Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, aki itt (28 db)

Mit tegyek/tegyünk? A párommal folyton csak veszekszünk. Minden beszélgetés veszekedésbe torkollik miattam. Jó, gondolom itt már az jár a fejetekben hogy akkor ne kezdjem a veszekedést.

De ha nem kezdem akkor képes a szexet is úgy csinálni hogy fájjon. Senkinek a véleménye nem érdekli...emiatt folyton csak veszekszünk és veszekszünk mert felmérgel.

Legjobb válasz: Próbáltad már vele megbeszélni nyugodt hangon rendesen hogy mi zavar téged ennyire akkor talán jobban felfogja mintha orditoztok csapkodtok .. beszéld meg hogy téged ez és ez zavar jo lenne ha figyelne rá ha nem teszi akkor te sem érdekled igazán és folytatodhat a veszekedés

Próbáltad már vele megbeszélni nyugodt hangon rendesen hogy mi zavar téged ennyire akkor talán jobban felfogja mintha orditoztok csapkodtok .. beszéld meg hogy téged ez és ez zavar jo lenne ha figyelne rá ha nem teszi akkor te sem érdekled igazán és folytatodhat a veszekedés

A párommal lakunk a kisfiammal, de nem vagyok boldog itt, hiába van pénze akkor is elveszi a gyest. Mit tegyek?

gyest és családit elveszi.sajnos a kicsivel nincs más jövedelmünk.mindig van étel de ezt nem látom jónak,mert van a számláján pénze,tehát nem szorul rá.parancsolgat,egy kisszönyeget nem rakhatok a folyosora.mit tegyek?költözzünk?

Legjobb válasz: Én amondó volnék, hogy amíg nincs házasság maradjon mindenkinek a pénze a saját számláján, és akkor nincs semmi gond.. De jelen esetbe nem tudom mit tégy. Beszélj vele, mond neki, hogy a kicsire kéne költeni, max elmentek együtt v ad pénzt. De erõs a gyanúm, hogy nem ok nélkül veszi el a pénzt.

Én amondó volnék, hogy amíg nincs házasság maradjon mindenkinek a pénze a saját számláján, és akkor nincs semmi gond.. De jelen esetbe nem tudom mit tégy. Beszélj vele, mond neki, hogy a kicsire kéne költeni, max elmentek együtt v ad pénzt. De erõs a gyanúm, hogy nem ok nélkül veszi el a pénzt.
Menj el melózni és akkor lesz pénzed.
Lehet te elb*szod a pénzt! Lehet, hogy a gyerekre gyûjt, hogya kinövi az ágyat akkor legyen rögtön másik. Neked kismamaként mire kell pénz? Kaja van, meleg a radiátor.. Mellesleg, ha lenne saját bankszámlád és nem a postás hozná mint az ókorban akkor nem tudná elvenni...
Örülj neki h volt olyan barom h más gyereket nevelje.... Õ tart el téged meg a pulyad, meg szép h elveszi a lóvét...
Meglehet nem jó helyre tetted a p*csádat...
tudtam én kik nézik az ilyen kérdéseket, meg kik válaszolgatnak...meglátszik a pontozásból
Itt egy feminista ingyenélõ kihasználós nõ sincs szerintem. vagy te ismersz mindenkit személyesen? azért mondod ezt?
ma 09:48 és az kinek jó, ha mást bánt? Az ilyen válás nem válás. De persze az elõtte lévõ "házasság" sem volt házasság. Egyébként nem írta sehol a kérdezõ, hogy házasok. De azzal nem lesz jobb neki sem, ha a másikat szívatja. Csak eltanulja ezt az embertelen magatartást a gyermek. Ez nem normális.
mi másfél éve lakunk kb együtt, és 3 hónap után összeköltöztünk, azóta közös pénzünk van, minden közös. ha vkik szeretik egymást, akkor: ami az enyém, az a tiéd is....szerintem. ha õ nem így gondolja, és járkál összevissza a te pénzeden is, küld el a csába.
az összes feminista, ingyenélõ, kihasználós nõnek itt aki lepontozza azokat akik a férfi pártját fogják. NA ki dolgozik, h kenyér legyen az asztalon, ki fizeti a számlát! nem kell itt mártírkodni h költözzön el, nyisson számlát...stb kidobnám az ilyen ingyenélõ nõt, aki még sír is h így meg úgy rossz, és itt meg van aki még bátorítja szánalmasak!
Kérdezd meg tõle. Ha félsz, és jó okod van félni, akkor tûnj onnan! Ha nem találod meg õbenne a félelmed igazi okát, akkor egy nyugis estén kérdezd meg! Elõtte nem árt, ha átismétled magadban, mire költ a család, mennyi a fele, elég-e a jövedelmed erre... És talán azt is jobb elõre tisztáznod magadban, miért nem ad pénzt a kezedbe. Mire voltál hajlamos elkölteni, amire nem kellett volna?
nem tudom, én nem pontozgatok, de attól még elég hülye következtetést vontál le.
10.09 es vagyok kicsi szívem ! önellátó vagyok, független pasi, jó állással és biztos egzisztenciával ezért is írtam amiket írtam mert eddig csak olyan nõkhöz volt szerencsém amiket írtam , h lepontozhatnak... amúgy nálam a mosógép mos!!! mért nálatok te mosod a [email protected] gatyákat??? XD
Nem normális, te pedig tûröd.
ma 11:33 biztos egzisztencia :D jót nevettem :D
És? csak mert neked csak olyan nõhöz volt "szerencséd", az nem jelenti azt, hogy mindenki más ilyen. max te vonzod be ezeket, mert valszeg a pénzeden kívül mással nem tudod õket meggyõzni. amit az írásaidból el is hiszek.
szerintem költözzetek ha nem képes kompromiszumra akkor semmi értelme az egésznek tudom hidd el én is hasonló cipõbe vagyok cdak nálunk fordít a van ha nem azt vagy nem úgy veszek valamit magamnak hogy nekik is tetszen.akkor már nem szeretem õket visszont azt nem nézik hogy nekik mi mindent veszek. azért tanácsolom hogy költözz hidd el jobb lessz úgy lehet hogy nehezebb de jobb
A kérdező hozzászólása: minden reggel kérnem kell.minden reggel 1000 ftot kapunk a saját pénzünkböl.szeretem, de nem tisztel , ugy gondolom ha van elég pénze, ha nem szorul rá akkor nem kéne elvennie.az 1000 ftból csak ételre futja, semmi apróságot nem tudok venni, rossz így:) mosok, fözök tajarítok, rá és a báttyára is.persze a tesójának nem kell fizetni, de attól még mossam a szaros gatyáit.szeretem de már nem megy igy
hát költözz, ennyi.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a sok választ....nagyon nagy segítség
Nem értem, mi itt a kérdés? Költözz el és utána pereskedéssel húzd le annyi pénzzel, amennyivel csak tudod, hogy visszaszerezd azt, amit elvett tõled.
A párodnak beteges önbizalomhiánya van. Ez abból is látszik, hogy kondibérletre veszi el a pénzt. Akinek ilyen magas fokú önbizalom-hiánya van, ami már másokra erõsen kiható egoizmusban csúcsosodik ki, az gyakran érzi kényszerét annak, hogy sok pénzt szerezzen, és azokat a saját pozícióját megerõsítõ vagy emelõ cikkekre költse. Mint például státuszszimbólumok(autó, ékszerek, mobiltelefon), luxuscikkek, illetve olyan dolgok, amivel saját magát teheti "vonzóbbá" az ellenkezõ nem számára. Mint például a kondibérlet. Ez a viselkedés egyébként különösen a férfiakra jellemzõ, de a nõknél is megfigyelhetõ.
azért nem férfi egy ilyen alak, kedves elõzõ valamelyik válaszoló, mert az ok, h eltartja õt meg a gyerekét, de attól még nem kell rabszolgaként bánni velük. ezt az pasast se kényszeritette senki, h eltartsa õket, saját, önálló döntése volt.
A kérdező hozzászólása: nem találok, nem arrol van szó h nem akarok
A párod az a gyereked apja?
A kérdező hozzászólása: tehát szerinted igy jó h a gyest nála legyen ne tudjak költeni a kicsire és magamra.de ö bezzeg megveszi a három hónapos kondibérletét.
A kérdező hozzászólása: nem , nem az apukája:(
A kérdező hozzászólása: igazatok lehet :( :(, köszönöm
szerintem költözzetek ha nem képes kompromiszumra akkor semmi értelme az egésznek tudom hidd el én is hasonló cipõbe vagyok cdak nálunk fordít a van ha nem azt vagy nem úgy veszek valamit magamnak hogy nekik is tetszen.akkor már nem szeretem õket visszont azt nem nézik hogy nekik mi mindent veszek. azért tanácsolom hogy költözz hidd el jobb lessz úgy lehet hogy nehezebb de jobb
Ki ez a sok bunkó f.sz, aki osztja itt az észt? Hogy örüljön hogy más eltartja a pulyát? Hát komolyan mondom lehidalok! Mekkora egy kretén!!!! Kedves kérdezõ! Ne engedd hogy elvegye a párod a gyest és a családit! Ez nem egyenrangú kapcsolat így! Hisz uralkodik rajtad az a férfi! Állj a sarkadra és változtass! Vagy pedig inkább hagyd ott, vagy olyan erõs hogy egyedül is boldogulj, nem szorulsz rá egy ilyen férfire!!!!
Mennyi idõs vagy kérdezõ?
Gusztustalan ez a felállás, állj a sarkadra...! Mégis mit képzel az ilyen "férfi"?
kérd a gyest és a családit a te számládra, ha nincs, akkor nyiss egyet. amint lehet költözz el onnan, bárhol jobb lehet nektek, mint egy ilyen helyen. ez az ember nem tisztel sem téged, sem a gyereket. az ilyen nem férfi.
Miert nem férfi? Egy család, akkor a pénz is megy a közösbe. Mivel õ nem dolgozik, ezekkel tud beszállni a rezsibe kajaba stb igy nagyon is helyes h elveszi! A gyerek nem az öve, nem lenne köteles másét tartani szoval örüljenek h ilyen bolondot találtak...
mert épeszû ember nem csinál ilyet. nekem nincs gyerekem hála égnek, de mikor mi költöztünk össze, soha nem vette el a pénzem. beleadtam a részem mindenbe, felesben fizettünk mindent, de nem vette el, hogy akkor majd õ rendelkezik az én keresetemmel, mert semmi joga nem lett volna hozzá.
Nem vagy könnyû helyzetben. Kéne tudni, hogy kb. mennyi pénz áll rendelkezésetekre egy hónapban. Az még nem biztos, hogy gond, hogy õ kezeli a pénzt, feltéve, hogy õ jobban tudja kezelni. Tehát számlák be vannak fizetve, kaja mindig van a hûtõben, van ruhátok, cipõtök. Ettõl függetlenül - ha marad - akkor kéne, hogy jusson neked is "zsebpénz". Gondolom marad, mert õ kondibérletet vesz. A probléma inkább ott van, hogy a számla egyedül az õ nevén van, tehát neked valószínûleg nincs semmid. :( Mivel nem éltek házasságban, így 0 Ft-tal bármikor kirakhat az utcára. Ez így nem jó. Szereted még? Õ szeret téged? Lenne aki támogatna téged, ha elköltöznétek? Szereti a picurt? El tudta õt fogadni? Az ebben az esetben nem számít, hogy nem az õ gyereke, hiszen ha téged választott, akkor gyerekestül együtt választott.
És ha boltba kell menni, akkor tõle kérsz, vagy hogy van? Miért engedted elõször? vagy hogy vette el? Ne haragudj, de azért teszi, mert hagytad.
szülõ? barátnõ?
De végül is akkor vissza is kapod, amit odaadsz neki, nem? Ettõl eltekintve én így nem tudnék élni, hogy a pasinak leadom a pénzem, õ meg visszaadogatja, ha kérem. Te nem tudod beosztani? Nagybevásárlás? Ki fizeti? Pelus a gyereknek? Ruhák? Mosópor? Bár ezeket gondolom õ, mert ezekhez a gyes kevés.
milyen nyelven van ez írva??
megmondta: õt szereti. Jah, hogy téged is szeret? persze, jó lenné neki az ágyába. De akkor is a másik nõt szereti. Döntsd el, hogy ezek után lefekszel-e vele. Elhagyni a másik nõt nem fogja.
Tanulj meg írni mielõtt felteszel 1 kérdést ide azt ajánlanám, kicsit gáz, hogy 16 évesen nem tudsz írni
igazán köszönjük:) ) miben tudnánk esetleg még segíteni?
A kérdező hozzászólása: koszonom a komentart rendesek vagytok
A kérdező hozzászólása: hat akkor tevedtel mert nem vagyok az na mindegy ebn kerdest tettem fel es nem fogok ezen veszekedni hogy ki cigany meg ki nem te valszoltal en meg el fogadtam ennyi
Nem irigylem a csávót h 1 ilyen iq fighterrel hozta össze a sors :D
neked a szeretet csak abbol all, hogy lefekszel vele? grat dugni akar csak, ha ez kell neked, akkor hajra.
Ez tipikus cigány írás szert :D
A kérdező hozzászólása: de meg csak 16 vagyok o meg 20 akkor is
Ha ez magyar lemegyek hidba:D Feküdj le vele , , mit vickiozol rajta?
A kérdező hozzászólása: magyarul tanuj meg olvasni
Bocs..akkor mi vagyunk hülyék! Nem tudunk OLVASKODNI!

Öljem meg magam? R%banc voltam és nagyon szégyellem, nem tudok így élni, hogy bármikor, ha elköltözök kiderülhet, ha meg még itt fogok lakni a jövőben, akkor mindenki tudja ezt rólam, mit tegyek?

Bocsánat, ha érthetetlenül fogalmazok. Azért lettem ribi, mert engem senki sem szeret, nem tudok komoly kapcsolatot találni, szerelmes lettem egy nagyon csapodár emberbe, összevissza törtem lelkileg. Nem tudom feldolgozni a múltam, minden nagyon gyorsan történt, egyik pillanatról a másikra csináltak belőlem szűz kislányból h%lye ribit. Nem tudom elfogadni és nagyon fáj, meg akarok változni és soha többé nem akarok olyan lenni már, de attól félek, ha férjhez megyek, akkor mindenki röhögni fog a pasimon, hogy hogy lehet olyan h%lye, hogy velem jár. Egy értéktelen h%lye k%rva lettem.

Legjobb válasz: Teljesen értelmetlen felfogás. Engem is összetörtek ripityára, pedig én srác vagyok. Egy olyan lány ráadásul, akiért az életemet adnám. Egy éve történt a dolog,amikor minden szépen és jól alakult, de õ kitalálta, hogy inkább egy másik srácot választ. Na persze mi lett a végén belõle? Semmi, alig jártak 3 hetet és a srác kidobta, azóta eltelt egy év és újra beszélünk. Na de ez lényegtelen. A lényeg, hogy Én is talpra tudtam állni, na persze én nem mentem el "ribinek"(elég érdekes lett volna srácként :D), de mindenhonnan van kiút. Le kell szarni a körülötted élõket, máskülönben tönkretesznek és ezt nem hagyhatod. Az pedig oltári nagy hülyeség, hogy senki sem tud szeretni téged. A gondolkodásmódoddal van baj, bevonzzod magadhoz a rosszat, és amíg ebben élsz, addig nem is fogsz tudni megváltozni, ugyanaz maradsz, mint voltál. DE viszont ha megváltoztatod a gondolatmenetedet, úgy gondolkodsz, mint egy intelligens lány, akinek céljai vannak, aki normális állást szeretne és egy olyan srácot, aki nem csak kihasználja õt, akkor másképp fognak történni a dolgok. Egy a baj ezzel: hatalmas lelki erõ kell hozzá, de gondolom Te jelenleg nem rendelkezel ilyennel. Ha gondolod, beszélgethetünk is egymással és megpróbálok segíteni. Üdv: egy 19 éves srác.

Teljesen értelmetlen felfogás. Engem is összetörtek ripityára, pedig én srác vagyok. Egy olyan lány ráadásul, akiért az életemet adnám. Egy éve történt a dolog, amikor minden szépen és jól alakult, de õ kitalálta, hogy inkább egy másik srácot választ. Na persze mi lett a végén belõle? Semmi, alig jártak 3 hetet és a srác kidobta, azóta eltelt egy év és újra beszélünk. Na de ez lényegtelen. A lényeg, hogy Én is talpra tudtam állni, na persze én nem mentem el "ribinek"(elég érdekes lett volna srácként :D), de mindenhonnan van kiút. Le kell szarni a körülötted élõket, máskülönben tönkretesznek és ezt nem hagyhatod. Az pedig oltári nagy hülyeség, hogy senki sem tud szeretni téged. A gondolkodásmódoddal van baj, bevonzzod magadhoz a rosszat, és amíg ebben élsz, addig nem is fogsz tudni megváltozni, ugyanaz maradsz, mint voltál. DE viszont ha megváltoztatod a gondolatmenetedet, úgy gondolkodsz, mint egy intelligens lány, akinek céljai vannak, aki normális állást szeretne és egy olyan srácot, aki nem csak kihasználja õt, akkor másképp fognak történni a dolgok. Egy a baj ezzel: hatalmas lelki erõ kell hozzá, de gondolom Te jelenleg nem rendelkezel ilyennel. Ha gondolod, beszélgethetünk is egymással és megpróbálok segíteni. Üdv: egy 19 éves srác.
Költözz BP-re, és kezdj új életet.
Keress valami munkát, temetkezz bele, és nem lesz gondod. Betonozz le egy udvart, úgy elfáradsz a neved elfelejted ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Azt hiszem kicsit megnyugodtam (nem a kerítésestõl).
Ja igen, csütörtök délelõtt gyere.
Ne problémázz, inkább gyere kerítést festeni, elkélne a segítség, ráadásul barnulhatsz is közben. És teszel egy jó cselekedet is.
ma 12:55 vagyok, kapkodva rtam és kifelejtettem lényeges szavakat, de remélem érted így is mit akartam mondani. *NE ostorozd magad --- ezt akartam írni
*csak
A kérdező hozzászólása: :SSS
Mit kapok ha elmegyek segíteni festeni?? :)
A kérdező hozzászólása: van munkám, köszi
Megyek én is :) Szeretek festeni és lakásban élünk ahol lehetõség sincs rá.
A kérdező hozzászólása: Még a végén összehoztok valami festõpartyt. :)
Ugyan ezen átmentem én is..mintha én írtam volna.
Szerintem pont te irtad le a megoldast: "Köszönöm szépen az együttérzést. Inkább apáca leszek, mert nem tudok kimenni a férfiakból." Legyel Apaca! Atvitt ertelemben. Fogadd meg magadnak, hogy X ideig nem sex-szelsz senkivel. Vezekelj. vagy torlessz vagy nevezheted aminek akarod. Ha ezt igy mondod el utana a jovendobeli ferjednek, mindjart no az "ertek"-ed. Szerinted ezzel meg tudnal magadnak bocsatani?
A kérdező hozzászólása: 13:21 és mennyi idõ alatt tetted túl magad rajta? vagy még tart? Utolsónak: Nem hiszem, hogy ezzel meg tudnék magamnak bocsájtani, de azt fogom tenni, amit leírtál, sõt már kicsit megutáltam a férfiakat és nem is vágyom a társaságukra.
bocs de mar nehogy egy taplo miatt utald meg a fefiakat. meg ha mindenki azt is mondja hogy mindegyik egyforma. nem igaz. nem olyan egyszeru ez az egesz. tul kell lepni, muszaj es kesz. nem mindjart feladni az elejen. hihetetlen de hasonlo dolgok szerintem megesnek/megestek mindenkivel. szoval kitartas, szoritok majd. 36F
13.21-es vagyok. Nekem a tavalyi évem volt ilyen, fõleg a nyár. Télen, tavasszal kifordultam magamból, undorodtam még a szex gondolatától is. Nem tudatosan. Még egy csókot se adtam senkinek, kerültem az ilyen helyzeteket, mert rögeszmémmé vált, hogy mások elítélnek és ribncnak néznek. Aztán jött egy férfi az életembe (nem szerelem, csak erõs vonzalom), õt iszonyatosan kívántam és lefeküdtünk. Egy percig nem éreztem rosszul magam, átértékeltem az egész dolgot. Nem gond, ha ritkán vannak egyéjszakás kalandjaink, az sem, ha valakivel szexkapcsolatban vagyunk. Annyi kell, hogy biztosak legyünk benne, hogy a partnem nem egy utolsó olcsó ringyónak néz, hanem nõként kezel, nem érezteti hogy értéketlenek vagyunk, és magunkat se tartsuk annak. Tudnod kell, hogy diszkrét, nem ad ki másoknak. Nekem így sikerült. 5x átgondolni. :) A szexmegvonás hülyeség, felesleges.Szerintem. Ne aggódj, értékes vagy! Beláttad a hibádat. Az az igazi ribnc aki nem képes belátni mennyire rossz úton jár!
Kedves kérdezõ, itt nem fogsz kapni normális tanácsot! Ha mégis, nem sokat! Tinédzserek járnak többnyire ide és korlátolt képességûek. Gondolom pénzért is csináltad, ha nem akkor össze-vissza csaltad a pasidat (lehet "jogosan"), de nem ez számít! A múltba nem nézünk csal elõre, hidd el nem visz elõrébb ha a múlton rágódsz! Most szedd össze magad és ostorozd tovább magad, mert elsiklik rossz irányba az életed, aztán kereghetsz életed végéig, meg mártírkodhatsz, hogy de miért tetted ezt vagy azt, miért pont veled, stb. Ne önsajnálkozz, hanem "rázd" meg magad és felemelt fejjel éld az életed tovább úgy, ahogy nem tetted eddig! Mindenki követ el hibákat, nekem is egy csomó pasim volt, és sok hülyeséget is csináltam, amit ma már bánok, de nem kesergek, mert azzal csak felemésztem magam! Most túl a negyvenen boldog, kiegyensúlyozott életem van, de ha nekiálltam volna keseregni és önsajnálkozni, akkor nagyon nem itt és így lennék. Fel a fejjel! Legalább felismerted és beismerted, hogy hibáztál. Lapozz!!!
Állítólag k*rvából lesz a legjobb feleség.De remélem majd nem az enyém!:D
A kérdező hozzászólása: Nem tudok elköltözni, csak két év múlva és akkor sem BP-re, hanem 50 km-re egy másik városba.
Mi az pontosan amit tettél?
Költözz el, kezdj új életet. Egyébként nem Evelin a neved? :D:D
A kérdező hozzászólása: Nem írom le a nevem. Ah sok mindent csináltam, ahogy eszembe jut, a sírás kerülget. Egy évig tartott az egész pedig csak.
A kérdező hozzászólása: Normális állást, normális pasit akartam kezdetben, minden jól alakul, fel fognak venni fõiskolára is, megvan a pontom. A baj, hogy ez nem elég, mert akármennyire is rendben vannak ezek a dolgok, az a pasi kicsinált, észre se vettem, hogy mit csinált velem, mint valami bolond, olyan voltam. És valahogy nagyon megalázó érzés, hogy a pasinak a haverjai is meg rengetegen tudták az ügyeimet, én meg olyan voltam végig mint valami naiv p%csa és nem gondoltam, hogy ebbõl ekkora baj lesz.
Mondom írtam üzit, aztán ha szeretnél, beszélgethetünk.. :)
Akkor kellett volna gondolkodni nem most. Még jó, hogy eszedbe jut :) Ha hülye voltál, így jártál. :)
Lassanként kiváncsivá tettél, hogy mi is a történeted? Szeretnék veled priviben elbeszélgetni a problémádrol. Van egy olyan érzésem, hogy amit te tragédiának érzel az a környzetedben is (!!!) minden második lánnyal megesett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az együttérzést. Inkább apáca leszek, mert nem tudok kimenni a férfiakból.
Kedves utolsó, Mindenki követ el hibákat az életben, nem kell lekezelõnek lenni senkivel sem. Attól még, hogy akkor nem gondolkodott, nem jogosít fel arra, hogy megalázd õt mégjobban és beletaposs a lelkivilágába. Vagy megpróbálsz segíteni neki, vagy inkább ne is írj semmit.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem történhet meg minden második lánnyal. Nem vagyok olyan, mint más, tehetetlen vagyok.
Mindegy, Én felajánlottam a segítségemet, a sajnáltatással nem sokra fogod vinni szerintem.
Igaz, nincs jogom elítélni, megalázni. Csak gondolj bele abba, hogy hányan vannak így, és mégis mennek elõre, ha Õ megtorpant így járt. Sok embernek nincs tökéletes élete, nekem sem, de én legalább nem magamnak csináltam a hülyeséget! :)
#10 vok. Természetesen más vagy, amit vélsz magadrol azzal lehet a baj (erre céloztam). Nem akarsz picit részletesebben irni?
És még is hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Mivel sok privis feltételezte, hogy szexkapcsolatom volt egy pasival és ezért sírok, elmondom, ennél azért komplikáltabb az esetem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.

Van itt olyan, aki velem van, és a helyemben ugyanezt tenné? Vélemények? Mit tegyek, hogyan csináljam?

A barátom szakított velem már 5 hónapja. Iszonyatosan hiányzik, egyre rosszabb az állapotom, nem tudom leírni, mennyire bánt a dolog, ragozhatnám itt, de felesleges. Õ a mindenem, nem tudom elfelejteni, mert egyszer?en egymásnak teremtettek minket. Õ volt az els? barátom, imádtuk egymást, neki is én voltam az els?. 1 évig együtt voltunk, de a körülmények ellenük szóltak, és annyit szenvedtünk, hogy kiszeretett bel?lem. Szeretett, de elmúlt a szerelem,maga sem tudta miért. Nagyon zavaros a fiú, de érthet? is, mert csupán 15 évesek vagyunk.

Legjobb válasz: Szerintem nem sokat tudsz tenni az ügy érdekében. Még nagyon fiatal vagy , ha tényleg egymásnak lettetek teremve akkor úgyis összejöttök még nem? Ha meg nem akkor nem õ az akit keresel. Persze hogy most nehéz, ez ilyen. De majd lesz más akit mégjobban fogsz szeretni , vagy ha minden rendbe lesz vele, akkor az majd kárpótol. Beszélgess vele, legyetek jóba ha az neked jobb. Nem tudom mi volt ami szétválasztott titeket , de az csak jelent valamit hogy kiszeretett belõled...Minden rendbe fog jönni csak kis idõ kell hozzá, én szurkolok neked:)Fel a fejjel!

Szerintem nem sokat tudsz tenni az ügy érdekében. Még nagyon fiatal vagy , ha tényleg egymásnak lettetek teremve akkor úgyis összejöttök még nem? Ha meg nem akkor nem õ az akit keresel. Persze hogy most nehéz, ez ilyen. De majd lesz más akit mégjobban fogsz szeretni , vagy ha minden rendbe lesz vele, akkor az majd kárpótol. Beszélgess vele, legyetek jóba ha az neked jobb. Nem tudom mi volt ami szétválasztott titeket , de az csak jelent valamit hogy kiszeretett belõled...Minden rendbe fog jönni csak kis idõ kell hozzá, én szurkolok neked:) Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: Nagyon el vagyok keseredve, komolyan nem tudom mit tehetnék. Már végsõ fájdalmamban ide írok, mivel megõrülök..Nagyon szeretném visszakapni.
A kérdező hozzászólása: nem tudtunk hol találkozni a télen, meg nagyon sok családi zûr volt+ meghalt a testvérem.
A körülményekkel mi van?
A kérdező hozzászólása: De már lassan fél év eltelt! :S
Talán kell egy kis idõ hozzá.
Talán ha megváltoznak a körülmények.
A kérdező hozzászólása: De el tudjátok képzelni, hogy majd visszajön hozzám? Mert szeretném visszakapni õt. :(
Ha eddig nem oldottátok meg, vagy neki nem érte meg ezzel fáradni, most mi változna?
Ki ne menne vissza ilyen körülmények közé. Inkább lépj tovább, ne azt erõltesd, ami már bizonyítottan nem megy.

Mit tegyünk? Már majdnem 5 hónapja itt van az ingyenélő nagybátyám, aki tökéletesen elvan, és dolgozni nem akar. Nagyim viszont durcizik, ha szólunk ezért.

Legjobb válasz: Ki tartja el? Nagyid? Mert akkor jó, ne dobjátok ki? Vagy apud, tesód meg te? Mert akkor pakoljatok neki és mehet!

Ki tartja el? Nagyid? Mert akkor jó, ne dobjátok ki? Vagy apud, tesód meg te? Mert akkor pakoljatok neki és mehet!
Az a gond, hogy a nagymamád nem is akarja ezt megérteni, pont azért, amit Te írtál: mert a nagybátyád az egyetlen élõ gyermeke. Hiába fogtok beszélni vele szépen, vagy már csúnyán, kötni fogja az ebet a karóhoz, nem akar változtatni a helyzeten. Vagy tényleg kirakjátok a nagybácsit, és várjátok az idõ múlását, avagy a nagyid megbékül, vagy minden marad így, tipikus állóvíz. Lépjétek meg szerintem.
Mondjátok nagyinak, hogy nem vagytok hajlandóak ezzel az ingyenélõvel együtt élni, és elkezdtek albérletet nézni.Látványosan, nyomtassatok ki lakásokat, beszéljetek róla sokat, mondjátok hogy már megnéztetek X db lakást, meg ilyenek! (persze ezt csak elméletben, de ha nem lesz változás, lehet, hogy jobb lenne) Hátha észbekap!
Akkor ha apud keresi a bevétel 3/4-ét, akkor joga van eldönteni, kit tart el! Õt nem kell! Komolyan vágjátok ki, nagyi majd kiakad, de ez van, nem lehet élete végig eltartani. Vagy meg lehet mondani nagyinak, hogy akkor tartsa el a fiát az Õ pénzébõl! Külön hütõ stb!
Nagyidna van tulajdon v. haszonélvezeti joga (vagy a nagybátyádnak)? Ha nincs forduljatok ügyvédhez és lakoltassátok ki. 16/L
De a nagymamád nem látja mit csinál? Nem tudom, hány évesek vagytok, de nem gondolja, hogy a fiacskája nem fiatalok számára követendõ életformát folytat? Az egy dolog, hogy õ nevelt fel titeket, természetes, hogy hálás vagy neki, meg nagyon szereted, de NEKI vagy hálás, nem a nagybátyádnak. Egyértelmû, hogy dolgozni nem fog sehol, miért is dolgozna, ha mások eltartják, kaját raknak elé, van hol aludnia, nem szól neki senki, és még olyan "luxus" dolgok is ingyen vannak neki, mint az internet. Ezért kell felkelni a gép elõl, itt a hétvége, ráér mindenki, összepakoljátok a cuccait és kirakjátok a lakásból.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bátorítást. :) A történethez hozzá tartozik, hogy nagyim nevelt fel minket a húgommal, mert apu dolgozott amennyit csak tudott, hogy pótolja az anyu halálával kiesett pénzt. Tehát ezért nagyon hálásak vagyunk neki, tényleg sokat tett minket. És bármennyire szánalmasnak is tûnhet, tényleg ez az egy érv van amellett, hogy ne dobjuk ki. Nagyimnak problémák vannak a szívével, nem akarjuk, hogy baja legyen, ha balhé alakul ki. Apukám sokkal erõsebb nagybátyámnál. Mi viszont a húgommal nem annyira. Egyébként nagyon is érlelõdik a döntés, csak a fent leírtak miatt félünk meglépni. Ha meghozzuk a végleges elhatározást, nagyon hamar véghez is visszük. Hiszen ez a mai lenne munkám, de nem megyek dolog kiverte a biztosítékot. Ez volt az utolsó csepp a pohárban.
A kérdező hozzászólása: Én 18, tesóm 16. Most beszéltünk apuval, õ még hezitál, mivel közte és nagymamám között más okokból is feszkó van. Viszont õ a legerõsebb, legtekintélyesebb, én vagy a tesóm hiába mondanánk annak a disznónk, hogy pakolj, költözz, ránk vélhetõen nem hallgatna... És apu nem akar mégnagyobb feszültséget nagyimmal.
Nagyidnak mutasd meg az itteni válaszokat.
Na mi lett?
Ha annyira zavarna, már rég kipateroltátok volna õt! Sosem értettem, hogy miért kell annyit problémázni egy dolog miatt, ha aztán tétlenül tûrjük? Áll fel a géptõl, és tegyél ellene, adj ultimátumot, mutasd meg egy kicsit, hogy te sem a szarral gurigázol, mert úgy látszik az ingyenélõ nagybátyád csak az erõs szóra hallgat. Nagymama meg természetesen a fiacskája oldalán áll, de lelke mélyén tudja õ is, hogy elfogult...tömören: NE HAGYJÁTOK HOGY ELCSESSZEN MINDENT! Remélem pozitív fejleményekrõl fogsz tudni lassan beszámolni, sok sikert! Szia!
5 hónapig nem tudtátok kirakni? Ne az legyen már a fõ szempont, hogy nagymamád mit szól, mert akkor egész életetekben õt kell eltartanotok. Álljon már apukád a sarkára, és dobja ki onnan! Majdnem egy fél éved lett volna belátni, hogy szép szóval úgyse tudjátok elküldeni, nem keres munkát, élõsködik, undorító életformát folytat stb. Miért toleráljátok? Vagy valamivel vissza tudna vágni? Esetleg erõsebb nálatok, féltek tõle? Mi az oka? Mert csak a nagyi mártirkodása miatt eltartani valakit... felháborító, hogy van ilyen, és hidd el, a nagybátyád röhög rajtatok és szánalmasnak gondol titeket... és azt mondom, ha nem tesztek valamit, igaza is van :S Ez utóbbit ne vedd sértésnek, de ha engeditek magatokat kihasználni, tényleg azok lesztek :S
A kérdező hozzászólása: Kedves 11-es. Én segítek mindenkinek, ha kell az utolsóm odaadom. Imádok segíteni, nem véletlenül készülök egészségügyi pályára, hanem azért, mert azzal is segíteni tudok. Viszont nem tartom igazságosnak, hogy segítsek, segítsünk a saját életminõségünk romlásának ellenére, úgy, hogy a másik fél ezt kihasználja, és élvezi a helyzetet. Megfelel neki, hogy nem kell dolgozni, és nagyim mégis szinte kinyalja a seggét. Szerinted ezen felül segíteni kéne? Egyébként, mint írtam az elõzõ kérdésben, nem lenne hajléktalan, lenne hova mennie, csak ott nem viselkedhet így. Kocsmázni nem jár, mert nincs mibõl. Kiabálni nem szokott. Inkább csak az orra alatt motyog, hogy mi milyen szemetek vagyunk. Volt, hogy meghallottam, hogy telefonban ecseteli az élettársának, hogy mi milyen szemét banda vagyunk. Fõleg én és a tesóm. Telefonra nem tudtam felvenni, mert benn volt a szobában töltõn.
nem szokott kocsmázni vagy veletek üvölteni amikor a nagyi nincs ott? mert pl. egy hangfelvétel vagy ha látná hogy miket mûvel talán felnyitná a szemét
Ügyvéd és tegyétek ki! Keresztény ország? Ingyenélõk országa!
A kérdező hozzászólása: Igazából az ilyen trükkök, hogy azt mondjuk, elköltözünk, nem hatja meg. Mondtam már neki, hogy elmegyek, ha itt marad a fia, a válasza mi volt? "Tudod, mit? Akkor inkább elköltözök, és akkor nem fogok zavarni. Ti úgyis csak utáltok engem.". A külön hûtõ ötlet is csak egy hisztibe torkollna, amibõl nem valósulna meg semmi. Egyébként szerinte így is õ tartja el a fiût. Nonszensz. Nincs haszonélvezeti joga, ezt már írtam az elõzõ kérdésben is. Ez inkább elvi kérdés, mint jogi. Mert imádom a nagyimat, nem akarok fájdalmat okozni, viszont ez így nem állapot.
Állítólag ez egy keresztény ország. A kérdés és a válaszok nem ezt tükrözik.
A kérdező hozzászólása: Hát, mivel a bevételünk 3/4-e apu fizuja, az özvegyi nyugdíj, a családi, és az árvasági, így leginkább mi. Úgymond közös kassza van, tehát nincs apu pénze, vagy mama pénze. Igen, nagymamám szed neki. Mióta itt van folyamatosan. Az se zavarja, hogy lopkod a ciginkbõl. Képes azt mondani nekem, hogy miért sajnálom tõle? Mikor meg megmondom, hogy a cigi úgymond luxus, megsértõdik. Mama elõtt nem tudná elvágni saját magát, mivel segíteni akar neki, mivel ugye anyum meghalt, így csak ez a majom az egyetlen élõ gyereke.
4.vagyok, igazából nem arra akartam rávetíteni, hogy ne bántsátok meg a mamát, csak hogy így is - úgy is sértõdés lesz, de majd megbékül...
Az a baj ezzel, hogy lehet A, B, C-tervetek, mindenképpen megbántjátok a mamát, mert hiába tudja, milyen a fia, nem akarja kitenni, ezzel a nagybátyád is tökéletesen tisztában van, visssza is él a helyzettel. Esetleg még egy olyat tudnék elképzelni, hogy a nagybátyád vágja el magát a mama elõtt, valami úton - módon, erre kellene kitalálnotok valamit.
saját magának kajaszedés még mindig nuku Akkor ne egyen :D Ki szed neki? Nagyid? Inkább sértõdjön meg és legyen balhé, de ez nem állapot!
Tiétek a lakás, dobjátok ki. Én nem foglalkoznék azzal, hogy a nagyi balhézik, ha egyszerûen képtelen felfogni, hogy csak ingyenélõsködik valaki a nyakán :( Most még "csak" a 20e Ft, késõbb ki tudja mi következik... +1 ember, több lesz a víz, villany, alapból nõni fognak a költségek. Gondolkozzatok! Így nem lehet élni neki fõleg nem, meg nektek sem.
Én 2 hetet adtam a párom testvérének. 23 éves nagy muja paraszt 5 éve semmi munkája. Én osszecsomagoltam a homijait is ki vágtam. Nem szorakozok senkivel, nem azért dolgozom hogy egy ingyen élõt eltartsak aki elszivja a gyerekem elõl a levegõt és kiveszi a szájából az ételt.

15 éves lány vagyok. Még sosem borotváltam a lábam. Itt a nyár és szeretnék szoknyát felvenni. De hallottam már olyanokat hogyha leborotválom akkor gyorsabban fog nőni, stb. Mit tegyek? Hogyan csináljam? Köszönöm! (:

Legjobb válasz: Én minden zuhanyzásnál leborotválom, azaz minden nap, nem szeretem ha kicsit is kinõ, de egyébként elég kétnaponta is, ahogy neked jó. Nem fog gyorsabban nõni, a szõr eleve gyorsan nõ, csak ha még nem borotváltad akkor ezt nem tudod. De pl. ha szeded a szemöldököd, akkor tudod, hogy ott is milyen hamar megjelennek az új szálak... Ez van. Akinek nem tetszik, hogy gyakran borotválkozni kell, az használhat epilátort, gyantát.

Én minden zuhanyzásnál leborotválom, azaz minden nap, nem szeretem ha kicsit is kinõ, de egyébként elég kétnaponta is, ahogy neked jó. Nem fog gyorsabban nõni, a szõr eleve gyorsan nõ, csak ha még nem borotváltad akkor ezt nem tudod. De pl. ha szeded a szemöldököd, akkor tudod, hogy ott is milyen hamar megjelennek az új szálak... Ez van. Akinek nem tetszik, hogy gyakran borotválkozni kell, az használhat epilátort, gyantát.
Én nem használok semmiféle speciális dolgot, a sima tusfürdõ is megteszi. Borotvából is jó az eldobható, csak nem a legeslegolcsóbbat kell megvenni.
15 évesen már ideje elkezdened, nem nehéz.. valóban gyorsabban nõ, én 2 naponta szoktam borotválni, nem nehéz.
már ideje lenne.. és akkor mivan , ha gyorsan nõl a szõr?! leborotválod/epilálod/gyantázod. és kész
Nem fog sem gyorsabban nõni, sem erõsebb nem lesz. Az 2 kérdésed meg nem értem, mert elég evidensek. Mit tegyek? - Borotváld le. Hogy csináld? - Jó minõségû borotva + borotvahab/gél/borotválkozáshoz való tusfürdõ a legmegfelelõbb hozzá, a többit meg te is tudod.
Nem mindenkinek nõ gyorsabban, mondjuk nekem nem is az volt a baj, hogy gyorsabban nõtt, hanem hogy megerõsödött. Ezért tértem át az epilálásra, sokkal praktikusabb, hetente egyszer átmegyek vele a lábamon, így azok a szõrszálak, amik 1 hét után kinõttek, el is tûnnek, ugyanakkor a szõr fokozatosan gyengül, nincs vele macera. Pl én intim területet gyantáztatok, ott is már szépen ritkult, aminek ritkulnia kell, és nem is olyan kényelmetlen, mint rendszeresen borotválni :)
Ha borotválni fogod akkor kell majd minimum minden másnap csinálnod, bár ha hozzászoksz nem vészes, zuhanyzás közbe gyorsan megvan. Esetleg gyantázhatsz is, azt ritkábban kell.
Szia! Szerintem ne borotváld, hanem gyantáztasd le. Elsõre ne magadnak csináld, hanem menj el egy jó kozmetikushoz. Hidd el, ha jól csinálják nem is fáj annyira. 2 hétig tök sima lesz, utána is csak pihésedni fog. Havonta egyszer elég elmenni, megéri. A borotvával az a baj, hogy 1-2 nap múlva kellemetlen szúrós lesz. Ha túl gyakran borotválod, akkor pedig csúnyán kipattog és fáj is. Annak idején én is borotváltam, de már évek óta gyantáztatom mindenemet, tapasztalatból mondom ez a legjobb módszer. 23L
gyantázd! kibirod es megeri mert havonta kellszorteleniteni. en ket eve gyantazom a labamat, semmi borotva es marcsak par szal van a labamon tehat kezd kihalnim teljesen megeri!! 16/L

Mit tegyek ha ekcémás a 19 hónapos babám? Van itt más is aki ilyen gonddal küzd?

Pénteken megyünk kivizsgálásra, de a doki szerint ekcémától foltos a szája körül.

Legjobb válasz: Én már annyit agyaltam rajta, de gõzöm sincs, hogy mi változhatott december óta, ha csak tényleg az idõjárás nem. Neki csak az arcán van és nem nagy folt és nem is piszkálja, uh. gondolom nem viszket neki. Viszont tegnap rengeteget sírt, mert keveset aludt az éjjel és akkor még az orra alatt is elõjött, de aztán el is múlt. Decemberbe egy megfázás után jött ki elõször.

A fiamnak kb 4 hónapos korában jött ki az ekcémája, de csak a füle nem volt foltos szegénynek. A doki szerint örökletes a hajlama, a kiváltó ok a gyógyszertári fürdetõ volt, nekünk pont a Johnsons és a Nívea jött be, attól semmi baja. Exxema Repairt használtunk miután a dokik által felírtak nem váltak be. Azóta teljesen tünetmentes. Ajánlom mindenkinek az Exxemát, születéstõl kezdve használható, nincs méreganyag, se hormon benne. Kb 3 -4 hetes kúra a teljes tünetmentességig.
A kérdező hozzászólása: A Johnson's fürdetõ minket még a kórházban kiütött, uh. nem is használunk semmilyen Johnson's terméket. Babylove habfürdõt és sampont használunk, testápolóból pedig Neogranormant. Szerintem ha ilyesmire lenne allergiás, akkor az egész testén lennének kiütések.
A kérdező hozzászólása: Én már annyit agyaltam rajta, de gõzöm sincs, hogy mi változhatott december óta, ha csak tényleg az idõjárás nem. Neki csak az arcán van és nem nagy folt és nem is piszkálja, uh. gondolom nem viszket neki. Viszont tegnap rengeteget sírt, mert keveset aludt az éjjel és akkor még az orra alatt is elõjött, de aztán el is múlt. Decemberbe egy megfázás után jött ki elõször.
4. vagyok de ha öröklött, akkor vkitõl örökölte, viszont nincs senki a családban, aki ekcémás lenne, nagyszülõkig visszamenve
Nem tudom hogy mindenhol olyan lenne-e, a fiamnak csak az arcán és a könyökhajlatában volt. Mióta nem használjuk a fürdetõt teljesen elmúlt.
Az én 14 hónaposom a kék Johnsons fürdetõtõl lett ekcémás most csak mosdókenõcsöt használhatunk és kaptunk egy gyógyszertári kenõcsöt (ha jól emlékszem Elocom). Azt mondta a bõrgyógyász hogy valószínû kinövi.
2. Késõ ösztõl-télen-kora tavaszig mindig erõsebbek foltok, ilyenkor több a betegeség (takonykór stb), ettõl gyengül az a télen amúgy is gyengébb immunrendszer. Ezért lehet hívni téli ekcémának is, de alapjában véve öröklött.
Én 30 éves vagyok, mai napig nem tudom, hogy mitõl jön elõ az ekcémám... :o/ A fiamnak is volt tavaly télen (pár hónaposan) bõrgyógyász azt mondta, ne adjak rá nagyon meleg sapkát (a homlokán volt egy nagyobb folt, ahol a sapka érintkezett vele) Ezen a télen nem jött elõ. Necces pedig, hogy õ is az lesz, mivel én steroidos krémen éltem, de sajnos nagyon nagyon nagyon nehéz megtalálni a problémát. Manapság már attól is lehet ekcémás az ember, hogy levegõt vesz... :o/
Fiam 1 éves korától ekcémás, azt mondták kamaszkorára kinövi. Hideg, párás idõ, betegség ezek hozzák ki, nyáro, meleg, napsütés, tenger-ezek elmulasszák.
Az én fiamon is kijöttek ekcámás foltok, mindig akkor amikor a nagyszüleinél volt!Próbáltunk kizárni mindent végül ugy nézett ki , hogy a kutyaszõrtõl jött neki elõ! Neogranormon-nal kellett kennünk, hamar el is múlt neki! Pár hónapos volt amikor elõször elõjött neki, de akkor nem derült ki, hogy mitõl!Akkor mosakodókrémet, és egy zsíros krémet kaptunk azzal kellett kezelni!Most másfél éves a fiam!
Az én fiamnak a hideg hozza ki.Ha elmúlt kend testápolóval, hogy ne száradjon ki a bõre.

Van egy srác akivel nem rég jöttem összze. Az exem osztály társa. és ugy láttom hogy zavarja. Csak nem tudom mire fel mert ö dobot. és jár is valkivel. Mot meg itt teszi a jót meg ijenk. Mit tegyek?

Legjobb válasz: úgy gondolom sok srác van így h ha az exnõjét új csávóval látja akk újra elindul benne a vadászösztön és vissza akarja kapni.. sztem nézz el melette, élvezd 1 kicsit a helyzetet, hadd szenvedjen ha már õ dobott..

úgy gondolom sok srác van így h ha az exnõjét új csávóval látja akk újra elindul benne a vadászösztön és vissza akarja kapni.. sztem nézz el melette, élvezd 1 kicsit a helyzetet, hadd szenvedjen ha már õ dobott..
A kérdező hozzászólása: Ahha....Csak az a szar benne hogy ugy dobot hogy másal üzente meg..de egy suliba járok vele...és rá egy hétre összejöt egy csajal....én meg 3 hétig nem volt barátom..
Hány éves vagy? Szerintem inkább tanulj egy kis helyesírást...:)
igen, ne haragudj, de ez a 'mással üzente meg' történet olyan 4.osztályos szintre utal

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!