Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a számítógépem (179 db)

Mit tegyek? A számítógépem 1 percen belül kb.5-6x felhozza ezt az ablakot?

Ezt a szöveget írja ki: Az alkalmazás vagy a DLL c:/docume~1/alluse~1/applic~1/wincert/win32c~1.dll nem érvénye bináris fájl. Ellenõrizze ezt a telepítõlemezén.

Legjobb válasz: Rakd ujra

Rakd ujra

Mit tegyek a számitógépemmel, hogy ne rázzon?

(az i hosszú, de nem hajlandó leirni a szerkentyű..) Ráz a ház, ha hozzáérek, és ha fényképező van rácsatlakoztatva, az is ráz. Már a klaviatúrán és az egeren is érzem, de e kettőt lehet csak képzelem már, nem tudom. Miért van ez, és mit tegyek ellene? Köszi! Egy szöszi

Legjobb válasz: Földelt aljzatba van dugva?

Földelt aljzatba van dugva?

Miket tegyek a Számítógépembe hogy elbírjon egy komolyabb játékot?

Egy gépet szeretnék összerakni ezen a honlapon:


Azt szeretném meg kérdezni mit tegyek a számítógépen men nem kapcsolbe begyomom az indító gombot és csak sipol egy fojtában?

Legjobb válasz: Kérdésed alapján lehet, hogy egyszerûen egy sípot sóztak rád a boltban.....

Kérdésed alapján lehet, hogy egyszerûen egy sípot sóztak rád a boltban.....
Megnézed vagy tudod az alaplapodon lévõ BIOS gyártóját és a gép "lesipolja" mi a baja. Ezt megnézed a kódtáblázatban és Te fogod tudni elsõnek...,
Nekem azért süllõt mert nem volt benne RAM, direkt kivettem:D
Mellékesen magyarul írni is megtanulhatnál...
Valoszinu hogy a memoria vagy kicsit elmozdult vagy tokre ment
Elnezeseteket kernem mivel ipodon iron valtoznak a szavak
Kicsit finomítva, és összegezve a válaszokat: a folyamatos sípolás = memória hiba (az alsó címterületen). a "ritmusos" sípolás értelmezésére bios gyártónként van táblázat. Ha eddig ment a géped, akkor akár fejbõl is tudhatod, hogy milyen (Ami, Award, Phoneix, vagy valami egyéb egzotikus) biosod van. A neten keresve pl. "Award bios beep codes" -re megtalálod a táblázatokat. Megoldás lehet a hibakeresésre az, hogy kihúzol majdnem mindent az alaplapból, csak a tápkábel(eke)t, billentyûzetet, és procit hagyod benne. Elsõre fütyül a memória miatt. Azt megadod neki, és újra próbálod, és tovább egyesével kötöd rá a dolgokat, így meglehet, hogy mi a ludas. Fontos: hogy ilyen dugdosás esetén legyen fizikailag kikapcsolva a gép (mondjuk tápkábel kihúz).

Mit tegyek? A fényképezőgépemről szeretném feltenni a képeket a számitógépemre. Sikertelenül

a fényképez?gépemr?l szeretném feltenni a képeket a számitógépemre..sikertelenül

Legjobb válasz: telepítõlemez?

telepítõlemez?
1. Amit a géphez adtak 2. Amit letöltesz a netrõl 3. A legjobb: kikapod a kártyát a gépbõl és egy kártyaolvasóval már látod is, de pl. a legtöbb újabb laptopba van kártyaolvasó, csak bele kell nyomni.
Elvileg nem is kell elõjönnie semmilyen programnak. Ha Sajátgépet használsz a fájlkezelésre, akkor nyisd meg és ott lesz egy meghajtó, ami maga a fényképezõgép. Ha Windows/Total Commandert használsz, akkor ugyanez a helyzet. Keresd meg a meghajtót (fényképezõgépet), válaszd ki az átmásolandó képeket és másold át õket a számítógépedben lévõ merevlemezre.
A kérdező hozzászólása: 20:14 milyen progarom lehet letölteni a netrõõl???
A kérdező hozzászólása: de már ezelõtt is tettem fel képeket , csak most uj lett a windowsom és lehet h az miatt nem tudom feltenni a számitógépemre..milyen program kell hoozáá?

A számitógépem ventillátorja a táp-ba nagy zajt csap inditáskor mit tegyek? (A többi lent)

Na szóval a számitógépemnek a ventillátorja nagyon pörög,vagy nem is tudom nagyon hangos zajt csap addig amedig kiirja a gép hogy üdvözöljük mit tegyek??(vagy ez csinál valami bajt csinál a gép alaplapjával,procijával,HDD,winyó-jával?? ugy gondolom hogy amikor nagy zajt csap inditáskor és megfogom a gépházat 4 jobban remeg mint egy normál gép.És eröll következtetve én ugy gondolom hogy a gépházba mi lehet szoval a gép inditáskor kibirja a nagy razgést (alaplap,winyó,HDD,vidi kártya,...stb)?

Legjobb válasz: bocs néhány dolgot elirtam nem direkt csak siettem és nem nézetn át és kérlek válaszoljatok rá :DD

A kérdező hozzászólása: bocs néhány dolgot elirtam nem direkt csak siettem és nem nézetn át és kérlek válaszoljatok rá :DD
A kérdező hozzászólása: *néztem
Hát sztem max. a tápnak lehet baja, a rezgés meg max a vinyónak tesz rosszat.
A kérdező hozzászólása: biztos?? mert a vinyó kb:50 cm re van a táp tol csak tudod csak abban a 5 percben rezeg a gép 4-szer jobban.Jah és a proceszornak vagy az alaplapnak nem tesz roszat??

Sony Ericcson K550i-s telefonomat nem ismeri fel a számítógép. Mit tegyek?

Hiába csatlakoztatom az USB-vel,nem reagál...:(

Legjobb válasz: ismertesd össze õket. mobil-számítógép számítógép-mobil.:)

ismertesd össze õket. mobil-számítógép számítógép-mobil.:)
A számítógépedre kell telepíteni a telódhoz kapott cd-t.Ha így sem ismeri fel, akkor a telód beállításával lehet valami.

Mit tegyek? Van egy lány az osztályban akit szeretek. Nem tudom, hogy ő mit érez felém, de már elérte karácsonyra a 150. 000 forintos kis számítógépemet. Szerintetek elhívjam járni. ( Már két éve jó barátságban vagyunk. )

Legjobb válasz: de már elérte karácsonyra a 150. 000 forintos kis számítógépemet bocs de ezt nem értem :D amúgy nincs mit vesztened,szerintem nyugodtan hívd el..

de már elérte karácsonyra a 150. 000 forintos kis számítógépemet bocs de ezt nem értem :D amúgy nincs mit vesztened, szerintem nyugodtan hívd el..
az igen!!! gazdag vagy öcsi!!meg egy kicsit naiv is...nem az fogja lenyügözni hogy mit veszel neki....
Nem semmi a csaj. Még nem is jártok, de már lenyulja a cuccaid.
én is ennyiért vettem a laptopom XD
de amugy mit akarsz járni?salsa??esetleg tangó? dee huhh elég hülye vagy már bocs....odaadni a gépet....huhh..
Senkit nem érdekel, hogy mennyibe került a számítógéped.
Bocs, nem 23:07, hanem 23:01 vagyok!
23:07 vagyok "mit érez felém"-> mit érez irántam "elkérte karácsonyra a 150 000 forintos kis számítógépem" ->Ennek semmi értelme nincs. El se tudom képzelni a szituációt. Szerintem itt te mást szerettél volna mondani! "elhívjam járni"->hát ez is elég gáz azért neharagudj! helyesen:"járjak vele?" vagy "van nála esélyen?" Nem tudom, szerintem ezek nem az érintõképernyõs mobil miatt lettek így leírva... Még egy utolsó kérdés, hamár úgyis beleszartam a topikba: Mi a fenét akar az jelenteni, hogy elkérte a 150 ropis gépedet? Hogy lehet azt elkérni karácsonyra?
Akkor add oda azt is a csajnak! Csak hogy biztosan járjon veled.
A kérdező hozzászólása: 23.07 Beszélem csak érintoképes telefonnal nehéznírni.
Nekem agépem aszerelmem soha nem cserélném le egy lányra, kivéve hugom és anyum.
Te beszéled egyáltalán a magyart? Mert nem úgy tûnik...
poénból lehet mondani h addmár nekem :D .. De ha erõlteti akkor 3, 2, 1 Lépés indulj!!!!
A kérdező hozzászólása: 15.54 nem akartam odaadni magamtól.
szia természetesen igen ha szereted akkor mond meg neki bátran beszélj vele õszintén az érzéseidrõl ezt szeretik a lányok (én is lány vagyok) :)
mi van a számítógépeddel??:D
A kérdező hozzászólása: 13.56 bocsi elgépeltem elkérte
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy annyi egy normális gép, csak azért írtam be mert azt mondta hogy ezt megkapja tõlem karácsonyra.
Ikszdé. Elkérte? :D Az meg milyen dolog? :-Te figyi, nem adod nekem a 150.000 forintos számítógépedet karácsonyra? -De. xD Azért ez fura... Szeritnme valami ötletes ajándéknak jobban örülne...

Amióta párkapcsolatban élek egyre kevesebb idő jut a számítógépemre :S Mit tegyek?

Tom h meg kéne találni az egyensúlyt de nem megy mert szerelmes vagyok :/ És az az érzésem h a gépem nem érti meg mert mindig olyan kedvetlenül rámmorog amikor bekapcsolom. Tök hisztis. Jó tom h a barátaimra is oda kéne figyelni meg a gépemmel már évek óta ismerjük egymást, és eddig mindig ott volt, mindig felvidított ha unatkoztam, és mindig segített, ha tudott. Meg bármikor szükségem volt rá, készen állt h segitsen! És ezért lelkiismeret-furdalásom van h most kicsit elhanyagolom. Mit tegyek? 17/F

Legjobb válasz: A párodnak van számítógépe? Nos, akkor tudod, mit kell tenned!!!:D

A párodnak van számítógépe? Nos, akkor tudod, mit kell tenned!!!:D
szerintem ne szexelj vele, mert [email protected] az áram
Õt legalább ki tudod kapcsolni! Gondoltál már erre?:D
Menj be a géppel józsibaráthoz, ha már maúnika nincs. Megkapod a tutit.
Eszkip !
Szeretek, szerelmem, ne hagyj el egy élõ emberért!!! /Üdv. A Számítógéped/
A kérdező hozzászólása: Ez igaz. De tudom h rohadt nagy szégyen a mai világban de én a csajokat szeretem :$ Ne oltsatok le ez miatt pls így is elég bántást kapok nap mint nap :( Én a géppel azt hittem h barátok maradunk de lehet h tényleg érez vmi komolyabban irántam! Hát meggondolom azért lehet ki kéne próbálni az elektro szexet azt mondják jó. Bakker kár h nincs már Maunika oda bemennénk õ tuti megoldaná a gondunk :(
figyelj ide: nõböl ezer egy van, de számítógéped csak 1 van, és ha elhagy nem tudsz venni még1et egy szál rózsáér
Szegény pc...én sírógörcsben szenvednék a helyében :'(((( dobd a csajt, te a számítógépet jobban szereted!!!
A kérdező hozzászólása: Nem választhatom a számítógépem mert nem fogadja el a társadalom és ujjal mutogatnának majd rám :( Csak azért sajnálom mert úgy érzem ha sokáig nem foglalkozok vele akkor kihûl a kapcsolatunk, meg az õ háza is. Pedig régen egy csomót játszottunk együtt, meg éveken keresztül együtt néztük a csajokat! Sõt olyan rendes h féltékeny de még így is segít abban h beszélgessek / találkozzak a csajommal! Ilyen rendes!
Azonnal hagyd el a párodat és kérj bocsánatot a számítógéptõl! Nem véletlenül morog szerencsétlen, meg lett csalva. A számítógéped nem fog átverni és nem ad át nemibetegséget sem.
:O Az összekötõ kábelükrõl nem veszed le a zacskót?xd
A kérdező hozzászólása: Nem rossz ötlet! Csak hol tudok nekik való gumit venni? Mert az én gépem mozgáskorlátozott és csak online tud rendelni :(
Error...error... Goodbye:a számítógéped
Milyen számítógép?
8470 Ft-tól 307.243 Ft-ig elég sokféle van (ipon). Persze nem mindegyik jó a tiédbe. Mivel nem értesz a gépez valószínûleg egy szaki véleményét kellene kikérni errõl, lehetõleg úgy, hogy tudod mennyit vagy hajlandó rászánni a fejlesztésre.
A kérdező hozzászólása: És kb menyi egy normális proci?
Így van. A winyó pont az, ami nem igazán befolyásolja a sebességet. CPU, VGA, RAM, aminek a bõvítésében gondolkodj!
Nem a vincs esztertõl lesz gyorsabb, hanem egy komolyabb processzortól. A 'Szerelõ' ki tudja milyen gagyi celeront rakott bele.
A kérdező hozzászólása: Az elég lenne ha kapna még egy wincsesztert mert amúgy is akarunk venni még eggyet
Linuxon futtatva lehet nyerni pár %-nyi FPS-t. Viszont a gép bõvítés valszeg egyszerûbb.
A kérdező hozzászólása: De hogy lehetne megcsinálni házilag vagy mindenkép kell valamit belevenni ?
Jaj én olvastam félre bocsi:D Õh a san andreasnak nem kell akkora gépigény mint a minecraft-nak. Szóval lehet hogy a gép lesz a ludas:I
A kérdező hozzászólása: Nem hinném mert a gta sanadres, need for speed, batlefield 2 , lets 2 dead stb szinte hibátlanul megy rajta és ezekel nincs semmi baj csak a minecraftal van baj :((
Valszeg gyenge hozzá a géped.
A kérdező hozzászólása: nagyon szakad 5 másodpercenként mozdul egyet a bábú meg minden de amikor elindítom normálisan megy a fõmenü és ott nem szakadozik csak amikor elkezdek játszani :(
hehe=) Akkor inkább azt írd le, hogy mit értesz az alatt hogy szarakodik. Laggol? nehezen indul? lassú?
A kérdező hozzászólása: bocs szerelõ
A kérdező hozzászólása: Pontosan nem tudom mert a szerel úgy rakta össze nekünk de a wincseszter samsung az alaplap meg asus.
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm mindenkinek a választ :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!