Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a szeretőm (1365 db)

Mit tegyek? A szüleim titkolják hogy anyukám terhes? Én nem szeretnék kistesót mert már hárman lennénk akkor testvérek. Mit tegyek?

Es en lennénk a középsõ gyerek ...köztudott hogy mindig elhanyagolják a középsõ gyereket

Legjobb válasz: És mi most mégis honnét tudjuk, hogy eltitkolják-e?

És mi most mégis honnét tudjuk, hogy eltitkolják-e?
A kérdező hozzászólása: Véletlenül irtam oda a kérdõjelet....de mit tegyek?
Titkold el, hogy te vagy/leszel a középsõ.
A kérdező hozzászólása: Es azt miért segítene?

Szóval. Van egy fiú akit nagyon szeretek. Szeretnék tanácsot kérni a lent leírtak alapján! :/ Mit tegyek? Nagyon szeretem!

Egy rokonom azt mondta hogy nagyon ritka az h ennyi idősen(14 éves) ennyire szeressek valakit mert ő is 30 évesen lett ilyen mint most én..De látja rajtam hogy nem kamuzok..Nem tudom hogy szeret-e ez a srác...de egyszer már átvert és lekoptatott..Mostanában megint beszélgetünk és azt mondta hogy szerinte semmi nem lenne abból ha lefeküdnék vele, fogdosna...és még ilyenek...

Legjobb válasz: ezt ugye nem gondolod komolyan?

ezt ugye nem gondolod komolyan?
A kérdező hozzászólása: Hát..nem vagyok egy vidám csajszi...de rájöttem hogy milyen szemet..
Gondolom, most szomorú vagy... De el fog jönni AZ a srác :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek aki eddig írt...de végleg összevesztem vele..:'(
#3 vagyok. semmi nem lenne - meg lenne a numera és minden menne tovább, ahogy eddig, semmi baj nem lenne. Sajnos ez a srác csak ki akar használni. :/ Valószínûleg még lesznek ilyenek a jövõdben. Próbálj meg továbblépni és ne engedni neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm..senkit nm utalok a kommentje miatt...lehet igaz h tovább kellene lépnem...de nem olyan egyszerû...
utálni fogsz érte, de lépj tovább és felejtsd el a fickót. Átvert, lekoptatott, nyíltan közölte, hogy csak le akar fektetni. 14 éves vagy kislány. Eszedbe ne jusson. De ennél több mi kell még? Kemény menet lesz, de az önbecsülésed érdekében lépj túl rajta.
A kérdező hozzászólása: És azt hogy "semmi nem lenne" úgyértette hogy semmi baj nem lenne belõle..
A kérdező hozzászólása: Hogy mondjam meg neki hogy nem? mert már próbáltam...de õ azt mondja hogy akk felejtsem el..
Amennyiben egy "semmi" szeretnél lenni az életében, feküdj le vele. Õ mondta, hogy "semmi nem lenne".
A kérdező hozzászólása: De ez így van...Szeretnék tanácsot...Mit mondjak neki..stb?
És szerencséd van, hogy még idõben rájöttél.
Hívd fel.
Vegyél egy kutyát!!!!
A kérdező hozzászólása: MIÉRT VEGYEK KUTYÁT????
Mert hülye kérdést tettél fel azért :)
meny el hoza de nekem is van egy kerdesem


De konkrétan mi?
o.O
Igy jártál "kicsim":DD
A kérdező hozzászólása: azt hiszed! Harcolni fogok érte, mert szeretjük egymást! Ha meg tudsz normális tanácsot adni, ne is írj!
4 "Megbántottam a párom, hazudtam neki, õ így gondolja, de nem így volt, " Mindenki ezt mondja.
A kérdező hozzászólása: Igen nem így volt, mert rá akartam ébreszteni, hogy a dolgokat meg kell beszélni és oldani!
"Ha meg tudsz normális tanácsot adni, ne is írj!" LOL:D Ilyen se volt még:D
A kérdező hozzászólása: Ha nem tudsz!!!!!!

Kétszer hallotta ( azért így írom mert nem én hanem az lb-m mondta meg neki) hogy szeretem es mind a kétszer nemet mondott. Mit tegyek? Nagyon szeretem!

Van egy fiu az osztalyban akibe mar 2 eve szerelmes vagyok es megtudta. Es nemet mondott. Ketszer. De ha velem van zavarban van. Meg kedves es keresi a tarsasagom. Egyszer lerajzolt oran :) ( es nem rajzora volt).

Legjobb válasz: semmit, ha nem úgy tekint rád, úgyse lesz belõle több

semmit, ha nem úgy tekint rád, úgyse lesz belõle több
A kérdező hozzászólása: :/ igen szerintem se

Mit tegyek a pasim szakítani akar én nem mivel nagyon szeretem? és vissza szeretném hódítani!

Lécives segítsetek !!! A pasimmal 8 hónapja vagyok együtt az utobbi id?be sokat veszekedtünk ! Tegnape azt mondta h szeret csak össze van zavarodva nem érzett még ilyet a szíve azt mondja h szeret de az esze azt hogy hagyon engem és szakítson velem. Elkezdett sírni h nem akar szakítani és elveszíteni mivel fél h olyat teszek magammal amit soha nem bocsájtana meg magának csak nem tudja hogy mitév? legyen . hogyan hódítsam vissza mit tegyek nem tudom tanácstalan vagyok és attól félek egyedül maradok és most nem kéne magamra hagyni mivel lehet hogy terhes vagyok tölle .lécives segítsetek nagyon fontos lenne nolmáris vélemhényeket kérek .köszönöm szépen el?re is .

Legjobb válasz: Mond meg neki hogy ne drámázzon már ha szeret de mi volt a konkrét ok amiért szakitott? Ha nem volt komolyabb oka akkor mond meg neki hogy menyire szereted és ha tényleg szeret akkor legyetek együtt.Ha nemet mond akkor hagyd békén és majd rájön hogy szeret és visszamegy ugy is

Mond meg neki hogy ne drámázzon már ha szeret de mi volt a konkrét ok amiért szakitott? Ha nem volt komolyabb oka akkor mond meg neki hogy menyire szereted és ha tényleg szeret akkor legyetek együtt.Ha nemet mond akkor hagyd békén és majd rájön hogy szeret és visszamegy ugy is
Elõször nézd át az általános iskolás magyar nyelv könyveid! Utána terhességi teszt, ha negatív abban a pillanatban szakíts. Veszett ügyért kaparsz
Miért akar szakitani, erröl nem beszéltél? Én azt szürtem le, h nem a sráccal lehet a gond, hanem te tartod sakkba a gyengeségeddel. Elég nagy baj...
Öleld át és mondd meg neki hogy szereted és bocsásson meg ha valamit rosszul csináltál. :)
A kérdező hozzászólása: Nem mondta h miért csak azt h össze van zavarodva és nem tudja mi tévõ legyen .. és hogy úgy érzi elfáradt ..
Az baj ha úgy érzi elfáradt. Valószinüleg észre se vetted, h nyomás alatt tartottad. Ezt onnan tudom, h nálunk most ugyanez van. Utólag összeállt a kép, h mit is csináltam rossul:( Ha szeret téged, több mint valószinü, h csak idöre van szüksége. Ne terheld öt az érzelmeiddel, legyen most ö a középpontba, ez a legfontosabb!
Dobd csak nyugodtan. Jobbat érdemel nálad.
A kérdező hozzászólása: 16/l vagyok köszi a kommenteket... és a sikeres párkapcsolat tényleg nem a kortól függ..van akik születésük óta ismerik egymást és a végén összeházasodnak és életük végéig..ritka de van pár ilyen.:D
Igen. Nem mondom, hogy egy felnõtt ember tud uralkodni az érzelmein, de mindenképp el tudja dönteni, hogy mit érez. Persze vannak kivételek mindkét életkor javára, de általánosságban ennyi idõs korban garantált a csalódás valamelyik fél számára.
15/L voltam.
az elõzõ válaszolótól kérdezném, hogy ezek szerint a sikeres párkapcsolataiból szûrte le hogy a tökéletes szerelem kortól függ? :) Egyébként nekem is volt ilyen :) Normális szerintem. Talán félsz egy kicsit a csalósától is. Ennyi idõ alatt még nem biztos, hogy szereted, de ez nem baj. :) Várj még pár hetet és csak akkor dobd ha 2-3 hónap után sem érzed azt, hogy szükséged van rá és szereted.:)
Ne haragudj, de nekem nem a babusgatás a stílusom. Most hiába írnám azt, hogy "Jajj, biztos nagyon nehéz neked:/ Juuj de sajnállak, szerintem várjatok, hátha lesz valami:S", mert ebbõl nem értenél. Egyébként írtad, hogy 3 hete vagytok együtt. Az egyáltalán nem sok, van aki ennyi idõ alatt bele sem szeret a másikba, nemhogy már elbizonytalanodik. Gondolom szörnyen idõs lehetsz, és teljesen érett a kapcsolatokra. Másik dolog, ami inkább csak kifogás nekem, tudom, hogy nem a te hibád, de én pont az ilyen lányok miatt szenvedek. Mire beléjük szeretek, õk kiszeretnek belõlem, én meg egyedül maradok. Épp ezért írtam, hogy inkább szakítsatok, még mielõtt nagyon megszeretne a barátod.
A kérdező hozzászólása: 1. kössz a kommentet de nem ilyeneket szeretnék. hanem tanácsokat. nem bunkó megjegyzéseket.
A kérdező hozzászólása: nem akarom az én hülyeségem miatt 3 hét után dobni. 2éve tetszik és csak most jutottam oda hogy járjak vele...szerintem inkább maradok vele.
ezzel én is így voltam. Néha úgy érztem szerelmes vagyok belé, és fájna nagyon ha elveszteném, néha pedig azt érztem, hogy ha elveszteném, 1 nap alatt túllépnék rajat és nem is érdekel igazán, de aztán lassan egyre kevesebbszer éreztem, hogy nem fontos nekem, és mostmár biztos vagyok benne, hogy szeretem...kellett hozzá 2 hónap, örülök, hogy nem dobtam :)
Szia! Szakíts vele. Ez tipikusan annak a jele, amikor magadnak sem merted még bevallani, hogy nem szereted, bûntudatot érzel emiatt, pedig az érzéseidrõl nem tehetsz. Szakíts vele, úgy korrekt. Persze csak akkor, ha igaz rád, amit fent írtam. Ha csak egy hullámvölgyrõl van szó, akkor próbáljatok kilábalni együtt.
Ha nem egyértelmû és egyszer dobni akarod, egyszer nem, akkor nem vagy belé szerelmes. Szerelem nélkül meg ne áltasd szegényt.
A kérdező hozzászólása: 15:23 tényleg nem az én hibám, hogy veled ilyen megtörtént. lehet hogy túlságosan elvakít mindíg a szerelem és nem veszed észre a lányon, hogy kiszeret belõled, vagy te magad csinálsz olyat ami miatt otthagy. gondolkozz el
szerelem vagy barát? miért nme vállalja magát chat-en?
mit rontottál el? bõvebben kellene kifejtened.

Mit tegyek. A pasi akit szeretek tudja hogy szeretem. Deő nem csinálsemmit. Mit csináljak? Lépjek?

Legjobb válasz: Kicsit fejleszd a kommunikációs képességed és lépj!

Kicsit fejleszd a kommunikációs képességed és lépj!
szerintem elõbb kérdezd meg, hogy érdemes-e erõlködni, mert ah õ azt monda nem akkor ne.

Szeretnék kocakahasat de egy kis réteg zsir van a hasamon nagyon sokat mozgok naponta rendszeresen bajnoksági szinten kosrazok. De nem tudom hogy mit tegyek a kockahasért. Mit tegyek?

A has izmommal nem lenne baj de eltakarja a hasamon lévö zsir amugy 12 éves fiu vagyok egyáltalán nem vagyok kövér csak a hasamon van zsir amitöl nem látszik hogy kocka hasam van hetente 9 edzésem van ezért szerintem inkább a táplálkozással van baj.Mit tegyek ?

Legjobb válasz: Hopsz 13 éves vagyok bocs elnéztem ...

A kérdező hozzászólása: Hopsz 13 éves vagyok bocs elnéztem ...
Szálkásító diéta.
A kérdező hozzászólása: Miböl áll a szálkásitó diéta ? Nem hallotamm róla mit kell egyek hozzá édességeket nem nagyon eszek cukros és lisztes ételeket átlagosan eszek.
A kérdező hozzászólása: Amugy nagyon sokat eszek föleg gyümölcsösöt anyum föz rám házi hagyományos ételeket de akár változtathatunk is rajta szerintem jó ötletnek tartaná és soha nem eszek gyorskaját és nem iszok üditöket és chipseket sem eszek szóval viszonylag egészségesen étkezem csak kicsit zsirosan.
A kérdező hozzászólása: Ez egészséges ? Azt hogy ne legyen eröm nem fogadhatom el mert mondom edzek keményen és az edzöm se örülne ha a teljesitményem visszaesne és persze én is más uton nem érhetö el a kockahas?Köszönöm a válaszaidat eddig már kaptál két jó minösitést is ;)
Ha budapesti vagy, járj el Bakó Gábor jazztáncóráira. Olyan edzés van az elején, meghalsz. És a kockák 4-6 alkalom után megvannak. ;) Ha nem jársz többet, akkor néhány hónap alatt eltûnnek persze.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!