Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a szoptatás alatt egy (2 db)

Mit tegyek, ha a szoptatás alatt egy görcs lett a mellemben és nem tudom sehogysem kimasszírozni? A borogatás sem használ!

Legjobb válasz: szia, Kínáld a bábak azt a cicit amelyiken a csomó van, (feltételezem hogy ez a cicid be is van keményedve és csomó a tejtermelõdés miatt került oda). Váltogasd a szoptatási pozitúrákat. Nekem speciel a hónajtartásból történõ szoptatás oldotta fel a keményedést és a csomókat. Ha csak egy csomód van és a cicid nem kemény, akkor lehet hogy más oka van a "csomónak" és javasolom az orvosod megkeresését. Remélem sikerült segíteni. Sok sikert és jó babázást kívánok.

szia, Kínáld a bábak azt a cicit amelyiken a csomó van, (feltételezem hogy ez a cicid be is van keményedve és csomó a tejtermelõdés miatt került oda). Váltogasd a szoptatási pozitúrákat. Nekem speciel a hónajtartásból történõ szoptatás oldotta fel a keményedést és a csomókat. Ha csak egy csomód van és a cicid nem kemény, akkor lehet hogy más oka van a "csomónak" és javasolom az orvosod megkeresését. Remélem sikerült segíteni. Sok sikert és jó babázást kívánok.
Nekem a forró zuhany segített!!! Egy órát álltam alatta, és addig masszíroztam, amíg kicsit oldódott, utána pedig jöhetett a mellszívó! Másnapra kutya bajom sem volt! Remélem neked is segít!!!

Mit tegyek ha magas a vérnyomásom? Egy hete szültem. Volt ilyen valakinek? Szoptatás alatt van rá valamilyen gyógyszer?

Mindig alacsony volt. A terhesség végén ment fel de mindig egy kicsivel 140 alatt volt. Most 150-160 Körül és az egész vállam nyakam nagyon be van feszülve. Gondolom az erek miatt. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Annyit tudok, hogy a normál értékek a szülés után 6 héttel kell, hogy visszaálljanak. Ha folyamatosan 140 felett van, én elmennék a helyedben orvoshoz. Védõnõt nem tudod kérdezni errõl? Nem szültem és ez csak a magánvéleményem.

Annyit tudok, hogy a normál értékek a szülés után 6 héttel kell, hogy visszaálljanak. Ha folyamatosan 140 felett van, én elmennék a helyedben orvoshoz. Védõnõt nem tudod kérdezni errõl? Nem szültem és ez csak a magánvéleményem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!