Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, annyira félek az oktatótól, (1 db)

Mit tegyek, ha annyira félek az oktatótól, hogy nem merek szinte semmit sem tenni? Hogyan érjem el, hogy ne féljek tőle és nyugodt legyek vezetés közben?

Forgalmi vezetési oktatás legels? órája volt és nagyon sokat bénáztem... félek az oktatómtól sztem... most is lelettem szídva h amit csinálok az egy nagy Nulla...

Legjobb válasz: NÁLunk lehetett oktatót cserélni, te is megteheted szerintem.

NÁLunk lehetett oktatót cserélni, te is megteheted szerintem.
Válthatsz oktatót, sõt iskolát is! Vannak nagyon kedves, nem ordibáló oktatók, keress másikat! Addig akár fel is függesztheted az óráidat, hogy ne fizess potyára. Kérdezd meg az ismerõseidet, kinél tanultak, ki volt szimpatikus, aztán beszélj is az oktatókkal és ahhoz menj át, aki szimpi! Õ meg fogja tudni mondani, hogy kell elintézned, hogy átkerülj hozzá.
Ahhoz hogy jól megtanulj vezetni az kell, hogy nyugodt körülmények legyenek az órán, épp elég a forgalomra, táblákra, stb. figyelni, ha az oktató is stesszel, az nem segít, hidd el. Én is kifogtam egy ordibálóst (volt hogy szabályosan üvöltött), minden órára gyomorgörccsel mentem, de két óra elteltével oktatót váltottam. A második egy kedves mosolygós ember volt, akihez szerettem járni órára. Azt kell mondjam, hogy megérte, nem tudtam volna az elsõvel végigcsinálni. tehát nyugodtan válts, jogod van hozzá, és ha már annyi pénzt kifizetsz ajogsiért, mert manapság nagyon drága, kapj olyan szolgáltatást ami Neked is jó.
Na nehogy már azt mondd, csak úgy lehet megtanulni normálisan vezetni, ha az oktató ordibál, ha vmit rosszul csináltál. Ez baromság! Érdekes, hogy én is több, mint 10 éve vezetek balesetmentesen, pedig egy totál nyugodt oktatóm volt (aki bár nem a nembajaranyoskám dumával jött, de nem is gerjesztette a feszültséget kiabálással). Az meg, hogy jogos volt...jogos ordibálni egy másik emberrel, ha valamint nem úgy csinál, ahogy elképzeli? Nem hinném.
Természetes ha bénázol elsõ órán, az lenne megdöbbentõ ha kiválóan csinálnád a dolgokat. Nem szabad azt mondani egy tanulónak, hogy egy nagy nulla, így csak a kedvét veszi el a vezetéstõl. Tanácsolom, hogy válts oktatót, ez a rosszabbik fajtából való. Ha félsz az oktatótól nem a vezetésre fogsz figyelni, így megint csak kiabálás lesz, de jogosítványod soha. Én is oktatót váltottam, én azért mert szart rám. Elfeküdt a székben, nem figyelt rám. Nála 2x meg is buktam forgalmin. Az új oktatóval sokkal jobban vezettem, és "elsõre" átmentem. Szóval, az oktatótól sok függ...
Hello szija... Én nem értek veletek egyet... én 17 évesen tettem le a dolgot az én oktatóm is kiabált amikor bénáztam igy tudsz megtanulni odafigyelni szerintem rendesen... meg nemkéne ien nyuszinek lenni emlitetted hogy az elsõ óra volt.. mivagytefürtös kurÿa Már bocsi... de ez a helyzet én 2 éve vezetek és semmi balesetem nemvolt... ha meg beszari vagy nem is ajánlom h vezess mert ha egy olyan helyzeted lesz amikor stresszes lesz a dolog vagy megiedsz akkor nem is tudod majd korigálni... de igy hogy félsz az oktatótol komolyanmondom hányévesvagy? mitõl félsz? tanit... istenem mien buta gyáva emberek vannak a földön... várom a válaszod pici mellesleg 19 vagyok. nah hello
Jah és elfelejtettem közölni h én is béna voltam elsõ órán és egyébként egyetlen egyszer buktam meg forgalomból az is a buÿi vizsgabiztos hibája volt azért buktatott meg mert átmentem 2x a sárgán.. pedig ez alap nah mind1... mellesleg sok sikert és hiddel jólfog esni amikor megdicsér majd... sokkal jobban megtanulsz igy vezetni hiddel nekem..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kommenteket:) :) :) minden vizsgán sikeresen ámentem anélkül h le kellett volna akárkit is fizetni... de az oktatómtól még mindig frászt kapok... egy érzelmileg labuilis ember vagyok... a trágár szavakat kérem mellõzni...
A válasz írója 49%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 2008-12-28 05:25 ...úristen... ez már a "no komment" kategória....Máuniká Kedves Kérdezõ azóta ugye már rendben minden?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha valaki színtévesztő annak lehet jogositványa?

5

Szerintetek nem aggályos, hogy a rádiók közzétehetik, hogy hol van trafipax?

Ha abból indulunk ki, hogy a trafizás célja a balesetmegelőzés (és nem a lehúzás), akkor ez rontja a hatékonyságot, hiszen tudom, hogy hol van trafi, és bár igaz, hogy attól még máshol is lehet, de ha már tudom, hogy hol van, akkor máshol kisebb a valószínűsége, ergo ott lassítok, ahol van trafi, máshol meg nyomom neki. Még így is beleszállhatok egy trafiba, de kisebb eséllyel. Ennyi erővel miért nem közli a rendőrség előre, hogy mikor hol fog drograziát tartani? Vagy a NAV, hogy mikor és hol tart majd próbavásárlást?

Nekem inkább csak az a furcsa, hogy ilyen intézményesített formában védik a gyorshajtókat. Hiszen aki nem hajt gyorsan, annak mindegy hogy hol van trafi, nem?

4

Ha lakott területen kívül az út szélén tolom a biciklit azt melyik sávban teszem?

Azt tudom, hogy gyalogosan az ellenkező sávban haladok, de ha tolom a bicit akkor is?

3

Kit hopztak volna ki hibásnak, ha egyik sem figyelt oda?

Vagy van olyan, hogy fele-fele?
Álltam a megállóban mikor az egyik autó elkezdett előzni, és nekem a jobbomra meg kanyarodtak ki balra az utcából, tehát abba a sávba, ahol előzött, és épp hogy elfért az autó, és visszatudott menni a sávjában. De szűkös volt. Nem álltam volna be a kéát kocsi közé.

Kit hoztak volna ki hibásnak, Addig nem előzhet az ember, amíg meg nincs győződve arról, hogy biztonságos, de főútra kikanyarodásnál elsőbbséget kell adni mind2 sávban.
Nem tudom pontosan ki volt előbb? Előzés vagy kikanyarodás megkezdése, de szerintem előbb indexeltek, mint hogy megkezdte volna a kanyarodást.
De ki lett volna a hibás?

6

Szerintetek itt ki volt a hibás kit lehet felelősségre vonni?

Pár képet linkelek és sajnálattak közlöm hogy én voltam a buszal rendőrségi intézkedés történt a nő kiabált mint egy fába szorult féreg hogy én vagyok a hibás direkt neki mentem megtudtam volna állni stb..
A buszon kb 45 en utaztak ha padló fékezek akkor 30 utashoz a mentő kelett volna hogy jöjjön.

Szeretnék véleményeket kérni köszönöm!
Azzal jött a rendőrök elött is hogy ő jogász stb.. betétlapot nem kaptam elméletileg feljelentették..
Kérdés hogy ebből mi lesz ? :P<http://kepfeltoltes.hu/view/130922/20130922584_www.kepfeltol..

10

Miért mutogatnak egyesek felháborodottan, ha nem arra nézek, amerről el akarnak engedni?

Volt 2x velem, hogy néztem balra, jobbról jöttek, és el akartak engedni, és nem láttam(ugye nincs a h
átamon szem) és már oda értek hozzám mire elfordultam jobbra, hogy arra nézzek, és már a kormányt csapkodtál, hogy "menjél m
ár baaaaaaz meg!" szinten.
És a fejóüket rázták, hogy mekkora láma vagyok.
Hogy lehet ezen felhúzni magukat? Ha bevágtam volna eléjük akkor arra is verték volna a kormányt?

5

Az emberek miért tulajdonítanak nagy csodát annak ha egy kis teljesítményű autó otthagy egy nagy teljesítményűt?

Sok ismerősöm van és sokszor hallottam már idegenektől is,hogy pl. a Suzuki Swift oda verte gyorsulásban a Subaru Imprezát a piros lámpánál, és hogy ennyit ér a Subaru meg hasonlók.
De ennek mi köze az autóhoz?A 60 éves nagynéném 250 lóerős Audit hajt, mégis sorban előzik meg őt a Swiftek és az Astrák.
Akkor most az Audi a szar vagy a sofőr nem nyomja tövig a gázt?Mert nem ugyan az...
Csak nem értem,hogy egyesek ebbe miért nem gondolnak bele?
Én soha nem csodálkozom azon ha kisautó előz meg nagyot.

2

Maximum Hány db sárga villogót helyezhetek el a kamionon illetve kocsin, ha van rá engedélyem? Kombájn vagy egyéb jármű kísérésére kaphatok rá engedélyt? Fent lehet a villogó rajta mindig, ha nem használom akkor is?

Köszi előre !!

3

A buszsávot figyelő kamera mér sebességet is?

Sajnos későn vettem észre, hogy buszsávba kerültem, aztán mivel az eredeti sávomban jöttek az autók, nem volt más választásom, mint gyorsabban menni és kvázi jobbról előzve visszaverekednem magam a jó sávba...csak persze így bőven gyorsabban mentem a megengedettnél.

5

Vajon az új KRESZ szabályokról miért nem lehet informálódni?

elküldeni postán, ennek lenne értelme!
A jogosítvánnyal rendelkezőknek, alapesetben!
+ aki kéri neten: (bicajosok)
.
Sok más szemétre van pénz, ami megtölti a postaládát, de értelmetlen!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!