Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a szeretőm felvállal (110 db)

szerelem vagy barát? miért nme vállalja magát chat-en?
mit rontottál el? bõvebben kellene kifejtened.

Nem tudom mit tegyek, a szüleim nem szeretnék, hogy lefeküdjek a 3 évvel idősebb barátommal 16 évesen, de fél éve együtt vagyok vele, mit tegyek?

Nincs a barátommal semmi bajuk csak félnek hogy terhes leszek, még szűz vagyok és ő az első barátom, lehet hogy korainak tartjátok, de én készen érzem magam, a barátom türelmes,és ő csak akkor van benne a dologban ha tudja hogy nem lesz ebből probléma, de tudom hogy ő is szeretné(ő tapasztalt). A szüleimmel ezen nem vesztem össze, csak bánt hogy ilyet megtiltanak, már attól néztek egy nagyot hogy beleültem az ölébe.:S Ti mit tennétek? Nem akarok csalódást okozni, mert szeretem őket, de szerintem azért érthető, hogy kívánjuk egymást.

Legjobb válasz: Hát, ha tényleg csak attól félnek, hogy terhes lehetsz (ami szerintem nem teljesen igaz, inkább féltenek, de ezt most nem fejtem ki, mert nem volt kérdés. :P), akkor beszéld meg velük (vagy csak anyukáddal) a fogamzásgátlást. A szüleid elõtt meg vehetnél egy kis erõt magadon, és mellé ülhetnél. Nem bántásból írom, de azért na... én 23 éves vagyok, és én sem szívesen ülök a párom ölébe, ha a szüleinél vagyunk, mer' minek. Baráti társaságban meg otthon oké, de szülõknél (fõleg, ha egy kicsit konzervatívabbak) egyszerûen nem illik.

Hát, ha tényleg csak attól félnek, hogy terhes lehetsz (ami szerintem nem teljesen igaz, inkább féltenek, de ezt most nem fejtem ki, mert nem volt kérdés. :P), akkor beszéld meg velük (vagy csak anyukáddal) a fogamzásgátlást. A szüleid elõtt meg vehetnél egy kis erõt magadon, és mellé ülhetnél. Nem bántásból írom, de azért na... én 23 éves vagyok, és én sem szívesen ülök a párom ölébe, ha a szüleinél vagyunk, mer' minek. Baráti társaságban meg otthon oké, de szülõknél (fõleg, ha egy kicsit konzervatívabbak) egyszerûen nem illik.
Hát, szerintem az én szüleim (és az egész família) azt hiszik, hogy az elsõ komolyabb barátommal feküdtem le elõször, akit be is mutattam nekik... és hol vannak még azok a pasik, akikrõl nem is tudnak... Nem kell ehhez engedélyt kérned. Megvan az alkalom, megvan a hely és idõpont, megvan a vágy, és te késznek érzed rá magad, szeretnéd, akkor nem kell odaállni 10 perccel elõtte, hogy anyuci megengedi-e. Masználjatok gumit, és terhes se leszel. Végülis ha már egyszer megtörtént, vissza nem csinálhatod. És bár tény, csak védeni szeretnének, azért vannak dolgok, amikhez a szülõknek bizonyos kor után már nem sok köze van. Nem kell mindenrõl tudniuk. De az tény, ha ilyen szigorúan veszik a kérdést, elõttük csak arcrapuszi és kézfogás legyen, ne ölbeülés meg ilyenek.
Szûz, de k**va ..:dd Te tudsz ember -.-"
Ha felkészült lennél, akkor már jártál volna a nõgyógyászaton, és gondoskodtál volna arról, hogy biztos ne maradj terhes.
Ha felkészült lennél nem kérdeznél ilyeneket -_-"
amit nem tudnak az nem fáj.:D
Szerintem elõbb próbálj meg beszélgetni velük errõl, bizonyára kínos lesz, de talán lesz hatása. És, ha nem engednek, akkor viszont nem kell tovább tudniuk róla. Értékelniük kellene, hogy adsz a véleményükre, de nem szólhatnak mindenbe bele. Én alapvetõen nem vagyok annak a híve, hogy amirõl nem tudnak az nem fáj nekik, de nektek sem jó ez így. És én korinak sem tartom már fél év után, meg te is és a barátod is normálisnak tûnik.
A kérdező hozzászólása: Azért látom van pár normális válasz, értelmes emberektõl. Nekik köszönet.
A kérdező hozzászólása: Elõször is tanácsért tettem fel a kérdést. És ha valaki nem tud segítséget adni vagy csak hülye válaszokat képes adni akkor nem kéne hozzászólni semmit. Másodszorra nem bunkóztam senkivel, hogy így válaszoljatok + szerintem nem ez a módja a segítség/tanács adásnak. A védekezésrõl meg gondoskodnánk.
*használjatok
Ku*rva vagy! Ügy lezárva!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.

Nem tudom mit tegyek. Nagyon szeretem a barátom és ő is engem, már majdnem fél éve együtt vagyunk. Velem vesztette el a szűzességét, de még mindig bénázik. Mit tegyünk?

Sajnos nagyon gyorsan elmegy,ráadásul ritkán találkozunk így még jobban fel van csigázva rám.. persze én is rá,de nekem azért kell id?... mit tegyünk ez ellen? úgy eltudok menni ha közben izgatom a csiklóm... de akkor is zavar ,hogy ilyen gyorsan elmegy :( Persze utána nagyon szívesen kielégít..de az még se olyan. + még olyan kérdésem lenne,hogy ? elég vékony én pedig elég molett vagyok ,de ? mindig mondogatja ,hogy nagyon tetszem neki és hogy nem akarja ,hogy lefogyjak.. de ha oda kerül a sor hogy én legyek felül akkor nem merek :S Mert ,hogy kövér vagyok és szégyenlem a testem ilyen téren... mert ahogy mozogna a mellem meg minden... szerintetek ? kérlek segítsetek. 19.L

Legjobb válasz: a második kérdésre a válaszom : ne aggódj az tök jó :D szerintem aranyos.. és mikor együtt voltam nemrég. egy lánnyal(barát) neki kicsit van pocija.. és látszik is de tök jó volt :D meg vicces hogy mozgott neki :D és aranyos volt egyáltalán nem gáz. tartsatok szüneteket és akkor lehet nem megy el olyan gyorsan.

a második kérdésre a válaszom : ne aggódj az tök jó :D szerintem aranyos.. és mikor együtt voltam nemrég. egy lánnyal(barát) neki kicsit van pocija.. és látszik is de tök jó volt :D meg vicces hogy mozgott neki :D és aranyos volt egyáltalán nem gáz. tartsatok szüneteket és akkor lehet nem megy el olyan gyorsan.
Az a lényeg, hogy ne szégyelld a tested, mert nincs miért. OFF: A férfiak nagy része egyáltalán nem a médiában hangoztatott vékony modellányokat szereti. Semmi nõiesség, semmi természetesség nincs bennük. Valami oka csak van annak, hogy már az õskorban megfogalmazódott az "ideális nõi alakról" alkotott kép a férfiak számára. És az egyáltalán nem az volt, amit a modern média hangoztat. Ettõl függetlenül véleménye is lehet mindenkinek. Van, akinek tényleg az egyszálbél deszka csajok jönnek be. Van, akinek az átlagos vagy sportos testalkat. Van, akinek azok, akiken van mit fogni és gyömöszölni. Van, akinek a még ennél is husibbak (pl. nevelõfaterom: odavan a hurkás, hájas, DE arányosan hurkás nõkért - ami azt jelenti, hogy rendesen megvan a melle, vékony dereka, széles csípõje, nagy segge, amellett, hogy mindene hurkás). Szóval ezen nem kell felakadni. De a lényeg az, hogy egyáltalán nem olyan fontos a pasik számára, hogy egy lány most 55 kiló, vagy 65, vagy 75, mint azt a nõk többsége gondolja. Kár, hogy erre még nagyon sokan nem jöttek rá. Mi mindenféle pózban szoktuk csinálni, tényleg, amit csak el tudsz képzelni. Bevallom neked: a kapcsolatunk legelején én is szégyellõs voltam, nemcsak azért, mert husibb vagyok az átlagnál, hanem csak egyszerûen az voltam. És ez zavarta a barátomat, mindig szóvá tette, ha nem is erõteljesen, de utalgatott rá, hogy minek takargatom magam. Aztán volt egy pont, mikor elhatároztam maga, hogy mostantól semmit nem takargatok. Láss csodát: a szex is azonnal jobb lett, közvetlenebbek lettünk egymással az ágyban, játékosabbak, nevetõsebbek, de szenvedélyesebbek is és beleadóbbak is. És ez a nagyon jó szex azóta is tart, pedig még híztam is mellette 5-6 kilót. Sajnos combra, meg aminek örülök, mellre. A combom szerinte is nagy egy kicsit, de nem szeretné, hogy változtassak rajta. Azt mondta sokkal erotikusabb meg jobb látvány, mikor hullámzik egy picit, vagy remeg a husi, mint az, hogyha egy vékony piszkafát birizgálna. Szóval fel a fejjel. Amúgy kipróbáltátok már kutyapózba? Akkor nem látja a pocakod, a feneked pedig hiába nagy, neki hátulról csodálatosnak fog tûnni. ;)
ma 11:33: Én szerintem kiábrándítóak. Én. Ez egy vélemény. Nem tükrözi senki más véleményét. Ettõl nem kell az ablakon kiugrani. A pasid (elmondásod szerint) dagi, egyszóval neki leeht a dagi csajok jönnek be. Ez meg az õ véleménye. Pocak helyett inkább észre gyúrj.
ja én is 19 vagyok.
Hát én is eléggé duci vagyok és én sem szeretek lovagolni, de 1000nyi más póz van a világon és szerintem mindent meglehet oldani.Vagy ha nagyon ragaszkodsz a lovagláshoz akkor vegyél fel valami olyan fehérnemût(fûzõ, vagy babydoll) ami fent takar...hidd el akkor jól fogod érezni magadat.
A kérdező hozzászólása: Én segítek neki ahogy csak tudok! Sose vetem a szemére hogy huhh elment már megint vagy hasonlók, nagyon toleráns vagyok... régebben kb 1, 5 hónapig szexelnünk se sikerült mert mindig le lankadt , de szerencsére azt megoldottuk együttesen :) Már csak ezt kéne megoldani :)
pls ha zavar vedd a kezedbe az ügyet. gyakoroljatok. legyen olyan szex hogy álljon meg folytassa mérjétek az idõt mittudomén de segíts neki, te vagy a párja
szerintem am :D kifejezetten aranyos ha egy lány husisabb akár hasba akár máshol :D
A kérdező hozzászólása: Ha szerinted kiábrándítóak akkor mért nem akarja a szerelmem , hogy lefogyjak ?? Elkezdtem fogyózni és nem engedi hogy ne egyek normális kajákat... szal meggátolja a diétám.. akkor ezt mért csinálja ha olyan csúnya ? és akkor a molettebb lányoknak ne is legyen pasijuk ? ne is vetkõzzenek le senki elött?
utolsó.. ez hülyeség.. ne mond már h nem szép egy kis pocak a lányon .. nem izére gondolok + 40 kg ra.. szerintem a modell lányok nagyon csúnyák ..
Hát, csak a dagik mondják, hogy nem számít a pocak. Egy pocakos nõ kiábrándító.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak írom, hogy köszi a bíztatást :) Amúgy szoktunk szünetet tartani, de kicsit rossz érzés mikor én már pont elmennék erre õ megáll mert ha nem áll meg akkor tuti, hogy elmegy :S A második válaszolónak : Hát remélem , hogy az én barátomnak is fog tetszeni, mert már sokszor megkért rá, de mindig kihúztam magam a dolog alól.. megkérdezhetem , hogy ti még milyen pózban szoktátok csinálni? mi az ami még kényelmes is és hatásos is ?:) Amúgy ha én utána akarom akkor õ nem bírja :S Nem tudom miért... szal hiába próbáljuk... ha esetleg sikerül vissza állítani akkor is úgy kimerül :S Talán ha felül lennék és én merülnék ki akkor utána hátha bírná tovább..
Ne haragudj, de 19 éves létedre ilyen butaságokat kérdezni, mint a mondókád utolsó fele... Ahogy mozogna a melled, azt imádják a pasik, a tied is imádni fogja. Fõleg ha igaz amit írtál, hogy husi vagy, gondolom nem mandarin méretû cicid van, hanem nagyobbacska. Azt fõleg szeretni fogja.Én is husi vagyok, nagyon nagy cicikkel és kerek fenékkel, és imádja a barátom. Pedig egy 18 éves kis kamasz, ha úgy vesszük, ott lehetnének neki a korabeli, vagy fiatalabb kis cs*trik, de [email protected] rájuk (én 21 vagyok). És amúgy õ is husi és alacsony is, alig 2-3 centivel magasabb nálam. Imádom a kis pocakját meg a formás popóját :) Én barátom is gyorsan elmegy, de utána szinte azonnal tudjuk folytatni, nem lankad le kishaver, és második menetben már sokáig bírja. Ezzel próbálkoztatok?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a reakciókat, igazán úgy érzem , hogy sokat segítettetek :) Holnap végre együtt alszunk :D Szóval merem remélni , hogy igazán bátor leszek :) ) Tényleg köszönöm :) "ma 11:33: Én szerintem kiábrándítóak. Én. Ez egy vélemény. Nem tükrözi senki más véleményét. Ettõl nem kell az ablakon kiugrani. A pasid (elmondásod szerint) dagi, egyszóval neki leeht a dagi csajok jönnek be. Ez meg az õ véleménye. Pocak helyett inkább észre gyúrj."- erre a reakcióm az , hogy olvasd el elsõnek amit írtam... és utána reagálj rá :) )
Miért teszi ezt, azt tudod?
Kérdezd meg, lehet tényleg szégyell valamit, nekem is volt ilyen idõszakom hogy nem akartam rövid ujjút felvenni, mert azzal voltam elfoglalva hogy kijött 2-3 kisebb pattanás és másnak meg egy sem...igaz, 16 éves voltam, de lehet õt valami komolyabb zavarja.Ha meg nem szégyell semmit, csak így érzi jól magát akkor hagyd, elvégre õt szereted, úgy ahogy van, és ez nem olyan nagy gond.
én sem veszek fel rövidnadrágot soha, mert szerintem idétlen és nem szeretem. még boerbe is szivesebben vagyok mint rövidnadrágba, nemtudom az okát, de nappal 35 fokba is melegitöbe vagyok..kint is.ha igy érzi jól magát, nem is értem milyen indittatásból zavar ez téged, elvégre öt szereted, nem a ruhakollekcióját
Zárkózott lehet.
Heroinista?
vékony a keze?
Õ ezt szereti. Te meg õt. Ha a te szereteted irányába nagyobb, mint az utálatod a hosszú ujjú felsõk iránt, akkor semmi gond. Ha nem így van, akkor búcsúzz el, és keres rövid ujjú felsõben járókat.
Öcsem is ilyen volt par eve. Mi mar reg egy szal topban meg kisnadragban voltunk, ö meg hosszu farmer, hosszuujju felsö. Aztan kiderült, hogy csak szegyellte a szörös labat meg a feher karjait. :D Kerdezz ra az okara.
Lehet nincs rövid ujjúja
Ha neki így jó akkor hagyd. Rajtam is mindig van kardigán. Még 35fokban is. Nem tehetek róla, egyszerûen úgy érzem jól magam, hiába van meleg. Elengedhetetlen kellék.
Megkérdezted tõle, hogy miért teszi ezt? Szerintem így akar eltakarni valamit magán, amit szégyell.
Ha egyszer õ abban érzi jól magát, nem értem, miért zavar ez téged.
" Nem tudok rá hatni. " - Ahhoz, hogy hassál rá, elõbb tisztában kellene legyél azzal, hogy mi áll a dolog hátterében. Ha tudod, hogy milyen oka van rá, akkor írd le ide is, mert a kérdésedbõl még nem sokat lehet kikövetkeztetni. Ha nem tudod, hogy milyen oka van rá, akkor viszont sötétbe tapogatózol.

Két és fél év után csalt meg a barátom egy buliban, aztán "nem is akarta" velem folytatni, azt a csajt választotta, aki ráadásul az osztálytársam. Teljesen kivagyok. Mit tegyek? Nagyon szeretem!

Pár hete lementünk egy buliba,haverunk szülinapjára. Soha nem jártam, már én bulizni, ? se gyakran, de együtt még sosem voltunk.Ez volt az els? és utolsó.De minden értelemben.Én elég hamar hazamentem, mert nem éreztem magam valami jól, a barátom meg mondta, hogy még egy kicsit marad. Másnap jött, a megbeszélt id?pontra, én harcidíszben, mert úgy volt hogy elmegyünk körülnézni ide oda...Aztán megállt az ajtóban, és mondta hogy nem szeretné folytatni...Tulajdonképpen nem szólt semmit, csak szó nélkül elment. Egyik haverját kérdeztem, hogy mi volt este, mondjuk eléggé ki voltam utána akadva, aztán mondta hogy összeszedett valami sz?ke csajt, egész este vele volt.Este felhívott, meglep? módon. De csak annyit mondott, hogy találkozott egy lánnyal, és nagyon sajnálja, de vége. Kicsit kezdtem estére megnyugodni, meg beszéltem a legjobb barátn?mmel, annó meg meg is fogadtam hogy pasi miatt nem fogok sírni...lépek fel közösségi portálra, és annál a lánynál, akit a legeslegjobban utálok az osztályomból láttam meg kiírva, hogy kapcsolatban, párja..és ott volt a volt barátom neve. Suliban az els? dolga volt az orrom alá dörgölni a híreket, élvezte hogy szenvedni lát.Aztán még írogatott is dolgokat az üzen?falamra. Magát tetszikezgette. Amikor meg kitöröltem, visszaírta. Nagyon szeretem.Minden nap várom, hogy visszatérjen, de csak msn-en keres, és néha hív fel, hogy jól vagyok-e.Szerelmet vallanék, de nem merek.Még egy csalódást nem tudnék elviselni már. Nem tudom felfogni, hogy miért ? kell neki.Annyit tudtam mindig is, hogy álmai netovábbja volt az exem.Nem tudom mit tehetnék? El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Huhh, hát ez kemény. És bocsi, hogy ezt mondom, de bolond vagy, ha eze után még te akarsz neki bármit is mondani. Elhiszem, hogy szereted, és gyengéd szálak fûznek hozzá...stb, de térj 1 picit észhez... Leszar, mást dug, ennyit értél neki =S Nem is akar tõled az elmondotta alapján semmit, hisz ezt a szemedbe is mondta. Ezek után annyit tudsz tenni, hogy tombolsz 1 kicsit, és megpróbálod elfelejteni, megemészteni a dolgokat, majd keresni valakit, akivel újra boldog lehetsz.

Huhh, hát ez kemény. És bocsi, hogy ezt mondom, de bolond vagy, ha eze után még te akarsz neki bármit is mondani. Elhiszem, hogy szereted, és gyengéd szálak fûznek hozzá...stb, de térj 1 picit észhez... Leszar, mást dug, ennyit értél neki =S Nem is akar tõled az elmondotta alapján semmit, hisz ezt a szemedbe is mondta. Ezek után annyit tudsz tenni, hogy tombolsz 1 kicsit, és megpróbálod elfelejteni, megemészteni a dolgokat, majd keresni valakit, akivel újra boldog lehetsz.
Ajjjajj!! :( Nagyon sajnálom a történteket, tényleg együtt érzek. :( Talán majd idõvel rájön, mit veszített, és visszamegy Hozzád. Ha igazán szerettétek egymást, úgyis happy end lesz a vége! Addig is hagyd, járja azt az utat, amit szeretne, a szerelem úgyis visszavezeti Hozzád! Ha mégsem, akkor nem te voltál neki az Igazi :(
Ja, és még annyi, hogy mindenki megérdemel még egy esélyt! Ha esetleg kopogtatna az ajtódon :)
Ja, és még annyi, hogy szerintem se írj, mondj neki semmit! Hagyd most kicsit békén, hadd gondolkozzon!
Szerintem meg ha "kopogtatna az ajtódon" sem kéne visszafogadnod, mert ha egyszer megtette, akkor megteszi mégegyszer, szép hogy valaki még hisz a happy end-ben, de ilyen nincs.Amúgy is csak a töltött káposzta jó újramelegítve.A csajt töröld ki az ismerõseid közül, vagy állítsd be h idegenek ne írjanak, és suliban is inkább töltsd az idõt a barátaiddal.Szabadidõben meg ne otthon kuksolj, hanem járj el mindenfele.
Húú, ez kemény. :S Ne mondj neki semmit. Legyen büszkeséged!Megcsalt? Menjen! Idõvel túl lépsz rajta, de nehogy még Te alázkodj meg elõtte! Találsz jobbat.

2 és fél hónapos kislányom, szopja a hüvelyk úját. Mit tegyek? A Cumikat nem szereti, már több félét próbáltam. Nem szeretném ha a fogzásnál majd gond lenne.

Legjobb válasz: nem lesz semmi baja a fogának,ez csak egy új módi,én is azt hittem h befolyásolja,de szó sem volt errõl.

nem lesz semmi baja a fogának, ez csak egy új módi, én is azt hittem h befolyásolja, de szó sem volt errõl.
Ezeket a plüssöket csak vasalni szabad!
Nem kimondottan plüss állatokra gondolok, hanem a DM-ben vagy a Müllerben kapható kis alvást segítõ állatkákra. Szerintem nagyon szeretik ezeket, mert érzik rajta a saját illatukat, ami megnyugtatja õket.
A lányom 4 hónaposan magától elhagyta. Szerintem simán hagyhatod, majd 4 éves kor körül lesz probléma, de addigra a legtöbb gyerek magától is elhagyja.
Azt én tudom, hogy egy ilyen pici még nem akar plüssmacizni, de késõbb igen is akarja majd. Az én gyerekem (majd' 3 éves) egy lépést sem tesz a plüsselefántja nélkül. Ki kell mosni néha, nem porfogó. Akkor porfogó, ha ott áll a sarokban és rá se szagol a gyerek. Csak azt akartam írni, hogy ne legyél ennyire a plüssállatok ellensége. Mégse bújhat hozzá alvás közben a gyerek egy fakockához.
A kérdező hozzászólása: Már meg se haragudj, de tanultam én errõl, és egyenesen tiltva vannak a plüss állatkák. Pór fogó és nagyon jól megbújnak benne a bacik. Nem hiába vannak betiltva az óvodákban. És az ujját szophatja a kislányom, csak érdeklõdnék, hogy káros-e. Jaj és kérdésedre válaszolva mindent szabad a kisbabámnak, mert képzeld, Õ a legfontosabb nekem a világon. És képzeld egy két és fél hónapos kisbaba még nem akar plüss macizni.
Szerinted semmi jó nincs egy plüssállatban, de attól még a babád szeretheti õket, mert puhák és jó hozzájuk bújni. Se plüssállat, se ujjszopás, mégis mit csinálhat akkor a babád???
A kérdező hozzászólása: 2 és fél hónaposan nem foglalkozik még a plüss állatokkal, és amúgy sem szeretném. Szerintem semmi jó nincs bennük.
Szia! Még azt tudom tanácsolni, hogy szoptass kicsit sûrübben, hogy abban találja a megnyugvást, és ne az ujjában, vagy adjál neki az alváshoz plüss állatot , amit tud nyüstülni.Az én babám 3 dologgal nyugatja magát: játszócumi, cici, és a plüss állat.
A kérdező hozzászólása: Fogtam tartottam, raktam be, mindent elkövettem két hónapig. Ahogy elengedem kiköpi, vagy ordít.
Szia! Én nem vagyok meggyõzõdve arról, hogy a fogak késõbbi állapotát nem befolyásolja az ujjszopás, én inkább megpróbálnám neki a játszócumit, az biztosan nem okozhat gondot. Nem olyan nagy a babid, hogy már berögzült volna ez a dolog, próbáld többször a cumit beadni neki, az én babám is játszócumizik, (10 hetes) ha nem adom neki rágja az öklét. Pár hét unszolás után már minden további nélkül elfogadja, sõt keresi, és ügyesen megtartja a cumit. Lehet, hogy azért nem kell neki, mert nem tudja megtartani, fogd neki, tartsd, hogy rájöjjön, hogyan is kell csinálni.
Nem lesz semmi baja, hadd szopja, ezt úgyis õ dönti el, nem te. Egyébként hüvelykUJJ (nem új).
Az én kisfiam is szopja-szopta a hüvelykujját, a cumit régebben sem fogadta el, de nem is erõltettük. Most 16 hónapos, kint van elõl az összes foga (szemfogakkal bezárólag)gyönyörûen szépen szimmetrikusan áll mindegyik foga egyáltalán nincs hézag az ujjszopástól. A cumitól szerintem dettó ugyanúgy állhatnak össze-vissza a fogak...

Nagyon szeretem őt, de félek elmondani. Mit tegyek? A többi lent.

Az egész úgy kezd?dött, hogy a mulkor egy fiut ismertem meg egy nyilvános helyen. Eddig is ismertem látásból, de most bemutatkoztunk meg mniden. Beleszerettem. Nagyon szeretem ?t. A tesóm megkérdezte, hogy szeretem ?t(még kicsi), én azt mondtam nem, de ez nem igaz. Ezután elmondtam a fiúnak amit a tesóm kérdezett és az volt az els? kérdése, hogy mit válaszoltam rá. Elmondtam neki, hogy azt mondtam nem. Ezután még kimentünk kettesben sétálni, de a végére még 2 kislány csatlakozott hozzánk. (ismer?sök) Szerintetek mi lesz bel?le? A nap végén amikor el akartam búcsuzni t?le, ? elment a testvérével az udvarra szórakozni. Már beszéltem vele telefonon, de alig tudtam megszólalni. Az is baj, hogy kb 26-28 km választ el t?le, és nem tudnék sokszor találkozni vele. Õ 2 évvel nagyobb nálam. Félek megmondani neki, hogy mit érzek iránta azok után, hogy azt mondtam neki hogy nem.Ráadásul a barátn?m elmondta neki, hogy tetszik nekem, és azt mondta, hogy már tudta, és látta rajtam, s hogy ? nem akar járni velem, semmit sem akar. Vajon a barátn?mnek igazat mondott vagy nem.Szerintetek próbálkozzak még? Megéri? Lesz valami bel?le?

Legjobb válasz: Nos, ha õ megmondta, hogy nem járna veled, az valószínûleg úgy is van. Bár lehet, hogy nála is úgy mûködik ez, mint nálad, hogy ha valaki megkérdezi tõle, akkor az a válasza, hogy "Nem" mint ahogy neked is volt, bár ez hazugság, de kényelmesebb nem-et mondani, mert félünk, hogy mit szólna az igen-hez a másik. Ha elmondod neki, még ha "nem" is lesz a válasza, hidd el, megkönnyebbülsz majd, mert nem kell ezen többet rágódnod. Ha pedig "igen" a válasza, az annál jobb :D Nem kell az elsõ "nem"-nél feladni amúgy. :D Egy kalappal! :)

Nos, ha õ megmondta, hogy nem járna veled, az valószínûleg úgy is van. Bár lehet, hogy nála is úgy mûködik ez, mint nálad, hogy ha valaki megkérdezi tõle, akkor az a válasza, hogy "Nem" mint ahogy neked is volt, bár ez hazugság, de kényelmesebb nem-et mondani, mert félünk, hogy mit szólna az igen-hez a másik. Ha elmondod neki, még ha "nem" is lesz a válasza, hidd el, megkönnyebbülsz majd, mert nem kell ezen többet rágódnod. Ha pedig "igen" a válasza, az annál jobb :D Nem kell az elsõ "nem"-nél feladni amúgy. :D Egy kalappal! :)
Kérdezzd meg bmeg! Csak nyerhetsz vele! Ha nem akar járni veled, akkor is a bizonytalanság elmúlik, ha meg igent mond akkor õ a tied már. ha nem kérdezed meg, sose tudod meg, és bizonytalanságban fogsz élni, és csak masztizol rá éjjel-nappal!
Ez még csak fiatalkori álmodozás. A szerelem nem ilyen. Azt meg végképp nem értem, miért kell összevissza beszélni. Vagy tetszik, vagy nem.Most várj egy kicsit, és ha nem jelentkezik, felejtsd el.

6 honapja járunk a barátomal, én 15 ö 18 lesz. Most tartunk ott, hogy felhozta a sex dolgot. Most mit tegyek? Én még félek a szextöl, viszont öt jobban szeretem, nem is az aktustol félek, hanem inkább attol hogy csalodást okozok neki.

ugy gondolom, hogy egy 18 éves srácnak azért vanak igényei

Legjobb válasz: Igen vannak szexuális igényei!!!! Deh ha tényleg szeret akk sztem elfogja fogadni hogy te még nem szeretnél szexelni...:)

Igen vannak szexuális igényei!!!! Deh ha tényleg szeret akk sztem elfogja fogadni hogy te még nem szeretnél szexelni...:)
CSAK és KIZÁRÓLAG akkor tedd meg, ha úgy érzed, hogy te is nagyon-nagyon szeretnéd. Ne kényszerítsd magad. Ha a barátod nem érti meg, engedd útjára, nem érdemli meg, hogy feláldozd érte magad.
A 16.43-sal teljesen egyetértek. CSAK akkor ha már te is felkészültél rá. Különben nem lesz kellemes élmény a szex. Még fiatal vagy várhattok még egy kicsit és ha a barátod igazán szeret akkor meg kell értenie, hogy te még nem vagy felkészülve rá. Addig is sok más módja van az örömszerzésnek!!
szerintem egy 18éves fiútól meggyõzõ teljesítmény az a 6hónap (sajnos ma már az is :]) ettõl függetlenül megértheti ha még várni akarsz, pont határeset ez a 15, attól csak kiegyensúlyozottabb leszel a jövõben ha vársz! ugyanakkor megéri apró lépésekben haladni ami a testiséget illeti...és akkor határozottabban eltudod dönteni hogy mien lesz vele
Én a helyedbe tuti várnék még. Nem a te korodban kell elkezdeni a szexet. Bõven ráérsz még vele. Ha szeret téged a párod, vár rád, akár még 1 évet is. Amíg félsz, addig felejtsd el a szexet, mert nem fogod élvezni. Hogy csalódást okozol? Erre akkor kellett volna gondolnod, amikor összejöttetek...Ezért is célszerû azonos korosztályból választani gyerekként. Akkor kevésbé valószínû, hogy elhagy, mert már javában élné a szexuális életét és a gyerektõl nem kapja meg. Amúgy csalódást aligha okozol neki. Köszi a lepontozást!
ha tényleg szereted, tedd meg, hogy okoznál már csalódást?:D [ esteleg akkor ha kiderül h hermafrodita vagy vagy transzvesztita xD ] neked kell eldönteni.
szakítottál vele? mért? a szex végett?
A kérdező hozzászólása: pont most nö napon szakitotam vele
pettingeljetek sokat nyaljon és izgasson hogy legyél eléggé nedves és ha készen állsz a szexhez akkor tedd meg hidd el élvezni fogod csak az a lényeg elötte hogy legyél izgalmi állapotba izgassa a csiklódot vagy újjazzon 1 vagy 2 újjal vagy nyaljon ki tösször /amúgy a párodnak mekkora pénisze van?/ az a lényeg hogy legyél nagyon izgalmi állapotba akkor nem fog fájni ha nagyon fájna akkor szólj neki hogy fáj de nem fog csak az a lényeg hogy lényeg hogy az elsö alkalommal nagyon figyeljen rád aztán a többi mát menni fog hajrá bocsi hogy ennyet írtam, L/17
A kérdező hozzászólása: a korosztályomban is már csak azért keletem volna h jol megdugjanak és ot hagyanak ugyhogy szerintem az 3 év korkülömbség nem is olyan nagy.
A kérdező hozzászólása: már kis lépés? ezt akartam irni.
A kérdező hozzászólása: "kis lépéseket" például mit? edig csak adig jutotunk el h megérintetem és 1-2 szer a számba vetem . ez mér kis lépés?
A kérdező hozzászólása: is-is kiderült h már rég van egy másik kapcsija is

Mit tegyek gyereket szeretnék de a párom idősebb mint én 45 (ő a nő) én 38 vagyok van más lehetőség? Úgy értem lombik vagy valami béranyaság mert szeretem őt csak félünk hogy a baba beteg lenne.

Legjobb válasz: Ne féljetek!!!!!! Ma már olyan vizsgálatok vannak, amivel kiszûrhetõk a genetikei betegségek. Beszéljetek nõgyógyásszal és õ mindent elmagyaráz. A kockázatokat is elmondja és majd akkor még eldönthetitek. A lombik akkor jöhet szóba, ha természetes úton nem sikerül. Próbálkoztatok már és nem sikerült, vagy csak kérdezted?

Ne féljetek!!!!!! Ma már olyan vizsgálatok vannak, amivel kiszûrhetõk a genetikei betegségek. Beszéljetek nõgyógyásszal és õ mindent elmagyaráz. A kockázatokat is elmondja és majd akkor még eldönthetitek. A lombik akkor jöhet szóba, ha természetes úton nem sikerül. Próbálkoztatok már és nem sikerült, vagy csak kérdezted?
Nézd a hirességeket.Szinte mind ilyen korban vállalt gyermeket.A rendellenességeket már idöben kiszürik.Konzultáljatok egy orvossal, mik a kockázatok, és aszerint mérlegeljetek.Az egyik ismerõsõm 40 évesen szült egy édes kisfiut.
A betegsegtol ne feljetek, azokat tenyleg szurik. Viszont parod kora miatt szinte 100%, h orvosi segitseggel fog tudni megfoganni a baba, ezert javasom, keressetek fel a Kaali Intezetet, ok ezzel foglalkoznak. http://www.kaali.hu
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket talán jobban szertnék babát mint a párom! Ígérem megfogadom mindegyikõtõk tanácsát!
Mások véleménye miatt szakítani HATALMAS hiba lenne.
Te valamilyen fajelméletnek vagy a követõje? "a barátomról bebizonyosodott", tehát nem viselkedett úgy, mint azok a romák, akikkel problémák vannak, és még csak nem is látszott rajta, hogy milyen a származása. Csak a "háttere" miatt szakítani vele... tényleg jobbat érdemel nálad.
Mennyire szoros a kapcsolat a családdal? Mert ha nem nagyon, akkor szerintem nincs miért aggódni a viselkedésük miatt. Mondjuk nem hiszem, hogy ez rassz-függõ lenne, magyar családok is lehetnek nagyon bunkók.
Ha megfordult a fejedben, hogy emiatt dobd, és inkább hallgatsz mások, olyanok véleményére, akik nem is ismerik, akkor igen, szakíts vele, mert õ jobbat érdemel, te meg még nem vagy érett egy komoly kapcsolathoz.
Bebizonyosodott??? Vérvizsgálattal? Mikor elkezdtetek járni, nem voltál vele tisztában? Vagy a család nyomaszt?
azt mondod régóta együtt vagytok, talán sikerült ez idõ alatt megismerned, nem nagyobb a kockázat, mint bárki másnál és jobb, hogy kiderült, a származásunk az egy fontos dolog
Persze és lehetõleg állj össze egy fajtiszta árja neonácival, akinek az apja géppisztolyos kéregetésért ül életfogyton... Mit jelent az 'ilyen hátterû ember'? Ha neked jó vele mi a francért szakítanál vele emiatt?
úristen ne már...Ne szakíts vele, és ne hagyd, hogy a sok ostoba átmossa az agyad!!! Ah jól megvagytok akkor teljesen mindegy, nem?? Egy nem cigány 24L
kulonben milyen regota jartok
???
A kérdező hozzászólása: Lassan két éve.
Most mondhat neked bárki bármit, nyilván hülye lennél szakítani olyannal, akit szeretsz és nem is ajánlom, hogy megtedd. Majd késõbb fogja ez magát megbosszulni, amikor egyszer a barátodból is kitörik a virtus. Ez genetikailag kódolt, olvasd csak el Jeszenszky prof. esszéjét. De ez a jövõ problémája lesz, majd akkor foglalkozol vele.
Ezt neked kell eldönteni… Én a ha a helyedben lennék biztos , hogy nem szakítanék vele emiatt , hisz õ nem tehet róla , h kinek vagy minek született. Õ is ember ahogy bárki más csak a társadalom tesz különbségeket. A fehér ember szereti lehordani az olyat aki más mint õk. Tudom kicsit más a romák habitusa , de ha ezt nézzük akkor minden ország embereire más szokás, habitus jellemzõ. Pl. : németek szigorúbbak, spanyolok olaszok szabadabbak, a magyarok meg olyan vegyesek mert nálunk elég „vegyes bazár” nép van. Persze mindenhol vannak kivételek a németekben is lehetnek bulis liberális emberkék és olaszban is lehet szigorú. Szóval ha a barátod rendes dolgozik és nem lop csal akkor szerintem nincs probléma. A rokonok hozott anyag azt senki nem tudja megválogatni, toleránsnak kell lenne hisz ez egy kapcsolatban fontos. Nos… szépen elrizsázgattam , de nem vagyok a helyedben és ezt neked kell eldönteni. Nyilván oka van annak , hogy kétségeid vannak és nem tudsz dönteni , de a kapcsolatod legyen az elsõdleges szempont , mert ha mûködik hülyeség dobni a család miatt. A gyerek kérdéssel kapcsolatban meg csak annyit tudok mondani , hogy gondolj arra , hogy egyformán ártatlannak születik mindenki és csak neveltetés és családi minta kérdése , h mi lesz a késõbbiekben. A bõrszín meg semmit nem jelent mert ennyi erõvel egy kreol bõrû is megszólhat egy hófehéret , de nem teszi mert a genetikáról senki nem tehet. Sok sikert! egy 25 éves magyar lány
Azért az elég nagy ferdítés, hogy a fehér ember szeret bõrszín alapján ítélni, hány esetben lehet hallani négerektõl, cigányoktól gyûlöletbeszédet. Ilyen tekintetben nem kell különbséget tenni szerintem.
Persze ilyet õk is mondanak/éreznek. Ez oda-vissza igaz! sajnos...
A kérdező hozzászólása: De a barátom tagadja...
Adj ásót a kezébe. Hisz a munka szabaddá tesz.
Mit tagad a barátod? Azt, hogy roma? Akkor mire gondolsz, amikor azt írod, hogy bebizonyosodott róla? Nem szakítanék vele. Ha rendesen dolgozik, jól megvagytok, nem dobnék el egy kapcsolatot ezért.
a baratod felig roma te meg magyar ugy hogy a gyerekek elmeletileg meg feherebbek lesznek mint az apjuk
Kicsit barna a bõre... másnak meg kék a szeme és szõke a haja, ez olyan. Ha neked ez a mérvadó, akkor igen, hagyd meg olyannak, akinek ez nem szempont. Az, hogy kis dolgokból is képes a családja nagy ügyet csinálni, nem feltétlen a roma származás bizonyítéka. Ismerek én olyan "fehér" családot, ahol a férj rendszeresen veri az asszonyt, a gyerek drogozik, többször volt rendõrési ügyük... pedig õk nem romák. Te kiragadtál egyetlen egy dolgot - a roma származását - és most mindent ezzel akarsz megmagyarázni. Nagyon rossz hozzáállás.
A kérdező hozzászólása: Senki sem kezeli õt úgy, nem úgy él, dolgozik rendesen stb. A családja sem lop, csal, ilyesmi, de rajtuk látszik. Ez és a viselkedésük nyomaszt.
Ez nem így van, a cigányoknak más a kultúrájuk, ezzel nyilván számolnod kell. Viszont ha eddig nem volt gond, akkor nincs miért szakítanod, majd ha max. fellépnek olyan problémák, akkor ráérsz ezen agyalni.
Szerintem ne szakíts vele. Érvelhetnék még, de te csak a véleményemet kérted, nem a roma-témához való hozzáállásomat.
#10: részben jogos, amit írsz, csak ugye valakinek a származása még nem jelenti azt, hogy õ (illetve a családja) az adott népcsoport klasszikus kultúrája és értékrendje szerint él.
Ez igaz, viszont ezzel mindig érdemes számolni, de ezért is írtam, hogy ha õt konkrétan már jól kiismerte, akkor nyilván képben van vele kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Egy kicsit barna a bõre, de ha nem mondják, nekem fel sem tûnt volna, hogy esetleg a származása miatt. Egyébként olyan mint én vagy ti, hibákkal, jó tulajdánságokkal. A család néhány tagján kissé meglátszik a virtus, gondolok itt arra, hogy szeretnek kis dolgokból felhajtást csinálni, verekedésre is került sor (majdnem). A barátomra nem tudok olyant mondani, hogy ezt meg azt csinálta, mert roma. Senki, semmilyen társaságban sem könyvelte el annak. Szerintem nem is tudják, gondolják. De ha komolyra fordul a dolog, engem zavarna a család. Apukám pedig azon van kiakadva, hogy majd az unoka barna bõrû lesz.
A legtöbb idõt nem a családjával fogod eltölteni, hanem vele. Néha gondolom lesz közös ebéd v közös ünnepek, ha ezt nem tudod elfogadni, akkor bele se kezdj. Te ismered a fiút, elég pozitívakat írtál róla, szerintem nem lesz gond.
te vagy a lany vagy a fiu?
A kérdező hozzászólása: Na itt a gond. A gyerekek...
A kérdező hozzászólása: A barátomról derült ki, tehát lány vagyok.
ez csak a kettõtök dolga, senki másnak semmi köze hozzá. az hogy mit gondolnak rólad/rólatok mások, az meg rád/rátok nem tartozik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!