Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a pasim egy (185 db)

Mit tegyek? A pasim egyre többet hazudgál.

Több mint 2 hónapja járok a barátommal nagyon szeretjük egymást de amikor felhívtam telefonon és mondtam h jöjjön le hozzám mert eddig csak én mentem.azt mondta h gyakorlata van vasárnap.aztán kiderítettem h otthon volt.ma viszont megint felhívtam és megkérdeztem t?le h igaz-e és azt mondta h nem azt mondta h nem csap be pedig igen és a hangján is éreztem h nem mondd igazat!! Mondtam, neki h jöjjön le szombaton és azt mondta h nem tud mert suliba megy vagy már nemtom mit aztán kérdeztem h a vasárnap jó-e. Azt mondta h igen és h lejön..Jah és még megkérdeztem t?le h hánykor ment vasárnap dolgozni és azt mondta h reggel 9-kor mamám pedig ott lakik ahol ? csak ? egy szinttel feljebb és mondta h délig aludt.és mondtam neki h mondták h délig aludt és azt mondta h nem igaz.nagyon rossz hogy hazudik nekem...:S

Legjobb válasz: szerintem meg hagyd mar szerencsetlent lelegezni, miert kell minden szart kerdezgetni, az nem erdekel, mikor ment a wc-re? nem mindegy neked, meddig alszik? ne hukye kerdeseket tegyel fel neki, hanem rendesen kerdezd meg, hogy most mi van, akar e jonni vagy nem? nem kell allandoan egymas nyakan ulni, hadd elje mar kicsit az eletet.

szerintem meg hagyd mar szerencsetlent lelegezni, miert kell minden szart kerdezgetni, az nem erdekel, mikor ment a wc-re? nem mindegy neked, meddig alszik? ne hukye kerdeseket tegyel fel neki, hanem rendesen kerdezd meg, hogy most mi van, akar e jonni vagy nem? nem kell allandoan egymas nyakan ulni, hadd elje mar kicsit az eletet.
Mondd meg neki hogy ne hazudgáljon. "Gyerekek, ne hazudgáljatok!Mit hazudgáltok"?
röhej...jah persze énis várnék...:) :) :) nem hinném hogy õ szeret téged! ne legyél vak aranyom! gondold ezt a kapcsolatot át rendesen... egyáltalán ez kapcsolat - e???
A kérdező hozzászólása: XD A kérdésemre is kapnák választ?
Majd ha a "kapnák" helyett azt írod, hogy "kapNÉK", akkor igen :) !
A kérdező hozzászólása: pfpfpfpfpfpfppf Nah mind1 akinek nem tetszik nem ír és kész..
kik "kapnák" a választ? Talán kapnék... esetleg.... Nézd a srác 20 éves te meg 15. Õ felnõtt te meg gyerek vagy. Elképzelhetõ, hogy neked "hazudgál" és van egy másik csaja akivel meg igazi kapcsolata van. Nincs kizárva...
áhh nem igaz egyesek mennyire bunkók. tök mindegy, nem írta helytelenül mert ez is a magyar nyelv egy változata. de nem is az a lényeg. tényleg hagyj neki idõt, hadd keressen õ téged, ne akard leellenõrizni a mamáddal meg minden egyéb módon õ mit csinál. legyen saját élete. esetleg azt is megmondhatod neki h sajnálod h az utóbbi idõben így rámásztál, de nem hiszed h a hazudozás a legjobb módja annak h mindkettõtöknek jobb legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm..:)
A kérdező hozzászólása: Bocs kétszer írtam h L/15
Tényleg bunkók?Én meg nem szeretem az ilyen ahh, pff, csicskah, cejetlek, am" típusú emberkéket.Ja és aki lepontozott, vagy lepontoztak, azoknak üzenem!Ha jól esett, egészségetekre!:)
A kérdező hozzászólása: Ha nem szereted nem kell nézni ennyi...
a kedves nyelv-elemzõnek: az áhh egy indulatszó míg a csicskah és egyéb egyértelmûen a "hú de menõ vagyok" kategóriába tartozik. egyébként meg én is allergiás vagyok a nyelvtani hibákra, hidd el sokkal durvább esetek fordulnak elõ ennél. nem értem h miért kell oltogatni azért valakit mert az õ környezetében ilyen szavakat használnak. nem mindenki pesti és nem mindenki rakosgat minden egyes keresztnév elé A meg AZ névelõket. az ellen bezzeg nincs felszólalás. majd a kedves nyelvtan tanárnõje értékeli a helyesírását itt nem azt kérdezte h mennyire tudok helyesen írni? az elõzõ akárhanyadik, akinek írtál.
A kérdező hozzászólása: Am 5-ös vok nyelvtanból de mind1...xd
Off: "Am 5-ös vok nyelvtanból de mind1...xd" De hogyan?? "kapnák" T/3 | kapnék E/1 nem tudom mit vagytok ezen annyira fennakadva ha valaki megemlíti. Alapvetõ mûveltséghez tartozik, hogy valaki tud írni és helyesen beszélni. Megtisztel bennünket azzal, hogy helyesen ír illetve kérdez. Mi meg megtiszteljük azzal, hogy próbálunk a legjobb tudásunk szerint válaszolni.
Akárhogy is nézzük, eléggé sokszor átver. Szerintem beszéljétek meg ezt a dolgot, hogy ne verjen át, inkább mondja meg õszintén, mi van. Ez nekem bizalmatlanságnak tûnik részérõl, márpedig a bizalom minden kapcsolat alapja. Enélkül nem sokat ér. Bocsi.
Azután, hogy elolvastam a kérdésedet, a kifejtést, meg válaszaidat, úgy érzem te egy új szintre emelted a magyar nyelvet.
A kérdező hozzászólása: Akk hazudik na...pf
A kérdező hozzászólása: Am én 15 vok a pasi 20 tom h sok a korkülönbség...de eddig minden jó volt és mondja h kivár mert ugye én még nem akarok szexelni és még õ se vagyis lehet h igen de azt mondta h akármennyit vár rám..
A kérdező hozzászólása: Persze mondani mindent lehet....
sztem akadj le az idõpontokról mert az agyára mész vele, kedvesen kérd meg hogy veled menjen haza, és akkor nem egyedül kell meg ha veled lesz akkor már rá is ér.
A kérdező hozzászólása: Köszi..:)
Ha biztos vagy benne hogy hazudik akkor ültesd le és beszélgess el vele. Például mondd neki, hogy ha nem mondja el azonnal az igazat akkor szakítani fogsz vele. Kérdezd meg miért hazudott, stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm én is gondolkoztam ezen és így lesz...
Nem lehet hogy megcsal? 20 évesen, fõleg ha nem szûz már akkor lehetséges hogy "arra" tart egy másik lányt, akivel pont hétvégenként talizik... engem is átvágtak már így sajnos. 15 voltam, a fiú meg 21.
A kérdező hozzászólása: Jujj akk nagyon rámásztam erre a témára csak azért kérdeztem, h hazudik -e akkor is és hát igen...:S
A kérdező hozzászólása: nemtom remélem nem mondtam neki is h én attól félek h amikor nem leszek ott és jön egy idõsebb csaj...és azt mondta h ilyenekre ne is gondoljak!!
A kérdező hozzászólása: Am nem szûz...
A kérdező hozzászólása: Nagyon elvok keseredve áhh ha megcsalna nagyon szar lenne...de nem hiszem..
"hazudgál". Nem semmi, köszi most jót röhögtem! :P
A kérdező hozzászólása: Vasárnap megbeszélünk mindent...remélem bízik bennem..

Mit tegyek a pasimnak hogy meg nagyobb orgazmust okozzak azon kivul hogy oralisan is ki elegitem? Es miert van az hogy nehezen megyek el? Mivel mehetnek el egy alkalommal tobbszor is?

armilyen tanacs most jol jon mert szeretnek felejthetetlen estet adni a szerelmemnek es o azt jobban szereti ha en tobbszor is elmegyek

Legjobb válasz: "azt õ jobban szereti" -írod, szerintem ezzel ne annyira foglalkozz, legalább is ne görcsölj rá! Legyetek együtt és élvezzétek egymást, szerintem a másik kedvéért többször élvezni, ez kicsit "izé". :) Nyilván egy férfinak nagyon jól esik, ha a nõ akivel van többször elélvez. Örüljetek annak ami van! :) van aki egész életében egyszer sem élvez el szeretkezés közben. Hogy az õ örömét hogy lehetne fokozni az kicsit személyfüggõ is. Olvasd el pl. a Csáth Géza Naplóban, hogy a hölgyemény milyen módon fokozta az állítólagos Géza (mert asszem ez egy hamis napló- de ez lényegtelen most) élvezetét. Pl. kis szerepjátékokat játszottak, hogy a lány kiment a szobából, majd rémületet megjátszva benyitott, hogy uram, üldöznek, mit tegyek, jöjjön elbújtatom, stb. ezek a mókák szinesíthetik. De szerintem néha jó húzni is egy pasit, látszólag ellenállni, de mégis kacérkodni vele. Vagy harisnyatartó :-) De ez lehet hogy csak engem nyûgöz le. :)

"azt õ jobban szereti" -írod, szerintem ezzel ne annyira foglalkozz, legalább is ne görcsölj rá! Legyetek együtt és élvezzétek egymást, szerintem a másik kedvéért többször élvezni, ez kicsit "izé". :) Nyilván egy férfinak nagyon jól esik, ha a nõ akivel van többször elélvez. Örüljetek annak ami van! :) van aki egész életében egyszer sem élvez el szeretkezés közben. Hogy az õ örömét hogy lehetne fokozni az kicsit személyfüggõ is. Olvasd el pl. a Csáth Géza Naplóban, hogy a hölgyemény milyen módon fokozta az állítólagos Géza (mert asszem ez egy hamis napló- de ez lényegtelen most) élvezetét. Pl. kis szerepjátékokat játszottak, hogy a lány kiment a szobából, majd rémületet megjátszva benyitott, hogy uram, üldöznek, mit tegyek, jöjjön elbújtatom, stb. ezek a mókák szinesíthetik. De szerintem néha jó húzni is egy pasit, látszólag ellenállni, de mégis kacérkodni vele. Vagy harisnyatartó :-) De ez lehet hogy csak engem nyûgöz le. :)
Én csiklóérzékeny vagyok, és csak úgy tudok elmenni, ha én vagy a párom izgatja a csiklómat. Nagyon ritka az mikor hüvelyi orgazmusom van. Hát a szexuális együttlétkor is kielégíted, és ha orálisan is, akkor mást nem igazán tudok mondani, ez a két variáció létezik amirõl én tudok, vagy kényeztesd a farkát, csókolgasd nyalogasd, s közben verd ki neki, játsz vele.Érezze azt h figyelsz rá, és azt akarod h jó legyen neki. Én is imádok a páromnak nagy örömet okozni, én olykor elkényeztetem mindennel.Így kezdõdik.Együtt fürdés, egymás teste megmosása, egy kis petting már ott a vízben, vagy egy kis elõszex:) Aztán megtörlöm mindenhol, õ is engem.Felöltözünk, aztán bemegyünk a szobába testápolózás, maszírozás, puszilgatás, harapdálás, csókolgatás a test minden pontja, de ezek a dolgok mindkettõnk részérõl megtörténnek. Nyaltad már a barátod fenekénél ott a kis nyílást? Próbáld ki mert nagyon izgató tud lenni neki és neked is, sõtt Isteni érzés a fiú számára!!!!!!

Mit tegyek? A pasim elment egy lagziba, nélkülem, és ott egy lánnyal, aki nálam 1 évvel fiatalabb, megkérdőjelezhető dolgokat csinált.

Azt mondta, hogy csak volt egy "szösz" a ruháján a csajnak, és azt szedte le... Aztán írtam a csajnak,és elküldte, amit beszélgettek ők ketten. A pasim olyanokat írt bele, hogy: "de hát olyan jó volt a segged abban a ruhában", "olyan szexi voltál benne, hogy rádugrottam volna", "kár, hogy nem engedted, hogy megfogjam"... Szerintetek ezt el lehet nézni? Arra a kérdésre, hogy miért volt ez az egész, azt válaszolta, hogy nem tudja, aztán azt, hogy magányosnak érezte magát, mert én nem voltam ott... Nekem fáj, hogy ezt mondta neki, mert... nem is igazából a szavak, hanem a háttér... Már nem szeret annyira? Vagy csak túlreagálom az egészet? Fiúk, ha gondoljátok, ti is segíthettek, elvégre nektek pasigondolkodásotok van :)

Legjobb válasz: Gondold át és ha úgy látod jónak mond meg neki hogy menja pcsába ennyi.

Gondold át és ha úgy látod jónak mond meg neki hogy menja pcsába ennyi.
szerintem részeg volt azt kész... túlvariálás rontja el a kapcsolatokat
Részeg, nem részeg ezek akkor sem gerinces dolgok egy kapcsolatban levõ férfitõl - én sem tennék ilyet, mert tudom, hogy a Kedvesemet bántanám vele, ráadásul egy olyan helyen, ahol valószínûleg többen is ismernek és tudják rólam, hogy párkapcsolatom van. Szerintem beszélgessetek a kapcsolatotokról még most, mielõtt elfajulnának a dolgok.
nincs mese le kell nyelni!!!
16 éves srác vagyok. Nálam a megcsalás a legelitélendõ ok, szóval dobd ki. Ez már megcsalásnak számít. Ha szereted akkor is. Azthiszedh ogy nem fogja megcsinálni ezt még1-szer? És ha talál rá partnert is akkor tuti hogy kihasználná a dolgot!!!
Nyugi van, csajszi, ennyit õ is megérdemel szökõévente egyszer...
Ilyen velem is elõfordult. Volt egy ilyen nõi megérzésem, hogy valami nincs rendben. Ott volt nálunk, úgy hagyta a facebook-ját (gerinctelen módon beleolvastam, hogy mit beszélt a haverjával.. (de miért pont a haverja érdekelt ennyire, ennyit a nõi megérzésrõl) És az utolsó bejegyzés... nem nyerte el éppenséggel a tetszésem. Na ide nem írom le mit olvastam, nem akarom, hogy felismerjen bárki is, de ennél durvább volt. És nem csak ez az egy volt. Féltékeny voltam még egy csajra, és neki is írogatott szép dolgokat. Szóval megmondtam neki, hogy ez nekem k*rvára nem tetszik, kérdeztem tõle, hogy mit érezne, ha fordított esetben én ilyeneket írkálnék egy pasinak? Azóta nem csinálja... Csökkent akkor a bizalmam, de ezt még nem venném megcsalásnak. Azóta eltelt majdnem két év. Ne bocsáss meg neki túl hamar!

Mit tegyek, ha van egy pasi aki a love.hun mindenképp talizni akar velem, de állandóan csak a szexről beszél, meghogy mit fog velem csinálni ha talizunk?

Félek,hogy állitsam le hogy lassitson .Probáltam de nem érti.Viszont tök jó pasi.Akkor feküdjek le egyböl vele?Azt igérte hogy elvesz feleségül,meghogy belém eset.Amugy 32 éves,én meg 18.Szerintetek megbizható a LOVE.hu?Minden pasi csak azt akarja ezen az oldalon.

Legjobb válasz: Szia! Te magad is megválaszoltad a kérdésed! "Minden pasi csak azt akarja ezen az oldalon". Valószínû hogy tisztában van vele,hogy jó pasi,azért is ilyen magabiztos. Lehet hogy azon a héten Te lennél a 3. akit feleségül akar venni.:). Csak gondolj bele,ha olyan jó pasi,miért nincs ennyi idõsen nõje. Már ha tényleg nincs. Ha komoly kapcsolatra vágysz,akkor hagyd a fenébe a fickót,ha meg szeretnél egy várhatóan jót szexelni,akkor megtaláltad az ideális partnert.

Nézd, lehet hogy neked imponál, hogy egy idõsebb pasinak tetszel, de fordítsuk meg a dolgot. Miért akar egy 30+ éves 18 éves csajjal kezdeni szerinted? Legtöbb esetben azért mert a "felnõtt" ligában nem rúghatna labdába, vagy nem képes megfelelni a növekvõ elvárásoknak. Ez nem egy igazi férfi jellemzõje. Ezért próbálja keresni a "kislányok" társaságát, mert így talán újra nyeregben érezheti magát. Hisz egy tapasztalt, érett nõnek már nem tudna megfelelni.
Szerintem koptasd le minél elõbb.Nem kell ilyen pasival találkozni semmiképpen sem.Nagy õrültség lenne.Ha nem ért a szóból tiltsd le és ne is válaszolj neki.Keress egy normális pasit, aki fiatalabb és nem a szexre hajt meg kábít ilyen hülye dumával, ami elég szánalmas...
Szia! Te magad is megválaszoltad a kérdésed! "Minden pasi csak azt akarja ezen az oldalon". Valószínû hogy tisztában van vele, hogy jó pasi, azért is ilyen magabiztos. Lehet hogy azon a héten Te lennél a 3. akit feleségül akar venni.:) . Csak gondolj bele, ha olyan jó pasi, miért nincs ennyi idõsen nõje. Már ha tényleg nincs. Ha komoly kapcsolatra vágysz, akkor hagyd a fenébe a fickót, ha meg szeretnél egy várhatóan jót szexelni, akkor megtaláltad az ideális partnert.
Hogyan csábitsuk el a nõket. cím mûvet olvasd el kb90oldal. arról szól a 90 oldal, hogy kell megfektetni nõket, meg hogy mit akarsz hallani. gondolom sokat kérdezett tõled, és idõként megint csak megkérdezte, majd visszamondta kicsit másképpen megfogalmazva, majd felvázolta a közös jövöt, és hogy neked milyen jó lesz. meg hogy az ágyban hogy magává tenne.
Ne legyél már buta... majd biztos elfog venni látatlanban, fõleg úgy hogy állandóan arról beszél mit fog veled csinálni ha találkoztok... istenem.
:) Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Apád lehetne lassan. Minden arra mutat, hogy õ csak a szexet akarja. Én biztos letiltanám õt, mert ugye van olyan a love.hu-n. Felejtsd el õt! Lesz másik, aki nem arra hajt.
szerintem ha mégis akarsz vele valamit, akkor csak házasság után lesz szexet játszad el. úgyis el akar venni, hisz õ mondta.
a telefonos dolog is benne van a könyvben. ez azért kell hogy hitelesebbé tegy hogy õ bizony "komoly" ember. de még mindig olcsobb 40perc telefon díj mint egy prosti. de a prosti az már nagyon bejárt, te meg friss húsi lennél gondolom csinos is.
nem veszitek észre, h wgy primkó faszkalap kamuzik itt össze-vissza??? szánalmas...
Akkor elmész??? De NE! Mondd neki, hogy elõször igyatok meg valamit, aztán ha szimpi, mégiscsak kedves, akkor a következõ randik egyikén játszon Kovács Lázárt...
Szia! Én is regizve vok love.hu-n.De szerintem ott a pasik 99%-a csak szexet akar.Én nem biznék meg senkiben és nem mennék fel a lakására sem.Ki tudja mit csinálna veled.Én meggondolnám.
szerintem ne menj a lakására hüjeség!! tuti h csak a szexet akarja és semmi mást! ne csináld ezt ! te 18 vagy es õ 32 gondolkozz!!! még nem is ismered csak a netrõl, ami nem megbizható! ne hari de nekem már egyre jobban ugy tünik hogy mindenkit megakarsz gyõzni arról hogy az a pasi rendes!!! de engem biztosan nem tudsz és sztem sok más embert sem fokent akinek van jozan esze!!! vigyázz magadra és sztem ne menj el a randira vagyis mondd vissza!!!!!
Uccsó válaszolónak: nem csak minket, de ezzel magát is meg akarja gyõzni, hogy minden rendben lesz..
Na mi történt? :) Remélem minden ok volt..
ez engem is érdekelne, hogy mi lett.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Tök jó volt a kaja, jól fóz!Eléggé nyomult az elején de leállitottam!Amugy ugy féltem felmenni hozzá, meg ti is rémiszgetetek hogy mi lesz velem.Nem bántam meg.
A kérdező hozzászólása: Egész délelött csókoloztunk...jó volt
Most akkor jártok?
A kérdező hozzászólása: Igen alig várom megint a randit!
A kérdező hozzászólása: volt felesége elvált mert a feleség fére ment.Van 3 gyereke is.De azt mondta még akar ha ugy alakul.
oké, majd ird meg mi lesz...
az ilyen ismerkedõs oldalak mindig veszélyesek, nem megbízhatóak:) Isten õrizz h lefeküdjél vele! Mondjuk elégg furi hogy 32 évesen vkinek nincs felesége, barátnõje, esetleg családja! Megatlálod majd az igazit, és vele minden más lesz! Sokszerencsét!
A kérdező hozzászólása: Webcamin beszélünk.Az lemaradt hogy mindennap felhiv többször is telefonon , volt hogy 40 percig is beszélt velem.Akkor ezt mért csinálja?Azt mondta totálisan belém eset.én is belé...
A kérdező hozzászólása: De szerintettek megbizható ez az oldal?Meg mit csináljak olyan
csak dugni akar, te egyáltalán nem érdekled, csak ami a lábad között van.
Meg akar dugni, ennyi. Ehhez sztem nem kell nagy tudomány hogy ezt megállapítsa valaki. Egyébként a pasik 10%-a nem akar dugni egybõl, és ez nem csak a love.hu-ra vonatkozik, oda is csak azért regelnek mert fel akarnak szedni valakit.
A kérdező hozzászólása: Ok és ha megmondom neki hogy talizok vele(ami holnap délelött lenne, nála), De nem lesz semmi?Ez jó nem?Kiváncsi vagyok igy akkar-e talizni velem!De mi van ha rám mászik hogy állithatom le?Rugjam meg ót neki ha nem ért a szobol?
A kérdező hozzászólása: A másik a barátnöm is innen szedett fel pasit több mint egy éve , és azóta is együtt vannak!Ö a második randin feküdt le vele...
Jaa, hogy még nála is lenne a randi... tudod mit, menj el ha nem érted meg. Majd megtanulod a magad kárán ha nem hallgatsz más szavára.
figyeljél. nála lesz a randi. egy szexközpontú pasinál. én a helyedben nem mennék el, mert jobb esetben csak rábeszél, hogy mégis legyen szex, rosszabb esetben pedig fizikiailag is "rábeszélhet"... elsõ találka, fõleg ha csak netrõl ismeritek egymást, mindenképpen nyilvános helyen, kávézóban, étteremben legyen! ha utána dugni akartok, persze nyugodtan lehet szobára menni, ha meg nem, akkor nincs belõle baj.
A kérdező hozzászólása: De ebédre hivott meg , imád fözni állitolag!Azt mondta azért lenne nála tali , hogy megmutassa milyen finomakt tud csinálni.
Szia! Én pasim is love.hu-ról van, de eleinte csak nyilvános helyen talizgattunk, mi egyidõsek vagyunk, de sok a kiéhezett 30-as pasi azon az oldalon.. Nem értem ebben mi nem egyértelmû.. Azért kábít a szexes dologgal, mert így célozgat a dologra, hogy ha rádmászna tudja ezt mondani, hogy "õ megmondta mit akar"... Az meg hogy nála.. 18 évesen felnõtt vagy, gondolkozz már el, mit akarhat! Helyedben lemondanám most egybõl!
A kérdező hozzászólása: Megbeszéltem vele hogy nála lehet de nem lesz semmi.Majd holnap megirom mi volt.sziasztok
á ne van eg ybarátnõ aki szégyen szemre idõsebb pasival jár de azá mert szeretik egy mást és má több éve ismerik egymást õ neki má a kezét is meg kérte igaz a csaj 17 a pasi meg 45 de szeretik egy mást az a pasi meg 37 éves és chat ismerted meg ne má igérget lehet van családja is csak kurni akkar szerintem meg bánád

Barátnőm hat hónapos terhes egy pasitól aki elhagyta. Most van egy pasi akinek tetszik a barátnőm és felnevelné a gyereket is. Mit tegyen a lány, elfogadja a pasi ajánlatát?

Legjobb válasz: Csak akkor fogadd el ha szereted, amúgy próbáld egyedül felnevelni a gyereket, a pasi hiába hagyott el akkor is fizetnie kell. Amúgy elég gerinctelen alak lehet.

Csak akkor fogadd el ha szereted, amúgy próbáld egyedül felnevelni a gyereket, a pasi hiába hagyott el akkor is fizetnie kell. Amúgy elég gerinctelen alak lehet.
Elfogadja? Ha szereti a pasit akkor éljenek együtt boldogan, de ha nem akkor ne erõltesse a dolgot mert nem lesz jó vége.
Úgy volt, hogy elveszi feleségül, hogy megtartotta a babát? Vagy csak nem vette észre?
Neked sok közöd is van hozzá...

Mostanában azt vettem észre, hogy a pasik egyre kevesebbet akarnak szexelni, a nők viszont egyre többet. Mit tegyen az a nő, aki pont hasonló helyzetben van? Mi történt a pasikkal?

Legjobb válasz: Az én páromnál is van ilyen, az bírom, h. h. tényleg van amikor teljesen ki van éhezve és ha én épp nem érek rá aggódok, h. na most mi lesz és mire haza érek már õ túl van rajta.De van amikro akár mit tehetek sehogy sem tudom rávenni.Lassan olyanok mint amilyenek a nõk "szoktak lenni"(fáj a feje, hasa, fáradt stb.)

Az én páromnál is van ilyen, az bírom, h. h. tényleg van amikor teljesen ki van éhezve és ha én épp nem érek rá aggódok, h. na most mi lesz és mire haza érek már õ túl van rajta.De van amikro akár mit tehetek sehogy sem tudom rávenni.Lassan olyanok mint amilyenek a nõk "szoktak lenni"(fáj a feje, hasa, fáradt stb.)
"Mostanában azt vettem észre, hogy a pasik egyre kevesebbet akarnak szexelni, a nõk viszont egyre többet." WTF???? Te melyik bolygón élsz! Én is oda akarok költözni!
Ezek szerint minket, pasikat is meg kellene ezentúl becsülnötök:D Egyébként mit vártok akkor, amikor állandóan a ti kedvetekre kell tenni, figyelni kell minden mozdulatotokat, odafigyelni, épp mit akartok. Elég fárasztó, ezt elhihetitek. Ezek és egyéb hétköznapi stresszes helyzetek után ne csodálkozzatok, ha a pasitok kivan. Szerintem oda-vissza müködik (vagy mûködnie kellene) annak, hogy odafigyelünk a másikra, nem az, hogy "na, ez sem igazi férfi, mert nem akar szexelni". Ritkán velem is elõfordul az ilyen, de mostanában nem, mivel sajnos ritkán találkozom a barátnõmmel, és akkor nincs probléma:D Nem tudom, mióta vagytok kapcsolatban, de szerintem tényleg ez a fásultság, fáradtság okozza, hogy állandóan nektek kell a "kényeztetett" szerepben lenni (ne értsétek félre, nem akarok megbántani senkit), és a párjaitok csak akkor kapnak egy kis viszonzást, ha õk kezdeményezik a kedvességet. Nem élünk már a hõsszerelmes lovagkorban, amikor csak a férfiaknak kellett nõkért tenni, a világ változik, ezt el kell fogadni, és a nõknek is tenni kell azért, hogy egy kapcsolatban mindenki meglelje a teljes boldogságot. Elõször beszéljétek meg, mi okozza azt, hogy "most nem kell szex". Ja, és ha a férfi ugyanezt kérdezi, nem kell elküldeni a fenébe, hogy "fáj a fejem" vagy "most nem, és kész!". Ez is elég lehangoló tud lenni, és van akinél elég sokáig elhúzódik az a fajta stressz, hogy "most nem lesz szex, de miért??" Aztán persze a libidó a béka s.gge alá kerül, és nehéz feltornászni, hiába a sok tesztoszteron.
A nõk elférfiasodnak, a férfiak elnõiesednek. A világ egy alakul, a 2 nem így alakítja egymást.
Teljesen egyet értek azzal, hogy mindig nekünk fiúknak kell helytállnunk. Mert ha mi akarunk szexelni, vagy megbeszéljük egymásközb a gátlásos dolgainkat stb, akkor a fiúk szexmániásak és mindig csak azt akarják, és csak arról tudnak beszélni. Persze, ha nekünk nem számít valaki milyen magas, vagy kövér e, esetleg sovány, akkor azért van, mert úgy vagyunk vele, hogy mindegy, csak luk legyen rajta... Ezzel szemben a nõk elvárásokat támasztanak a pénisz mérettel kapcsolatban, és természetesen lúzer akinek 12 centi, esetleg csak tíz percig bírja egyfolytában. Bezzeg ha nekünk kicsi, vagy nagy egy nõ melle, akkor megint lélektelen tuskók vagyunk... Ja, és már nem szabad leribancoznunk egy olyan lányt sem aki egynap három emberrel fekszenek le amibõl kettõre talán nem is emlékeznek... Most nagyon sarkítva írtam le a dolgokat, és természetesen vannak kivételek, de sajnos ez a tendencia...a divat diktál... 23f
Szerintem a nõk egyre öntudatosabbak és nyíltan ki merik mutatni a vágyaikat. Sok férfi pedig úgy érzi, hogy nem biztos, hogy meg tud felelni az elvárásoknak, emiatt görcsöl és a legjobb megoldásnak a ritkább együttléteket látja.
Az elözõnek csak annyit, h. pont ti férfiak állítjátok ezt a pénisz méret kérdést.A legtöbb nõ hajtogatja h. a méret nem számít mégis ti ezzel jöttök.Amúgy manapság a nõk is sokat dolgoznak, házimunka stb.Sõt egyre kevesebb az olyan pasi aki udvarol és próbál a kedvese kedvébe járni, inkább a nõ veszi át ezt a szerepet, h. várja otthon az urát a kajával, takarít, gyereket nevel stb.Amúgy ha én fáradt vagyok akkor is ha van kedvem a szexhez akkor bármikor jöhet.Ha nics kedvem hozzá akkor az enm a fáradságtól van és akkor kerek perec megmondom h. most nincs kedvem.Na meg sok pasi van aki azt mondja nincs kedve most szexelni, de azért felkapja a fejét egy jó nõ láttán.Vagy hogy van az h. de. még kívánja, de épp nincs ráidõ, de amikor az asszony ráér, már elmegy a kedve.Érthetetlen.Ha fáj a fejem, beveszek egy gyógyszert és fél óra múlva semmi bajom.A nõk nem várják el azt h. órákig talpon legyen a férfi, ezt csak a férfiak hiszik ezt, amúgy orálisan ha már felizgatják a nõt akkor már hamarabb el fog élvezni és akár az 5perces menet is lehet olyan fergeteges.Na meg ha úgy érzi a férfi h. nincs kedve de 5 perc alatt elélvez akkor meg kell beszélni h. "figyelj édes, nem garantálom h. hosszú lesz de ha ez jó neked akkor hajrá" és ha belemegy a nõ, akkor már nem szólhat semmit.
Meg kell találnod, hogyan tegyed magad kívánatossá/érdekessé a másik számára. Próbáld meg vele megbeszélni, hogy mikre vágyik, mi hiányzik neki vagy próbálj spontán a kedvére tenni...
A kérdező hozzászólása: Nálam soha nem fordult elõ, hogy valaha ilyen hülyeségekre hivatkozva, mint "fejfájás" "fáradtság" stb, emiatt ne szexeljek. Akármilyen fáradt vagyok, vagy fáj a fejem, ez nem lenne akadály!
bár így lenne, hogy a nõk többet akarnak szexelni, nem a fáj a fejem, fáradt vagyok, aludni akarok, dolgozni/tanulni kell szöveg jön.
Akkor egyoldalúvá vált a kapcsolat. Gondolkodj el rajta, hogy vele vagy nélküle jobb-e neked.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a nagyon õszinte és hasznos válaszokat. Teljesen egyetértek azzal, hogy mindkét félnek tennie kell azért, hogy egy kapcsolat minden téren jól mûködjön. De mi van akkor, ha már úgy érzed nem tudsz mit tenni, hogy jobb legyen? Amikor már azt érzed, hogy csak erõltetés most pl: ez a szex-kérdés. Mi van, ha már csak neked kell, te akarod?
Mostanában azt vetted észre hogy a pasik egyre kevesebbet a nõk meg egyre többet akarják? Engem csak az érdekelne hogy mekkora mintából dolgozol milyen pasi/nõ aránnyal, és mekkora idõintervallumon volt észlelhetõ a jelenség?
A kérdező hozzászólása: Hát, sajnos ez így igaz. Csak éppen szerintem ez tök szégyen a pasikra nézve, hiszen ha van egy olyan nõ, aki élvezi és szereti a szexet, akkor azt meg kellene becsülni!
Csajok küldjetek már egy pár elérhetõséget tel. számot. Úgy látszik Én máshol lakom mint te, ti. Itt aztán nagyban szarnak a sexre a nõk. Olyan fen hordják az orrúkat hogy észre sem vesznek.

A barátnõmre nyomul egy pasi, mit tegyek a féltékenységemmel?

Egy-két hete a párom megismerkedett egy pasival a munkahelyen (a faszi csak ideiglenesen van ott). Élõben nem nyomul, viszonylag normális, de facebookon folyamatosan nyomatja neki a szépet. Pedig elõször azzal inditott, hogy látja, hogy barátom van és ezt tiszteletben tartja, csak ismerkedne... Na most én megértem a párom, mert amióta együtt vagyunk, szinte mindenkivel megszakitottuk, akaratlanul is, a kapcsolatot, és elhiszem, hogy jól esik neki. De engem nagyon zavar és akármikor szóváteszem neki, hogy koptassa le õ felhúzza magát, hogy csak beszélget vele és nem viszonozza neki ezt a fajta szimpátiát (ez igaz is). Mégis mit tegyek, mert engem nagyon bosszant de megfojtani sem akarom a féltékenységemmel?

Legjobb válasz: Beszélgess el a pasival.

Beszélgess el a pasival.
Itt egy valaki írt eddig jót: tervezz valami jó kis közös programot. Hiába a barátnõd, nem árt 'újra levenni a lábáról'. Ez a tuti. mondjuk egy vacsi. lepd meg, nagoyn fog neki örülni és elfelejti azt a balféket, ha kicsit ritmusváltasz
A kérdező hozzászólása: :) Nálunk olyan volt, és ez az ami nagyon fáj, hogy egy kedves lány ismerõsöm, amikor már kapcsolatban voltam, beismerte, hogy kedvel. Kicsit bunkó módon meg is szakitottam vele a kapcsolatot. Rá fél évre megtudta a barátnõm és nagy hiszti árán kitöröltette az ismerõseim közül. De ha ezt felhozom neki, akkor csak azzal jön, hogy azóta mér megváltozott és nem olyan féltékeny mint régebben... Én meg most vagyok az és régen nem voltam.
Szerintem jogosan vagy féltékeny. Mert az egy dolog, hogy szeretne új ismeretségeket kötni a barátnõd, de azt neki is érzékelnie kellene, hogy ez sok. Neki kéne lepattintania a pasit. Azt is elhiszem, hogy tetszik neki, hogy egy másik faszi is csapja neki a szelet, de nehogymár te legyél a bunkó, mert neked ez túlzás. Nekem is volt ilyennel problémám egy korábbi kapcsolatomban, csak ott meg a pasim volt az, aki körülvette magát ilyen udvari bolondokkal, akik dicsérgették össze-vissza, meg kikezdtek vele. Sokadik elbeszélgetés, kérés, hiszti után gondoltam egyet, mondom no problemo szívem, meglátjuk, ellenkezõ esetben te mit szólsz. Mert nekem is próbálták csapni a szelet, csak én rövid úton közöltem velük, hogy nekem párkapcsolatom van, ezt ne csinálják. Aki ezt nem értette meg, lepattintottam. Na de miután partner voltam az ilyen flörtökben, azaz nem utasítottam el mereven az ilyen beszélgetéseket, volt ám hiszti, balhé, amit csak akartok! De aztán rámutattam, hogy naugye, hogy sz.r érzés, rögtön leépítette õket.
Így dobni fog téged. Ne foglalkozz vele. Inkább semmit ne csinálj. Tervezz valami romantikus programot hátha örülni fog neki a barátnõd. Dobd fel a hangulatot és ne lehangold. Féltékenységet felejtsd el.
3as, ez nem vezet semmi jóra, csak a bíróságra. Amúgy meg, ha a barátnõd nem akar tõle semmit, akkor a pasi ha megszakad se fog tudni tõle semmit kapni. Ha a csajod akarja, te nem tudod meggátolni benne. Így csak várd ki a végét és legyél türelmes. Ha bízol a barátnõdben, akkor ez nem lesz nehéz.
A kérdező hozzászólása: Igen ezzel én is tisztában vagyok. Csak kicsit görcsöl ezen akaratlanul is. A másik meg az, hogy bánt a barátnõm enyhén támadó reakciója a féltékenységemre. Pedig ha a faszi normális lenne akkor semmi bajom nem lenne...
A kérdező hozzászólása: Hát abból lehet, hogy balhé lenne ha megkeresném a faszit.. sajnos köztem és a barátnõm közt. Mert ugye megfojtom ezzel... Sajnos nagyon ritkán lehet normálisan beszélni a barátnõmnek errõl mert sokszor fáradt és ingerlékeny, és kicsit sokszor felhoztam a témát és elege van belõle... A faszi viszont nagyon idegesit. Ha normális dolgokat irna nem lenne bajom ezzel. De folyamatosan megy ez a puhatolódzás. "rég nem keltette fel egy lány sem ennyire az érdeklõdésemet...". Azt sem akarom, hogy a féltékenységem ölje meg a kapcsolatom :S
Szard le ha szeret úgyse csinál semmit. Ha meg nem akkor legalább kiderült hamarabb. Megtanultam h a féltékenykedés csak szart hoz, saját tapasztalat nem érdemes..
Én tuti kiütném a pali fogait. :D
Mond meg neki normálisan?!
a 8, 9, 11-es válaszolókkal értek egyet.De szerintem beszéld meg a pasival, hogy ez így nem mehet tovább.Ha a barátnõd megkérdezi mondd azt, hogy te bízol benne csak a pasi idegesít

Egy csajnál nem baj, ha romantikus a pasija, vagy az udvarlója, adjatok tanácsot, hogy most mit tegyek? O idosebb egy fél évvel, de ettol?

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nembaj ha a pasija romantikus:) Én kifejezetten szeretem. Bár még "csak" 7hónapja vagyok együtt a romantikus párommal:) sok szerencsét a lányhoz:)

Szerintem egyáltalán nembaj ha a pasija romantikus:) Én kifejezetten szeretem. Bár még "csak" 7hónapja vagyok együtt a romantikus párommal:) sok szerencsét a lányhoz:)
Ez emberfüggõ.Ezt mi nem mondhatjuk meg csak a csaj hogy neki bejön e.Én pl.:szeretem a romantikus srácokat de nem szeretem ha tulzásba viszik és majd szétfolynak olyan nyálasak.

Mit tegyek? A párommal van már egy gyerekünk, de 2 éve eldöntöttük, hogy akarunk még egyet, eddig nem sikerült (illetve közben volt egy korai vetélésem). Most viszont a pasim azt mondja, hogy ő már nem akarja, csak miattam.

Legjobb válasz: Mondd meg a pasidnak,hogy ha õ azzal nyugtat hogy hát miattad az nem jó, mert nekem sem lett amíg ez miatt volt szorongásos depim, mert 2 évig próbáltuk, és amikor éreztem, h õ is akarja, megnyugodtam és már 8hetes vagyok.Nem lehet hogy ilyesmi a probléma. A természet intézkedik ám - a két év alatt amíg depis voltam nem volt értékelhetõ peteérésem!! Azért én drukkolok.

Mondd meg a pasidnak, hogy ha õ azzal nyugtat hogy hát miattad az nem jó, mert nekem sem lett amíg ez miatt volt szorongásos depim, mert 2 évig próbáltuk, és amikor éreztem, h õ is akarja, megnyugodtam és már 8hetes vagyok.Nem lehet hogy ilyesmi a probléma. A természet intézkedik ám - a két év alatt amíg depis voltam nem volt értékelhetõ peteérésem!! Azért én drukkolok.
A kérdező hozzászólása: én eddig nem oltam depis, de tegnap óta igen
szerintem kicsit szüneteljetek. Esetleg Jónásmódszerrel próbálkoztatok.

Heló csibészek! Fontos kérdés következik! Mit tegyek, ha van egy pasija egy csajnak, és nekem nagyon kell a csaj?

és mindig sülve-f?ve együtt vannak! már elég régóta ismerjük egymást a lánnyal és voltaképp úgy alakult, hogy ?t választotta, mert vele "nyugisabb" minden. a lány azóta nem nagyon akar beszélgetni velem, de úgy érzem, szeret. viszont nem tudom, hogy lépjek újra kapcsolatba vele, ha ott van folyton a fiúja. kérnék pár tippet.

Legjobb válasz: Hagyd õket és keress egy szabad csajt.

Hagyd õket és keress egy szabad csajt.
Ha ez mind így van, ahogy leírtad, akkor mért nem beszélsz vele? Kérdezz rá konkrétan! Mit veszíthetsz? Legfeljebb nemet mond, de meg is kell indokolja. Ha meg már tudod, hogy mi a tényleges problémája, akkor tudtok ezen változtatni, ha õ is akarja. Ehhez viszont kommunikálni kell és ne telefonon. Telefonon könnyebb hazudni. Az arca, a testbeszéde mindent elárul majd és akkor majd látod, hogyan tovább, merrefelé.
Na idefigyu!Ezt egy nõ tanácsolja: ha igazán szeretek valakit akkor nem mással járok!Vagy-vagy!Ha nem tud dönteni akkor nem igazi az érzés.Ez az egész lehet egy kissebbfajta vonzódás a csaj részérõl irántad de nem elég a nagy szerelemhez.És milyen dolog ez a partnere felé hogy másfelé is filózgat miközben vele jár?Nem becsapás?Melletted nem fog "kitekinteni"visszavágyni a régihez?Hagyd a csudába az érzelem egyszer csak elmúlik ha nem piszkálod vele magad nézz szét van egy csomó tuti csaj válassz olyat akinél biztosan te vagy a nyerõ ez a leányzó csak totyorog mit a tojós galamb nem tud dönteni mert maga se biztos saját magában az érzelmeiben..
Hát nem tudom, de ha megszagolnám, hogy valaki hajt a barátnõmre, annak a kezébe adnám a pöcörõjét, hogy azzal furulyázzon.
Csak játszik veled. Õt választotta a napnál is világosabb mi a szitu. Lépj le. keressen mást játszani ne téged szivasson.
Nyírd ki párbajban a srácot vazzeg! :D :D :D
Csavard be egy szõnyegbe, és lökd le a hídról!
A kérdező hozzászólása: volt egy rövidke kis nézeteltérés a fickójával, de elhajtottam.
hany evesek vagytok egyebkent? a fiujaval nem volt meg semmi konfilktusotok , vagy nem magyarazott meg neked , hogy alljal le vagy valami? kis korkulonbseg van azt irod. ki az idosebb a lany? es kettotok kozul valasztott vagy neki mar megvolt a mostani baratja?
Mármint kit? A pasiját? A csajjal beszéltél?
A kérdező hozzászólása: a srác próbált valamit beszélni velem, de mivel túl sok volt a sértegetés, oltogatási kísérlet, hamar lezavartam, és végülis õ járta meg a dolgot.
megvertetek vagy mi? de a lannyal surun talalkoztok? vagy csak igy hebe-hoba? meg oltogatott teged? mikkel? miket csinalt? tudta egyaltalan , hogy letezel? vagy a csajotok meg nem jart senkivel es ugy valasztott teged? vagy mar megvolt neki a regi pasija? neha irhatnal konkretabban is xD
vagyis ot valasztotta...bocsi elirtam
Legyél vele kedves, de közömbös. legyél sokat más lányok társaságában, de könnyedén, ne tegyél úgy, mintha felé játszanád a dolgot. Nagy az esély, hogy ezután majd meg akar szerezni, aztán széthúzza neked a rózsaszín pinácskáját, ha ésszel dolgozol.
Nézd minden nap az RTL híreket, onnan meríthetsz egy-két jó ötletet.
Lássuk csak sülve fõve együtt vannak, kerül téged... Lehet, hogy szeret, de akkor kiba.. jól álcázza.
A kérdező hozzászólása: figyelem ám, ki kicsoda. na most teszek egy próbát, kimegyek valahova ahol ilyesmitájban szokott lenni, leggyakrabban egyedül. remélem sikerül.
A kérdező hozzászólása: hagynám én de nagyon úgy tûnik a lány még szeret és mások is ezt mondják. szóval értitek a dolgot?
A kérdező hozzászólása: és ha kiderülne hogy a barátnõd nem téged szeret, hanem azt a srácot, és csak azért van veled, hogy elfelejtse a másikat? akkor mit csinálnál?
A kérdező hozzászólása: jó, akkor máshogy mondom: nekem õ a tökéletes nõ. és érte bármit megtennék, megteszek. ismerem jól. és úgy érzem, ezt azért csinálja, mert van némi korkülönbség közöttünk, ez pedig zavarná õt, a családját. és inkább el akar feledtetni a sráccal. megtudtam, hogy nagyon sokszor a sráccal rólam beszélnek, mert nem tud kiverni a fejembõl, barátnõinek is rólam beszél, stb.
A kérdező hozzászólása: de itt a gond, hogy nem nagyon tudok... mert itt a fõ problémakör : mindig a fiújával van.
Csibészkém!Hát kényelembõl értelmes nõ nem jár senkivel.Végül is mit jelent együttjárni valakivel?Piszi puszi, kamatlyolás /bocs nem bántani akarlak/stb.Na ezt õ azzal a másikkal teszi miközben utánad sóvárog?Ez így nem kóser.Ha nem érez semmit a másik iránt miért van vele?Mert ha nincs ló jó a szamár is?Ha téged nem mer felvállalni akkor még nem kell feltétlen más karjába rohanni.Az meg tényleg gáz hogy nincs a pucájában annyi vér hogy bevállaljon és kiálljon melletted.Ha eddig nem volt bátorsága hozzá és így bebonyolította mindkettõtök életét hát ezután sincs sok remény rá hogy változni fog.De azért ne add fel ha úgy érzed csak õ tud boldoggá tenni te ismered õt mi csak dumálunk itt.Az se lenne rossz ha változtatnál azon ami miatt nem mer kezdeni veled.
Elõzõ vok, a lényeget lehagytam: meg kell találnod az utat hozzá. Közösségi oldalon, msn-en, bárhol, amihez a párja nem fér hozzá, kérheted, hogy találkozzatok. Ha akarja, talál rá módot.
elõzõ!Te nem az elõzõ vagy!még elõttem.
Igaz, csak gyors voltál. :)
én is ugyanúgy vagyok mint a kérdezõ!! Van egy lány aki nagyon tetszik. szoktunk beszélgetni stb. Van barátja, pechemre. :S De már felkértem a jövõévi szalagavatóra hogy táncoljon velem és igent mondott :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!