Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, akárhogy (19 db)

Van egy csoptársam, aki nõ és állandóan nyalizik nekem. Barátnõm van, szeretem, egyszer már félreértette, mikor meghallotta, nem akarom elveszíteni. Nem érdekel, sõt, már egyenesen gyûlölöm a nõt, m akárhogy hárítok nem veszi észre magát. Mit tegyek?

engem nem érdekel, csúnya is, gáz,ahogy állandóan kedveskedeik. már nem szólok hozzá se, de bunkó se lehetek, amikor még 1évig kell eltûrnöm a közelembe. hogy rázzam le? párommal nagyon szeretjük egymást,nem akarom ilyen miatt elveszíteni,

Legjobb válasz: érdekes ez a véleményed,hogy csunya is.....miert ha nem lenne csunya,akkor nem zavarna? egyebkent hagyd figyelmen kivul,es mondd el a baratnodnek ezt a problémát,szerintem meg fogja érteni.

érdekes ez a véleményed, hogy csunya is.....miert ha nem lenne csunya, akkor nem zavarna? egyebkent hagyd figyelmen kivul, es mondd el a baratnodnek ezt a problémát, szerintem meg fogja érteni.
hát, keríts valakit aki ráakaszkodik erre a nõre :D és leköti a rád fordított energiákat :D bár nem tudom ezt lehet pórbáltátok már
Egyértelmûen mond el a barátnõdnek ezt a problémát és kérj is tõle tanácsot. Lehet van hasznos ötlete, vagy bemegy és elrendezi neked a kérdést. Akár így akár úgy tisztában lesz vele, hogy ez nem félrekavarás a részedrõl.
A kérdező hozzászólása: azért írtam h csúnya, m nem tudom mit képzel magáról...beképzelt is, nem értm
A kérdező hozzászólása: félek, h azt hiszi majd, h egyszer hagyom magam" a keveskedésnek és beleun :/
Ha viszont nem szólsz neki és valahogy rájön (pl a csoprtársad bosszúból, hogy nem foglálkoztál vele felhívja, vagy ír neki valami "szépet") az kb 10000x rosszabb lesz. Mond el a barátnõdnek az Isten szerelmére! Ez valahol õt is érinti, közös probléma. Ha elsunnyogod azzal csak rontassz a helyzeten. Légy felháborodva, amikor elmondod neki.
A kérdező hozzászólása: már hallotta h milyen és meséltem róla neki, de úgy veszem észre egyre inkább idegesíti. fél, h majd addig kedveskedik meg jár a nyakamra, míg egyszer "megszeretteti" magát velem vagy hogy írjam.. de én tudom hogy nem! idegesít, h egy ilyen ember, akihez közöm nincs, õ tesz nekem keresztbe?

Megvettem a minecraftot ipmortálom a nevem de nincs e-mail. Mit tegyek? Hiába próbálom akárhogy, semmi.

Legjobb válasz: Mit akarsz Te importálni fiam? Meg veszed a Minecraftot letöltöd a launchert beírod a felhasználóneved meg a jelszavad azt játszol. Ennyi.

Mit akarsz Te importálni fiam? Meg veszed a Minecraftot letöltöd a launchert beírod a felhasználóneved meg a jelszavad azt játszol. Ennyi.

Nem élvezem ha maszturbálok akárhogyan is, mit tegyek?

és szűz vagyok, mit csináljak?

Legjobb válasz: Lány vagy? 1 Anatómia: ülj le a tükör elé, és keresd meg a csiklódat. Ehhez segítség: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/thumb/9/9b/HumanVul.. A nõknek a legérzékenyebb pontja a csikló teteje, ez kb. megfeletethetõ a férfiak makkjának. A legkönnyebben csinklón át lehet elérni orgazmust. 2 Keress egy nyugodt helyet, olyan idõpontot amikor senki nem fog zavarni. Zárd be az ajtót, a lényeg hogy biztonságban érezd magad. Mossál elõtte kezet. 3 Tapasztald ki, hogy mi az, ami jó érzés. A vagina alapból álatlában nem annyira nedves, ezért érdemes egy kis nyálat használni síkosítónak. 4 Enjoy!

Lány vagy? 1 Anatómia: ülj le a tükör elé, és keresd meg a csiklódat. Ehhez segítség: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/thumb/9/9b/HumanVul.. A nõknek a legérzékenyebb pontja a csikló teteje, ez kb. megfeletethetõ a férfiak makkjának. A legkönnyebben csinklón át lehet elérni orgazmust. 2 Keress egy nyugodt helyet, olyan idõpontot amikor senki nem fog zavarni. Zárd be az ajtót, a lényeg hogy biztonságban érezd magad. Mossál elõtte kezet. 3 Tapasztald ki, hogy mi az, ami jó érzés. A vagina alapból álatlában nem annyira nedves, ezért érdemes egy kis nyálat használni síkosítónak. 4 Enjoy!
A kérdező hozzászólása: lány vagyok. oké, köszi, megpróbálom

Mit csináljak? Reggelente nagyon szájszagú a szám, akárhogy mosok fogat, akk is olyan marad, de ha esetleg megiszok egy teát, megeszek egy kekszet, akk normális lesz. Mit tegyek és mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy a szajban keresendo az ok. Lehet akarmilyen emesztorendszeri problema es maj-rendellenesseg is eloidezheti a rossz szajszagot. Persze erre kevesebb az esely, mint a fogproblemara ilyenkor, de ha nagyon zavar es aggaszt, akkor vizsgaltasd ki magad!

Nem biztos, hogy a szajban keresendo az ok. Lehet akarmilyen emesztorendszeri problema es maj-rendellenesseg is eloidezheti a rossz szajszagot. Persze erre kevesebb az esely, mint a fogproblemara ilyenkor, de ha nagyon zavar es aggaszt, akkor vizsgaltasd ki magad!
Esetleg lepedékes a nyelved.Fogmosáskor használj jó erös szájvizet, és a fogkefével kicsit kapard meg a nyelved. Hogy mitöl lehet? A gyomrodból is jöhet.
Igen, johet a gyomorbol, esetleg ha rosszak a fogaid, attol is lehet. A volt pasimnak volt ilyen, a leheto legovatosabban emlitettem nekf, h ne bantsam meg.. hat nem hitte el! szakitottam vele.
Egyrészt a reggeli lehellet részben elkerülhetetlen, mivel éjjel csökken a nyáltermelésünk, a szánk kiszárad, és ettõl kellemetlen szagú lesz. Másrészt lehet, hogy nem megfelelõ a szájhigiéniád, például nem mosol elég alaposan fogat lefekvés elõtt, vagy nem jó a fogmosási technikád. És még egy jó tanács: ha nem szoktál nyelvet mosni a fogmosás végén, akkor mostantól próbáld meg, csodákat tesz! Amikor megmostad a fogad, a még fogkrémes fogkefével szépen keféld végig a nyelved felszínét (belülrõl kifelé mozdulatokkal). Elõször lehet, hogy hányingerkeltõ lesz, de hamar meg lehet szokni. Rengeteg baktériumot tud eltávolítani így a fogkefe, utána nagyon friss üde érzés lesz a szájban.
Igen, mint latjuk az agyadat is sikerul megszuntetnie, bar az meg lehet szuletesi rendellenesseg. Nincsen esetleg fogkoved? Az szokott eloidezni rossz lehelletet, es csak ha leszedik szunik meg.
Akárhányszor mosok kezet állandóan kéz szagú a kezem, fa sz szagú a fa szom, segg szagú a seggem, még az orromnak is orr szaga van melegebb idõkben még a szememnek is szem illata van.Nincs mit tenni! Egyébként ajánlom a kromofágot vagy brigéciolt az mindent megszüntet
A kérdező hozzászólása: lehetséges......a válaszod mind2 része :) ))
A kérdező hozzászólása: Csak az a legidegesítõbb, h fogmosás után muszály meginni egy teát v minimum egy rágót el kell rágni...pld ha simán fogmosás nélkül teáznék v rágóznék, akk iss szályszagom lenne...így hát a reggel szályszageltüntetés 2 lépéses dolog...fogmosás és vmit enni v inni
A kérdező hozzászólása: Kösz!Sokat segítettél!Mostmár így fogom csinálni

164centi 48kilós 15éves lány vagyok és szeretnék hízni de akárhogy eszek nem megy, combra megy de máshova nem, mit tegyek?

Legjobb válasz: Igen, igaza van az elottem szolonak...es nem akarlak "fenyegetni" de mikor majd 30 leszel meg a frasz jon majd rad, hogy mitol hizol...????!!!!! A testunk folyton valtozik...hidd el, 30 evesen az, hogy olyan vagy most amilyen rendesen elonyodre fog valni!!!! VAgy miutan szultel...tudom mirol beszelek. Szoval fel a fejjel es megfogadni az elottem iro tanacsait! :o)

Igen, igaza van az elottem szolonak...es nem akarlak "fenyegetni" de mikor majd 30 leszel meg a frasz jon majd rad, hogy mitol hizol...????!!!!! A testunk folyton valtozik...hidd el, 30 evesen az, hogy olyan vagy most amilyen rendesen elonyodre fog valni!!!! VAgy miutan szultel...tudom mirol beszelek. Szoval fel a fejjel es megfogadni az elottem iro tanacsait! :o)
Ha hízni akarsz, akkor naponta egyél kevesebbet, de többet. (pl.:napi 3x étkezel, de sokat eszel.) Én is hízni akartam, de sajnos túl sokat híztam. Én naponta min. 1x ettem hotdogot és hamburgert, nem mozogtam, és otthon zabáltam. most, 13 éves koromra 72 kg vagyok, és nagyon kövér. Tehát szerintem ne hallgass az elõttem íróra, mert akkor elhízol!
Te hizni akrsz??????En alig tudok lefogyni.....!12 eves vagyok es 46 kilo!!!
ha hizni akarsz van ötletem: egyél mindig valamit nasi legyen süti chips pizza sajtburi mozogni tilos és gyorsan egyél amikor úgy érzed hogy jol laktál pihenj egy kicsit és folytasd mondom mozogni tilos és inni ne ásványvizet vagy vizet igyál hanem rostosokat pl.õszibaracos ezektõl tuti a hizás de mondom MOZOGNI TILOS

Akárhogy teperek, nem tudok ötös tanuló lenni. Mit tegyek?

Mi lehet a baj? :( Rendesen felkészülök a dolgozatra, és 4-est kapok, a padtársam szarik bele, erre 5-öst ír, 3 ponttal jobbat, pedig az egészet rólam leste! A múltkor egy másik dolgozatomra is rosszabb jegyet kaptam, az egyik feladatban vont le a tanár egy pontot, mert állítólag kihagytam valamit, pedig ugyanazt írta a padtársam, csak más megfogalmazásban, és õ megkapta a max. pontot! Ezen az egy ponton múlt a jobb jegy. Komolyan nem értem, a lelkem kitanulom mostanában, és egyre elkeseredettebb vagyok, úgy érzem, képtelen vagyok összehozni. Az érettségi miatt (jövõre lesz) szeretnék jó jegyeket, de nem jön össze, pedig mindent beleadok, úgy érzem. Miért ilyen igazságtalan az élet? :(

Legjobb válasz: Megértelek, manapság sokkal több múlik a tanár "hangulatán", mint a saját felkészültségeden. Sosem felejtem el, amikor az egyik elõttem ülõ SZÓ SZERINT lemásolta a magyar dolgoztam, és nemhogy nem tûnt fel a tanárnak, de õ konkrétan ötöst kapott rá, én meg hármas alát :D :D Szánalmas a mai oktatási rendszer, sajnos nem tudok mást mondani, minthogy tanulj továbbra is, és reménykedj a szerencsében :/

Megértelek, manapság sokkal több múlik a tanár "hangulatán", mint a saját felkészültségeden. Sosem felejtem el, amikor az egyik elõttem ülõ SZÓ SZERINT lemásolta a magyar dolgoztam, és nemhogy nem tûnt fel a tanárnak, de õ konkrétan ötöst kapott rá, én meg hármas alát :D :D Szánalmas a mai oktatási rendszer, sajnos nem tudok mást mondani, minthogy tanulj továbbra is, és reménykedj a szerencsében :/
Felesleges hajtani az ötösre, felnõtt korodban bánni fogod, hogy mennyi minden jóból kimaradtál, mert inkább tanultál.
A kérdező hozzászólása: :D Ezzel felvidítottál kicsit, köszi! Még eszembe jutott egy példa: matek dolgozatot írtunk, minden órán figyeltem, a dolgozat elõtt mindent átnéztem, gyakoroltam egy csomót. Erre 3-ast írtam... Komolyan nem értem, úgy érzem, felesleges az erõfeszítésem, lehet nincsenek meg a képességeim? A matekhoz tényleg hülye vagyok kicsit, de azt az anyagrészt értettem, minden világos volt, erre ez lett belõle. Nagyon rossz érzés, mert úgy érzem, mindent megteszek a siker érdekében, ez mégsem látszik a jegyeimen. :(
Velem is ugyan ez van. Hiába készülsz, ha rossz jegyet akar adni a tanár , rosszat fogsz kapni ha beledöglesz is. Ez még elég kis része az igazságtalanságnak.

Fontos, mert akárhogy akarok nem tudok rajta túllépni! Mit tegyek hogyan fog kialakulni ebből párkapcsolat vagy hogyan tudok kialakítani benne olyan érzést hogy magamhoz kössem?

Van egy pasi akivel már hosszù évek òta ismerkedünk baràtkozunk. Az elején még akart komoly kapcsolatot csak leplezte aztán akkor mondta el hogy akart volna velem komolyabbat amikor jòl összevesztünk és ez szarul esett. Akkor nem is akart tőlem semmit. De én még mindig nem tudom kiverni a fejemből. Mostanra viszont azt mondta, hogy csak alkalmi kapcsolatot keres én még mindig komolyat akarok. Azt mondja hogy a munkája miatt nem megy neki. A fiù (23) én (20)

Legjobb válasz: Tartsd fenn vele a kapcsolatot szerintem, d várd meg amyg benõ a feje lágya! Ne mnej bele alkalmi kapcsolatba, felesleges. Azzal, ha csak a barátja vagy, hidd el, egy fiúnak többet ér egy barátság mint egy szerelem, fõleg, ha nem is akar komolyat. Legyél türelmes. ;)

Tartsd fenn vele a kapcsolatot szerintem, d várd meg amyg benõ a feje lágya! Ne mnej bele alkalmi kapcsolatba, felesleges. Azzal, ha csak a barátja vagy, hidd el, egy fiúnak többet ér egy barátság mint egy szerelem, fõleg, ha nem is akar komolyat. Legyél türelmes. ;)
A kérdező hozzászólása: Nem fogok alkalmiba belemenni. :)

Vettem a gépembe memóriákat és akárhogy csinálom 2 GB-nál többet nem enged beletteni miközben 4GB lenne papíron a max. Mit tegyek? Egyébként 2, 5 GB-ot kéne belepréselni.

Dell Optiplex GX620

Legjobb válasz: Hogy hogy nem enged beletenni? Rácsap a kezedre v. nincs hely v. beleteszed csak épp nem kezel többet?

Hogy hogy nem enged beletenni? Rácsap a kezedre v. nincs hely v. beleteszed csak épp nem kezel többet?
A kérdező hozzászólása: Bocsi XD Elkezd sípolni és nem kapcsol be.
A kérdező hozzászólása: ok! Megoldottam a problémát!
Ha sípol akkor lehet csak nem tetted be jól, vagy nem kompatibilis vagy hibás.
A kérdező hozzászólása: Nem tetszett neki a sorrend XD

Mit tegyek? Két tűz közé kerültem, félek, hogy akárhogy is döntök, rossz lesz. Van itt jó döntés?

Volt egy barátom, egy suliba jártunk, kb egy hónapig jártunk, persze Õ folyton azt mondogatta, hogy nagyon hosszú időre tervez velem, sohasem akar elveszíteni, nagyon megszeretett, soha sem szeretett lányt még meg ilyen rövid idő alatt stb stb, majd egyik napról a másikra (még csak nem is sejtettem annyira hirtelen jött) közölte, hogy ez Neki nem megy, jobb lesz, ha vége lesz. A volt barátnője is az iskolánkba jár, akivel 2 évig volt együtt, és miután szakítottak rá pár hétre jött össze velem. Állítólag utánam 2 napra összejöttek, majd szakítottak, mert a srác rájött, hogy én kellek Neki. Nekem kb már egy hónapja csapja a szelet, ami furcsa is mindenkinek, még Neki is, mert Õ az a fajta, hogy egy csettintésre megkaphat bármilyen lányt, így sosem kellett még udvarolnia. Szóval magához képest nagyon sokat fejlődött, de én ennek ellenére nem mentem vissza Hozzá, mivel nagyon megalázott. Történt pár hete, hogy megismerkedtem egy másik sráccal, aki 100-200 km-re lakik tőlem, nagyon jó Vele beszélgetni, örülök, hogy megismertem, jövő héten tervezi, hogy meglátogat, szóval tényleg jól állunk, de sajnos az a srác mindig bent van a képbe, és nem tudom kiverni a fejemből Õt sem. Amikor a suliban éppen nem engem keres, hanem másokkal beszélget, legszívesebben odarángatnám magamhoz, de ha meg odajön hozzám, nem adhatom be a derekam, hiszen megmondtam Neki, hogy nem lesz köztünk semmi, hiába próbálkozik. Amikor nincs velem, vagy nem hív akkor hiányzik, de amikor Vele vagyok, gyakran unatkozok, és a másik srácra gondolok. De félek, hogyha összejönnék a sulis sráccal, akkor megint megalázna, vagy végre elérné, hogy "megszerzett" és utána nem is foglalkozna velem, nem lenne jó Vele; de ha meg a másik sráccal jönnék össze, akkor meg rányomná a bélyegét ez a srác. Szerintetek? Melyiknek van jövője, vagy mit tegyek? :(

Legjobb válasz: Magad mögött kell hagynod a múltat,hogy legyen jövõd... Szerintem felejtsd el a régit,az újjal meg hagyd,hadd alakuljanak csak a dolgok,hiszen még bármi kisülhet belõle!

Magad mögött kell hagynod a múltat, hogy legyen jövõd... Szerintem felejtsd el a régit, az újjal meg hagyd, hadd alakuljanak csak a dolgok, hiszen még bármi kisülhet belõle!
Nem közülük fog kikerülni, akivel le fogod élni az életed, ez elég valószínû. Az egyik, mert messze van, a másik meg, mert túl közel. Ne foglalkozz ilyesmikkel, élvezz mindent addig, amíg tart. Ismerd meg személyesen is a másik srácot, és dönts azután.
Gondolj arra, mit éreztél mikor elhagyott az exért. Szerintem nem volt jó érzés és nem szeretnéd újra átélni. Éretlennek tûnik, a szavakkal meg csak dobálózott, ha hirtelen az ex kellett neki, majd rájött, hogy mégsem...? Nem tudja ez, hogy mit akar. Hagyd e búsba, inkább adj esélyt egy új embernek. Nem biztos, hogy õ lesz az igazi, de élvezd az ismerkedést és örülj a boldog pillanatoknak :)
Szerintem hagyd mindkettõjüket, az exedet egyértelmû, hogy miért, a másik srác meg nem érdekel annyira, hogy elfelejtesse veled az exed.
Aki megalaz, azzal soha ne alljal szóba. Ismerd meg az ùjat, a tavolsag nem olyan sok, ki lehet birni, ha mind2-en ùgy akarjatok. Egyébként hany éves vagy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!