Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, az ex újra (7 db)

Mit tegyek, ha az ex újra kezdené velem, nem közömbös érzelmileg, de van valaki más?

Kérdést még csak annyival egészíteném ki,hogy miután szakítottam az ex-szel belekerültem, megismertem 1 srácot, jól ment adolog, míg azex fel nem bukkantugyanis felkavart érzelmileg.Olyannyira sikerült neki a legutóbbi napokban,hogy az"új"kapcsolatom érzelmileg zátonxra fut.addig nem lehet szerintem mással boldognak lenni,míg az ex felbukkann..és sajna megingatott

Legjobb válasz: Mérlegelj! Döntsd el, hogy még mindig érzel-e valamit az ex iránt, és hogy mi az amit eddig tõle kaptál, boldog voltál-e vele. Aztán nézd meg a mostani kapcsolatodat. Boldog vagy benne? Hiányzik valami, netán az ex...? Aztán dönts.

Mérlegelj! Döntsd el, hogy még mindig érzel-e valamit az ex iránt, és hogy mi az amit eddig tõle kaptál, boldog voltál-e vele. Aztán nézd meg a mostani kapcsolatodat. Boldog vagy benne? Hiányzik valami, netán az ex...? Aztán dönts.
Hát nem is tudom, miért tudott téged az ex megingatni. Ha annakidején te szakítottál vele, akkor annak oka volt. Találtál is helyette jobbat. Ha meg õ szakított veled, akkor bármikor újra kiléphet az életedbõl. Kell neked az a csalódás újra???? Mikor találtál végre valakit, aki melletted áll? Én tuti nem adnék neki még egy esélyt arra, hogy újra megsebezzen.
haszonélvezet, a gyerekei az örökösök
Kérdezõ, hol áruljátok a házat és mekkora? Mert én épp keresgélek. (egy korábbi válaszoló).
Utolsó: szerintem jobb lenne, ha ezt email-ban tisztáznátok, szabaditsd fel az email-elérhetöséget. Nyilvánosan nem jó ötlet megadni ilyen adatokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó hozzászoló!Éppen ezt akartam irni.
"Szerintem, az ami teged illetett volna meg egy hasonlo esetben, ha nem valtatok volna el." - Ez a korábbi válasz nagyon frappáns!
Sziasztok, igazatok van, így tettem! :) Jöhet a privát e-mail! :) Köszönöm!
Nem jött az e-mail.. gondolom nem aktuális mégse a ház eladás. Azért köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Ha az új feleség ír egy lemondónyilatkozatot a haszonélvezetrõl az jó?
Olyanról nem tud lemondani, ami nem az övé. Akkor tud majd lemondani a haszonélvezetrõl, ha hozzájutott. Elõbb nem.
A haszonélvezetröl csak akkor tudna lemondani, ha már meghalt volna a férj.
Házassági szerzõdést köthet, hogy le fog mondani.
Most vagyis életetekben áruljátok, semmi köze egyik feleségnek sem az üzlethez. Sõt, sajnos a gyermekeinek sem jár öröklés élõ személytõl. Talán utcára nem tehet, de szerez egy albérletet, vagy eladja lakottan... Tejhatalmú.
"Mig a ház el nem választ!" pfffff
A kérdező hozzászólása: 7.16-nak.Azzal tisztába vagyok, hogy nekem nem jár semmi, nem magam miatt harcolok, hanem a gyerekeimért. Voltak elõzményei annak, hogy most így gondolkodom.A legjobb az lenne, ha már holnap megvenné valaki.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok TV közelben mit mondtak?
Hát bár én nem vagyok ügyvéd, de úgy tudom, hogy ha nincs külön végrendelet, akkor házastárs nem örököl semmit, hanem csak a gyerekek.
Így van. Holtig tartó haszonélvezet illeti meg az új feleséget, és a Te gyerekeid lesznek az örökösök. Ha nekik születik gyerekük, akkor õ is örökös lesz harmadrészben. Viszont kijátszhatnak, mert ha pld. az exférjed eladja a házat (papíron) a feleségének, vagy a ház felét mondjuk, akkor az nem képezi a gyerekeknek az örökség tárgyát, mert életében az exed azt csinálhat a saját vagyonával, amit akar.
A házból semmi nem illeti meg az a gyerekek öröksége.Nem lehet közös szerzemény.
Szerintem, az ami teged illetett volna meg egy hasonlo esetben, ha nem valtatok volna el.
Én úgy tudom, hogy a feleség is örököl nem csak a gyerekek, de lehet, hogy tévedek, ebben az esetben elnézést, bár így lenne alapesetben igazságos. Amikor a nagypapám meghalt, a nagymamáé lett a ház fele és a haszonélvezet, apumé és a nagybátyámé a negyed-negyed ház.
Utolsó válaszoló, ez akkor lehetett így, ha a ház fele eredendõen is a nagymamád nevén volt, a másik fele pedig a nagypapádén. De abban az esetben, ha a házaspárnak csak egyikõjük nevén van az ingatlan, akkor a gyerekek az örökösök (ha vannak) és az özvegyé a holtig tartó haszonélvezet. Ti esetetekben csak a nagypapád része került felosztásra negyed-negyed részben a gyerekek közt.
Hogy a kerdesre valaszoljak: Te abban a passziv helyzetben vagy, hogy semmit az eg vilagon nem tudsz ezzel kezdeni, ugyanis az exferjeden es az uj felesegen fog mulni, hogy kijatszak-e a dolgokat, de ha az exednek van egy kis esze, nem fogja a kozos gyerekeitek orokseget elvenni...bar en eleg sok olyat ismerek, ahol az apa inkabb az uj felesegnek adta a vagyont, mint a gyerekeknek. Te ismered az exedet, hogy milyen. Kar emiatt aggodnod, mert tenni ugysem tudsz ellene, ha a ferjed ugy dontene, hogy az asszonyara iratja a hazat. Es most mindannyian egy fedel alatt fogtok lakni? Te ezzel igy OK vagy?
Ahogy többen leírták lényegében semmi nem illet téged (miért is illetne) és a gyerekek is könnyen kizárhatóak. Mondjuk ez olyan nagy fájdalmat nem jelenthet, hiszen ajándék ként az öletekbe pottyant, eddig elvoltál benne, anyagi kár nem ért.
A jelenlegi helyzet szerint a házat a gyerekek öröklik, a feleség nem (se a régi, se az új), DE mivel a férjed tulajdona, ezért egyelöre még teljes mértékben ö rendelkezik a házzal, tehát jogában áll akár eladni is, viszont a kapott pénzt nyugodtan elköltheti vagy odaadhatja az új feleségnek (vagy bárki másnak), mert amig él, addig az övé, nem a gyerekeké. (Mivel élö emner után nem lehet örökölni!) Tehát ha valami miatt nem akarja, hogy a gyerekek kapják meg, akkor még van lehetösége lépni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!03.48-nak üzenem, nagyon örülök, hogy eddig is itt lakhatunk, de sok sok év alatt azért az én pénzem is benne volt, nem fogom engedni, hogy a gyerekeit kisemmize.Most új szerelem, új házzasság, minden elérhetõ nála. Egyébként áruljuk a házat erre van megállapodásunk, hogy mennyit kell adnia az eladási árból. Sajnos nem nagyon kapkodnak az ingatlanokért.
MOst megy egy riport ezzel kapcs.-ban az RTL-en a Reggeliben.
Ezt nem tudom, hogy gondolod: "nem fogom engedni, hogy a gyerekeit kisemmize", mint mar többen irták, NEKED semmi közöd a házhoz, ha eladja, akkor az az ö pénze (kivéve azt az összeget, amit neked itélt a biróság), ahhoz se neked, se a ygerekeknek semmi köze!!!!
A kérdező hozzászólása: Utolsónak!Ezt, hogy érted?

Az exemnek uj baratnoje van, mar nem akarok vele lenni de akkoris nagyon faj. (bocsanat ahelyesirasi hibakaert es az elirasokert) mit tegyek hogy ne fajjon?

Kerdezte tole az egyik haverja h tul van e mar rajtam o atz mondta hogy nem de csalodott bennem, es kerdezte h szeret e meg azt mondta hogy nem aztan aradozot a baratnojerol h mindent megad neki gondolom lefekudt vele. (koztunk nem tortent meg o akarta igy. Komoly kapcsolat volt) mit csinaljak hogy ne fajjon?

Legjobb válasz: felejtsd el... hírzárlat a közös barátoktól, foglald el magad, tüntess el mindent ami rá emlékeztet (képek, tárgyak, stb....) mert csak emészteni fog

felejtsd el... hírzárlat a közös barátoktól, foglald el magad, tüntess el mindent ami rá emlékeztet (képek, tárgyak, stb....) mert csak emészteni fog
ne gondolj erre.. mi miután szakitottunk, 3 év járás után, 3 hétre rá talált másik nõt, akit kb. fél év után el is jegyzett.. azóta már szétmentek, meg összejöttek.. de ez nem számit:D
A kérdező hozzászólása: toroltem mar mindenhonnan de csak arra tudok gondolna hogy most az uj baratnojevel van o olelgeti, csokolgatja
ugyan, nyugi.. menj tovább:D
A kérdező hozzászólása: Igyekeszem..faj hogy ilyen hamar tul lepet rajtam..
Én 1 évet jártam egy fiuval , nagyon szerettem , szakitottunk neki 1 hétre rá lett uj barátnõje , akkor fájdalmat mint õ még senki sem okozott. Nekem már 1 éve van uj kapcsolatom , de még most sem felejtettem el a régit , talán azért mert ennyire megbántott...sajnos nem tudsz ellene tenni semmit..
Tényleg az a legtöbb amit tehetsz, hogy törlöd mindenhonnan és lefoglalod magad.:/ Amúgy nekem is ismerõs ez a helyzet..igaz csak pár hónapig voltunk együtt, de nekem õ volt az elsõ barátom. Nyáron szakítottunk rá 2 hétre meg majdhogynem minden közös ismerõseinktõl azt hallottam vissza, hogy már ezzel meg ezzel kavargatott.:/ nagyon rossz volt az az idõszak...emlékszek, hogy amikor ezeket visszahallottam akkor napokig csak a szobámban voltam, zenét hallgattam de nem sírtam...1 hét alatt fogytam is úgy 4 kilót....szóval tényleg tudom milyen ez..:/ viszont nem hiába mondják sokan, hogy az idõ segít, mert tényleg segít!:) Fel a fejjel!:)


Mit tegyek hogy elfelejtsem az exem? Van egy új barinőm de komolyan csak az exemre tudok gondolni. Meg kéne újra próbálni vele?

Legjobb válasz: barinõm... folynak a könnyeim a röhögéstõl :D :D :D Mekkora kretén! XD

barinõm... folynak a könnyeim a röhögéstõl :D :D :D Mekkora kretén! XD
*barátnõm. Próbáld meg újra az exeddel ha gondolod, de csak azért ne legyél egy lánnyal, hogy elfelejtsd az elõzõt.. ez neki se jó, és neked sem.
A kérdező hozzászólása: Jó igen barátnõm bocsánatot kérek, ne haragudjatok rám légyszíves!:)
A kérdező hozzászólása: Jól van akkor kretén vagyok!Köszi
elsõ: látom elvagy.xdd énis pusztultam.:D:DD:DDD kérdezõ: sztem ne menj bele új kapcsiba amíg szereted..velemis ezvan..nemtom elfelejteni a volt pasim...még szeretem.!://
bocsi, de annyira bírom ezt a városi mûtájszólást! :D Egyszerûen mindig elkap a röhögõ görcs tõle XD
Csak úgy menj bele új kapcsolatba ha a régit már elfelejtetted különben csak fájdalmat okozol magadnak és a másiknak is... Aranyszabály.

Ti összejönnétek a volt csajotokkal, ha már lenne új? Szeretem a mostanit is, de az exet jobban, mit tegyek?

Kiderült, hogy hülyeség miatt mentünk szét, mert nagyon féltékeny voltam,de ? még szeret és én is ?t, de van már másik barátn?m, akit szintén szeretek, nem tudom mit tegyek.

Legjobb válasz: Hát barátom, ha kettõt is szeretsz az már olyan teljesítmény, amihez mi nem tudunk mit hozzáfûzni ;) elõször szeress igazán, aztán majd rájössz...:)

Hát barátom, ha kettõt is szeretsz az már olyan teljesítmény, amihez mi nem tudunk mit hozzáfûzni ;) elõször szeress igazán, aztán majd rájössz...:)
ez gáz xdxd!mérlegeld öregem ki bukik rá jobban:D

Mit tegyek hogy újra összejöhessek az exemmel? Tavaly novemberben szakítottunk azzal az indokkal hogy nincs ideje rám. Főiskolás sportoló (mániákusan), Pesten van albérlete amúgy vidéken lakik.

De most nyáron lesérült sajna, megm?t?ték és még fogják egy párszor szegényt. Úgyhogy most lesz jó sok szabadideje Ezen a héten átjött és megkérdeztem hogy megpróbálhatjuk-e újra? ? mondta hogy persze csak még nem tudja hogy fog alakulni a jövöje. és mennyi ideje lesz

Legjobb válasz: Simán tudsz vele beszélni errõl - jó. Emiatt most kis türelem, és ha õ nem keres, akkor keresheted megint te. Én viszont gyanítom, hogy ezúttal õ fog. Anyukája nyílván nem ver át téged, ezt a fiú is bizonyította, tehát már csak beszélgetni kell róla egy kicsit, majd egymásba karjaiba hullni. Ez a feladat. :) A mûtétek pedig remélhetõleg ráébresztették arra, hogy kell másra is idõt szakítani a sporton kívül. És, hogy azt is mértékkel és ésszel kell végezni. Jó, hogy sportol de figyeljen magára, hogy mennyi esik jól, mennyit bír az õ szervezete. Minden jót! Sárky

Simán tudsz vele beszélni errõl - jó. Emiatt most kis türelem, és ha õ nem keres, akkor keresheted megint te. Én viszont gyanítom, hogy ezúttal õ fog. Anyukája nyílván nem ver át téged, ezt a fiú is bizonyította, tehát már csak beszélgetni kell róla egy kicsit, majd egymásba karjaiba hullni. Ez a feladat. :) A mûtétek pedig remélhetõleg ráébresztették arra, hogy kell másra is idõt szakítani a sporton kívül. És, hogy azt is mértékkel és ésszel kell végezni. Jó, hogy sportol de figyeljen magára, hogy mennyi esik jól, mennyit bír az õ szervezete. Minden jót! Sárky
Sztem összefogtok jönni velem is ez volt vagyis van na mind1 ha mindketten tesztek ezért a kapcsolatért akkor nagyon jol fog müködni és az anyukájának igaza van mert nem hazudna sztem föleg nem ilyenbe... :) sok sikert

Nagyon vágyom orális szexre az exemmel, de már van új barátom, viszont vele még nem tartunk itt. Nagyon kellemetlen, de nagyon vágyom rá. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát semmi kép ne csald meg, és gondolom nem is tudnád, ha szereted. Szóval... légy erõs és várj, Te is tudod, hogy ez a helyes!:)

Hát semmi kép ne csald meg, és gondolom nem is tudnád, ha szereted. Szóval... légy erõs és várj, Te is tudod, hogy ez a helyes!:)
A kérdező hozzászólása: hát igenigen. adni szeretném amúgy :P
#15 Ha nem tudod biztosan, akkor tényleg korai lenne. Ezeket az apróságnak tûnõ dolgokat õszintén meg kell még beszélnetek. A kérdés kényes lehet, fõleg akkor, ha az egyik fél nem õszinte, mert az azt jelenti, hogy nincs bizalom. Bár azt nem írtad, kapni, vagy adni szeretnéd. Ha adni szeretnéd, akkor nincs gond, de ha kapni, akkor azt tudod, hogy nem olyan lesz, mint a volt barátoddal? És a nagy vágyakozás miatt szinte biztosan csalódni fogsz. Ne feledd, az idõ megszépíti az emlékeket. Az új barátod, pedig nem az exed. Vele mindenképpen más lesz, még lehet, hogy jobb is. Én megértelek, hogy nagyon vágysz rá, de tudnod kell, hogy van két szép kezed is. Azzal tisztában vagyok Én is, hogy az nem olyan. Az exed, viszont az exed. Õ már soha többet, nem fog ebben az élményben részesíteni téged. Majd az új barátnõjét, bocsi, nem szíven döfésnek szántam, inkább ébresztõnek. Fejet fel, kezeket a paplan alá. Csak, hogy egy kicsit troll is legyek.: Várom a képeket az akcióról. :-) Mosolyogni érvényes. (és kötelezõ) :-)
akkor ezek szerint nem sikerült elfelejtened õt még, azt csak te tudhatod, hogy így mûködhet e a kapcsolatotok
A kérdező hozzászólása: õ nekem a második, én neki kb a harmadik (nem tudom biztosan) az elõzõvel másfél évig voltunk együtt, és csak 3 hét telt el, mire összejöttem az újjal, ami nekem kevés idõ, de megy tovább az élet
Meddig voltál együt a volt pároddal? És mennyi idõ telt el a két kapcsolat között?
Hányadik pasid, neki te hányadik vagy? Szerintem ennyi idõsen már nem muszáj tovább várnotok. Persze ez csak akkor igaz, ha tényleg komolyan gondolátok a kapcsolatotokat.
A kérdező hozzászólása: én 18, õ 21
Mennyi idõsök vagytok?
A kérdező hozzászólása: az új barátommal még csak 2 hónapja vagyunk együtt, ami nekem még nem elég idõ ehhez. (ez a mai világban lehet, hogy furcsán hangzik.) Õ hívõ, és amúgy is nagyobb értéknek tartja a testiséget, mintsem hogy rögtön belevágjunk.. és én is hasonlóan vagyok. Csak néha nehéz egy kicsit
Félsz, hogy rossz, színben tûnnél fel elõtte, azért nem akarod elkapni az újat?
A kérdező hozzászólása: mert az elõzõ barátommal már nem szerettük úgy egymást, mint régen. A mostanival meg megismerkedtünk, megtetszettünk egymásnak, megszerettük egymást, ez ellen nem lehet mit tenni.
Miért vagy együtt egy új sráccal, a még az elõzõt szereted? O.o
Akkor minek van mas, ha ra vagysz? Csak en nem ertem az emberek egy reszet? Ne csald meg!
Ha ennyire hiányzik az exed az már régen rosz, mert nem felejtetted el teljesen, ha már másik kapcsolatban vagy. Szerintem nem fog így sokág tartani ez. Mióta vagytok együtt a mostani pároddal? Nem lehet, hogy ha meg kapnád a testiséget a mostanitól, akkor jobb lenne?
Kapd el az új pasidat, vagy engem.
A kérdező hozzászólása: Mindkettõre... Az exem is hiányzik, meg a testi dolgok is És köszönöm az eddigi válaszokat :)
Akkor te most az orálra vágysz vagy az exedre?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :*


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!