venni a tiltakozásodat. Lehet, hogy szimpatikus neki a pasas.
hát ez nem jó ötlet. Inkább ne fogadja be, hacsk nem akarja õt is eltartani, meg vállalni a kockázatot, h lelép az értékeitekkel.
A kérdező hozzászólása: Ti megbíznátok egy hajléktalanban?
Szerintem egy hajléktalannak szinte minden jobb az utcánál, fõleg télen. Ha régi ismerõs, akkor nem gondolom, hogy problémát kellene ebbõl csinálni, meg kell vele beszélni, hogy ti ezt tudjátok nyújtani, ha kell kell, ha nem nem.

Folyton be akar nőni a fülem, mit tegyek?

... a fülbelövés helyén.

Legjobb válasz: Régen, mikor még én kicsi voltam, cérnát húztak a fülünkbe, addig, amig stabilan be nem gyógyult a seb.

Régen, mikor még én kicsi voltam, cérnát húztak a fülünkbe, addig, amig stabilan be nem gyógyult a seb.
Tök egyszerû a dolog. Ne vedd ki se este, se nappal! Azzal csak rásegítessz a benövést illetõleg, hogy kiszúrogatod a lyukat, majd újból kiveszed a fülbevalót. Így mindig be fog nõni a füledben a lyuk, szóval azt javaslom szokj hozzá, hogy este nyomja a füled a fülbevaló (egy idõ után észre sem veszed, hogy ott van este is a füledben).
Próbálj olyan fülbevalót, amelyik nem nyom, éjszakára pedig ne szedd ki, míg be nem gyógyul. Ha kiveszed, jóhogy összenõ. Nekem a porcnál tartott sokáig, mikor fiatalabb koromban kiszúrtam, pont amiatt, hogy mindig elfeküdtem. De az se tartott a végtelenségig, pár hétig érzékeny volt alvás után, aztán elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Nyilván igazatok van, csak azt hittem, 6 hét elég lesz neki, hogy ne akarjon folyton és nagyon gyorsan benõni. Mindig kell majd éjszakai fülbevalót hordanom? Vagy mennyi idõ kábé, amíg ez megváltozik?
Nekem nagyon sokba telt, ezáltal meg is szoktam, hogy este is benne van a fülemben, egyáltalán nem zavart. Ha majd te is megszokod akkor nem fog érdekelni, hogy meddig kell éjszakai fülbevalót viselned. Hidd el. Tapasztalatból beszélek, mivel 14 füllyukasztáson vagyok túl (:
A kérdező hozzászólása: 14, az szép. Köszi a választ.
A kérdező hozzászólása: Csak tudnám, mit keres a kapcsolódó kérdések között itt lent az, hogy " Nektek is akar szexelni folyton az ivartalanított malac?" :DDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!