Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a számítógépem nem ismeri (15 db)

A számítógépem nem ismer fel semmilyen hardvert. Mit tegyek?

Tegnap leállt a gépem és nem kapcsolt be egészen 1 napig, közben szétszereltem kitisztítottam, próbálkoztam egy másik táppal, de semmi, feladtam. Késõbb megpróbáltam bekapcsolni és nagy meglepetésemre elindult, de nem ismer fel semmilyen hardvert, nem is világít se az egér se a billentyûzet.

Legjobb válasz: alaplap cserenek nez ki a dolog...

alaplap cserenek nez ki a dolog...

A számítógép nem ismeri fel a külső vinchestert. Mit tegyek, hogy felismerje?

Nem tűnik úgy, mintha érintkezési hibái lennének, ezért nem értem. Árammal működik, rendesen megy. De a számítógép nem ismeri fel. Tegnap még felismerte, ezért nem értem, hogy most mi van. Könyörgöm, ha valaki ért hozzá, mondja meg mit csináljak.

Segítsen valaki kérem! Mit tegyek ha a számítógépem nem ismeri fel a telefont? (Lg Gt 400)

Legjobb válasz: Kaphattál hozzá DRIVER cd-t! Azt telepítsd fel! Ha mégsem menne netrõl szedj le! Ha pedig androidos akkor mikor rárakod a pcre fel kell hogy települjön a szoftver ami kell ahoz hogy felismerje!

Kaphattál hozzá DRIVER cd-t! Azt telepítsd fel! Ha mégsem menne netrõl szedj le! Ha pedig androidos akkor mikor rárakod a pcre fel kell hogy települjön a szoftver ami kell ahoz hogy felismerje!
A kérdező hozzászólása: Nem kaptam hozzá CD Tudnál linket küldeni? ahol le tölthetem
http://www.lg.com/hu/letoltes/mobiltelefon_letoltes/GT400_GT.. Ez a gyári PC-s szoftvere.Hátha segít..


Hoppá a számítógépem nem ismeri fel a családi dvdnk-et amit most írattunk át videó szalagról, most mit tegyek?

A dvd lejátszónkon hibátlanul megy,de egyik gépünk sem játssza le.Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Talán firmware frissítés kellene neki de ehhez a típushoz nem találtam vagy csak béna vagyok: pioneer dvd-rw dvr td11rs ata device

A kérdező hozzászólása: Talán firmware frissítés kellene neki de ehhez a típushoz nem találtam vagy csak béna vagyok: pioneer dvd-rw dvr td11rs ata device
lehet, hogy divX vagy Xvid codek kell a lejátszódhoz. konkrétan, melyik player progival akarod lejátszani?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!De már részben megoldottam idõközben.A vlc media player lejátszóval.Az a baj hogy a teljes képernyõs mód az a képernyõm két szélén sötét marad tehát négyzet alakban van a kép miközben ugye a laptopom téglalap alakú...

Mit tegyek, hogyha a számítógép nem ismeri fel a CD-t?

Tavaly vettem egy sorozatot neten, amit az illető személyesen vett fel a dvdjével(gondolom) és az én dvd-m fel sem ismerte, csak a régebbik fajta. A számítógépbe hogyha berakom a DVD-RAM-meghajtó (E:) nem ismeri fel, bár mondjuk nem csak ezt a CD-t. Kérlek, ha tudtok segítsetek! Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Nos akkor most írd meg még egyszer a hibát és ne írd körbe

Nos akkor most írd meg még egyszer a hibát és ne írd körbe
Erre nincs gyógymód.Ez már úgy lett felvéve, ahogy.Annyit tehetsz, hogy megkérsz valakit, hogy próbálja ki egy másik meghajtóban is.((((((
ha a régebbi típusú dvd lejátszó lejátsza a lemezeket, és a számítógép nem ismeri fel, akkor nem a lemezzel van a baj, hanem a gépben lévõ olvasóval nézd meg, hogy másik lemezt felismeri-e a gép: dvd, cd lemezt is egyaránt ha nem ismeri fel õket, akkor kapcsold ki a gépet, és szedd le az oldallapját: nézd meg, hogy az adatkábel jól van-e rögzítve ha jól van rõgzítve, akkor kérd meg egy ismerõsödet, hogy nézze meg, hogy nála felismeri-e a lemezeket ha csak a dvd-t, vagy csak a cd-t hajlandó felismerni a gép, akkor biztos hogy a meghajtó meghibásodott, ha a csatlakozás rendben van, és másik gépnél rendben van a lemez lejátszása, akkor ugyancsak rossz az olvasó
Mutasd be õket egymásnak.

Mit tegyek, ha a számítógép nem ismeri fel a pendrive-ot?

már olvasgattam utána a neten, vezérlőpult beállítások, stb, de semmi nem vált be :(

Legjobb válasz: Ha egy másik gép sem, akkor nincs értelme erõlködni a beállításokkal, kuka van.

Ha egy másik gép sem, akkor nincs értelme erõlködni a beállításokkal, kuka van.
A kérdező hozzászólása: a laptop felismeri, csak az asztali gép nem, de azon vannak a filmek, amiket meg akarok nézni a dvd lejátszón, szóval csak onnan tudnám kimásolni
Próbáld meg a géped hátulján az összes usb csatlakozóba bedugni.
A kérdező hozzászólása: Megoldódott, hardver varázsló a barátom :)

A számítógép nem ismeri fel a lemezeket. Mit tegyek?

Eddig mindig felismert minden lemezt, de most azt írja ki, hogy szabad hely 0 bájt, foglalt hely 0 bájt. Mi történt?

Legjobb válasz: MIÉRT CSÖVES VAGY HOGY NEM TELLIK ÚJ DVD OLVASÓRA SZERINTEM A KUKÁBOL HOZTAD ELÕ MENJ A BÜDÖS FRANCBA TE CSÖVES NEM KAPCS ENNIT

MIÉRT CSÖVES VAGY HOGY NEM TELLIK ÚJ DVD OLVASÓRA SZERINTEM A KUKÁBOL HOZTAD ELÕ MENJ A BÜDÖS FRANCBA TE CSÖVES NEM KAPCS ENNIT
Milyen meghajtókat jelez még? D-t vagy R-t? Általában a D a CD_DVD meghajtóé. Az E és az F USB portokhoz tartozik.
A kérdező hozzászólása: egyébként sajátgépben kijelzi a meghajtót E és F-n
A kérdező hozzászólása: hát akkor elromlott...mert mikor benn van a lemez, akkor 0 bájt szabadot és 0 bájt foglaltat jelez. most nem igazán tudom kicseréltetni, mert apa külföldön van. addig meg háttértárolóval átteszem a laptopra a dolgokat, azon meg kiírom, ha kell.
Tedd be a lemezt, aztán Sajátgép/CD-DVD meghajtó/jobb egérgombbal kattints rá, Tulajdonságok/ Ha bent a lemez és akkor is 0 baját, foglalt hely 0 bájtot jelez, nem mûködik a CD-DVD író-olvasó. Vidd el a szervízbe és nézesd meg.
Sajnos nem hajlandó megnyitni a linkedet a Firefox. Próbáld meg a Képfeltöltéssel. A Sajátgépben lennie kell egy D (vagy más betûvel jelölt) meghajtónak. Ha ez nincs ott, a Windows nem látja a CD-DVD meghajtót.
A kérdező hozzászólása: Számítógépes dolgokban még mindig elég rosszul állok, programokat tudok használni, és kb. ennyi. Én igazából az elsõ válaszolóval nem is foglalkoztam, mert látszik, milyen kevés az iq-ja. sajátgép: http://www.myimg.de/?img=sajtgpd48c5.jpg Köszönöm a kulturált válaszokat.
A Sajátgépben látod a CD-DVD meghajtót? Melyik fiókról netezel (Saját?) Ha itt nem látja, akkor nézd meg a Rendszergazdai fiókban, hogy ott látja-e a meghajtót a Windows? Ha igen, akkor kattints rá jobb egérgombbal, Tulajdonságok, Megosztás. Velem szokott így szórakozni, pedig nem a D-n van. Elsõnek csak annyit: nekem is forr az agyam a hõségtõl és dolgozom. Attól még nem kell a bajban levõt letámadni.
Kedves elsõ mért kell rögtön így válaszolni mit ártót õ neked
Kedves elsõ. Attól hogy tönkrement az olvasója miért csöves?:)
A kérdező hozzászólása: nincs fertõzõdés. akkor tuti, hogy tönkre ment? ennek most örülhetek. :S
Vagy tönkrement a CD-DVD író-olvasód, vagy megfertõzödött a géped. Elõbb futtass le virusirtót, aztán ha nincs semmi, akkor cserélni kell a CD-DVD optikai meghajtót.
A kérdező hozzászólása: Meg van osztva a gép. C-n van Windows XP, D-n meg a cuccaim. Ezen kivül jelzi az E-t, F-et, mint DVD-meghajtót.

Integrált hangkártyám van, viszont a számítógép nem ismeri fel, amióta az operációs rendszert újraraktam. Mit tegyek?

Próbáltam 2 féle operációs rendszert is,letöltöttem hozzá illeszt?programot is.-A hangfal megnéztem m?ködik.

Legjobb válasz: Akkor szépen leszeded a ház oldalát, megnézed az alaplap típusát és a gyártó honlapjáról leszeded a megfelelõ drivereket

Akkor szépen leszeded a ház oldalát, megnézed az alaplap típusát és a gyártó honlapjáról leszeded a megfelelõ drivereket
Gondolom XP-t raktál fel, annak meg még kellenek a driverek, fel kell telepíteni az alaplaphoz kapott cd-rõl a hang drivert. Ha Win7-en próbálod azon nem lehet gond a driver megoldja magától, akkor frissítsd azt a drivert.
A kérdező hozzászólása: nos, ez egy használt gép...a használt boltból sajnos egy pucér gépházat hoztam el, cd-nélkül. Így nem tudok már mit tenni? Igen, xp-t raktam fel.

A számitógépem nem ismeri fel a telefonomat (Galaxy S3) amikor USB kábellel csatlakoztatom. Mit tegyek?

Eddig ment, most csak egyik napról a másikra tölrtént vele valami. Próbáltam letölteni PC studio-t de azzzal sem mûködik.

Legjobb válasz: Rakd fel a legújabb Kies-t, és akkor menni fog. Viszont ha rootoltad a telódat, akkor könnyen lehet hogy egy app befolyásolja a dolgot.

Rakd fel a legújabb Kies-t, és akkor menni fog. Viszont ha rootoltad a telódat, akkor könnyen lehet hogy egy app befolyásolja a dolgot.

Mit tegyek, ha a számítógépem nem ismeri fel a pendrive-ot?

Legjobb válasz: Ha kaptál a pendrive-hoz telepítõlemezt, akkor azt kell használnod, az azon lévõ driver-t telepítened. Általában van valamilyen futtatható install program, ami ezt megcsinálja. A Win98 nekem se ismerte fel a pendrive-om, ott ez volt az eljárás, Win XP-n már erre nem volt szükség. Ha nem kaptál telepítõlemezt akkor nézd meg az Eszközkezelõben nincs-e a pendrive-nak megfelelõ ?-es eszköz és annak kell az illesztõprogramját a pendrive-odnak megfelelõ típusúval frissítened, amit az internetrõl tudsz letölteni a pendrive márkája alapján.

Ha kaptál a pendrive-hoz telepítõlemezt, akkor azt kell használnod, az azon lévõ driver-t telepítened. Általában van valamilyen futtatható install program, ami ezt megcsinálja. A Win98 nekem se ismerte fel a pendrive-om, ott ez volt az eljárás, Win XP-n már erre nem volt szükség. Ha nem kaptál telepítõlemezt akkor nézd meg az Eszközkezelõben nincs-e a pendrive-nak megfelelõ ?-es eszköz és annak kell az illesztõprogramját a pendrive-odnak megfelelõ típusúval frissítened, amit az internetrõl tudsz letölteni a pendrive márkája alapján.
nekem az usb-vel a baj. Azt is nézd meg
nah én mondok mást is. Ha mp3-lejátszóként is üzemel, akkor tegyél föl win media player 10-et vagy újabbat. Nekem egy samsung van xp nem ismerte föl alapból, mert nem ums firmware van rajta. (usb mass storage) A cd-n levõ driver nem ment föl, mert nem ment át a win logo teszten... de a driver azt írta, hogy kell neki a win media player 10 meg még más programok. .net futtatókörnyezet stb. A media player 10 szintén nem ment föl. De a 11 igen. Azóta az xp felismeri. vistán alapból megy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!