Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a párom 2 év (22 db)

Mit tegyek? A párommal van már egy gyerekünk, de 2 éve eldöntöttük, hogy akarunk még egyet, eddig nem sikerült (illetve közben volt egy korai vetélésem). Most viszont a pasim azt mondja, hogy ő már nem akarja, csak miattam.

Legjobb válasz: Mondd meg a pasidnak,hogy ha õ azzal nyugtat hogy hát miattad az nem jó, mert nekem sem lett amíg ez miatt volt szorongásos depim, mert 2 évig próbáltuk, és amikor éreztem, h õ is akarja, megnyugodtam és már 8hetes vagyok.Nem lehet hogy ilyesmi a probléma. A természet intézkedik ám - a két év alatt amíg depis voltam nem volt értékelhetõ peteérésem!! Azért én drukkolok.

Mondd meg a pasidnak, hogy ha õ azzal nyugtat hogy hát miattad az nem jó, mert nekem sem lett amíg ez miatt volt szorongásos depim, mert 2 évig próbáltuk, és amikor éreztem, h õ is akarja, megnyugodtam és már 8hetes vagyok.Nem lehet hogy ilyesmi a probléma. A természet intézkedik ám - a két év alatt amíg depis voltam nem volt értékelhetõ peteérésem!! Azért én drukkolok.
A kérdező hozzászólása: én eddig nem oltam depis, de tegnap óta igen
szerintem kicsit szüneteljetek. Esetleg Jónásmódszerrel próbálkoztatok.

Mit tegyek, ha a párom 2 év után is nagyon zárkózott?

Már felfogtam,hogy ? ILYEN és nem tudja jobban kimutatni,de szükségem lenne rá,hogy kicsit többet érzelg?sködjön.Nem akarom ott hagyni,mert azért szeretem,meg van egy közös lakásunk is már.Mit tegyek?

Legjobb válasz: Semmit se tudsz tenni. Az én párom is ilyen. És nekünk már nem csak közös lakásunk van, hanem 2 babónk is :D Sajna néha én is szenvedek ettõl, de már beletörõdtem a sorsomba. Mindig a jó dolgokat nézem. Pl. milyen csodás apa!

Semmit se tudsz tenni. Az én párom is ilyen. És nekünk már nem csak közös lakásunk van, hanem 2 babónk is :D Sajna néha én is szenvedek ettõl, de már beletörõdtem a sorsomba. Mindig a jó dolgokat nézem. Pl. milyen csodás apa!

A párommal 2 éve vagyunk együtt, de a legjobb barátja mindíg fontosabb nálam. Ne értsetek félre, nem akarom elszakítani a barátaitól, de amikor egy héten negyedjére kocsmáznak együtt, az már sok nekem. Mit tegyek?

Persze próbáltam megbeszélni, de mivel nagyon fontos neki a srác, ezért óvatosnak kell lennem. Gyakori ellenérv, hogy én meg állandóan tanulok (ami igaz is). Nem akarom elveszíteni, de nekem nem jó így. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem kössetek kompromisszumot. Te akkor tanulsz, mikor õ a barátjával van, de viszont mellette legyenek közös, romantikus , klassz randiaitok! Tegyen érted, és vmivel engeszteljen ki. A tanulás meg a kocsma kicsit két dolog...

Szerintem kössetek kompromisszumot. Te akkor tanulsz, mikor õ a barátjával van, de viszont mellette legyenek közös, romantikus , klassz randiaitok! Tegyen érted, és vmivel engeszteljen ki. A tanulás meg a kocsma kicsit két dolog...
A kérdező hozzászólása: köszi az aranyos válaszokat. A baj az, hogy köztem és a barát között nem a legjobb a kapcsolat. Pesze megyek velük néha, de mindíg van egy kis feszültség, még ha nem is kerül kifejezésre. És hiába mondtam a páromnak már, hogy nekem nem jó így, az volt a válasz, hogy én nem érthetem meg az õ kapcsolatukat, mert nekem egy ilyen jó barátom sincs (ami igaz is, sok barátom van, de egyikkel sem ilyen szoros a kapcsolatom)
OLYAN NINCS HOGY FONTOSABB HA EGY KAPCSOLATRÓL VAN SZÓ!!! hogyhogy FONTOSABB, a barátodnak az kéne az elsõ legyen, hogy Neked jó legyen...és nem azt mondom hogy hanyagolja a barátait, de gondolom Õ nagyon fellenne veszve, ha esetleg Te tartanád fontosabbnak az egyik barátnõdet...Nem? szerintem ezt igy ahogy van mond el neki, és azt is hogy nem elszakitani akarod õket, hanem csak megakarod találni a megoldást...ja és miért nem méssz vele? tudom h az nem ugyanaz, de néha ilyent is lehetne csinálni...vagy forditva h Õ menjen veled...ez egyszerû...:) remélem segitettem és azt is h minden rendben lesz:)


Mit tegyek, ha nem bízok a páromban 2 év után sem teljes egészében?

A kapcsolat elején voltak furcsa dolgai,pl. az ex képei a telefonjában,amit nem törölt ki magától,csak 3x-i figyelmeztetés után,képeslapjai a vitrinében még 9 hónap után is.Tudom,hogy már nem köti hozzá semmi,meg nem is adott rá okot soha,hogy féltékeny legyek,de az a bizonyos kisördög...Tudom,hogy alaptalan,de...mégis.Légyszi írjatok!

Legjobb válasz: Hát annyit tudok mondani, hogy mikro elöször mentem a pasimhoz neki is ott voltak az ex minden szarja, plüss, meg levelek. mondtam neki nem kell kidobnia, jó nekem ha szekrény mélyére kerül is. na ezt meg is tette. a legtöbb férfit nem érdekli, jó az ott elfér, így van vele. én sem dobtam ki semmit az ex pasijaimtól, de a szekrény mélyére kerültek.

Hát annyit tudok mondani, hogy mikro elöször mentem a pasimhoz neki is ott voltak az ex minden szarja, plüss, meg levelek. mondtam neki nem kell kidobnia, jó nekem ha szekrény mélyére kerül is. na ezt meg is tette. a legtöbb férfit nem érdekli, jó az ott elfér, így van vele. én sem dobtam ki semmit az ex pasijaimtól, de a szekrény mélyére kerültek.
Szia!Megértem az aggodalmadat!Habár nem értem hogy a pasidnak ha már vagy te neki akkor miért nem teszi el a volt csaja dolgait?Talán emlékek fûzik hozzá, de tekintettel lehet rád, lehetett volna...Ha már eltette a volt csaja dolgait akkor ne rágódj ezen.Nem csal meg.Csak emlékek miatt voltak ezek a dolgok, talán még érzett valamit a csaj iránt, de mostmár nem érdekli...Azért nyitott szemmel járj!Sosem lehet tudni.De ne idegeskedj feleslegesen.Nem ér annyit!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Menjetek el párterápiára a jövõ héten. Ne halogasd, mert bebukod a házasságodat.
A kérdező hozzászólása: Faluhelyen ez sajnos nehezen kivitelezhetõ....Annak ellenére, hogy kamionozik, és ritkán lát, csak 7végén....nem így kellene lennie.
anyaként tekint rád, nem nõként. sajnos benne van a pakliban :(
Interneten is utánanézhetsz párterápiás módszereknek, és próbáld azokat "bevetni" a hétköznapokban. Vagyis a hétvégéken. Esetleg próbáljátok meg nyíltan megbeszélni, mert hosszú távon, tényleg gond lehet belõle. A minél több KOMMUNIKÉCIÓ a legtöbb gondot megoldja. Csak legyetek õszinték. Párterápiát otthon is tudtok tartani, kettesben. Vagy ha akad egy nagymama, vagy dadus aki vigyázhat egy két napra a picire, akkor menjetek el valahová kettesben. Vacsora, séta, este pedig csak egymásra figyeljetek. Lehet hogy sikerül felidézni a régi szikrákat. Sok sikert.
Mi 7 éve vagyunk együtt és 8 hónapos a gyerek, de még így is ritka h van olyan nap amikor nem szexelünk...szóval itt vmi gáz van...nem akarlak megijeszteni, de nem lehet h van valakije?
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy nincsen senkije, tudom nagyon szeret, ha van szex, tök jó minden!Csak egyszerûen nem mutatja ki.Okot nem tud rá mondani.Csak ígérget. Szerelmes vagyok még mindig, és belehalnék, ha elveszíteném.
Valami baj lehet a pasival. Nekünk van egy 3 hónapos kisfiúnk, és a terhesség alatt is és a szülés után szinte jobban kívánom a feleségem, mint annak elõtte :)
A kérdező hozzászólása: Tök jó nektek, bár csak így lenne nálunk is....
szia! próbáld ki a rennie rágótablettát, ha ez segít, akkor sajnos sok a savad, amit megfelelõ diétával meg tudsz oldani!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot!
Ne hánytasd magad, mert ördögi körbe kerülsz! Én is refluxos vagyok, néha hányok - savat -, mert pillanatnyilag könnyebbséget okoz, aztán csak fokozza a gyomorégést. Minél többet hányok, annál rosszabb lesz :S
A kérdező hozzászólása: Én nem hánytatom magam, magától jön, nem kell ledugni az ujjam, ez itt a baj.Fekszem az ágyban és egyszer csak olyan rosszul leszek, " ver a pulzusom, lever a víz, nyomást érzek a hasamban és ég is" hogy muszáj kimennem a wc-be..mert ha nem akkor az ágyba megy...
A kérdező hozzászólása: ja és soha semmit nem böfögök fel, viszont mostanában nagyon égeti a torkomat is, szinte minden kijön amit pár órával elõtte ettem..az orrom is vérzik közben..

A párommal nagyon szeretnénk babát. Azonban én mindig elbizonytalanodok, mert messzinek tûnik az az 1-2 év, s csak álmodozok. Õrülten szeretnék babát, de az állandó várakozás elbizonytalanít. Mit tegyek, hogy higyjek benne?

Legjobb válasz: Mintha magamat olvastam volna Kérdezõ! :) mi is megbeszéltük a párommal, hogy 1-2 év múlva belevágunk a babaprojektbe. Én már most is nagyon vágyom a babára, szívem szerint már holnap nekikezdenék a családalapításnak, de tudom, hogy hiába van így is félretett pénzünk, addigra több lesz, és még a pénzen kívül is van pár dolog ami miatt jó lenne ha megvárnánk azt az 1-2 évet. Pl. én jövõre fejezem be az egyetemet (mellette teljes állásban dolgozom), és még babavállalás elõtt a lakást is szeretnénk felújítgatni, ablakcsere, új padló ilyesmik. Tudom, hogy 1-2 év múlva már elõrébb leszünk és sokkal nyugodtabb körülmények között tudjuk várni a babánk érkezését. Kitartás, és addig is próbáld magad lekötni. Tegyetek félre, azzal is tudod, hogy minél több gyûlik, az csak a javatokra, a leendõ gyermeketek javára fog válni! 23/N

Mintha magamat olvastam volna Kérdezõ! :) mi is megbeszéltük a párommal, hogy 1-2 év múlva belevágunk a babaprojektbe. Én már most is nagyon vágyom a babára, szívem szerint már holnap nekikezdenék a családalapításnak, de tudom, hogy hiába van így is félretett pénzünk, addigra több lesz, és még a pénzen kívül is van pár dolog ami miatt jó lenne ha megvárnánk azt az 1-2 évet. Pl. én jövõre fejezem be az egyetemet (mellette teljes állásban dolgozom), és még babavállalás elõtt a lakást is szeretnénk felújítgatni, ablakcsere, új padló ilyesmik. Tudom, hogy 1-2 év múlva már elõrébb leszünk és sokkal nyugodtabb körülmények között tudjuk várni a babánk érkezését. Kitartás, és addig is próbáld magad lekötni. Tegyetek félre, azzal is tudod, hogy minél több gyûlik, az csak a javatokra, a leendõ gyermeketek javára fog válni! 23/N
azért mert a párja 1-2 év múlva szeretne babát, attól még õ is nagyon szeretné..-csak gondolom valami okból várni akar
A párommal nagyon szeretnénk babát, ez a része nem igaz ha õ is szeretné már bele is vágnátok... A pénzre várni pedig hülyeség, mindig jöhet valami, és megint tolódik és megint....persze kell egy alap de hogy minden meglegyen, és biztonság olyan nincs...
ha minden adott, akkor nem értem a dolgot. nem magyarázta meg neked, hogy miért kell várni..??
A sok pénz megvan? Amíg nincs, szóba se jöjjön gyerek!
Mi is várunk, jövõ õszig/télig pedig már nagyon szeretnénk, érettek vagyunk rá...Most házasodtunk augusztusban, mind a ketten tanulunk munka mellett, és szeretnénk még egy kis pénzt félretenni, sajnos most az eszünkre kell hallgatni, nem a szívünkre. Szerintem a párod is csak azt akarja, hogy nyugodtan készülhessetek a babára :) De az a legbiztosabb, ha nem itt tanakodsz, hanem szépen leülsz vele megbeszélni :) Ne hagyd magad lerázni, 2 felnõttnek ezt meg kell tudnia normálisan beszélni :)
A kérdező hozzászólása: 30 évesek vagyunk.
Milyen 1-2 év tûnik messzinek? Miben érzed az elbizonytalanodást?
Ha minden adott, akkor 30 évesen már ne várjatok. Sajnos nem biztos, hogy ha mondjuk egy év múlva belevágtok akkor rögtön terhes is leszel elsõre. Azt írtad, hogy csak várni ne kelljen... És ha nem jön össze elsõre? Mi pl. másfél éve dolgozunk a babán, egészségesek vagyunk, mégsem jött még össze.
Ülj le a pároddal beszélni a gyerek projectrõl.
De hány évesek vagytok, azt nem írtad :) Nos, ha MINDEN adott lenne, akkor ez azt jelentené, hogy mindketten akarjátok, hogy jöjjön a baba. Nem így van, tehát nem adott minden. Átbeszéltétek ezt már tényleg részletesen, vagy csak te álmodozol, tervezgetsz, a párod meg néha egyetértõen hümmög, oda se figyelve? Kifejtette õ már hosszabban az érzelmeit/gondolatait ezzel kapcsolatban? Meg tényleg, 1-2 év nem sok, és ha az egyik fél még nem biztos a dolgában, akkor jobb is várni ennyit. Ez nem azt jelenti, hogy nem akar tõled gyereket, vagy gyereket úgy általában, csak adni akar még magának idõt, vár, hogy biztosabb legyen a dolgában. Nekünk ugye még az anyagiak sem adottak teljesen, de ha ezt ki is pipálhatnánk, akkor sem jönne egybõl a gyerek, mert szeretnénk kettesben, gondtalanul élni még egy kicsit. Lehet, hogy a párod is így érez, ez csak egy tipp.
A kérdező hozzászólása: Szépen megtudunk beszélni mindent, de errõl nem mond semmit!
A kérdező hozzászólása: Minden adott, ezért nem is értem mire várunk még! Lehet egyszerûen nem akar bántani....
1-2 év szerintem pont hogy semmi, nagyon is közel van :) Nekünk leghamarabb 5 év múlva van tervben, és az is valahol annyira közelinek tûnik. Bár én csak egy-egy pillanatban érzek nagy vágyat még a gyerekre, aztán hirtelen eszembe is jutnak a várható gondok, hogy nem is állunk még rá készen, hogy még alig éltünk kettesben stb., és akkor tényleg nem érzem soknak az 5 évet. Ha nem 25 lennék, akkor még többet várnék, de sajnos ez van, kár, hogy nem elõbb találkoztunk a párommal. Nagyon élvezzük kettesben az életet, most tökéletes számunkra minden.
A kérdező hozzászólása: Én akár már holnap belevágnék a családalapításba, de a párom azt mondta, hogy Õ csak késöbb szeretne.Csak nekem az 1-2 év nagyon messze van.És ilyenkor érzem azt, hogy inkább nem kell gyerek, csak várni ne keljen.
milyen 1-2 év?
Szerintem is a várakozás csak kifogás.Aki várakozik, az nem akarja igazán.

2 éve van párom! 1, 5 éve együtt lakunk. Mostanában mindig veszekszünké s ennek verekedés a vége. Rajta karmolások rajtam pedig kék zöld foltok vannak meg azért pár perc fülcsengés is. Mit tegyek?

azt mondja,hogy én foglalkozzak magammal! ? pedig magával! meg azt is,hogy rá akaszkodok! de ezt nem tudom megtenni,mert mindig elküld..... :( azt hittem,hogy azért is van az embernek párja,hogy foglalkozzanak egymással is! szeretnék tanácsokat

Legjobb válasz: menekülj.

menekülj.
Na ennyire érdekelték a kérdezõt a válaszok, gondolom olyasmikre várt, hogy adj neki mégegy esélyt próbáld meg így meg úgy mert biztos nagyon szeret csak nem tudja kimutatni. Visszament a kis világába és a szar kapcsolatába, mert neki így jó :)
Kicsit gondolkozz már! Szerinted ez így jó?! Hagyd ott amilyen gyorsan csak tudod! Légy kicsit határozott, magaddal szemben is és menekülj!
Azt fel bírod agyilag fogni hogy ennek semmi értelme? nem veszed észre hogy nem szeret? annyira vak vagy, hogy még egy ilyen egyértelmû helyzetben is elvárnád tõle, hogy úgy viselkedjen mint egy normális kapcsolatban. Ha neked a pofonok nem nyitják fel a szemedet, akkor már áshatsz is magadnak egy halógödröt.....
Higgadtabb, téged......bocsika :) Elõzõ
Verekedtek és veszekedtek folyton két év után. Ha együtt maradtok idõsebb korotokra nem lesz egy ép csontotok, idegbetegek lesztek feltéve ha túlélitek. Két ilyen erõs személyiség csak ideig-óráig lehet meg együtt. Keress egy hoggadtam személyiséget, aki éged is tud kicsit csillapítani.
Mondhatni megtaláltátok egymásban életetek párját. Te karmolászod õ meg üt. Gratulálok, igazi életmûvészet. Addig váljatok külön, amíg még lehet.
Szia! Miért vagy még vele???
A kérdező hozzászólása: Most a következõ van! egy szobában vagyunk, de én gép elõtt õ pedig relytvényt fejt! azt mondta, hogy ne is szóljak hozzá! nem akar velem még beszélgetni sem! amikor úgy volt, hogy külön megyünk, akkor az soha nem jött össze, mert sírás....és hogy szeret én is...tegnap is azt mondta, hogy ne sírjak.õ velem marad, szeret! stb. akkor most mi van? (december óta a szüleimnél lakunk és már õk sem bírják ezt) arra vágyom, hogy valaki foglalkozzon velem! ne csak a tv legyen neki!
Szakíts vele mert ütni verni fog hidd el!
A kérdező hozzászólása: Köszi, mindenkinek! Elmentem az öcsémmel+anyuval vásárolni.....próbáltam kikapcsolni, de amint hazaértünk és megláttam......hát nem is tudom! annyire öntelt fejet vág, vágott! sajna nem tudom ilyenkor visszafogni magam és beszólok neki, hogy mire ilyen vagyány...erre õ: mindig én kezdem és bebeszélem magamnak! õ nem vág semmilyen fejet.stb. elvileg csütörtökön elmegy! mondtam neki, hogy aludjunk addig külön, de õ nem akar! elõre látom, hogy este bújik..stb.
Nem igaz szerintem, hogy csak a menekülés a jó megoldás. Ha más párt találsz, vele ugyanez lesz néhány hónp után. Ha egyedül maradsz, akkor meg az lesz a baj. Küldök néhány olvasnivalót, próbáld felismerni magadban a hasonló helyzeteket, tanuld el a jeleneteket, próbálj új felfogást kialakítani magadban. Ha te megváltozol, õt is magad után vonzod a változásra. http://www.nlcafe.hu/nlezoteria/20090829/muller_peter_a_karm..

Mit tegyek? 2, 5 éve vagyunk együtt, nagyon jó az ágyban, amikor. Iszik pár sört. Imádom, mert a méret it ott van a toppon :D

De hamarabb elmegy, mint régen...én meg azóta szexmániás lettem... :D mit tegyek? Pláne, amikor szexre kerül a sor, ? csak bele akar csapni a közepébe. Nem érti meg hogy nekem is kell egy kis gyengédség. Mindig azt mondja nekem, nincs szopás, nincs szex...sokszor emiatt veszünk össze nagyo csúnyán ( egy éve együtt élünk) Azzal is gond van, hogy én inkább este akarom, ? meg reggel...engedjek, vagy ne??

Legjobb válasz: Nem vagy ronda, csak végtelenül ostoba. A pasid egy olcsó kis szo.pógépnek néz, akit arra és úgy használ, ahogy kedve tartja. És tényleg! Õ telepakol, te meg ott maradsz, mert lesza.rja, hogy neked jó vagy nem jó. Nem érdekli, hogy mit szeretnél, csak az, amit õ szeretne. Te meg azzal vagy elfoglalva, hogy minél elõnyösebb oldalról fényképezd a csö.cseidet. Az a kellemetlen igazság, hogy a pasidnak igaza van. Összességében olcsóbb vagy, mint egy prosti (ruhára nem költ sokat, az biztos, kínai piacon lerendezi), másra meg nem vagy jó. Még van pár jó éved, amíg állnak a cicik, aztán mehetsz a levesbe. Kb. annyi értéket tudsz felmutatni, amennyi a melledbõl látszik.

Nem vagy ronda, csak végtelenül ostoba. A pasid egy olcsó kis szo.pógépnek néz, akit arra és úgy használ, ahogy kedve tartja. És tényleg! Õ telepakol, te meg ott maradsz, mert lesza.rja, hogy neked jó vagy nem jó. Nem érdekli, hogy mit szeretnél, csak az, amit õ szeretne. Te meg azzal vagy elfoglalva, hogy minél elõnyösebb oldalról fényképezd a csö.cseidet. Az a kellemetlen igazság, hogy a pasidnak igaza van. Összességében olcsóbb vagy, mint egy prosti (ruhára nem költ sokat, az biztos, kínai piacon lerendezi), másra meg nem vagy jó. Még van pár jó éved, amíg állnak a cicik, aztán mehetsz a levesbe. Kb. annyi értéket tudsz felmutatni, amennyi a melledbõl látszik.
Gyere hozzám.Amúgy reggel-este szex?Ha úgy is mániás vagy..
Hetesnél a pont. 24/N
gyere én megtoszlak reggel este
A 2. kép nagyon tetszik, bár az arcodból nem sok minden látszik sajnos. A 3. kép pedig nem található, de az alakoddal sztem semmi baj nincs.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120629/Full_feh_res_www.kepfelto.. http://kepfeltoltes.hu/view/120629/DSC04075_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/oly.._www.kepfeltoltes.hu_.jpg Lehet hogy ronda vagyok :DD
A kérdező hozzászólása: Namármost :DD akarom igen reggel, délben, este...csak hajnalban nem, akkor aztsem tudom, hogy hol vagyok :DD Mivel nem kapok tõle semmi gyengédséget, én csak az aktus közepén jövök bele de ugy igazán...utána jön az, hogy õ elmegy, engem meg nem lehet lelõni pl.:ajtócsapkodás, ordibálás...közben cicáskodom néha...ha akkor sem kapom meg, két napig hajt a nõi büszkeségem, és saját magammal is kib*szok, mert nem vagyok hajlandó semmire sem...
Hát amit leírtál látszik, hogy hiába adott neki isten nagy [email protected], ha az iq-val szûkösebben bánt. Elvárja, hogy lesz.opd, de õ nem nyal ki? Vagy félreértettem valamit?
Namármost... ha szexmániás vagy, akkor szexelnél reggel-délben-este. ha szexmániás vagy, akkor egy pillanat alatt benedvesedsz, és bele lehet csapni a lecsóba. ha a pasid így beszél veled (nincs szopás, nincs szex), akkor ez még szerinted kapcsolat? Különben meg ülj le vele megbeszélni a dolgot, keressetek kompromisszumot. Reggel is, este is. Esténként több idõtök van, kényeztetitek egymást, reggel meg csak egy gyors numera. 24/N
7-esnél a pont szerintem is (37f) +simán megérdemled, ha ilyen önzõ gyökeret választottál, aki csak önkielégít beléd egyet, te meg le vagy @..va. Azt gondolod EZ a szex?:) )

2 éve vagyok együtt a párommal, és én már nagyon szeretném ha eljegyezne! Nem erőltethetem rá! Olyan rossz! Mit tegyek? Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Igazából semmit. Várj türelemmel. Nem szabad vele éreztetned, mert azt gondolom te sem szeretnéd ha kényszerbõl jegyezne el. Amúgy két év után ez nem is feltétlenül elvárható dolog. Ha nem haragszol megkérdezem, hogy miért olyan fontos ez számodra?

Igazából semmit. Várj türelemmel. Nem szabad vele éreztetned, mert azt gondolom te sem szeretnéd ha kényszerbõl jegyezne el. Amúgy két év után ez nem is feltétlenül elvárható dolog. Ha nem haragszol megkérdezem, hogy miért olyan fontos ez számodra?
Nem kellett volna összeköltözni addig, amíg nem tervezett veled lenni hosszútávra! Nem biztos, hogy veled akar megöregedni! Legalább gyereket ne vállalj, mert ha ennyi idõ alatt nem akart feleségül venni, akkor késõbb sem valószínû. Az pedig, ha a kedvedért eljegyezne, nem jelentene semmit. Eljegyzést könnyû felbontani, nem jár semmi kötelezettséggel.
jajj b4szd meg, ez olyan rohadt fontos? a szüleim több mint 20 évet éltek együtt aztán szétváltak, nem házasodtak össze, így nem kellett még fél hónapon keresztül nézniük egymást...-.-"
Sok mindentõl függ elvárhatod-e: hány évesek vagytok, beszélgetettek-e már errõl, hogy közös jövõ, és majd házasság meg ilyesmik. Ha ezek még szóba se kerültek, akkor ne várj csodát, viszont, ha az életkorotok is megfelelõ akkor pont megfelelõ az idõ, hogy elkezdjetek beszélni a közös jövõrõl, hogy is lesz majd tovább, kinek mik a tervei.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!