Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a pasim azt mondja (18 db)

Mit tegyek? A párommal van már egy gyerekünk, de 2 éve eldöntöttük, hogy akarunk még egyet, eddig nem sikerült (illetve közben volt egy korai vetélésem). Most viszont a pasim azt mondja, hogy ő már nem akarja, csak miattam.

Legjobb válasz: Mondd meg a pasidnak,hogy ha õ azzal nyugtat hogy hát miattad az nem jó, mert nekem sem lett amíg ez miatt volt szorongásos depim, mert 2 évig próbáltuk, és amikor éreztem, h õ is akarja, megnyugodtam és már 8hetes vagyok.Nem lehet hogy ilyesmi a probléma. A természet intézkedik ám - a két év alatt amíg depis voltam nem volt értékelhetõ peteérésem!! Azért én drukkolok.

Mondd meg a pasidnak, hogy ha õ azzal nyugtat hogy hát miattad az nem jó, mert nekem sem lett amíg ez miatt volt szorongásos depim, mert 2 évig próbáltuk, és amikor éreztem, h õ is akarja, megnyugodtam és már 8hetes vagyok.Nem lehet hogy ilyesmi a probléma. A természet intézkedik ám - a két év alatt amíg depis voltam nem volt értékelhetõ peteérésem!! Azért én drukkolok.
A kérdező hozzászólása: én eddig nem oltam depis, de tegnap óta igen
szerintem kicsit szüneteljetek. Esetleg Jónásmódszerrel próbálkoztatok.

A pasim azt mondja túlságosan nedves vagyok szex közben, és őt ez zavarja! Mit tegyek?

Vannak itt mások is akik ilyen problémájuk van? más pasikat is zavar ez? A barátommal már lassan 1 éve együtt vagyunk, és több mint fél éve élünk szexuális életet, de csak most merte elmondani, hogy ez zavarja őt.. 18L

Legjobb válasz: Ágnes-pelenka kell Neked :) Jesszusom, micsoda problémák léteznek, örüljön inkább, hogy nem vagy száraz, az kellemetlenebb...

Nem létezõ dolgok: Házi viziló, adó mentes év, túl sok pénz, túl szép nõ, túl nedves punci, tisztességes politika, stb.
Ágnes-pelenka kell Neked :) Jesszusom, micsoda problémák léteznek, örüljön inkább, hogy nem vagy száraz, az kellemetlenebb...
Itasd fel a nedvet Viledával.
Zavar?! Probléma??? A pasiddal valami nagyon nem oké. Nincs annál jobb mint amikor tocsog egy punci :)
Furcsa, de ismert tény, hogy sok embernél lelki traumát idéz elõ a lottóötös. Talán öntse ki a szívét a haverjainak is, hátha helyreteszik...
Elég egy hülyegyerek, már bocsi!Egy hülye [email protected]
A kérdező hozzászólása: 9es! természetesen igaz! :) majd beszélgetek vele akkor egy kicsit
Fogj egy ostort!
na ilyet még nem hallottam, ha ez igaz, talán beszélgessél el vele, azt hiába mondom, ne akard annyira, nem hiszem attól kevésbé lennél lucskos, szóval beszélgessél el vele, mert nem hiszem ez lenne a gond, N
igazából nem az zavarja...az hogy mi mostmár magad is rájöhetsz.
sosincs olyan hogy túl nedves :D
Tartsd rá a hajszárítót, hagy szárítsa a nedvességet :D
Bunkó a palid az a legjobb ha nedves a nõ
B*zd ki mint macskát szarni. Sok a majom. Nem hogy örülne neki, hogy kívánod..pfeh..

Mit tegyek, hogy a pasim azt mondja (rólam), hogy: "tud b*ni a csaj"?

Legjobb válasz: nézd az arcát onnan leolvashatod mi az amitõl a legjobban "elájul":)

nézd az arcát onnan leolvashatod mi az amitõl a legjobban "elájul":)
Úgy kell viselkedned mint az AXE reklámokban a csajok mikor meg vadulnak! Te is meg tudsz dugni 1 pasit... A lovaglásnál ez sokat számít!!! Minden olyan pózban amiben te is tudsz mozogni te mozogj és a feje le esik a helyérõl!
Jaaa értem, csak kicsit másképp fogalmazódott meg! :D Bocsi Háát ha azt akarod, hogy azt mondja rólad hogy "tud baszni a csaj", ahhoz úgy kell tekeregned a farkán mint vmi pornószinésznõ. De ha csak örömet szeretnél okozni, hogy szeressen veled együtt lenni, akkor bármi ami nektek örömet okoz. Pl. nagyon szeretik ha orálisan is kapnak kicsit, ha csíped a különbözõ pózokat, és élvezed a szexet. Igazából mást nem kell tenned.
Hagyd el! Kinek mondja? Az ilyen dolgok nem publikusak. Még a végén bemutat a heveri körének hogy próbáljon ki. Undoritó hogy kitárgyal! De egyébként ez náluk jót jelent, csak nem kéne kiteregtnie, mert megkivánhat más is igy. És ha õ ezt hagyja akkor nem szeret igazán! Ne csodálkozz ha valamelyik haverja rád áll, és õ meg pláne ne csodálkozzon! Ez hülye!
Legyél vadító, õrülten kívánd a szexet és ezt mutasd is ki. Ha szereti az oralt, akkor úgy csináld, hogy közben a szemébe nézel vadítóan, és mosolyogj és nevess huncutul sokat. Ha ezektõl nem esnek le a golyói akkor fából van. Egyébként már leírták, te is meg tudod "baszni", ha elõhozod a vadócot.
Baszni a fiunak kell az ågyba a csajnak meg èlvezni de ha jol leszopod az mår jo egy nek
Ilyet ne mondjon rólad mások elõtt, ez senkire nem tartozik, ha ilyet mond akkor nem is szeret igazán.... én elgondolkodnék, ha nekem a barátom ilyet mondana rólam mások elõtt úgy tökön rúgnám mint a gyõzelmi zászlót aztán csá
A kérdező hozzászólása: nem nem nem... hanem h mitõl leszek jó az ágyban??? erre lennél kíváncsi, vagyis mi az ami naon adja a pasiknak az ágyban...
oké, tud róla, most már vehetsz magadnak
Tényleg, vegyél magadnak, az a legtisztább.... Megkockáztathatod, hogy hús/étel helyett vibrátort veszel a pénzbõl, de szerintem morcos lenne. Vagy mondd meg neki, hogy "örülj bakker, hogy nem másik kant keresek magamnak, csak egy sz*ros vibrátort kérek" :)
Azért ez merész :D "nem vagy elég, úgyhogy vegyél nekem vibrit" XD
utolsó voltam, szóval amíg õ nincs itthon.
Nem kell róla feltétlenül tudnia :D Nekem mondjuk a barátom vett, de én hülyeségnek tartom, nem leszel boldogabb testileg ha kapsz egyet, és használod amíg nem vagy itthon, azt csak a párod pénisze oldja majd meg.:)
Kérd meg, hogy amíg dolgozni megy, hagyja neked otthon a f..szát, de ha nem tudja nélkülözni, addig jó neked a pót is.
Vegyél te magadnak, ennyi.
A kérdező hozzászólása: De a barátom hallani se akar róla, rá akarom venni, hogy elfogadja ezt.
A kérdező hozzászólása: Azért kértem a vibrátort a pasimtól, mert sokat dolgozik, és nem jut idõnk a szexre. Vehetnék egyedül is, de nem akarok neki hazudni, mert szeretem. Ezért szeretném, ha tudna róla, hogy mit akarok.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a sok választ, azt hiszem minki rávett, hogy vegyek egy vibrátort. :)

Mit tegyek hogy sex kozben a pasim teljesen le izadjon es hogy azt mondja ez igen te aztan tudod hogy mi kell egy pasinak?

Legjobb válasz: Leizzadni akkor fog,ha olyan pózban van,ahol neki kell a legtöbbet rajtad dolgoznia.Pl ha õ van felül és kényelmetlen a póz,vagy ha egymásután több menet van. Ha végigcsinálsz neki egy orált úgy ahogy szereti,akkor biztos azt mondja, hogy tudod mi kell neki.

Leizzadni akkor fog, ha olyan pózban van, ahol neki kell a legtöbbet rajtad dolgoznia.Pl ha õ van felül és kényelmetlen a póz, vagy ha egymásután több menet van. Ha végigcsinálsz neki egy orált úgy ahogy szereti, akkor biztos azt mondja, hogy tudod mi kell neki.

Nemreg vesztettem el a szuzesegemet de a pasi sokkal tapasztaltabb nalam. Es szegyelen elotte magam. Mit tegyek h ne szegyeljem magam, o mindig azt mondja h megtanulom, megmutatja nekem?

Legjobb válasz: Szia! Ha megtanít, akkor nincs gond! Miért szégyelled magad? Rendes a pasid, hogy segít neked. Ha neked is tetszik, amit mondd, akkor tedd meg! :)

Szia! Ha megtanít, akkor nincs gond! Miért szégyelled magad? Rendes a pasid, hogy segít neked. Ha neked is tetszik, amit mondd, akkor tedd meg! :)
Ne szégyeld magad! Ha neki adtad magad, akkor már nincs mit szégylened. Láttot, tudja, hogy az volt az elsõ. Fogadd el a segítségét! Sok olyat mutathat neked, amit talán egy korodbeli nem tud még és neked késõbb elõnyöd lesz ebbõl :-)
Tudja nagyon jól, hogy tapasztalatlan vagy. Nem nevetett ki eddig sem téged. Most sem fog! Fel a fejjel! :)
Csak azt tedd meg neki, ami tetszik neked is. Különben megutálhatod... Most próbálgat, hogy mit teszel meg... döntsd el mindig, hogy szereted-e õt annyira, hogy ezt is megteszed neki. Ha igen, akkor hajrá - ha nem, akkor mondd meg neki, hogy ezzel még várjon (vagy felejtse el, ha olyan a dolog).
A kérdező hozzászólása: kerdezte h lefekudnek vele mondom nem tudom, kerdi miert?hat mondom h szegyellem magam..azt mondta h nem kell nincs mitol mert o tapasztaltabb nalam es mindent ugy csinal a h en akarom es nem fog fajni..
A kérdező hozzászólása: mindig vlmi ujjat mutat h mit h kell de en mar szegyellem csinalni utana..
A kérdező hozzászólása: koszi:)
A kérdező hozzászólása: segitsetek h mit tegyek...:)

A baratnommel lassan egy hete vagyunk egyutt es o 2 hete szakitott a volt pasijaval de meg mindig ot szereti 6 honapig voltak egyutt, azt mondja h mindig mikor velem van az expasijara gondol, mit tegyek?

Legjobb válasz: Ne gondolj semmire. nem heverte még ki a szakitast. bizonyitsd be neki h te sokkal jobb vagy mint a volt pasija. azt azonban nézd el neki ha néha hianyzik neki. nem volt meg a kötelezõ gyászidõszak. :S nem véletlenül jar veled, nem?

Ne gondolj semmire. nem heverte még ki a szakitast. bizonyitsd be neki h te sokkal jobb vagy mint a volt pasija. azt azonban nézd el neki ha néha hianyzik neki. nem volt meg a kötelezõ gyászidõszak. :S nem véletlenül jar veled, nem?
hát én nem mentem volna ebbe a kapcsolatba bele márha ez kapcsolat aszondod egy hete vagy vele de két hete szakított szóval szakítás után eltelt egy hét és már új kapcsolatba keveredett szerintem ne várj túl sokat tõle te is lehettél volna óvatosabb azér fél évet nem lehet egy hét alatt elfelejteni...
2 hét után alatt nem lehet felejteni. Téged ez nem bánt, hogy folyton az exet említi?
A kérdező hozzászólása: tudom h nem lehet elfeljeteni ezt mondtam is neki h megertem...de epp ez bant h ot emliti:D csak nem tudom mit tegyek ellene
Mit értesz az alatt, lassan egy hete vagytok együtt? Már 6 napja? Komoly.. Kellene hagynod neki egy kis idõt, h eldöntse, mit is akar tulajdonképpen.

Szerintetek? ! Ha egy családos pasi, különböző ürügyekkel maga mellett akar tartani, azt mondja barátok vagyunk és nem akar tőlem a semmit de a jelzései, gesztusai, sms-ei mást mondanak, mit tegyek?

Van egy családos pasi az életemben, és nem igazán értem a jelzéseit, illetve,hogy mit akar, akar e valamit egyáltalán, segítsetek megérteni, nem ítéleteket, rágalmazást, okoskodást várok hanem segítséget, tanácsot! Felhív hogy kér egy puszit szaladjak ki, meg hogy legközelebb csókot kér vagy ad de ne vegyem komolyan viccelt, küld olyan sms-t hogy szeret meg szerelmes belém, aztán azt mondja ne vegyem komolyan mert viccelt, a testbeszéde, hangja szavai gesztusai, a napi többszöri telefonhívás, meg sok más dolog viszont nekem azt mondja, hogy akar valamit. Lehet félreértem a jelzéseit? Vagy ő vár tőlem megerősítést, jelzéseket? Van valami ötlet, hogy miért mondja egyszer ezt, máskor meg mást?

Legjobb válasz: A "többet akar"-t ebben az esetben úgy kell érteni, hogy szívesen megdugna, de nem mer (fél a lebukástól, a lelkiismeretétõl, stb.), de azért szívesen eljátszadozik veled. Akivel nekem volt hasonló "ügyem", meg is mondta, hogy korábban már megégette magát szeretõi kapcsolattal, és nem akar kockáztatni.

A "többet akar"-t ebben az esetben úgy kell érteni, hogy szívesen megdugna, de nem mer (fél a lebukástól, a lelkiismeretétõl, stb.), de azért szívesen eljátszadozik veled. Akivel nekem volt hasonló "ügyem", meg is mondta, hogy korábban már megégette magát szeretõi kapcsolattal, és nem akar kockáztatni.
Voltam ilyen helyzetben, több mint fél éven át, és nem lett belõle semmi. Mert csak a hiúságát legyezgettette velem...
A kérdező hozzászólása: Köszi, részben igazad van, de próbálom tartani magam, hogy ne menjek bele a játékba.
Tapogatózik, hogy meddig mehet el. Ha csak úgy megkérne, hogy legyél a kapcarongya, akkor kínos lenne a visszautasítás, így viszont nincs visszautasítás, mert hát "csak viccelt". Téged viszont felpiszkál ezzel, addig-addig, míg te magad fogod kiprovokálni, hogy lépjen. Ürítõspajtit keres és úgy tûnik, személyedben ezt megtalálta.
A kérdező hozzászólása: Nemértem mi ez a nem akarok tõled semmit de adj egy csóko, de csak vicceltem téma?
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek
A kérdező hozzászólása: Volt és van is férfi haverom és egyik sem csinál ilyeneket, nem küld ilyen üzeneteket, még alkoholos állapotban sem ezért furcsa ez nekem.
A kérdező hozzászólása: Õ is ezt mondja, hogy ne vegyem komolyan, de nõböl vagyok, és szerintem ezeket a dolgokat bármelyik nõ komolyan venné, félreértené mert én hamar szerelmes tudok lenni. Azt mondja mindenki, hogy férfi és nõ közt barátság nem létezik mert az egyik mindig többet akar, nálunk szerintem õ akar többet, de amint lehetõségem lesz rá tisztázom vele a helyzetet.
flörtölj vele és ennyi nem kell komolyan venni :-) amúgy meg éld az éltedet ahogy akarod :-)
tudod mit ? te is blöffölj ! írd neki sms-ben adjon 10 ezret aztán...... mond ahh csak vicceltél... szóval a lényeg ne hagyd magad, és használd te is a fegyverét. amúgy meg le akar fektetni, csak nem mer..

Teljesen ki vagyok borulva barátnöm nem akar velem lenni mer azt mondja hegyfojtába a volt pasijára gondol mit tegyek h elfelejtse?

Hello 16éves sráv vagyok barinöm 15 volt egy pasija neten keresztül aki 21éves volt és teljesen bele sett aztán szakitotak és öszejötünk ez volt március végén aszem

Legjobb válasz: erõsebb kutya baszik

erõsebb kutya baszik
Egyetértek az elsõ hozzászólóval, bár durván fogalmazta meg. Sajnos igaza van. Biztos imponál a lánynak, hogy neki 21 éves pasija van/volt/lesz. Hogy mit tehetsz? Belenyugszol, és hagyod, vagy harcba szállsz és megpróbálod elérni, hogy a lány Téged szeressen jobban: romantika, ajándékok stb. Mérlegelj, aztán dönts!
A kérdező hozzászólása: FÉlre értitek ! Azt mondja h soha töbet nem jöne ösze azal a srácal de mégis hinyázik neki belöle ami benem nincs és nem mondja meg h miaz azt monta h egy darbaig ne talizunk h kihevetje a dolgot :-(
Mond meg neki, hogy te is állandóan az elõzõ fiúdról álmodozol. Erre féltekeny lesz és összejöhettek.
nincs jövõje a kapcsolatotoknak, hiszen te nem vagy neki megfelelõ partner
Keress másik csajt! 16 évesen nem kell komolyan venni ezeket a dolgokat annyira. Ha így indul valószínûleg - ha maradtok is egymás mellett - nem lesz hosszú életû a dolog. Nem túl jó kezdet. Biztosan van olyan lány a környezetedbe, akinek Te kellesz, Téged fog szeretni úgy ahogy vagy. Legyen önbecsülésed! Az a másik nem ér többet biztosan mint Te. Ha Veled már nem akar talizni a csaj, biztos randizgat a volt pasijával! Lépj tovább!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :-) Azthiszem "szakitok" vele csak nehét lesz tullépni rajta 2.5féve ismerem és nagyon jó kapcsolatba voltunk/vagyuk csak most ezel a lépésével nálam betelt a pohár... (am ugyvolt h mikor megismertem öszejötünk majdnem 1évig együt voltunk azt szakitotunk volt kb 1honap szünet felszedte azt a csávot és márciusba szakitott vele és ujra megprobáltuk ...ugylátszik h kár volt ujra beleszeretni ... )
A kérdező hozzászólása: A kérdés tárgytalan szakitotam vele nehéz lesz de valahogy csak kibirom végülis 2.5év volt fél év kihagyásal ...

Tetszik nekem egy fiú, , de ő egy másik lányt szeret. A fiú tudja h szerelmes vagyok belé de csak barátok vagyunk azt mondja. Szeretnék komolyabb szintre lépni h esetleg a pasim legyen. De ez ügyben mit tegyek?

Legjobb válasz: Énszerintem az ilyet nem szabad erõltetni.. ha mégis akkor nem biztos hogy sokáig tartana ,mível lehet csak kényszerbõl van veled és az eggyikõtöknek sem tesz jót :)

Énszerintem az ilyet nem szabad erõltetni.. ha mégis akkor nem biztos hogy sokáig tartana , mível lehet csak kényszerbõl van veled és az eggyikõtöknek sem tesz jót :)
Ha másba szerelmes akkor inkább hagyd.
ha másba szerelmes , akkor sajnos nincs mit tenni. keress mást:)
A kérdező hozzászólása: Vanda ba-zd ne írj ki a nevembe kérdést!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!