Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a pasim egy olyan (6 db)

Mit tegyek, ha a pasim egy olyan dolog miatt akar velem szakítani, amit már megbeszéltünk?

a barátommal 2 éve vagyunk együtt,félreléptem,de azt mondta,h ad még 1 esélyt!ez már vagy 1 éve történt,azóta már volt szó szakításról,mert már nem bírtam a stresszt!2hétre rá volt másik pasim,neki is más,de ? nem jutott el a csajjal semeddig!elkezdett hívogatni a párom,h béküljünk ki!azzal h rájött,h szeret!és most 1 olyan miatt gondolkodik a szakításon,amit már megbeszéltünk,és ezt úgy hozta fel,h akivel megcsaltam idéz?jelben!(mert nem állt fel neki,de azt hazudja h igen lefeküdtünk(ez se segít sokat,de mégis én vok a hazudozó,mert ? nem vallja be h nem állt fel) annak a n?je írt emailt,a barátom ezt elolvasta!azóta van k.o

Legjobb válasz: szerintem nem sok ertelme van... En ugy erzem ez az egesz csak egy kifogas, hogy menekulni tudjon a kapcsolatbol. A legegyszerubb dolog valamit felhozni a multbol es azt mondani vege...en gyava dolognak atrtom ezt, azt meg plane h nem all oda eled es nem ebszelitek meg a dolgokat. Hidd el ha nem fontos neki annyira h megbeszeljetek akkor nem is szeretett ugy ahogy megerdemled...Tudom nehez, de sztem lepj tul rajta... sok sikert :) UDV

szerintem nem sok ertelme van... En ugy erzem ez az egesz csak egy kifogas, hogy menekulni tudjon a kapcsolatbol. A legegyszerubb dolog valamit felhozni a multbol es azt mondani vege...en gyava dolognak atrtom ezt, azt meg plane h nem all oda eled es nem ebszelitek meg a dolgokat. Hidd el ha nem fontos neki annyira h megbeszeljetek akkor nem is szeretett ugy ahogy megerdemled...Tudom nehez, de sztem lepj tul rajta... sok sikert :) UDV
A kérdező hozzászólása: hát tudom, mert én is úgy vok vele, h 2év után azért csak csak beszéljük már meg a dolgokat, mert úgy vettem észre h baj van, h lelépett melózni, annyit se mondott h szia!írtam neki emailt, h hiányzik, de csak elolvasta!semmi válasz!telefonon keresztül mondta el, h gondolkodik!és mégis vele akarok maradni!
Mitõl látod annak? A kérdésedbõl nem derül ki. Idõnként bilizik?
Kérdezõ, méltó vagy a nagyanyám címre! Egyél mogyorós nyúlóscsokit, a tévében is volt.
Ti hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt? Szerintem mondd meg Neki hogy néha nem tetszik a viselkedése, vagy ha nagyon zavar akkor váljatok külön mert lehet másnak bejön majd ez a viselkedés Te meg találsz olyat aki nem fog gyerekesen viselkedni. Megváltozni úgy sem fog ez biztos és nem is érdemes megváltoztatni mivel az már nem Õ saját maga hanem a Te "kreálmányod".

Mit tegyek ha a legjobb barátnőm egy olyan pasiba szerelmes? (részletek leljebb)

aki 4-szer bukott? Először az LB-se hitte el hogy ilyen pasiba szerelmes de most már reménytelenül bele van zúgva és az a baja hogy az a fiú nem szereti. Ilyenkor mit kell csinálni? Hagyjam vagy lépjek közbe?

Legjobb válasz: hagyjad!

hagyjad!
Nem tudom, hány évesek vagytok, de majd idõvel kinövi és rájön, hogy hülye volt. Általánosban nekem is tetszett egy srác, aki nemcsak bukott, de zülött/drogos is volt. Nem tudom megmagyarázni, hogy mit ettem rajta... Most már kb. szóba sem állnék hasonló emberrel. Szóval ne aggódj, majd rájön, hogy rossz lóra tett.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi ez gyors volt... De ezzel nem fogja elszúrni az életét? Végülis a fiú 4-szer bukott...
Cigány?
4szer bukott? A mai nõknek ez a netovább! Hát ez olyan hülye mint a $egg!! Hmmm... ha még gazdag és bunkó is lenne... na akkor már tényleg nem lenne ellenállásra lehetõség.


Szeretném újra ugyanazt érezni a pasim iránt, mint régebben...és nem akarom azt, hogy mikor mellette vagyok egy másik fiúról ábrándozzak folyton (akivel amúgy sem lehet semmi)! Mit tegyek ilyen esetben? Olyan nehéz..

Régóta szeretem a barátomat meg minden (habár korban nem hozzám ill?), de mostanság egyre gyakrabban gondolok arra a srácra, akihez már semmi közöm sincs, és az egész mi köztünk történt, csak hiba meg tévedés volt?

Legjobb válasz: frissiteni kellene pl a szexben vagy amiben szükségét érzed

frissiteni kellene pl a szexben vagy amiben szükségét érzed
A kérdező hozzászólása: Kérlek adjatok valami jó tanácsot! :)
Járj kecsesen. pl. leejtesz valamit akkor finoman hajolj le, esetleg belát a dekoltázsodba. húzd ki magad mell kint, fenék kint..stbb..testbeszéd
A kérdező hozzászólása: Egy kicsit konkrétabban mit értesz a testbeszéd alatt még?
harapd meg a szad szelet finoman az mindig bejon
ha te nem szeretnéd vele, akkor ne. de sztem is inkább azzal kéne akibe szerelmes vagy.
Hát, szerintem az elsõ szexet olyanal kéne csinálnod, akit szeretsz is, nem? Így ennek mi értelme lenne? De én gyanítom, hogy õ már nem is szûz, így akar téged ágyba vinni, hogy azt mondja, még nem volt senkivel, szerintem el ne hidd neki... Legyen eszed! Jól gondold meg, kivel fekszel le elõször, mert késõbb nagyon megbánhatod!
javaslom, elobb tanulj meg helyesen irni es fogalmazni magyarul, majd csak azutan gondolkodj a szexen.
A kérdező hozzászólása: köce a válaszaitokat!!! CSAK ÉN EVVEL A SRÁCCAL MÁR JÁRTAM IS ÉS ÉN BIZOK BENNE MEG Õ IS BENNEM ÁLLANDÓAN EGYÜTT LÓGUNK HÉTVÉGEKEN SZOKTAM IS HOZZÁ ELJÁRNI MEG MINDEN ÉS EGYSZER FELJÖTT EZ A TÉMA HOGY HA LEFEKÜDNÉNK EGYMÁSSAL ÉS Õ NAON AKARNÁ VELEM DE ÉN NEM VOK BIZTOS HOGY, MEGCSINÁLJAM E!!!! MEG ÉN A SRÁC IRÁNT ÉRZEK VALAMIT CSAK Õ NEM TUDJA , MERT ÉN 7 HONAPJA SZERETEM TISZTA SZIVEMBÕL ÉS AZÉ KÉRDEZEM TÕLETEK HOGY MIT TEGYEK!!!MERT ÉN ÕT SZERETEM MEG ÉN IS BEJÖVÖK NEKI A SZEMEMBE MEGMONTA MEG KETTESBEN IS SZOKTUNK LÓGNI ÉS OLYAN BIZTONSÁGBA ÉRZEM MAGAMAT MELLETE MEG ILYESMI SZAL EZ NEHÉZ DÖNTÉS LEX.....!!!
A kérdező hozzászólása: köce a wálaxaitokat!!! CSAK ÉN EVEL A SRÁCCAL MÁR JÁRTAM IS ÉS ÉN BIZOK BENNE MEG Õ IS BENNEM ÁLLANDÓAN EGYÜTT LOGUNK HÉTVÉGEKEN SZOKTAM IS HOZZÁ ELJÁRNI MEG MINDEN ÉS EGYSZER FELJOTT EZ A TÉMA H HA LEFEKUDNÉNK EGYMÁSSAL ÉS O NAON AKARNÁ WELEM DE ÉN N WOK BIZTOS H MEGCSINÁLJAM E!!!! MEG ÉN EZ A SRÁC IRÁNT ÉRZEL VALAMIT CS Õ N TUDJA MERT ÉN EZT A SRÁCOT 7 HONAPJA SZERETEM ÉS AZÉ KÉRDEM TOLETEK H MIT TEGYEK!!!MERT ÉN OT SZERETEM MEG ÉN IS BEJOWOK NEKI A SZEMEMBE MEGMONTA MEG KETTESBEN IS SZOKTUNK LOGNI ÉS OLYAN BIZTONSÁGBA ÉRZEM MAGAMAT MELLETE MEG ILYESMI XAL EZ NEHÉZ DÖNTÉS LEX.....!!!
17évesen én is kaptam ilyen ajánlatot egy fiútól, akiben biztos voltam, hogy szûz. gondolkodtam rajta, mert tetszett a srác, de végül nemet mondtam. és nem is bántam meg.
Na erre mondom én azt, hogy ritka eset mint a fehér holló mégis tökéletes. A bizalom és a kölcsönös szeretet megvan egymás iránt mindkettõtökben, és ha be is jöttök egymásnak akkor nem kérdéses, hogy a válasz IGEN. Talán a szex után még egymásba is szerettek. Ha meg nem, akkor lesz egy olyan ember akivel elmulatod az idõt ha épp nincs párod...
Csak akkor csináljátok ha utána is meg tudtok maradni a barátságnál, egyébként szerintem egy barátság többet érhet mint egy tartalmatlan szerelmes kapcsolat. De ha belefér az elképzelésetekbe hogy barátságon belül testi örömöt szerezzetek egymásnak akkor hajrá, én pl az exemmel most is nagyon jó barátságban vagyok, de nem lehet az ember örökké együtt valakivel, az még nem jelenti hogy mostantól nem ismerlek, mert annyira utállak, tehát döntsétek el ketten, hogy elég érett gondolkozásotok van e egy ilyen akcióra!
Szerintem nem érdemes a barátságot "feláldozni" egy ilyen miatt mert ha lefekszel vele utánna már nem lesz soha olyan a barátság köztetek amilyen eddig volt!amugy szerintem jobb az elsõt valaki olyannal csinálni akit szeretsz is vagy nem?
Ha " csak " haverok vagytok, akkor egyrészt nem kellene elrontani a " haverságotokat ", bár ha több mint haver... mondjuk barát :P akkor meg fõleg nem kellene... Biztos sokat beszélgettetek errõl ti ketten és téged is lázba hozott, meg tuti beszél ráfele erõsen, h vele célszerû lenne megtenned.. de szerintem szerelem nélkül az elsõ szex, nem olyan, mintha egy olyan sráccal feküdnél le, akit nagyon szeretsz ( szerelembõl ) és õ is Téged... szóval véleményem szerint várd meg, míg eljön az igazi és akkor biztos csodálatos lesz :)
...meg aztan ellentmondasz sajat magadnak.A kerdesedbe beirtad, hogy NEM szeretitek egymast, majd utana azt, hogy te valojaban szereted.. Szerintem varj a szex-el meg nehany evet.Nem nottel fel hozza.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!