Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a pelenka (5 db)

Jelentkezz be a http://www.ad6kap6 oldalra. Ott sok ilyen kismama kér, és kap is pelust.
Textilpelusod van? Fillérekért lehet rá venni nejlon pelenkakötõt (a liberonak is van ilyen) de ha minden kötél szakad, sima nejlonszatyorból csinálhatsz magad is (úgy néz ki, mint két trapéz, a rövidebb oldalukkal szembefordítva). Kivágod, belehajtod a pelenkát, megkötöd két oldalt, vagy ha szélesebb, akkor az elsõket a baba háta mögött, a hátsókat meg a hasán. Tökéletes pelenkázási mód, anyáink minket még így pelenkáztak. Mosáshoz ajánlom a sima mosószappant, kétszáz forintos tétel, a kakifoltot a szintén kétszáz Ft körüli epeszappan gyönyörûen kiveszi, epeszappan plusz hideg víz, abban áztatod, normál mosószappannal mosod, ecettel öblíted, napon szárítod, tökéletesen tiszta, szép és higiénikus is.
http://www.ad6kap6.hu a pontos cím.
Családsegítõ? Én mindig "betárazok" és eddig minden méretbõl maradt fél-egy csomag, amit elvittem nekik.
Szia! Anyagpelusból hajtogathatsz pelust csak kellene rá valami hogy ne ázzon át. Merre laksz? Nem tudsz kölcsönkérni egy párat?
A húgom vészhelyzetben intim betétet rakott a kisfiának be pelenka helyett...bevált. Bár szerintem csak a pisit fogja fel :-(( Védõnõtõl nem tudsz kérni pár db-ot?
Itt mindenki le lett pontozva ahogy látom. Pedig én se írtam hülyeséget! Remélem ez a legnagyobb öröme a lepontozónak!
3-as vagyok, miért kell lepontozni?
Providentet hívd fel. Vagy kérj kölcsön a környezetedben.
Add rá az apja gatyáit!
Na látom ez tényleg arra ment ki hogy a kérdezõ mindenkit lepontozott mert senki nem küldött neki pelust. Hát ezen az oldalon volt már épp elég kéregetõ, hamis adatokkal, én már nem adok senkinek mert volt már hogy póruljártam és a kéregetõ jobban élt mint én!!! Persze a tanácsokra válaszolni , az már derogál, mi?
Most kövezzetek meg, de nem értem....pelenkára nincs pénz, de internet van, hogy itt kérjenek???
Internet manapság alap, állást sem lehet találni nélküle.2000 Ft...
nekem is furcsa, hogy nem jelentkezett. bár vannak kijelölt helyek, ahol ingyenesen lehet netezni, tehát az sem biztos, hogy otthonról írt. én nagyon bízom benne, hogy nem õ volt a lepontozó. és abban is, hogy tudtunk neki segíteni, hiszen voltak itt ötletek bõven.
A kérdező hozzászólása: sziasztok köszönöm a segítséget nagyon jól jöttek a tanácsok... internetre nincs pénzem, a szomszédtól írok..megtudtam nézni a válaszokat , de már nem volt képem kérni , hogy oda ülhessek hiszen már annyi mindenben segített... apuka ingje pedig nem jó hiszen nincs is velünk lelépett a születése után...lett volna pénzem pelusra ha nem felejti el elküldeni a gyerektartást amit minden hónapban ki kell tõle könyörögnöm...egyedül élek a fiammal pesten egy albérletben...jelenleg nincs egy vasam sem..már azon gondolkodom , hogy a testemmel jutok némi pénzhez, mert én úgy vagyok vele a gyerekért mindent!!! undorodnék magamtól, de nincs más választásom én senkire sem számíthatok. dolgozni nem mehetek hiszen nem tudom senkire sem bízni...már nem tudom mit tegyek...nem pontoztam senkit sem...tényleg nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget...
ha póló nincs, akkor ugyanígy egy kibelezett külsõbe bármilyen pamut anyagot bele tudsz hajtogatni: - kistörölközõ, vagy nagy szétvágva - a legjobb, ha megvannak a textilpelusaitok még - kockás konyharuhák is pamutból szoktak lenni, gyakorlatilag ugyanolyan, mint a textilpelenka, csak mintás. tehát azt tudom még javasolni Hirtelen ennyi jutott még eszembe. A hétvégét hogy sikerült megoldani? egy textilpelust használó anyuka
Merre laksz? Hátha tudok segíteni. Hány kg a kisfiad?
Szia! Azt hiszem tudok neked megfelelõ ötlettel szolgálni. Apuka egy pamutpólájából így tudsz pelust hajtogatni. Rögzítheted biztosítótûvel. (ha ügyes vagy, lehet, hogy bizt. tû nélkül is megoldható) http://frugal-fun-fabulous.blogspot.com/2011/05/cloth-diaper.. A vízzárást pedig úgy oldanám meg, hogy egy használt pelenkát kibelezek. Jól beáztatom és kiszedem belõle a zselét. Így lesz egy peluskülsõd. Ezt rakod rá a pólóra. Ha már össze tudtok szedni 5-6 pólót, az jó, mert elég egy napra. ÍEste pedig ki tudod mosni. Remélem még idõben írtam
Egészségére az idióta lepontozónak, remélem, ez volt a legnagyobb élvezete hátralévõ életének. Úgy látom, tökmindegy, ki mit írt, milyen tanácsot, az tuti le lett pontozva.
Nekem se volt pénzem venni 3 hete s így le is szokott. Bilire ültettem és kész.Kivittem bugyiba.Egyszer-kétszer tényleg bepisilt, de vittem csereruhát.Bugyit, nacit, polót. Ennek 3 hete és máe nem is kéri én meg nem is veszek.Ráadásul továbbra sincs pénzem rá. 4 gyerkõc anyukája
Hol laksz?
Engem is lepontozott, persze, ha azt írom, hogy házhoz szállítok 1 csomag liberot, akkor biztos 100%-os lenne a válaszom. Tényleg, nálunk is hó vége van és nálunk is fogyóban a pelus, ha valaki akar, akkor szívesen hozhat hozzánk is. Libero 5 jó csak!!!!!
Elsõ voltam nem tudom mi hülyeséget írhattam ami miatt le kellett pontozni? Azért kérdeztem hogy hol lakik mert ha a közelben én adnék neki egy pár darabot.
Merre laksz?
menj le a védõnõhöz és kérj tõle. én is mindig neki adom a megmaradt kisebb méretû pelusokat, mások is a környéken, biztos nálatok is van aki leadja.
mondom: bármibõl egy napi adagot, ha összeszedsz, akkor azt már ki tudod nap végén mosni, akár kézzel is egy szappannal. tuti ezt csinálnám, ha így alakulna a dolog.

Kiszeretném probálni a pelenkába pisilést és viselést és abba masztizást de nem merek pelenkát venni mit tegyek?

Mivel lehetne elérni azt az érzést amit ithon is találok? 17/L

Legjobb válasz: vegyél városba.. ki tudja szerinted nem a tesódnak veszed,,, azt ennyi:D de neked mért jó az

Minden patikában kapható felnõtt méretû egyszer használatos (mint a Libero vagy Pampers) pelenka. Textilpelenka is rendelhetõ a gyógyászati segédeszköz boltokban (címeket a Googleben megkeresheted), hasonló kinézetû, mint az eldobható, patentos és ezért nem kell hozzá segítség a felvételéhez.
vegyél városba.. ki tudja szerinted nem a tesódnak veszed, , , azt ennyi:D de neked mért jó az
ez engem is érdekelne..szeretsz bepisilni?vagy mi?vagy már ilyen korán vizelettartási problémáid vannak.én 18 éves vagyok de fel nem foghatom mire lenne jó pelusba pisálni..
A kérdező hozzászólása: és ha pl nincs anyi lovéd??
gyere hozzám, adok én neked pelenkát is meg pisiset is, hogy lásd milyen is az.:DDD
Le akarsz valakit járatni, akit Papp tündének hívnak? Amúgy egyszerû, semmi égõ nincs a pelenkavásárlásban. Te gyökér:D
a pelenkába hugyozás érzését? miért abban mi olyan jó? beteg vagy....
Fuckyeah gyanús xD
18:35-ös vagyok bocsika a szex szerelem témában van a kérdésed és te ettõl el tudnál élvezni???imádhatod a pisiszexet...
Én is szeretném kipróbálni, már néztem pár ilyen jellegû filmet is. Csak ugy nadrágba már csináltam is, de pelusba még nem. Ja, és pasi vagyok, de nem a Te korosztályod(kicsit idõsebb) Szal csak azt akarom mondani, ne törõdj senkivel, ha ezt akarod csinálni, vedd a bátorságot, menj be a boltba és vegyél pelust. Vagy ha nem mered, akkor valami tiszta, puha ruhával tekerd be az alfeled, és engedd bele!!
A kérdező hozzászólása: köszi
hááát huzos vaagy :D és akkor ki rak tisztába?? bele gondoltal már.ja és a shopban a nagymamának kel a pelenka vagy rendelj neten Pampers-et... az simi és nem árt a börnek és bepanthent is hasznalj mert simabba teszi a bort és akkor jobban tudsz élvezni benne :D
B*zd magad szíven egy vascsõvel, ha ennyire genetika hulladék vagy, hogy abban lelsz örömöt, ha belecuccolsz egy pelenkába..kiskorodban nem volt elég?-.-"
miért ne vehetnél, azt mondod a kishugodnak kell azt csá
A kérdező hozzászólása: csak azt kérdeztem hogyan tudok ithon csinálni amin nem folyik ki.
Van felnõtteknek pelenka.
amugy meg, egy darab rongy minek nem jó? magadra kötöd két oldalt, bele pisilsz és kimosod. elötte kifözöd:DDD
szerintem nincsis a méretedre pelus de hajrá :D
Közeledj óvatosan a pelenkához nehogy megijjedjen. Hidd el õ jobban fél tõled, mint te tõle. Fokozatosan tedd meg a lépéseket és menni fog. Jó pelenkába szarást, hugyozást és masztizást kívánok. És ne felejtsd el feltölteni a netre.
Te beteg vagy bazz:D
te fent vagy nekem msn en :D
18.29es sorry a gép órája siet egy kicsit
Kérd meg anyudat, hogy vegyen neked pelust, mert a szobatisztasággal még gondjaid vannak.Lehet, hogy emiatt megszid majd kicsit, nem baj, dicsekedj el neki, hogy már tudsz írni.Aztán a bölcsiben majd rendesen viselkedni!Nem a pelusba nyúlkálni, mert a dajka néni nagyot csap a kezedre!

Nem szopik eleget a két hónapos babám, öt perc után leáll, és semmiképp nem hajlandó folytatni. Bukik, sápadt, minden pelenkában van nyálkás, folyékony és darabkákkal teli széklete. Mi lehet a baj, és mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem akarlak megijeszteni, de indenképpen lássa orvos minél hamarabb(a székletes pelusból készülhetsz mintával is)! Laktóz-intoleranciának tûnik, de egyéb szervi oka is lehet.

Nem akarlak megijeszteni, de indenképpen lássa orvos minél hamarabb(a székletes pelusból készülhetsz mintával is)! Laktóz-intoleranciának tûnik, de egyéb szervi oka is lehet.
Remélem, mire olvasod a válaszom, már elmentél orvoshoz. Ha nem, akkor tedd meg minél hamarabb. Nálunk ugyanez volt a helyzet, vagyis egy kicsit súlyosabb, mert semmit nem evett a babám két szopi alatt sem. Kiderült az orvosnál, hogy fáj a torka, és nem tud nyelni. Majdnem kórház lett belõle, mert amit cseppentõvel nehezen beletukmáltunk, az hasmenéssel kijött. De szerencsére az Augmentintõl és a Normaflore-tól - ezeket írta fel az orvos - már majdnem rendbe jöttünk.
Lehet, hogy elkapta ezt a hasmenéses hányós vírust. Sajnos mi is, csak az én babám 10 hónapos. Szerintem menjetek ma orvoshoz mindenképp, pláne ha nem szopizik, nagy a kiszáradás veszélye. Minden jót!

Mit tegyek, ha a kutyám már rászokott, hogy a pelenkára pisiljen, és mostanában mindig mellépisil? A rágásról is leszokott, de most megint megrág mindent amit meglét.3 hónapos szuka bolognese.

Legjobb válasz: Nekünk 5hnapos yorkink wa,és wolt egy idõszaka h rápisilt,aztán h nem...Mi amikor nem,leszídtuk,és egy-két hét múlwa wisszaszokott,de persze akkor meg NAGYON megdícsértük:)

Nekünk 5hnapos yorkink wa, és wolt egy idõszaka h rápisilt, aztán h nem...Mi amikor nem, leszídtuk, és egy-két hét múlwa wisszaszokott, de persze akkor meg NAGYON megdícsértük:)
ha csak kicsit pisil mellé, az lehet, h azért van, mert rááll a pelusra a két elsõ lbábal.és pisil.de ugye az nem biztos, hogy a feneke is rajta van.ilyen nálunk is elõfordult már, és láttam is. a rágásról annyit, hogy mi vettünk rágócsontot, kiscipõt, 100játék van nekik, mégis az íróasztalt meg a rattan fotelt rágták.amikor itthon voltam rájukszóltam, amikor egyedül vannak, nem tudok mit csinálni.
A kérdező hozzászólása: eleinte a pelenka mellé pisilt, vagy abba a szobába, de most meg már a nappaliba is elvégzi néha a dolgát. A rágásról már leszoktattam, mert ha valamit elkezdett, akkor rögtön rákoppintottam egy kicsi az orrára, és az ágyába küldtem.
Azért rág mindent mert jön a foga ha nem akarjátok hogy mindent megrágjon vegyetek neki rágokát minden állat kereskedésben található. a mellé pisilés arra nem tudok szerintem hasznos választ irni de szerintem ahogy nö azért bisil mellé. Mármint lehet hogy megszokott egy helyet és ott végzi el a dolgát és ö azt nem nézi hogy most nem oda pisil mert megszokott egy helyet. Remélem segitettem.

Mit tegyek, ha a pelenka állandóan átázik (2-3 óra alatt)?

Rémálom, hogy minden szoptatás el?tt át kell öltöztetni a kéthetes babámat. Mit csináljak, hogyan fektessem, hogy a pelenka jobban benttartsa a nedvességet? Tudom, hogy másik fajtát kéne használni, de vettünk ebb?l a fajtából hat csomaggal, nincs arra pénzünk, hogy most ennyit kidobjunk és másikat vegyünk.

Legjobb válasz: szia, Pampers-bõl ajánlom a New born-t, ezt tuti jó, nekünk bevált. Lehet, hogy amit most használtok még kicsit nagy, és mellette kifolyik. Ha nem ez a baj akkor próbáld eladni valakinek amit "felhalmoztatok". Vagy sûrûbben cseréld alatta a pelust, ha kell akkor óránként. Mondjuk 2 hetesen még sokat alszik, úgyhogy ez nehéz lesz. Nem tudom mitõl pisilhet ilyen sokat. Talán errõl beszélj a védõnõvel. Sok sikert.

szia, Pampers-bõl ajánlom a New born-t, ezt tuti jó, nekünk bevált. Lehet, hogy amit most használtok még kicsit nagy, és mellette kifolyik. Ha nem ez a baj akkor próbáld eladni valakinek amit "felhalmoztatok". Vagy sûrûbben cseréld alatta a pelust, ha kell akkor óránként. Mondjuk 2 hetesen még sokat alszik, úgyhogy ez nehéz lesz. Nem tudom mitõl pisilhet ilyen sokat. Talán errõl beszélj a védõnõvel. Sok sikert.
mi is a pampers new born-t hasznaltuk, de kiprobaltam a huggies ujszulotteknek valojat (3-6 kg vagy 2-5 nem emlekszem)az bejott.de sokan mondjak hogy a lidl ben van jo pelus a nevet nem tudom es olcsobb is.ami megvan beszelj a vedonovel hatha van aki atvenne.vagy a netes sem rossz megoldas.estleg csereld gyakrabban amig el nem fogy aztan probalj meg masikat.
Szerintem is a pelus csere a megoldás!Nekünk a pampers jött be, de van akinek másik jó, ezt a baba dönti el. Nagy különbség van egyébként a pelenkák minõsége ára és méretezése között is érdemes lenne egy-egy darabot kipróbálni több fajtából. Baba-mama klubban lehet cserélgetni, de vannak boltok ahol darabra is lehet pelust venni. A felhalmozott készletet pedig add el tényleg jó a net vagy a terhesgondozóban kiragasztott plakát is megoldás lehet:) Tanulság: felesleges hatalmas készleteket felhalmozni gyerekcuccokból, mert nem jó nem válik be kicsi vagy túl nagy lesz és csak a gond lesz vele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!